Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
בוקר טווב לכולם.. אתמול פירמטתי את המחשב, והתופעה באה לאחר מכן. יש ברשותי שלוש הארד דיסקים. 250gb=C 320gb=H 320gb=D פירמטתי והתקנתי מערכת הפעלה מחדש רק על C. בכונן D, יש לי כל מיני התקנות בסיומת EXE, תוכנות\משחקים (חינמיים) וכו'.. ברגע שאני מנסה להפעיל קובץ מתיקייה ששמה בעברית (לדוג' "תוכנות 2") אז אני לא יכול להפעיל את קבצי הEXE (אני מקבל Nsis Error) אבל כאשר אני אעביר את הקובץ לתייקיה בשם באנגלית (לדוג' d:\software) אז הקובץ עובד באופן מושלם.. שמתי לב שגם אחרי הפירמוט, המון שמות של מיקומים ושאר דברים אחר בווינדוס מופיעים כ"??????????????" מאשר שמם הרגיל (שאני מניח שהוא בעברית...) אז איך פותרים את הבעיה המעיקה הזאת? עדכון: !! שמתי לב עכשיו שאחרי הפירמוט נדפקו לי כל הID3 …
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מערכת win 7 במחשב נייח שבו יושב כל המידע (סרטים, מוסיקה, מסמכים, מדפסת וכד') הצלחתי להתחבר עם נייד אחד ל home group אבל לא מצליח להתחבר עם נייד שני, מקבל כל הזמן "Unable to create a homegroup on this computer" מה שלא ניסיתי... לא הולך, מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
אהלן לכולם, אני עובד עם ITunes, וכחלק ממנה מותקנת לי על המחשב גם תוכנת Quick time. כשאני מנסה להוריד אל המחשב או לצפות באמצעות הדפדפן קבצי tiff, הם ישר נפתחים עם תוכנת ה- Quick time. איך אפשר לשנות את זה שיפתחו עם "מציג התמונות של Windows"? ניסיתי גם לעשות קליק ימני לפני ההורדה (בשבי לשנות את סדרי העדיפויות ע"י בחירה ב- "פתח באמצעות" - אבל הקבצים שאני מוריד לא נותנים לי בכלל את האפשרות הזו. הם ישר נפתחים בתוכנה הארורה הזו של 'אפל'). למישהו יש פתרון? תודה!
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום! יש לי HD של 120 GB ורציתי לדעת איך הכי מומלץ לחלק אותו בשביל להתקין וינודס ויסטה? עד עכשיו היה לי XP וחילקתי 40\80 כשב- 40 היה מותקן XP וה-80 בשביל הורדות וכו'... רציתי לדעת איך מומלץ לחלק את לויסטה מכיוון שהבנתי שהיא דיי כבדה.. או אם בכלל כדאי לחלק את ה- HD.. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי בעיה בווינדוס שאני לא יכול לעשות restart.הייתי יכול לעשות לפני שבוע אבל עכשיו כאשר אני לוחץ על הresatart המחשב לא נסגר. אני יכול לסגור אותו ידני אבל אני רוצה שהוא יסגר דרך הווינדוס.אני לא זוכר שהתקנתי משהו לאחרונה שיפגע בזה. יש לי אנטי-וירוס טוב וחוסם אדוורס\ספפיוורס.צריך עזרה בבקשה בקשר לסגור אותו דרך הווינדוס. השאלה שלי היא- איך להגביר את התפוקה של הזיכרון\איך להוריד את השימוש של הווינדוס בזיכורון? תודה על התשובות
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום רב יש לי WINDOWS VISTA 64BIT ולפני שהמערכת עולה בכלל עולה מסך של התקנת עדכונים של שלב 3 מתוך 3 שנמצא כמה שניות על 0% ואז מבצע יציאה מהמערכת וריסט וככה שוב ושוב. ניסיתי להכנס לסייפ-מוד וקורה אותו הדבר, ניסיתי לעשות תיקון בעיות מהדיסק של ווינדווס וזה לא עוזר, אין לי קבצי שחזור אז אני לא יכול לשחזר את המערכת. בבקשה תעזרו לי אנשים!
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
vista 32 ביט עברית הום פרימיום. לאחר התקנה של האנטי וירוס של מיקרוסופט ומחיקה של AVG ואדוור וסריקה של האנטי וירוס החדש ומציאה ומחיקה של שני וירוסים שהוא מצא, לאחר איתחול מחדש של הוינדוס אחרי מסך "ברוך הבא" רואים מסך כחלחל (העכבר פעיל) וזהו ככה זה נתקע ולא עובר לשולחן העבודה. רק אחרי שאני עושה קונטרול-שיפט-דילט ועושה סיים משימה ל-explorer ואז טוען שוב את ה-explorer זה נכנס לי לשולחן העבודה. מה אפשר לעשות לתקן את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
הווינדוס XP PRO המטומטם שלי, נופל (ומסרב לקום לתחייה) אחרי שהמערכת עושה windows update . הוא נותן מסך כחול כלח פעם שהמערכת עולה ורושם משהו על relocated ntdll אם אני זוכר נכון. רק אחרי שאני עושה תיקון (התקנה מחדש) לווינדוס הוא חוזר לפעולה. הצעות? (אם זה כולל פורמט או מחקית פרטישן אל תציעו אני רוצה לשמור על המידע בדיסק הזה)
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
בעבר כשהיה לי WINXP השתמשתי בERD COMMANDER,יש משהו דומה שמתאים ל WIN7? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מדובר ב-Win2000Pro שהתקנתי לא מזמן. אני מסמן בפירוש: Do not share this folder. אבל אחרי ה-Boot אני רואה ששוב הכונן משותף ומוגדר: Share this folder / Share name: $C Help Please!!!
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
plz help ani lo yodea lama ze lo mishtane pitom.
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
חזרתי מאימון כדורסל לחדר ופתאום אני שומע מלמולים מהרמקולים בקיצור אני מתחיל לחפש ולראות מה השארתי דולק בחדר ואני קולט שהווינדוס מדבר ... וכמה חלוניות פתוחות ותאמינו לי זה דבר שלא נתקלתי בו אף פעם הקטע הוא שאין לי שמץ של מושג איך היישום הזה נפתח .... בקיצור אם מישהו יודע איך נכנסים להגדרות של הדבר הזה או לחילופין איך מסירים את זה אני מאוד יישמח ..... דרך אגב וואלה עכשיו אני נזכר שפעם חשבתי שהיה לי מין באג כזה כשהייתי צופה באיזה סרט עם תרגום הייתי שומע את המחשב מקריא לי את התרגום וכל הזמן חשבתי שזה תולעת .. נראה לי קוראים לזה אינדיור ( נשמע כמו ) ...
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שנמאס לכם לשמוע על מסכים כחולים אבל אשמח אם תוכלו לעזור. אז ככה המחשב שלי בן חצי שנה ומאז שקיבלתי אותו היו לי בעיות של מסך כחול שקפץ לי פתאום כל 3 שבועות אבל זה נגמר כי זה היה קשור לכרטיס מסך וטפלתי בזה. בחודש האחרון אני מקבל מסכים כחולים עם הודעות שגיאה משתנות תוכנות קורסות לי, זת'ומרת הודעות שגיאה שבגללה התוכנות היו צריכות להסגר או שפשוט הם נסגרו ככה סתם. גם במהלך השימוש במחשב מופיע מסך שחור לשניה ושוב חוזר למצב רגיל. קראתי שיכול להיות שזה קשור לזיכרון הוירטואלי ושלא נעשה איחוי וצריך להחליף אותו. ועוד מצב מוזר. אם המחשב נתקע במסך כחול ואני עושה ריסט אז המחשב לא עולה ונתקע שניה אחרי שאני לוחץ ריסט. אבל אם אני מנתק את החיבור של המודם למחשב הוא עולה …
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום התקנתי 64 VISTA ורציתי להתקין XP בכונן אחר , ה-VISTA לא מאפשרת הפעלת XP רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות DUAL BOOT דרך וויסטה . [קראתי את הנושאים שנפתחו ]
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הנה הפתרון לבעייה שלכם!!! כנסו אנשים!! http://wmh.walla.co.il/clubs/2004/11/25/512037/AutoEXEC.NT.html
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
הוא בזמן האחרון מתחיל ב-HWZONE לעשות לי שגיאה, ואז הוא סוגר את האקספלורר והוא עושה את ה"שלח דו"ח שגיאות" הזה.. יש לי SP1 ועידכונים של SP2 מותקנים והכל אצלי ב-WINDOWS UPDATE מעודכן. אל תגידו לי להריץ את ה-sfc /scannow כי זה הרס לי את ה-SP1 ואת כל הווינדווס בפעם האחרונה שעשיתי את זה... תודה.
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לא מזמן מחשב חדש. לאחר ההרכבה כדי לא להתקין את הווינדוס מחדש בצעתי repair והכל היה בסדר. יכולתי לגלוש באינטרנט בלי שום בעיות והכל עבד כרגיל. מכיון שהוינדוס שהיה לי היה בלי שום service pack החלטתי להתקין sp2. לאחר ההתקנה לא נתקלתי בשום בעיה והכל התנהל כרגיל. ואז בצעתי כמה דברים: 1. התקנתי את המסנג'ר 7.0. בסוף ההתקנה הוא משום התקין לי גם את ה - windows messenger, כך שבעצם היו לי שתי תוכנות מסנג'ר. המסנג'ר לא הצליח להתחבר אף פעם, לכן החלטתי להוריד את ה - windows messenger. המסנג'ר עדיין לא התחבר. 2. במקביל ה - zone alarm הודיע לי שיש עידכון גירסה. הורדתי את הגירסה והתקנתי אותה . לאחר שתי הפעולות הנ"ל משום מה החיבור שלי לאינטרנט התחרבש לחלוטין :pissed:!!!! …
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום רב! מדי פעם כשאני נכנס לתיקיה (לא מסוימת) אני מקבל את הודעת השגיאה הזאת: התוצאה היא שכל חלונות ה Windows Explorer נתקעים, עד שאני מסיים את התהליך. לפעמים גם זה לא עוזר ואני נאלץ לנתק את המשתמש ולהיכנס מחדש. שמתי לב שתמיד יש בתיקיה שאליה נכנסתי קובץ סרט. (השגיאה מתרחשת גם כשאני לא בתצוגת 'תמונות ממוזערות') בפעם האחרונה גם שמעתי 'תיק' חלש מכיוון המארז. נ.ב. השגיאה הופיעה גם לפני שהתקנתי SP3. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ברצוני לבטל את הדרישה להקלדת PIN בכניסה לחלונות 10? ראיתי שצריך להכנס ל- accounts לאחר מכן לגשת ל- sign in options, windows hello pin ושם יש שני לחצנים: change ו- remove. להבנתי צריך ללחוץ על ה- remove כדי לבטל אבל הלחצן באפור ואינו מגיב. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
פירמטתי לא מזמן את המחשב,העברתי לי כמה שירים לאחד הכוננים ושאני מנסה לפתוח אותם עם ה-WINAMP אז זה לא פותח אבל כשאני מעביר לשולחן עבודה אז הם נפתחים,אולי זה קשור אבל גם קבצי התקנה שנמצאים גם הם באחד הכוננים לא נפתחים. מה הבעיה? אחרי שהתקנתי את ה-WINDOWS XP PRO אז כשהוא עלה אז על כל כונן לחצתי קליק ימני ופירמוט-אולי לא עשיתי את זה טוב? זה היה בשיטיה NTFS או משהו כזה. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום. כשאני עושה ctrl+alt+dlt ואני נכנס לproccess יש שם משהו שאוכל לי את הזכרון איזה 40 מגה ואני לא יודע מזה כי אני לא רואה שום תוכנה רצה בשם הזה. משהו יודע מה זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
טוב זה אף פעם לא קרא לי והתקנתי XP על הרבה מחשבים כולל זה. זה XP באנגלית, אבל התקנתי עברית והיא עובדת. מה שכן, יש מקומות, כמו למשל: עברית בקבצים של notepad, עברית ברשימת כתובות באאוטלוק, או בכל מני אתרי אנטרנט, שהעברית מופיעה כג'יבריש... אולי יש איזה פונט שצריך להתקין או משהו בסגנון? ועוד דבר - כל פעם שאני עושה ריסט, המשחק שואל איזה משתמש להפעיל, במקום לעלות ישר (יש רק משתמש אחד...). איך אני מבטל את זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה ליצור קובץ bat שיפעיל לי 2 תוכנות. קוד: echo off .\dir1\1.exe .\dir2\2.exe הבעיה שנוצרת היא שרק אחרי שהתוכנה הראשונה נסגרת השניה נפתחת ואני רוצה שהן ייפתחו במקביל. תודה מראש לעוזרים! עריכה: דני התותח פתר לי את זה. תודה בכל מקרה.
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-