עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום. שיניתי את ה-boot screen של הוינדוס ב-style xp ואחרי שעשיתי את זה כל פעם כשהוינדוס עולה הוא נותן לי לבחור 2 אפשרויות: windows xp pro bootscreen windows xp pro אם אני בוחר ב-windows xp pro bootscreen אז הוא מעלה לי את מה ששיניתי. ואם אני בוחר ב-windows xp pro אז הוא מעלה לי את ה-boot screen הרגיל של וינדוס. איך לשנות את זה? אני רוצה להחזיר את זה כמו שזה הייה. אם הבוטסקרין הרגיל. תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by Maor_T,

אהלן לכל הבא לעזור תודה מראש.. לפני כמה ימים פתאום שבאתי לעשות Switch User הופיע לי חלון שבראשו רשום Unlock Computer והיה אפשר לשים בו רק את המשתמש שלי שהוא האדמניסטרטור ואם ניסיתי לרשום את המשתמש של אחי זה אמר שהוא לא אדמיניסטרטור לפני הבעיה הזאת הייתי לוחץ על Switch User ומגיע למסך פתיחה ובוחר משתמש בהתחלה ניסיתי להגדיר את ההגדרות של החלפת משתמשים ובכניסה להגדרות היה רשום לי Automation Server can't create object סידרתי את זה ע"י הורדת Microsoft Windows Script ואז הגדרתי ב-V את החלפת משתמשים מהירה וב-V את הצג מסך פתיחה... אך עדיין יש לי את החלון Unlock Computer במקום המסך Welcom מה אני יכול לעשות כדי לחזור למצב הקודם פליזזזז תעזרו.....

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  3. לפחות דקה וחצי עד שהוא פותח את החלון התקנה אחרי שהפעלתי אותו... בXP זה נפתח בשניה,למה זה ככה?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by naorham,

איך לבטל 30 יום אקס פי???? מישהו יכול לתת לי את הקראק שמבטל בבקשהה זה דחוף!!

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  5. Started by yarost,

אוקיי אז ככה: אני רוצה לפרמט את המחשב, יש לי ווינדוס אקספי אבל, כשאני מכניס את הדיסק לכונן הוא לא מתחיל את ההתקנה למרות שהוא מקבל ממנו את הboot אמרו לי להריץ memtest, הרצתי, ולא היו שום בעיות (אני מקוה) איך אני יכול לפרמט את המחשב בדרך אחרת? או להגיע לfdisk. נכון לעכשיו אני לא יכול לקבל boot מהסידירום

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  6. Started by 114508534,

אז ככה יש לי 2 כוננים , אחד מפוצל לשתיים ואחד שלם, היו בעיות עם החלונות וזה לא עלה אז התקנתי חלונות נסף על הכונן השלם . כשאני מעלה את המחשב מוצג לי מסך בחירה של לבחור איזה גירסאת חלונות לפתוח, יש את החדשה שהתקנתי , עוד אחת שמסתבר שניסו להתקין על הכונן המפוצל פעם ולא מופיע לי החלונות שהיו קודם . מה צריך לשנות ב BOOT כך שכאשר אני יעלה את המחשב תיהיה לי אפשרות לבחור בחלונות שהיו לי קודם לכן . תודה [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professi…

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  7. Started by omerha,

hi, I have just installed VISTA64 do the Live Messenger is not supported ? Thanks

8. Started by The_Godfather1,

שלום, יש לי (149GB(160 GB במחשב. הדיסק מתחלק ל-3 חלקים. אחד מהחלקים הוא דיסק F בו מותקן ה-WINDOWS VISTA הכולל 32GB. החלטתי לא להתקין על הדיסק הזה שום דבר למעט תוכנות קטנות כמו ACROBAT READER ודרייברים לכרטיס מסך וכ'ו. ה-WINDOWS עובד דרך אגב מעולה, מהר וללא בעיות. נשאר לי 3.5GB פנוי מתוך 32GB כאשר תיקיית ה-WINDOWS תופסת 17.2GB, תיקיית ה-USER תופסת 5.5 GB, תיקיית ה-PROGRAM FILES תופסת 2.2 GB. הכל ביחד 25GB, איפה כל השאר? בעיות נוספות: 1)לפעמים כשאני נכנס לאינטרנט הדיסק מתחיל להתכווץ(לאבד מקום פנוי) עד נקודה מסויימת, אני לא יודע למה. 2)כאשר אני מנסה לפתוח למשל 90 קבצי RAR ולהוציא מהם את הקובץ ISO אז פשוט דיסק F מתחיל לאבד מקום כאילו אני מעביר את הקובץ לדיסק F בזמן שניסיתי ל…

9. Started by b11y,

שלום! יש לי דיסק קשיח עם קבצים שאיני רוצה שיעתיקו ממנו. מה אפשר לעשות כדי שאני אהיה בטוח שלא יוכלו להעתיק במידה ואני מוסר אותו למישהו? ואני לא מדבר על להסתיר את הקבצים.. זה לא יעזור לי.. תודה רבה..

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  10. ערב טוב לכולם. הבעיה היא שפתאום נעלמו מהעזרים את ה SNIPPING TOOL וצייר, עוד כל מיני תוכנות כאלה. השאלה שלי איפה נמצא ב VISTA הוספה והסרה של התוכנות האלה כמו שהיה ב XP ב ADD REMOVE PROGRAMS? ואם מישהו נתקל בתופעה המוזרה הזאת? תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 11-08-2009, 00:53:55 יש למישהו מושג?

11. Started by ac1240,

יש לי את הRC וכל כמה ימים קורא לי שפתאום תפוס לי למעלה מ 80% זכרון למה זה ככה? זה מסתדר רק אחרי ריסט (נראה לי שזה קשור לDUMP) יש לי 4GB RAM

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  12. Started by ezx,

התקנתי ווינדוס מדיה פלייר 10 עכשיו הוא כזה עלוב ניתקע לא עובד פה ושם באגים אני רוצה למחוק אותו ולהתקין 9 אבל איך שאני מוחק המערכת עדיין אומרת שקיימת גירסה יותר מיתקדמת מ 9 בבקשה עזה תודה למי שיענה

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by whoisgod,

ברשותי מערכת הפעלה vista ultimate שרכשתי בזמנו ברשיון (מטעם משרד החינוך). נאלצתי לפרט את המחשב, ושהתקנתי מחדש נוכחתי לדעת כי איבדתי את קוד ההתקנה. כרגע יש לי 29 יום על מנת להכניס את הקוד, האם ישנה דרך לשחזר קוד או לקנות קוד חדש?

14. כל נקודות השחזור של ויסטה נמחקות במעבר ל xp האם קיים פתרון פשוט לבעיה? תודה ובוקר טוב

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  15. דיברתי אתמול עם מישהו שאמר לי ששהוא מכיר מישהו שקנה מחשב חדש עם 2 גי'גה זיכרון והוא מריץ את הוינדוס דרך הזיכרון מה שלמשל גורם לפוסט לקחת 3-5 שניות לפי דבריו ד"א לא מדובר בילד קטן אלה באדם מבוגר בעל ידע , ודבר שני קראתי בכל מיני מקומות שזה אפשרי אך עדיין לא ראיתי אף אחד שבאמת עושה את זה אז רציתי לשאול אתכם איך עושים את זה וכמה זה באמת משפר את התיפקוד של הוינדוס ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  16. כשההורדה באינטרנט אקספלורר מסתיימת אז יש מין רעש חלש כזה. ברצוני לשנות לרעש יותר חזק\אחר... איך אני עושה זאת? תודה מראש. .swg

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by ELDAN RENT A CAR,

יש לי מעבד P4 630 64BIT ו 4GB זיכרון 800MHZ . הבנתי ש XP 64BIT תוכנה יותר קלה מויסטה 64 ... כרגע ה XP PRO 32BIT מצליח לזהות רק 3GB מה כדאי להתקין ?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  18. במחשב של אמא שלי מותקנות שתי מערכות הפעלה, הראשונה WinXP Pro והשנייה WinXP Home, וברצוני למחוק את הPro. כיצד עושים זאת?

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by אוריפ,

שלום! כידוע (או לא) התקנתי במחשב הנייד הישן של אבא שלי (סלרון 733 מגה הרת ו128MB ראם) WINXP. המחשב רץ בצורה סבירה, אבל רציתי לדעת האם יש דרכים להאיץ אותו קצת (אני יודע שאין הרבה מה לעשות עם מפרט חלש כזה, אבל מה שאפשר תגידו). אני יודע שיש מדברים כמו זה שבPC-SPOT, אבל זה טוויקים שנודעו להאיץ ווינדוז אחרי זמן מה שהוא הותקן במחשב - משמע רג'יסטרי, ניקוי ואיחוי דיסק וכו'. רציתי לשאול האם יש לכם המלצות לשינויים לווינדוז עצמו בלי קשר לניקוי או איחוי הדיסק, אלא פקודות שונות שיגרמו לווינדוז להפעיל דברים מהר יותר וכדומה... אני מקווה שהבנתם מ האני רוצה... תודה!

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by T_Moni,

הנה הפתרון לבעייה שלכם!!! כנסו אנשים!! http://wmh.walla.co.il/clubs/2004/11/25/512037/AutoEXEC.NT.html

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  21. Started by trojan,

אני לא מצליח להיכנס ל cd-rom דרך סייר ! בבקשה תעזרו לי איך לפתור את זה...

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  22. Started by amit_amit,

שלום כולם קניתי מחשב חדש CORE 2 DOU 2GB RAM ATI 1950XTX INTEL 965 CHIPSET והורדתי ויסטה למעבדי 64 ביט אז אני מתקין ואז זה עושה ריסטרט למחשב רושם שהוא מסיים את ההתקנה ואחרי זה יש לי מסך שחור ואני לא יכול לעשות כלום ולא רואים כלום איך לתקן את זה נ.ב זה ויסטה RC1 עוד משהו עשיתי תיקון עלייה יש כזה דבר כשעולים אם הדיסק לא זוכר איך הגעתי לזה וזה אמר לי שהמחשב לא מסוגל לתקן את הבעיה

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  23. היי איך אני עושה את זה??

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  24. אחר פירמוט המחשב, ברשותי חבילת השפה העברית. התהליך מוכר לי ועשיתי אותו לא פעם ולא פעמיים (הכוונה להוספת חבילת העברית ולאחר מכן השינוי היכן שצריך על מנת שיהיה עברית). הכוונה לשינוי, זה תהליך בדיוק כמו התהליך במדריך הבא: הגדרת עברית ב-Windows XP - אחת ולתמיד אבל וכאן האבל, חלק מהתהליכים אצלי במחשב מעורבים (אנגלית ועברית) הנה דוגמאות: זו לא פעם ראשונה שאני מפרמט (אני מדגיש שוב התהליך מוכר וידוע ועשיתי אותו מספר רב של פעמים בעבר), אבל דבר כזה טרם נתקלתי של תהליבים במחשב כמו: מנהל המשימות או מאפייני תצוגה הם גם בעברית וגם באנגלית, גם לפני הפירמוט הכל היה אצלי בעברית בלבד. (הכוונה לפקודות - לשוניות כמו בדוגמא השולחן עבודה שרשום בעברית). באפשרויות אזור ושפה, אני…

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  25. היי יש לי בעיה מוזרה! כל קובץ אבל כל קובץ שאני מוריד מהאינטרנט המחשב לא שומר אותו כלל ולא משנה מהיכן או לאן יש לי ויסטה מכירים את הבעיה? וירוס? באג? אולי הגדרה?

• 3 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים