Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם חבריי הפורום!!! רציתי לשאול אתכם למה משמש תקליטור איתחול ל- xp? האם אני צריך אותו? שמעתי שצריכים תקליטון כזה אם לא עובד ה- cd-rom אוו הצורב. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי איך אני עושה את זה??
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מאיפה אני מוריד דריברים לכרטיס מסך? לוינ-7..(7800gt) ב-UPDATE , זה מצא לי אוטומטי דריברים לכרטיס קול, ללוח, למסך, כרטיס רשת וזהו. המון זמן לא פירמטתי, והתקנתי וינדוס חדש, אשמח לקבל הצעות אלו תוכנות להתקין, שיש להן תאימות לויסטה, מתוכנות דחיסה ועד לקודקים תודה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבוע פתחתי נושא בנוגע לבעיה זאת עזרתם לי אך נתקעתי ללא מוצא. הבעיה היא בsystem בתוך ה regisrty hive . אמרתי לי לעשות ריפר בהתקנה אך הבעיה היא שאין לי שום אפשרות כזאת. אני לוחץ F8 ובכך מאשר ומגיע לאפשרות של התקנה על המערכת הקיימת דבר שלא בא בחשבון מכיוון שיש לי קבצים חשובים בכונן הקשיח. האפשרות השנייה היא ריפר אבל במקום לעשות OVERWRITE על הקבצים הנדרשים זה מעביר אותי לריקוברי קונסול. ומשם אין לי מושג מה לעשות בחרתי 1 לחצתי אנטר ומשם הדרכה חשוכה. מבקש את עזרתכם. נ.ב התקנתי לחבר ווינדוס מחדש לפני כמה ימים ודווקא ראיתי בווינדוס שלו שהיתה אפשרות של ריפר ולא ריפר קונסול! האם זה קשור לדיסק' התקנה?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בוא נגיד המחשב מגיע אם מערכת הפעלה Linux ואני מעוניין להתקין מערכת הפעלה Windows Xp מה עליי לעשות?! תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לאחרונה, כאשר סיימתי להתקין את הווינדוס אני מעלה אותו והוא פשוט אינו מוצא את הכרטיס רשת כרטיס מסך והכרטיס טלוויזיה למישהו איזשהו מושג מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
פתחתי להנאתי את העדכון וראיתי יש עדכון לדיירקט איקס, גרסה 9B. חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי שום מידע על זה. מישהו יודע על מה מדובר? מה הסיפור של הגרסה הזאת? אגב, יש לי חלונות 2000.
-
אני רוצה להגיע לסטטוס של החיבור..לחיצה על הLAC (בצורת 2 המחשבים) לא פותחת את הסטטוססס מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בעיה בעת פתיחת סרט ה explorer.exe נופל משום מה שאני מנסה לפתוח סרט שאני הורדתי אותו כמובן זה אחרי שאני עשיתי לו unrar מכל הרארים שהורדתי אז אה האקספלור נופל לא משנה לאיפה אני מחלץ את הקובץ אני רק הולך עליו נופל לי אה אקספלורר יש למישהו מושג למה זה?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
המחשב שלי פועל על התקן usb 1.0... רציתי לדעת אם אפשר לשדרג את ההתקן לusb 2.0 ע"י תוכנה או דרייבר??
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד amd 64 ביט ואני שמעתי שיש מערכת הפעלה מיוחדת ל64 bit האם זה נכון? זאת מערכת הפעלה חדשה?, או רק שדרוג לxp הקיים? אם כן איך משיגים האם שווה להתקין? האם היא יותר טובה? האם יש בעיות תמיכה אודה לכם על מידע מסוג זה על המערכת הפעלה תודה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
דבר ראשון אני מקווה שאני בפורום הנכון, לא מצאתי משהו שניראה לי מתאים יותר. אז ככה אתמול בטעות ניתקתי את המחשב מהחשמל בזמן שהוא עבד (קורה) אבל אחרי שהדלקתי אותו מה שקרה זה שהוא ניראה כאילו הרגע התקנתי את הWINDOWS מחדש... ז"א הדסקטופ שלי כמעט ריק ו - my documents גם כן... יש לי גיבוי של המחשב מלפני חודש אבל מאז כתבתי מספר דברים חשובים שעכשיו פשוט נעלמו ואין לי מושג לאן... אם למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות על מנת לנסות לשחזר אותם אני ממש ממש אשמח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום. שיניתי את ה-boot screen של הוינדוס ב-style xp ואחרי שעשיתי את זה כל פעם כשהוינדוס עולה הוא נותן לי לבחור 2 אפשרויות: windows xp pro bootscreen windows xp pro אם אני בוחר ב-windows xp pro bootscreen אז הוא מעלה לי את מה ששיניתי. ואם אני בוחר ב-windows xp pro אז הוא מעלה לי את ה-boot screen הרגיל של וינדוס. איך לשנות את זה? אני רוצה להחזיר את זה כמו שזה הייה. אם הבוטסקרין הרגיל. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לפחות דקה וחצי עד שהוא פותח את החלון התקנה אחרי שהפעלתי אותו... בXP זה נפתח בשניה,למה זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
למישהו יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
האם המדיה סנטר 2005 מגיע עם XP או רק המדיה סנטר עצמו?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יכול להיות שזה ישמע לכם מוזר, אבל... חיפשתי באתרי החנויות ולא מצאתי גרסת retail לרכישה - כל הגירסאות הופיעו כ-OEM. מישהו יודע על חנות בה אפשר לרכוש גרסה כזו? תודה מראש לכל העונים וסליחה אם זה לא הפורום המתאים.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי, אני רציתי לפרמט את המחשב שלי לפני כמה זמן ושאלתי אנשים איך מפרמטים, הם אמרו לי שככך מפרמטים: מכניסים את הדיסק של ווינדוס לכונן ומפעילים מחדש, שם, המחשב ישאל אותך:"do you want to start with cd supurt" או משהו כזה אתה צריך ללחוץ כן ואז יש כזה מצב של דוס וצריך לרשום: format c: וכן הלאה...(את כל הקטע של הביוס אני יודע) עכשיו הבעיה שלי היא בשלב הראשון, אני מכניס את הדיסק של ווינדוס למחשב, מפעיל מחדש, ולא כתוב לי את כל הקטע של הcd supurt אלא, כתוב לי do you want to reboot with windows או משהו דומה(אני כבר לא זוכר) אז השאלה שלי היא: איך אני נכנס למצב דוס כמו שכתוב למעלה כדי לפרמט את כונן C תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים בין הגרסאות? והאם יש ל HOME EDITION תמיכה מלאה בSIDE WINDER (הגה רוטט)? כיוון שב PRO הוא לא יכול להתקין את הדריבר. נ.ב ההגה בלי כניסת USB אלא GAME PORT.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
http://oca.microsoft.com/en/Welcome.aspx מישהו השתמש בזה ? זה שווה משהו ?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום. אני מחליף כמה חלקים במחשב (לוח אם). רציתי לדעת האם קיים שוני אם אני אתקין WIN מאפס או שאמחק את כל הדרייברים ואתקין מחדש. אני יודע שיותר בריא להתקין מאפס אבל הזמן והכח גורם לתיסכול.
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת, הזכרון עובד תמיד ב-80%-90% גם כשאין שום תוכנה שעובדת. (מנצל 940MB !!!!!!) עשיתי כבר סריקה עם Ad-aware, Spybot ו-Avast והן לא גילו כלום. למישהו יש מושג למה זה קורה? רק נוסיף שלפני שהתחילה הבעיה הזכרון עבד ב-40%-50% , שזה גם נשמע גבוה, אבל ככה מיקרוסופט עושה מערכות הפעלה :-\ יש לי 1GB זכרון על מערכת ויסטה 32 ביט
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כיצד ניתן לפתור את הבעיה . מידי פעם עם עליית מערכת ההפעלה XP המחשב קופא ולא ניתן להמשיך - וזה מצריך הפעלה מחודשת . מה ניתן לעשות ?? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום וחג שמח! התקנתי חלונות ויסטה. שיחקתי קצת ברג'יסטרי בשביל להעביר את הUser's Files למחיצה אחרת. הכל טוב ויפה אבל נמחק לי כל תפריט ההתחל. זאת אומרת שאין לי קיצורי דרך לכל הכלים והעזרים של הווינדוס, כמו הpaint וכאלה. איך אני משחזר את תפריט ההתחל? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-