Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
1) השימוש בזיכרון פיזי גבוה בלי ששום דבר פועל- http://www.fastup.co.il/images/47625293.jpg (בXP זה היה 300 ומשהו) למה זה ככה ? 2) יש אפשרות לשנות את זה שהמסך יהיה יותר גדול ? (האדום) http://www.fastup.co.il/images/67829730.jpg 3) איך אני בודק את הService Pack ב WIN 7 ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות בנוגע ל- Windows Vista: 1. האם מישהו התנסה בעבודה עם גרסת Beta 1 של המערכת ומוכן לספר קצת האם כדאי להתקין? 2. האם ניתן לעשות UPGRADE מ- XP ל- Vista Beta? 3. מתי צפויה לצאת הגרסה הסופית של Vista?
-
- 13 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אתמול בלילה ביצעתי את ההזמנה של Windows 10. אבל יש כמה דברים שעדיין לא ברורים לי: 1. האם התקנה של הווינדוס החדש תמחק לי את כל הקבצים שנמצאים\מותקנים על המחשב? 2. האם התקנה של הווינדוס החדש תמחק לי את הדרייברים השונים? אני מדבר על הדרייברים של לוח האם, כרטיס הקול, צ'יפסט, SSD וכד'... 3. בכדי למנוע סיכוי לבעיות תאימות חשבתי למחוק את כל המשחקים והתוכנות שלי לפני התקנת הווינדוס החדש ולהתקין אותם שוב מהSTEAM/ORIGIN לאחר ההתקנה? המחשב הוא כמעט חדש ככה שבקושי מותקן עליו משהו (רק 2-3 משחקים), האם צעד כזה יעזור לי בכלל??? תודה מראש. כמעט שחכתי: גרסת הווינדוס הנכחית שלי היא WINDOWS 8.1 OEM אם זה משנה....
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1)מה ההבדל בינה לxp pro או לxp home edition? 2)האם ניתן לשדרג אותה ישירות לvista או שצריך להתקין גרסה אחרת של xp ורק אז להתקין vista? 3)האם איכשהו אפשר להוסיף את שלל הפיצרים של media center edition לwindows xp pro או home (אני מתכוון להתקין איזשהו פאץ או תוכנה כזאת או אחרת)? תודה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני עושה דיסק און קי לטיפול במערכות מחשב, ואני רוצה שתהיה אפשרות לפרמט מחשב ולהתקין עליו ווינדוס xp בלי שיהיה לי את הדיסק דרייברים יש חבילות דרייברים כלליות שלפחות יכסו חלק מהאפשרויות? יש דרך אחרת? ווינדוס 7 לא אפשרות כי אני לא מתקין ווינדוס שלי אלא ווינדוס חוקי שלהם, וגם אני עובד לרוב על מחשבים חלשים ולא תמיד אפשר להוציא את הדרייברים ממהארדיסק כי לפעמים המחשב לא עולה ושאלה לא כ"כ קשורה לפה אבל אם כבר יש טעם בכרטיס מסך חזק למערכות שהן לא ווינדוס? הרי אם אין דרייברים אז גם אין ניצול של הכרטיס מסך לא?...
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי ויסטה.. אני מבין שבהתקנה לא צריך סריאל.. שאפשר להשתמש במערכת ההפעלה 30 יום ואז יש להכניס סריאל או שהיא תזוהה כלא חוקית.. יש לי כמה שאלות.. איך אני יכול לדעת אם הויסטה מזוהה כחוקית או כלא חוקית? איך אני יכול לדעת כמה ימים נשארו לשימוש חוקי? אני מעוניין לקנות ויסטה מקורית.. אני מבין שלמעשה אני קונה אותה בשביל הסריאל (חתיכת הוצאה אוף).. מה אני אמור לעשות איתו? להכניס את הPRODUCT KEY לאחר שתמים ה30 יום?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
היי עברתי עכשיו בשעה טובה סוף סוך לווינדוז 7 תודה לאל שאין יותר ויסטה! אז קודם כל, ה-side bar שהיה בויסטה לא קיים ב-7? ה-uac ב-7... איך מבטלים את זה? אם יהיו עוד דברים נשאל.... תודה בינתיים.
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יצא שפה עברית למערכת הפעלה 7? וגם איך אני בודק אם המערכת תרוץ אצלי במחשב? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
האם יש דרך להשתמש בגרסת עידכון שמקבלים דרך משרד החינוך (במידה ואני אמצא דרך לקנות מהם.) בלי ווינדוז חוקי להשתדרג ממנו? (הם מוכרים רק גרסאות שידרוג) כי כרגע כל מה שמותקן לי על המחשב זה ווינדוז 8.1 לא חוקי. שאלה שנייה - אם אני קונה PRODUCTKEY, איפה אפשר להוריד ISO של הווינדוז להתקנה? בצורה חוקית כמובן, כדי להשתמש בקוד. שאלה שלישית - האם PRODUCTKEY מקורי של ווינדוז בעברית לא יעבוד על גרסה באנגלית? זה בכלל אפשרי להתקין 2 ווינדוסים עם אותו ה-PRODUCTKEY? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, היום עברתי לויסטה (אחרי שקיבלתי את המחשב החדש) ויש לי כמה שאלות: 1) איך ניתן לבטל את הבקשות לאישור לפני כל פעולה שאני מבצע (למשל לפני התקנת תוכנה)? 2)האם הפיירוול המובנה בויסטה (SP1) מספק הגנה מספקת מפני האינטרנט? עד היום השתמשתי ב-zone alarm (ב-XP) וגיליתי שהוא לא עובד בויסטה. 3)אם הפיירוול המובנה לא מספק הגנה טובה, אפשר המלצות לפיירוולים טובים שעובדים בוויסטה (64 ביט)?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות windows XP Pro באנגלית ויש לי כמה שאלות לגבי זה... 1. האם שינוי שפת ותצוגת המערכת לעברית מובנית כבר במערכת או שיש צורך להשיג את ה-MUI? 2. אם יש צורך להשיג את התוכנה MUI איך אני עושה את זה וכמה זה יעלה לי? 3. אם התקנת המערכת והשימוש בקוד שלה ניתנים לשימוש חוזר (לאחר פירמוט או התקנה במחשב אחר) יכול להיות מצב שכמה מערכות הפעלה במחשבים שונים יותקנו בעזרת אותו דיסק ואותו קוד? 4. ואם זה המצב אז מה בידיוק בודקת תוכנת החוקיות של מייקרוסופט ואיך היא יכולה לדעת אם יש כפילויות?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אממ.. שאלה ראשונה.. יש לי על המחשב הזה XP PRO איך אני יודע אם זה 32BIT או 64? דבר שני אני קונה מחשב חדש עדיין בהתלבטות אם לשים VISTA או להשאר עם XP אז השאלה זה אם עם 32BIT זה קורא 3.2GB אז זה מנצל גם רק אותו במשחקים? עוד דבר.. אני יודע שיש נעוץ על כל ההתרונות והחזרונות של VISTA 64BIT.. אבל זה עדיין לא כל כך עוזר לי.. אני לא יודע מה לשים.. יהיה לי מחשב חזק 4GB E8400/Q9XXX ואני עדיין לא יודע אשמח לשמוע פה דעות אישיות ד"א מה עם XP 64BIT? אף אחד לא מדבר עליו
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני הולך להביא בימים הקרובים מחשב שיהיה מבוסס על AMD אתלון 640 מרובע ליבה בנוסף יש לי 4 ג'יגה זיכרון . לפי מה שראיתי עדיף לי 64BIT כדי שיתמוך בכל הזכרון ובחרתי בWIN7 כי הוא נראה לי הכי עכשיוי ומתאים לי . את ההזמנה של המחשב אני יעשה כנראה מאייבורי ב"ש , לא קניתי עדיין מערכת הפעלה אבל מכיוון שאימי מורה הבנתי שדרך משרד החינוך זה זול משמעותית . זה טופס ההזמנה : https://www.scool.co.il/ness/index.aspx?id=2423 השאלה היא האם אני מקבל דיסקים מקוריים עם סריאל ויוכל להעביר אותם לאייבורי שיביאו לי מחשב מוכן או שאני מקבל רק סריאל ואת הוינדוס עצמו צריך להוריד לבד . בנוסף כתוב לי שם ככה Windows 7 Ultimate Hebrew Upgrade 64BIT [ ₪ 60.00 ] גרסאת שדרוג מזה אומר ?
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי, אז ככה יש לי כמה שאלות בקשר להתקנת מערכות ההפעלה XP וויסטה. 1) האם זה נכון שבקטע שצריך ללחוץ F6 כדי להתקין את הדרייברים של הSATA בהתקנת XP אפשרי להשתמש בדיסק און קיי במקום כונן פלופי? 2) אם אני מפרמט מ-XP לויסטה אז אני צריך גם להתקין דרייברים של SATA (ללחוץ F6 בתחילת ההתקנה)? (התקנה דרך עליית המערכת מהדיסק התקנה...) 3) איך זה יכול להיות שקניתי מחשב חדש (מחשב יחסית פשוט ב-1500 שקל לשימוש באינטרנט ואופיס) והדיסק קשיח היה מחובר דרך SATA וכאשר התקנתי XP לא לחצתי F6 כדי להתקין דרייברים וההתקנה עברה בלי שום בעיה? לעומת זאת במחשב אחר גם כן דיסק קשיח מחובר עם SATA הופיע לי מסך כחול ולא נתן לי להתקין את מערכת ההפעלה? ועוד כמה שאלות שלא קשורות כל כך לשאלות שלמעלה: 4) טכנ…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אותכם כמה שאלות לפני שאני מתקין ויסטה: קודם כל, ראיתי שיש את גרסת OEM וגרסת RETAIL, אני יודע שה-OEM זה גרסה שמתקינים אותה על מחשבים חדשים ואפשר להתקין אותה רק על פעם אחת וה-RETAIL אפשר להתקין אותו בכמה מחשבים, אבל זה לא מה שמפריע לי, השאלה שלי היא האם יש הבדלים מורגשים בין ה-RETAIL ל-OEM מבחינת ביצועים, מהירות,מראה וכל השאר.. בנוסף רציתי לשאול אותכם איך לדעתכם VISTA ULTIMATE ירוץ אצלי בכללי והאם להתקין 32 ביט או 64 ביט (מבחינת הזיכרון אני לא חושב שאני צריך 64 אבל אמרו לי שבכללי מבחינת הביצועים זה משפר מאוד, וד"א ראיתי בדביק את ומצאתי שם דברים ישנים שתוכנות לא תומכות ב64 וראיתי כאלה נושאים אבל הם מ2005 , ורציתי לדעת מה קורה עכשיו מבחינת התוכנות(IC…
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי, אז ככה.. אני לא מבין את כל הקטע של הדיסקט בתהליך ההתקנת הווינדוס... יש לי לוח אם Abit IB9 ואמרו לי שכדי שיהיה אפשר להתקין ווינדוס עם הלוח אם שלי אז צריך גם את ה-CD וגם דיסקט מסויים... לא הבנתי מה אמור להיות בידיוק בדיסקט הזה... אז אשמח אם תסבירו לי למה אני לא יכול להתקין ווינדוס רגיל (עם CD בלבד...) ובמקום זה להכניס דיסקט עם איזה קובץ כדי להתקין או לפרמט... אשמח להסבר איך מתקינים מערכת הפעלה עם דיסקט+דיסק... והאם יש איזושהי אפשרות להתקין ווינדוס בלי הדיסקט המעצבן הזה... תודה.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום!יש לי כמה שאלות בנוגע לויסטה...הנה: 1.מה ההבדל בין ויסטה 32 ביט(אם יש כזה,ונדמה לי שיש,אם לא תקנו אותי)ל64 ביט?וגם שמעתי שלא כל התוכנות עולות על 64 ביט אז למישהו יש רשימת תוכנות שעובדות?וגם כמובן מה עדיף,32 ביט או 64 ביט? 2.יהיו לי בעייה עם הדרייברים של כרטיס המסך שלי בויסטה?כי הבנתי שלא הכל עובד... 3.משחקים יעבדו לי כמו שצריך על ויסטה(כמו ניד פור ספיד קארבון וכו')? 4.המערכת שלי תריץ את ויסטה כמו שצריך(תראו את מפרט המערכת שלי בצד)? 5.יש כבר גרסה עברית לויסטה?ואם לא אז מתי תהיה? תודה רבה לעונים!
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות שאני שאלתי בעבר ואף אחד לא ידע לענות לי עליהם..אז אני שואל עכשיו עוד פעם בתקווה שמישהו ידע... 1) מה ההבדל בין התקנת WIN מחדש לבין פרמוט? 2) כשמתקינים XP אז צריך להכניס בזמן ההתקנה (ללחוץ F6..) את הדרייברים לחומרה שמחוברת בעזרת כבל SATA...האם גם בוויסטה צריך? 3) איך זה יכול להיות שהתקנתי XP על מחשב והכונן והדיסק קשיח היו מחוברים עם SATA ולא לחצי F6 ולא הכנסתי דרייברים וההתקנה עברה ללא שום בעיה? 4) אמרו לי פעם שבשביל שלא תצטרך להכניס דיסקט או משהו עם הדרייברים אז אתה צריך לשנות משהו בביוס...מה צריך לשנות? יש לי לוח Abit IB9... 5) כאשר מבצעים שדרוג למערכת ההפעלה מXP לוויסטה אז בסוף ההתקנה וויסטה מוחקת את הXP? 6) לא כל כך קשור אבל בכל זאת, כדי לעדכון ביו…
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, סופסוף עברתי לוויסטה ויש לי כמה שאלות...אממ אם זה חשוב יש לי Ultimate 32bit 1)איך אני מפעיל את ה-Aero? 2) איך אני מגדיר שכאשר אני לוחץ Alt+Tab החלונות עוברות ב3D? 3) אשמח לקישור של הSP1 4) אשמח לכמה Gadegts חמודים לside bar..(יש לי כבר Cpu,memory meter,מזג אוויר,שעון,notes) 5) איך אני עושה שהאייקונים בשולחן העבודה יסתדרו אוטומטית? אם יהיו לי עוד שאלות אני יוסיף.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי עכשיו XP וגם Vista על מחשב אחד. יש לי כמה שאלות/בעיות ואשמח אם תוכלו לעזור לי. איך אפשר לשנות את הטקסט של ה-BOOT.. שיהיה כתוב מה שאני רוצה.. וכמה זמן להמתנה.. ואיך אפשר לעשות שזה יהיה בברירת מחדל ל-XP ולא לויסטה. בויסטה רציתי להשתמש בקבצים שנמצאים במסמכים שלי של ה-XP. אבל הוא ביקש שאני יגדיר הרשאות בשביל זה... אז הגדרתי הרשאות.. מתוצאה של זה, דרך ה-XP אי אפשר להכנס לתיקיות הללו. האם יש פתרון ככלי בשביל זה? בינתיים אלו השאלות.. תודה לכם
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
1. איך מתקנים את האיכות הירודה של אייקונים בTray שלו. 2. איך עושים LOCK TASKBAR\STARTBAR וכל השאר... אין כפתור כזה כמו בXP 3. האם AstonShell עובד עליו? 4. האם הToolBar של מדיה פלייר 10 יעבוד עליו?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכוונתי להתקין בשעות הקרובות win 7. פרט לגיבויים של תמונות ודברים אישיים אחרים. האם לשמור על ה-HD החיצוני גם תוכנות מסוימות חיוניות שיש לי היום? לדוגמא האנטי וירוס החינמי? האם המחשב מוגן או שישר יתנפלו עליו כל הוירוסים כשאני מתחבר לאינטרנט? האם בתום ההתקנה עליי לגשת ישר לאתר של מיקרוסופט על מנת לקבל עדכוני אבטחה? עוד המלצות לפני שאני דורס את הכל. אני לא משדרג.
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא p4 2.8ghz 1gb ram ati radeon 9550 250 mb 80 gb hd אז ככה איך אני יודע איך זה ירוץ לי ? כמה גיגה בייט מספיק לשים בכונן אחד בשביל ה WINDOWS ? האם אני אוכל לשחק במחשב? וראיתי שאנשים קיבלו ציון איך זה עובד להם ורציתי לדעת אם גם אני יכול לדעת את הציון שאני מקבל בלי להתקין את הוינדוס עצמו אני הורדתי את הדבר שבודק האם המחשב שלי מתאים ל WINDOWS וזה אמר לי שכן אבל אני רוצה לדעת את הציון שלו אז איך בודקים? תודה
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אז ככה שנים השתמשתי ב 2K עכשיו איך אני מעביר את כל הTOOLBAR ל סטייל 2000? ובהגדרות של החייגן מה אני צריך להגדיר(האם הגדרתי נכון והאם צריך שיהיה את כל ה "V" מוצורפות תמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי שתי מהדורות מקוריות של VISTA כן כן מקוריות HOME PREMIUM ו BUISNESS אז אני אתקין את ה HOME עכשיו יש לי כמה שאלות: 1)תיהיה לי בעיה במציאת דרייברים 2)זה בהתקן הזה של מייקרוסופט אומר שצריך 40 GB קיבולת ויש לי 120 אבל מכיוון שפיצלתי את זה למחצות יצא לי 39.9 GB זה באמת ישנה משהו? צריך לעשות משהו כמו לאחד את הכוננים? 3)בכלל שווה לי עכשיו להתקין את ה VISTA ? אם אני גיימר ומשחק במשחקים כבדים? ולמיקרה שצתרכו המיפרט שלי: פנטיום 4 3 GHZ 1 GB זכרון כרטיס מסך X1950 GT 256 MB 4)אם יש לי צורך בדיסק חדש במקום 32 ביט לדוגמא 64 או שהדיסק נשרט אני יכול לקבל חדש כמובן בהצגת הרשיון או ו תמונות של הקופסא + הרשיון? אז בבקשה תענו לי
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-