Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי ווינדוס ויסטה מקורי 64BIT Ultimate, והאפשרות של ה- DreamScene לא מופיעה לי, למרות שעידכנתי את כל העדכונים כולל SP1. כשאני לוחץ לחצן ימני על השולחן עבודה אמנם מופיעה לי שורה "הפעל את DreamScene" בצבע אפור, אבל אי אפשר ללחוץ עליה. מישהו יודע מה הבעיה עם המערכת הפעלה שלי? יש לי מחשב חדש, ככה שלא נראה לי שזאת בעיה של מערכת. כ.מסך - HD4850.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי 4 GB זכרון, המון מקום, ומאות תמונות של בחורות חייכניות . בPOWER PLAN אין אופציה של כיבוי של הHDD ורק המסך נכבה אחרי 20 דקות. אז הקטע הוא, שזה הקפיאה יכולה להתרחש אחרי שבוע של עבודה ללא ריסטרט או בשומר מסך הראשון אחרי הדלקת המחשב...לא מוצא שום תבנית הגיונית. יש פתרון ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
זה קרה לי אתמול ואני לא יודע איך... http://up49.siz.co.il/up1/aguonm3j1uw4.jpg תסתכלו על מה שמסומן באדום לדוגמא בולטת ... איך אני מסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
במחשב של אחי אין משום מה את הsafley remove hardware ליד השעון. הוא לא ניסה להעלים אותו, הוא היה משתמש בו בקביעות לפני שהוא היה מנתק את הדיסק-און-קי שלו, ורק לפני כמה ימים התכנה הזאת החליטה להעלם משום מה. אז השאלה שלי היא הפוכה ממה שמצאתי פה בחיפוש..אנשים שאלו איך להעלים את זה, ואני שואל איך להחזיר את זה. יש לו התקני USB מחוברים. הכרטיס רשת האלחוטי שלו, והעכבר שלו מחוברים דרך הUSB[ זה מחשב נייד]. למישהו יש מושג איך אני גורם לדבר הזה לחזור?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
פירמטתי לא מזמן את המחשב,העברתי לי כמה שירים לאחד הכוננים ושאני מנסה לפתוח אותם עם ה-WINAMP אז זה לא פותח אבל כשאני מעביר לשולחן עבודה אז הם נפתחים,אולי זה קשור אבל גם קבצי התקנה שנמצאים גם הם באחד הכוננים לא נפתחים. מה הבעיה? אחרי שהתקנתי את ה-WINDOWS XP PRO אז כשהוא עלה אז על כל כונן לחצתי קליק ימני ופירמוט-אולי לא עשיתי את זה טוב? זה היה בשיטיה NTFS או משהו כזה. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
שלום רב, יש לי ווינדוס אקס פי בעיברית, ואקספלור 6, ולמעלה איפה שיש את הסרגל כלים, מתחת יש את הלחצנים "הקודם" ו-"הבא" וכו', מתחת מופיע לי סרגל כלים של כל מיני אפשרויות כמו "block popups","zoom" ו-"serach" לסרגל קוראים: iSearch ואין לי אפשרות להסיר אותו ניסיתי לחצן ימני ולבטל את ה-v ואין לי אפשרות ניסתי בהוספה והסרה לחפש אותו גם שם הוא לא מופיע כיצד ניתן להסיר את הסרגל הזה שמפריע לי בגלישה? צירפתי כאן שני תמונות שאחת מראה את הסרגל והשנייה מראה את הסרגל עם הלחצן הימני של נותן לי אפשרות להסיר את ה-v של הסרגלי כלים...[/b] תודה מראש... ;D
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מה המצב חברה???. מישהו יכול ללמד אותי איך מתקינים וונדואוס אקס פי לאחר פירמוט??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
איך עושים בווינדוס 2000 שיהיה יוזר אדמינסרטור, ועוד יוזר אחד פשוט כזה שיש לו גישה לספריות שאני אגדיר לו ואיך אני מגדיר לו ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
באופן קבוע, או לאחר כמה דקות שימוש במחשב כשאני פותח את ה-IE ה-CPU USAGE קופץ ל-100% אם אני מסתכל ב-PROCESSES אני רואה שהוא לוקח הכי הרבה זכרון והכי הרבה אחוזים אני משתמש ב-WINXP עם SP1 ויש לי 512 זכרון SRAM יש פיתרון או פירמוט? ניסיתי פיירפוקס אבל הוא לא מספיק תומך באתרים שאני גולש בהם... תודה
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
להשתמש ברקע לדסקטופ אז בכמה אחוזים זה כבר יכול להוריד מהביצועים?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
המחשב נותן לי כל הזמן הודעה ובה מופיע משהו שרשום שם (RPC) אבל זה לא וירוס הבלאסט ולא הצלחתי לתקן את זה הורדתי פאטשים וברגע שאני מנסה להפעיל את העידכונים הוא פשוט יוצא לי מהעדכון כאילו ביטלתי את הפעולה... אין לי מושג איזה וירוס זה עזרה בבקשה!
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היא לא עובדת יש בעיות ןהתקנה על התקנה לא מתאפשרת ... יש אולי דרך להסיר תמדיה פלייר או אולי שורה להשים ב RUN כדי להסיר ?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את הדרייברים האחרונים של nvidia, אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת "incompatible version of the rpc stub" הייתה לי את ההודעה הזאת כבר הרבה פעמים, היא מופיעה לפעמים שאני רוצה להתקין משחקים, אבל היא מפסיקה אחרי שאני מפרמט, ואז מופיעה עוד פעם אחרי איזה חודש, יש לי win98 אם זה משנה. שמתי תמונה של ההודעה אם אתם רוצים לראות :[
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ישנן שלושה דרכים לפרמט: 1. דרך דיסקט איתחול ופשוט לכתוב פורמט ואז את הכונן שרותים לפרמט. 2. דרך ההתקנה של ווינדווס XP. דרך זו מתייחסת לפירמוט שאר המחיצות לא כונן C! 3. לפרמט דרך הווינדווס עצמו ע"י לחיצה על מקש ימני ואז בחירת פורמט. השאלה שלי היא באיזה דרך הכי עדיף לפרמט? למה? ומה ההבדלים בין סוגי הפירמוט השונים. המון תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בעיה בווינדוס 98: איך שהמסך נכבה , המחשב נתקע.ואם יש מוזיקה אז יש אעש חשמלי כזה שתקוע כמו שכשפעם כשהיומשתמשים בקאזה והיו מורידים שיר פגום... אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה דחוף [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר להתקין דרייבר ל-USB2 מבלי לעדכן את ה- XP שלי עם SP1 ?
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בימים האחרונים החלה אצלי תופעה מוזרה למדי. לאחר כחצי שעה של פעולה תקינה של האינטרנט הן במוזילה והן באזורוס לפתע הכל נופל . אני לא יכול לגלוש ובאזורוס כל הפרצופים הופכים לאדום וכלום לא יורד. לאחר ריסט העסק מסתדר שוב לחצי שעה בערך ושוב מתנתק למרות שהמחשב מראה שהוא מחובר. דברתי עם בזק בינלאומי והם בדקו ומצאו שהמחשב אפילו לא יוצא לFTP והם טוענים שיש בעיה במחשב. ניסיתי כל מיני תיקונים שהם נתנו לי לרבות תיקון הWINSOC ושום דבר לא תוקן. סגרתי את חומת האש והאנטי וירוס של קספרסקי וגם את זו של הWINDOWS והבעיה לא נפתרה. אפילו הורדתי את האנטיספייוור הבטה החדש של מיקרוסופט ושום דבר לא עזר. נתוני רקע : 'WINDOWS XP PRO SP2 מודם LAN סמסונג ADSL כחול. אנטיוירוס קספרסקי אנטי ה…
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני כולי בסססבה על המחשב והוא פתאום עושב ריסטרט..... איך אפשר לקן ומה אתם חושבים שהבעיה?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
40GB ו80GB זאת החלוקה הנוכחית של המחשב לאחר שהתקנתי חלונות. רציתי לעשות חלוקה כזאת: כונן אחד עבור 3-4 משחקים כונן שני עבור חלונות כונן שלישי עבור תוכנות ותמונות איך אני עושה את זה נכון בצורה כזו שכול התוכנות והמשחקים יעבדו ללא בעיות וללא התנגשויות מבלי לאבד כלום ממה שיש לי עכשיו (טוב נו אולי כמה דברים בודדים) ועם איזה תוכנה אני עושה את זה ובדרך גם מגדיר שמות חדשים לכוננים? תודה,
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
איזה דברים כדאי להתקין במחשב 64 ביט? XP רגילה תדע להפיק את היתרונות שלו?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בכל אופן יש לי SP2 ואני מתלבט עם לעושת עידכון כי אמרו שזה דופק את מערכת ההעלה למי שאין עותק חוקי של המערכת. לכן אני מתלבט, רציתי לדעת אם כדאי או לא כדאי ואם יש סיכון מסויים. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, התקנתי אתמול ווינדוס מחדש. לפני זה גיבית את הקבצים שלי בתוך כונן. אחרי ההתקנה כשהחזרתי את הכונן עם הקבצים המגובים, ניסיתי לפתוח קובץ mp3 והוא כתב לי access is denied, ניסית לפתוח כל סוג אחר של קובץ והוא כותב על שגיאה. גם תמונות שיש להם preview קטן שרואים, לא רואים אותם ב-preview הגדול. בקיצור שום קובץ נפתח. מערכת הקבצים היא ntfs, עשיתי מה שמייקרוסופט אמרו לי (לתת ליוסר שלי רשיון להשתמש דרך "folder options", ולסמן איפהשהו ב-וי attributes). לא עבד. אני לא מצליח לא להעתיק, לשמוע, להציג כתמונה, או למחוק. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
שלום לכולם ! התקנתי windows xp על המחשב הנ"ל AMD Athlon XP 1700+ Gigabyte GA-7VRXP (Rev 3.x) 256 MB RAM Maxtor 40 GB RIVA TNT 2 64 MB לאחר ההתקנה, כשהמחשב מגיע ל welcome screen (המסך שכתוב בו ברוך הבא וכו) הוא פשוט קופא ולא מגיב. למצב בטוח הוא כן נכנס. הפעולות שכבר עשיתי : בדיקה על הרד דיסק אחר - אותה בעיה. בדיקת זכרון - עבר בדיקה עם memtest הכל תקין. ניסיתי להתקין את הווינדוס כמה פעמים - אותה בעיה. התקנתי את הדרייברים המתאימים - לא עוזר. למישהו יש רעיון/פתרון? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום אם אני פוצח קובץ TXT חדש או רוצה לקראו קובץ קים אז הוא מראה לי את ההודעה שגיעה הבא אבל אם אני אומר לו פתח באמצעות זה פותח אותו בלי בעיה אך אני יוכל לסדר את הבעיה הזותי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-