עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כל התיקיות בויסטה נמצאות על VIEW של DETAILS מעצבן, אני רוצה EXTRA LARGE ICONS במקום, יש מקום לשנות את זה ? תודה !

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  2. התקנתי ווינדוס 2000 עם SP4. לאחר מכן התקנתי את ערכת התמיכה בעברית (MUI). אך עדיין ישנם מקרים שבמקום פונטים ואותיות בעברית מופיעים סימני שאלה "?". עברית מוגדרת כשפה נוספת במערכת אך עדיין ישנם בעיות. מישהו מכיר פיתרון?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  3. אני כבר משתגע,אני מנסה לסדר לחבר את המחשב,מחיצת C עברה פירמוט,הסידירום שלו פשוט לא רוצה לעשות בוט,אני לא יכול ליצור לו את ה bootdisks של SP1 כי אני רץ על 64 ביט (נותן לי שגיאה שהוא לא יכול להריץ)....מה אני כבר יכול לעשות חוץ מאשר להתקין לו את 98 ועל זה את ה XP?

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  4. Started by idang,

מחשב לפטופ: נכנסתי ללוח בקרה- POWER OPTIONS - לשונית HIBERNATE .. סימנתי -ENABLE HIBERNATE ועבד יפה כמה ימים. לאחר כמה ימים משום מה כשעשיתי כיבוי--> כיבוי במצב שינה(HIBERNATE).. הפעולה לא נעשתה ומה שקרה זה כאילו השולחן עבודה "עבר" רענון וזהו. מה לעשות כדי שאוכל שוב להשתמש במצב שינה ? ?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by amit_amit,

שלום כולם, כשאני מפעיל את הויסטה 64 ביט RC1 אז יש את הבחירת משתמש כשאני לוחץ על המשתמש שלי הוא רושם פרפרינג יור דסקטופ למשך המון זמן ואז מופיע מסך ריק שאני לא יכול לעשות איתו כלום... אז אני נכנס לטסק מנג'ר לוחץ על ניו טסק ומפעיל את האקספלורר ואז הוא רושם לי שהמשתמש שלי לא נטען... מה עושים? איך אני גורם למשתמש ליהטען?<

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by edi17,

יש לי בעיה! ברגע שאני מכניס דיסק (של מוסיקה לדוגמא) הוא נותן לי תפריט אוטומטי שאני אבחר תוכנה לשמיעת מוזיקה... משהו יודע איך אני משנה את התפריט ומוחק או מוסיף לשם אופציות... בתודה אדי!

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by bad boy,

מה המצב חברה???. מישהו יכול ללמד אותי איך מתקינים וונדואוס אקס פי לאחר פירמוט??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  8. שלום לכולם, לא ממזמן קראתי קצת על ה gigabye iram וכיצד אפשר בעזרתו ,כפי שהראו באתר של andatech , את חלונות ב8 שניות.... פתרון זה להמהרה,לפי הבנתי, הוא לרוב לא משתלם, אך בדיון הוזכר שבויסטה ניתן להשתמש באופן דומה בכונני פלאש... אני לא בטוח אם התכוונו שם שזכרון הפלאש ישמש להחזקת כל מערכת ההפעלה או להחזקת הזכרון הפיזי(swap file אם אני לא טועה). בכל מקרה לפי חיפוש שלי בזאפ מראה שמחיר כונני הפלאש הניידים(שאליהם לפי דעתי התכוונו) ירדו פלאים כך ש1GB זכרון פלאש מתחיל מ 80 שח ו4 מ210. לכן אני מתעניין בנושא ושואל אם מישהו יודע איך ניתן להשתמש,אם בכלל, בזכרונות פלאש לשיפור ביצועי המערכת. כמו כן,לפי הבנתי, לא כל זכרון פלאש יתאים למשימה של שליפת נתונים מהירה ממנו, ולכן אם רוצים לעשות …

9. Started by yaronxw,

שלום, אני מנסה להתקין את התוכנה tight-vnc וכל הזמן אני מקבל את ההודעה הבאה: windows cannot access the specified device, path or file. you may not have the appropriate permissions to access the item יש לי XP SP2 עם הרשאות של administrator, חיפשתי ב Local Security Policy ולא מצאתי כלום. איך פותרים את הבעיה? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by ariel-ro,

שלום לאחר פירמוט הקבצי CAB לא נפתחים, המערכת אומרת שהיא לא מזהה את הקובץ ולכן אי אפשר לפתוח אותוץ איך פותחים את הקובץ? אריאל

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by jossef1959,

הוא לא קורא רוסית מה עושים? http://i41.tinypic.com/skztc8.jpg

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  12. היי, הפעלתי חזרה את המעדכן האוטומטי של וינדוס XP, אבל הוריתי לו לשאול אותי לפני כל התקנה כדי שאני אבחר מה להתקין אם נחוץ לי או לא.. בכל מקרה, שאל אותי לגבי המוןןןן הורדות, בסביבות ה 30 קבצים ביניהם קבצים גדולים וכבדים כמו SP3 ועוד כמה עדכונים של 200 מגה +- לאחר שהוינדוס ביקש ממני להוריד את העדכון, אישרתי לו אבל אני לא רואה את הסימון למטה שמראה כמה אחוזים הוא מוריד, והוינדוס פשוט שאל אותי לעוד עדכונים אז אישרתי גם את זה. לאחר כל האישורים והסינונים, נעלם לגמרי הסימון של המגן ליד השעון (מראה על התקדמות ההורדה) ומאז המעבד פשוט תקוע על 50 אחוז ולא יורד. נכנסתי ל TASK MANAGER ואין שם שום דבר שלוקח מעל 10% עבודה, כלומר אני לא יכול לראות מה מעסיק לי את המעבד נונסטופ! זה תוק…

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  13. Started by shloosh,

כי אני לא רוצה איזה תוכנה מעצבנת,אלא את הפיירוול המובנה של הווינדוס....

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  14. היי אני עובד עם ויסטה 32 יש שני דברים שפשוט משגעים אותי ואני לא מצליח להבין מה עושים עם זה הדבר הראשון זה שויסטה לא זוכר איך אני מגדיר את החלונות (מה זתומרת כל פעם שאני נכנס לחלון חדש מהמחשב שלי הרשימת קבצים תמיד מוגדרת על Details לא משנה כמה פעמים אני מגדיר את החלונות על LIST או כל דבר אחר שאני יוצא וחוזר ההגדרה שוב על Details אני לא סובל את הצורת תצוגה הזו וויסטה מתעקש להחזיר לי את זה כל פעם הדבר השני הוא שלפעמים שאני סוגר "טאג" באקספלורר נפתחים לי ללא שליטה בלי סוף חלונות של האקספלורר וזה מפסיק רק אחרי שאני משמיד את הפעולה בבקשה אם למישהו יש מושג מה אני עושה עם הבעיות המוזרות האלו תעזרו לי תודה רבה

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  15. קניתי מחשב חדש והוא הגיע לפני כשעתיים ואני לא בדיוק מצליח להתקין את הווינדוס אין לי כונן דיסקטים ורק צורב DVD.. אני מכניס את הדיסק של הווינדוס ומפעיל את המחשב והוא כותב לי: disk boot failure, insert system dist and press enter בדקתי את הדיסק הזה דרך הווינדוס והוא העלה את ההתקנה.. נכנסתי לביוס וכתוב שם כונן הDVD אין אפילו אפשרות לשנות את זה אבל הוא עושה מזה בוט... קראתי איפשהו שצריך להכניס את הדיסק של הלוח אם כאשר אין כלום במחשב אז הכנסתי אותו והוא מעלה לי את המסך הבא כמו חלון CMD כזה.. 1. HD System type -(00) freeDOS kernel version 1.1.35w......... copyright........ c: HD1, Pri [ 1], CHS= 0-1-1, Start= 0 MB, size= 31 MB corrupt or unpartitioned drive 01 bad or…

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  16. Started by saar3,

שלום!! ראיתי אצל חבר שהוא עשה גם וינדוס xp וגם וינדוס vista.עכשיו מכיוון שיש לי כרטיס טלויזיה וכדי שהשלט שלו יפעיל אני חייב גרסת מדיה סנטר,אז רציתי לדעת אם אני יכול לעשות כמו גם xp רגיל וגם גרסת מדיה סנטר של xp.... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by oded6188,

אני מתקין על המחשב XP Proffesional, במהלך ההתקנה הוא מבקש ממני את דיסק מספר 2.... (בחיים לא נתקלתי ב XP עם יותר מדיסק 1) אני עושה לו ביטול, וההתקנה ממשיכה ומסתיימת בהצלחה.... עכשיו כשאני נכנס ל Run>Winver, הוא מראה לי Windows Media Center Edition... קרה למישהו?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by vali13,

שלום לכולם כאשר אני מנסה לפתוח את אחד הכוננים דרך "המחשב שלי" נפתח לי החלון של "פתיחה באמצעות" ומראה לי את כל התוכנות איך מבטלים את זה ?

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  19. ב WIN XP באנגלית

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by Cyron,

שלום וחג שמח יש לי בעיה במחשב השני בבית, אני מנסה לבצע פורמט והתקנה מחדש, אני מפעיל את המחשב דרך הדיסק של windows xp, ולוחץ על "R" כדי שאוכל לבצע פירמוט, הבעיה שבשלב שהוא מבקש ססימת Admin אין לי סיסמה, אני לוחץ "אנטר" והוא אומר שהסיסמה שגויה, בדקתי 10 פעמים ואין סיסמה בכלל ב-Admin היתה בעבר אולם ביטלתי אותה. מה אפשר לעשות ? תודה

21. אני עובד עם אקספלורר 32Bit ומערכת הפעלה Vista 64Bit Ultimate. האקספלורר כל הזמן נתקע לי ורושם Internet explorer has stopped working, ואז נפתח מחדש במסך ריק. איך אני יכול לסדר את זה? אני לא עובד עם גירסת ה-64Bit של האקספלורר כי לה יש בעיות אחרות(למשל אי תאימות לפלאש). כמו כן, בבקשה לא להציע לי לעבור לפיירפוקס, גם לו יש את הבעיות שלו.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by broshi,

קניתי מחשב חדש עם לוח G31, כולל כרטיס מסך GMA 3100. יש לי 4 ג'יגה של זיכרון, אבל משום מה מערכת ההפעלה (Win7RC) מאפשרת לי שימוש רק בקצת פחות מ-3 ג'יגה. ברור שחלק מהזיכרון הולך לכרטיס המסך, אבל להבנתי זה צריך להיות כמה עשרות מגה בסה"כ. להלן המידע על המערכת: OS Name Microsoft Windows 7 Ultimate Version 6.1.7100 Build 7100 Other OS Description Not Available OS Manufacturer Microsoft Corporation System Name System Manufacturer MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD System Model MS-7529 System Type X86-based PC Processor Pentium® Dual-Core CPU E6300 @ 2.80GHz, 2800 Mhz, 2 Core(s), 2 Logical Processor(s) BIOS Version/Date American Megatrends Inc. V1.4, 21/04/2009 SMBIOS Version 2.…

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by YemeniteCamel,

אני לא מצליח להפעיל את החיפוש בווינדוס XP. אני לוחץ על הכפתור ובצד מופיע רק הכלב (של העצות), בלי שום אפשרות חיפוש. זה נורא מוזר. מה הבעיה יכולה להיות? כיצד ניתן לטפל בזה? לתשובתם אודה. מצורפת תמונה של המצב -

24. היי , מכרתי את המחשב הישן שלי למישהו , ואני אמור להתקין לו ווינודס , ואני פשוט לא מצליח זה פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה , בהתקנה הראשונה זה נתקע לי באמצע , ככה פעמיים , בהתקנה השלישית , זה נקתע לי שניה לפני ההפעלה האחרונה עכשיו שסוף סוף הצלחתי להתקין , איך שהווינודס עולה , שניה שתיים והוא קופא , נתקע , מת. אין לי מושגגגגג מה הבעיה , ניסיתי שלוש גירסאות של ווינודס , משלושה דיסקים שונים (ששלושתם עובדים!!) ככה שהדיסק בסדר , הבעיה כנראה במחשב.. זה המחשב amd sempron + mother board gigabyte - פעל אצלי עד לפני שבוע , כמו שצריך בלי שום בעיות , הבעיה לא כאן לדעתי corsair 512mb XMS pc3200 - כנ"ל ספק כוח 300 וואט של הק - כנ"ל ^ Radeon 9600pro - חדש , הגיע באותו יום שהתקנתי א…

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  25. יש לי מפרט כזה: מעבד: CORE DUOL 2 E6400

• 1 תגובה
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים