Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי בעיה שבתוכנות תחת : properties > compatibility זה לא נותן לי לסמן את RUN AS ADMINISTRATOR . הוא משום מה באפור ואין לי שום מצב לשנות את זה בדקתי ב USERS והיוזר שלי מוגדר ב ACCOUNT TYPE כאדמיניסטרטור מה אני עושה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
אני צריך הורדה של ווינדוס 7 שבאמת עובדת. ניסיתי הרבה הורדות וכלום לא עבד לי :'( :-\ אני רוצה את זה כדי לצרוב על דיסק ולהתקין במחשב נייד חדש שאני הולך לקנות ויהיה בו רק linux... אני צריך 64bit כי יהיה למחשב 3g זיכרון. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
בבעיה הראשונה הסתדרתי בקשר לעריכה של התמונה נכון יש ת'אפשרות CTRL+E (סגירת תוכנית זו ופתיחת התמונה לעריכה) אז שאני לוחץ זה פשוט יוצא והצייר לא עולה
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לפרמט תמחשב נייד שלי והוא נותן לי איזה בעיה כאילו הוא אומר שהדיסק קשוח לא מחובר למחשב והוא מחובר סתכלו http://i26.tinypic.com/2lswhuc.jpg תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מאיפה אני מוריד דריברים לכרטיס מסך? לוינ-7..(7800gt) ב-UPDATE , זה מצא לי אוטומטי דריברים לכרטיס קול, ללוח, למסך, כרטיס רשת וזהו. המון זמן לא פירמטתי, והתקנתי וינדוס חדש, אשמח לקבל הצעות אלו תוכנות להתקין, שיש להן תאימות לויסטה, מתוכנות דחיסה ועד לקודקים תודה
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
XP PRO? HOME? VISTA? CORPORATE? באיזה מהם? וגם איזה גרסה בדיוק ? שמתי יצאה זאת אומרת תודה
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני עובד עם המערכת Windows XP ויש לי בעיה מאוד מרגיזה. הרבה סוגים של קבצים כגון : קיצורי דרך, Jpg, Gif, BMP ועוד ועוד... מופיעים לי כקבצי מערכת המוזרים האלו. איך אני מסדר תבעיה הזו? תודה על התמיכה
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כשאני מגיע למסך הבחירה אני בוחר בREPAIR ואז נשאלת השאלה איזה מערכת ברצוני לתקן. אני לוחץ על המספר המתאים ואז אני מגיע ל C:\Windows ואין לי מושג מה לעשות משם. כאילו אני צריך לרשום איזשהי פקודה או משהו. לא מובן כל כך.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
לאחר מספר חודשים של שקט שוב חזר העניין הווינדוס החשיך לי את המסך וטוען שהווינדוס לא חוקי כמובן שהוא שם את הכוכב המרגיז הזה למטה כבר שיניתי סיריאל פעם אחת ואז הוא ירד ממני יש פתרונות קסם לאיך מעיפים את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
1. השפה של המקלדת משתנה לאנגלית ולא ניתן לשנות אותה... זה הפעם השנייה שזה קורה לי ובפעם הראשונה כיביתי את המחשב וזה נפתר בפעם השנייה זה נעלם וחזר אחרי כמה דקות.. אבל מה שמוזר בICQ ניתן לכתוב בעיברית (ככה אני רושם עכשיו העתק הדבק). 2.מופיע לי הודעה ואז כל דפי האינטרנט נסגרים. ההודעה היא: http://i11.tinypic.com/2r2szdw.jpg 3. יש לי עוד בעיות שאני חושב שהם חומרה אבל בפורום תמיכה טכנית חושבים שזה בעיה עם הווינדוס. האם תוכלו לעיין באשכול ולהביע את דעתם בנושא. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=211471.0 תודה מראש ****עריכה.. גיליתי שהבעיה עם העברית היא רק באקספלורר
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
מה קורה חברים? התקנתי לחבר שלי וינדואס XP באנגלית, עכשיו התקנתי MUI עברית, ולא כל התפריטים במחשב השתנו, כשזה קורה, אני יודע שאמורים למחוק את העידכון "KB943460" הלכתי להוספה והסרה, סימנתי בוי שיציג את העידכונים, והעידכון לא נמצא =/.. מה עושים? תודה מראש, רון.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
-
http://up33.siz.co.il/up3/2ejzwtmimj2z.jpg איך אני מתקן את זה הסמלים עולים אחד על השני
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אפשר להחליף שפת ממשק מאנגלית לעברית והפוך יש לי מערכת הפעלה XP PRO באנגלית (עם תמיכה בעברית) והייתי רוצה להפוך זאת לממשק עברי לגמרי, אני יודע שיש אפשרות שיופיע שורה ששם יהיה ניתן לסמן רק אני לא יודע מה צריך להתקין כדי שהשורה תופיע בתודה מראש לכל העונים וזה דיי דחוף אז אודה לכולם על תשובות מהירות סילבסטר שמח :-)
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
למישהו יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כעיקרון, משום מה הפונט של המערכת השתנה (ויסטה 64 ביט) וגם בכל התוכנות. כלומר לפעמים אני רואה פה ושם מילים בBOLD ונטויים. זה כולל פרייפוקס (גם תוכן) ופשוט בלתי אפשרי לגלוש כך (ההגדרות בדפדפן עצמו לא עוזרות), מדיה פלאייר ועוד תוכנות רבות. בדקתי האם משהו יש משהו מוזר בהגדרות וראיתי כי הכל רגיל כפי שהיה. מה יכולה להיות הבעיה, והאם ניתן לפתור אותה בכלל? או שזה באג כלשהו במערכת... תודה.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
טוב, המחשב שלי כנראה עובר משבר אישיות מסויים 2 בעיות מטרידות אותי מאוד, 1. מהתפריט יצירת קובץ חדש נעלם קובץ טקסט ורציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך לערוך את התפריט ולהחזיר אותו לשם 2. כל הפונטים במחשב שלי שקשורים לעברית נראית עכשיו בהטיה וכל דבר שינו עברית מקבל הדגשה אוטומטית (לפעמים גם העברית עוברת הדגשה), תמונה מצורפת להסבר, המספרים והאותיות לא מודגשות,זה קורה בעיקר בדפדפן ובמסנג'ר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
האם המדיה סנטר 2005 מגיע עם XP או רק המדיה סנטר עצמו?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי, אני רציתי לפרמט את המחשב שלי לפני כמה זמן ושאלתי אנשים איך מפרמטים, הם אמרו לי שככך מפרמטים: מכניסים את הדיסק של ווינדוס לכונן ומפעילים מחדש, שם, המחשב ישאל אותך:"do you want to start with cd supurt" או משהו כזה אתה צריך ללחוץ כן ואז יש כזה מצב של דוס וצריך לרשום: format c: וכן הלאה...(את כל הקטע של הביוס אני יודע) עכשיו הבעיה שלי היא בשלב הראשון, אני מכניס את הדיסק של ווינדוס למחשב, מפעיל מחדש, ולא כתוב לי את כל הקטע של הcd supurt אלא, כתוב לי do you want to reboot with windows או משהו דומה(אני כבר לא זוכר) אז השאלה שלי היא: איך אני נכנס למצב דוס כמו שכתוב למעלה כדי לפרמט את כונן C תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
יש את הבעייה הזו גם לחבר שלי. אני לא רואה התקנים חדשים ואני לא יכול לחבר דברים חדשים, זה לא מזהה אותם. גם את המחשב שלי לוקח לו כמה דקות עד שהוא עולה! הסרתי תוכנות ואת כל מש שיש בהיתחול של המחשב ולא עוזר ואין וירוסים! במצב הכל עובד סבבה! זה מאוד מוזר.. אני לא יודע מה לעשות כבר ואני לא יכול לפרמט! תעזרו לי בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
מידי פעם שאני מפעיל משחק התוכנית ehrecvr.exe מאמצת את המעבד ב 50 % . אני חייב לעשות בtask manager סיים תהליך על ehrecvr.exe כדי שמשהו יזוז במחשב כמו שצריך. וזה התחיל פתאום, יש לי windows 7 RC ממתי שהיה ניתן להורדה והכל פעל כמו שצריך. מישהו יודע מה זאת התוכנית הזאת ולמה היא עושה את זה ?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
איך עושים בווינדוס 2000 שיהיה יוזר אדמינסרטור, ועוד יוזר אחד פשוט כזה שיש לו גישה לספריות שאני אגדיר לו ואיך אני מגדיר לו ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אהלן התקנתי ביום שישי ווינדוס ויש לי עכשיו בעיה עם העברית: בכל מיני קבצי טקסט, הטקסט בעברית הפך לג'יבריש קבצי EXE שנמצאים בתיקיות שיש להן שם בעברית לא יכולים לפעול בהתקנה של כמה תוכנות בעברית העברית מופיעה כג'בריש ועוד... מה לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אי אפשר. מיקרוספט לא רוצה UPGRADE אבל אפשר לאכוף עם POWERISO לפתוח קובץ ISO של התקנה בספריה Source לשנות בקובץ cversion.ini את HostBuild ל 7000 : [HostBuild] MinClient=7000 MinServer=7000 לעשות SAVE ב WINISO לצרוב קובץ ISO עכשיו מתוך W7 אפשר לשדרג ל RC1 . (אני עוד לא ניסיתי לשדרג.)
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-