עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שחקתי עם ההגדרות של המקלדת ועכשיו כל פעם שאני עושה ALT+SHFIT להחליף שפה יש לי רוסית. ניסיתי להחזיר אך זה עדין קיים, איך אני מגדיר שיהיה עברית ואנגלית בלבד?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  2. אלוהים איזה עצבים בBIOS הוא רואה שמדובר ב AMD X2 וגם במחשב יש לי על מנהל התקנים ->CPU גם כתוב AMD X2 אבל כשאני מפעיל את ה CPUID או עושה CTRL ALT DEL אני לא רואה שני מעבדים ?! :'( :'( מה לעשות!!!.... חוץ מזה יש לי עוד מספר דברים במנהל התקנים שלא מותקנים האחד זה "בקר אפיק SM" "והשני "בקר זיכרון PCI " אתם יודעים מה זה ?!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. היי, התקינו לי וינדוס אקס פי פרופשונל כשהחבילת אבטחה הזו מובנית כבר בתוך ההתקנה של הוינדוס... אני לא מצליח להסיר את החבילת אבטחה. ניסיתי כמו שרשום בנעוץ וזה לא מצליח לי... בהסרה של תוכנות אני לא מוצא את החבילת אבטחה.... עזרה.???

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  4. Started by moshiko69,

שלום, למה כשאני פותח את ה Explorer והאנטיוירוס של Kaspersky פועל ברקע הזכרון תופס כל כך הרבה של הExplorer ושל ה SVCHOST?!?! (לא פועל ברקע אמיול) מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  5. למשל הורדתי איסיקיו בעיברית והוא כולו בסימני שאלה

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  6. הכוונה היא שאני אוכל לנייד את העדכונים כלומר לשמור את העדכונים עצמם מבלי להתקין אותם על המחשב ?

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  7. אורח Si-Nom

וסימנתי שיראה קבצים מוסתרים. [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 975 צפיות
  8. שלום. לא מזמן התחלתי לשחק ב BF2 ואחרי שאני יוצא מהמשחק הזיכרון פשוט לא חוזר אני רואה שהמחשב עדיין תופס לי 800+MB זיכרון. גם אחרי כמה שעות זה לא מסתדר וצריך לעשות restart כדי להחזיר את הזיכרון למצב הנורמלי שלו, ברור לי לא מהיום שתוכנות ומשחקים לא מחזירים תמיד את כל הזיכרון אבל יותר מ500MB זיכרון שלא הוחזר? בקיצור מישהו יודע מה הבעיה, זה מאוד מתסכל

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  9. נכון הPLAY LIST בצד ימין של כל השירים\סרטים שמנוגנים ? אז בטעות ביטלתי אותה ואני לא מוצא איפה מחזירים אותה חרשתי את כל המאפיינים ואפילו התקנתי מחדש ועדיין לא הצלחתי להחזיר אותה מישהו יודע איך ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  10. לכולנו יצא להתקין XP ולהתייבש שעות מול המחשב רק כדי ללחוץ NEXT מידי פעם לא כולם יודעים אבל למיקרוסופט יש כלי ליצירת קובץ תשובות לכל השאלות אשר שואלים אותנו במהלך ההתקנה יצירת קובץ תשובות answer file Answer file הוא למעשה קובץ אשר מכיל את כל התשובות לשאלות ששואל אותנו אשף ההתקנה של WINDOWS XP החל בהסכמה לתנאי הרישיון ועד כיוון רזולוציית המסך. יצרית קובץ שכזה חוסכת לנו זמן יקר בתהליך ההתקנה של WINDOWS XP משום שההתקנה נעשית ללא התערבות כלל ובצורה אוטומטית לחלוטין. קובץ התשובות נמצא בדיסק ההתקנה של WINDOWS XP תחת תיקיית SUPPORT/ TOOLS בתוך התיקייה יש קובץ RAR שנקרא DEPLOY בתוך קובץ ה RAR כ 10 קבצים כשהקובץ שמעניין אותנו הוא setupmgr זהו למשה האשף שיעזור לנו ליצור א…

• 22 תגובות
    • 4.8k צפיות
  11. Started by prozak,

שלום אתמול הדלקתי תמחשב ולא הופיעו .לא איקונים ולא תפריט התחל.. פתחתי את מנהל המשימות וראיתי שתהליך של אקפלורר מסרב להיפתח גם כאשר ניסיתי לפתוח אותו דרך שורת הפקודות יש לי xp home פלוס הס.פי 2 וחשוב לציין שכל שאר התוכנות מגיבות רגיל כאשר אני פותח אותן מישורת המשימות ולא הופיעה לי שום הודעת שגיאה כמו כן סרקתי את המחשב בעזרת קספרסקי והוא לא מצא כלום יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעיה ללא פרמוט? תודה מראש עפר

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by danidi,

שלום יש לי וינדוס אקס פי.. שאני מזיז חלונות בוינדוס הם זזים נורא לאט משום מה.. זה לא היה עד עכשיו מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by Moooshe,

שימו לב! השתדלו להשאיר את כל השאלות והתשובות על SP2 בדיון הזה! דיונים שונים שנפתחים על SP2 מאוחדים לתוכו. איחוד הדיונים יוצר לפעמים בלבול קטן בסדר ההודעות. כדי להבדיל בין דיון לדיון ומי בדיוק עונה למי, אפשר להסתכל על הכותרות המודגשות של כל הודעה. עדכון 30.9.04: את ההסבר למה אי אפשר עדיין להוריד את SP2 בעברית דרך Windows Update אפשר למצוא כאן. תודה ל-americium על הקישור. עדכון 21.9.04: אפשר להוריד את SP2 בגרסה העברית כאן. תודה ל-yefet על הקישור. עדכון 12.9.04: תודה ל- Wolfboy על הקישור הזה להורדה של ה"תיקון" שמאפשר את הגדלת מספר החיבורים בו"ז ב-SP2 מ-10 ל-50. שימו לב! זהו אינו תיקון רשמי של מיקרוסופט והוא אינו נתמך על- ידם! כמה לינקים באדיבות americium: אפשר להזמין כאן דיס…

• 401 תגובות
    • 52.5k צפיות
  14. Started by Y.R,

אני מתנצל מראש אם הנושא הזה לא מתאים לפורום הזה, התלבטתי בין זה לתמיכה טכנית... אתמול בלילה בזמן שהמחשב פעל, החשמל בבית שלי קפץ, אחרי שהדלקתי שוב את המחשב גיליתי שהוא מגיע עד לשלב שבו הוא מסיים לטעון את הwindows (החלון השחור עם הקוביות הכחולות האלה שרצות...) ואז הוא מאתחל את עצמו וחוזר חלילה, אני כן יכול להכנס דרך "safe mode" אבל לא בדרך הרגילה, שיחקתי קצת עם הביוס והצלחתי להכנס פעם אחת במצב רגיל אבל אחרי שכיבתי והדלקתי שוב הוא עוד פעם חזר לאותו מצב... עכשיו אני לא יודע למה אבל אחרי שעוד פעם שיחקתי עם הביוס הוא עוד פעם נכנס דרך המצב הרגיל ולכן אני יכול לכתוב, אני פשוט לא הולך לכבות אותו עכשיו עד שאני אגלה איך אני פותר את הבעיה חבר אמר לי שפשוט נדפק לי הדיסק הקשיח ואני…

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  15. שלום.נתקלתי בבעיה לפני כמה ימים-שניסיתי לפתוח כמה סרטונים\שירים ביחד אני לא מצליח,הוא עובר על כל שיר\סרטון ואז מנגן אחד באופן אקראי... יש איזה פאץ' לתקן את העניין?הדבר המוזר הוא שזה קרה לי לפני כמה ימים בלי שעשיתי משהו. תודה.

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  16. הבעיה היא במחשב הישן שלי אין לי מושג איךך זה קרה פתאום לא קיים דרייבר סאונד כאילו הוא נעלם... ואין קול במחשב בכלל עשיתי ריסט לא עזר... אני מקבל את השגיאה הזאת בווינאמפ: (בקובץ המצורף.) ואת השגיאה הזאת שאני עושה TEST לסאונד בDIRECTX: DirectSound test results: Failure at step 3 (DirectSoundCreate): HRESULT = 0x8878000a (The request failed because DirectSound resources, such as the priority level, were already in use by another caller.) יש לציין שאני לא ידוע איזה לוח יש לי שם זה המחשב הישן שלי או איזה כרטיס קול ניסיתי להתקין את הצ'יפסט שבא עם הדיסק התקנה אבל זה לא עזר... תדוה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום. אני מתכנן לקנות מחשב לקראת החופש הגדול (חודש ושבוע ככה) אבל אני מתלבט האם לקנות אותו עכשיו, לבין להוסיף 256 מגה לזיכרון ולחכות עד שהויסטה תפרוץ לשוק. השאלה שלי היא- האם עדיף לחכות עד שהיא תפרוץ לשוק ולחכות עד שכולם ישתמשו בה (המחשב שלי ממש בקושי מריץ את כל המשחקים [p4 1.70 ghz, radeon 9500 256 mb], או לקנות מחשב חדש כבר עכשיו (אני משחק די הרבה במחשב אז הדירקס X10 חשוב לי). תודה.

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  18. Started by no43189,

כולם מדברים על VISTA על המממשק שלה על כל מה שחדש בה אבל שוכחים לשאול תשאלה הכי חשובה מה המחיר שלה??? שלפי דעתי יגיע ל סביבות ה 1500+ מה אתם חושבים ?

• 37 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. שעה אני משק עם התוכנה וכל מה שאני מוצא זה קיצורי דרך לכל מיני דברים מפגרים של התוכנה עצמה....איך אני מוסיף קיצור דרך למה שאני רוצה? ומישהו יודע איך אני עושה שנגיד אם יש לי קיצור דרך לכונן שלי אז יראו כמה אחוז ממנו בשימוש וכמה מקום פנוי יש? בdescription של האייקון על הדקסטופ?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by nanadav,

פירמטתי לאחי את המחשב. ואחרי הפירמוט המחשב שלו לא קולט את האינטרנט (אנחנו ברשת). שניסיתי להגדיר רשת ביתית אז הוא כאילו לא רואה שיש רשת. והמחשב שלו מחובר לרשת! מי שעוזר לי מלך

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בעיה בווינדואס פירמטתי את המחשב והיה לי קוד אדמין ששונה אחרי הפירמוט העניין הוא שאני לא מצליח להיכנס להרבה תקיות אלה אם אני לוקח "בעלות" על התיקיה ומוסיף את עצמי לרשמית המורשים וזה לא עובד על סאב פולדרס וזה לוקח ים זמן!חייבת להיות דרך קלה יותר ניסתי אגב גם על ההארד דיסק

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם האם אפשרי לשחק משחקים במערכת windows server 2003

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by VL,

יש לי בחלק מהתיקיות במחשב כתב כחול ז"א למשל קוראים לתיקיה "שירים של יוסי" - אז ה"שירים של יוסי" בצבע כחול , ולא בכולם , למה זה ככה? איך אפשר לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. Started by no43189,

ניסתי היום לפתוח תמונה והיא לא נפתחת אני לא יכול לראות ולפתוח שום תמונה ....! איך אני פותר תבעיה ?

• 6 תגובות
    • 14.9k צפיות
  25. טוב באתי לעדכן את הווינדוס שלי לSP2 עכשיו הכל הלך טוב עד שהגעתי לחלק שהוא מעתיק את הקבצים ופתאום הכל נתקע וזה תמיד נתקע בקטע הזה עכשיו תמיד שאני בא לעשות ריסטרט למחשב הוא מבקש את הדיסק הזה כאילו המחשב שלי יושב עם חצי מערכת הפעלה(הקבצים שמורים זה רק עדיכון זה לא פירמוט) רציתי לדעת האם יש איזהשהו דרך להתחיל עידכון חדש עם דיסק של SP1 או לעקוף הכל ולוציא קבצים שממש חשובים לי (פרויקט מחשב-שבוע הבא לבגרות בלי הקבצים אין לי בגרות ) אז כמו שאתה מבינים זה ממש דחוף אז בבקשה תענו לי מהר. תודה

• 3 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים