עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, יום אחד כשחזרתי מהעבודה ראיתי שהסמלים בשורת המשימות לייד ההתחל התהפכו.. הם עדיין באותו צד פשוט הפום.. זה סתם מציק לעין.. הסמל של האינטרנט, word, הכל... פשוט אחרי אתחול זה קרה.. מישהו מכיר? המערכת היא win 7 64 bit המחשב מה שבחתימה... תודה! ---------------------------------------------------------------------- כנראה שהיה איזשהו עדכון שעשה את הבעיה.... התקנתי SP1 והכל הסתדר!!! תודה למי שניסה לעזור!! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 5.2k צפיות
  2. שלום, אני לא כ"כ מרוצה מויסטה (תקיעות..) למרות המחשב החזק. מעוניין לחזור ל-XP (התנגדויות, אגב יש למישהו?) אני לא מבין גדול בנושא אבל חושש להתקע עם הודעות בסגנון Windows was unable to open file since file is corrupted. לגמרי המצאתי נוסח, אבל תזרמו איתי.. תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  3. Started by kdani,

לא ידוע אם זה כבר עלה פה, אבל בררתי במיקרוסופט כמה יעלה לשדרג windows vista ultimate שנרכש למחשב (בנוסף למערכת ההפעלה שכבר הגיעה איתו) במחיר מלא... ל- windows 7 הרי ה-win 7 בנוי על אותו לב כמו VISTA, אין שינוי גדול, זה כמעט sp3. ציפיתי למחיר סימלי של 20-50$ עלות שליחת המדיה. התשובה שקיבלתי - 220 $ !!! שזה בערך המחיר ששילמתי על הויסטה, לפני קצת יותר משנה. כך שבסופו של דבר, נראה לי שאני מוותר על השידרוג... לפחות באופן חוקי, וכל הסיפור הזה גרם לי לחשוב פעמיים למה שילמתי מחיר מלא למ"ה....

• 28 תגובות
    • 9.2k צפיות
  4. בעידכונים של הווינדוס יש שם תוכנת זיהוי לראות אם הווינדוס חוקי שגורמת קריסה לוינדוס.חוץ ממנה הם בודקים עם הווינדוס חוקי גם ב"עדכוני אבטחה" כמו שהם רושמים?

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  5. אפשרות המזוודה כבר לא קיימת, ה סינק טוי לא עובד לי, מה עוד אפשר לנסות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. היי אני רגיל לסדר את שורת ההתחל כשורה כפולה, כאשר השורה התחתונה מחילה QUICK LUNCH גדול עם הרבה קיצורי דרך, וטולבר נוסף של MY COMPUTER לגישה נוחה לכוננים, עכשיו ב- WIN7 שהתקנתי (אולטימייט 32ביט) אני מצליח לעשות את זה, העניין הוא שכאשר אני מפעיל מחדש את המחשב הסרגלים שהוספתי נעלמים... וצריך להוסיף שוב... ממש מעצבן, מישהו יודע איך לגרום לו לשמור את זה? בנוסף יש לי בעיות עם הגדרות הקודקים ל-HD וכו אם מישהו מכיר מדריך איכותי בנושא אני ישמח

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by lir@n,

שלום כולם! יש לי בעיה מוזרה ומעצבנת שאני לא מצליח לפתור, על הלפטופ שלי מותקנת ווינדוס ויסטה המחשב כולו באנגלית עם תמיכה במקלדת בעברית הקטע המוזר הוא שאם נגיד אני מקליד משהו בNote pad בעברית שאני רוצה לשמור את זה מופיעה לי הודעה מוזרה (מצורף תמונה של ההודעה) כמוכן בהרבה תוכנות ובין השאר בITUNES אין לי תמיכה בעברית האם חסרים לי פונטים או שזאת בעיה אחרת? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  8. Started by topgun,

טוב השאלה די בכותרת.... קצת פרטים: כשפתחתי את הקובץ הוא נפתח במשהו שנקרא Microsoft Office Document Imaging, והציג לי תמונה של דף אינטרנט ששמרתי (דרך file -> save as). אמא שלי עבדה היום על המחשב (עם דף האינטרנט ששמרתי), אז יכול להיות שהיא יצרה איכשהו את הקובץ הזה בלי לשים לב. יש לי XP PRO, אופיס 03.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  9. Started by eliezer,

המחשב פועל כיום עם WINDOWS על HDD ואני עומד להחליף את הדיסק ב- SSD חדש. התוכנית ליצור bootable USB drive במערכת הישנה, להחליף בין הדיסקים ולבצע התקנה חדשה מהדיסק און קי. ולהלן השאלה: בכל ההתייחסויות שקראתי ממליצים על בצוע גיבוי מוקדם של הקבצים שנמצאים תחת שם המשתמש. ההמלצה נמצאת גם כאשר מדברים על התקנה נקייה. מה מטרת גבוי זה - ואיני מתכוון כמובן לגיבוי של מסמכים וכד'

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. אני מקשיב למוזיקה בVLC ושמרתי כמה פלייליסטים בסיומת xspf בתקיית מוסיקה. אני רוצה שלכל קובץ פליליסט יהיה תמונה של המוסיקה הספציפית שלו, ולא אייקון המכוער של VLC. מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה?

11. Started by -Tal-,

אהלן לפני כחודש נתקע לי המחשב על מסך כחול והיה רשום שם DUMP. לפני מספר ימים המחשב איתחל את עצמו. עכשיו הסתכלתי ב msconfig רשום לי dumprep 0 -k שזה מתוך system32. מה זה בדיוק? האם אפשר להוריד מה msconfig את ה V שם? יש סכנה למחשב? תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  12. מישהו יודע איך יוצרים יציאה משותפת לאינטרנט ב WIN 2000 PRO אני לא מוצא את Internet Connection Sharing בשום מקום ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם, אתר מגניב המון ידע וכיף לקרוא.. לאחרונה אני מתעסק עם וירטואליזציה ואני מחפש מקום ברשת שבו אני יכול להשתמש על תחנות וירטואליות מייקרוסופט בשביל טסטינג.. אם יש למישהו דברים להוסיף טיפים או תוכנות טובות חוץ מ VMWARE דברים כאלה או תחנות וירטואליות מייקרוסופט פרודקשיין.. אשמח לשמוע. תודה ובהצלחה..

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  14. שלום.. יש לי מחשב נייד של חברת IBM וכיום היא לנובו(אגב, לא ממליץ לכם לקנות מחשבים שלהם) כעבור שנתיים החלה תופעה של NUMBER LOCK, לא היה אפשר לבטל זאת וגם החלו בעיות עם הכרטיס קול.. ניסימו המון דרייברים.. וכלום(לא יכולתי לשלוח לאחריות כי היא נגמרה) ואז גם הUSB לא עבד.. עשיתי שיחזור להתחלה.. יש מין כפתור כזה שמשחזר להגדרות יצרן.. גם לא עזר.. אפילו ניסיתי כמה פעמים. בסוף שלחתי לתיקון ואמרו שהלוח תקול.. אבל עולה כ1000 ש"ח. אז בסוף הוא שילמתי לו 600 ש"ח על כרטיס PCMCIA עם 4 USB וכ.קול חיצוני בUSB של CMEDIA וכשהוא חזר מהתיקון, היו בעיות עם הWIN.. אז ניסיתי לשחזר להגדות יצרן הלא הייתה אפשרות(זה נקרא ACCESS IBM) אז קניתי גם WIN PRO RETAIL בישביל לפרמט ולהתקין מחדש.. פי…

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  15. הורדתי באתר יצרן HP דרייברים. בחלונות XP היתקנתי דרייברים של מחשב נייד. נישאר לי רק אחד לא מותקן דרייבר שכתוב לא מזוהה עם סימן קריאה עיגול זהוב. וחסר לי דרייבר כזה. היחסכלתי במאפיינים --> מנהל --> ורשום שם דרייבר הוא: microsoft ACPI-compliant system באתר של יצרן HP מחשב נייד ראיתי דרייברים ולא יודע איזה מיהם הוא הנכון והמתאים לדרייבר הזה. אני חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום.אני לא יודע איפה אוכל להשיג דרייבר כזה. איך אפשר לימצוא דרייבר כזה? בתודה מראש מיכאל יש לי בקשה האם קיים גם דרייבר לחלונות 7,אפשר לקבל עידכון דרייבר?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  16. Started by Shmoe,

סיבה: "Linux switch saves Amazon megabucks" (מתוך theregister.co.uk). תוצאה: "וול סטריט: ציפייה לעליות שערים בפתיחה על רקע דו"חות מצוינים של אמזון" (היום בוואלה חדשות). הקשר פשוט, המסקנה ברורה. :smoke: Prog.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by HaVoC_850,

אז ככה יש לי win xp וכשאני מפעיל את הmsconfig יש שם תהליך אחד שאני לא מזהה בכלל גם לא רשום מה הוא או הכתובת הפעלה שלו יש למישהו מושג מה הוא ומה עושים לגביו תוהד לעונים [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם יש לי את את rsvp.exe עכשיו אני כול הזמן סוגר ותו והוא חוזר לי עישתי חיפוש בגוגל ומצאתי שהוא Backdoor מה לעשות איך להעיף אותו ניסתי להשתמש בתוכנה Tauscan 1.6 ששמעיפה כאלה דבריםם

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  19. היכן ניתן להוריד את החבילה המלאה (בשביל שיהיה לי למחשב שאין בו אינטרנט) לגרסה העברית תודה

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by 3pac,

מידי פעם שאני מפעיל משחק התוכנית ehrecvr.exe מאמצת את המעבד ב 50 % . אני חייב לעשות בtask manager סיים תהליך על ehrecvr.exe כדי שמשהו יזוז במחשב כמו שצריך. וזה התחיל פתאום, יש לי windows 7 RC ממתי שהיה ניתן להורדה והכל פעל כמו שצריך. מישהו יודע מה זאת התוכנית הזאת ולמה היא עושה את זה ?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by אבי11,

ביצעתי עדכון של חלונות אקס פי (העותק שיש לי הוא חוקי) ובמסגרת העדכון עודכנה גם גירסת האקספלורר לגירסה 7 הבעיה היא שכעת הוא לא פועל בכלל. האייקון שלו מופיע בצורתו המעודכנת (עם השובל הצהוב) אבל כשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא נפתח ואין כל תגובה. (המחשב לא נתקע, רק אין כל תגובה לנסיון ההפעלה) עזרה בבקשה!

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  22. קליק ימני בעכבר מצבע פעולות שונות אצלי יש מערכת הפעלה XP הכל תקין והכל עובד- אפילו החלפתי עכבר הבעיה : קליק ימיני בעכבר על קובץ בסייר או במחשב שלי מכניס את המערכת לשעון חול שלא נגמר אף פעם .אני יכול לעצור זאת רק על ידי ALT CTAL DEL לעומת זאת שאר הפונקציות בקליק ימני פעילות והכל תקין.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  23. בהתחלה הם הגבילו את המקום ב Hotmail ועכשיו הם גם התחילו לגבות תשלום על דפדפן (אמנם זה msn explorere ) אבל מאיפה אתם יודעים לאן זה ימשיך , הרי אינטרנט אקספולרר הוא הדפדפן היחידי שיש לו תמיכה מלאה בעברית . אני אישית מתחיל לשנוא את מיקרוספט :asthanos: .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. התקנתי winxp_sp1 מהדיסק. והכל פעל מצויין. עד ש.. לפני יום-יומיים התחברתי לעידכונים והתקנתי 4 פריטי אבטחה. מאז קרו לי 2 צרות: 1) אינני יכול לראות תרגומים כאשר אני רואה סרט על צג טלויזיה. (DIVX) 2) האמיול שהיה רץ לי על מהירות 50 ירד לי למהירות 2. איך אני יודע איזה עדיכונים להסיר? על אחד העיכונים שהתקנתי נאמר לי לפני ההתקנה שלא אוכל להסירו בעתיד. יש מה לעשות?

• 11 תגובות
    • 873 צפיות
  25. Started by Alexkmr,

אני פועל על פי המדריך הבא: http://www.winmatrix.com/forums/index.php?/topic/22459-windows-media-player-11-for-windows-7/ לקחתי בעלות על הקבצים שאמרו שם, אבל כאשר אני מנסה להתקין הוא נותן לי שגיאה: http://i47.tinypic.com/359bd78.jpg [br]פורסם בתאריך: 28.11.2009 בשעה 16:11:09 מצאתי סקריפט שמתקין הכל אוטומטי.מי שרוצה יכול למצוא אותו כאן: http://www.joejoe.org/forum/index.php?showtopic=18633&st=0

• 2 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.