Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי, לפני שבוע פרמטתי והתקנתי "חלונות" מחדש (SP2 כולל כל העדכונים), ונתקלתי בתופעה שלא היתה אצלי מקודם: לפני שבוע הייתי יכול להוריד 5 הורדות במקביל ועכשיו רק 2 במקביל. אני מדבר על הורדות רגילות של קבצים במחשב (קליק ימני ו-save as, לא על הורדות של טורנטים\חמורים\פרדות וכו'.. ) לא מצאתי את הפתרון לבעיה, משהו יכול לייעץ ? תודה
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש אפשרות לבטל את הצורך בסיסמא? כדי שהמחשב יגיע לשולחן העבודה לבד בלי צורך בהקלדת הסיסמא?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הדיסק של Windows באנגלית נשרט לי ולא יכולתי להשתמש בו ולכן התקנתי windows בעברית (כן זה קנוי.. קיבלתי את זה עם נייד של קומפאק) וזה מאוד מאוד מעצבן העניין הזה שהכל מסודר מימין לשמאל זה פשוט מחרפן אותי בתור מישהו שרגיל כבר שנים לחלונות באנגלית. בבקשה, אנא מכם! הושיעוני! האם ניתן לשנות את שפת ה-UI לאנגלית ו/או לעשות ש-Windows יהיה משמאל לימין? AAAAAARRRRRRGGGGGGGGGGHHHHH ^^^^ תסכול.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win xp pro עם תמיכה בעברית. לאחרונה בכל פעם שאני מנסה להתחבר לאינטרנט (חיבור dial up במודם רגיל) מופיעה לי הודעה להרים את השפורפרת ולחייג את המספר או לבקש מהמרכזנית שתחייג בשבילי, בנוסף אחריי שאני מחייג ידנית מהטלפון המחשב מתחבר במהירות איטית (14400) וכמעט אף אתר לא עולה לי. לא התקנתי או החלפתי אף תוכנה שקשורה לאינטרנט לאחרונה. בדקתי אם המודם לא בסדר (התקשרתי מההיפר טרמינל והמודם חייג לבד כרגיל). הקמתי חייגן חדש לאינטרנט כמה פעמים וזה לא עוזר. מה עושים? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכשאני מנסה להעלות משחקים מסויימים הוא מעלה לי בעייה מסויימת יש לציין כי נותקנת ברשותי גם גרסא של XP ופשוט כנראה חסרים לי קבצים מסויימים צילמתי את הבעיה ואני צריך לדעת איזה קבצים צריך להוסיף ומאיפה לקבל אותם
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 יש 2 בעיות בעיה ראשונה אני מנסה להיכנס לסיסטם ריסטור עולה המסך של התאריך ריסטור ללא שום תאריך מסך ריק לגמרי (במסך הקטן שיש בו תאריכים של ריסטור) בעיה שניה כשאני נכנס לאינטרנט מופיעה לי הודעת שגיאה internet explorer has encortered a problem and need to close כשאני פותח את ההודעה כתוב לי שתקיה בתקיות הזמניות כלולה בתקלה. מחקתי את כל התקיות והקבצים מהtemp .לא עוזר התקנתי את החלונות מחדש (התקנה ופירמוט מלא)לא עוזר. החלפתי זיכרון הרד דיסק כרטיס רשת כרטיס מסך לא עוזר . ניסיתי דפדפן אחר לא עוזר גם החדש נסגר אבל לוקח יותר זמן להיסגר. אני חושב שאולי הלוח אם הלך נראה לי שזה בעית חומרה כי את אותו דיסק xp שהתקנתי למחשב שלי התקנתי למחשב של אבא שלי שהוא הבעיתי (הפנ…
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי, מישו יודע אם יש מצב לשחזר או למצוא במחשב תיקיות שנעלמו לאחר עידכון מוינדווס 8 לוינדווס 10? נמחקו לנו כל התיקיות שהיו שמורות רק על הדסקטופ בוינדוס 8.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עשיתי אימג ב GHOST מ דיסק של 70 G לדיסק של 300 G והWINDOWS לא עובד כנרה הגנה של המערכת הפעלה למישהו יש פתרון לזה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
שלום לכם, כבר מספר ימים המחשב מסרב להתכבות\הפעלה מחדש, כל פעם אני נותן לו איזה 10 דקות לראות אולי הוא יתכבה, אבל לא, הוא נשאר על המסך הכחול שכתוב "מתנתק..." מה עושים לכל הרוחות? תודה מראש. .swg
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אממ טוב אז זה הולך ככה אבא שלי התקשר אמר לי ששום דבר לא פועל לי במחשב.. באתי לבדוק וגיליתי שאכן כל התוכניות לא פועלות לי אני ניסיתי לעשות דבר כזה: ללכת ללוח בקרה ולעשות שם באפשרויות תקיה קובץ חדש לרשום בסיומת EXE ואז לבחור ישום ולעשות אישור, עשיתי את זה אבל משום מה הוא לא נותן לי את האפשרות של החל או אישור. אני עשיתי סריקת וירוסים ולא נראה לי שזה ממש קשור מצא כמה דברים מחקתי והבעיה נשארה. אני דיי בבעיה.. הוא מציג לי את כל התוכנות ללא האייקונים שלהם כדף ריק עם סמל של מלא ישומים כמו שמוחקים תוכנה ורק הקיצור דרך נשאר..ככה גם בהתחל תוכניות.. כשאני מנסה להפעיל הוא שואל אותי באיזה תוכנית אני רוצה להפעיל את התוכנה.. לפני הוינדוס פתח שגיאה והיה רשום שלוינדוס אין אפשרות לפתוח קובץ…
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אתם מכירים את זה שההורים שלכם שמים לכם סיסמא למחשב בווינדוס XP ואז כשאתם מדליקים הו מבקש סיסמא...זה לא שזה קרה לי אבל אני לא רוצה לפרמט תמחשב ואם מישהו יודע איך אני יכול לגלות תסיסמא או יש סיסמת מסטר אז שיגידו לי!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי אפשרות לקבל וינדוס 7 בחינם ממשרד החינוך. אני נכנסתי לאתר שלהם וכתוב שם שזה גרסת UPGRADE. האם זה אומר שאני חייב שיהיה לי מערכת הפעלה ולשדרג ממנה או שאני יכול לעשות התקנה נקיה רגילה עם פורמט? תודה. [br]פורסם בתאריך: 12.10.2010 בשעה 21:22:54
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעייה להתקין את מערכת ההפעלה הזו על המחשב. לאחר ההרצה של הקבצים החיונים להתקנה של ה WINDOWS איפה שבוחרים באיזה כונן להתקין את הWIN זה אומר לי שהוא לא מזהה שום HD למרות שכרגע יש עליו WIN XP על המחשב וזה עולה כרגיל.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז פתאום נמאס למדייה פלייר שלי לנגן בצורה רציפה והוא מנגן קבצים בצורה אקראית...איך משנים את זה.. נ.ב זה אפילו קורא ברשימות השמעה... תודה מראש, אליאב.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מישהו יכול להציע לי פיתרון לבעייה. תודה רבה, אשר. (מועתק מאנגלית) Hello, I wanted to install 3 little programs in my computer. before download, I created a Restoe Point. After download and using the programs. I wanted to go back to the previous status (System Restore) , BUT I discovered all My Restore Points I've maded in my computer was gone... The 3 programs are: [list type=decimal] [*]Seareh Everything [*]DeskPins [*]CloseAll I know "Search Everything" (EXE File) left junk on my computer. but I don't know how to uninastall this program and cleaning my computer as this software has no uninstalltion option. I want all my Restore Points BACK, and cleaning my…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התעסקתי בלוח בקרה קצת ונוסף לי מין כונן כזה שרשום עליו .. בקיצר ראו בתמונה /\ /\ [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי נפגע קשה מוירוסים ומרגלים, עשיתי כמיטב יכולתי כדי לנקות אותו, עם תוכנות אנטי וירוס, אנטי ספייוואר וגם לא הצלחתי החלטתי לעשות התקנה חדשה למערכת ההפעלה, אני מתחיל להתקין ואחרי שמפעיל את המחשב מחדש, נכנס לתהליך התקנה שבו אני בוחר את הכונן אחרי שמסיים קריאה בהתחלה כותב לי פעם שההרד דיסק לא מחובר, ובפעם השניה כותב לי שיש וירוסים במחשב... בבקשה תעזרו לי לסדר את זה
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם... הכנתי דיסק בעזרת NLITE עם התקנת UNATTEND. כאשר אני רוצה להיכנס עם שם משתמש סיסמא שפת ברירת המחדל יצא לי עברית. איך אני יכול לשנות את שפת ברירת המחדל של מסך הלוגין? אני מתאר לעצמי שזה שינוי של ערך ברג'יסטרי, אני ישמח אם מישהו יעזור לי ויגיד לי מה הערך, ומה הוא צריך להיות בשביל שברירת המחדל יהיה אנגלית. תודה רבה לכל מי שיעזור. צחי. עריכה: הכוונה היא לשפת ההקלדה, ולא שפת הממשק.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
למחשב יש 1GB זכרון, איזה מערכת תתפקד מהר יותר עליו, XP או 7? תודה!
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
קרה לי מששהו מוזר ביותר ,פתאום תוך כדיי גלישה כל הדפים באקספלורר שהיו פתוחים נסגרו בלי שום הודעת שגיעה. ואני לא יכול לפתוח דפדפן של אקספלורר, אני פשוט לוחץ על האיקון, וכלום לא קורה., ואותו דבר עם המחשב שלי, בקיצור כל מה שקשור לאקספלורר. ואין שום הודיעת שגיעה, כלום. סרקתי שעה וחצי עם הNorton Anti virus 2004 הכי מעודכן, הרצתי ספחח בוט הכי מעודכן, התחלתי את המחשב, ואין שום הוגעת שגיעה, שום וירוס, פשוט כלום, והאקספלורר מסרב לעבוד. המערכת הפעלה WinXP PRO SP1 עם כל עדכוני האבטחה החדשים (כמובן בלי SP2). מה יכול להיות הבעיה, אני שובר את הראש, אני יודע שהמערכת הפעלה גוססת (הניקוי דיסק מסרב לעבוד כבר חודשיים, ויש לי כבר גיגה של קבצים זמניים), כי יש לי כבר הרבה בעיות אחרות, אב…
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אוקיי יש לי מלא שאריות של תוכנות שפעם היו על המחשב ואני רוצה להסיר אותם.. מה עליי לעשות ? בנוסף... ישנה בעיה שלא כל התוכנות המותקנות עולות בסטרטאפ...[ליד השעון] כגון פיירוול ואנטיוירוס... ממה נובעת הבעיה? תודה !
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, אני עובד על לפטופ של לנובו שמחוברת אליו מקלדת חיצונית USB. נתקלתי בבעייה מוזרה. מקש קונטרול השמאלי לא עובד בכל הקומבינציות. תאור הבעיה: ctrl+v/c/n/s/f/l/a וכו' עובדים ללא דופי. ctrl+alt+del עובד רק עם ה-ctrl הימני. ctrl+t וגם ctrl+tab לא עובד בכלל (פתיחת/מעבר טאב בפיירפוקס או בטוטל-קומנדר). העובדות במקלדת הרגילה של הלפטופ כל הקיצורים עובדים פיקס כך שזו לא נראית בעיה של הגדרות בקונטרול-פאנל. המקש עצמו תקין (כי עובדה שבצירופים מסויימים הוא עובד). למה המקש הזה ממרר לי את החיים??? :s05: אודה על כל רעיון ותגובה. תודה - יורי
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי. קיבלתי לפטופ מהעבודה ואני לא יכול לכתוב בחלק מהאותיות כי הן מופיעות כמספרים (במקום האות M מופיעה הספרה 0 לדוגמא). יש איזו פקודה כדי לסדר את זה, משהו עם Shift אם אני לא טועה... אשמח לעזרה, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אהלן התקנתי ויסטה אולטימייט ומשום מה הוא לא קורא לי את הכרטיס מסך החיצוני גיפורס 7300 במקום זה הוא מראה לי התקן סטנדרתי. התקנתי את הדרייבר של הגיפורס ועדין אותו דבר אני אובד עצות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-