עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לפחות אחת ל3 פעמים שאני מפעיל את המחשב נעלם לי כונן הצורב... ואחרי ריסט הוא חוזר כאילו לא קרה כלום. מה הולך פה? איפה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  2. איך אני יכול לצרוב דיסק אשר מכיל כל מיני תיקיות אשר שמתי להם איקונים אבל כשאני צורב את התיקיות הללו לדיסק האיקונים לא יעלמו במחשב אחר (מן הסתם בגלל שזה הגדרות של ווינדוס כך שבמחשב אחר הן לא קימות) איך אני יכול לשים איקונים לתיקיות שישארו גם במחשבים אחרים ? אני זוכר שהצלחתי לעשות את זה פעם יכול להיות שזה היה בעזרת תוכנה מסויימת אבל אני לא זוכר איזו... למישהו יש מושג ?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  3. Started by davidcohen,

היי אחים שלי, התקנתי WINDOWS XP 64 BIT ועכשיו המחשב באנגלית. אני רוצה לדעת אם יש דרך לשנות אותו לעברית דרך שינוי בהגדרות? אם אי אפשר לשנות דרך ההגדרות רציתי לדעת אם יש תוכנות או התקנות מיוחדות לווינדווס שאפשר לקנות/להוריד ואיתם לשנות את השפה לעברית. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. אין מה להוסיך השאלה הכותרת, תמליצו לי על תוכנה טובה, והסבירו לפרטי פרטים איך אני מבצע את הגיבוי. תודה !

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  5. Started by WaRez.,

במחשב של אח שלי יש בעיה, ואין לי ממש ממה זה נגרם ומתי התחיל.. היום הוא בא אליי בבוקר ואומר לי שכל פעם שהוא מדליק את המחשב המחשב מגיע לרגע שהוא אמור להעלות ת'WINDOWS ועושה לעצמו ריסט.. אז כן, כל פעם המחשב עולה יפה, בא להיכנס לWINDOWS, נותן הודעה במסך כחול ועושה ריסט. [ חשוב לציין שאי אפשר לראות את ההודעה, זה עובר מאוד מאוד מהר! ] אז.. תהיתי מה לעשות.. לא מצאתי פתרונות, בSAFE MODE אי אפשר להיכנס גם. לא ניראה לי קשור לטמפ למה הוא על 39 מעלות.. [ CPU ] לנקות אותו עוד לא ניסיתי .. כי הוא די נקי.. וזאת לא ניראת כמו בעיית חומרה, וממש לא בא לי לפרמט =[ אבל למישהו יש פיתרון אחר?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  6. Started by yotam360,

המחשב עולה וכשהוא מגיע לבחור משתמש אני בוחר את המשתמש שלי והוא לא נכנס לי אליו. הוא כותב טוען הגדרות משתמש ורק מראה לי את תמונת הרקע שלי. מה יכולה ליהיות הבעיה ואיך אני פותר אותה???

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  7. כמו שרשמתי בכותרת ההוינדוס הפסיק לזהות את קספרסקי למרות שהוא עובד ימה עושים?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  8. Started by xgamer,

שלום לכם. אני עובד במערכת הפעלה של XP. יש לי HD של 80 GB שכחצי ממנו בשימוש. מחיצה אחת! אני צריך לעבוד תחת WIN98 לזמן קצר. (כמה ימים) מה אני עושה בלי לפגוע במה שיש לי עכשיו על ה HD? ניתן לעשות מחיצה נוספת בלי לפרמט את הדיסק ואז להתקין על המחיצה השנייה 98? אשמח להסברים קצרים או מדריך כלשהו. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  9. Started by marvje,

פרמטתי ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את ה EXPLORER הוא ישר נכנס לכתובת http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&pver=6&ar=msnhome ואז אחרי 2 שניות זה נכנס לאתר של msn , וגם אם אני משנה בהגדרות לאתר אחר הוא נכנס לזה שוב.. גם עדכנתי את ה IE וזה לא עזר :=( תודה.

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  10. שלום חברים. הסנריו הוא כזה: מה שקורה זה שאני מחבר שני רכיבי USB למחשב, הוא מזהה אותם והכל עובד תקין. לאחר הפעלה מחדש של המחשב, מערכת ההפעלה מבקשת לעדכן את הדרייבר של אחד מרכיבי ה USB ( מדובר בשני רכיבים זהים לחלוטין אשר משמשים להמרה מ USB ל COM), אני מאשר את עדכון הדרייבר, זאת אומרת שאני מאפשר לו לחפש את הדרייבר ולאחר מכן מתקבלת הודעה שלא נמצא דרייבר מתאים... אני מנתק את הרכיב מהמחשב, מחבר בחזרה, המחשב מזהה בשנייה והכל עובד תקין. הקטע הוא שבכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, אני צריך לנתק ולהחזיר.. מדוע המערכת אינה זוכרת את הדרייבר או את ההגדרות של הרכיב או שמדובר בבעיה אחרת?? מיותר לציין שהרכיבים נבדקו במחשב אחר והתופעה לא נראתה... אלו הם ממרים של ATEN - דגם: UC-2…

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  11. Started by AdamS,

למחוק, תודה.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  12. שלום לכולם כמו שרשמתי בכותרת נעלם לי הדסקטופ....לאחר שהתקנתי איזה תוכנה לעשות יענו את הווינדוס יפה ...הסרתי אותה ופתאום אין שולחן עבודה אני עובד עכשיו דרך הפקד משימות אבל זה התחיל להימאס כל הסיפור הזה אז אם מישהו יכול עזור אני אודה לו מאוד

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ashkenazone,

מה ההבדלים בין XP HOME לPRO?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. נגיד שנכנסתי עכשיו לתיקייה מסויימת במחשב. יש לי כאן מלא קבצים ותיקיות שעשיתי שיראו אותם בצורת התצוגה LIST, במקום ב ICONS. אבל כשאני נכנס לאחת התיקיות, אז התצוגה חוזרת ל ICONS איך אני עושה שזה תמיד יהיה על מה שאני בוחר? תודה

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by BIR,

cant see hebrow in the windows and i dont have the intalldisk of the windows plz give me link to heb or somethink tnx alot

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by (iriver H10),

הדלקתי את המחשב והפיעה לי מין הודעה כזאת של ווינדוס לא חוקי ואני לא יכול לעשות עידכונים או להוריד דברים כמו WMP 11 ועוד תוכנות של מייקרוסופט... מה אני עושה עם זה?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by google2006,

שלום אני משתמש חדש..נאה אחלה פורום אני פה ושם מתקן מחשבים לאנשים שקרובים אליי ונתקלתי בבעיה מאוד מאוד מוזרה בשני מחשבים.. בשניהם הווינדוס עבד תקין... ופתאום בעיה... הווינדוס עולה מגיע למסך פתיחה הרגיל של הווינדוס .רק שהפעם בשונה מפעמים קודמות הוא לא נכנס אוטומטי אלא יש את שם המשתמש וצריך ללחוץ עליו כדי להיכנס...עד לפה הכל תקין. ברגע שאתה לוחץ עליו כדי להיכנס הוא אומר שהוא פותח והכל נראה רגיל ואז הוא כותב פתאום שהוא מתנתק ועושה ריסטרט וככה כל הזמן. שאני מנסה להכנס ל SAFE MODE במחשב אחד הוא לא נכנס בכלל ...במחשב השני הוא בהתחלה נכנס מבקש סיסמא (לא הגדירו לו בכלל סיסמא של אדמינסטור או משתמש כלשהו)..אזיי הוא לא נכנס לווינדוס ואחרי כמה נסיונות ה SAFE MODE בכלל לא עולה.. אז…

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  18. שלום. ברשותי התכנה המעולה Diskeeper. בשביל לרוץ, היא צריכה process מסוים שיפעל (שהוא חלק מה- service של התוכנה). עכשיו, התהליך דורש הרבה זכרון שאין לי, וממילא אני מאחה רק פעם בשבוע, לכן לפני משחק או משהו אני רוצה לכבות את התהליך. האם אפשר ליצור קובץ שיסגור לי את התהליך בלי להכנס ל- Task Manager, ועוד יותר טוב - שיפתח לי אותו חזרה (אבל זה כבר לא חשוב). אגב, ניסיתי לעשות את השרות של התכנה כ- Manual ב- services.msc, אבל זה לא פעל.... תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by BIR,

לפני איזה שבועיים התקנתי על המחשב איקונים חדשים. לא הייתה להם התקנה פשוט העברתי אותם לאנשהו והם אוטמתית אני חושב הופעלו. עכשיו אני לא יודע איך אני מעיף אותם כי הם לא נוחים לי דרך המאפיינים של השולחן העובדה לא עובד כלום.. :'( http://img356.imageshack.us/img356/1486/desktop0xv.jpg תודה רבה רבה רבה למי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by yair71,

נעשתי אדם ישר וקניתי חלונות SP1 ואופיס 2003 גירסת יוני 2004 זאת גרסת מורים -- במחיר מגוחך. עד היום היה לי בלתי חוקי איך אני מחליף את הקודים ללא פירמוט , וללא מהלך מסובך. וגם מוודא שהם ברשימה הנכונה

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by Da-Funk,

שמעתי שיש עידכונים שמהווים תחליף ל Windows update ומתקינים הכל בפעם אחת.. מאיפה ניתן להשיג כאלו ? והאם זה יכול להיות קריטי למערכת הפעלה ?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  22. Started by ארקדי גאיידמק,

7600GT 256*4 P4 2.4HT

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  23. Started by אביחי31,

כאשר אני פותח את התיקייה "my video" מופיעה לי השגיאה הבאה: c:\Doucume~1\admini~1\locals~1\temp\wer12.tmp.dir00\appcompat.txt לאחר מכן ה-windows explorer, סוגר את התיקייה. הודעת שגיאה זו מופיעה רק כאשר פותחים את תיקיית "my video". מה שגיאה זו אומרת ? אשמח לעזרה כיצד לפתור בעייה זו? בתודה מראש....

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  24. הבנתי את ההסברים שלכם. תודה. .swg

• 5 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים