Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אי אפשר לשנות את האייקון שלו כמו שמשנים של תיקיות רגילות, אז איך אפשר ? (לא רק למחשב שלי, גם לאינטרנט אקספלורר סל מיחזור וכו'..) תודה.
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
1. מחשב P4 כשאני נותן הוראה לכיבוי הוא סוגר את המחשב אך בסופו של דבר הוא לא כבה אלא מתחיל להעלות את מע' ההפעלה מחדש. 2. מחשב P3 700MH כשאני נותן הורא הלכיבוי הוא סוגר את מע' ההפעלה אך לא מכבה את המחשב אלא נותן הודעה "עכשיו ניתן לכבות את המחשב" ורק ע"י לחיצה ממושכת בכפתור הכיבוי המחשב נכבה. האם משהו יודע מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני משתמש בווינדוס XP SP1. עד היום כשכל מיני וירוסים טורדניים היו רצים אצלי במחשב (לפחות עם ווינדוסים קודמים) היה אפשר לבדוק את הקבצים הרצים ברקע ולנטרל אותם, אם ע"י אנטיוירוס, מחיקה, או סתם לסגור את הוירוס שרץ. בזמן האחרון קרו לי מספר פעמים דברים מוזרים. סרקתי את המחשב לוירוסים (וזה קרה לי עם שני אנטיוירוסים שונים ויתכן גם וירוסים שונים) ולצערי נמצאו וירוסים, כמובן ביקשתי מהאנטיוירוס למחוק אותו, אבל אז טען האנטיוירוס כי הקובץ בשימוש, עשיתי ALT+CTRL+DEL וחיפשתי את הקובץ הנגוע, אבל הוא לא רץ, בדקתי שוב, אבל אותו דבר, הלכתי ומצאתי תוכנה באינטרנט בשם PROCESS EXPLORER שאמורה להראות לי את כל הקבצים שבשימוש במחשב ומי משתמש בהם, וכלום, אין זכר לקובץ. למישהו יש מושג מה באמת נסגר …
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
היי התקנתי 2003 ואני רוצה לשחק בו warcraft3 מה אפשר לעשות? ב NVIDIA יש רק 64 ביט, ולי יש 32 ביט אז זה לא יעבוד וניסיתי את הדרייבר של XP וגם הוא לא עובד - אומר שזה לא מתאים יש לי כרטיס מסך 7100GS יש לי גם כרטיס מסך מובנה של אינטל שלא איכפת לי להעיף ת 7100GS ולהשתמש בו - אבל גם בשבילו אין דרייברים... זה לוח 915G
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
משום מה כשאני עושה ALT+SHIFT במסמך טקסט זה עובד לי מצויין אבל באינטרנט זה משום מה לא מחליף לי ואני צריך לעשות ידני מלמטה לבחור את השפה.. למה זה קורה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
חבר שלי שכח את הסיסמא לחשבון שלו, פעם עשיתי את זה דרך כניסה למצב המתנה אם אני לא טועה... רק ששכחתי איך נכנסים למצב המתנה
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי ויסטה, והכל עבר חלק , אבל הדרייבר של הכרטיס קול לא מותאם לויסטה, אני לא יכול לשמוע כלום, ויש לי בסרגל של שורת ה"התחל" למטה סמל של רמקול עם X וכתוב " No Audio Output Device is installed." אין לי מושג מה לעושת, אני ממש לא יכול להיות במחשב בלי הסאונד. אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
i can't type in hebrew with my new win xp pro and i can't find hebrew on "Regional and Language Options"
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
המטרה שלי היא להפוך את הדסקטופ לנקי לגמרי, כלומר ללא אייקונים. יש לי בעיה אחת. אני לא מצליח להעלים את הסמל של סל המחזור. עזרה מישהו??? תודה רבה !!
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הינה התמונה: איך אני יודע מזה?
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני יודע שהיה דיון על זה אבל זה היה יום או יומיים אחרי השחרור שלו.. בינתיים עבר קצת זמן ואולי עלו דברים חדשים.. יש שיפור בביצועים? יציבות\אי יציבות מוגברת? תמיכה\חוסר תמיכה בדברים? וכל דבר אחר... בתודה מראש, אני
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בווינדוס שאני לא יכול לעשות restart.הייתי יכול לעשות לפני שבוע אבל עכשיו כאשר אני לוחץ על הresatart המחשב לא נסגר. אני יכול לסגור אותו ידני אבל אני רוצה שהוא יסגר דרך הווינדוס.אני לא זוכר שהתקנתי משהו לאחרונה שיפגע בזה. יש לי אנטי-וירוס טוב וחוסם אדוורס\ספפיוורס.צריך עזרה בבקשה בקשר לסגור אותו דרך הווינדוס. השאלה שלי היא- איך להגביר את התפוקה של הזיכרון\איך להוריד את השימוש של הווינדוס בזיכורון? תודה על התשובות
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
כל פעם שאני מוחק אותם הם חוזרים... תודה
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לצ'אט מפיעה לי תמונה שכאילו לא עלתה
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
תודה לעוזרים http://www.2shared.com/file/2813801/6e54b13/Mini020708-01.html
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי כבר עכשיו WIN XP אבל אני לא משתמש בדיסק שאיתו התקנתי את המערכת שלי כי אני לא מוצא אותו אלא בדיסק אחר.. אני רוצה להתקין מחדש כי יש לי כל מיני בעיות במחשב שאני רוצה לנסות לפתור עם התקנת הWIN מחדש לפני שאני יפרמט (רק אם לא תהיה ברירה) עכשיו, שאני פותח את הSETUP זה כותב שאי אפשר לעדכן ולכן האופציה הזאת לא תופיע, ומופיעה רק האופציה של NEW INSTALLATION )ADVANCED( ולמטה כתוב: Important: Existing files May be lost...... blah blah blah... השאלה שלי היא אם אני יתקין את הWINDOWS בצורה הזאת, איזה קבצים יאבדו?.. כי המטרה שלי בזה היא רק להתקין את הWIN מחדש בלי לאבד קבצים! מישהו יודע? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום -רציתי לדעת אם ידועה כבר תאריך מדויק ליצאת ה-Vista לחנויות ומתי אתם חושבים היה אותו בישראל -האם תהיה ל-Vista גירסא בעיברית או שזה לא ידועה עדין אם כן מתי היא תצא -האם יש ל-Vista גירסא 64 ביט ואם היא תהיה יותר מוצלחת(מבינת תמיכה) מ-XP64 -ותהיה אפשרות לשדרג מXP ל Vista תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
היי, כאמור, בזמן טעינת הוינדוס המחשב מתחיל מחדש, ניסיתי לעשות SAFE MODE אותו הדבר... יש למישהו מושג ממה יכולה להיות הבעיה??? תודה...
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי משהו מוזר קרה לי: ה OE נפתח, מקבל דואר בלי בעיה, אבל לא מראה שום תוכן של אף מכתב. גם לא את ה ATTACHMENTS . אני מתכוונת שאפילו מכתב שרק כתוב בו - נפתח ריק !!! וזה קורה גם למכתבים ישנים ושמורים. בהגדרות האבטחה אפשרתי צפייה בקבצים מצורפים - אבל זה בכלל לא בא משם. תודה למי שיוכל לעזור
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
דיברתי אתמול עם מישהו שאמר לי ששהוא מכיר מישהו שקנה מחשב חדש עם 2 גי'גה זיכרון והוא מריץ את הוינדוס דרך הזיכרון מה שלמשל גורם לפוסט לקחת 3-5 שניות לפי דבריו ד"א לא מדובר בילד קטן אלה באדם מבוגר בעל ידע , ודבר שני קראתי בכל מיני מקומות שזה אפשרי אך עדיין לא ראיתי אף אחד שבאמת עושה את זה אז רציתי לשאול אתכם איך עושים את זה וכמה זה באמת משפר את התיפקוד של הוינדוס ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש אפשרות להסיר לינק מסוים באקספלורר במקום לנקות את כל ההיסטורי?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ההודעה הזאת צצה לי רק כאשר אני ניכנס למחיצה ספציפית. בכל שאר היישומים היא לא קיימת.. האם מדובר בוירוס כלשהו?
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
בדיוק כמו XP PRO, לא שקל יותר, מחיר לדוגמא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3316 יש חנויות שישמחו לקחת גם 1190 שקל על אותו מוצר: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1904&p=123 הערה: אני לא מאיץ באף אחד לרוץ לקנות ולהתקין, לא יזיק לחכות עוד חודשיים שלושה, מצד שני גם אין סיבה להימנע אם אין אף בעיה של מנהלי התקנים או יישום מסוים שעלול לעורר בעיות. תוכנית החלפת הרשיונות של מיקרוסופט בין xp pro ל x64 אמרוה לפעול רק עד סוף חודש 7, גם זה שיקול. כתוב בחנות "עם מחשב חדש בלבד" אבל לפחות מבחינת מיקרוסופט זה תופס גם למוצר חומרה
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם היום התקנתי דרייבר חדש ואני מעוניין לחזור לדרייבר הקודם שהיה לי לפניו, וחשבתי אולי עדיף לי לעשות שחזור מערכת במקום כל הפרוצדורה של למחוק-להתקין מחדש.. יש לי נקודת שחזור מלפני ההתקנה, השאלה היא האם זה יקח אותי לנקודה שלפני התקנת הדרייבר החדש? כלומר, האם זה ישחזר לי את הדרייבר?[בשביל להתקין את החדש היה צורך למחוק כליל את הקודם!] ועוד שאלה- נגיד ושיחקתי במשחק מסויים, והתקדמתי בו והעליתי את הדרגה ליותר גבוהה - האם לאחר השחזור הדבר יחזור ללפני ששיחקתי? תודה רבה לכל מי שעוזר, אבי.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-