עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by razabc,

שלום, לא מזמן (כשבוע בערך) התקנתי את ה Windows החדש על המחשב שלי (מדובר בגרסת Ultimate OEM של BIE). כ"כ חיכיתי לרגע הזה, כי קראתי בכל מקום שאלה החלונות הטובים ביותר כנראה, שבאו לשפר את חלונות ויסטה. אני חייב לומר שבניגוד לכל הרעש והבלאגן (החיוביים) שיצאו לחלונות האלה- אני מאוכזב. חשבתי ש"כל מה שרץ על XP ירוץ גם על חלונות 7"- והמשפט הזה, שכ"כ הרבה אמרו אותו- התברר כשגוי. אני עדיין לא יכול להפעיל כמו שצריך משחקים ותוכנות שיכולתי להפעיל באופן אופטימלי ב XP (כדוגמת המשחק Counter- Strike ואחרים). אז מה שרציתי לשאול זה- האם הבעיה אצלי, או שאני צודק במה שאני אומר? כל מה שעשו בחלונות האלה זה שיפורים טכניים בעיקר למשתמש רגיל, ושיפור גרפיקה, כמו גם הוספת תכונות חדשות. תכל'ס- למשחקי…

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  2. אני מנסה להתקין home xp אבל הוא לא מזהה לי את ההרדיסק זה מחשב נייד lenovo 3000 v100 תודה

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  3. כידוע גודל המינימום לכרטיס מסך למערכות הפעלה2000וxp הוא 2 מגה נשאלת השעלה איך אני מקטין אותו ל מגה אחד האם עלי לגשת לרגיסטרי ואם כן לאן אני יכול לראות את הגודל מינימום דרך total paging file size in the user profile אבל איך אני משנה אותו מ-2 ל-1

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  4. יש לי תחושה שהבעיות באיכות צפייה מהכרטיס טלויזיה באות מהתוכנה עצמה(הMedia Center) האם אפשר למחוק אותה ולהתקין מחדש?אם כן אז איך?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  5. יש לי לאחרונה תופעה מוזרה - שחלק מהתוכנות שרצות לי ברקע = לא מופיעות בסקגל התחתון שליד השעון... למשל NOD32 > ולמשל DTOOLS למה זה קורה ? ואיך חוזרים ליראות אותן ? THX

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  6. Started by צםא,

גיגלתי הרבה בנושא ולא מצאתי פתרון... גלשתי לי לתומי בYNET ולפתע קיבלתי מסך כחול עם הרבה דברים שהראה לי באחוזים dumping phisycal memory 0-100 שם זה היה תקוע, כיביתי את הנייד והדלקתי, והוא פשוט היה מסך שחור, ואחרי כמה דקות ללא ניסיונות, הוא עולה, ואחרי ממש דקה-שתיים נהיה מאוד איטי וקורס(פשוט העכבר כבר מאט והמחשב נכבה מיד) הסתכלתי על הTASK MANAGER כשזה קורה, הCPU התרחפן, ולא מצאתי PROCESS שמתפרע, וזה כשרק הטאסק מנג'ר פועל. אני לא מבין מה גורם לקריסות, בעליה של המחשב יש לי אופציות start windows normally locate startup problems הLOCATE קורס, מחשב נכבה, הפעלה רגילה עולה סבבה ואחרי שתי דקות נכבה במקום. מישהו מכיר את הנושא? תודה

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  7. פעם ראשונה שאני משתמש בVISTA ואני רוצה לבטל כמה תוכנות לא נחוצות ואני ללא מעוניין שיעלו בעת הפעלת הוינדאוס אני יודע שיש בXP פקודה בהפעלה msconfig אבל הויסטה לא מצאתי משהו דומה לזה.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  8. האם למישהו יש ניסיון בהפצת מערכת הפעלה בעזרת Microsoft Deployment Toolkit? בעיה בהתקנת עברית תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  9. הנה הלוג: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 20:19:39, on 11/06/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMax4PNP.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\Smax4.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgcc.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgemc.exe C:\Program Files\NetLimiter\NetLimiter.exe C:\Program Files\Hewlet…

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  10. Started by viper_sb,

אני מנסה להתקין SP3 על XP ואני מקבל הודעת שגיעה שאני קודם צריך להסיר את KB925877 אבל אני לא מוצא אותו בהסרה והופסה של תוכניות גם עם אני מסמן את הV על SHOW UPDATE מישו יכול להגיד איזה עוד דרכים אפשר להסיר את הKB ?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  11. Started by rabbit,

תראו יש לי במחשב אקספי התקנתי את כל מה שצריך נגד הבלאסטר והכל בסדר.. עכשיו עשיתי רשת עם עוד מחשב שבו מותקן 98 בשנייה שבה שיתפתי את החיבור לאינטרנט המחשב השני קרס אני מעריך שזה הבלאסטר כי הוא מכבה את המחשב עכישו השאלה שלי איך אני מונע את הבלאסטר ב98 ?? זה לא אמור לפעול רק על אקספי???

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  12. שאני גורר אייקון בשולחן עבודה או בתיקיה כלשהי אני לא רואה אותה נגררת איתי אבל היא נגררת בסופו של דבר לאן שאני רוצה איך אני משנה את זה שאני יגרור אותה ויראה אותה נגררת ולא באופן שקוף

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  13. כשאני מפעיל את וינדוס (XP SP2) הוא נכנס אוטומטית לאדמיניסטרייטור, איך אי עושה שהוא יכנס לבד ליוזר שלי?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  14. Started by אסף_כ,

בעיה מציקה מאוד והיא : מאז המעבר לשעון חורף משום מה ה DC בחברה שלי החליט שלא לעדכן את השעה והוא אינו מסתנכרן מול השרת העולמי של מיקרוסופט , התוצאה לכך היא שכל מחשבי החברה אשר מסתנכרנים מול השרת ממהרים בשעה (כמו השרת) , ובנוסף הלוח שנה ומשימות ב EXCHANGE אינם פועלים כשורה בהתאם אצל הקליינטים . מנסיון ראשוני לפטור את הבעיה , קראתי שמיקרוסופט אינה ממליצה על שינוי ידני של השעון בשרת וכי יש לפעול בדרך אחרת. בנוסף הגדרת ה automatically adjust clock for daylight saving changes מסומנת (פעיל) אך המערכת אינה מעדכת באופן אוטומטי את השעה . מערכת הפעלה : windows server 2003 תודה

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by major winters,

קניתי היום כונן sata אבל אני לא מצליח להתקין אותו... הבנתי שצריך להיות דיסקט שמגיע עם הלוח האם בשביל להתקין (בזמן הפירמוט שצריך ללחוץ f6)... אבל אין לי את הדיסקט הזה והבנתי שאפשר להוריד אותו מהאתר של החברה.... הלוח אם הוא gigabyte k8-nf9 והדיסק הקשיח הוא של Western Digital...

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by Do As Infinity,

שלום, יש לי בעיה קטנה ב-IE, כל הפונטים גדלו לי פתאום. הדסקטופ שלי על רזולוציה של 1024x768. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  17. שמעתי שיש לויסטה אפשרות להעביר קבצים ובסיסי נותנים של outlook באמצעות חיבור מהמחשב הישן לחדש בכבל USB. כיצד בדיוק הדבר מתבצע?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  18. אני זוכר שבימיי הXP הראשון שלי היה לי אפשרות של SEQURITY כאשר לחצתי "מאפיינים" על תקייה התקנתי XP SP2 ...ואני לא רואה יותר את האפשרות הזאתי נהגתי ככה לנעול תקיות ע"י זה שהסרתי את כל הV וככה כאילו התקייה לא הייתה קיימת בכלל גם דרך SEARCH של ה WINDOWS זה לא היה מוצא .....השתמשתי עד עכשיו בתוכנה PC SECURITY שעושה את העבודה טוב בדיוק מה שאני צריך אבל היא משתלאת על המחשב עם לפחות 3 סרביסים פועלים בזמן חיי בקיצור איך אני נועל תקייה או מעלים אותה" בלי שום תוכנה .....אני יודע שיש את האפשרות הזאתי ב NTFS......האפשרות של SEQURITY הייתה לי כבר ב SP1.... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  19. אני מנסה להתקין את מערכת ההפלה XP. יש לי כונן של 250Gb שחילקתי למספר חלקים. כדי שיהיה לי יותר קל בהתקנה, את אחד הכוננים פירמטתי ב-FAT32 והעברתי אליו את קובצי ההתקנה כדי להתקין ממנו ולא מהתקליטור. שימו לב שבעבר זה כבר עבד ואין כל בעיה עם זה. שלב הבא: הרצתי את ההתקנה דרך הדוס, בהתקנה הוא התחיל להעתיק קבצים וכל מיני שטויות. בסיום העתקת הקבצים הוא עשה רסטארט שלאחריו הוא אמור להגדיר את עצמו ולהתקין דרייברים. אך במקום להתקין את עצמו הוא רושם לי עוד בחלון השחור של הדוס: Boot Disk Failure. יעני, אין מערכת הפעלה ויש להתקין אחת כזו. הדבר המעניין יותר הוא שלפני ההודעה הזו הוא אומר לי שהוא מחפש קודם מערכת הפעלה מהסידי רום וזאת למרות שאמרתי לו במפורש בביוס שלא לעשות זאת בכלל. קצת נתונ…

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by Vega,

גיליתי לא מזמן את האפשרות כששיחקתי רד אלרט 2 והלפטופ שלי בקושי סחב, אז ניסיתי להעלות לו את ה-priority.. כשהעלתי ל-רילטיים זה היה לא יציב במיוחד אבל על high ו-above normal זה היה בסדר.. מה בעצם זה עושה? אני מניח שאת המובן מאליו, אבל האם זה באמת משנה משהו? והאם מומלץ להפעיל משחקים ב-realtime priority?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  21. לצורך ארגון מורכב של קבצים אני אמור לפתות עשרות רבות של ספריות וירטואליות (include in library) אני מעדיף למקם אותן בכונן אחר (כיום ב C) מעדיף להשאיר את ספריית "המסמכים שלי" ללא שינוי מיקום כיצד עושים זאת? (לא מצאתי ברשת תיעוד רישמי והקיים רק מבלבל) כמו כן, האם אפשר ליצר תת-ספריה וירטואלית? (לא מצאתי כלל תיעוד לזה) החלונות בגירסה אנגלית תודה עמיר

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  22. אם אני לוחץ על המחשב שלי נפתח לי SEARCH אם אני בא להיכנס לסל מחזור או ללוח בקרה זה יוצר מהם קיצור דרך נדפקו לי כמה דברים :\ אם אני עושה חץ ימני על התקיות או המחשב שלי אין לי "OPEN" מה לעשות כדי להחזיר את האופציה OPEN ? (אין לי סיסטם רסיטור - כנראה שאני אפעיל את זה(

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  23. אז ככה לפני כמה זמן עשיתי שיחזור מערכת וזה קרה הפונטים בעברית השתבשו לי לפעמים לא מופיע עברית איפה שצריך במקום יש ריבועים כאלו וגם באתרי אינטרנט העיברית קטנה כזאת ולא ברורה איך אפשר לפתור את הבעיה? :-\ [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  24. Started by arik170,

שלום לכולם! אני משתמש במחשב נייד MSI GX600 עם כ.מסך 8600GT הורדתי את Windows 7 מהאתר של מיקרוסופט (64BIT) ההתקנה עבדה חלק. ה מערכת שיפרה את הביצועים של המחשב (זכרון, דיסק קשיח..) אני ממשתמש בתוכנה KMPlayer לצפייה בתכני HD. אך קיימת סוג של בעיה בצפייה, ישנו סוג של קו שעולה ויורד תוך כדי זה שהסרט/קליפ עובד. עדכון של הכרטיס מסך להכי חדש לא עזר האתר של Nvidia http://www.nvidia.com/object/geforce_notebook_win7_x64_185.85_whql.html איך מתקנים את הבעיה? אריק.

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  25. Started by Sting,

והאם 2003 יעבוד על 98 ? נ.ב במחשב ישן עם 128mb תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.