Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי כול הזמן בעיות בלראות כול מיני טרילרים של סרטים ולראות סרטים מצחיקים כאלה במקום הסרט רואים קטמים ירוקים כאלה אבל שומעים את המוזיקה מה עושים כי קודקים יש לי!! יש לי את klcodec271f.exe מותכן במחשב!!
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP מדיסק און קי אך ללא הצלחה. אני נמצא כאן. הדיסק און קי הוא BOOTABLE ומכיל כ BOOT את כל קבצי דיסק הפעלה של 98. כמו כן, העתקתי לשם את תיקיית ה I386 של XP. אני מגיע ל C:> בדוס, מפעיל SMARTDRV, ונכנס לתיקיה I386, ושם מפעיל את WINNT.EXE. כעת אני מגיע למסך ההתקנה הכחול של XP אך שם הוא מודיע לי שלא יוכל להמשיך מיכוון שהוא אינו מזהה דיסקים קשיחים במחשב. יש לי שני דיסקים של SATA ואין לי אף IDE (מצורף מפרט שלי) אני מניח שהבעיה היא שאין לדיסק הפעלה של 98 כשלעצמו אפשרות לקרוא SATA ובוודאי שלא בפורמט NTFS כמו אצלי. יש למישהו רעיון איך להתגבר על זה? האם אפשר לגשת לדיסקים קשיחים SATA NTFS? המטרה הסופית אליה אני מנסה להגיע היא התקנת XP מהזכרון הנייד (גם אם הדיסקשיח…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מצטער, לא יכולתי למצוא כותרת שמסבירה יותר טוב. עוד מעט אני קונה מחשב חדש, ואני מוסיף למחשב הזה את ההארדיסק שלי+ 160 גי'גה של הארדיסק חדש. עכשיו ההארדיסק שלי מלא, ואני לא רוצה למחוק את הזיכרון שלו, יש אפשרות "למזג", כביכול, את שני ההארדיסקים לכונן אחד מבלי שהחומר על ההארדיסק הישן ימחק?
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
איך אפשר לשנות את השפה של הממשק בווינדווס מעברית לאנגלית מבלי להתקין מחדש? ניסיתי דרך האפשרויות בקונטרול פאנל אבל זה רק שינה את השעון ואת המבנה של התאריך Lil' help plz
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הווינדוס שלי קורס כאשר אני נכנס אל משחק כלשהו, ומופיע לי מסך כחול ורשום: bad_pool_header 0x00000019(0x00000020,0x82873d58,0x82879e20,0x0a19009) יש לי ווינדוס XP. ישבתי הרבה זמן בניסיון לפתור את הבעיה אבל לא מצאתי פתרון. הבנתי שזו בעיה עם דרייברים כלשהם. אשמח לקבל עזרה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
משהו מוכן בבקשה להסביר לי מה זה bootable ? יש לי בעיה עם לפרמט את הווינדוס ומשהו אמר לי שזה קשור ל-bootable
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
כל כמה זמן מומלץ לפרמט את המחשב? אני כבר לא פירמטתי אולי משו כמו חצי שנה+ זה משנה משהו? כי תכלס הכול פועל סבבה...אבל כל הזמן אומרםי לי שמומלץ כל כמה חודשים לפרמט..השאלה למה לעבור את הכאב ראש הזה יש סיבות מיוחדות?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום רב יש לי XP PRO באנגלית. לאחרונה כשאני רוצה לסגור את המחשב מופיע לי הודעת שגיאה הבאה: power meter not responding כיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עושה BOOT מהדיסק, הוא אומר PRESS ANY KEY, אני לוחץ משהו, לאחר מכן הוא אומר: Setup is Inspecting Your Computer's Hardware Configuration לאחר כמה שניות ההודעה נעלמת, ונשאר מסך שחור, ויותר לא קורה כלום, שום דבר לא עולה. זה נראה כאילו הנורה של ההרדיסק דולקת, אבל הדיסק לא מסתובב, ככה זה נשאר הרבה זמן ולא מתקדם. עשיתי את התהליך הזה כבר מאות פעמים בעבר.. ועוד לא היה לי מקרה דומה. תודה לעוזרים. יתכן שזה קרה בגלל שכרגע מותקנת אצלי FEDORA CORE 5, אבל זה בדיוק מה שאני מנסה למחוק..
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>כאשר אני מדליקה את המחשב ומגיעה למסך שחור שבו אני בוחרת את מ"ה הרצויה לי-</p><p>אני לא יכולה להפעיל את המקלדת. ניסיתי לבדוק אם יש בעיה בBIOS אבל הכל מוגדר</p><p>כראוי וכאשר מ"ה שלי עולה, המקלדת עובדת גם.</p><p>משמע הבעיה היא ספציפית במסך שאחראי על בחירת מ"ה .</p><p>ניסיתי לחפש פקודה בCMD שתעזור לי בבעיה הנ"ל אבל לא מצאתי.</p><p>חשבתי שהבעיה היא בקובץ boot.ini אבל כשל פתחתי אותו והשוותי אותו לקבצים</p><p>אחרים ראיתי שהקובץ בסדר גמור.</p><p>אני אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת פת…
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי קובץ EXE על המחשב שלא רוצה להימחק. אינ לא זוכר איך הוא הגיע אבל זה היה דרך איזה משו שהורדתי (לא זוכר מה). עכשיו שאני בא למחוק הוא רושם לי שהקובץ בשימוש על ידי תהליך אחר... ניסיתי למחוק דרך מצב בטוח (SAFE MODE) וכנ"ל, אותה הודעה. למישהו יש דרך שאפשר למחוק את הקובץ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
לאחרונה החל המחשב שלי , ללא התראה מוקדמת, להגיע למצב של 100% CPU USAGE. הדבר קורה בצורה אקראית, כלומר, אין דפוס עבודה מסויים שלי על המחשב שבו הבחנתי שזה קורה. יחד עם עליית ה-CPU USAGE גם טמפ' המעבד והכ. מסך שלי נוסקות להן אל-על, לכן אני לא בטוח אם זו בעיית חומרה או תוכנה :s05: הנה כמה נתונים: מערכת הפעלה: WINDOWS XP. מעבד: P4 2.8GHZ NORTHWOOD. כ. מסך: RADEON 9600XT. אני אוסיף שלאחרונה פירקתי את כל המחשב והתקנתי BIG TYPHOON לקירור המעבד ותוך כדי גם פירקתי את הכ. מסך ונתתי לו ניקוי טוב. אולי זה מסביר את הבעייה ושולח אותי בחזרה לפורום תוכנה, אך כרגע אם מישהו יכול לנסות לעזור לי פה אני אודה לו רבות. נ.ב. זה לא קשור ל-SYSTEM IDLE PROCESS. קראתי לגבי זה וזאת לא הבעייה שלי. נ.נ.…
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי פרופיישנל באנגלית.. הווינדוס מקורי.. השאלה נגיד אני לא זוכר תcd-key יש דרך לדעת את הcd-key דרך המחשב?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אני מצליח להבין מה גורם לו לנצל 99 מהCPU שלי כאשר אין שום תוכנה פתוחה סרקתי עם spyware doctor ואין כלום... בגלל זה אני לא מצליח לעשות שיחות נורמליות בskype הכל נשמע קטוע. ממה זה יכול להגרם?!
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקנתי היום את עדכון האבטחה האחרון לXP דרך windows update , ולאחר שעשיתי ריסטרט הווינדוס עלה ונתקע, עשיתי כיבוי אגרסיבי למחשב, שאחריו הווינדוס עלה והכל נראה בסדר עד שניסיתי להתחבר לאינטרנט דרך החייגן, וגיליתי שהוא לא קיים יותר , ולקח איתו את כל הnetwork connections :s05: אחרי שהסרתי את העדכון דרך הוספה\הסרה ועשיתי שוב ריסטרט זה הסתדר ... לעוד מישהו זה קרה?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם אני מנסה לבצע התקנה של חלונות אקס פי פרו על גבי התקנה קיימת. לאחר שהתחלתי את ההתקנה והתבקשתי להקליד את המספר סידורי (סימן שמתחילה להתבצע התקנה מהתקליטור) ולאחר המסך הראשון שמראה לי כמה זמן נדרש להתקנה מתבצע ריסט ועולה המסך הכחול של ההתקנה עם הודעה שעלי להכניס את התקליטור של הווינדוס עם חבילת השרות מס' 2 וללחוץ אנטר כמובן שהתקליטור בכונן , הקשה על אנטר מחזירה את ההודעה וגם פתיחה וסגירה של מגירת הכונן לא משנה את המצב אין אפשרות להמשיך בהתקנה (המחשב לא נתקע - רק כאילו לא מזהה את התקליטור) יש למישהו עצה?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
זה מה שקורה כשעושים minimize ל-WMP11 בגירסה 5456 של VISTA. זה אמור להיות בשפת האלפים? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
והאקס פי שהתקנתי הוא מקורי לחלוטין מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום , אני משתמש בWINDOWS XP באנגלית ובאפשרויות השפה שיניתי את הכל לעברית גם בREGINAL OPTIONS וגם בLANGUAGES אבל כשאני מנסה לשנות לעברית בADVANCED זה כותב לי: "Setup was unable to install the chosen locale. please contact your system administrator" אני מחובר כאדמין לWINDOWS והדיסק של הWINDOWS נמצא בכונן והשפות מימין לשמאל מותקנות. בבקשה עזרו לי! תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
היי חבר'ה ישבנו וחפרנו על DLL ועלו לנו כמה שאלות שלא מצאנו להן תשובה: 1. מה ההבדל בין DLL לSERVICE? 2.איך אפשר לדעת למה משמש קובץ DLL מסויים בלי לדעת שפת תכנות/להעזר באתרי אינטרנט? 3. יש קבצי DLL שאם אני אמחק אותם ווינדוס תשחזר לי אותם באופן אוטומטי מכיוון שהם חשובים. איך אני יכולה לדעת שקובץ מסוים מוגן ע"י ווינדוס ואני יכולה למחוק אותו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום! הRDC הרגיל עובד בצורה שהוא מנתק את היוזר הנוכחי ונותן לך את הגישה. שמעתי שיש גירסה נוספת של ה-RDC שבה ניתן להתחבר למחשב מרוחק דרך פורט מבלי לנתק את היוזר הנוכחי. אגב, רושמים את זה כך: Computer name|IP Address /console מישהו יודע כיצד ניתן להוריד את RDC הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירמטתי לא מזמן והיה לי יורוס ימיים אחי ומחקתי אותו יש לי עכשיו AVG ו SPYWARE DOCTOR כימעט כל יומיים יש לי קוקיז של וירוסים ואני לא נכנס לאתרים שיכולים להכניס לי וירוסים ולפעמים הSPYWAR DOCTOR שואל אותי אם לעשות בלוק לאיזה אתר שמנסה להכנס ואני תמיד עושה לא... וגם שאני נכנס לIMAGE SHACK זה עושה לי את זה ויש לי תמיד קוקיז ואני לא קולט מאיפה!!! אני צריך למחוק את המקור שעושה את זה אבל שני התוכנות לא מוצאים אותו.. ותמיד יהיה מצב שוירוס יצליח להכנס אם התוכנה שלי נגיד לא קלטה אותו וזה... זה מסוכן , צריך למחוק את הגורם של הוירוסים נפני שיהיה מאוחר מידי תעבירו אם זה לא הפורום הנכון כי לא מצאתי
-
- 14 תגובות
- 861 צפיות
-