Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום.נתקלתי בבעיה לפני כמה ימים-שניסיתי לפתוח כמה סרטונים\שירים ביחד אני לא מצליח,הוא עובר על כל שיר\סרטון ואז מנגן אחד באופן אקראי... יש איזה פאץ' לתקן את העניין?הדבר המוזר הוא שזה קרה לי לפני כמה ימים בלי שעשיתי משהו. תודה.
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום יש לי וינדוס אקס פי.. שאני מזיז חלונות בוינדוס הם זזים נורא לאט משום מה.. זה לא היה עד עכשיו מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ניסתי היום לפתוח תמונה והיא לא נפתחת אני לא יכול לראות ולפתוח שום תמונה ....! איך אני פותר תבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 15k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בווינדואס פירמטתי את המחשב והיה לי קוד אדמין ששונה אחרי הפירמוט העניין הוא שאני לא מצליח להיכנס להרבה תקיות אלה אם אני לוקח "בעלות" על התיקיה ומוסיף את עצמי לרשמית המורשים וזה לא עובד על סאב פולדרס וזה לוקח ים זמן!חייבת להיות דרך קלה יותר ניסתי אגב גם על ההארד דיסק
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
טוב באתי לעדכן את הווינדוס שלי לSP2 עכשיו הכל הלך טוב עד שהגעתי לחלק שהוא מעתיק את הקבצים ופתאום הכל נתקע וזה תמיד נתקע בקטע הזה עכשיו תמיד שאני בא לעשות ריסטרט למחשב הוא מבקש את הדיסק הזה כאילו המחשב שלי יושב עם חצי מערכת הפעלה(הקבצים שמורים זה רק עדיכון זה לא פירמוט) רציתי לדעת האם יש איזהשהו דרך להתחיל עידכון חדש עם דיסק של SP1 או לעקוף הכל ולוציא קבצים שממש חשובים לי (פרויקט מחשב-שבוע הבא לבגרות בלי הקבצים אין לי בגרות ) אז כמו שאתה מבינים זה ממש דחוף אז בבקשה תענו לי מהר. תודה
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הי התקנתי מחדש XP על גרסא קיימת (UPGRADE). הגרסא שהותקנה כוללת SP2. ובכל הפעלה של המחשב, ה-XP מנסה להתקין את Microsoft Windows Installer 3.1 מהאנטרנט במסגרת העדכונים האוטומטיים, בשביל ה-Windows Update, וכל הזמן נכשל. גם אם אני נכנס לאתר של Windows Update הוא מנסה להתקין את ה-Microsoft Windows Installer 3.1 + ה-WGA ונכשל בשניהם. מה לעשות ?
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות מחשב לקראת החופש הגדול (חודש ושבוע ככה) אבל אני מתלבט האם לקנות אותו עכשיו, לבין להוסיף 256 מגה לזיכרון ולחכות עד שהויסטה תפרוץ לשוק. השאלה שלי היא- האם עדיף לחכות עד שהיא תפרוץ לשוק ולחכות עד שכולם ישתמשו בה (המחשב שלי ממש בקושי מריץ את כל המשחקים [p4 1.70 ghz, radeon 9500 256 mb], או לקנות מחשב חדש כבר עכשיו (אני משחק די הרבה במחשב אז הדירקס X10 חשוב לי). תודה.
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום תמיד שאני רואה סרטון באקספלורר אחרי כמה זמן זה נתקע ומופיעה שגיאה מה אפשר לעשות ? תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
שלום לכולם האם אפשרי לשחק משחקים במערכת windows server 2003
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני זוכר שנתקלתי בעבר בטיפ לשפר את ביצועי הגלישה ע"י ביטול הקצאה של 25% מרוחב הפס לתוכנית מסויימת של ווינדוס. כעת אחרי שהחלפתי מחשב אני מחפש שוב את הטיפ הזה. מישהו מכיר ויכול לעזור?
-
- 11 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
טוב חברים בשעה טובה אני עובד על וויסטה הגרסת בטא 2 החדשה... פשוט מדהים ! הכל עובד התקין לי דרייבר של כרטיס מסך, מדפסת, מסך, אינטרנט התקנתי את הדרייבר של ווינדוס אקס פי ועובד מצויין נראה מדהים אין שום בעיות... אם מישהו רוצה לדעת פרטים אני ישמח לפרט ואם תרצו קצת סקרינים תבקשו. http://img135.imageshack.us/my.php?image=vista9wy.png זוהי תמונה שצילמתי כדי להראות לכם איך נראה הממשק החדש (AERO)
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קראתי תמדריך של תחזוקת המחשב והורדתי את כל התוכנות והכל ועדין זה לא ממש השפיע על ביצועי המחשב..נשאר חרא מתי שאני מפעיל תמחשב יש לי רק משהו כמו 40% זיכרון פנוי..איך זה יכול להיות? כי רק הפעלתי תמחשב, זה לא אמור להיות בסביבות 70-80% פנוי? עד עכשיו התבאסתי שקניתי AMD לכל החברים יש פנטיום 4 שאמור להיות מקביל לביצועים של המחשב שלי אבל במציאות זה לא ככה... מישהו יכול להמליץ מה לעשות...? תודה...
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מסוימת - אני רוצה להריץ על המחשב תוכנות ברצף וללא הפסקה, אבל אני חייל - מה שאומר שלרוב אני ל א בבית. מה שקורה זה שאחותי הקטנה כל הזמן סוגרת לי דברים ואפילו לא מבינה את זה. אני מחפש איזשהי דרך, בעזרת מדיניות האבטחה של XP, תוכנה חיצונית, רג'יסטרי, או כל דבר אחר שאתם יכולים לחשוב עליו - להריץ איזשהי תוכנה כתהליך system, ככה שהיא לא תוכל לסגור אותו כלל. האם מישהו מכיר דרך שכזו? תודה, נדב.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות וונידוס homex xp או pro.... איפה אני יכול להשיג מחירים נוחים, האם יש להם אתר כדי שהוכל לראות ומה באמת כדי home or pro? תודה
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מחפש גירסה טובה קלה אם אפשר לקבל קישור לאימיול או תשם אני נורא יודה לכם.. או גירסה טובה שעולה לבד ללא דיסקים.. אנגלית או עברית לא משנה לי... תודה רבה לכם
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני מוריד קבצים דרך האקספלורר (שמירה בשם), אני יכול להוריד עד 2 קבצים, שאני רוצה להוריד עוד יחד במקביל, כלומר שלישי ומעלה, הוא לא נותן לי את האופצהי של השמירה, אלא ממתין עד שאחד יסיים ואז הוא ניתן לשמירה. בקיצור- רק עד 2 קבצים במקביל. זו בעיה שמלווה אותי למעלה מ5 שנים, פעם זה מסתדר פעם זה חוזר, מפרמוט לפרמוט, ואז זה קורה שוב. מה הסיבה? מה הפתרון? תודה
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב עם תוכנת האקספלורר והפיירפוקס במחשב (windows xp sp2) החל מהבוקר, בטעות הותקנה תוכנית בשם surf robot אך הסרתי אותה עם התקנה/ הסרה. סריקה עם ad awere ותוכנת HijackThis , לא העלו דבר. המפליא הוא שתוכנות כמו אימיול ו ICQ עובדות ללא כל הפרעה. מ אני יכול לעשות כדי לגרום לאקספלורר והפיירפוקס לשוב ולעבוד?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה חמורה בwindows 98 SE Hebrew Enabled לאחר התקנת client של תוכנת Priority SQL 11.1 כל המילים בעברית בשולחן העבודה הופכות לתמונת ראי של עצמן, ואין גישה כלל ל office ן- internet explorer אפילו לאחר התקנה מחדש. אותה תקלה קרתה בתחנות רבות. אם מישהו נתקל בתופעה ויודע איך לצאת ממנה, אנא פרסמו תגובה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אני יכוללהוריד רק שני קבצים יחד לא יותר רק אחרי שזה מסיים אז הוא נותן לי אפשרות לעשות שמירה בשם מלך מי שעוזר לי!
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
האם יש נגן יותר טוב מ media player 10 תודה לכם
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה אני חייב לדעת מה לעשות כי מחקתי בטעות סרט מהמחשב ששוקל 700 מגה ואני חייב להחזיר אותו ואני לא רוצה לעשות system restore כי יש לי בעיה עם זה . איך אני יכול לשחזר את זה ? יש תוכנה כלשיה ?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כשאני פותח 15 חלונות של IE המחשב די נתקע. יש לי 1 GB זיכרון. איך זה יתכן? פעם יכולתי איזה 50 דפים לפתוח במכה וזה היה טס, אז מה הקטע של הבחור? האם אפשר להגדיל את המספר מ-15 למספר יותר גבוהה(מספר כלשהו)? תודה מראש. .SWG
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-