עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by MrAccident,

די פשוט ולעניין - חיברתי הרדיסק למחשב עם חלונות ויסטה וב"מחשב" (מה שמחליף את "מחשב שלי" בשאר החלונות) לא מופיע ההרדיסק החדש. במנהל ההתקנים ההרדיסק המקורי והחדש מופיעים ואין שום בעיה. עשיתי "בצע סריקה לגילוי שינויי חומרה" וזה לא עזר. ניסיתי גם לשים את הג'אמפר בכל המקומות וגם להוציא אותו והתוצאה זהה בכל האפשרויות חוץ מבאמצע שאז הוינדוס לא עולה בכלל. זהו, זה הכל, אומנם עניין של חיים או מוות אבל זהו. אגב - ניסיתי את זה עם שני הרדיסקים שונים עם אותה התוצאה.

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by kike100,

שלום , אני משתמש בWINDOWS XP באנגלית ובאפשרויות השפה שיניתי את הכל לעברית גם בREGINAL OPTIONS וגם בLANGUAGES אבל כשאני מנסה לשנות לעברית בADVANCED זה כותב לי: "Setup was unable to install the chosen locale. please contact your system administrator" אני מחובר כאדמין לWINDOWS והדיסק של הWINDOWS נמצא בכונן והשפות מימין לשמאל מותקנות. בבקשה עזרו לי! תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by ilanb0,

חיפשתי במסדי הנתונים של מיקרוסופט אך לצערי לא מצאתי את התשובה למסך הכחול שאני חווה לאחרונה. לאחר ההודעה הרגילה שהמערכת תסגר על מנת לשמור על עצמה, אני מקבל את ההודעה TRQL_NOT_LESS_OR_EQAL. באיזור המידע הטכני אני מקבל: 0x000000001 (0xCBE67054,0X000000002, 0X000000001) 0X804D9136. עד כמה גדולה הצרה?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  4. Started by roeesnir,

ראיתי פעם מחשב שכשעושים קליק ימני על "המחשב שלי" יש שם לוגו של הטכנאי שהתקין את הXP. איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  5. שלום לכל חברי הפורום. ניתקלתי כאן(במחשב של בן-דוד),שיש לו מלא רוגלות טרויינים ומה לא. לא מתאפשר להתקין אצלו תוכנות אנטי-ספאיוור שונות,וחלק מקבצי מערת ההפעלה שלו פגומים אני זוכר שראיתי איפהשהוא שאפשר להריץ שורת פקודה ווהווינדוס מריץ תוכנה שמשחזרת קיבצי מערכת פגומים.אז מי שמכיר וזוכר ש"יעלה מולי". דבר שני בניסיון התקנה של כמעט כל תוכנה קופצת הודעת שגיאה-"MSIEXEC.EXE נתקל בבעיה ועליו להיסגר"-אני חושב שיש לו בעיה בWINDOWS INSTELLER או בNET FRAMEWORK,הבעייה שאפילו את התוכנות האלה אי אפשר להתקין או לעדכן..(בהתקנות של אווירה,ואנטי-ספיוואר) מין הסתם נתצטרך בסוף לפרמט,אבל אני רוצה לראות אם אני יצליח גם בלי.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  6. XP PRO SP1 נכנסתי ל CONTROL PANEL - USER ACCOUNTS - CHANGE THE WAY USER LOG ON OR OFF שם הורדתי את הV שבתמונה כדי שלא יופיע לי המסך הגרפי המצוייר אלא מסך שמאפשר הקלדת שם משתמש וסיסמא (בניגוד למסך הגרפי בו כבר מופיעים השמות ועל המשתמש להקיש סיסמא בלבד). כעת ניתן ללחוץ מקש ה WINDOWS + L ואז מופעלת אפשרות נעילת המחשב ומופיע חלון בו ניתן להקיש שם משתמש + סיסמא. והנה אנחנו מגיעים לבעיה שלי: כאשר עובר הזמן המוגדר להפעלת שומר המסך הוא לא מופעל (לאחר 3 דק'), כמו כן גם הגדרות צריכת החשמל לא פועלות(כיבוי המסך לאחר 10 דק' ללא שימוש). חשוב לציין כי בזמן עבודה על המחשב בזמן ממושך ללא הפעלת הפונקציה של WINKEY + L הגדרות שומר המסך וצריכת החשמל עובדות כראוי ללא שום בעיה. [attachment del…

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  7. שאני יתקין את ווינדוס ויסטה RC1 הזה כל כונן C ימחק לי איך זה בדיוק הולך?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  8. Started by tick tak,

היי אני מנסה ליצור משימה שתופעל,אבל אני לא מצליח יש הודעה(התמונה) תודה לעןזרים! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  9. Started by RED_ALERT,

נעלם לי הסגור מזער וכ' כמו שאתם רואים בתמונה עשיתי ריסטארט וזה עדיין ככה. מה הבעיה? העלתי את התמונה לפה http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=110024

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by charm,

שלום רציתי לדעת האם אפשר להחליף שפת ממשק מאנגלית לעברית והפוך יש לי מערכת הפעלה XP PRO באנגלית (עם תמיכה בעברית) והייתי רוצה להפוך זאת לממשק עברי לגמרי, אני יודע שיש אפשרות שיופיע שורה ששם יהיה ניתן לסמן רק אני לא יודע מה צריך להתקין כדי שהשורה תופיע בתודה מראש לכל העונים וזה דיי דחוף אז אודה לכולם על תשובות מהירות סילבסטר שמח :-)

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by Cyron,

שלום כל פעם שאני גולש באתרים שיש בהם מצגות פלאש אני מקבל את ההודעה הבאה: http://img234.echo.cx/img234/5800/untitled2qm1.jpg מדי פעם המחשב פשוט נתקע ואי אפשר לעשות כלום חוץ מריסט. למישהו יש מושג מה הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  12. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז יש לי בעיה במחשב שלי אז רציתי לדעת אולי יש לכם פתרונות טוב אז הבעיות קודם כל רוב הזמן הCPU על 95-100 לוקח זמן למחשב לבצע פעולות נגיד ויש לי 3-4 אתרים פתוחים אז לוקח איזה דקה אד שאני עובר לאתר השני יש לי הרבה POPUP המחשב נתקע הרבה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  13. כשהיה לי XP 32 ביט צרבתי דיסק מוזיקה של קבצי MP3 מאז פרמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה 64 ביט כשבאתי להעתיק את השירים חזרה למחשב כל השמות בעברית מופיעים בגיבריש לדוגמא : -223F~1.MP3 וככה כל הקבצים מופיעים בשם עם מכין מספר סידורי שכזה אני מניח שהבעיה היא המעבר מ32 ל64 השאלה איך אפשר לפתור את הבעיה ולשחזר את שמות הקבצים שיופיעו בצורה נורמלית בעברית...

14. Started by DJ Clue,

שלום... היום פירמטתי את המחשב והתקנתי windows server 2003 ומשום מה נראה לי ש 3D בwindows הזה לא פועל... למה??? האם יש אפשרות לאפשר לwindows להפעיל אפלקציות בתלת-מימד??? כמו משחקים וכדומה??? או שעדיף להחזיר את המחשב ל XP הישן והטוב? תודה מראש..!

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by cobmetal,

שלום ! רכשתי היום דיסק קשיח חדש של WD בנפח של 250 ג"ב , חיברתי אותו והמחשב מזהה אותו , איך בעת ההתקנה של WIN XP , זו השגיעה שאני מקבל , אין לי כונן דיסקטים 1.44 , לכן יצרתי דיסק התקנה SLIPSTREAM עם דרייברים של SATA , ועדין אותה השגיאה , פירמטתי את הדיסק בצורה ידנית וגם חילקתי אותו , עדין הבעיה נשארת , אפילו הצלחתי להתקין עליו חלונות 98 ומתות WIN 98 , ניסיתי להתקין XP , ואני מקבל את אותה השגיעה . תודה !

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by idang,

יש לי מחשב אחד ( מארז ) ויש לי שני דיסקים קשיחים שבכל אחד מהם ישנה מערכת הפעלה משלה. אני רוצה לחבר את שני הדיסקים למחשב ובמהלך האיתחול אני אסמן לו איזה מערכת הפעלה להפעיל ... ישנה אפשרות כזאת ? ? ?

17. Started by HeaT-SinK,

המחשב דולק אצלי תמיד כשחזרתי מהבית ספר היה לי מסך כחול והבעיהה: BAD_POOL_CALLER מה לעשות? מה זה בכלל?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  18. יש אצלנו בבית מלחמה על תמונת הרקע, איך אני שם סיסמה כדי שלא יהיה אפשרי להחליף את התמונה בלי להכניס את הסיסמה. אני מתאר לעצמי שצריך תוכנה כלשהי, איזה תוכנה תהיה הכי קטנה ושלא תחרפן לי את המחשב. תודה רבה חבר'ה

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by Radeon38,

אשמח אם מישהו יסביר לי כיצד מפעילים את התמיכה של 4 גיגה (שכידוע עובדת יפה במערכת שרתי 2003 שהיא אותו קרנל כמו XP) הנה הטקסט מהבוט איני boot.ini timeout=10 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /PAE /basevideo /noexecute=optin /fastdetect אחרי שהכנסתי את הפרמטר PAE המחשב עדיין רואה 2.5 גיגה מתוך 4.למרות שנאמר שאחרי הכנסת המילה PAE לתוך המיסמך הזה זה אמור לאלץ את המערכת XP לזהות 4 גיגה.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  20. Started by Sake,

היי,משום מה נעלם לי ה Adress toolbar מ IE ואני לא יכול לכתוב כתובת כמובן...וב View מסומן לי הadress toolbar כאילו הוא קיים..אבל לא מראה...מישהו יודע מה עושים? ???

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by super-MC,

משהוא מכיר את Windows XP Pro Black Edition ???

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  22. שלום יש לי ITUNES CWINDOWS XP. הבעיה היא שאפילו בלי להשתמש בITUNES , רק לפתוח אקספלורר אפליקציות של ITUNESHELPER.EXE MOBILESERVICE.EXE עולות וזה סתם לוקח זיכרון. יש דרך לעצור את זה?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  23. Started by elad76,

יש לי בעיות. בנגנים VLC וBSPLAYER לא מתנגנים סרטים..בהתחלה ניגנו יפה ופיתאום לא... וב WINDOWS MEDIA PLAYER השוליים במסך מלא אפורים...... -יש מקודדים K-LITE -ניסיתי למחוק ולהתקין את ההכי חדש

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  24. אני מחפש פקודה ששמים ב start->run. לאחר ששמים את הפקודה ניתן למחוק קבצים שלא נמחקים בטענה שהם מוגנים או הם בשימוש (לרוב סרטים מקודדים שנמצאים לא בשלמותם).

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  25. היו לי על המחשב 2 מערכות הפעלה מסוג WinXP, פירמטתי את הכונן שעליו היתה אחת ממערכות ההפעלה. כשאני פותח את המחשב, עדיין יש לי את המסך שבו אני צריך לבחור בין 2 המערכות. איך מבטלים אותו? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים