Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי ווינדוס VISTA ULTIMATE וכל פעם שאני מנסה להיכנס למסנגר יש לי הודעת שגיאה (81000306). וכאשר אני נכנס לסקייפ אין אף אחד ברשימה שלי. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
פעם הייתי מפעיל בלי בעיות משחקי דוס על גבי ה Windows אבל עכשיו בעקבות הת'רד הזה ניסיתי להפעיל איזה משחק ומופיעה לי ההודעה הבאה: תעזרו לי בבקשה בא לי לחזור קצת לנוסטלגיה, ולא צריך להציע לי את התוכנה DOSbox כי הרזולוציה שם קטנה מידי וגם עושה בעיות. תודה מראש slim_shady.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי את הדרייורים מהאתר של Abit לכרטיס קול Realtek AC97. בהתחלה הורדתי לויסטה והוא לא הפעיל, ואז התקנתי לXP אבל עדיין הוא לא מאפשר לי 6 ערוצים. כשאני נכנס לתוכנה של הדרייור יש פחות אפשרויות ממה שהיה בXP וכשאני בוחר 6 ערוצים הוא לא משמיע כלום בבדיקה. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
חרשתי על גוגל ולא מצאתי כלום,כשאני מנסה להדליק את הסרט זה נותן ארור שחסר קודק ולא אומר איזה...
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל עידכונים אוטומטים במחשב ואני לא יודע בגלל מה זה עם מישהו יכול לעזור אני אתן גם עוד פרטים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מערכת הפעלה XP נפגעה כנראה. אחת התוצאות היא שאין לי אפשרות לצפות בחיבורי רשת. כשאני נכנס ל services ומנסה להפעיל את השירות network connections אני מקבל הודעת שגיאה 126 שהמערכת אינה מוצאת את המודול. למיטב חקירותי נראה לי שהפגם הוא בדרייבר netman.dll. ניסיתי לבצע רישום מחדש של הדרייבר באמצעות הפקודה: regsrv32.exe netman.dll אבל אז אני מקבל הודעת שגיאה שהמודול לא נמצא. למיטב הבנתי הבעייה כנראה נמצאת ב registry. על-מנת לאפשר את המודול צריך כנראה לשנות ערכים מסויימים שאינני יודע מה הם? האם זה הכיוון?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אנשים! לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי WIN7 מחדש. מאז יש לי בעיה רצינית - במידה ואני מוריד קובץ טקסט שכולל עברית, גם notepad וגם wordpad יציגו לי אותו בג'יבריש. התקנתי את ווינדוס 7 בצורה תקינה ועברית מותקנת עליו ללא שום בעיה. פרט לשתי התוכנות הנ"ל גם לא נתקלתי בבעיות נוספות עם העברית. הבעיה היא שבמידה ואני רוצה לצרף כתוביות לסרט, הווינדוס מדיה פלייר יציג את אותן הכתוביות גם כן בג'יבריש. האם למישהו יש הצעות מה עליי לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול התקנתי VISTA בפעםהראשונה ובמהלך ההתקנה לא ראיתי שום אופציה לביצוע מחיצות אז התקנתי ............ אחרי חיפושים קטנים ראיתי שאפשר להקטין את המחיצה דרך "ניהול מחשב --> ניהול דיסקים" , אבל יש לי אפשרות לקבץ רק 1.6GB מתוך 659GB שייש בדיסק יש הערה שבה כתוב "ששטח הכיווץ יכול להיות מוגבל אם snapshot או pagefiles פועלים" , את ה pagefiles ביטלתי, מה זה snapshot ? עדיין לא התקנתי אופיס וכל שאר ירקות וכבר תפוס אצלי 45GB (חשבתי בהתחלה ש50GB יספיקו לכונן C)
-
לי יש בעיה עם PREY בויסטה... כשאני מפעיל אותו יש מסך שחור, אחרי כמה שניות הוא קורס לדסקטופ ואז בצד עולה מסך כחול קטן כזה... התקנתי פאטצ' 1.3 וזה עדיין לא עזר... אם למישהו יש פיתרון אני אשמח. בכל זאת PREY זה לא משחק כזה ישן! http://img388.imageshack.us/img388/3990/preyprobmm9.jpg *תמונה של הבעיה. תודה לעוזרים מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה... יש לי בעיה... כשאני מנסה להכנס לדוס בwindows XP דרך (run), מופיעה לי הודעה, והאפשרויות שלי הן: Close או Ignore. זאת ההודעה: הכותרת שלה: 16 bit MS-DOS subsystem תוכן: c:\windows\system32\command.com c:\windows\system32'autoexec.NT. the system file is not sutiable for running MS-DOS and Microsoft Windows application. Choose 'Close' to terminate the application לא משנה על איזה כפתור אני לוחץ, הוא סוגר את החלון... מי שיכול לעזור לי.... בבקשה... בתודה מראש. קובי.
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי MCE מותקן על המחשב ושאני מנסה להריץ קובץ AVI יש מסך שחור ואח"כ זה חוזר למדיה סנטר שם יש לי אפשרות לעשות RESUME - כמובן שבחירה באפשרות הזו לא עוזרת לנגן את הקובץ... מישהו מכיר את הבעייה הזאת? יש לי את כל הקודקים העדכניים וחשוב לציין שמחוץ למדיה סנטר אני כן מצליח להריץ את הקובץ...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנה נקייה. אחרי ההתקנה אני מנסה להריץ את ה Windows Update ומקבל הודעה: "ל-Windows Update אין אפשרות לבדוק כעת אם קיימים עדכונים, משום שהשירות אינו פועל. ייתכן שיהיה עליך להפעיל מחדש את המחשב." ניסיתי להתקין מחדש. לא עזר.
-
- 2 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי WINDOWS 7 64 BIT וכשאני מנסה לתת פקודות בCMD הוא לא נותן לי... ראה תצלום Uploaded with ImageShack.us
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי כרטיס nVidia 8800 עם יציאה לטלויזיה. אני משתמש ב-Windows XP. חיברתי את המחשב לטלויזיה, ניסיתי להגדיר בתצוגה את שני המסכים, אך לא הצלחתי להציג תצוגה ע"ג הטלויזיה. לכן, ניסיתי את תוכנת TVTool. אך איתה תצוגה על מסך המחשב כבתה ולא הצלחתי לראות תצוגה גם בטלויזיה. כך שלמעשה אין לי תצוגה לא במסך המחשב ולא בטלויזיה! נכנסתי ל-safe Mode, ניסיתי לשנות תצוגה, אך לא ניתן לי, הסרתי את תוכנת TVTool וחשבתי שהתצוגה תשוב אל מסך המחשב - אך לא כך. כעת אני כותב לכם מתוך VGA Mode. שנותן להציג מערכת ההפעלה ע"ג מסך המחשב - אך בתצוגה נמוכה בלבד. כשאני נכנס לשנות הגדרות תצוגה - שוב מסך המחשב מפסיק התצוגה. מה עליי לעשות?! מודה לכם מקרב לב! [br]פורסם בתאריך: 18.11.2007…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי היום קניתי מחשב חדש (ריק בלי כלום על ההארדיסקים) ואני מנסה להתקין ווינדוס XP והמחשב לא מצליח לגיע לחלון ההתקנה, לא עושה BOOT מהדיסק. כמה דברים: 1. שיניתי בביוס שcd-rom יהיה ראשון(ויחיד) בBOOT. 2. יש לי רק גירסא אחד של ווינדוס שעושה בבוט וזה בגלל שיש שם caldera ואין לי מושג איך מתקינים XP בעזרתה תודה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
היי לכולם, הורדתי aston שזה מחליף סקינים לווינדוס. אני מפעיל את הaston theme משהו כזה ששם אני יכול להחליף סיקינים, אז שאני מחליף סקינים הכל טוב ויפה אבל הבעיה שזה לא מחליף לי הכל- השורה למטה עם ההתחל לא משתנה - התמונה ברקע לא משתנה - והצבעים בקושי משתנים- ככה זה עם כל סקין. מישהו יכול אולי לעזור לי? או לסביר לי בשלבים איך אני מחליף מעטפת עם הastonshell ?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה אולטימייט ואני לא מצליח להפעיל את הממשק AERO נעזרתי בעזרה של ווינדוס (F1) ובאחד השלבים כתוב שם ככה: To change the color scheme to Windows Aero Click to open Appearance Settings. In the Color scheme list, select Windows Aero, and then click OK. אבל כשאני עושה את זה, לא מופיעה לי האפשרות Windows Aero
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב זאת כנראה איזו הגדרה בביוס שאני לא מכיר או משהו. אבל משום מה אני לא מצליח להשתמש במקלדת בכדי להקיש על מנת לטעון את הוינדוס מהדיסק. יש לציין שלהכנס לביוס כן מתאפשר.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מיצטער עם כבר ענו על זה אבל בחיפוש לא מצאתי כלום!!! יש לי ווינדוס XP פרופשונל באנגלית וכול צ'ט שאני בא להיכנס זה לא נותן לי לא בנענע לא בתפוז לא בוואלה וכו וכו זה פותח לי את החלון ואז בימקום לחבר אותי וליפתוח לי רשימה של אנשים וכו יש לי כזה איקס אדום קטן..... למה? איזה הגדרה אצלי לא טובה ...ומה לשנות שזה יעבוד? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
התקנתי היום Windows XP + SP2 והתקנתי אימיול והאימיול לא מוכן להתחבר וכל סרבר הוא רושם לי Appears to be Dead ולא מתחבר... יש לציין שפתחתי את הפורטים של האימיול גם ברשת וגם במרכז האבטחה של הווינדוס... מה עוד אפשר לעשות בשביל שיתחבר?? תודה מראש לעונים!
-
- 12 תגובות
- 998 צפיות
-
-
חברה אני לא מצליח להתחבר למחשב ב workgroup שלי..ככה מופיע לי: Uploaded with ImageShack.us אגב חשבון ה guest במחשב השני לא מופעל..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את הפיירוול: zapSetup 40 146 029 עכשיו, אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר, ואני נתתי להכל גישות, אפילו ל Dll! בבקשה, תאמרו לי מה עוד אני יכול לעשות? לאחר מכן ניסיתי עם : Symantec.Client.Firewall.v5.1.1. ואחרי זה גם: McAFee InternetSecurity! 2004! ואפילו ניסיתי בלי! כלום לא עזר! הנה השגיאה:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה Win Xp - Home Edition בעיברית... המחשב שלי זה המחשב שמתואר למטה... כאשר אני מתחבר לאינטרט ואח"כ מנסה להתנתק אני לא מצליח לעשות זו בצורה "נורמלית", אני לוחץ על התנתק, ה- icon נשאר, ולאחר זמן מה אני פותח את ה- Task Manger ורואה כי התוכנית לא מגיבה. אח"כ אם אני מנסה לכבות את המחשב בצורה אוטומטית אז אני לא מצליח, אני לוחץ על כיבוי, הכיבוי האוטומטי מתחיל, זה מגיע ל: "שומר את ההגדרות שלך", ונתקע שם לנצח, עד שאני יבצע כיבוי "אגרסיבי". עשיתי התקנה מחדש של ה- Windos, והבעיה עדיין קיימת...!!!! מה עושים??? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, יש לי windows xp pro ,geforce fx 5200,וכרגע אני משתמש בdirectx 8.1. כל פעם שאני מנסה להתקין directx 9.0 התוכנה כותבת לי: This version of DirectX is not compatible with the version of windows currently installed עד כמה שאני יודע ניסיתי את כל הגרסאות של directx 9.0 שיש. בבקשה תחשיבו טוב על פתרון ועל תציעו דברים כמו להשתמש ב windows לא פרוץ!! תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
עם סיום ההתקנה , אני מקבל הודעת שגיאה שההתקנה נכשלה.בכל זאת ה-emule נפתח אבל לא ניתן לשמור הגדרות(כגון רשימות שרתים, כתובות IP לסינון). בכל נסיון של שינוי הגדרה מופיעה הודעת שגיאה שלא ניתן לבצע שמירה.עם סגירת הemule ופתיחתו מחדש יש צורך לבצע את כל ההגדרות מחדש ולמעשה מקבלים הודעה של הפעלה ראשונה של emule. מה צריך להגדיר בויסטה על מנת לפתור את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-