עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום וברכה, לפני כמה חודשים קניתי מחשב נייד של אסוס מהסדרה החדשה של הVIVO BOOK, ולצערי אחרי חודשיים בערך הכפתור צילום מסך(prt sc) הפסיק לעבוד לי. לאחרונה ניסיתי שוב להפעיל אותו ורק אחרי שלחצתי לחיצה ממש חזקה הוא העתיק לי פעם אחת ולאחר מכן שוב הפסיק לפעול. מישהו אולי נתקל בבעיה הזו בעבר? תמיד הכפתור היה עובד לי בנגיעה קלה ללא שום צורך בלחיצה חזקה. אני אשמח לכל עזרה בנושא מכיוון שאני משתש בכפתור הנ"ל לעיתים תכופות (אני יודע שיש כלי לגזירה אבל הוא פחות נוח בשבילי). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 5.1k צפיות
  2. http://neowin.net/comments.php?id=29891&category=main עד שהם עושים משהו טוב, הם כרגיל לוקחים עליו כסף... בסוף תקופת ה BETA של ה ANTISPYWARE שלהם, הוא ישולב במסגרת MICROSOFT CARE ONE שזה יהיה חבילת הגנה ותחזוקה למחשב שכנראה תתחרה במוצרים הקיימים (אנטוירוס וכו'), וכמובן שתעלה כסף .... כמובן שה BETA יגמר, המוצר יפסיק לעבוד.

• 62 תגובות
    • 6k צפיות
  3. Started by omriverson,

אהלן, עדכנתי ל8.1 את הוינדווס הייתה בעיית תצוגה קטנה שפתרתי אותה.. ועכשיו אי אפשר למזער/להקטין או לצאת מהדפדפן (רק דרך הטאבים אפשר לצאת) וגם נעלמה שורת המשימות למטה.. איך אני מסדר זאת? תודה רבה מראש והמשך שבוע מעולה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by jackofalltrades,

התקנתי חלונות 8.1 נקי (חוקי יש לציין) וישר עדכנתי לחלונות 10. התקנתי את כרום, אבל הוא מסרב להציג טאבים\את חלון האפשרויות אלא אם אני מריץ את זה עם Compatibility winwods 7 (עם 8 לא עובד). ניסיתי לחפש מידע אבל ללא הצלחה, יש למישהו ניסיון עם זה? * זה עובד, אבל אשמח אם זה יהיה בלי Compatibility. עדכון: עכשיו זה עובד, אין לי מושג מה קרה, אבל זה עובד בסדר עכשיו. שיחקתי קצת עם ההגדרות Compatibility ועכשיו זה מציג הכל בלי שום הגדרה מיוחדת.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. באופן כללי, האם יש חשיבות למערכת ההפעלה, או שיש דרייברים לכל סוגי מערכות ההפעלה ? ובאופן ספציפי, האם ויסטה 64 ביט תתמוך בכרטיס הנ"ל ?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  6. Started by hellyeahmofo,

כרטיס קול מובנה, High Definition ALC883. בהתקנה Vista הוא לא זוהה והייתי צריך להתקין Audio Controller עדכני של Realtek כדי שיהיה לי סאונד. לא הייתי עושה מזה כזה ענין, הבעיה שלחבר שלי שיש לו בדיוק אותו לוח אם כמו שלי ה Vista כן זיהה. לעוד מישהו היו בעיות בסגנון?

7. יש לי כרטיס זיכרון של trancend SDHC 8GB. דודן שלי השתמש בו בשביל לצלם סרטונים ותמונות. על פי הנפח שלו שמופיע לי ב"המחשב שלי" נראה שהוא כמעט מלא לחלוטין. הבעיה היא שאני פותח את התיקיה שלו ואין שום תמונה או וידאו באף תיקייה. שמתי לב, שיש רק שלוש תיקיות (אחד מהן נסתרת) ששוקלות ביחד 55 MB. אז לכן אני שואל איפה שאר הקבצים? כי הרי המחשב שלי מראה שהוא תפוס מבחינת מקום. אז התחלתי לבדוק בגוגל ראיתי אפשרות שבה הכרטיס עובד במערכת קבצים של fat32 או exfat אז אמרתי טוב אולי זה לא תומך בווינדוס 7 ובנתיים מחפש יום שלם תשובה ולא מוצא. התקנתי ווינדוס XP אמרתי לעצמי זה בטח יקרא שם כי זאת מערכת הפעלה ישנה יותר. אותו דבר, לא תמונות ולא סרטונים. רק אותן שלושת תיקיות. עוד דבר ששמתי לב אל…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם. יש לי VISTA ULTIMATE 32bit, וכרטיס טלויזיה PINNACLE USB PRO חיצוני. בתוכנה שהגיעה איתו, TV CENTER הכל עובד סבבה, אך במידה סנטר אני מקבל שגיאה של TUNER NOT FOUND כשאני נכנס ל SET UP TV. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by avihneo,

הייה יש לי 7600GT LEADTEK אני רוצה לשאול .. יש דרייברים לכרטיס מסך [שתומכים בויסטה] ? [תגידו יש לי סמלים ענקיים על שלוחן עבוד ברזולוציה של 1024 * 768 .. זה אמור להיות ככה או מה ?]

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  10. יש לי בעיה מהמחשב מאז שאחי הסטלן הזה כיבה לי את המחשב באמצע איחוי עם התוכנה System Mechanic 4 Professional שנחשבת כאחת שאסור לכבות אותה באמצע שהיא מאחה אלה אם כן לוחצים על "עצור" ואז היא מסיימת להעביר את הקובץ ואז סוגרת אבל אחי פשוט הוציא את הכבל מהספק והקובץ לא הועבר וזה גרם לי להמון בעיות! הבעיה הכי גדולה היא שהאקספלורר פשוט תופס 222,000K משאבים ואפילו יותר אבל כל פעם זה משתנה וזה קורה רק לאחר כמה שעות לאחר הפעלת המחשב אך לאחר חצי שעה שהמחשב בפעולה ניצול המעבד עולה ל 70 אחוזים שזה דבר שלעולם לא ראיתי במחשב שלי [ מפרט בהמשך] ורק כשאני סוגר את האקספלורר ומתחיל אותו מחדש [ סיי פעולה> פעולה חדשה ואז אקספלורר] אז המשאבים מתאזנים [ רק למשאבים שצורך האקספלורר אך משאבי הניצ…

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  11. Started by mados,

היי , קיבלתי היום את הכרטיס מסך 6600 GT חיבור לAGP .... חיברתי את הכרטיס מצויין עד הסוף .. פתחתי את המחשב הכנסתי את הדיסק של הדרייברים ואז התקנתי , הפעלתי מחדש את המחשב . וזה לא השפיע הוא עדיין מתנהג כאילו אין דרייבר . ניסיתי להכניס את הדרייבר דרך אשף החומרה של ווינדוס(הלכתי לפי ההוראות של MANUAL ) עדיין לא קלט והוא אומר לי שיש פרמטר שגוי . מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?? נ.ב כתוב במנואל שאני צריך אולי לשנות משהו בביוס אבל לא ממש הבנתי ... יש לי לוח אם msi 865pe Neo2 והביוס שלי הוא AMIbios 3.31 זה מה שכתוב לי במנואל של הכרטיס : Graphics Card Installation skip this step if you are not using this type of mainboard)i ) step 1: it is advised to disable onboard …

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  12. שלום לכולם, הבעיה שלי היא כזו, כאשר אני מאתחל את המחשב בפעם הראשונה, הוא מוצא את הכרטיס קול אבל לא ניתן להשתמש בו=כל יישום זוער על כי הוא לא פעיל. הסרה של הכרטיס מרשימת ההתקנית וחיפוש התקנים מחדש מפעיל אותו מחדש ואז הכל תקין.... האם משהוא נתקל בתופעה כזו או יש לו איזה רעיון כיצד לפתור את הבעיה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  13. בד"כ לאחר שפירמטתי, אף פעם לא הייתה בעיה עם השמעת קול/צלילים. משום מה, הפעם לא מצליח לשמוע כלום. מהיכן בעיקרון צריך להילקח הדרייבר של כרטיס הקול? מדובר במחשב ישן ואין לי הדיסק המקורי והופתעתי שתקליטור ההתקנה של XP לא זיהה והתקין את זה לבד?!

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. שלום רב, פירמטתי את המחשב הנייד (לא פעם ראשונה שאני מבצע פירמוטים), התקנת ה- Windows בוצעה בהצלחה. הבעיה היא שהמחשב אינו מזהה את הדריוורים של הכרטיס רשת האלחוטי והמודם 56K ועקב כך המחשב לא מזהה את התשדורת מהראווטר. עם רכישת המחשב קיבלתי רק דיסק של נורוטון אנטי וירוס 2006 והתקנתי אותו בהצלחה. איך אני משיג דריוורים לחומרה הנ"ל או האם יש דרך אחרת לגרום לכרטיס רשת האלחוטי לפעול? מצורפות 3 תמונות: 1. פרטי הכרטיס רשת האלחוטי והמודם מתוכנת EVEREST Home Edition. 2. תמונת הדיסק היחיד שקיבלתי עם רכישת המחשב. 3. תמונת "מנהל ההתקנים". תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by uuzar,

שלום לכולם קיבלתי היום מחשב נייד ממקום העבודה בעל כרטיס רשת אלחוטי ב - DEVICE MANAGER כרטיס הרשת לא מופיע החברת כנראה ב - registry או Group Policy סגרו את הכרטיס כיצד ניתן לפתוח את הכרטיס מחדש תודה מראש

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  16. במסגרת עדכוני הווינדוס (windows update) שבווינדוס 7 בכל פעם שיש עדכון ולאחמ"כ ריסט לפתע כרטיס הרשת מפסיק לעבוד. בדקתי בdevice manager ונראה שהזיהוי של כרטיס הרשת פשוט נעלם, ובכדי להחזיר את האינטרנט לכדי תפקוד אני צריך לעשות שחזור מערכת\להתקין את הדרייבר מחדש. הבעיה שהתהליך הזה נמצא בלופים: יש עדכון מערכת->ריסט->אינטרנט לא עובד->התקנת דרייבר\שחזור->יש עדכון->... האם ניתן לעקור את החלק הבעייתי מהעדכון, או לטפל בבעיה? תודה מראש למבהירים ולעוזרים

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. יש לי MX510, ומאתמול התחילה תופעה מוזרה עם מהירות העכבר. כשאני נמצא במסך הראשי, או בכל תיקייה אחרת במחשב שלי, סימן העכבר זז ממש לאט. הגדרות מהירות העכבר בלוח בקרה (תוכנה של העכבר MX) לא עוזרת. אבל כשאנ מפעיל כל תוכנה אחרת, אפילו NOTEPAD, מהירות העכבר חוזרת להיות רגילה! איך אני מסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  18. משום מה אני לא מצליח לראות מסך מלא של הדפדפן, אלא אני רואה את שולחן העבודה שלי בחלק העליון של המסך. יש לי מחשב סמסונג סידרה 7 15.6 אינץ

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  19. אם אני לוחץ על המחשב שלי נפתח לי SEARCH אם אני בא להיכנס לסל מחזור או ללוח בקרה זה יוצר מהם קיצור דרך נדפקו לי כמה דברים :\ אם אני עושה חץ ימני על התקיות או המחשב שלי אין לי "OPEN" מה לעשות כדי להחזיר את האופציה OPEN ? (אין לי סיסטם רסיטור - כנראה שאני אפעיל את זה(

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  20. עד לא מזמן IE היה שואל אם להוריד או לפתוח וכו. יש לי XP ו IE7 איך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו?

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  21. שלום לכולם, זו בעייה סופר קטנה אבל סופר מעצבנת. ממתי שפרמטתי את המחשב כשאני עושה copy paste לקבצים, אין בעייה להדביק אותם לתיקייה אחרת, אבל הם נכנסים לשם ומתערבבים עם יתר הקבצים ולא רואה אותם מסומנים כמו קודם. כך שבעצם אם אני מעתיק כמה קבצים לתיקייה בה יש כבר כמה מאות קבצים אני צריך להתחיל לחפש אותם ידנית. מישהו מכיר פתרון לבעייה?

22. אתמול פירמטתי תמחשב והתקנתי וינדוס עכשיו קורה לי שאני מוריד קבצים מהאינטרנט בעזרת התוכנה שבאה עם הוינדוס ובאמצע ההורדה זה רושם שהיא הסתימה אבל כשאני הולך לפתוח את הקובץ הוא לא נפתח עד הסוף (זה קטע ואפשר לשמוע רק עד הקטע שזה הוריד) מה הבעיה המעצבנת הזו?????

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  23. הורדתי Download Accelerator Plus והוא לא נתקע באמצע הורדות, אבל עדיין אני רוצה לפתור את זה...לא מותקן אצלי שום SP, נגיד הורדתי את הקובץ התקנה של IE6 שמוריד את ההתקנה מהאינטרנט והוא פשוט נתקע אחרי כמה דקות, או אפילו כל הורדה פשוטה נתקעת מה זה יכול להיות? (מחשב חדש לחלוטין-אולי בעצם בגלל זה?!)

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  24. כשאני מכניס את המחשב למצב שינה דרך תפריט ההתחל בווינדוס 7, אז המסך נכבה כזה כאילו הוא עומד להיכנס למצב שינה, ואז פשוט המחשב נכבה במקום לעבור למצב סטנד ביי. מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. שלום אחים שלי יש לי בעיה כשאני מכניס דיסק בעיברית המחשב מראה אותו והכל טוב אבל כשאני מעתיק ממנו משהו או מפעיל משהו הוא עושה את ההודעה הזאתי של מיקרוסופט אל תשלח או שלח דוח שגיאות עשיתי שהיוניקוד יהיה עברית ולא נפטרה הבעיה אני מכווה עזרה ותודה לכם

• 7 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.