עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך אני מבטל תרקע הלבן הזה של האייקונים בשולחן עבודה..? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  2. שלום לכולם. בזמן שאני גולש באינטרנט בכמה אתרים פתאום ברגע אחד נסגרו כל האתרים. זה היה נראה קצת מוזר אז נכנסתי להתחל לעשות כיבוי, איך שעולה החלון של הכיבוי הוא נסגר אחרי כמה שניות. ראיתי גם ששיש איזה הודעה מהפיירוואל, בקיצור הבנתי שמישהו פרץ למחשב. כך זה נראה. כיבתי את המחשב ואחרי שאני מדליק אותו הוא עוד לא נכנס לווינדוס והוא נתקע בחלון שרשום " טוען את הווינדוס" משו כזה. (גם העכבר נתקע) מה עושים????? יש לי הרבה קבצים חשובים במחשב.. בבקשה עיזרו לי, תודה!

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית! אתמול קרס לי ההארדיסק (SATA 120GB) במחשב ואני חייב לשחזר את הנתונים שעליו. בנוסף להארדיסק הזה יש לי רק עוד הארדיסק USB חיצוני, וחשבתי לעצמי שאני אתקין את הוינדוז על ההארדיסק החיצוני ואז על ההארדיסק החיצוני הזה אני אתקין תוכנה לשיחזור נתונים ואני אשחזר את החומר הרגיש שאני חייב לשחזר מההארדיסק SATA שקרס לי אתמול. אבל כשהתחלתי להתקין את הוינדוז אז הוא זיהה את הההארדיסק החיצוני USB אבל הוא אמר לי שהוא לא מוכן להתקין עליו את הוינדוז. האם זה אפשרי להתקין וינדוז XP על כונן USB חיצוני?? האם יש דרך פשוטה ונוחה יותר לשחזר את הההארדיסק SATA שקרס?? אני מודה מראש לכל מי שינסה ויעזור לי כי אני ממש אובד עיצות וממש נכנס פה לדיכאון אם ילך לי כל הפרוי…

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by aerosmith,

קניתי דיסק קשיח חדש. האם אפשרי להתקין עליו ווינדוס כאשר כבר מותקן לי ווינדוס ב-C? C הכונן הישן, F החדש. שאלה שנייה - האם בפירמוט אם למשל אני מעביר קבצים מ-C ל-F אפשר לעשות פירמוט רק על C וכל הווינדוס ימחק אבל הקבצים שב F לא ימחקו? תודה לעוזרים.

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. הייתה לי מצלמה של LOGITECH וכמובן שהייתה מותקנת על המחשב התוכנה של המצלמה , כשהפסקתי להשתמש במצלמה ביצעתי הסרה לתוכנה של לוג'יטק ומאז כל דבר שאני עושה כמעט במחשב גורר אחריו ארור שמחרפן אותי העליתי תמונה שלו . הרצתי CCLEANER וTWEAKNOW REGCLEANER ושום דבר לא עוזר .. הוא לא מופיע בהסרה תוכנות של הווינדואז ואני לא יודע מה לעשות כבר . תודה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by danatg,

היי, רכשתי ווינדוס בעברית ואני מעוניין לשנות אותו לאנגלית המדריכים באינטרנט מדברים על שינוי DISPLAY LANGUAGE אני רוצה לקבל גרסה זהה למקורית שבאנגלית איך ניתן לעשות זאת?

• 13 תגובות
    • 15.6k צפיות
  7. שלום לחברי הפורום, אני עומד להזמין מחשב חדש עם המפרט הבא: Q6700 ב OC CF של 4850 4GB זיכרון לוח אם X48 מסך 22" רציתי לדעת אל איזו מערכת מומלץ לעבוד כדי לנצל הכי טוב את משאבי המחשב... אני יודע שלויסטה יש DX10 השאלה האם עבור משחקים החדשים ואלה הכבדים שיצאו בשנה אחורה ויסטה 64 תתמוך או שעדיך ויסטה 32 או בכלל XP אני נוטה לכיוון 64 כי היא תתמוך ותזהה את כל הזיכרון שלי אבל האם ניתן להריץ עליה את כל המשחקים?? ??? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  8. אני רוצה לשנות את הצבע הלבן של הכתב באיקונים בשולחן עבודה, מישהו מכיר איך ?

• 10 תגובות
    • 11.7k צפיות
  9. מכירים את האופציה הזו, למשל שכותבים GOOGLE ואז לוחצים CTRL+ENTER ואז הוא אוטומטית משלים לWWW.GOOGLE.COM ? (בגרסה אנגלית של WIN, ברסה עיברית הוא ישלים את זה לWWW.GOOGLE.CO.IL) קיצר אני רוצה להגדיר אצלי צירוף מקשים נוסף שנניח CTRL+ENTER ישלים לCOM ושSHIFT+ENTER ישלים לCO.IL מישהו יודע איפה ההגדרה הזו בREG או אולי איזה תוכנת TWEAKING לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  10. האקספלורר שלי לא פותח חלונות מתוך חלונות קייימים (open in new window או לינקים בתוך דפי אינטרנט שמחייבים פתיחת דף נוסף על הדף הקיים). הפעולה שמתבצעת בעת הקשה על קישור או נסיון לפיחת חלון חדש מתוך חלון קיים היא פתיחת חלון לבן ללא תוכן. אשמח לעצות איך לפתור את הבעייה. לכל אוהדי הפייר פוקס, אני משתמש גם בו, אבל באתרים מבוססי אקספלורר בעיקר בארץ זה מפריע. אגב, הבעייה קיימת רק באקספלורר, הפייר פוקס עובד כמו שועל

11. Started by maverick,

פתאום אני לא מצליח לפתוח דפדפן של אקספלורר. הוא קורא קצת בדיסק הקשיח וכלום לא קורה. כאשר אני מסתכל ב-task manager אני רואה שהפרוסס נפתח (iexplorer) ואז הוא פתאום נסגר. פתרון?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אז ככה: יש לי WINXP PRO+SP1 במחשב שני יוזרים-אני (אדמין) ועוד אחד (power user). (1) אצלי הכל בסדר, אבל ביוזר השני יש לי בעיה להגדיר את ההופעה של סרגל התכניות: נכון יש את האופציה לבטל את 'גלול תפריט תוכניות'? זתומרת שהתפריט יפתח לשני דפים צמודים במקום שיהיו את החיצים האלה למטה כדי לגלול את התפריט. ביוזר שלי הצלחתי לבטל את זה, אבל משום מה אני לא מצליח לעשות את זה ביוזר השני. ניסיתי הכל: לעבור לתפריט רגיל (זה כרגע בקלאסי) ולחזור, לאפשר את הגלילה ואז לבטל, להפוך את היוזר השני לאדמין ולשנות במצב כזה, לשנות במצב רגיל...... כלום לא עובד... למישהו יש רעיונות? (2) אצלי במחשב השמות של הקבצים על הדסקטופ מופיעים עם רקע שקוף (כתב לבן שמאחוריו רואים את הטפט, בלי רקע). ניסיתי לעשות את …

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  13. Started by sherlock1212,

עד עכשיו השתמשתי רק ב-fire fox אבל היה איזה אתר שלא עבד איתו אז נסתי אם ie והוא כן פועל אבל הבעיה היא שאי אפשר לכתוב בעברית(/'חט???הי??ג?ד,\?ב??אז) משהו מכיר פיתרון חוץ מ"אל תשתמש באתר","תחליף אתרים" וכו'

14. Started by Eviljelly,

אני לא משתמש ב MSN אבל כן משתמש ב HOTMAIL וכל פעם שאני משנה עמוד בהוטמייל ה MSN נדלק ונכבה מחדש ומאיט בצורה משמעותית את המחשב ... מישהו יודע איך גורמים לו לא לעשות את זה ? ???

15. אהלן,ברשותי WINXP , ועכשיו יש קטע מוזר - חלק מהתיקיות שאני יודע בודאות שיש בהם תכנים, נראות כריקות.אפילו חלק מהתיקיות כלל לא נראות.זה מוזר כי זה רק חלק מהתיקיות והקבצים ולא הכל!! מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  16. Started by JVT,

ממצב???? אני מקווה בסדר.. שמעו אני חייב שתסבירו לי *-קצר ולעניין-* איך אני מתקין את VISTA על מחשב Intel P4, 3GHz, 1GB, ASUS P5RD1-V, GeForce 6200 Turbo אם אפשר בכלל... מרגע סיום ההורדה ועד להפעלת שולחן העבודה. תגידו לי איזה VISTA הכי כדאית עבור המחשב שלי (Ultimate, Basic, Business וכו'), כי אני לא רוצה להסתבך עם איטיות וכל מיני בעיות במהירות. --- למנהלים --- אם יש דיון מדריך על התקנת ה-VISTA ואתם יכולים להפנות אותי אליו, אפשר למחוק/לנעול את הדיון.

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  17. שלום לכל חברי הפורום לאחרונה התחילה ביתי בת השנה להתעניין בטכנולוגיה, מדי פעם כאשר אני עובד על המחשב היא זוחלת לה בשקט ולוחצת (לחיצה קצרה) על כפתור הכיבוי של המחשב של המחשב. מיד מערכת הפעלה (windows XP) סוגרת לי את כל האפליקציות ומכבה את המחשב (אין צורך לציין כמה עשן יוצא לי מהאוזניים באותם רגעים... ;D). השאלה שלי היא האם יש אפשרות (וכיצד) לומר למערכת ההפעלה להתעלם מלחיצה קצרה כזו. תודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by TheTNT.COM2,

שלום רב, רכשתי לפני שבוע מחשב חדש, עם כונן של 500GB (של WD), העניין הוא, שהוא מופיע לי בתור 99GB. הסיכום עם מי שרכשתי ממנו את המחשב, הוא שהמחשב יגיע עם גרסת הבטא של WIN 7.0, רציתי לדעת האם הגרסה בגלל שהיא בטא מגבילה את ההארדיסק ל- 99GB? ואם זה לו הבעייה, איך אני פותר אותה. בנוסף, בדקתי שאכן מדובר בכונן של ה- 500GB שמותקן במחשב, ככה שהטעות לא בחומרה. תודה רבה. כמו כן, הבנתי שיש פקודה שמאריכה ב-30 יום את הרשיון של התוכנה. רציתי לדעת מהי... תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by position,

התקנתי לאחרונה windows 7 והעברתי חומר שגיביתי ממחשב אחר. חלק מהחומר מכיל קבצים מוסתרים, ואני לא מוצא את המקום בו מורים למחשב להציג קבצים נסתרים (מה שהיה באפשרויות תיקייה בXP) כיצד ניתן לראות קבצים מוסתרים בווינדוס 7? תודה לעוזר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. כשאני מכניס את הדיסק של WINXP ולוחץ על REPAIR הוא כותב לי: 1. c:/windows אני בוחר 1 ואז שואל אותי מה הסיסמא של האדמיניסטרטור. ואין לי סיסמא. ניסיתי ללחוץ אנטר והוא זרק אותי לדוס: c:/windows איך ממשיכים מכאן?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by darkman,

אז ככה יש לי בעיה אין לי FLOPPY ואני רוצה לצרוב מחדש את הוינדוס שיש לי מדיסק מקורי ולהוסיף לו את הדריבר של הSATA כך שאני יתקין אותו מחדש אני לא יצתרך FLOPPY תודה אני יודע שפעם היה מדריך איך "לחבר" SP2 אבל לא מצאתי אותו

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by dp92,

המפרט של המחשב שלי הוא: E6300 X1950PRO 2GB RAM 677MHRZ GA-945P-S3 לאחר video testing במשחק Counter-Strike Source התגלה שבvista יש 118 fsp ובxp יש 172fps גידול של 54fps או באחוזים 46% מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  23. כאשר אני מייצר קיצור דרך אז אני מקבל את האייקון של הקובץ ללא החץ הקטן. איך אני מחזיר את החץ הקטן באייקון לכל קבצי קיצורי הדרך שלי? WINXP

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  24. Started by menis,

דרך דוס? אני מתכוון להתקנה נקיה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום לכולם יש לי מחשב חדש שאני עומד להתקין עליו וינדוס 7 64 ביט רציתי לשאול האם בזמן ההתקנה יש אפשרות לפרמט ולחלק את המחיצות ב HD (בשניהם..) או שאני צריך PARTITION MAGIC או משהו בסגנון בשביל זה..

• 3 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.