עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני רוצה שהוא בכלל לא יהיה שם...לא שיהיה מוסתר...ואז יהיה חץ...שפשוט לא יהיה שם... איך אני עושה את זה??

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  2. שלום וחג שמח! התקנתי חלונות ויסטה. שיחקתי קצת ברג'יסטרי בשביל להעביר את הUser's Files למחיצה אחרת. הכל טוב ויפה אבל נמחק לי כל תפריט ההתחל. זאת אומרת שאין לי קיצורי דרך לכל הכלים והעזרים של הווינדוס, כמו הpaint וכאלה. איך אני משחזר את תפריט ההתחל? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  3. לאחר חיבור טלפון סקייפ עם USB למחשב עם windows xp pro, אני לא יכול יותר לשמוע אודיו ביציאת האוזניות/רמקול. כיצד ניתן להחזיר את שמיעת האודיו גם ליציאת האוזניות? תודה

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  4. Started by Alonzo17,

אוקי אז ככה.. כאשר אני נכנס לתקייה מסויימת במחשב שלי, מופיע לי הודעת שגיאה של האקספלורר ונסגרות לי כל התקיות. ניסיתי לחפש פתרון באתר של מייקרוסופט ולא מצאתי. אם משהו יוכל לעזור לי אני אשמח..

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by buuhaa,

היי משהו מוזר קרה לי: ה OE נפתח, מקבל דואר בלי בעיה, אבל לא מראה שום תוכן של אף מכתב. גם לא את ה ATTACHMENTS . אני מתכוונת שאפילו מכתב שרק כתוב בו - נפתח ריק !!! וזה קורה גם למכתבים ישנים ושמורים. בהגדרות האבטחה אפשרתי צפייה בקבצים מצורפים - אבל זה בכלל לא בא משם. תודה למי שיוכל לעזור

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by alexc32,

האם יש באחד המצבים יתרונות או חסרונות ,כי אני מתבלט על מה לשיב את המחשב (יש לי עדיפות ל SLEEP כי ממצב זה המחשב עולה יותר מהר)?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  7. אני משתמש ב-XP ובאינטרנט אקספלורר 6. בעיה שחוזרת על עצמה היא שהתמונות של המשחקים ב-gamespot לא עולות לי, כמו כן התמונות של המשתמשים בפרופיל (הקטנות מתחת לשם) כאן בפורום לא עולות וגם האתר gamer כולו לא עולה! אני לא יודע אם הבעיה האחרונה קשורה, אני לא בטוח שהאתר גיימר הוא תמונה אחת גדולה אבל פעם אחת שעשיתי בדיקה והאתר הצליח לעלות, גם התמונות בgamespot עלו וגם התמונות הקטנות בפרופיל. יש למישהו מושג?

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  8. מדובר ב-Win2000Pro שהתקנתי לא מזמן. אני מסמן בפירוש: Do not share this folder. אבל אחרי ה-Boot אני רואה ששוב הכונן משותף ומוגדר: Share this folder / Share name: $C Help Please!!!

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  9. שלום 1. איך מפרמטים ב windows7 ואיך מחלקים למחיצות? 2. התקנתי מסנג'ר ולא ניתן להעלות אותו. 3. התקנתי מצלמת אינטרנט, ולא ניתן לראות בה. כל מי שיוכל לעזור לי בבעיות אלו אודה לו. מצ"ב קבצי ההודעה - לפתיחת המצלמה וכך לפתיחת המסנג'ר תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  10. כל נקודות השחזור של ויסטה נמחקות במעבר ל xp האם קיים פתרון פשוט לבעיה? תודה ובוקר טוב

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  11. שלום. יש לחבר שלי 2 כוננים. אחד של 500 ואחד של 750 GB הוא רוצה להתקין את שני המערכות הפעלה 7 ו XP על ה500 התקנתי את ה7 ועכשיו אני מנסה להתקין את הXP על אותו כונן וזה רושם לי שצריך תיקייה אחרת כי יש כבר תיקיית WINDOWS בסוף עשיתי WINDOWS/xp וזה התחיל להעתיק קבצים אחרי ההעתקה זה כרגיל עשה REBOOT ואז כשניסה להעלות הוא רשם no operating system או משהו כזה מה הפתרון ? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by lidor_abo,

חברהב שאני מדליק את המחשב שעולה הוינדוס הוא מגיב לפעולות שאני נותן לו אחרי 10 -15 דקות משהו כזה שהוא מעלה לי למטה את התראת האבטחה אז הוא מתחיל להגיב תודה לעוזרים..!

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by finish,

היום פירמטתי את המחשב התקנתי את כל הדרייברים שיש בלוח אם אבל את הדריבר של usb לאקס פי הוא לא נותן לי להתקין יש לי לוח של אינטל דגם d845epg2

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  14. Started by TeaTime,

אני רוצה להתקין את הMedia center edition של XP בשביל סטרימניג ל360 (זו התוכנה היחידה שמאםשרת סטרימנג אליו כרגע) האם אפשר להפעיל אותה בדואל בוט? או בצורה פחות מסובכת (כמעין תוכנה בתוך הוינדוס אולי..?) מה האפשרויות לעבוד איתה?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  15. Started by Imtheman,

התקנתי ווינדווז מחדש בלי לפרמט את המחשב בנסיון למחוק את התיקיה של הווינדווז הישן שני הקבצים הנ"ל ממאנים להימחק מישהוא יודע איך למחק אותם ?

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  16. שלום לכולם! נגיד אני רואה סרט עכשיו ... שאני סוגר אותו אני שומע קליק ממש קטן מהרמקולים ! אותו דבר במשחקים.... זה קורה גם סתם ככה לפעמים קליקים ממש קטנים לכמה שניות ומפסיק! מהרמקולים... וגם מהאוזניות... הכרטיס קול מעודכן עם דרייבר אחרון... מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  17. Started by CASSPY,

שלום ! למרות שביטלתי סיסמא בחשבוןן משתמש בעת החלפת משתמש אני נדרש להכניס סיסמה כשאני מכניס סיסמא יש הודעה שהסיסמא שגויה ואני לא מצליח להחליף משתמש אלא רק ע"י הפעלה מחדש של המחשב בתודה-כספי

18. Started by asafco,

שלום . משום מה לאחר התקנתי תוכנה מסויימת על המחשב החלה להופיע לאחר כול איתחול של המחשב חלונית שבא רשום שעליי לאקטב את תוכנת החלונות שלי תוך שבוע העניין הוא שכבר איקטבתי אותה וגם כאשר אני לוחץ על כן ועובר לשלב הבא אני מקבל הודעה שהתוכנה כבר אוקטבה . לכן מספר שאלות 1. רשום שעלי לבצע את האיקטוב בתוך 4 ימים מהיום מה אני עושה 2. האם ניתן להעיף את החלונית הזאת לחלוטין . 3. האם יש סיכוי שבעוד שבוע אני אאלץ לפרמט את המחשב שלי שוב ? 4. איקטבתי מחדש את מערכת ההפעלה אבל זה לא עזר גם תודה מראש ASAFCO12

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by amirn,

היי יש לי WIN XP עם SP1 מותקן מחשב P4 עם בורד Gigabyte GA-8IPE1000 Pro שבא עם USB2 חיברתי DISK ON KEY שתומך בUSB2 למחשב והוא עבד בקצב של USB1 וקיבלתי הודעה: HI-SPEED USB DEVICE PLUGGED INTO NON HI SPEED USB HUB THE GENERIC USB HUB WILL FUNCTION AT REDUCED SPEED (THERE ARE NO HI-SPEED USB HOST CONTROLLERS INSTALLED ON THIS PC) מה אני צריך לעשות שזה יעבוד בUSB2 ? תודה

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by sagim194,

כל להיות??? תמונה.... http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1384201601.gif

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  21. היי! היה לי בעיית מסך כחול בווינדוס 7 שתמיד עשה ריסטים לבד אז חשבתי שפירמוט יפתור את הבעיה וזה עשה אתזה יותר גרוע! השולחן עבודה כלל לא עלה הוא ישר עשה לי ריסט אז עברתי לווינדוס XP וגם כאן יש את הבעייה של הריסטים האלה. כשאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי הווינדוס כלל לא עולה הוא שוב עושה ריסטים בלופים... מה יכולה להיות הבעיה פה? אהה וכשהמחשב עולה (לפני שהווינדוס עולה איפה שהוא מראה את הנתונים של המחשב שלך לדוג' איזה מעבד וכו') הוא מראה לי אותיות מוזרות והרבה קווים לא קשורים.. איך פותרים את הבעיה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by itairaz99,

אני צריך הורדה של ווינדוס 7 שבאמת עובדת. ניסיתי הרבה הורדות וכלום לא עבד לי :'( :-\ אני רוצה את זה כדי לצרוב על דיסק ולהתקין במחשב נייד חדש שאני הולך לקנות ויהיה בו רק linux... אני צריך 64bit כי יהיה למחשב 3g זיכרון. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  23. כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט המסנג'ר מתחבר לי אוטומטית וזה משגע אותי!!! > איך אני מבטל את זה??

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  24. Started by zaroor,

שלום לכם מדובר במחשב חדש של HP דגם a6440.is הגיע עם VISTA רוצה להוריד ל XP אבל לא מצאתי דריברים הלוח אם מיוצר ע"י ASUS כניראה במיוחד עבור HP ואין דריברים ה VISTA מגיע בתוך המחשב בהרדיסק ,,,כאן למטה מפרט הלוח אולי משהו יכול להציע משהו Part / Feature Specification / Support Motherboard description Motherboard manufacturer's name: Asus IPIBL-LB HP/Compaq name: Benicia-GL8E CPU/Processor Socket: 775 Supports the following processors: Core 2 Quad Q9xxx with Quad Core technology Core 2 Duo E8xxx Core 2 Quad Q6xx0 with Quad Core technology Core 2 Duo E6x00 Core 2 Duo E4x00 Front-side bus (FSB) 800/1066/1333 MHz Chipset Intel G33 BIOS features Keyboard combinatio…

25. Started by aaviran,

יש ברשותי מערכת מחשב כזו: Intel Q6600 Gigabyte EP35-DS3 4GB Ram nVidia 9600GT Maxtor 120GB SATA על המחשב מותקן Windows Vista x64 Ultimate הבוקר עדכנתי את המחשב עם מספר עידכונים שהופיעו, עדכוני אבטחה כולם אני חושב. כעת כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע לקטע בביוס בו רשום Verifying DMI Pool Data... ולאחר הרבה זמן Disk Boot Failure. מה עליי לעשות?

• 3 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים