עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by YARONGT,

אני כבר אייזה חצי שניה מנסה לפרמט את המחשב מיני נייד שלי ואני לא מצליח מישהו יכל לעזור לי בתהליך הזה המטרה היא לפרמט מ וינדוס 7 סטרטר לוינדוס xp הישן והטוב. תוורה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  2. שלום , <אני עורך את המודעה כי אני לא בטוח שזה קשור ל RAID) תצורה המחשב: שלוש דיסקים ב RAID0 דיסק 1 נוסף עבור OS אני מנסה להתקין ויסטה, יצרתי כבר פרטישינים(בפטרישן D יש כבר XP). לאחר שלב ה UPDATING WINDOWS המחשב עושה RESTART מסודר אך כאשר ממשיך ל COMLETING INSTALATION הוא פשוט נתקע בערך בשלושת רבעי הדרך,ז"א הכל נראה עובד אבל התהליך לא מתקדם. <עריכה מחדש> אחרי בערך שעה וחצי הוא זרק הודעה "המערכת לא יכלה להשלים את ההתקנה עבור כמה רכיבים,אנא התחל את המערכת והתקן מחדש"ץ ניסיתי כפי שהוצע להוסיף את הדרייברים של ה RAID 0 (המערכת לא ביקשה אני הוספתי בתחילת ההתקנה ע"י כפתור "DRIVER") אך ללא הועיל- אותה בעיה. אין שום בעיה בחומרה לדעתי,כי התקנה ה XP (שכללה את הדרייברים של הR…

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  3. Started by chook_rl,

היי, יש לי את 7 מותקן ב C ואת VISTA מותקן ב D עכשיו אני רוצה מתוך ה 7 לפרמט את הכונן של VISTA אבל הוא לא נותן לי האם יש אפשרות כזאת או שאני חייב להכניס דיסק של WINDOWS ולפרמט מתוכו? (כלומר כביכול מתוך התקנת WINDOWS)

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  4. Started by sagim194,

כל להיות??? תמונה.... http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1384201601.gif

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  5. לפני כחודש התקנתי מערכת הפעלה של ווינדוס 8 pro מקורית. לפני מספר ימים התברר לי כי מספר האפליקציות שמופיעות לי בחנות של ווינדוס קטן בצורה משמעותית מזה שמופיע אצל משתמשים אחרים. לדוגמא, לא מופיעה לי אפילו לא אפליקציה אחת בקטגוריה 'חברתי'. אשמח לקבל עזרה בעניין. שבת שלום

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  6. קיבלתי מייל דיי חשוב מקודד לגיבריש, ניסיתי הרבה מאוד קידודים שונים אך לא הצלחתי להגיע לשפת הקודש. יש אפליקציה מסויימת שמזהה את הפונט? בכל אופן הנה שתי מילים מתחילת המייל : ...äéé äéé אם מישהו הצליח שיעדכנני.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  7. Started by deelad,

שלום,יש לי בעיה, כשאני עושה ניקוי דיסק בהארד דיסק של המערכת דרך הכלי של המערכת ,אז במסך שהוא רושם פעולה זאת עשויה להמשך כמה דקות, אז זה נמשך ונמשך וחיקיתי גם 20 דקות וזה לא זז, ממש בהתחלה, מה עושים??? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  8. Started by Etus,

שלום, (אני מתנצל מראש אם זהו הפורום הלא נכון לנושא זה.) בזמן האחרון יש לי בעייה מתמשכת ב- Internet Explorer 5/6, הפועל על מערכת ההפעלה Windows 98. הדפדפן נסגר בכל כמה דקות של עבודה עם שגיאה של "יישום זה ביצע פעולה לא חוקית", לרוב בקובץ Kernel32.dll או בקובץ User32.dll. הבעייה מתרחשת בעיקר כאשר פותחים יותר מחלון דפדפן אחד. ניסיתי לעשות פעמיים פורמט ולהתקין מחדש את Windows, אך זה לא עבד. למחשב המדובר יש רק 64MB RAM, אך אני מאמין כי הדפדפן היה אמור לעבוד כראוי גם עם כמות כזו של זיכרון. ב- Google או באתר הראשי של מיקרוסופט לא מצאתי פיתרון - האם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור בעייה זו? בתודה, יובל

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  9. היי אנשים.. יש לי 2 ארד דיסק הראשון הוא 250GB מותקן עליו ויסטה וכו.. השני 250GB מותקן לXP אתמול עשיתי פורמט לXP והתקנתי מחדש הכל חדש יפה ושניתי בביוס שיהיה מצב בחירה לXP או לויסטה לכמה שנית אתם בטח מכירים שמדלקים מחשב שואל אותך לאיזה אתה רוצה להיכנס ולא פועל לי :-[ אולי עשיתי טעות בביוס אז תגידו לי מה לעשות בביוס איך לשנות למצב בחירה של ויסטה או XP תודה לעוזרים זה די דחוף כי המחשב ישר נכנס לXP ולא שואל אותי באיזה מצב בחירה אני רוצה לבחור ואני חייב להיכנס לויסטה אבל לא יכול .נסיתי בביוס כולם לא קרה

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by נטלי(:,

אחרי כמה דקות שאני מפעילה את המחשב זה עולה לי :\ וזה מציק!!! ואם אני לוחצת "סגור" או "אתר באגים" אז מתנתק לי האינטרנט ואני צריכה להפעיל את המחשב מחדש.. מישהו יודע מה עושים ???? ???

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  11. לפני זה עדכנתי תלוח אם עם הקול והכרטיס רשת ואחרי זה עדכנתי תכרטיס מסך וחשבתי שזהו... עדכנתי הכל... אבל אז גילתי עוד משהו... לא ברור אתם יודעים אולי מה זה או איך אני יכול לגלות לפחות מה זה...?

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by DarkSight,

מישהו כבר ניסה את הגירסה של Windows XP 64-Bit Edition שכרגע קיימת?? אני שמעתי שהיא נורא יציבה ועובדת נורא מהר.. http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=xp641069&page=1&cookie%5Ftest=1

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by orengreen,

Hello everybody, After installing Vista, I partitioned my hard disk into 4 partitions, and I have lots of stuff on them. I want to install Win7 instead of Vista I will format C: and install Win7 on it. Im just afraid that the partitions would not be recognized by Win7. Will the partitions (remember, I created them with Vista) remain safe if I format C: ? Thanks!

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  14. Started by bh1811,

יש לי בעיה במחשב: כשאני סוגר את המחשב אז זה אומר לי שיש בעיה עם איזהוא קובץ ויש אישור וביטו. אני לוחץ על אישור ורק אז זה מכבה את המחשב. אחרי שהפעלתי שוב את המחשב אז זה רשם לחי הודעת שגיאה של genric system hosts ויש רק אפשרות ללחוץ "סגור" מישהוא יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  15. אני נכנסתי לאיזה קובץ DLL שהורדתי באינטרנט דרך NOTEPAD, ומשום מה אחרי שעשיתי OPEN WITH ובחרתי בNOTEPAD אחרי זה יצא שכל קבצי הDLL מראים לי את האייקון של הNOTEPAD. חשבתי שלא נורא, אבל משום מה (יכול להיות מקריות, יכול להיות שלא) המחשב אחרי זה התחיל להתקע אחרי כל כמה זמן. כבר עשיתי היום 5-6 רסטרטים. נתקע במובן של הכל ניהיה NOT RESPONDING . איך אני מחזיר את הDLL כמו שהיה? כלומר שהאייקון יחזור להיות כזה: **בקובץ DLL שהורדתי לא נעשה שימוש, לא שמתי אותו בשום תיקיה של הוינדוס ולא שום תיקיה אחרת.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  16. ערכתי בEBAY MOTOR ואני חושב שגם בGOOGLE חיפוש ל2 שאילתות שהיו כתובות לי על דף. (לפני חודש וחצי) הדף הלך לאיבוד, ואני זקוק נועשות למה שהיה כתוב שם למחר, אחרת יעשו ממני המבורגרים. הauto-complete מופעל, ולא בוצע שום מחיקה של קבצים מאז. מישהו יודע איך אני יכול לשחזר את מה שחיפשתי דרך הauto-complete או דרך אחרת? תודה רבה MOO

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by kobibo,

לאחרונה יש לי בעיה ב - Win xp שלי ,בכל פעם שמעלים את מע' ההפעלה ורגע לפני עליית הפרופיל מופיע לי מסך שחור לאיזה 30 שנ' ורק אח"כ שולחן העבודה עולה . לא הותקנה שום תוכנה חדשה ולא איזה דרייבר . התופעה הזאת כבר הופיעה לי בעבר ,אבל לאחר שהרצתי תוכנה לבדיקת הריג'סטרי התופעה נעלמה ועכשיו שוב חזרה לי ושום דבר כבר לא עוזר . אנא עזרתכם נ.ב. מע' הפעלה XP PRO ???

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  18. שלום לכולם ! התקנתי בעזרת דיסק (שהורדתי ברשת...) את sp2 (יעני עדכנתי את החלונות XP שלי). ההתקנה עברה חלק ללא כל בעיות. לאחר מכן בדקתי אם ישנם עדכונים נוספים דרך הרשת ואכן היו. לאחר סיום התקנת העדכונים נדרשתי לאתחל את המחשב ולאחר האתחול נפתח לי מסך ה Log In עם שמי (מוצג כ user ) ודרישה לסיסמא .... אף פעם לא התעסקתי עם users במחשב הזה ובטח שלא נתתי סיסמא. אז מה כבר ניסיתי לעשות ? ככה : ניסיתי להכנס ב safe mode בתור Admin ,אך גם שם נדרשתי לסיסמא שאיני יודע...(שדה ריק לא עזר). נכנסתי לאתר הנחמד הזה : http://petri.co.il/forgot_administrator_password.htm שהציע מתודות מאוד חביבות שאולי חלקן יעבדו על NTFS , אך כולן לא הועילו על ה FAT 32 שלי. ניסיתי לעשות Uninstall ל Sp2…

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  19. שלום לכולם. יש לי שני הארד דיסקים במחשב, אחד של 80GB ואחד של 40GB. על ה80GB מותקן Win XP. היום התקנתי על ההארד דיסק של ה40GB וינדוס 2000PRO. לתומי חשבתי שאם אני אגדיר לעשות BOOT מהHD של ה80GB יעלה לי הXP, ואם אגדיר מה40GB יעלה ה2000 (עשיתי את זה עם ויסטה וזה עבד). הבעיה היא כזו: אם אני מגדיר למחשב לעלות מה40GB יש בעיה והוא רושם לי NTDLR is missing, אם אני רושם לו לעלות מה80GB (איפה שמותקן הXP), דווקא ה2000 עולה. זה ממש מוזר ובכלל לא מובן. זה יוצר מצב שאני לא יודע איך להעלות את הXP. שאני הגדרתי BOOT לאחד ההארד דיסקים הגדרתי רק אותם ובשאר עשיתי Disabled. איפסתי ביוס וזה גם לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה. עריכה: שכחתי לציין שניסיתי לנתק את ההארד דיסק של ה40GB, אבל אז המחשב מר…

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by bigbosf,

לאחר מספר חודשים של שקט שוב חזר העניין הווינדוס החשיך לי את המסך וטוען שהווינדוס לא חוקי כמובן שהוא שם את הכוכב המרגיז הזה למטה כבר שיניתי סיריאל פעם אחת ואז הוא ירד ממני יש פתרונות קסם לאיך מעיפים את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by vali13,

שלום לכולם כאשר אני מנסה לפתוח את אחד הכוננים דרך "המחשב שלי" נפתח לי החלון של "פתיחה באמצעות" ומראה לי את כל התוכנות איך מבטלים את זה ?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  22. אוקי אז ככה. אני מוריד תוכן מתוכנת P2P, וכשאני נכנס לתקיית היעד - האקספלורר טוען שהיא ריקה. ניסיתי להכנס דרך האקספלורר בוינאמפ, והופ - הנה הקבצים. למה באקספלורר הרגיל התקיה מוצגת כריקה? ת'נקס.

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by LOL,

טוב, המחשב שלי כנראה עובר משבר אישיות מסויים 2 בעיות מטרידות אותי מאוד, 1. מהתפריט יצירת קובץ חדש נעלם קובץ טקסט ורציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך לערוך את התפריט ולהחזיר אותו לשם 2. כל הפונטים במחשב שלי שקשורים לעברית נראית עכשיו בהטיה וכל דבר שינו עברית מקבל הדגשה אוטומטית (לפעמים גם העברית עוברת הדגשה), תמונה מצורפת להסבר, המספרים והאותיות לא מודגשות,זה קורה בעיקר בדפדפן ובמסנג'ר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by alonf29,

שלום אני לא בטוח אם זה קשור לתוכנה או חומרה. הבעיה היא שכל יום המחשב רושם לי על פעולה שאני מנסה לעשות (כמו העתקת קבצים מכונן לכונן, או פעולה עם תוכנות וכו'...) הודעות שאין מספיק זיכרון כדי לבצע את הפעולה שאני רוצה. עכשיו מבחינת הארד דיסק, אצלי הוא נחולק ל2 חלק אחד של המערכת הפעלה וכו' שבו נשאר בסביבות ה100 ג'יגה פנוי וחלק שני בו נשאר בסביבות ה250 ג'יגה. מבחינת זיכרון פנימי יש לי 2 כרטיסים של 2 GB כל אחד. המחשב די חדש (נקנה לפני חודשיים) יש למישהו מוזג מה הבעיה ואיך ניתן לתקן אותה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  25. Started by haim652,

שלום, התקנתי את הווינדוס 7 באנגלית, יש בו עברית, אני יכול לקרוא ולכתוב בערבית באינטרנט ובתוכנות מסרים. אבל תוכנות כמו לדוגמא וונטרילו וכאלה, כשאני כותב העברית אני רואה אותם בסימני שאלה ולא בעברית. חשבתי שזה אולי בעיה בווינדוס 7 שאין לו תמיכה מלאה בעברית או משהו כזה. למישהו יש בבקשה פתרון? תודה רבה!.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.