עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הי, מזמן לא הייתי פה... בכל מקרה אני רוצה להסיר את כל העדכונים של ויסטה מחשש שהם גורמים לי לבעיה בהתקנת SP1. בפעמיים האחרונות שניסיתי להתקין SP1 הווינדוס לא עלה והיה צורך בשחזור מערכת. לכן חשבתי להסיר את כל העדכונים. איך עושים זאת בבת אחת? יש איזה תוכנה שצריך? מישהו?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  2. Started by shugi,

שלום. הבעיה היא כאשר אני משחק משחקים מסוימים (זה לא קורה בכולם) אז המחשב מדי פעם נתקע ועושה ריסט לאחר כמה שניות. המשחק שזה קורה בו הכי הרבה זה Unreal Tournament 2004, וגם במשחק C&C: Tiberium Wars זה קורה לפעמים. מה יכול לגרום לזה? האם זה ניתן לתיקון, או שזה בעית חומרה בכלל?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  3. vista 32 ביט עברית הום פרימיום. לאחר התקנה של האנטי וירוס של מיקרוסופט ומחיקה של AVG ואדוור וסריקה של האנטי וירוס החדש ומציאה ומחיקה של שני וירוסים שהוא מצא, לאחר איתחול מחדש של הוינדוס אחרי מסך "ברוך הבא" רואים מסך כחלחל (העכבר פעיל) וזהו ככה זה נתקע ולא עובר לשולחן העבודה. רק אחרי שאני עושה קונטרול-שיפט-דילט ועושה סיים משימה ל-explorer ואז טוען שוב את ה-explorer זה נכנס לי לשולחן העבודה. מה אפשר לעשות לתקן את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  4. Started by RomaDev,

שלום!!! הנה אתר שיש בו אינפורמציה על כל שמות קוד של מערכות הפעלה של מיקרוסופט! הנה: http://www.phm.lu/Documentation/Windows/Codenames.asp מקווה הנהנתם!!! תגובות???

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  5. Started by genia,

.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by WaRez.,

במחשב של אחי, ברגע שאני מפעיל ת'מחשב, שהוא מגיע לWINDOWS הוא עושה ריסט. עכשיו ניסיתי לשים ת'דיסק של הWINDOWS ולעשות REPAIR... אבל זה לא ממש נותן לי. ( אולי עצות איך עושים אתזה ? ) הוא לא ממש כותב כלום, חשבתי יש בעיה בHD, אבל אני לא סגור עלזה. בSAFE MODE זה לא נותן לי להיכנס.. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  7. בימים האחרונים?? קרה לי ול2 חברים שלי.. באופן פתאומי ויסטה פתאום קופא ונכנס למצב של "פריז" ואין ברירה אלא לעשות ריסט.. אני מנסה להבין אם זה משהו בויסטה או אולי צרוף מקרים נדיר..

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by ski_farm,

לי במחשב ישנה מערכת הפעלה XP SP2 הורדתי מערכת הפעלה XP SP3 הפעלתי את אופציה של השידרוג אך באמצע ההתקנה הופיע לי הערה שחסר קובץ מסויים ולכן ההתקנה חייבת להסגר לאחר שניסיתי שוב לשדרג הופיע אותה הערה אז וויתרתי אבל מאז כל פעם שני מעלה את המחשב מחדש מופיע לי בדוס אפשרות לבחור בין שני מערכות הפעלה אחד שלי XP והשני XP SETUP באופן דיפולטי המחשב בוחר את המערכת ההפעלה XP SETUP ואז ניתקע (כי חסר קובץ) רק כאשר אני יושב ליד המחשב בזמן העלייה ואני בוחר במערכת ההפעלה XP המחשב עובד כרגיל איך אני מעיף את מערכת ההפעלה XP SETUP כך שבדוס יהיה רק מערכת הפעלה אחת והמחשב יעבוד כרגיל ? תודה רבה מראש ski farm

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by Alonzo17,

אוקי אז ככה.. כאשר אני נכנס לתקייה מסויימת במחשב שלי, מופיע לי הודעת שגיאה של האקספלורר ונסגרות לי כל התקיות. ניסיתי לחפש פתרון באתר של מייקרוסופט ולא מצאתי. אם משהו יוכל לעזור לי אני אשמח..

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  10. היי לא יודע למה אבל בראוטר כשהיה מחובר למחשב הקודם לא הייתה בעיה (יש לי מודם ראוטר של בזק, מהסוג שגם אלחוטי) וכרגע שאני בחלונות VISTA עושה בעיות וחוסם לי פורטים מישהו יודע מה הבעיה ומה אני יכול לעשות? תודה!

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  11. שלום לכולם, הבעיה: לא כל התוכנות עובדות ב-Tools Bar (ליד השעון) מה אני צריך לעשות כדי לגרום לכל התוכנות שאמורות להתחיל לעבוד לפעול כראוי בכל הפעלה מחדש/כיבוי?

12. Started by dvd21,

שלום.לפני כמ זמן התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי על הווינדוס אקס פי שהיה לפני כן הבעיה שלי היא שכל פעם שאני רוצהנ לכבות את המחשב המחשב לא מתכבה אוטומטית הוא אומר לי כעט ניתן לכבות את המחשב וכל זה לא היה לפני כן .לפני כן המחשב היה מתכבה אוטומטית האם יש אפשרות לשנות את זה?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  13. כל תיקיה שאני פותח מסודרת באופן שונה.... אתם יודעים שאפשר לשנות בכפתור של ה-VIWES אני רוצה שכולם יפתחו ב-LIST... אה ועוד דבר איך מחזירים את הסל מחזור לשולחן העבודה???!!!

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by avidan28,

שלום זה קורה לי אחרי שחיקה של המערכת הפעלה.כח פעם אחרי תקופה מסויימת נעלמים מהמחיצה של C כמה גיגות. והנה המצב הנוכחי תיקיית חלונות 3.36 גיגה windows תיקיית תוכנות 2.53 גיגה program files מסמכים והגדרות 2.50 גיגה Documents and Settings סהכ בערך 8 גיגה זה תופס אבל....נפח הכולל של C שלי זה 15 גיגה ויש לי כרגע אולי אחד וחצי גיגה פנוי..... לאן נעלמו היתר???? ואין עוד תיקיות.ממש לא בא לי לפרמט אבל ההעלמות הזאת משגעת אותי. כלומר בפועל 8 בשימוש.נפח המחיצה 15.זאת אומרת 7 גיגה צריכים להיות פנויים.אבל רק אחד וחצי פנויים. לאן נעלמו 7 גיגה...ואחרי פורמט הם מופיעים שוב וזה הכי מרגיז.

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  15. Started by elad-k1,

יש לי בעיה בזה! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by neogod,

חבר שלי קנה מחשב חדש amd 3000 939 mb gigabaty nforce 4 hd wd 160gb sata geforce 6600 gt pci e gigabyte עכשיו הוא קנה אותו בלי מערכת הפעלה וכאשר ניסיתי להתקין ווידוס XP אז הצלחתי רק לפרמט את סי ולבצע את העתקת הקבצים הראשונה ואחרי הפעלה מחדש של המחשב הוא לא עולה דרך ההארד דיסק אלא רק דרך הסי די רום והוא מתחיל לבצע את כל התהליך מחדש! אם אני מוציא את הדיסק אז הוא מגיע לשלב שהוא מנסה לעלות דרך הסי די ונתקע!!!! ניסיתי לשנות את סדר העדיפויות של ההפעלה! ולא עזר ואני חושד שהבעיה היא עם ההארד דיסק , מכיוון שאף פעם לא השתמשתי בדיסק SATA אני לא יודע איך להגדיר אותו!!!! מישהו יודע במה הבעיה? או איך אפשר לפתור זאת!!! תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by yarin153,

אני לא בטוח אם זה חומרה אבל יש לי בעיה שהWINDOWS7 לא עולה קניתי לעצמי מחשב ולקחתי חלקים מהמחשב שכבר קיים בבית השארתי את אותו המחשב הקודם עם אותם חלקים שהיו והחלפתי רק לוח אם ומארז (אותו מעבד זכרון וHDD) כשאני מנסה לפרמט תמחשב ולהתקין WINDOWS ההתקנה שאחרי הBOOT עולה ממש לאט וגם ההתקנה מאוד איטית ניסיתי להתקין כמה פעמים וכל פעם הייתה לי שגיאה מסויימת של WIN או שהמחשב קרס (היה מסך כחול אם שגיאה ארוכה) ורק בבפעם האחרונה המחשב התקין ועלה יפה .... עשיתי ריסטרט וראיתי שהכל עובד אבל מהפעם השניה שכיביתי אותו הוא כבר לא מעלה תWIN יש את הטעינה ואז המחשב נדלק מחדש בלי שגיאה או משהו אני ניסיתי להחליף את הראם הHDD וגם את הכונן (בגללל שזה טען לאט ) והבעיה לא הייתה בהם אני לא ממש יודע מה…

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  18. Started by comper8,

שלום, רכשתי מחשב עם המפרט הבא ואני מתכוון להתקין עליו Windows 7. האם כדאי להתקין את גרסת 64 ביט או 32 ביט? תודה! מעבד: AMD Athlon™ II X2 250 3GHZ 65W AM3 2MB http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5601 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H AMD 780G AM2+/AM3 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5164 זיכרון: 4GB=2X G.Skill DDR2 2GB 800MHZ CL5 דיסק קשיח: WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=123 צורב: 2X LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2882 מארז+ספק כוח: ANTEC NSK4480B II 380W http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1116

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  19. כאשר אני לוחץ Alt & Shift ביחד השפה לא מתחלפת לי מעברית לאנגלית ואנגלית לעברית. איך אני מסדר את הבעיה המעצבנת הזו ???

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  20. למשל באתר שבו בודקים את הציוני אני רואה ג'יבריש, ניסיתי לשחזר את ברירת המחדל באפשרויות אינטרנט ולנסות קידודים שונים כולל Hebrew (windows), אין זה לא עוזר? מה אני יכול לעשות? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by adva,

היי אני חדשה פה בפורום ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. כשאני מפעילה את המחשב, מייד אחרי המסך של "ברוך הבא", מופיע לי חלון שאני אמורה להכניס סיסמא.. ובשם משתמש רשום- administrator. כשאני לוחצת אנטר זה נעלם והמחשב עולה רגיל. השאלה שלי היא איך אני מבטלת את זה? אני רוצה שהמחשב יעלה מבלי ההודעה הזו.... תודה על העזרה...

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by freerider,

שלום ה-XP קרס לו לפתע, ומאז בכל הפעלה של המחשב מתקבלת ההודעה הבאה: Windows could not start because the folowing file is missing or corrupt \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM You can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup CD-ROM. Select 'r' at the first screen to start repair אני רוצה להעלות את ה-XP בשביל לעשות system restore או במקרה הפחות טוב לטעון קובץ IMG שעשיתי אחרי ההתקנה (אי אפשר בדוס). ניסיתי להיכנס ב-Safe Mode או בהגדרות אחרונות שעבדו - והתקבלה אותה הודעת שגיאה. ניסיתי להיכנס למצב repair דרך דיסק ההתקנה, אבל חוץ מלבדוק את ה-HD ב-chkdsk לא מצאתי שם משהו מועיל. רעיונות איך להציל את המערכת ייתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by itamariluz,

כל כמה זמן זה קורה, במיוחד אחרי הפעלה מחדש, אני נכנס למשחק מסוים והוא פשוט מתמזער כל 5 דקות זה קורה בכל המשחקים, אמרו לי שזה קורה בגלל WLLOGINPROXY.EXE אז הסרתי דרך הלוח בקרה את המסייע הכניסה של ווינדוס, זה עבד אבל אחרי הפעלה מחדש המשחקים שוב מתמזערים...איך אפשר לסדר את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by Jules Winnfield,

ערכתי חיפוש, ומצאתי תוצאה של לפני כשנתיים ובא כתוב שיש דברים שפשוט אי אפשר להסתדר בלי הpro אז ככה, השימושים שלי הם רוב הזמן אינטרט, סרטים/סדרות ומשחקים. אני יוכל להסתדר עם ה home edition ? כי אני רוצה משהו פשוט בלי דברים מיותרים, ולכן אני שואל אם אני יכול להסתדר בלי גרסת הpro. אם אפשר תכתבו לי גם מה יש בפרו שאין בהום-אדישן שמשתמש ממוצע כמוני יכול להצטרך בין היתר תודה רבה. ד.א אני עכשיו על ויסטה ומאוד התאכזבתי וינדוס עם הרבה בעיות ונמאס לי כבר.

25. Started by Play,

שלום לכלום בחודש האחרון יש לי בעיה עם התהליך AUTOPDT בXP עם SP3 וזה לוקח ממני את כל הCPU. האם יש אפשרות (חו. מלסגור את התהליך כל פעם) למחוק את התהליך הזה?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.