עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by larry_lurex,

כשאני מנסה לכבות אותו הוא נתקע על SAVING USER'S SETTINGS ואני נאלץ לכבות אותו ידנית... אני חושש שזה בגלל המודם שלי ALE-130 הוא גם, כמעט תמיד, נתקע כשאני לוחץ על דיסקונקט..ואני זוכר שפעם פתרתי בעיה כזאת וזה היה קשור למודם אבל עכשיו התקנתי דרייברים מעודכנים וזה עדיין אותו חרא.. מישהו יכול להגיד אם זה זה? ואם כן אז בחייייייייייתת שישלח לי לינק לדרייברים שיעבדו תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  2. Started by alfred3,

שלום לכל החברים לאחרונה שידרגתי את ההארד דיסק במחשב הנייד שלי ל HITACHI 80GB והתקנתי עליו וינדוס XP PRO זה כבר כמה פעמים שהמחשב מאתחל באופן פתאומי וכשהוא מנסה לעלות הוא נתקע במסך הפתיחה ואחרי שהוא כבר עולה זה מוציא את ההודעה הבאה . האם ההארד דיסק מקולקל או שזה קשור לווידוס? תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  3. Started by gigi,

התקנתי על המחשב ווינדוס אקס פי בעברית עכשיו יש לי אייקון של מדפסות ופקסים במחשב שלי ובכלל אני לא משתמש בדברים האלו איך אני מסיר את האייקון? (כשאני לוחץ מקש ימיני זה נותן לי רק אפשרות של פתח,סייר,צור קיצור דרך)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by alono23,

יש לי בעיה בווינדוס כנראה מוירוס... כשהמחשב עולה אני מקבל את ההודעה הבאה : verifying DMI pool data... A disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart אין לי אפשרות להגיע למסך שממנו מגיעים למצב בטוח המקום היחיד שאפשר להגיע הוא הביוס... יש אפשרות לשחזר את המערכת דרך הביוס? אם לא , מה אפשר לעשות חוץ מזה?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  5. תודה

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  6. אני מוכר מחר XP HOME ב150 שקל שווה לי או שלא? תאכלס אני עובד עם PRO לא מקורי אז אין לי מה לעשות איתו

7. Started by moo2004,

היי, יש לי ערך ב Registry שעשיתי לו Export מהמחשב שלי ואני רוצה לייבא אותו לשאר המחשבים. (בערך 10 מחשבים) את כל המחשבים הללו אני התקנתי מאותו Image, בכולם מערכת ההפעלה היא XP+SP1. לכל המשתמשים אין הרשאות Administartor על המחשבים. בשמונה מחשבים הצלחתי לייבא את הערך של ה Registry אבל בשניים קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: Cannot import <file name>.reg Not all data was successfully written to the registry. Some keys are open by the system or other processes. כשאני נכנס עם משתמש בעל הרשאות Admin לאותן שתי תחנות אני יכול לייבא את הערך הזה ב Registry. השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי שאותם משתמשים יוכלו לייבא את הערכים ב Registry מבלי שיקבלו הרשאות Admin. (המחשבים לא מחו…

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  8. שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, עם הארד דיסק WD 250GB (דגם WD2500KS). אני מתקין ווינדוס. הבעיה שבשלב שבו אני אמור ליצור PARTITION, ההתקנה כתבה שהוא מזהה שיש לי סה"כ מאה שלושים ומשהו GB, ולא מאתיים ומשהו. ניסיתי כמה פעמים = אותו סיפור. ב-BIOS, לפני ההתקנה, הוא מזהה נכון את הדגם של ההארדדיסק. התקנתי עד הסוף, וכשווינדוס עלה אין שינוי - סה"כ כ-133GB. התקנתי אוורסט, בעמוד הראשי האוורסט מזהה נכון את הדגם של ה-HD, ומציין שם 250GB, אבל בעמוד של התקני האחסון הוא אומר שסה"כ יש לי 133GB . מה לעשות?? ==> עדכון - מצטער, נראה שפרסמתי בפורום הלא נכון. יש פורום לאמעצי אחסון - מעביר לשם

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  9. יש לי בעיה אני לא יכול ליפתוח קובץ סרט או ליראות באינטרנט מחשב ניטקע פעם העכבר זז ופעם לא ואי אפשר לילחוץ על כלום גם לא במיקלדת חיבים לעשות restart בבקשה תעזרו לי זה דחוף מאוד

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  10. Started by nore0,

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  11. שלום לכם. אז ככה הייתי צריך להתקין WIN98 לזמן קצר, לכן נעזרתי בתוכנה MAGIC PARTION. באחת האפשרויות יש הוספת מערכת הפעלה, עשיתי הכל טוב ויפה, התקנתי WIN98 מיידית כמו שהיה כתוב. הווינדוס 98 עלה וכאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" מופיע לי רק הכונן החדש בגודל 2GB (זה מה שהגדרתי לו שיהיה). אז ככה איפה המחיצה השניה עם ה XP? מה אני עושה כדי להחזיר אותה? פירמוט יפתור את הבעיה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  12. אני מעוניין להוסיף תמיכה בערבית בווינדווס 98, כדי שאני אוכל לראות ערבית בוורד, אך באפשרויות שפה של ווינדווס 98, אין אפשרות של הוספת שפה ערבית, מה עושים? כל עזרה תתקבל בברכה , תודה

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by moses_23,

שלום! אני לא מצליח להפעיל את התוכנה מפני שאני מקבל שגיאת Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error מה עליי לעשות? לפני יומיים התוכנה עבדה. לא עזר גם פירמוט אם זה לא קשור לווינדוס אז תעבירו בבקשה. תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  14. שלום אני חייב עזרה לא מצליח לסנכרן את המכשיר בבלוטות למרות שהורדתי את העדכון בכבל USB הכל עובד

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  15. אוקיי, אני לא ממש בטוח שזה קשור לכאן, אבל הנה הבעיה שלי. (אם זה לא קשור פשוט תעבירו לאן שמתאים או תנעלו) פיצלתי את הכונן שלי לכונן D ולכונן C. בכונן C כרגיל, נמצאים כל הדברים החשובים (WINDOWS וכו'...) כונן C פועל על מערכת FAT32. לעומתו, כונן D פועל על NTFS. הורדתי קובץ מסויים במספר קבצי RAR. גודל הקובץ עולה על 4 ג'יגה (4.4 ג'יגה), ולכן שאני מנסה לפתוח אותו עולה לי ההודעה הבאה (שהקובת מגיע כבר לאחוז EXTRACT גבוהה של בערך 90%): הקבצים כולם נמצאים על כונן D, שהוא אכן NTFS. ואני גם מנסה לפתוח את הקובץ לאותו כונן. יש לי מספיק מקום... התוכנה שאני משתמש בה היא כמובן WINRAR. יש פתרון כלשהו שאני אוכל לפתוח את הקובץ? או שאני נאלץ לפרמט את המחשב בשביל שגם כונן C יהיה NTFS? אני מקוו…

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by dbx22,

http://img46.imageshack.us/my.php?image=moto5ma.jpg אני מנסה להתקין תוכנה ואני מקבל את ההודעה הזאת, והיא דופקת את כל ההתקנה. מה אפשר לעשות בשביל לכבות את האפשרות של הבדיקת תאימות הזאת לXP? על מחשב אחר אני לא מקבל הודעה כזאת בהתקנה.

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  17. Started by Da-Funk,

שלום אני רוצה לתזמן CheckDisk שיבוצע פעם בשבועיים על 2 המחיצות שיש לי בהארדיסק כולל זאת שעליה יושבת המערכת הפעלה (מה שאומר שיופעל במצב דוס). האם יש אופצה לעשות כזה דבר ? יכול להיות שזה אפשרי עם תוכנה מסויימת שאני לא מכיר שיותר טובה מה CDisk של Windows ?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  18. אני רוצה את ה-WINDOWS PROFESSIONAL X64 EDITION האם המחיר זול מהארץ ?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  19. אחרי יותר מ30 שנה, וויליאם ה. גייטס השלישי מודיע על התאריך בו יעזוב את החברה אותה הקים ביולי 2008. אמנם הוא ישאר כיו"ר לגבי עניינים ספציפיים אך לא יעבוד שם יורת על בסיס יום יומי. פתחתי דיון בו נוכל לדון על "האיש ופועלו". http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2885 אתם מוזמנים להגיב.

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם קודם כל מדובר בעסק של אבא שלי. היתה הפסקת חשמל, ולאחריה המחשב עלה עם הודעה: "NTLDR Missing". שחזרנו את הקובץ החסר, הכל הלך חלק, אך לאחר הפעולה הוינדוס לא עלה. בבדיקה שאנחנו עושים על המחשב שלי בבית, חברנו את ההארד-דיסק ב USB, ורואים שכאילו אין עליו כלום: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/H.jpg אך בבדיקה שנייה ב Computer Manager, רואים שהוא מזהה שההארד-דיסק (H) פעיל, בריא, ויש לו 37G, כמו באמת. אך משום-מה ה capacity שלו היא 10 מגה, כמו בתמונה הקודמת... http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/H2.jpg ניסינו להפוך אותו לNTFS, בעזרת הפקודה שב Run, אך לאחר השלבים האלה: 1. http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/conv…

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  21. Started by KKK,

חברה, אני לא יודע מה לעשות ניסיתי הכול!! כל התוכנות לא עוזרות לי להתפטר מהדבר הזה!!! הנה הלוג של התוכנה HijackThis Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 12:26:47, on 13/06/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\drivers\CDAC11BA.E…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by slimshady21,

מצטער על כל הנושאים שאני פותח, אבל זה דחוף מאודדד!!!! הייית אצל בן דוד שלי וסדרתי לו כמה דברים במחשב, ועכשיו פתאום כשמדליקים את המחשב מחדש, הוא נכנס לינדוס לדקה בערך ואז מראה לי מסך כחול שאומר שיש חומרה חדשה והיא לא מזוהה או משהו כזה, אבל לא התקנתי שום חומרה חדשה! הוא גם הראה לי הודעה (מין בלון כזה בשורת המשימות) שאומרת ל שהקובץ / סיפרייה BOOT.INI פגום. מה לעשות??????????? אני יכול להעתיק איזה קובץ מהמחשב שלי(שכרגע אני כותב בו) לשלהם?? וזה יעזור? בקשה עזרה!!!!!!!!!

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  23. Started by AmirNadav,

שלום לכולם.. האם אני יכול להוריד SP2 , לצרוב על דיסק ולהתקין במחשב אחר? אם כן, אפשר לינק? תודה !

• 9 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by eyal_hwzone,

שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, ואני מתכוון להתקין את הווינדוס. אני יודע איך להתקין, עשיתי זאת כמה פעמים. ההבדל הוא שעכשיו אני רוצה לעשות את זה חכם - יש לי דיסק 250GB, ואני רוצה לעשות חלוקה חכמה, וגם לגבות את ההתקנה הראשונית. השאלה שלי - איך: - כיצד כדאי לחלק את הדיסק. - איך מגבים, עם איזו תוכנה, ומתי (מיד אחרי ההתקנה ארצה לגבות את המצב הזה, לפני כל התקנה אחרת.) - אשמח לעוד עצות מה כדאי לעשות, כדי למנוע בעיות עתידיות תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by fireskill,

שלום לאמא שלי הופיע הודעה כל פעם שפותחים את המחשב שהווינדוס לא חוקי וצריך לחכות שלוש שניות ואז לוחצים על משהו וזה נכנס לווינדוס ולא קורה כלום עכשיו לפי מה ששמעתי שיש גם הודעה שאומרת שאחרי 30 יום ווינדוס נסגר משהו כזה, ועם אפשר ליכנס עליו יותר ההודעה שמתוארת אצל אמא שלי זה אותו הדבר?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים