עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by HttpShare,

אני מקווה שהכותרת תקינה כי אין לי מושג איך הייתי צריך לנסח את זה ;D אז ככה, אם אני נכנס למשל לכונן C אז הם מסודרים לפי "פרטים" ואני משנה ל"סמלים בינוניים" ואם אני נכנס ל "Program Files" אז גם שם הם מסודרים לפי "פרטים" ואני משנה ל"סמלים בינוניים" וכך הלאה.. אני מתכוון שכולם מסודרים לפי פרטים, אבל אני רוצה שיהיו סמלים בינוניים.. בלי לעבור תיקיה תיקיה ולשנות את הסדר.. יש אפשרות כזאת? תודה

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  2. שלום וצהריים טובים, בשבוע שעבר קניתי מחשב נייד (HP 6680EJ). ובאה איתו VISTA HOME PREMUIM הכול היה טוב עד שהתקנתי OFFICE. ואז הוא התחיל להישתגע כלומר לא היה מזהה אותי כמנהל ולא היה נותן לי להיכנס ללוח הבקרה ולא היה נותן לי להתקין תוכנות ומשחקים. עכשיו הוא מזהה אותי כמנהל ונותן לי להיכנס ללוח הבקרה ולעשות שינויים במערכת הפעלה. כעת הוא לא נותן לי לימחוק תוכנות מהמסמכים שלי ולא נותן להתקין תוכנות ומשחקים. בבקשה תעזרו לי אני לא יודע כבר מה לעשות [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by manenbu,

אהלן קניתי שני מסכים, ושניהם מחוברים עכשיו למחשב שלי (דרך כרטיס מסך אחד עם 2 יציאות). הכל עובד טוב ויפה - רק בעיה אחת. איך עושים שבכל מסך יהיה WALLPAPER אחר? מה שאני שם במסך אחד הוא שם גם בשני..

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by ofergpr,

אני למשל הקלטתי לו מילה בעברית וננתי לה את השם והוא יכל להיכנס , עכשיו השאלה היא אם אפשר להוריד לויסטה משהו שיהיה אפשר לדבר למחשב גם בעיברית-שאני יכול להיכנס לתיקיות שהשם שלהם בעברית.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  5. Started by Dalbayob,

לנעול

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  6. המערכת הפעלה הזאת פשוט פחות נוחה בשבילי ואני יסביר : 1. העברת קבצים פשוט לא נוחה , שעות עד שזה מעביר , ועד שזה בכלל טוען את ההעברה! יוצאת לך הנשמה 2. ICQ כל הזמן עושה בעיות ומתנתק , לא קרה לי בעבר עם XP 3. אני מרגיש שהמחשב מתאמץ הרבה יותר מאשר עם XP , גם פחות שקט , גם הנתונים על הRAM ו CPU גבוהים פי כמה וכמה מבעבר 4. ההורדות פשוט נהיו יותר ויותר איטיות הסיבות להישאר ב VISTA: 1. עיצוב יותר יפה , על זה אין ויכוח 2. החיפוש הרבה יותר טוב!! מוצא קבצים במהירות מדהימה , עוד תוסף שיש זה חיפוש קבצים רגיל בתיקיה!! פיצר מאוד שימושי !! 3. הגדרות אבטחה יותר טובות , אני כרגע בלי AV ואין לי וירוסים , בדוק ברגע שייצא SP3 סופית אני עובר ללא כל צל של ספק חזרה ל XP , השאלה היא…

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  7. קובץ GCF....איך פותחים? לא משנה הסתדרתי תודה בכל מקרה=]

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  8. הציון שלי בויסטה בכל הקטגוריות הוא 5.9, חוץ מהמעבד. על המעבד קיבלתי ציון 5.3, ולכן הציון הסופי שלי הוא 5.3 (הוא נקבע לפי התת-ציון הכי נמוך). המעבד שלי הוא AMD Athlon X2 5000+ Black Edition. השאלה שלי היא האם אני אקבל ציון 5.9 אם אני אעשה למעבד OC מ-2.8GHz ל-3.2GHz (אני יודע שהגיעו איתו ל-3.3GHz עם קירור סטוק, ולי יש קירור Zalman 8700)? שאלה נוספת: האם 5.9 זה הציון הכי גבוה בויסטה? אם כן, אז מה זה אומר? זה אומר שויסטה אמורה לעבוד אצלי בצורה חלקה? דרך אגב, ביטלתי את ה-Page File. יש לי 2GB זיכרון בסטיק אחד, ואני מתכוון להתקין את הסטיק השני אחרי שאני אתקין את העדכון של ויסטה שפותר את הבאג של ה-4GB. עריכה: מה זה ה-Aero הזה שכולם מדברים עליו, ואיך אני מפעיל אותו?

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by Ashand,

האחת: כמו שאמרתי מקודם אני מקבל מלא מסכים כחולים וה-EVENT מראה לי: TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts Event ID: 4226 איך אני פותר את הבעייה? השנייה: איך אני מבטל את ה-UAC ? האם זה בטוח לבטל אותו?

10. Started by RX7,

שלום אני מעוניין ליצור דיסק של WINDOWS XP מעודכן ז"א, במקום כל פעם לפרמט ולהתקין את כל העידכונים מחדש, אני רוצה ליצור דיסק עם כל העידכונים עד החודש הזה לדוגמא, פברואר 2008. וכשאני מתקין את הווינדוס אז גם העדכונים יותקנו ביחד איתו. איך אני יכול לעשות זאת? תודה מראש עומרי

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by SilentDawn,

שלום, יש לי בעיה מעצבנת, הזכרון עובד תמיד ב-80%-90% גם כשאין שום תוכנה שעובדת. (מנצל 940MB !!!!!!) עשיתי כבר סריקה עם Ad-aware, Spybot ו-Avast והן לא גילו כלום. למישהו יש מושג למה זה קורה? רק נוסיף שלפני שהתחילה הבעיה הזכרון עבד ב-40%-50% , שזה גם נשמע גבוה, אבל ככה מיקרוסופט עושה מערכות הפעלה :-\ יש לי 1GB זכרון על מערכת ויסטה 32 ביט

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  12. Started by TheReaper,

מסתבר שגרסא חדשה התגלגלה לידיו של אדם מזליסט במיוחד והוא צילם וסיקר את הגרסא מספר הבילד-6574.1.X את המספר האחרון הוא לא מוכן לכתוב בכל מקרה הנה הלינק לפוסט http://www.thinknext.net/archives/2199

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by gtabak_37,

בכל אתר חדשות אומרים כי יצא חבילת השירות החדשה של חלונות XP וכי אפשר לעדכן את המערכת דרך windows update service כשאני נכנס לשירות העידכון הוא פשוט לא מראה לי את העידכון של חבילת השירות החדשה האם להוריד את חבילת העידכון מאתרים אחרים? מה הבעיה של שירות העידכון? למה הוא לא מראה לי את חבילת השירות החדשה? תודה לעוזרים גל

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  14. שכבר לא מוצע למכירה בחברת מייקרוסופט?

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by eranRohatyn,

בלי לשים לב הסרגל עלה למעלה איך אני מוריד אותו [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Started by yan,

בניתי קובץ ASP שיוצר רשומה חדשה במסד נתונים אבל בגלל ההרשאות הוא לא יכול סוג שגיאה: Microsoft JET Database Engine (0x80040E09) ??אין אפשרות לעדכן. מסד הנתונים או האובייקט מוגדרים לקריאה בלבד. /mydb/add.asp, line 13 סוג דפדפן: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by אנדי,

שלום לכם ומועדים לשמחה. בתקופה האחרוני אני נתקל בבעיה שחוזרת על עצמה מדי פעם, איני יודע מה גורם לה. ראשית אציין שאני עובד עם חלונות XPsp2. מערכת המחשב איתה אני עובד היא בת חצי שנה בערך, והיא מבוססת מעבד אינטל core2duo בסיסי (מחשב לישומי משרד ותקשורת), 2 ג'יגה-ביית זכרון של יצרן מוכר בשוק (667MH), ודיסק בנפח 255 ג'יגה-ביית. לכאורה לא צריכה להיות בעיית חומרה כלשהי, לבטח לא בעיית משאבי מערכת - המחשב הזה נחשב למערכת מאורגנת ומסודרת, בלי הרבה זבל, בלי תוכנות מיותרות או כל מיני קבצים תועים. מערכת ההפעלה זוכה לטיפול תחזוקה תדיר בעזרת תוכנות התחזוקה המובילות את השוק, ובכל זאת... קורה לי מדי פעם שאני מעביר את המחשב למצב שינה (את המחשב הזה, לצערי, לא ניתן להשאיר פועל ברציפות), ואז …

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  18. Started by amit_amit,

שלום כולם, כשאני מפעיל את הויסטה 64 ביט RC1 אז יש את הבחירת משתמש כשאני לוחץ על המשתמש שלי הוא רושם פרפרינג יור דסקטופ למשך המון זמן ואז מופיע מסך ריק שאני לא יכול לעשות איתו כלום... אז אני נכנס לטסק מנג'ר לוחץ על ניו טסק ומפעיל את האקספלורר ואז הוא רושם לי שהמשתמש שלי לא נטען... מה עושים? איך אני גורם למשתמש ליהטען?<

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by can_not_lose,

מיקרוסופט שלחו לי הזמנה ל HOTMAIL להיות בטה טסטר של RC1 זה תרגיל ?

20. Started by rani_la,

שלום... הורדתי מערכת הפעלה win xp ואני צורב אותה על דיסק אבל היה לא BOOTABOL ואני לא יכול להשתמש בדיסק כדי להתקין את המערכת אם משהו יודע אך הופכים את המערכת הפעלה ל-BOOTABOL תודה

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  21. יש לי אינטרנט 2 MB עם בזק בינלאומי ו SP2 ועד כלפני כמה זמן הכול היה סבבה פתאום בזמן האחרון ה אידונקי והקאזה ו ה ביטורנט פשוט לא זזים לי ומורידים לי על מהירות מצחיקה של לא יותר מ 10 K וכבר פתחתי את כול הפורטים וכול החרטא הזה... מישהו יודע למה זה ?!?! בבקשה תעזרו

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  22. שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני יכול לשנות את הצורב שלי שיהיה כתוב בלייבל שלו CDRW ולא cd drive? או לתת לו איזה שם מווינדוס שאומר שהוא צורב ולא כונן דיסקים רגיל... ואותו דבר גם לגבי הדיוידירום שלי, איך אפשר לשנות אותו במקום שיהיה כתוב cdrom drive שיהיה כתוב dvd drive? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by roKp,

שלום, יש לי מחשב שעליו מותקן windows xp וברצוני להתקינו מחדש. אבל אני לא בטוח מה עושים.... אשמח אם מישהו יסביר לי צעד אחר צעד מה עושים. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by Leo101,

יש לי בעייה בזיכרון וזה משגע אותי...... יש ברשותי 256 ddr ארבע מאות מגה הרץ מהירות עכשיו שאני מסתכל במחשב של בת דודתי (שיש לה גם 256 ddr רק שלה יש 333 וגם יש לה חברה מעפנה) אני רואה במנהל משימות שיש לה 130מגה זיכרון פנוי(זיכרון פיזי) אני מסתכל בתהליכים אני רואה שיש לה המון תוכנות מופעלות שם אני אחבר את הזיכרון שהן לוקחות אני אקבל משהו כמו 70-80 מגה עכשיו אם אני מסתכל במחשב שלי אני רואה שיש לי הרבה פחו תוכנות מופעלות שביחד הן לוקחות בערך (דרך אגב שאני אומר תוכנות אני גם מתכוון מערכת) 50 מגה מקסימום ושאצלי אני מסתכל על זיכרון פנוי אני רואה שיש לי בקושי 80 עכשיו אני יודע שיש את התהליכים של הווינדוס שאי אפשר לראות.... אבל למה לה הם לא לוקחים כל כך הרבה זיכרון אבל …

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  25. Started by mzini,

הבעיה שלי פשוטה יחסית אני פשוט לא מצליך לראות עיברית ב WIN XP PRO , הבעיה ישנה רק בתוכנות ספציפיות למשל כמו האיסייקיו ובקאזא במקום עיברית אני רואה ג'יבריש, אשמח אם תוכלו לעזור לי. נ.ב הבקשה לעזרה באה אחרי חיפוש מדוקדק בהודעות ישנות שנמצאות בפורום!!

• 2 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.