Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי בעיה רצינית, אני נכנס לכונן C/D לדוגמא וזה מה שקופץ לי: http://img164.imageshack.us/my.php?image=untitledzl1.jpg או נגיד אני ניכנס לתיקייה של הסרטים שלי, זה מה שקופץ לי: http://img164.imageshack.us/my.php?image=645vh1.jpg אחרי שאני לוחץ על ה DONT SEND והשטויות האלה, הWINDOWS פשוט עושה מין "רענן" על כל הWINDOWS - ז"א הכל נעלם ואז עולה שוב, וכמובן שהתיקייה שאלה נכנסתי ניסגרת אחרי ה"ריענון" הזה... וככה המחשב אחרי פירמוט...!! דיברתי במקרה על זה עם אחי שגר בחו"ל וגם לו יש את אותה בעיה, וגם לכמה חברים שלי כאן... (בעיה דומה) הבנתי שMICROSOFT יצאו חזק נגד כל הווינדאוזים הלא חוקיים, שאם עושים UPDATE ואז מתקינים אז הם יכולים לעלות עליי דרך זה, אז יכול להיות שזה…
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, מערכת ההפעלה שלי היא Windows XP Home + SP2 יש לי 2 חשבונות לא מוגבלים (אדמיניסטרטור). מצאתי את קבצי dbx של Outlook Express בתיקית Documents and Settings רק בתת תיקיה של משתמש אחד (זה שהוגדר ראשון). אני רוצה לגבות את הקבצים של שני המשתמשים, אך לא מצאתי את קבצי dbx של המשתמש השני (זה שהוגדר שני). היכן הם נמצאים? חפשתי בכל דיסק המערכת, כולל בקבצים נסתרים ובקבצי המערכת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
ההודעה הייתה תחילה בפורום תוכנה(כי לא שמתי לב שקיים פורום לווינדוס),אך מכוון שהיא לא הועברה ומכוון שהעניין דחוף לי החלטתי לפתוח הודעה חדשה. אהלן,עקב הדחיפות אני לא יתחיל לברבר. יש לי שתי בעיות עיקריות שתקפו את המחשב שלי,אחת בעיקר באשמתי אחת קרתה סתם(ואני הפכתי אותה ליותר חמורה). 1. שהווינדוס מתחיל לעלות הוא אומר לי שהקובץ windows\system32\config\system פגום ויש לתקן אותו דרך windows repair(מהדיסק), שנכנסתי לווינדס repair לא הבנתי איך לתקן אותו,שיחקתי עם הדברים ודי חירבשתי שם כמה דברים שהובילו אותי לבעיה 2,כמו כן בגלל העקשנות שלי גם מחקתי את הקובץ הפגום אבל אין לי מושג אין לתקן\לשחזר\להשיב ועוד שטויות רבות שבאמת יעזרו. 2. שיחקתי עם bootcfg ובטעות הוספתי עוד boot ,זאת אומרת…
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
^כותרת.למשל שאני לוחץ ריסטרט בטעות ורוצה לעצור את זה.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום . יש לי שאלה לגבי תקיות , נניח אני מעביר תקיות מ disk on key למחשב ובדיסקטופ וזה מראה לי שגיאה שם ארוך מדי אתה לא יכול להעביר ואומנם בכונן d זה מעביר חלק , אבל יש עם זה עוד בעיה שאני משנה שם פתאום הערך של התקייה קופץ מ47 מגה ו 447 קילובייט איך זה יכול להיות משהוא מוזר במחשב ?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
לפני שבועיים התקנתי Windows XP במחשב שלי על כונן c. ההתקנה היתה מלאה בתקלות אך בכל זאת קיבלתי "משהו": Windows XP עתיר בבעיות שונות ומשונות. כמובן שלא ויתרתי וניסיתי להתקין שוב את Windows, אך מאז אותה התקנה כושלת איני מצליח לפרמט את אותו כונן עליו התקנתי את ה-Windows. ניסיתי לפרמט את הכונן - גם דרך שורת הפקודה - ללא הצלחה. עזרו לי! תודה, דודי
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מהתחממות או לא , אני מצרף את ה DUMP עזרה בבקשה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יום אחד שחקיתי במשחק והמשחק עצר וזה עשה לי מסך לבן עם מלא קווים עשיתי ריסט ואחרי הלוגו של ה וינדוס (שכתוב וינדוס אומי דיזן וזה טוען למטה) זה עושה לי מסך כזה בצבע כחול (כתוב למעלה וינדוס XP) זה נותן לי איזה 10-15 שניות ללחוץ ENTER עם אני לא לוחץ זה עושה איזה משהו (אני לא יודע כל כך אנגלית) עם 3 שלאבים דוגמא: --פה זה כותב משהו באנגלית--- (1 מתוך 3)(במוקום מתוך זה כותב OF) פה זה כותב משהו באנגלית פה זה כותב משהו באנגלית --פה זה כותב משהו באנגלית--- (2 מתוך 3)(במוקום מתוך זה כותב OF) פה זה כותב משהו באנגלית פה זה כותב משהו באנגלית --פה זה כותב משהו באנגלית--- (3 מתוך 3)(במוקום מתוך זה כותב OF) פה זה כותב משהו באנגלית פה זה כותב משהו באנגלית שזה מסים תשלאבים האלו זה לא עושה כ…
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום אם אני פוצח קובץ TXT חדש או רוצה לקראו קובץ קים אז הוא מראה לי את ההודעה שגיעה הבא אבל אם אני אומר לו פתח באמצעות זה פותח אותו בלי בעיה אך אני יוכל לסדר את הבעיה הזותי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי לאפטופ שעליו מותקן WINXP SP2 MEDIA CENTER ורוצה ACTIVATION.. הוינדוס מקורי ולמרות זאת כאשר אני עושה ACTIVATION הוא כותב לי שהוינדוס כבר הופעל ויוצא בחזרה לLOGIN וכך הלאה. המצב היחיד שבו אני יכול להיכנס למחשב הוא בSAFE MODE כאשר כרטיס הרשת לא מהווה פקטור.. ולמרות זאת - נשארה על המחשב תיקיה משותפת לכן אני יכול להעביר לשם משהו במצב רגיל כאשר הוא בLOGIN ואז לבוא ולהפעיל את זה בSAFE MODE... ניסיתי לשים שם WIN XP SP2 מהדיסק המקורי ולהפעיל במצב בטוח ואז כשהוא ביקש סידיקי נתתי לו אבל הוא כתב שהסידיקי לא נכון(ועוד פעם - הסידיקי מקורי לגמרי) ניסיתי גם ליצור דיסקט בוט ולנסות דרך MS-DOS לתת בוט מההארדיסק - אבל הדוס לא מזהה את כונן C בכלל..(אני כותב c: והוא פשוט כותב שאין כזה ד…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המערכת הפעלה המותקנת במחשב היא Winxp - SP2. המחשב עצמו עובד בסדר גמור וללא בעיות, וגם ה- Restart בסופו של דבר מתבצע, אבל במהלכו מופיעה ההודעה. אין לי מושג במה מדובר. - ה- System Restore מבוטל וחוץ מזה אני לא מתכוון להשתמש בו. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה כזאתי...איך אני מתקן את זה ?! לא הבנתי מאיפה אני אמור להפעיל את ה כונן קשיח התמונה נמצאת בלינק הזה http://img178.imageshack.us/img178/7426/img7136ik2.jpg
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אממ טוב אז זה הולך ככה אבא שלי התקשר אמר לי ששום דבר לא פועל לי במחשב.. באתי לבדוק וגיליתי שאכן כל התוכניות לא פועלות לי אני ניסיתי לעשות דבר כזה: ללכת ללוח בקרה ולעשות שם באפשרויות תקיה קובץ חדש לרשום בסיומת EXE ואז לבחור ישום ולעשות אישור, עשיתי את זה אבל משום מה הוא לא נותן לי את האפשרות של החל או אישור. אני עשיתי סריקת וירוסים ולא נראה לי שזה ממש קשור מצא כמה דברים מחקתי והבעיה נשארה. אני דיי בבעיה.. הוא מציג לי את כל התוכנות ללא האייקונים שלהם כדף ריק עם סמל של מלא ישומים כמו שמוחקים תוכנה ורק הקיצור דרך נשאר..ככה גם בהתחל תוכניות.. כשאני מנסה להפעיל הוא שואל אותי באיזה תוכנית אני רוצה להפעיל את התוכנה.. לפני הוינדוס פתח שגיאה והיה רשום שלוינדוס אין אפשרות לפתוח קובץ…
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
משהו מוזר... בלחצן הימני בעכבר איפה שאפשר ליצור ספריה קובץ WORD וכ"ו נעלמה לי האופציה של יצירת קובץ BMP ו- JPG,חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי איזכור לבעיה... המחשב הוא WIN XP PRO עם SP1,המחשב לא עבר שום שינוי או התקנה חדשה. מחכה לתשובותיכם.
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
באתי להתקין וינדוז במחשב ובפעם והכנסתי דיסק שצרבתי ובדיסק הזה היו בעיות אז עצרתי את ההתקנה והכנסתי את הדיסק המקורי אבל פתאום המחשב לא קורא מהדיסק כתוב כל בקטע הזה של "תלחץ על כל כפתור כדי לקרוא מה cd " אני לוחץ וזה פשוט לא קורא ..אין בעיה במקלדת..הגדרתי את הבוטים שיקראו קודם את ה cd ואחרי זה זה קורא מההארד דיסק ואומר משהו עם NTDLT משהו כזה..ואומר ללחוץ על ctrl+alt+delete כדי לעשות ריסטרט וגם זה לא מגיב ל -ctrl+alt+delete מה יכול להיות הבעיה..אולי זה בגלל שהתקנתי את הוינדוס הראשון והפסקתי באמצע.. בקיצור מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה ולהתקין את הוינדוס תודה מראש לכל מי שעוזר..
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מישהוא יכול לעזור לי אני מחפש את המדריך איך אני יכול לאחד את מערכת ההפעלה עם sp2 תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ולשים פייר פוקס במקום? ולהוסיף גם למשל בי.אס. פלייר ווינאמפ. איך?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
כיצד ניתן ליצור ולמחוק מחיצות באמצעות כלי ניהול הדיסקים של Windows XP? (קליק ימני על אייקון המחשב שלי ---> ניהול ---> ניהול דיסקים)
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אז ככה. שאלה ראשונה ואם היא תענה אז אין טעם לשניה. 1. בזמן האחרון המחשב שלי עושה דברים מוזרים. רסטרטים בלי שום קשר נגיד מתי שאני מעביר שירים מהאייטיונז לאייפוד, או אם אני לא נוגע בו כמה זמן. הוא גם נתקע מידי פעם מתי שאני למשל מדליק את הSTEAM. אבל מתי שהוא עושה רסטארט יש 2 סוגים (אם אפשר לקרוא לזה ככה) אחד שיש הבהוב של מסך כחול ואז ישר מתכבה ועולה מחדש או שסתם יש פס אדום כזה למעלה במסך וגם אז זה מתכבה ועולה מחדש. זה דיי מפריע לי כי אני לא יכול להוריד כלום וגם למשל אני מקבל הודעה ממשיהו בתוכנות המרים המיידיים ואני לא יודע שקיבלתי ויכול להיות היה משהו חשוב. איך אני מתקן את זה? 2. אני רוצה שהוא יתחבר אוטומתית לאינטרנט איך שהוא עולה בלי שאני אלחץ על החייגן. שזה יהיה בסטארט אפ.…
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מתחיל את התהליך התוכנה אומרת שאני חייב להעביר למקום בטוח את הקבצים אבל אם מדובר על כונן C שבו גם נמצאת מערכת ההפעלה , מה זה יעזור בעצם <? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם האקספלורר. שאני נכנס לפורומים של היידפארק, הוא לא נותן לי להכנס לתיבת הקלדה של ההודעות, וכותב הודעת שגיאה למטה (צורף קובץ) הוא אומר שהגישה נדחתה. איך אני יכול לאשר אותה? התקנתי את הSP2 לא מזמן, ורק צרות הוא עושה לי... בכל מקרה, תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כשהיה לי חייגן כל מה שהיה צריך זה להתנתק ולהתחבר שוב... עכשיו משום מה כל מה שניסיתי לא עוזר... מישהו ?< תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי יש לי WIN XP PRO SP2 ובחודש האחרון יש לי כול הזמן ריסטרטים,אין וירוסים ואין כלום... זה קורה גם בזמן גלישה לאנטרנט,הדף נסגר ומדווח על שגיאה ואז גם המחשב עושה ריסט... הדבר "מסתדר" לאחר שאני מפרמט את המחשב (זו הפעם ה5 שאני מפרמט השבוע) מה עושים אני כבר אובד עצות
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
בעיה מוזרה הוינדוס הוא SP2 , נותן מסך כחול ועושה ריסט ככה בלי סוף, SAFE MODE לא עולה אלה נתקע במסך שחור ... אני אישית חושד בזכרונות... תגידו מה אתם חושבים ...
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי מערכת של 4 רמקולים קטנים ואחד מרכזי מדגם PCworks 4 point surround שמחוברים למחשב בשני שקעים - Front ו- Rear. למערכת עצמה יש רק ווליום וכל האיזון אמור להתבצע מהמחשב. השאלה שלי היא איך אפשר לאזן בין שני הקדמיים לשני האחוריים? יש לי כרטיס קול על לוח האם של Gigabyte, בקר אודיו nVidia 0059 ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-