Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
לפני שמדפיסים ב XP, הוא נותן preview של התמונה (עם יתר התמונות\מסמכים שהדפסתי בעבר... אלו שצריך לסמן ב V), מאיפה מוחקים את כל התמונות האלו?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה BOOT XP גרסא 2.50 כדי להחליף את התמונה בBOOT ב PREVIEW שבתכנה שהוא מראה לי הכל בסדר אבל שאני עושה ריסט התמונה שמראה לי היא חסרת צבעים יש כמה צבעים אבל הגוונים הם אפורים מאוד והכל מפוקסל מאוד למה זה? למישהו אחר זה קרה? איך מסדרים את זה? בתודה מראש טל
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
כשאני רוצהלהכנס להגדרות שלה הוינדואז רושם לי שגיאה" SMART UL 32-bits gateway error " Can't load SMARTUL libary(code 126) The specified module could not be found ניסיתי להתקין מחדש את המדפסת דרך הדיסק התקנה ההתקנה לא מתחילה (הדיסק טוב.) ודרך הוינדואז ניסיתי ושוב הוא נותן לי את אותה השגיאה! מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אם אני לוקח הארד-דיסק, ומתקין עליו מערכת הפעלה... ואז לוקח את ההארד-שדיסק הזה, ומכניס אותו למגירה חיצונית... (USB)... אפשר לעשות שהמחשב יעשה BOOT מהחיצוני?
-
- 4 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי WIN XP ללא BOOT,הדיסק הפעלה של WINDOWS 98 מצליח להביא אותי למצב של MSDOS אך אני לא יכול לעשות SETUP לדיסק כי הוא אומר שהוא נמצא במצב MSDOS.... איך אני יכול לעשות BOOT שכן יעזור לי? אם יש לינק לBOOT כזה אני אשמח לקבל...תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
יש ברשותי קובץ - GHOST למערכת הפעלה שיצרתי לפני כשנה וחצי. ורציתי לדעת כיצד אני יכול לשמור את העידכונים, על מנת להוסיפם אחרי הפעלת הקובץ. במקום להוריד את כל העידכונים שוב. האם יש דרך לעשות כן? תודה מראש לכל המגיבים...
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אם יש לי דיסק בוטאייבל ואני מכניס לכונן מאתחל זה מפרט אוטומטי או שצריך לעשות דיסקט איתחול ? ומה בוטאייבל עושה?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
במחשב שלי כל פעם שאני מנסה להיכנס לווינדווס כתוב לי "לא ניתן להיכנס למערכת כעת מכיוון שהתחום user אינו זמין... אין לי מושג מה לעשות... אני מצליח להיכנס רק במצב בטוח וזה חרא... בבקשה תעזרו לי מהר
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי כל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי הודעת כלי שירות.....,ניסיתי לסמן בוי -אל תציג הודעה זו ולא עזר וכל פעם מופיעה וכן אין באפשרותי לשנות תוכניות עולות וכל פעם עולות כולן תבדקתי ספייור ווירוסים והכל בסדר,האם יש למשהו הצעה איך לסדר את הדבר המעצבן הזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום חברים, כשאני מנסה לראות סרט בנגן הסרטים של גוגל הוא פשוט לא פועל! יש לכם אולי פתרון לבעיה? תודה מראש! *אם זה לא בפורום המתאים אני מתנצל ואנא להעביר.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מחפש מדריך רצוי בעברית ל Tweaking לחלונות אקספי או 98 או כל דבר בנדון ומדריך לגיבוי קובץ הרישום אם אפשר. תודה מקרב לב .
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום .. יש ברשותי מחשב נייד נכנסתי לביוס שם יש 4 אפשרויות: 1. DISKETTE DRIVE 2. INTERNAL HDD 3 USB STORAGE DEVICE 4 CD/DVD/CD-RW DRIVE אני רוצה שהאפשרות הרביעית(אני מניח שככה צריך לעשות) שזה פשוט יהיה אוטומטי וככה הדיסק יקלט ואני יוכל להתקין את הווינדוס.. קיצור הבעיה אני לא יודע איך ואני לא מצליח להפוך את זה שבעצם הדיסק יקלט לא בתור דיסקט או משהו כזה =/ יש פה גם אפשרות F12 = BOOT MENU.. לחצתי שם אנטר על ה-CD/DVD/וכו' וכו'.. ואחרי זה ישר זה מפעיל תווינדוס אני לא מבין מה הבעיה !! בבקשה אם אפשר עזרה אני יודה לכם מאוד..מסובך לי פה המחשב נייד :-[
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את ה-XP. מסתבר שברירת המחדל של ה-IE היא דף הבית של MSN ואני לא מצליח לשנותה. שינוי דף הבית וכניסה מחדש ל-מאפיינים - כבר מחזירה את הדף המקורי: http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&pver=6&ar=msnhome עוצו עיצה :s05:
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם... אז הבעיה שלי הפעם היא ככה: יש לחבר שלי 2 מערכות הפעלה(אחת בעברית ואחת באנגלית) הוא רוצה להסיר את האנגלית ללא פרמוט(uninstall xp) אז ככה: אין לו שוםאפשרות בADD\REMOVE... וכאשר הוא מנסה דרך ה:%systemroot%\system32 הוא מקבל את השגיאה הבאה: Setup can not uninstall Windows XP because the necessary registration information is missing. מה עוד אפשר לעשות?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח קובץ מסוים לחבר,ברגע שאני לוחץ לחיץ ימני על הקובץ ובוחר "שלח אל" עולות האפשרויות של צריבה או שליחה לתקליטון ואין את האפשרות נמען דואר,ניסיתי לצרף את הקובץ דרך אווטלוק ולא מצרף-יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אוקי יש לי שני מחיצות D-20G C-130G עכשיו מותקן על C WINDOWS ועכשיו התקנתי גם על D.... אני רוצה למחוק את הWIN שבC אבל שכל הקבצים שבו ישמרו.... איך אני עושה את זה ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמרו לי שזה ווינדוס שמתאים למחשבים חלשים מזאת אומרת הגירסא הזאות Microsoft Windows XP SP2 Upgrade ומה ההבדל בין כל הגרסאות
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
שלום , מאתמול התחילה לי הבעיה ואני ממש לא יודע מה היא או שזה וירוס או חסר קובץ לא יודע מה בדיוק... לא נגעתי בשום דבר לא בהגדרות ממש בכללום פתאום אני בדיוק הייתי באינטרנט ... ופתאום המחשב מראה לי מסך כזה כחול ורשום שם כל מיני דברים ...אני זוכר רק משהו אם המילה system 32 וכו'... ואז שאני מפעיל את המחשב מחדש זה בא לעלות החלות ואז זה מראה לי שוב תמסף הכחול כמעט כל הזמן... אבל יש פעמים שלא מתכבה ושום דבר לא נמחק או משהו כזה. אז מה אני אמור לעשות בדיוק עכשיו מישהו מכיר תבעיה הזאת והאם יש לה פתרון זה ממש דחוף לי כי אני נמצא הרבה על המחשב ואני לא רוצה שעכשיו הוא יתחיל להדפק לי כי יש לי ים דברים במחשב ואם משהו ימחק אני לא יודע מה יקרההההה אוףףףף אני בבעסה ץ. בבקשה תעזרו זה חשוב. ת…
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום.אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב (יש כבר מפרט..בערך..) ותמיד שמעתי שעדיף לשמור ''קבצי גיבוי'',מה זה לעזאזל?!למה הם משמשים?איך משתמשים בהם?ואיזה תוכנות טובות משויכות לקבצים האלה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני כרגע לומד דרך משרד העבודה קורס טכנאי PC ורשתות היום עברנו על פרק מעבדים ודברנו קצת על מעבדים כפולי ליבה המדריך אמר שכיום WIN XP לא תומכת בכפולי ליבה אני טענתי שכן ושיש אפשרות לשנות אזיה מעבד מקוצה לאזיה מטלה אם אני צודק אם WIN XP תומכת בכפולי ליבה ואם אתם יכולים לכוןן אותי לאתר מוסמך נגיד מיקרוספט שכתוב שם את זה תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי בעיה ענקית עם האקספלורר שלי. כל פעם שהמחשב מופעל אני מגיע למצב שהווינדוס (WinXp Pro Sp2) נטען לי ומראה לי רק את הרקע של שולחן עבודה וזהו שום דבר אחר לא רואה ניסיתי לעשות לו שחזור מערכת מלפני חודש - לא פעל ניסיתי דרך -LAST KNOWN GOOD CONFIGURATION - לא פעל התקנתי כמה תוכנות שמתקנות REG ועוד - לא פעל אני יכול להיכנס כמעט לכל מקום שאני רוצה (המנהל ישומים עובד לי- אז אני יכול להריץ תוכנות) אבל עדיין לא מצליח לראות את הסמלים ושורת ההתחל על שולחן עבודה. תודה לכל העוזרים...
-
- 14 תגובות
- 749 צפיות
-
-
תמיד שהייתי לוחץ על תפריט ההתחל שלי היה מופיע תמונה ולידה רשום טקסט והיום שאני לוחץ על התפריט ההתחל לא מופיע תמונה רק הטקסט למה זה..? אני צריך עזרה תודה מראש....!!!
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
לאחרונה נגנב לי לפטופ עם WINDOWS מקורי שהיה מותקן עליו . נשארתי עם דיסק מקורי של HP עם גירסת WINDOWS מקורי עליו אך ללא מדבקת הרשיון {הייתה מודבקת על הלפטופ ככל הנראה} האם זה חוקי להשתמש בגרסה זו על מחשב במשרד שלי ? הרי שילמתי עבור הWINDOWS כשקניתי את הלפטופ!
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את מערכת הפעלה ועוד לדיסק קשיח יש איזה פקודה שאני צריך, או שאין לי בררה רק לפרמט את החדש... תודה לעזרים .
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי XP PRO והעניין הוא שהיא אצלי בערך מאז שהיא יצאה (נדמה לי 2002) עכשיו חבר שלי אמר לי שיש לו גירסא יותר חדשה..משהו שהוא קיבל לא מזמן... שימו לב שאני מדבר על אותו דבר..XP PRO..ואני לא מדבר על השוני בגירסאות כשלאחת יש SP1 ולשניה SP2.. .אני מדבר על הווינדוס עצמו בלי תוספות... אז יש לי טעם לשרד לגרסא חדשה של ווידווס? יש הבדלים? איך אני יכול לדעת איזה גרסא יש לי? נ.ב גיליתי איזה גירסא יש לי...הינה היא בתמונה המצורפת..עדיין השאלה נישארה..יש גירסא חדשה יותר? (אני לא מדבר על חבילות הרחבה) והאם כדאי לי לשדרג לכזו בהנחה שאני יכול לקבל גירסא חדשה יותר בחינם.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-