עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי xp por וכשאני שם סיסמא למשתמש שלי המחשב עולה ישר לתוך המשתמש של האדמיניסטיטור אז ניסיתי לשים סיסמא גם לאדמיניסטיטור אבל הוא עדיין נכנס לי ישר בלי לבקש את הסיסמא כשאני מדליק א המחשב ... איך אני מסדר את זה ? כאילו שהוא יבקש את הסיסמא ולא יכנס ישר למשתמש ? תודה למי שעוזר

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by naoriko,

היה לי משתמש אחד במחשב ופתאום אני מוצא עוד שתיים אחד מחקתי הייתה לי אפשרות מחיקה ואת השני אני לא יודע איך מוחקים וכתוב לי בצד כיצב למחוק את המשתמש וסימן שאלה אבל זה כתוב בשפה מוזרה ואני לא מבין כלום מישהו פה יודע איך מוחקים משתמש מהמחשב???

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by liav12,

אהלן, עשיתי ניקוי במחשב הנייד ל HDD הקטן יחסית שלו (250 GB) ואני מתפלא מה רואות עיני - וינדוס 7 שוקלת 29GB! איך ייתכן הדבר שכשרק התקנתי את המחשב לראשונה (מערכת חוקית של המחשב) זה שקל בערך 11-15GB. אני יודע שיש הרבה עדכונים פה ושם אבל 30GB?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אני מועניין להעביר את המעודפים של האקספלורר למחשב חדש שהתקנתי עליו win xp ממחשב ישן ששם נמצאים המעודפים גם עם win xp

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  5. אלה השגיאות http://img368.imageshack.us/img368/9537/meallcd5.jpg http://img74.imageshack.us/img74/6594/meog7.jpg

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  6. לאחר קריסה של לוח האם עשיתי שדרוג משמעותי למחשב והחלפתי לוח, מעבד ושאר ירקות. הוספתי גם כונן SSD חדש ועליו התקנתי את החלונות. השארתי את כל הכוננים הישנים כולל הכונן עליו היתה תוכנת החלונות קודם. לפני השדרוג ביצעתי גיבוי לקבצי ה- OUTLOOK ולאחר ההתקנה החדשה הצלחתי לשחזר בהצלחה חלק מהקבצים ואז גיליתי שככל הנראה לא ביצעתי גיבוי לקבצי ה-INBOX שלי. כעת, אני לא מצליח לחזור ולהפעיל את החלונות מהכונן הקשיח הישן (מקבל הודעת שגיאה של בעיה עם קבצי החלונות). כיצד אני יכול לגשת לכונן הישן וליבא את קבצי ה-OUTLOOK באופן ידני? איפה לחפשם.. מדובר בחלונות 7 ובאופיס 2007.

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by dannyhecker,

בוקר טוב לכולם הבעיה שלי היא כזו, התקנתי widnows98 second edition ההתקנה עברה בסדר, המערכת הותקנה מדיסק. הבעיה היא שכרגע כשהמחשב עולה אין סידירום, כלומר יש בBIOS אבל לא במערכת הפעלה. ב SAFE MODE הוא קיים, אבל אי אפשר לגשת אליו הוא נמצא רק במנהל התקנים. יש למישהו רעיון?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  8. אני צריך עזרה, יש לי 4 מחיצות על הדיסק הקשיח,ביום בהיר אחד.לשלות המחיצות המשניות נעלמה המערכת קבצים ורק המחיצה הראשית נשארה עם מערכת קבצים תקינה והמחיצה עובדת כרגיל. אני חושד שמישהו עשה מזהו בכוונה ופשוט פירמט את הכוננים. השאלה שלי אם יש דרך לדעת מתי הכוננים פורמטו או עברו שינוי,בדקתי את ה Event viewer של XP אבל לא מצאתי משהו שיכול לעזור. מה עוד אני יכול לנסות? תודה

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by 114508534,

המחשב שלי הרבה פעמיים נכבה בכיבויי לא סטנדרתי וכאשר המחשב עשה scan disk הוא מעלה לי מלאה תיקיות found00/0 משהו כזה והם לא הפריע לי ממש אבל עכשיו הם תופסים גייגה ואני לא יודע האם מותר למחוק אותם , יש לי חלונות 2000 SP4

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by BloodFist,

מה ההבדלים בין XP PRO לבין XP HOME יש לי פשוט XP HOME מקורי וחשבתי אולי להתקין במקום ה PRO שלי... מה ההבדלים העיקריים ביניהם?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by Dark Daemon,

זמן מה לאחר שהתקנתי את המחשב שלי הבחנתי בכך הוינדוס יצר לי תיקיה בשם 4dc325b2f0b5f04 בכונן D בתיקיה ישנם כל מיני קבצי DLL ועוד קבצים של הוינדוס כמו dxdiag.exe ,wuauclt.exe, winlogon.exe הוינדוס אצלי נמצא בכונן C ולפני שהתקנתי את המחשב מחדש (שמתי הארד דיסק חדש) לא הייתה לי התיקיה הזאת מישהו יודע למה משמשת התיקיה הזאת? והאם אפשר למחוק אותה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shay360,

שלום. עד היום עבדתי עם החשבון שנקרא administrator ועכשיו יצרתי חשבון חדש על שמי וחשבון נוסף. העניין הוא שבחשבון החדש צריך להגדיר הכול מהתחלה ואני לא מצליח "לשכפל" את ההגדרות מה Administrator. בנוסף ניסיתי למחוק את שני החשבונות וגיליתי שאני לא יכול למחוק אותם רק אחד מהם. כאילו אני לא יכול לחזור למצב שיש רק אדמיניסטרטור. עזרה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני אוטוטו קונה מחשב חדש מלבד ה-HDD אני מאמין שאם אני אחבר את ה-HDD זה יעבוד השאלה האם עדין יש צורך להתקין מחדש את הוינדוס? המעבר הוא מ-Q6600 ל-I5 ומלוח 965p ל B75 (האלה הגשרים..)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by lipa,

הביצועים פחות טובים מה-XP http://www.tweaktown.com/articles/965/

15. Started by cold fire,

1)מה ההבדל בינה לxp pro או לxp home edition? 2)האם ניתן לשדרג אותה ישירות לvista או שצריך להתקין גרסה אחרת של xp ורק אז להתקין vista? 3)האם איכשהו אפשר להוסיף את שלל הפיצרים של media center edition לwindows xp pro או home (אני מתכוון להתקין איזשהו פאץ או תוכנה כזאת או אחרת)? תודה

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  16. אחרי שאני מהתחל את המחשב מופיע לי הודעה שגיעה:Windows cannot find C:\windows\system32\system32.exe כל זה קרה אחרי פירמות והתקנת WIN מחדש אתמול. ונזכרתי רק היום להתקין anti-virus, ויש אחרי שהתקנתי הוצפתי בעשרות הודעות שהקובץ system32.exe הודבק, וכנראה האנטי וירוס מחק את הקובץ. יש אזשהו דרך לשחזר את הקובץ הזה? או שכבר עדיף לי לפרמט ולהתקין מחדש את הWIN?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אפשרי לשנות את שם המחשב אחרי התקנה כבר של הwindows ? ואם כן ,איך עושים את זה ?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  18. איפה אני מוצא ב WIN 8 את הרשימה עם כל שמות של הראוטרים שהתחברתי אליהם מהמחשב שלי היה את זה ב control panel ב WIN 7 והייתי יכול למחוק את כל השמות של הראוטרים האחרונים שגלשתי מהם.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם אני עובד עם מערכת ההפעלה הזו מ"ס שנים טובות והגדרתי להתקנת עידכונים אוט' במערכת הכל טוב ויפה לפני חודש בערך ניסיתי לעדכן עידכוני אבטחה במחשב ולמרות כל הנסיונות בסוף קיבלתי הודעה שההתקנה נכשלה .האמת לא יודע מה לעשות אולי להתקין פא'ץ לפריצה מחודשת של המערכת הפעלה אקס פי 3 . בנוסף לכך האנטי ווירוס נוד 32 מתריע בכל פעם שצריך להתקין עידכונים לאבטחה ואני לא מצליח במשימה אשמח לקבל עזרתכם תודה והמשך יום נעים לכולם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by shefi69,

שלום לכולם משום מה היום הסאונד במחשבי החל להשתגע! כל הסאונד שמופע בפורמטים השונים מmidi עד wma ו mp3 ואפילו בסרטים פשוט נדפק. הסאונד כאילו רץ מהר מדי. שומעים שיר והוא טס במהירות ואז הסאונד כאילו מתכווץ ,וכשאר שומעים שיחה אז יש לאנשים קול כאילו לקחו בלון הליום ושאפו אותו,והחלו לדבר. התקנתי את dx הכי חדש ,את הדריבר הכי חדש לכרטיס קול on board שלי. אך גם אלו לא הועילו . מה עלי לעשות ? אני אובד עצות ננסיתי כבר כמעט הכל.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  21. שלום לכולם בחצי שעה הראשונה אחרי שהדלקתי את המחשב אני שם שירים ואני שומע אותם קטוע ונתקע זה קורה בחצי שעה הראשונה אחרי עליית הWINDOWS זה בעייה ממש מוזרה ואין לי מושג עם היא נפוצה בWINDOWS 7 או שזה בעייה בכלל אצלי כי זה מראה שמבחינת דרייברים הכל בסדר ותקין ומותקן. אשמח לכולם עם תתנו לי פתרון לבעיה נ.ב אני חייב לציין שזה לא קורה במערכת ההפעלה XP אלא רק בWIN 7

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by idani1983,

שלום, התקנתי VISTA RTM ויש לי 7800GT לאחר נסיונת רבים לא הצלחתי להפעיל את ה TV OUT למרות ששמתי את הדרייברים מאתר של NVIDIA ל VISTA, מישהו יודע על פתרון? שאלה נוספת , האם אני יכול עכשיו לאחר שהתקנתי כבר את הויסטה לעשות מחיצה נוספת במחשב ולהתקין עליה את ה XP ואז פשוט לבחור מבינהם? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by MiniMizer,

היה לי היום משעמם אז החלטתי שוב לחטט בלוח הבקרה ולשחק קצת עם הגדרות שונות ומשונות שכבר שיחקתי איתן לפני יומיים כשהיה לי משעמם. היום במהלך שיטוטיי הגעתי ל Power Options. חיפשתי שם דברים שעוד לא יצא לי לסמן. אוי! תראו מה מצאתי! Hibernation לא מסומן!! שוד ושבר! מיד סימנתי אותו! ווי! איזו אפשרות חמודה הופיעה לי ב Shutdown Menu, היא נקראת Hibernate! מגניב! 8) עד כאן הכל דרעק כרגיל. בקיצור, לחצתי על Hibernate והמחשב התחיל לכבות את עצמו. אחרי כמה שניות הופיע המסך השחור עם הלוגו של XP ופס קטן שהתקדם בצורה איטית למדי שבצידו כתוב Hibernating... אחרי כ20 שניות המחשב נכבה. הדלקתי אותו חזרה אחרי 10 דקות; Resuming Windows הוא כתב ועוד פס חביב שהלך והתמלא והתמלא במשך קרוב לדקה. סך כל ז…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by satlan1,

אני מנסה לפרמט את המחשב ונתקעתי בהתחלה.. שיניתי שהמחשב יקרא קודם כל מהכונן תקליטורים, הכנסתי את הדיסק, אבל ההתקנה של הווינדוס לא עולה לי. זה מחזיר הודעה Invalid boot.ini והמחשב עולה כרגיל. מה אני אמור לעשות ??? (ד"א זה ווינדוס XP מקורי) תודה --עריכה-- העברתי מאחד המחשבים את הקובץ BOOT.INI לC ועכשיו ההודעה הזאת נעלמה. אבל פשוט המחשב עולה כרגיל ולא מעלה את ההתקנה..(הכונן תקליטורים תקין מחובר והכל)

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  25. שלום לכולם , התחדשתי במחשב נייח משרדי. התקנתי ווינדוס ועכשיו חיברתי את ארבעת המסכים לכרטיס מסך. ניסיתי לשחק בהגדרות ומוצגים לי רק 3 מתוך 4 מסכים אשמח לעזרה מכם איך להגדיר 4 מסכים מצורפות תמונות,תודה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.