Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
בעיה בעת פתיחת סרט ה explorer.exe נופל משום מה שאני מנסה לפתוח סרט שאני הורדתי אותו כמובן זה אחרי שאני עשיתי לו unrar מכל הרארים שהורדתי אז אה האקספלור נופל לא משנה לאיפה אני מחלץ את הקובץ אני רק הולך עליו נופל לי אה אקספלורר יש למישהו מושג למה זה?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את המשחק פיפא 2007. המשחק כבר היה מותקן על המחשב פעם והכל היה בסדר. אני מקבל הודעת שגיאה שאין לי DX9 . עדכנתי את כל הדריברים של הכרטיס מסך,לוח אם. ויש לי מלא משחקים אחרים שרצים בסדר כמו גוסט ריקון 2 החדש. לעומת זאת כשניסיתי להתקין את פיפא 2007 בלפטופ שלי זה הותקן בלי בעיות. יש למישהו פתרון?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
hello ppl Each time I use Firefox in Vista, I get a message saying Firefox has stopped working each time I close the program. יש לי ויסטה 64 ביט ואת הFIREFOX הכי חדש,2.0.0.6
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי משהו מוזר קרה לי: ה OE נפתח, מקבל דואר בלי בעיה, אבל לא מראה שום תוכן של אף מכתב. גם לא את ה ATTACHMENTS . אני מתכוונת שאפילו מכתב שרק כתוב בו - נפתח ריק !!! וזה קורה גם למכתבים ישנים ושמורים. בהגדרות האבטחה אפשרתי צפייה בקבצים מצורפים - אבל זה בכלל לא בא משם. תודה למי שיוכל לעזור
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום כרגע מותקן אצלי Vista בכונן D וממש נמאס לי ממנו אני מרגיש שיש לי גור של פיל בתוך המחשב שאוכל את כל המשאבים שיש אז אני רוצה כרגע להתקין בנוסף לויסטה XP שיהיה בכונן C אם אני יתקין רגיל XP אז תהיה לי אפשרות לבחרו עם איזה ווינדווס אני רוצה לעבוד ? תודה מראש לעוזרים [=
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בwindows xp sp2 הופיעה לי בעיה שאחרי זמן מסויים שהמחשב דלוק פתאום הממשק של הווינדוס הופך מהרגיל כחול ירוק שלו לפשוט אפור של הקלאסי, לפעמים לכל הזמן, לפעמים לשנייה וחוזר ואז פתאום האינטרנט לא עובד, אם אני מקליק על הסמל של המחשבים (חייגן של ווינדוס) זה מופיע לשבריר שנייה ונעלם עשיתי ipconfig /release וזה לא עושה כלום כי הוא כותב ש rpc service is unavailable זה קרה לי פעם ראשונה שלשום לפני פירמוט כי היה לי איזה וירוס או משהו עכשיו אחרי הפירמוט זה שוב חזר לפרמט עוד פעם? אני אובד עצות תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ההודעה הזאת צצה לי רק כאשר אני ניכנס למחיצה ספציפית. בכל שאר היישומים היא לא קיימת.. האם מדובר בוירוס כלשהו?
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
זה יהיה ארוך כי אני צריך להסביר את הבעיה.... סליחה מראש... דבר ראשון, יש לי ויסטה הום פרימיום 32bit מקורי.. אני אספר את הסיפור מהתחלה כדי שלא יהיו אי הבנות בהמשך.. הייתי צריך להקין IIS במחשב לצורך פרוייקט בניית אתרים בבית הספר שלי... אני זכרתי לפי וינדוס xp הקודם שלי, שכדי להתקין IIS צריך להתקין אותו דרך הדיסק של הוינדוס.. הייתי בטוח שככה עושים את זה גם בויסטה.. הכנסתי את הדיסק והאפשרות היחידה היתה "install now" אז זה מה שעשיתי.. הוינדוס התחיל להתקין את עצמו למרות שכבר יש לי אחד מותקן על המחשב (זה שאני משתמש בו כרגע), באמצע שהוא מתקין את עצמו הבנתי שעשיתי טעות ולא ככה אמורים להתקין את הIIS אז ביטלתי את ההתקנה... אך כעבור כמה ימים הוא רושם לי שאני צריך לעשות אקטיבציה למערכ…
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם... כאשר הדלקתי (או אחרי הריסט) את המחשב הבחנתי שנעלמו לי אייקונים ותוכניות של WIN האייקון של Explorer והאייקון של outlook שאותם יצרתי מחדש אך בWIN חסרים לי המשחקים והכלי בידור שבתפריט מופיעים כריק מה עליי לעשות? תודה מראש.....
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, יש לי תוכנה שלא רצה ב VISTA אבל כן רצה ב XP. האם ניתן להגדיר את התוכנה בויסטה שתרוץ בכאילו XP? משו של גירסאות וכאלה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
במחשב שלי אין כונן DVD, אז התקנתי ויסטא דרך הDeamon Toolz כמה שזה מצחיק, כן .. התקנתי אותו על כונן C, פתחתי מהויסטא החדש פרטישן חדש והתקנתי בו וסיסטא [כונן W] אני נמצא בויסטא של כונן W ורוצה למחוק את הווינדוס בכונן C [הויסטא הישן] אני מנסה את כל הדרים האפשריות אפילו ניסיתי format c גם del c ניסיתי פשוט הכל כל מה שאני לא עושה הוא אומר לי שאין לי גישה למחוק קבצים אלו השאלה היא: אני רוצה להפוך את כונן W לפריימרי [הכונן הראשי] ולפרמט את כונן C לגמרי, או שפשוט למחוק את כל הכוננים לגמרי ולהשאיר כונן אחד עם ויסטא [תחשבו על זה שאין לי כונן DVD ככה שזה צריך להתבצע דרך מעכרת הפעלה שתתמוך ב Daemon Tools].. אשמח לעזרה אני חייב אתכם!
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי, כאמור, בזמן טעינת הוינדוס המחשב מתחיל מחדש, ניסיתי לעשות SAFE MODE אותו הדבר... יש למישהו מושג ממה יכולה להיות הבעיה??? תודה...
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שני הארד דיסקים במחשב, אחד של 80GB ואחד של 40GB. על ה80GB מותקן Win XP. היום התקנתי על ההארד דיסק של ה40GB וינדוס 2000PRO. לתומי חשבתי שאם אני אגדיר לעשות BOOT מהHD של ה80GB יעלה לי הXP, ואם אגדיר מה40GB יעלה ה2000 (עשיתי את זה עם ויסטה וזה עבד). הבעיה היא כזו: אם אני מגדיר למחשב לעלות מה40GB יש בעיה והוא רושם לי NTDLR is missing, אם אני רושם לו לעלות מה80GB (איפה שמותקן הXP), דווקא ה2000 עולה. זה ממש מוזר ובכלל לא מובן. זה יוצר מצב שאני לא יודע איך להעלות את הXP. שאני הגדרתי BOOT לאחד ההארד דיסקים הגדרתי רק אותם ובשאר עשיתי Disabled. איפסתי ביוס וזה גם לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה. עריכה: שכחתי לציין שניסיתי לנתק את ההארד דיסק של ה40GB, אבל אז המחשב מר…
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לאחר פירמוט הקבצי CAB לא נפתחים, המערכת אומרת שהיא לא מזהה את הקובץ ולכן אי אפשר לפתוח אותוץ איך פותחים את הקובץ? אריאל
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כל כמה זמן זה קורה, במיוחד אחרי הפעלה מחדש, אני נכנס למשחק מסוים והוא פשוט מתמזער כל 5 דקות זה קורה בכל המשחקים, אמרו לי שזה קורה בגלל WLLOGINPROXY.EXE אז הסרתי דרך הלוח בקרה את המסייע הכניסה של ווינדוס, זה עבד אבל אחרי הפעלה מחדש המשחקים שוב מתמזערים...איך אפשר לסדר את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
האם לא צריך להיות כתוב EMT64
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח אם זה קשור לתוכנה או חומרה. הבעיה היא שכל יום המחשב רושם לי על פעולה שאני מנסה לעשות (כמו העתקת קבצים מכונן לכונן, או פעולה עם תוכנות וכו'...) הודעות שאין מספיק זיכרון כדי לבצע את הפעולה שאני רוצה. עכשיו מבחינת הארד דיסק, אצלי הוא נחולק ל2 חלק אחד של המערכת הפעלה וכו' שבו נשאר בסביבות ה100 ג'יגה פנוי וחלק שני בו נשאר בסביבות ה250 ג'יגה. מבחינת זיכרון פנימי יש לי 2 כרטיסים של 2 GB כל אחד. המחשב די חדש (נקנה לפני חודשיים) יש למישהו מוזג מה הבעיה ואיך ניתן לתקן אותה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
כשאני מנווט בתיקיות במחשב, קיים קיצור ALT-LEFT וALT-RIGHT כדי לנווט קדימה או אחורה. אבל מה קורה אם אני נכנסתי לתיקיה מכתובת בRUN או מתוך קיצור. המחשב לא זוכר את "התיקיה הקודמת". האם קיים מקש/מקשי קיצור דרך לכפתור UP?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לפני כחודש התקנתי מערכת הפעלה של ווינדוס 8 pro מקורית. לפני מספר ימים התברר לי כי מספר האפליקציות שמופיעות לי בחנות של ווינדוס קטן בצורה משמעותית מזה שמופיע אצל משתמשים אחרים. לדוגמא, לא מופיעה לי אפילו לא אפליקציה אחת בקטגוריה 'חברתי'. אשמח לקבל עזרה בעניין. שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כשאני פותח את המחשב או שאני מאתחל אותו זו הברירת מחדל שאני מקבל בכוננים. הם מזוהים כאודיו למרות שאין אף דיסק בהם. כמובן ששני הכוננים הם נגני בלו ריי. אגב אחרי שאני פותח את המגשים זה מסתדר בערך(כאילו פעם כן ופעם לו) זה גם מאוד מפריע לתפקוד שלהם תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אין לי את האופציהלמעלה בצד ימין ולהגדיל או להקטין את המסך, ואו לוריד את המסך למטה. יש לי רק סמן של יד שאני יכול להזיז את המסך לכיוון אחר, WTF?! איך אני נפתר מהחרא הזה?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני כבר אייזה חצי שניה מנסה לפרמט את המחשב מיני נייד שלי ואני לא מצליח מישהו יכל לעזור לי בתהליך הזה המטרה היא לפרמט מ וינדוס 7 סטרטר לוינדוס xp הישן והטוב. תוורה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. נתקלתי בבעיה שלא היתה לי קודם. אני משתמש במערכת הפעלה WIN 7 יש לי שני HD על אחד יושבת המערכת ההפעלה והוא מחולק לשני מחיצות והשני הוא 500 GB ללא חלוקה. נתקלתי בבעיה שכאשר אני מנסה להעתיק משהו להרד דיסק הגדול הוא כותב שאין לי רשות (או משהו בסגנון) ונותן רק אם אני פותח תיקייה בתוך ההרד הזה ובה אני מאחסן את המידע. היום גם נתקלתי בהודעה נוספת כאשר ניסיתי להעלות קובץ PST שמור ל-OUTLOOK. הוא כתב לי את ההודעה הבאה: תודה מראש על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום יש לי ITUNES CWINDOWS XP. הבעיה היא שאפילו בלי להשתמש בITUNES , רק לפתוח אקספלורר אפליקציות של ITUNESHELPER.EXE MOBILESERVICE.EXE עולות וזה סתם לוקח זיכרון. יש דרך לעצור את זה?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
כלי של ווינדוס או תוכנת צד שלישי כלשהם אפשריים לגישה למחיצות האלא?(באופן רגיל כמו גישה לNTFS)
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-