עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. תודה

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  2. Started by omrialon,

קניתי מחשב חדש ועכשיו שהדלקתי אותו מופיע לי בתפריט ללחוץ על f12 בשביל להכנס ל boot menu ושאני נכנס לזה ע"מ לבחור את הcd-rom כהתקן שלי המקלדת פתאום לא מגיבה יותר,היא התנתקה מהמחשב. מה לעשות?? די דחוף!

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  3. שלום, במחשב החדש התקנתי 2000, ולאחר כחודש התקנתי בנוסף אקס פי. מאז לא נכנסתי ל2000, היום כשניסיתי, להפתעתי הסיסמא לא עבדה. כנראה ששכחתי למרות שניסיתי הרבה סיסמאות אפשריות, ובדקתי שאין קפסלוק. איך אני מוצא את הסיסמא? בטח יש איזושהי דרך... תודה

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  4. שלום לכם, אני מתלבט מה אני אמור להתקין. כרגע אני עם XP SP3 32BIT. איזה וינדוס יעבוד אצלי הכי מהר והכי טוב לפי המפרט שלי בצד ?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  5. Started by Toxin II,

אהלן, התקנתי לפני כשעה את Windows 7 [build 7100 RC בכל אופן הכל מצוין חוץ מהמדיה פלייר. האם מישהו יודע כיצד אני יכול להגידר אותו כך כשאני מכווץ אותו תוך כדי שהוא מנגן שיר, הוא יופיע על שורת ההתחל עם פרטי השיר ועם כפתור PLAY\PAUSE [בדומה לפיצ'ר שהיה בויסטה ובאקספי]?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by HeaT-SinK,

המחשב דולק אצלי תמיד כשחזרתי מהבית ספר היה לי מסך כחול והבעיהה: BAD_POOL_CALLER מה לעשות? מה זה בכלל?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by GRiM,

ביומיים האחרונים האינטרנט עושה לי בעיות בגלישה, לפעמים לא נכנס לאתרים (404 תוך שניה), לפעמים לא טוען את כל האתר (ברוב המקרים - תמונות) ולא מתחבר למסנג'ר, כמו כן יש לי בעיה של איטיות - האתרים נפתחים מאוד לאט, אני מרגיש שזה לא היה ככה לפני זה. אני באינטרנט זהב (כבלים) באזור תבל, חיבור 1.5M, משתמש קבוע ב-Ad-Aware עדכני, ותהליכים שלי מצורפים כתמונה. אני לא יודע מה הבעיה, אשמח לקבל עזרה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  8. Started by sxsxservo,

בעת התקנת עדכון sp2 מופיע לי הערה sp2 cannot install the product key used to install microsoft windows may not be valid בבקשה איך (פירוט מלא ) ניתן לפתור בעיה זו

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  9. אם אני שולח למחשב אחר ברשת הודעה דרך הפקודה NET SEND האם אפשר יהיה לשלב בהודעה איזה קובץ שכשהבן אדם לוחץ על ההודעה (על ה-OK) זה יהיה כאילו הוא לוחץ על הקובץ המסויים הזה דבל קליק?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכם, לפני כמה זמן, ראיתי איזה טכנאי מתקין Windows במחשב ע"י Ghost (כמו שצריך לעשות), עכשיו מה שסיקרן אותי היה שהוא למעשה העביר התקנה שלמה של ווינדווס, עם כל מיני אפליקציות חיוניות, אבל שהוא הפעיל את המחשב אחרי הGhost, זה עלה לו כאילו הוא עדיין לא הקיש CD-Key, שם וחברה, ורק אז הווינדווס עלה, עם כל האפליקציות שהיו מוכנות לו, ואז הוא עוד נדרש להתקין דרייברים וכו'. בכל מקרה, אני רוצה להכין משהו כזה, איך שלא עושים את זה, ואודה על כל עזרה שתעזרו לי. בתודה מראש, Ameralis Zaiir

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אהלן. ממש ככה - כשאני נכנס ל"my computer" אני יכול לשוטט בין התיקיות רק ע"י מקש ימני+explore. ( בdouble click עולה לי המסך של open with... עם כל התוכנות שיש לי במחשב. ) מישהו נתקל בזה פעם ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by pergola,

I got now Vista Without SP, and i got CD with X64 SP2. When I try to boot from the CD, from some reason it not start installing the new vista. I got the same problem with my X86 SP2 Vista. (I couldnt install it on my XP) But now when I got X86 without SP, I can install the X86 SP2. So its mean i need to get X64 sp1? and only after to install the SP2? btw, i did mistake and when i install the vista i change the language writing to English. how can I change it to hebrew aswell?

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by abo,

שלום לכולם... ותודה על הניסיון לעזור. אז ככה יש לי הארד דיסק של 6 GB וזה ההארד דיסק שעליו מותקנת המערכת הפעלה: WINDOWS XP PRO עברית יש לי רישיון והתוכנה מקורית. 1. שמעתי שיש אפשרות לערוך את התקנה של ווינדוס ולהעיף ממנה דברים שאני לא רוצה -לא משתמש בהם- ובזה להתקין את נפח ההתקנה של המערכת הפעלה... לדוגמא: windows tour \ windows address book\ וכו... מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה? 2. הספרייה של הWINDOWS תופסת לי גיגה וחצי, יש אפשרות למחוק ממנה דברים לא נחוצים?? למשל מה זה הספרייה SoftwareDistribution? היא סתם תופסת איזה 244 מגה ויש מלא ספריות כאלה:$NtUninstallKB894391$ לדוגמא, מה הייעוד שלהם במערכת הפעלה הכבדה הזאת??? והSYSTEM32, בכלל נסחף! 950 מגה!!!! מ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by hichcock,

היי עשיתי פירמוט שכחתי איך לבטל את הדבר המפגר הזה כל פעם שאני רוצה להתקין משהו או דברים כאלו קופץ חלון שכביכול מבקש מהאדמין אישור בשביל לבצע פעולה זו אני מאשר זה ממשיך. יש דרך לבטל את זה שזה לא יופיע... מישהו יכול להגיד איך? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yotam.m,

מישהו יודע אולי מה התפקיד של הקובץ? או אם יש בו בעיה כיצד ניתן לתקן אותה? התוכנה windbg אומרת לי שהקריסה היא בגלל הקובץ הזה. אני יודע שזה קובץ מאוד מוכר אבל לא יודע מה התפקיד שלו... למישהו יש הצעות? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. קראתי את הביקורת על הנייד של אסוס מוזכר שם שישנו עידכון: http://hwzone.co.il/articles/napa_article/7/ שבעצם מאריך את זמן הסוללה בנייד שרץ על ווינדוס אני רוצה לעשות את העידכון אבל אני לא בטוח שאני צריך זה המחשב: http://www.notebookcheck.net/Review-MSI-Megabook-S262.1293.0.html מישהו יכול לעזור בענין? תודה

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  17. Started by eladbu,

איך אני גורם לאקספלורר 7 להפסיק לרפרש דפים?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by sherlock1212,

כל דבר שאני מנסה להפעיל(שהוא exe)זה פותח לי חלון ושואל אותי עם איזה תוכנה אני רוצה לפתוח אותו.... יש לבעיה פיתרון חוץ מלפרמט את המחשב?...צריך עזרה ??? עריכה:עכשיו גליתי שהדבר היחיד שפעול(והוא exe)זה ה-fire fox

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by yaron266,

רציתי לדעת איך מתקינים את חבילת העיברית ל xp??

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  20. אני צריך לשנות את שם המעבד/המהירות ללא OC או שינוי אמיתי במערכת, שינוי חזותי בלבד אם הדבר אפשרי

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  21. שלום לכולם, עשיתי משו במחשב ואיכשהו הגעתי למצב שנכנסתי לתיקיית מערכת של חלונות SYSTEM32 ומהתיקייה הזו גזרתי קובץ הנקרא SHELL32.DLL והעברתי אותו לשולחן עבודה על מנת לבדוק משהו עכשיו,כאשר אני בא ליפתוח את המחשב הכל עובד כמו שצריך עד שהוא מגיע למסך של הכנסת סיסמא ושם הוא אומר לי שהקובץ חסר,התקנה חוזרת יכולה ליפתור את זה ואז הוא עושה לי ריסט חשבתי שאולי אוכל ליפתור את הבעיה בכך שאני אכניס את הדיסק של חלונות ואנסה ךעשות תיקון וכדומה בכדי להחזיר את הקובץ למקומו כאשר הכנסתי את הדיסק ורציתי לבצע BOOT המחשב אומר לי שהBOOT לא תקין וניסיתי כבר עם שני דיסקים והוא אומר אותו הדבר רציתי לדעת מה אוכל לעשות בשביל ליפתור את הבעיה? יש מערכת הפעלה XP PRO ויש לי רק חשבון משתמש אחד והוא האדמ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by quala,

שלום רב ביומיים האחרונים נתקלתי בבעייה חדשה,כאשר בסרגל כלים למטה מופיע אייקון (סמל) לב אדום עם X באמצע (התראת אבטחה בWINDOWS ). במחשב מותקן תוכנה אנטי וירוס חוקית של AVG גרסה 8.0 ולדיעתי המחשב מוגן היטב. בהגדרות אבטחה במרכז אבטחה של WINDOWS מופיע : חומת אש - פעיל / עידכונים אוטומטיים - פעיל / הגנה בפני וירוס - רשום לא נמצא . כ-אמור מותקן תוכנה אנטי וירוס . אבקש פתרון בנושא תודה QUALA

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  23. Started by r2412,

שלום רב , יש לי מחשב ישן עם XP מותקן עם 2 פרטישנים. מאחר וההתקנה של הXP ( על כונןC ) ישנה ועובדת מ א ו ד !!! לאט אני רוצה ךהסיר אותה ולהתקין את המחשב מחדש . אין לי עליו שום חומר שאני צריך לעעביר כרגע. פשוט רוצה מחשב עם מערכת הפעלה חדשה. נכנסתי עם BOOT CD וכאשר ביקשתי למחוק "PARTITION "C הוא לא נתן לי .( התקנתי WINDOWS על "PARTITION "D ) האם יש דרך לבצע את ההתקנה של הכל מחדש? שכן אני לא מצליח לפרמט את כונן C . תודה מראש על עזרת המלומדים.

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  24. Started by pazer005,

יש לי בעיה שאני כבר לא יודע איך לפתור אותה. מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה Windows 2003. עד לפני יומיים היא הייתה בגירסת Enterprise. לאחר זמן מה של שימוש, נהייתה לי בעיה מרגיזה בסאונד. כל כמה שניות יש תקיעות וחפירות כאלה שאני לא הכי יודע איך להגדיר אבל זה ממש מטריד. המחשב שלי ממוצע יחסית: AMD 2500 512 RAM והכרטיס קול שלי הוא סמי מקצועי של Audiophile. אני חושב שניסיתי הכל ושום דבר לא עובד: מותקן אצלי אנטי וירוס מעודכן של Norton ו-6 תוכנות ספייוורים מועדכנות שונות ואני כל הזמן עושה בדיקה לספייוורים. עדכנתי את הדרייבר, ניסיתי לשחק ב-DirectX ולהעביר את זה שהחומרה תאיץ את הסאונד. שיניתי את הבאפר של הכרטיס מההכי גדול (2048) להכי קטן (64) כבר הגעתי למצב שפירמטתי את המחשב והתקנתי…

• 2 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.