עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by MrAccident,

די פשוט ולעניין - חיברתי הרדיסק למחשב עם חלונות ויסטה וב"מחשב" (מה שמחליף את "מחשב שלי" בשאר החלונות) לא מופיע ההרדיסק החדש. במנהל ההתקנים ההרדיסק המקורי והחדש מופיעים ואין שום בעיה. עשיתי "בצע סריקה לגילוי שינויי חומרה" וזה לא עזר. ניסיתי גם לשים את הג'אמפר בכל המקומות וגם להוציא אותו והתוצאה זהה בכל האפשרויות חוץ מבאמצע שאז הוינדוס לא עולה בכלל. זהו, זה הכל, אומנם עניין של חיים או מוות אבל זהו. אגב - ניסיתי את זה עם שני הרדיסקים שונים עם אותה התוצאה.

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי בעייה עם מן סרגל כלים כזה שנדבק לי למחשב ולמרות שמחקתי אותו ידנית הוא לא נמחק מהמחשב, מחקתי גם את כל הערכים שלו מהרג'יסטרי וזה כל הזמן חוזר ומתקין את עצמו מחדש פשוט קרצייה. מישהו נתקל בזה פעם והצליח למחוק את סרגל הכלים הזה? תודה על העזרה מראש, דודי.

3. Started by vali13,

שלום לכולם כאשר אני מנסה לפתוח את אחד הכוננים דרך "המחשב שלי" נפתח לי החלון של "פתיחה באמצעות" ומראה לי את כל התוכנות איך מבטלים את זה ?

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  4. כשאני מעלה את הווידוס המחשב נותן לי איזה שגיאה בקשר ל REGISTRATION ואני לא יכול להיכנס למשתמש שלי... איך אני נכנס ל SAFEMODE???

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  5. רכשתי מחשב נייד של HP DV6 - 1299EA ושהפעלתי היתה התקנה של ה-Vista והלכתי לפי ההוראות, בחרתי ישראל, עברית-ישראל וכל דבר שהיה ישראל/עברית. סיימתי להתקין ועלה לי המחשב אחרי כל ההתקנות ואין עברית... עברתי פה בחיפושים ולא ממש הבנתי כי חלק הפנו לסטיקי ושם לא ממש הבנתי כי אני קצת קשה הבנה, חלק מההודעות ראיתי שלא ניתן לשנות (וזה מוזר לדעתי) וחלק מההודעות אמרו שכן אפשר לשנות במערכת הזאת. אפשר בבקשה את עזרתכם וייעוץ איך עושים אבל להסביר בדרך קלילה כי אני כולי בהלם מזה עכשיו תודה ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by EagleX2,

"אפשרות עריכת הרישום בוטלה על ידי מנהל המערכת שלך." זאת ההודעה שאני מקבל כאשר אני מנסה להתקין משהו, או להכנס לעורך הרישום (regedit) זה התחיל לפני כשבועיים בערך... אני משתמש ב Windows XP pro sp 1. אני המשתמש היחידי במחשב ואני גם ה Admin. אשמח לעזרה....

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  7. Started by TimTam,

שלום, איך אני מקבל בחזרה את אופצית :Close Tray על ה-CD ROM שלי ?!? הרי וישנה אופצית EJECT...

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  8. אוקי אז ככה. אני מוריד תוכן מתוכנת P2P, וכשאני נכנס לתקיית היעד - האקספלורר טוען שהיא ריקה. ניסיתי להכנס דרך האקספלורר בוינאמפ, והופ - הנה הקבצים. למה באקספלורר הרגיל התקיה מוצגת כריקה? ת'נקס.

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  9. שלום. יש לי ויינדוס XP פרו. מותקנת מדיה פלייר 11. משום מה אין לי סאונד בסרטי וידאו מאתר YNET או NRG. ורק בסרטים שלהם. במאפייני הסרט נטען כי מדובר בקודק אודיו של WMP שמותקנת אצלי. מישהו יש מושג איך מתקנים את זה? אין לי שום בעיה עם סרטים ביו טיוב, או כל פורמט אחר שניסיתי. תודה.

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  10. Started by hermit,

כבר כמה זמן שהטולבר שלי ככה ואין לי מושג איך לסדר אותו.. מישהו יכול לעזור לי? בבקשה?? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  11. כשהיה לי XP 32 ביט צרבתי דיסק מוזיקה של קבצי MP3 מאז פרמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה 64 ביט כשבאתי להעתיק את השירים חזרה למחשב כל השמות בעברית מופיעים בגיבריש לדוגמא : -223F~1.MP3 וככה כל הקבצים מופיעים בשם עם מכין מספר סידורי שכזה אני מניח שהבעיה היא המעבר מ32 ל64 השאלה איך אפשר לפתור את הבעיה ולשחזר את שמות הקבצים שיופיעו בצורה נורמלית בעברית...

12. Started by niva401,

בעקבות קובץ CONFIG פגום- אני מנסה להחליף אותו בקובץ מספריית REPAIR כאשר אני במצב בטוח הבעיה כשאני משנה את שם הקובץ הפגום ל OLD-אני מקבל הודעה שהוא תפוס ע"י תהליך אחר (ואף תוכנה אינה פתוחה) איזה תהליך נדרש לסגור?

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  13. אני מעדכן את הווינדוס לחבילת שירות מספר 2.....זה מתחיל לעדכן לי הכל והכל טוב ןיפה ואז זה פתאום נתקע בקובץ sp2.cab מה אני יכול לעשות????....אנא עזרו לי בבקשה.....חשוב לציין שהמחשב פורמט לאור בעיות קודמות...

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  14. יש לי 4 GB זכרון, המון מקום, ומאות תמונות של בחורות חייכניות . בPOWER PLAN אין אופציה של כיבוי של הHDD ורק המסך נכבה אחרי 20 דקות. אז הקטע הוא, שזה הקפיאה יכולה להתרחש אחרי שבוע של עבודה ללא ריסטרט או בשומר מסך הראשון אחרי הדלקת המחשב...לא מוצא שום תבנית הגיונית. יש פתרון ? תודה.

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  15. שלום חברים. עד היום לא הוגדר במחשב חשבון ספציפי ולכן היה משתמש ברירת מחדל "ADMINISTRATOR". היום, לאחר שנפתח חשבון חדש בווינדווס בשם "ILUZ",ע"י אחד מבני הבית אין יותר גישה לאדמיניסטראטור. שני החשבונות אליהם ניתן להיכנס הם "ADMIN " או "ILUZ" בלבד. דרך safe mode הצלחתי להיכנס לאדמיניסטראטור ולראות את כל מה שאני מכיר (רגעים של חסד) . מחקתי את "ILUZ" אך המחשב מבהיר לי שאני אוכל לראות את אדמיניסטראטור רק ב safe mode . כשמעלים את המחשב רגיל (לא בסייף מוד) רואים רק את אדמין, שגם הוא חדש ונוצר אוטומאטית כשפתחו את "ILUZ" . אין לי אפשרות לשחזר מערכת כי פשוט אין נקודות שחזור. מה עושים חבר'ה? איך אפשר לחזור לאדמיניסטראטור ולהעיף לעזאזל את אדמין? . תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  16. שאלה לי אליכם אנשים טובים, מזה זמן מה אני משתמש בויסטה SP2 ומרוצה עד הגג . היום, ניסיתי מסיבותי שלי להתקין בנוסף WIN XP SP3 על אותו המחשב, אך למרות שהתקנתי את הXP על כונן אחר, כרגע כשאני מעלה את המחשב, קיים כביכול רק הXP, למרות שהקבצים של הויסטה והכונן שבו היא מותקנת עדיין קיימים ולא נפגעו ... מישהו יודע להסביר לי למה אני לא רואה אפשרות להפעיל גם את הויסטה ? האם בכלל זה אפשרי להתקין XP אחרי שיש כבר ויסטה ולנסות להפעיל את שתיהן ? נ.ב כבר ניסיתי לעשות F8 כשהמחשב עולה ולבחור מערכות הפעלה, אבל מופיע שם רק XP ...

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  17. Started by קובי 1980,

שלום,אני משום מה לא מצליח לעדכן את הויסטה שלי. אני מצליח רק לאחר שאני מחזיר לפעולה את ההתרעות המעצבנות של המערכת.אבל אי אפשר לעבוד ככה. לא מזמן פירמטתי את המחשב ואף פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת. אני מוסיף כמובן תצלום מסך של הבעיה. מישהו יודע,יכול לעזור תודה מראש http://upload.dipi.co.il/imageview.php?id=4085&sdi=phithawra

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  18. Started by Snirs69,

שלום לכולם. בהשוואה בין ויסטה 32 ל-64 נאמר שאי אפשר להפעיל תוכנות 16 ביט על 64. השאלה שלי היא האם תוכנות מבוססות דוס הן 16 ביט? {אני משתמש בתוכנות קומפילציה המבוססות על דוס}. ואם כן אז יש איזו שהיא דרך להפעיל אותן דרך ה64 ביט?

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  19. שלום לכולם, מצורף לינק למדריך הנ"ל: http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post.html מתוך ההקדמה: כולנו מכירים את תיבת הדיאלוג שנפתחת בכל פעם שרוצים לפתוח או לשמור קובץ. בדר"כ יש בצד שמאל 5 קיצורי דרך למקומות שונים בהארד דיסק (Desktop, My Documents וכולי). אבל מה אם רוצים שקיצורי הדרך יהיו למקומות אחרים שיותר שימושיים עבורכם? אז ככה עושים את זה בשלושה שלבים פשוטים

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by yotam.m,

שלום. אני משתמש דיי חדש בויסטה והידע שלי בה הוא בינוני ומטה. כשאני מנסה להיכנס לMC עוד לפני שהוא נכנס מופיעה השגיאה:MEDIA CENTER הפסיק לפעול...בלה בלה בלה. יש דרך להתקין מחדש את המדיה סנטר?

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by maverick,

שלום לכולם, כל 16-20 שעות הוינדוס שלי מבצע ריסטרט בלי שום סיבה נראית לעין. יש למישהו מושג למה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  22. אני שוקל לקנות Windows Vista... ראיתי גרסאות 64 ביט, וגם 86? לא ראיתי 32, אבל אני מניח שיש. כמה שאלות: 1. מה ההבדלים ביניהם. 2. למה כדאי אחת ולא השנייה (יתרונות וחסרונות של כל אחת) 3. האם צריך להתאים חומרה מסויימת לכל גרסא (מעבד?) 4. יש מצב שתוכנות (או משחקים) מסויימות לא תומכות בגרסא אחת ובשנייה כן? בעקרון המחשב שלי מיועד למשחקים, וגם עבודה עם Cubase SX3 ועריכת סאונד, אבל רק כתחביב. לקראת סוף הקיץ אני מתכוון לעשות שדרוג מקיף, הן לגיימינג והן לחומרת סאונד... אם זה אומר משהו. תודה

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  23. Started by ggg456,

שלום לכולם, כבר הרצתי חיפוש בפורום בנוגע לבעיה שאני נמצא בה, לא ממש מצאתי משהו מועיל.\\ לפני חודש בערך פירמטתי את המחשב עם וינדוס XP באנגלית. התקנתי כמו שצריך את המקלדת בעברית ואני מסוגל לכתוב בעברית בכל מקום. הבעיה היא כמעט בכל התוכנות, המחשב פשוט לא יכול להעלות תוכנות מתיקיה שהשם שלה כתוב בעברית. זאת בעיה ואני צריך להעתיק כל התקנה לדסקטופ ומשם להריץ אותה. אם צריך פרטים על תהליך ההתקנה, אשמח להביא. תודה רבה לכם ניב

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  24. Started by dima_s,

ישבתי עכשיו ונזכרתי בדבר די חשוב. אז ב-2007 כשהויסטה רק יצאה וכולם היו יורדים עליה, במיקרוסופט אמרו שמי שיקנה גרסה הכי מלאה ULTIMATE יהנה מתוספות, שדרוגים ותוכן מיוחד שלא יהיה בגרסאות אחרות. עבר שנתיים וחצי, המערכת הפעלה חדשה צריכה לצאת עוד בערך חצי שנה. אז איפה כל התוכן המויחד הזה? מה שני שומרי מסך וDREAMSCENE עלוב? נו טוב גם פוקר וטינקר.... ועל זה הצרכן צריך לשלם את ההפרש שבין הגרסאות?? מה אתם חושבים על העניין הזה?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים