Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
המחשב קרס, וכשהוא עלה מחדש הוא הריץ SCANDISK כזה... כמו שתמיד זה מריץ אחרי שהמחשב קורס בקיצור, אחרי שהסקאן דיסק רץ, נעלמו לי מלא דברים חשובים מכונן C... שמתי לב אבל שנוצרה תיקייה שקוראים לה FOUND.000 והיא שוקלת 600 מגה... אז יכול להיות שהקבצים שלי מאוכסנים פה איכשהו... נכנסתי לתיקייה הזאת והכל שמה זה DLL... יש מצב איכשהו לשחזר הכל?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי, לאחרונה הותקן לי ללא רצוני טולבאר באקספלורר שלא יכולתי להוריד. בסוף הצלחתי להוריד אותו דרך hijackthis אך עדיין יש לי בעיות: 1- שאני עושה באקספלורר למעלה בשורה של הכפתורים קליק ימני ומופיע לי כל ה standart buttons, adress bar, links וליד כל אחד וי הכל בלתי ניתן לשינוי כאילו אי אפשר לשנות שם כלום - זה חסום. 2- שאני גולש קורה הרבה פעמים שבמקום להגיע ללינק הנכון הוא מגיע ללניק כזה: http://85.255.117.75/click.php?PHPSESSID=566C049A870C4F83A7B8478764E8E4BF&qq=ᆰᄁᆰ?ᆰᆭᆰ?ᆰ?%20ᆰ?ᆰ?ᆰ゙ᆰᅠᆰ?ᆰ?%20ᆰ?ᆰ?ᆰ?ᆰᅠᆰ?&id=1&qnaes={566C049A-870C-4F83-A7B8-478764E8E4BF}&b=0&ZZ=2 או שלא מציג בכלל את האתר. כל זה קרה מאז שהותקן לי הטולבאר הזה. ניסיתי כמה פעמים את Ad Aware אבל לא …
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
Windows Server 2003 אפשר להתקין על מחשב PC רגיל?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
האייקונים שנמצאים בתחתית המסך נעלמים לפעמים אחרי הפעלה מחדש למרות שהתוכנות נטענו לזכרון. ניתוק וחיבור מחדש גורם להם לחזור. מישהו יודע מה גורם לבעייה הזו?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מזה יכול להיות ? זה קורה לי עם עוד כמה תוכנות... ווינאמפ וכו'... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להפעיל את ה- Data Execution Prevention ב- Windows XP ורציתי לדעת אם זה באמת שווה משהו או שזה סתם מעמיס על המעבד ? והאם מישהו יודע אם זה מעמיס מאוד או לא ? והם יש מצב שזה גם גורם להתחממות המעבד ? (בימים האחרונים הוא התחמם אצלי ורציתי לדעת אם יש קשר אולי לזה כי בדיוק הפעלתי את התכונה הזו לפני כיומיים , וגם החלפתי אנטי וירוס לגרסה 6 של kaspersky שאולי הוא זה שגורם לטמפ' הגבוהות מהרגיל שהיו עד כה)
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את הMedia center edition של XP בשביל סטרימניג ל360 (זו התוכנה היחידה שמאםשרת סטרימנג אליו כרגע) האם אפשר להפעיל אותה בדואל בוט? או בצורה פחות מסובכת (כמעין תוכנה בתוך הוינדוס אולי..?) מה האפשרויות לעבוד איתה?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני לא בטוח אבל אני חושב שהוא קשור לנורטון אינטרנט סקיוריטי. שמתי לב כשהמחשב עולה הוא צורך המון זיכרון וככל שהזמן עובר הוא צורך הרבה פחות. אני מדבר איתכם ברמה של צריכה כמו אימיול לאחר 10 דקות של הפעלה, בסביבות ה-56K. אחרי כמה זמן הצריכה יורדת ל- 8-10K. לפני שהסרתי את חבילת האבטחה של הנורטון, לא הייתה לי אפשרות לסגור את התהליך הזה, ועכשיו אחרי שהסרתי את נורטון, אני מצליח לסגור את התהליך הזה וזה לא משפיע לי על כלום. יש לכם מושג מה זה באמת? איך אני מעיף את זה שזה לא יעלה לי תמיד בהתחלה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לפני כמה דקות פתחתי את המדפסת (HP DeskJet 940C) על מנת להדפיס מסמך, כשבאתי ללחוץ על הכפתור על מנת לסגור אותה לחצתי עליו בטעות פעמיים (כך שהמדפסת נסגרה ונפתחה מחדש). אחרי שהאורות היבהבו לכמה שניות, לחצתי בפעם השלישית על מנת לסגור את המדפסת ואז קרה דבר מוזר. מערכת ההפעלה "זיהתה" שיש לי מדפסת חדש מדגם DeskJet 970C והיא מבקשת להתקין דרייבר עבורה. אני לי מושג למה זה קרה, אבל מה שחשוב לי עכשיו זה אין אני מתקן את זה? באופן הזוי משהו, זה קורה בכל פעם שאני מכבה את המדפסת שלי...
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני עשיתי מאפיינים בתקייה במחשב שלי, עשיתי בטעות הסתר, ופתאום הכל נעלם לי... מה אני עושה? הצילו! : (
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, יש לי מערכת הפעלה WIN XP SP2 ומחשב חדש.. וה KEY GENERATOR משגע אותי שאני יתקין אותו ואז הוא "נועל" את האפשרות להורדת עדכונים מהאינטרנט... הדיסק של מחשב של דוד שלי ואני ביצעתי את ההתקנה הראשונה אצלי..(ויש לי ידע במחשבים). ניסיתי גם גרסאות אחרות אך ללא פתרון פשוט אותו הדבר.. 2.יש בלון מעצבן שמופיע בצד שמאל תחתון של המסך אדום שרוצה שאני יפעיל את העדכונים האוטומטיים במצב פועל תמיד..ואני רוצה "לסנן" את כל החרטות שהוא מוריד מווידוס חוץ מההורדות אבטחה ועוד אולי קובץ או שתיים..אני עזרה או קובץ שיפתור לי את הבעיה המעצבנת והמציקה הזו. המון תודה.
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אהלן, אתמול כידוע היה הפסקות חשמל וכו', ולחבר שלי נהיה בעיות מזה. הוא פותח את המחשב, וכשזה טוען את הווינדוס עם הקוים הכחולים זה עושה 3 מצבים, SAFE MODE, NORMAL,הפעם האחרונה שהווינדוס היה טוב. וכל אפשרות שהוא בוחר זה עושה לו ריסט. יש פתרון חוץ מהתקנת ווינדוס שוב? תודה למי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום רב. לחבר שלי יש ווינדוס XP. לאחרונה הוא החל לשים לב שהמחשב שלו איטי יותר. בדיקה ברשימת המשימות העלתה את הדבר הבא: שימו לב - ה"תהליך" הזה לוקח בין 50 ל80 אחוז מעוצמת העיבוד. כאשר הוא מנסה לסגור אותו, הוא מקבל את הודעת השגיאה הבאה: אני מעולם לא ניתקלתי בכזה דבר - למישהו יש מושג במה מדובר וכיצד מטפלים בזה? אודה על תגובתכם המהירה בנושא.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים המחשב כולו תקוע, שום דבר לא זז, לוקח לו המון זמן לעלות, הקו למטה עם הstart תקוע ואי אפשר ללחוץ שם על כלום לכל תוכנה לוקח המון זמן לעלות, לאינטרנט לוקח המון זמן להיפתח, ואני בקושי כותב פה עכשיו.. הפעלתי במחשב על spybot ואת adaware ואת מה שהם מצאו מחקתי. יש לי נוד32 לא ממש מעודכן שלא פועל ממש טוב. מה לעשות? מה יכולה להיות הבעיה? איך ניתן לפתור אותה? אני לא רוצה לפרמט את המחשב בבקשה עזרה...
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
בשלושה שבועות האחרונים קורה לי משהו מאוד מאוד מוזר!!! כשאני קם בבוקר אני מנסה "להפעיל" את המחשב והוא לא מגיב. במשך הלילה המחשב נשאר דלוק, כשאני מגיע בבוקר אני רואה שהוא לא מגיב. לא רק העכבר אלא גם המקלדת. מקשי ה Caps Lock וה Num Lock לא נדלקים ונכבים. בדקתי את ה Event Viewr ואין לי שם Errorים... המאורר של הספק שלי הפסיק לעבוד, אז החלפתי אותו אבל המחשב ממשיך להיתקע. יש לי XP עם SP2 מישהו יכול להגיד לי מה אני עוד צריך לבדוק? (ולא, אני לא רוצה לפרמט את הדיסקים ולהתקין מחדש מערכת הפעלה)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היתה לי לא מזמן נפילה של הווינדוס והייתי צריך לפרמט ולהתקין את הווינדוס מחדש אחרי שהתקנתי הכל נתבקשתי ע"י התוכנה להיתקשר למספר כל שהוא ולקבל מזהה ותקנה ומישום מה אני רושם הכל כמו שצריך אבל הוא אומר לי "מזהה ההתקנה לא התיקבל" מה אני עושה כדי לקבל את מזהה ההתקנה
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום. אני לא בטוח ששמתי את זה במקום הנכון אז אם לא תעבירו. אני מחפש אוסף מקודדים טוב (בסגנון של kazaa lite codec pack) של אודיו ווידאו. הייתי רוצה לקבל המלצה על כמה אוספי-מקודדים טובים. תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
הי התקנתי מחדש XP על גרסא קיימת (UPGRADE). הגרסא שהותקנה כוללת SP2. ובכל הפעלה של המחשב, ה-XP מנסה להתקין את Microsoft Windows Installer 3.1 מהאנטרנט במסגרת העדכונים האוטומטיים, בשביל ה-Windows Update, וכל הזמן נכשל. גם אם אני נכנס לאתר של Windows Update הוא מנסה להתקין את ה-Microsoft Windows Installer 3.1 + ה-WGA ונכשל בשניהם. מה לעשות ?
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
זה הכי קשור לפה אני חושב : התקנתי (יותר נכון אח שלי ) משחק (GTASA) וזה ניתקע בהמצע אז עשיתי ריסט ואני בא להסיר את זה אי אפשר ואי אפשר להתקין זה כותב לי שאני צריך למחוק את זה (יש לי תסמל בהוספה הוסרה) מה אני עושה :s05:
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום ברשותי מחשב מסוג אינטל פנטיום 3 450, זיכרון של 256mb, וכונן קשיח של 40gb מתוכם רק 5 ג'יגה בשימוש. אני עובד כרגע על חלונות 98 ואופיס 2000. רציתי לדעת, האם המחשב יסחוב את חלונות XP ואופיס 2003? תודה מראש, גיא.
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
טוב ... במחשב הקודם היה דיסק קשיח ובו מערכת הפעלה אחת WINXP והוגדרו 2 יוזרים אחד ADMINISTRATOR והשני רגיל. ה ADMINISTRATOR היה מוגן בסיסמא. המחשב הקודם הלך לגמרי הוצאתי את ההארד דיסק וקניתי מחשב חדש עם הארדיסק חדש. אמרתי, כשארצה ,אכניס את ההארד דיסק הישן ופשוט אוציא את כל התמונות והמסמכים. אבל.... התיקיה בא היו כל התמונות והמסמכים החשובים היו תחת הADMINISTRATOR ושאני מנסה להכנס לתיקיה(נקרא לה 'אבישי')זה כותב שאין גישה לתיקיה!!. טוב אמרתי אולי אני אעשה BOOT עם ההארד דיסק הישן אני אכנס עם הסיסמה ואצרוב את כל התקיות ,אבל היות והמחשב שונה (מעבד אחר לגמרי לוח אם אחר לגמרי וזכרונות אחרים לגמרי)לא היה ניתן לעשות זאת אז התקנתי מערכת הפעלה חדשה על זאת שקיימת ללא פירמוט ואחרי …
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הגעתי ל.... מחיצה בלוח הבקרה ב"ניהול מחשב" שם איך יוצרים מחיצה נוספת שם?0_0
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי מחשב נייד וכשאני לוחץ על קובץ מקש ימני=> שלח אל => נמען דואר צריך להיפתח לי תיבה של ה-outlook express אבל ניפתח לי חלון אחר .. הנה הוא: במחשב שלי כשאני לוחץ על הקובץ נמען דואר זה פותח לי את החלון של הoutlook הזה: איך אני יכול לשנות את ההגדרות כדי שגם במחשב הנייד כשאני לוחץ על נמען דואר זה יפתח לי את החלון של האוטלווק?? אני זוכר שפעם סידרתי את זה אבל שכחתי איך עשיתי... זה דחוף לי בבקשה תעזרו תודה מראשש
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
-
איך אני יכול למחוק את המשתמש שלי? אני צריך ללחוץ על המשתמש שלי כדי להטעין את ה WINDOWS כל פעם כשאני מפעיל את המחשב, ואני לא רוצה לעשות את זה - אני רוצה שה WINDOWS יטען בצורה אוטומטית. תודה : :-*
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-