Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי, הפעלתי חזרה את המעדכן האוטומטי של וינדוס XP, אבל הוריתי לו לשאול אותי לפני כל התקנה כדי שאני אבחר מה להתקין אם נחוץ לי או לא.. בכל מקרה, שאל אותי לגבי המוןןןן הורדות, בסביבות ה 30 קבצים ביניהם קבצים גדולים וכבדים כמו SP3 ועוד כמה עדכונים של 200 מגה +- לאחר שהוינדוס ביקש ממני להוריד את העדכון, אישרתי לו אבל אני לא רואה את הסימון למטה שמראה כמה אחוזים הוא מוריד, והוינדוס פשוט שאל אותי לעוד עדכונים אז אישרתי גם את זה. לאחר כל האישורים והסינונים, נעלם לגמרי הסימון של המגן ליד השעון (מראה על התקדמות ההורדה) ומאז המעבד פשוט תקוע על 50 אחוז ולא יורד. נכנסתי ל TASK MANAGER ואין שם שום דבר שלוקח מעל 10% עבודה, כלומר אני לא יכול לראות מה מעסיק לי את המעבד נונסטופ! זה תוק…
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום רב, בכל תיקיה רגילה ב Windows ניתן לסדר את התיקייה כך שהקבצים יסודרו לפי תאריך הוספתם. (arrange icons by > modified). עכשיו הבעיה שלי היא שיש לי תיקיה רק של mp3 ומשום מה אין לי את האופציה הזאת, אלא אופציות אחרות המותאמות לתיקייה שמסומנת כמוזיקה - כפי שניתן לראות בתמונה למטה. כמובן שבדקתי והתיקיה היא תיקיה רגילה ואין לה שום סיווג מיוחד. מישהו אולי מכיר את הבעיה ויודע לפתור אותה ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני יודע שכבר שאלו את זה אבל הפתרון לזה היה לקנות את הדיסק האמיתי אבל אני לא רוצה לקנות אותו אין פתרון אחר?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אנשים שאלה פשוטה אפשר למצוא את ווינדוס ויסטה (בטא 1) באימיול ?
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי לפטופ T42 IBM ואחרי כמה זמן, פתאום נעלם הסרגל של הSTART יש לי הרגשה שזה קשור איך שהוא לשומר מסך זה קורה רק אחרי שהוא מתחיל לפעול.. יש למשיהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
חבר'ה אתם יודעים אם ב-XP אפשר לעשות דיסקט הפעלה כמו במילניום ? תודה
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אפשר להחליף שפת ממשק מאנגלית לעברית והפוך יש לי מערכת הפעלה XP PRO באנגלית (עם תמיכה בעברית) והייתי רוצה להפוך זאת לממשק עברי לגמרי, אני יודע שיש אפשרות שיופיע שורה ששם יהיה ניתן לסמן רק אני לא יודע מה צריך להתקין כדי שהשורה תופיע בתודה מראש לכל העונים וזה דיי דחוף אז אודה לכולם על תשובות מהירות סילבסטר שמח :-)
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי סידיקי מקורי של וינדוס אבל דיסק צרוב (סיפור עצוב) האם הוינדוס ייעבוד כמו מקורי? אני מתכוון עם עדכונים והכל
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לנו בבית רשת אלחוטית , המחשב השולחני שלי והמחשב הנייד של אבא שניהם מחוברים בעזרת נתב של Compex . המחשב הנייד מותקן וינדוס ויסטה , הבעיה היא שלמחשב לוקח המון זמן להתחבר לרשת האלחוטית אבל ממש המון ולפעמים זה דורש הפעלה מחדש של המחשב ולפעמים כמה פעמים של הפעלה מחדש. מבחינת אות אין בעיות , המחשב מציין שהעוצמה של השידור טובה מאוד עד מעולה. המחשב עולה ומתחבר ואז מופיע לי מין משולש אזהרה צהוב , עם כיתוב של Identifying ופה הוא נתקע המון זמן. חיפוש קצר בגוגל העלה שיש צורך לשנות הגדרה בוינדוס דפנדר , אכן זה עבד לכמה ימים אבל עכשיו זה חזר לעצמו. מה לעשות ? תודה מראש סתו.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מכניס את הדיסק של הווינדוס עושה ריסטרט ואז עולה ההתקנה של הווינדוס ואז כשאני לוחץ ENTER כדי להתקין את הווינדוס מחדש הוא אומר לי... לבדוק שכל הכוננים מחוברים ודולקים כמו שצריך וכו'... והכל מחובר ופועל כמו שצריך... ד"א הבעיה במחשב נייד. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה חמורה בווינדוס אקספלורר כל פעם שאני מנסה לבחור ספרייה או או כונן בתוך האקספלורר ולוחץ על המקש הימני של העכבר אני מקבל הודעת שגיאה על פעולה בלתי חוקית, האקספלורר נסגר והווינדוס עולה כביכול מחדש , אני מקבל הודעה על קובץ שנקרא shell32.dll או משהו כזה. האם מישהו מכיר תופעה כזו? תודה
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
היי אני יודע שבברירית מחדל יש רק 10 פתוחים בHALF CONNECTION ויש PATCH שמסדר את זה נתנו פה לינק בעבר, ואני לא מוצא אותו מישהו יכול לעזור בבקשה? לתת גרסה הכי אחרונה (שיתאים לSP1 וכל השיפורים והתיקונים שנעשו מאז) וחשוב!!! שיהיה לגרסת 64 ביט! כמו כן אם יש עוד מדריכים, תוכנות וכו' עבור האצת הרשת וTCPIP וכו' בVISTA 64 ביט, אשמח אם תוכלו לצרף פה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בתור סטודנט אני זכאי לרשיון חינם מהאוניברסיטה לגירסת הMSDN. מישהו יודע במה היא שונה מהגירסא הרגילה?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אז ככה. רכשתי Windows Vista Ultimate Hebrew וניסיתי להתקין אותו דרך הBoot.. ההתקנה הלכה חלק ולאחר ההתקנה ברגע שהמחשב ניסה להריץ את Vista מסך כחול הופיע משום מקום על גבי המסך והודיע לי(ממה שאני זוכר) שהמערכת תכבה את עצמה כי היא לא רוצה לפגוע בחומרה של המחשב, עכשיו אני חושב שזה נובע מהכרטיס מסך שלי היו לי איתו המון בעיות בעבר שאני יפרט אותם כאן ואולי זה יצביע על הבעיה. המערכת שלי היא כזאת: מעבד: A64 3000+ newcastle לוח אם:Asus K8V-SE Deluxe זיכרון:1512MB DDR400MHZ כ.מסך:Shapphire X1600Pro 512MB AGP עכשיו הבעיות שהיו לי עם הכרטיס מסך הם שקניתי אותו לא הצלחתי להתקין דרייברים ורק לאחר צריבת ביוס חדש הוא החל לעבוד ,באתר הרשמי של Shapphire אמרו לי שהבעיה היא בספק כח, צריך לקנ…
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אז ככה יש לי תקייה בכונן d ויש לי שם כמעט 14 ג'יגה של כל מיני קבצים והבעיה עכשיו שאני נכנס לתקייה ופשוט אין כלום פתאום ככה וזה לא שזה נמחק או משהו כי בתמונה שצירפתי אפשר לראות שהנפח התפוס נשאר כמו שהיה הייתי רוצה לדעת מה לעשות כדי להחזיר את הקבצים הנעלמים תודה מראש וחשוב לציין שהתקיות הנמצאות שם הן לא נסתרות אז ככה שהקטע הזה בדוק תודה מראש אלעד [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
איך עושים בווינדוס 2000 שיהיה יוזר אדמינסרטור, ועוד יוזר אחד פשוט כזה שיש לו גישה לספריות שאני אגדיר לו ואיך אני מגדיר לו ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בגרסת הpro יש מתמש שנקרא Admin כשאני רוצה ליצור עוד משתמש אבל מוגבל זה דורש ממני ליצור עוד משתמש אדמיניסטרטור. הרי כבר יש אדמיניסטרטור אחד, למה צריך עוד אחד?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לפני מספר ימים קניתי מחשב נייד HP Pavilion עם vista home Premiun ומהיום בערך בבוקר התחילה לי בעיה במערכת שבה הכרטיס מסך לא מצליח לעבוד שגיאה קוד 43 במנהל ההתקנים וגם למרות שניסיתי להוריד דרייבר חדש יותר וגם ניסיתי לשחזר את המערכת (שלא הצליח) מה ניתן לעשות ?? תודה
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני משנה באפשרויות תיקייה, שלא יראו את התיקיות המוסתרות שלי. וכל פעם לאחר ריסט זה שוב מראה לי אותם. איך אני משנה את זה לתמיד?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
מוזר. סימנתי את ה-"אפשר חיבור מרחוק למחשב זה" במחשב של ה WIN7 ושלטתי עליו דרך RDP ממחשב XP אחר. הבעייה היא שכשאני מבטל את ה-FW במחשב ה-WIN7 עליו אני שולט (זה מפריע לתוכנה מסויימת) אז חיבור ה-Remote Desktop-RDP מתבטל פתאום ומתנתק הקשר למחשב ה-7. *הפעלה מחודשת של ה-FW (ידנית) ממחשב ה-7 מאפשר RDP מחדש... ** אני חייב לעבוד עם FW כבוי אחרת אני לא יכול להתחבר לשרתים שמותקנים ב-VMWARE במחשב זה. מה קורה פה ? הגיוני לחשוב שהפעלת חומת אש תגרום לניתוק RDP, לא ביטולו. כאן הביטול גורם לניתוק הקשר. מה כבר הנפיצו ב-7 ?
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הורדתי קובץ מוסיקה מהאינטרנט וצבע הגופן, שמציג את הקובץ בסייר, ירוק $$$ :s05: איך הם עשו את זה?
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכם מומחים יקרים......... תראו אני התקנתי את הוינדוס שלי על כונן d עכשיו אני רוצה שזה יתקין לי את כל מה שאני מתקין על כונן c איך אני עושה שזה יהיה לברירת מחדל ולא יצטרך לעשות כל פעם מחדש בתוכנות לשנות את השורה של איפה אני רוצה שזה יתקין..............וגם יש בעיה עם תוכנות שלא נותנות לך לבחור אז ככה שזה עדיף תודה לעוזרים ולכל מי שניסה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי וינדוס אקס פי שהתקנתי לפני מלא זמן, לפני שבועים בערך התקנתי ויסטה על כונן אחר אני עכשיו רוצה למחוק אותה איך אני אמחק? חשבתי פשוט לפרמט את הכונן אבל אז אני מפחד שגם הבוט ילך. ואז גם האקס פי לא יעלה לי.. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
איך אפשר לבחור DEVICE של מצלמה שיהיה כברירת מחדל בווינדוס מדובר בווינדוס אקס פי פרו בתודה מנור
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ברשותי Windows Server 2003 החולש על כ4 מחשבים. הבעיה היא שלאחר זמן מסויים בו אין שימוש במחשבי הקצה הסרבר מעיף את המשתמשים אוטומטית ורק Log-On מחודש מאפשר המשך עבודה. אם למישהו יש רעיון איפה האופציה המונעת מהסרבר להעיף משתמשים או מכיר איזו תוכמה שתשלך ממחשבי הקצה פינגים קבועים לסרבר אשמח מאד לשמוע בתודה מראש רני
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-