עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני רוצה שהמחשב יכנס אוטומטית למצב stand by אחרי 30 דקות שהוא לא בשימוש. הגדרתי בהגדרות צריכת חשמל שהוא יכנס למצב stand by אחרי 30 דקות אבל זה לא עובד. שאר הדברים כמו כיבוי מסך / דיסקים עובדים. כשאני מנסה להכנס למצב stand by דרך כיבוי -> stand by זה עובד.

2. Started by omrialon,

שלום לכולם! יש לי ווינדוס xp sp3 ולוח אם gigabyte ep43-ud3l ואני רוצה להכנס למצב בטוח בשביל להסיר את מה שנשאר מהדרייבר הישן של הכרטיס מסך. אני מאתחל את המחשב ולפני שהחלונות עולים אני לוחץ על f8 ולא קורה כלום והמחשב מתחיל כרגיל, אז איך כן להכנס למצב בטוח?? תודה ויום טוב!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ניר.,

כיצד נכנסים למצב בטוח חוץ מהלחיצה על מקש F8 בזמן העלת המחשב?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Emms12,

שלום! הבעיה שלי היא כזאת: הייתה לי בעיה במחשב, כדי לנסות לתקן אותה התקנתי על דיסק קשיח נוסף התקנה נקייה של WINDOWS, עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול לגשת לתיקיית של המשתמש הישן שלי שהפכתי לPRIVATE מתוך ההתקנה החדשה של חלונות (אני לא יכול להריץ את ההתקנה הקודמת, יש מסך כחול)? יש לי את הסיסמה של המשתמש הישן. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 11.03.2007 בשעה 08:49:42 למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  5. שלום לכולם. בעבר השתמשתי ב IE8 בויסטה ויכלתי להיכנס לאותו אתר עם משתמשים אחרים בכל חלון שפתחתי. עכשיו אחרי שהתקנתי את windows 7 אם אני נכנס בחלון אחד ונכנס בחלון השני אז המשתמש האחרון שהכנסתי נכנס גם בשתי החלונות. יש הגדרה שמסדרת את זה לאיך שזה היה פעם?

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  6. Started by darktetris,

שלום אני מבקש לדעת איך אני עושה שאני פותח את המחשב שלי הוא יבקש ממני ססימא שרק אני אדע אותה אני פשוט לא רוצה שאחים שלי יכנסו לי למחשב

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by Godmoney,

איך אני מבטל את המסך שמבקש שם משתמש וסיסמא בכניסה ל XP[br]פורסם בתאריך: 1.01.2007 בשעה 21:55:03 מצאתי לזה פתרון באשכול אחר עקיף.מתנצל. אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by papachlides,

שלום לכם בפורום, כבר חודש שלם (אולי יותר) שכניסות הUSB במחשב שלי לא פועלות ולא מזהות התקני דימות וחומרה.כשמחברים למשל מצלמה דיגיטלית,אין שום תגובה.המחשב לא מזהה שחיברו אליו התקן מסוים.פעמים רבות הוא רושם את ההודעה המוכרת והמעצבנת:"חלונות זיהתה USB לא תקין,יתכן וההתקן שלך לא יפעל כראוי..." אני מדבר על מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה של חלונות XP בעברית-מחשב כבן שנה ללא תקלות מיוחדות ! אני מפנה את הבעיה לפורום הזה,כי לא נראה לי שזו בעיית חומרה,או תקלה חשמלית בלוח האם.דווקא נראה לי יותר שישנה בעייה בתוך הREGISTRY אולי משהו השתבש בהגדרות ? כשאני נכנס לתוך מנהל ההתקנים של "חלונות" אני לא מזהה משהו חריג,לכאורה הכל פועל כשורה... אני אשמח לשמוע ממכם כיוון,ייעוץ ועזרה …

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by nondos,

שלום, האם ישנה אפשרות בחלונות XP לקבוע משתמש קבוע ויחיד שהמערכת תעלה איתו באופן אוטומטי כל פעם ולא תעלה לי את ה Welcome Screen ובמידה ואני ארצה משתמש אחר אני אעשה Log Off ואחליף משתמש תודה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  10. אני חדש כן כניתי מחשב ובחנות סמו לי windows לא חוקי ויש לי קוד של חוקי אמרו לי שאפשר להפוך את הwindows לחוקי בלי לפרמת איך אני אושה את זה בבקשה תאזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סליחה אם לא סמתי את העודה במקום הלא נכון!!!!! (סליחה אל שגיאות כתיב)

11. Started by sd1,

יש לי בעיה בקול אוף דיוטי 5 אני לוחץ על resume game ואז המשחק בא להתחיל ואז הוא יוצא לי מהמשחק וכותב DIREXT EROR האם אני צריך לעדכן את הדריקט הנוכחי הישן שלי? ואם אפשר הורדה לדירקט הכי חדש ומעודכן.

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  12. Started by messi,

ניסיתי להתקין את הויסטה דרך דיימון טולס וזה מה שהוא רושם לי: http://www.silvup.net/img.php?id=2iparudjj2jtcb0.jpg יש פיתרון?[br]פורסם בתאריך: 26.02.2008 בשעה 07:30:02 ניסיתי להתקין גם דרך הבוט זה מה שהוא רושם: reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key מה הפיתרון? תחזירו תשובה

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  13. Started by davis5,

במחשב של חבר שלי הוינדוס עובר את החלון הראשון- שהוא כאילו נטען ואז נתקע במסך הכחול ניסינו לאפש ביוס או אפילו ניסינו להפעיל את דיסק הפעלה של ghost 9 אבל גם שם הוא נתקע בשלב מסויים מה יכול להיות הסיבה לכך לא הותקן שום תוכנה פשוט אתמול הוא כיבה את המחשב והיום הוא לא עולה תודה ???

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  14. אני לא כל כך מבין בהבדלים בין בוט לפירמוט וכל הבלאגן שיש בוינדוס אז אני מבקש סליחה מראש אם עברתי על חוק מסויים של הפורום. יש לי בעיה. מדי פעם אני צריך לעשות פירמוט למחשב (מכל מני סיבות) ושמעתי שיש אפשרות להתקין את הוינדוס על מחיצה ניפרדת, להכין לו דיסק גיבוי כלשהו עם כל הקבצים , ואז במידה ורוצים לפרמט פשוט מוחקים את הקבצים של הוינדוס ומעתיקים את הגיבוי... הגיוני? או שלא הבנתי נכון ומתכוונים ללעשות דיסק בוט? וחוצמזה מה זה בוט בכלל?? זה שוב התקנה של וינדוס או מה??? תודה.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by POPCORN,

שלום יש לי במחשב win 7 עם שני משתמשים User ו admin עכשיו user הוא משתמש בלי סיסמא ו admin הוא משתמש עם סיסמא אני מחפש איך אפשר לגרום למחשב להכנס יש למשתמש user ורק אם ארצה להחליף ל admin אבצע התנתקןת מ user ואז אקבל את שני המשתמש זאת אומרת לדלג על השלב של בחירת משתמש עם ההפעלה מחדש של המחשב תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by NuKe007,

משום מה אחת התוכנות\וירוסים במחשב פותח לי קובץ בשם: "explorer.exe" או\ו "explore.exe" ב "c:\" מישהו יודע איך להסיר את הוירוס, כי כאשר אני מוחק את הקבצים ידנית, הם שבים מאוחר יותר, ניסיתי אנטיוירוס כלשהו, לא ממש עזר. חוץ מלנסות אנטי וירוס אחר יש המלצות? ניסיתי לחפש קובץ חשוד שרץ בprocesses או בהפעלה של המחשב, ואין. הייתי שמח לדעת מאיזה תוכנה מגיעה הבעיה, שלא יהיו בעיות בעתיד, בתודה מראש אריאל

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום חבר'ה, שדרגתי את המחשב, ועם השדרוג התקנתי ויסטה x64 ואני ממש אבל ממש מרוצה ממנה !!! יש לי טלויזיה: Hitachi LD9000TA2 שמחוברת בכבל HDMI-DVI ובחלונות xp הצלחתי להגדיר רזולוציה של 1366x768 (Native resolution) וראיתי את המחשב בצורה חחלקה. בחלונות ויסטה, לא הצלחתי להגדיר את הרזולוציה, לאחר כשבוע של ניסיונות (עם תוכנת powerstrip, התייעצויות בפורומים בארץ ובחו"ל) גיליתי שויסטה לא תומכת בNR במסך הזה... אני כרגע על 1280*768 ורואים ממש לא טוב :\ (רזולוציה של 1920*1080 רואים הרבה הרבה יותר טוב, אך זה קטן מדי). מה אתם אומרים שכדאי לי לעשות ? האם מישהו נתקל בכזה דבר ? נ.ב אם אני עובר לחלונות XP, הבנתי שאני יאבד מה-4GB זכרון שלי כ500-700MB, אך האם הביצועים יירדו ? או רק הכמות ? ת…

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  18. המחשב בקושי זז אני משחק ZOO TYCOON והוא בקושי זז למרות שהוא אמור לעבוד יופי עם המערכת (ראו מפרט) אגב יש לי XP

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by blabla2002,

האם יש סוף סוף אור בקצה המנהרה ? http://www.theinquirer.net/?article=20874

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  20. Started by Runny,

כיצד ניתן לשנות את ברירת המחדל של נגן המדיה ? כוונתי - בדומה לכפתור הWeb המריץ את דפדפן ברירת המחדל (ואותו אפשר לשנות ע"י שינוי ברירת המחדל של הדפדפן) ישנו כפתור המריץ נגן מדיה, אני מעוניין לשנות אותו מMedia Player לאחד אחר. ניסיתי לשנות את הFile Association וזה לא צלח לצערי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by Stone Eagle,

יש לי עכבר Genius עם כפתור גלילה. עכשיו, זה קורה תמיד כשאני באינטרנט - אני משתמש בכפתור הגלילה, ואז כל החלונות מתחילים פתאום להשתולל, להיגלל עצמאית למעלה ולמטה בקצב מטורף (מעין ריצוד כזה). יש לי Win2000 SP2. משתמש באקספלורר. יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך נפטרים מזה? דניאל.

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  22. Started by Wunderbar,

בימים האחרונים כפתור ההתחל ב-win 8.1 החליט להפסיק להגיב לכל לחיצה עליו. בצורה דומה כמו שבסרטון הזה: אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להחזיר את המצב לקדמותו.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ferrarious,

היי, התקנתי 7 על המחשב הנייד שלי, הכל עבד תקין עד שאחרי כשבוע כפתור התחל הפסיק להגיב. כשאני עומד עליו עם העכבר, הוא הופך להיות מואר אך כשאני מקיש עליו שום דבר לא קורה. המחשב ממשיך לעבוד תקין, במהירות רגילה וגולש רגיל באינטרנט. האם למישהו יש רעיון מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  24. Started by wooper,

שלום היה לי סתם שגיעה בwindows ועכשיו שאני עושה קליק ימני בwindows אז אין את התפריט חוץ מזה בדפדפן זה עובד איך אני מסדר את הבעיה בלי לאתחל את המחשב?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by orninyo,

איך שולטים על מה שיופיע בתפריט הזה? משום מה נעלמה לי האפשרות ליצירת קובץ טקסט חדש.

• 3 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.