Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
התקנתי מחדש ווינדוס xp עם sp2, לאחר ההתקנה מחדש אני לא מצליח להוציא קול מהמחשב התקנתי את הדריוורים שיש בדיסק ההתקנה של לוח האם, כולל זה של האודיו. ברשימת הדרייוורים שבמנהל ההתקנים אין שום סימן שאלה. הרמקולים מחוברים ועובדים אני מדגיש שלפני ההתקנה הכל היה בסדר עם האודיו (הקול) רעיון למישהו?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
במחשב הקודם התפריט היה נגלל, ידעתי לעשות את זה, עכשיו אני לא מוצא את האפשרות.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
-
לפני זה עדכנתי תלוח אם עם הקול והכרטיס רשת ואחרי זה עדכנתי תכרטיס מסך וחשבתי שזהו... עדכנתי הכל... אבל אז גילתי עוד משהו... לא ברור אתם יודעים אולי מה זה או איך אני יכול לגלות לפחות מה זה...?
-
- 10 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הנה סקרינשוט : הבנתי שצריך להסיר איזה עדכון של מייקרוסופט איזה בדיוק? או שזה משהו אחר?
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כל תיקיה שאני פותח מסודרת באופן שונה.... אתם יודעים שאפשר לשנות בכפתור של ה-VIWES אני רוצה שכולם יפתחו ב-LIST... אה ועוד דבר איך מחזירים את הסל מחזור לשולחן העבודה???!!!
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי ושוב שלום לכולם.. יש לי בעיה חדשה בויסטה שלי.. לאחרונה כשלא היתי בבית היה הפסקת חשמל ארוכה מאד וכשחזרתי הדלקתי את המחשב הכל עולה יפה עד לרגע שיש את צליל הכניסה של ויסטה ואז מופיעה לי הודעה של עידכון 3 מתוך 3 וזה על 0% (כמו אחרי עדכון של ויסטה) ואחר מספר שניות המחשב מאתחל את עצמו בצורה מסודרת וכך זה חוסר על עצמו בלי סוף... ניסיתי להכנס למצב בטוח אבל גם אז הוא מאתחל את עצמו בלי להודיע לי בשלב הטעינה!! נסיתי גם לתקן שגיעות בעזרת כמה תוכנות אחרות וזה לא ממש עזר אפילו חיברתי את הדיסק הקשיח למחשב אחר שיש בו XP וביצעתי סריקת דיסק מלאה של 5 שלבים וכמובן גם זה לא עזר.. יש ל משיהו מושג מה ואיך אפשר לעשות כדי שהמערכת תעבוד שוב היא מעוד חשובה לי ואני לא רוצה להתקין שוב.. …
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
האם לקנות Windows XP 64-Bit? או שהיא יותר כבדה מהXP הרגיל?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי יש לי בנייד מערכת הפעלה מקורית VISTA HOME PREMIUM אני רוצה לגבות את ההתקנה שלה אך אינני יודע היכן היא נמצאת במחשב הגיבוי הוא בשביל שהיא תהיה לי שמורה לכול מקרה. אני הולך לרכוש HD 320GB שעליו יהיה מותקן WIN 7. כשקבלתי את המחשב היתה התקנה ראשונית של מערכת ההפעלה אני מניח אם כך שיש גיבוי התקנה במחשב אך אינני יודע היכן הוא... אשמח לעזרה בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ראיתי באתר הראשי שיצא עידכון שמוריד direct X 11 לווינדוז ויסטה. נכנסתי לקישור בכתבה שממנו אמורים להוריד אבל אני לא מוצא בקישור הורדה. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם 2 שאלות 1 האם ניתן לפרמט ולהתקין מחדש את גירסת oem ללא הגבלה\תנאי על אותו מחשב ? 2 ברשותי מס תוכנות\מישחקים אשר לא רשומים עליהם בדרישות המערכת את גרסת מערכת ההפעלה 32\64.....האם יעבדו על 64 ללא בעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בימים האחרונים?? קרה לי ול2 חברים שלי.. באופן פתאומי ויסטה פתאום קופא ונכנס למצב של "פריז" ואין ברירה אלא לעשות ריסט.. אני מנסה להבין אם זה משהו בויסטה או אולי צרוף מקרים נדיר..
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי מחשב דיי ישן מסוג Pavilion zt3000 שברצוני להתקין עליו את מערכת ההפעלה Windows XP מחדש. ביצעתי בוט כרגיל מדיסק ההתקנה, קבצי ההתקנה עולים ולאחר שהוא נכנס להתקנה הוא מציג מסך כחול דיי מוזר (מצורף). יש למישהו מושג מה פשר השגיאה? יכול להיות שדיסק ההתקנה פגום או שאין קשר לשגיאה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי 2 הרדיסקים, 1 של 1TB והשני של 500GB בכונן של ה500 שמתי קבצי גיבוי ופירמטתי את ה1TB ועל גם התקנתי את הווינדוס 7 וביחד עם הכונן של הווינדוס יצרתי עוד כונן. אחרי שהעברתי את הקבצים שרציתי מה500GB פירמטתי גם אותו ועשיתי כונן של 500GB ממנו. אז רק רציתי לשנות את האות של הכונן השני ב1TB. C - system (מחיצת מערכת מה1TB D - one of the 500GB HD (שפירמטתי אותו) E - (המחציה השניה מה1TB) F - אחת מהמחיצות של ה500GB (פירמטתתי אותו) G - אחד מהמחיצות של ה 500GB (פירמטתתי אותו גם כן) ואז מה שנוצר לי זב ככה C - system E - 1TB F - 500GB אז פשוט שיניתי את האות של הכונן E ל D ועכשיו חלק מהתוכנות האייקון שלהם לא מוצג חלק מה file associations לא עובדים.. יש פיתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי WIN7 ואני מעוניין להגדיל את ה BOOT PARTITION C בעוד 40 גיגה שיש לי על אותו דיסק שלא פורמטו עדיין משום מה אני לא מצליח לעשות EXTEND ולהגדיל את השטח מה עלי לעשות כדי לוסיף את ה 40 גיגה האלה???
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום חברים, הבוסים בחברה החליטו לקדם את האתר שלנו ולכן שינו באופן אוטומטי וגורף לכל העובדים את ה-HOMEPAGE לאתר הבית של החברה שהוא אתר עמוס וכבד באופן חריג. אני רגיל לעבוד על BLANK וגם לברוח למסך זה בכל הזדמנות שמגיע מישהו ואני סתם גולש להנאתי. אשמח לדעת אם יש אפשרות לשנות את ההגדרה למרות שנעלו לנו את החלק הזה באופן אוטומטי (מצ"ב תמונה) כך שתאורטית אין מצב לשנות את עמוד הבית. אם זה רלוונטי אני עובד על אקספלורר 8. אנא עזרו לי לפני שאני משתגע ... תודה מראש ;D [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום. עשיתי שחזור של המחשב כי המערכת קרסה לי.הייתה בדיוק אותה שאלה לפני חודשיים פחות או יותר והתשובה הייתה password 2 משהו. צריך להריץ את זה בשורת פקודה RUN ואז מגיעים להגדרות משתמשים ומורידים את ה V מהמשתמש שלי והמערכת עולה ללא לוגין בעצם. אני צריך שום לבצע את זה כי בשיחזור זה לא קיים והמערכת עולה עם השם משתמש שלי ומתעקבת. אני אשמח לקבל שוב את הפקודה הזאת. תודה
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כשאני פותח את המחשב או שאני מאתחל אותו זו הברירת מחדל שאני מקבל בכוננים. הם מזוהים כאודיו למרות שאין אף דיסק בהם. כמובן ששני הכוננים הם נגני בלו ריי. אגב אחרי שאני פותח את המגשים זה מסתדר בערך(כאילו פעם כן ופעם לו) זה גם מאוד מפריע לתפקוד שלהם תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אין לי את האופציהלמעלה בצד ימין ולהגדיל או להקטין את המסך, ואו לוריד את המסך למטה. יש לי רק סמן של יד שאני יכול להזיז את המסך לכיוון אחר, WTF?! איך אני נפתר מהחרא הזה?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני כבר אייזה חצי שניה מנסה לפרמט את המחשב מיני נייד שלי ואני לא מצליח מישהו יכל לעזור לי בתהליך הזה המטרה היא לפרמט מ וינדוס 7 סטרטר לוינדוס xp הישן והטוב. תוורה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. נתקלתי בבעיה שלא היתה לי קודם. אני משתמש במערכת הפעלה WIN 7 יש לי שני HD על אחד יושבת המערכת ההפעלה והוא מחולק לשני מחיצות והשני הוא 500 GB ללא חלוקה. נתקלתי בבעיה שכאשר אני מנסה להעתיק משהו להרד דיסק הגדול הוא כותב שאין לי רשות (או משהו בסגנון) ונותן רק אם אני פותח תיקייה בתוך ההרד הזה ובה אני מאחסן את המידע. היום גם נתקלתי בהודעה נוספת כאשר ניסיתי להעלות קובץ PST שמור ל-OUTLOOK. הוא כתב לי את ההודעה הבאה: תודה מראש על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום יש לי ITUNES CWINDOWS XP. הבעיה היא שאפילו בלי להשתמש בITUNES , רק לפתוח אקספלורר אפליקציות של ITUNESHELPER.EXE MOBILESERVICE.EXE עולות וזה סתם לוקח זיכרון. יש דרך לעצור את זה?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
פתאום ה XP התחיל להעלות לאט תוכנות והן ישר לא מגיבות וכאשר אני מכבה אותן זה שואל האם ברצוני לשלוח מידע למיקרוסופט הבעיה התחילה אחרי שעשיתי רסטארט וכאשר המחשב נדלק זה כתב שהתגלתה חומרה חדשה , ואין חומרה חדשה
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי כבר עכשיו WIN XP אבל אני לא משתמש בדיסק שאיתו התקנתי את המערכת שלי כי אני לא מוצא אותו אלא בדיסק אחר.. אני רוצה להתקין מחדש כי יש לי כל מיני בעיות במחשב שאני רוצה לנסות לפתור עם התקנת הWIN מחדש לפני שאני יפרמט (רק אם לא תהיה ברירה) עכשיו, שאני פותח את הSETUP זה כותב שאי אפשר לעדכן ולכן האופציה הזאת לא תופיע, ומופיעה רק האופציה של NEW INSTALLATION )ADVANCED( ולמטה כתוב: Important: Existing files May be lost...... blah blah blah... השאלה שלי היא אם אני יתקין את הWINDOWS בצורה הזאת, איזה קבצים יאבדו?.. כי המטרה שלי בזה היא רק להתקין את הWIN מחדש בלי לאבד קבצים! מישהו יודע? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היייייייייי אנשים לפני כמה ימים היה לי סתם ככה משעמם אז עברתי על הפרטים של המחשב שלי בaida וראיתי שהזיכרון הווירטואלי של המחשב שלי הוא ב25 אחוז שימוש והזיכרון הפיסי ב41 ולפי דעתי אני מפסיד קצת מהירות על הדבר הזה אז יש דרך כול שהיא שאני יכול להעביר חלק מהעומס של הזיכרון הווירטואלי לזיכרון הפיסי (לא את כולו כי ה25 אחוז האלה הם בערך 95 אחוז המזיכרון הפיסי שלי)
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-