עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by idan79,

וויסטה 64 ביט אני מקבל את השגיאה הנל למרות שהתקייה מכילה סהכ 18 g ויש עו כ 450 G פנויים על הכונן לא ברור לי למה? יש בוויסטה הגדרה לקיבולת התקייה? תודה[br]פורסם בתאריך: 18.08.2008 בשעה 13:15:26 נראה לי שהבנתיתקיית היוזר שלי נמצאת בכונן ההתקנה של הוויסטה.....והיא זו שמילאה את קצה המחיצה כיצד קובעים שתקיה זו תנותב למחיצה הגדולה והריקה? [להעתיק למחיצה הריקה ולמחוק?] תודה

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by litmanovitziv,

שלום רב ! אני עובד בסביבת מע' ההפעלה WINDOWS XP, ובנוסף מותקן במחשב דפדפן Explorer. למרות זאת, לאחרונה, אני משתמש רבות בדפדפן FireFox. כתוצאה מכך, בפעולת המחשב דפדפן Explorer פועל ברקע ומנצל הרבה זיכרון. אני ניסיתי מס' פעמים לבטל את פעולת הדפדפן דרך תפריט Windows Task Manager, אך, לצערי, אי אפשר היה לפעול עוד במע' ההפעלה ( כל האייקונים והתכניות נעלמו ). אנא, עזרו לי להפריד את דפדפן Explorer מפעולת מע' ההפעלה ולבטל את הפעלתו האוטומטית. בתודה מראש, זיו !

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by gggil,

הייתי רוצה לשדרג ל64 ביט, הבעיה היא שזה קצת בעייתי בשבילי כרגע לפרמט וחשבתי אם יש אפשרות כזאת של עדכון שתחליף את הווינדוס 32ביט שיש לי כרגע. מין שדרוג תודה מראש, גיל

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  4. אני מנסה להתקין home xp אבל הוא לא מזהה לי את ההרדיסק זה מחשב נייד lenovo 3000 v100 תודה

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  5. אני מחפש תכונה לWindows XP PRO שאוכל לשנות את השפה לעברית. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  6. Started by Runny,

כיצד ניתן לשנות את ברירת המחדל של נגן המדיה ? כוונתי - בדומה לכפתור הWeb המריץ את דפדפן ברירת המחדל (ואותו אפשר לשנות ע"י שינוי ברירת המחדל של הדפדפן) ישנו כפתור המריץ נגן מדיה, אני מעוניין לשנות אותו מMedia Player לאחד אחר. ניסיתי לשנות את הFile Association וזה לא צלח לצערי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  7. שלום, אני לא מצליח להיכנס למסנג'ר, אני מקבל שגיאה כל פעם שאני נכנס שכנראה שהפיירוול חוסם לי את המסנג'ר... בדקתי ב"חריגים" בפיירוול ואני רואה שהוא כן מסומן... ניסיתי לבטל את הפיירוול, אבל אז הוא לא עושה את השגיאה, הוא פשוט לא מתחבר...ותופס את כל רוחב הפס של האינטרנט...אי אפשר להיכנס לשום אתר ושום דבר אחד שקשור לאינטרנט לא פועל. ניסיתי להתקין מחדש, ניסיתי למחוק כל דבר שקשור למסנג'ר - גם ברג'יסטרי ועדיין זה עושה את אותה הבעייה.. למישהו יש רעיונות איך לסדר את הבעייה? תודה לעוזרים.

8. שאני גורר אייקון בשולחן עבודה או בתיקיה כלשהי אני לא רואה אותה נגררת איתי אבל היא נגררת בסופו של דבר לאן שאני רוצה איך אני משנה את זה שאני יגרור אותה ויראה אותה נגררת ולא באופן שקוף

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by I7210I,

שלום בזמן התקנת SP3 על המחשב מופיע לי שגיאת פנימית וזה קוד השגיאה 0x87FF054F לפי מיקרוסופט. חיפשתי בגוגל אחר פיתרון ראיתי באתר מיקרוסופט 3 פתרונות לפי 3 לוגים בקובץ לוג בתוך התיקייה WINDOWS שלושתם לא מופיעים לי בלוג לכן אני לא יודע מה הפיתרון מישהו יכול לעזור לי בעניין? תודה

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  10. אז ככה יש לי תקייה בכונן d ויש לי שם כמעט 14 ג'יגה של כל מיני קבצים והבעיה עכשיו שאני נכנס לתקייה ופשוט אין כלום פתאום ככה וזה לא שזה נמחק או משהו כי בתמונה שצירפתי אפשר לראות שהנפח התפוס נשאר כמו שהיה הייתי רוצה לדעת מה לעשות כדי להחזיר את הקבצים הנעלמים תודה מראש וחשוב לציין שהתקיות הנמצאות שם הן לא נסתרות אז ככה שהקטע הזה בדוק תודה מראש אלעד [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  11. Started by eytan243,

מישהוא יכול לעזור לי אני מחפש את המדריך איך אני יכול לאחד את מערכת ההפעלה עם sp2 תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by Rosebud,

אני מתקין Windows XP על מחשב עם המפרט הבא: מעבד - Pentium 3 1GHz לוח אם - Asus CUSL2 (ביוס מעודכן) דיסק קשיח - WD 160 GB כרטיס מסך - GeForce 2 MX ו 370~ מ"ב זיכרון פנימי. את ההתקנה אני מבצע ע"י בוט של המחשב מדיסק התקנה של ווינדואוס. הוא עובר את שלב ה Loading לכל מיני קבצי מערכת, ולאחר מכן הוא קופא בשלב ה Setup is starting windows. פרטים שאולי רלוונטיים לבעיה: *ההארד דיסק לא מפורמט ולא partitioned. הדיסק חדש מהחנות, חיברתי אותו, והוא זוהה ע"י הביוס. התכוונתי לפרמט ולחלק אותו מתוך ההתקנה של הווינדואוס (זה בכל מקרה מה שעשיתי עד היום בכל פעם שהתקנתי, אבל אני לא מצליח להיזכר אם אי פעם התקנתי חלונות על דיסק חדש לגמרי). *לוח האם שלי לא היה אמור לתמוך בנפחים של יותר מ 80 GB ללא ע…

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by Ovid,

בSTART MENU יש את הקיצורים שאם שמים את הלחצן עליהם, אז בצד ימין נפתחת רשימה עם כל הקבצים האחרונים שפתחתי . אז לאחרונה זה לא עובד לי, פשוט לא מופיע כלום... לא משנה, הסתדרתי.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  14. אני נכנסתי לאיזה קובץ DLL שהורדתי באינטרנט דרך NOTEPAD, ומשום מה אחרי שעשיתי OPEN WITH ובחרתי בNOTEPAD אחרי זה יצא שכל קבצי הDLL מראים לי את האייקון של הNOTEPAD. חשבתי שלא נורא, אבל משום מה (יכול להיות מקריות, יכול להיות שלא) המחשב אחרי זה התחיל להתקע אחרי כל כמה זמן. כבר עשיתי היום 5-6 רסטרטים. נתקע במובן של הכל ניהיה NOT RESPONDING . איך אני מחזיר את הDLL כמו שהיה? כלומר שהאייקון יחזור להיות כזה: **בקובץ DLL שהורדתי לא נעשה שימוש, לא שמתי אותו בשום תיקיה של הוינדוס ולא שום תיקיה אחרת.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by yiftach2,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש (למשחקים) וכנראה שארכוש את WIN8, סליחה על בורות אבל הייתי רוצה לדעת האם משחקים שיצאו בשנתיים-שלוש האחרונות (Civilization 5, Shogun 2 וכו') יוכלו לפעול עם המערכת הנ"ל? תודה למגיבים,

16. Started by LevyVista,

מה קורה חברים? התקנתי לחבר שלי וינדואס XP באנגלית, עכשיו התקנתי MUI עברית, ולא כל התפריטים במחשב השתנו, כשזה קורה, אני יודע שאמורים למחוק את העידכון "KB943460" הלכתי להוספה והסרה, סימנתי בוי שיציג את העידכונים, והעידכון לא נמצא =/.. מה עושים? תודה מראש, רון.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  17. Started by gimimix,

שלום לכולם יש לי מערכת הפעלה XP כשאני מכבה תמחשב הוא נתקה על המצב "מתנתק" ביציאה מווינדווס והוא לא נכבה אז אני סוגר מהכפתור של המחשב לא נראה לי שזה חשוב אבל מפרט מחשב עיקרי: מעבד AMD 3800 DUAlCORE זיכרון RAM 2GB המחשב נקנה לפי 3 שנים +- והאנטי וירוס שלי NOD32 היה פעיל כל הזמן בתקופה האחרונה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by redking12,

אני לא יודע פה זה המקום ואני לא יודע אם זה אמור להיות ככה או לא, אבל זה משך את העין שלי. אני לתומי פותח את מנהל המשימות כדי לבדוק אם יש איזה משהו שמעט את המחשב, ואז אני עובר ללשונית הביצועים ופתאום אני שם לב שבזיכרון הפיזי אין שום זיכרון שהוא free כביכול והכל נמצא על chached. האם זה טוב? זה רע? מה עושים עם זה? תודה! הנה תמונה: http://img528.imageshack.us/img528/7220/49651638iz9.png

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  19. Started by 246810,

יש לי מערכת הפעלה XP ובזמן האחרון היא עולה לאט זה קרה לי בעבר מספר פעמים ולכן פרמטתי את המחשב אבל הבעיה חוזרת מה לעשות? לוקח למחשב לטעון את עצמו הרבה זמן וזה קורה גם במשחקים שהמשחק נתקע (יש לי כרטיס מסך 9600GT) ויש בעיה עם הקול שהוא קטוע גם במוסיקה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  20. נוסו הפתרונות הבאים : החלפת כבל IDE סידור הגאמפרים קינפוג חדש של הBIOS - לפי התוצאות הכל מזוהה כמו שצריך ופועל כשורה שימוש בכמה דיסקים של מע' ההפעלה (אותה תוצאה ) זאת התמונה שמוצגת בכל פעם מחדש http://www.siz.co.il/my.php?i=qm20znzotgig.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=qm20znzotgig.jpg

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  21. Started by 3pac,

מידי פעם שאני מפעיל משחק התוכנית ehrecvr.exe מאמצת את המעבד ב 50 % . אני חייב לעשות בtask manager סיים תהליך על ehrecvr.exe כדי שמשהו יזוז במחשב כמו שצריך. וזה התחיל פתאום, יש לי windows 7 RC ממתי שהיה ניתן להורדה והכל פעל כמו שצריך. מישהו יודע מה זאת התוכנית הזאת ולמה היא עושה את זה ?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  22. Started by OHANA,

אני מכניס את הדיסק של הווינדוס עושה ריסטרט ואז עולה ההתקנה של הווינדוס ואז כשאני לוחץ ENTER כדי להתקין את הווינדוס מחדש הוא אומר לי... לבדוק שכל הכוננים מחוברים ודולקים כמו שצריך וכו'... והכל מחובר ופועל כמו שצריך... ד"א הבעיה במחשב נייד. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by gjook,

שלום , כאשר אני לוחץ על המחשב שלי "manage" אני מקבל error: This application has failed to start because apphelp.dll was not found. אשמח אם תוכלו לעזור לי. (ההודעה הייתה לי כבר די הרבה זמן , לא חשבתי שזה משנה במשהו , עד שהיום התחדשתי בhardisk ולצערי גיליתי שאני צריך את האפשרות הזאת..)

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by yarin153,

אני לא בטוח אם זה חומרה אבל יש לי בעיה שהWINDOWS7 לא עולה קניתי לעצמי מחשב ולקחתי חלקים מהמחשב שכבר קיים בבית השארתי את אותו המחשב הקודם עם אותם חלקים שהיו והחלפתי רק לוח אם ומארז (אותו מעבד זכרון וHDD) כשאני מנסה לפרמט תמחשב ולהתקין WINDOWS ההתקנה שאחרי הBOOT עולה ממש לאט וגם ההתקנה מאוד איטית ניסיתי להתקין כמה פעמים וכל פעם הייתה לי שגיאה מסויימת של WIN או שהמחשב קרס (היה מסך כחול אם שגיאה ארוכה) ורק בבפעם האחרונה המחשב התקין ועלה יפה .... עשיתי ריסטרט וראיתי שהכל עובד אבל מהפעם השניה שכיביתי אותו הוא כבר לא מעלה תWIN יש את הטעינה ואז המחשב נדלק מחדש בלי שגיאה או משהו אני ניסיתי להחליף את הראם הHDD וגם את הכונן (בגללל שזה טען לאט ) והבעיה לא הייתה בהם אני לא ממש יודע מה…

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  25. Started by gshhar,

מישהו יכול לעזור לי מאיפה אני מתקין את זה כי יש לי העיה בהצגת אתרים(XP PRO)

• 1 תגובה
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.