עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. קניתי מחשב חדש והתקנתי בו וינדוז 7 64 ביט, אני מנסה להתחבר ברשת למחשב הישן שמותקן בו וינדוז אקס פי 32 ביט ואני לא מצליח. אני מגיע למצב שאני רואה את שם המחשב הישן דרך המחשב החדש אבל כשאני מנסה להתחבר אליו כתוב לי שאני לא יכול להתחבר אליו. איך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  2. צהריים טובים, אני לא בטוח אם זה המקום לשאול אבל מקווה שזאת הכתובת, יש לי רישיון מקורי לוינדוס ויסטה 64-ביט שקניתי לפני שנתיים+ (לפני שהכריזו שכל מי שקונה ויסטה יכול לשדרג ל 7 בחינם) אני מעוניין לפרמט את המחשב ולהתקין עליו את ה ויסטה 64 ביט ומייד אחרי זה לשדרג ל 7, אני לא רוצה לקנות 7 במחיר מלא אלא רק לבצע את השידרוג, הבנתי שזה אפשרי במחיר סמלי למי שיש ויסטה עם רישיון מקורי, לשלם ולקבל את הוינדוס 7. חבר הפנה אותי לאתר http://www.latalmid.net בטענה שהם נותנים את השירות הזה של השידרוג, אך האתר לא עולה לי.. אם מישהו מכיר מקום אחר שנותן את השירות הזה או שאפשרי דרך הוינדוס לעשות את זה כבר אני אשמח תודה, יהונתן.

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  3. טוב אז אין סיכוי שאני נוגע יותר ב SP2 השאלה שלי היא.. XP PRO הרגיל הישן והטוב או 98SE יש לי מחשב חזק אבל הSP2 גמר אותו.. AMD 64BIT 3000+ ג'יגה זכרון במהירות 400 ג'יפורס 6800GT של לידטק לוח אם EPOX 8KDA3J אני מתכנן OC שהופך מ 2 ג'גה הרץ ל2.5 או2.4 אז אני רוצה מערכת שלא תתחמם אבל שתתמוך בכל המשחקים החדשים...(ובצורה הכי טובה..)

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  4. שלום אני עובד עם XP שאני פותח יישום משום מה הוא לא מופיע למטה בשורת משימות ושממזערים אותו הוא פשוט נעלם ולא מופיע ואפשר לחזור אליו שוב רק עם המנהל משימות או ALT TAB

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by pincher77,

יש לי שאלה בקשר לויסטה 32 ביט אם בעצם אני מתקין את זה על מעבד 64 זה לא משנה ? או שצריך תגירסה של ה64 למעבד 64 ? פשוט שלא תהיה שום בעיה ..

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  6. Started by EAD,

היי אני יודע שבברירית מחדל יש רק 10 פתוחים בHALF CONNECTION ויש PATCH שמסדר את זה נתנו פה לינק בעבר, ואני לא מוצא אותו מישהו יכול לעזור בבקשה? לתת גרסה הכי אחרונה (שיתאים לSP1 וכל השיפורים והתיקונים שנעשו מאז) וחשוב!!! שיהיה לגרסת 64 ביט! כמו כן אם יש עוד מדריכים, תוכנות וכו' עבור האצת הרשת וTCPIP וכו' בVISTA 64 ביט, אשמח אם תוכלו לצרף פה בבקשה

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  7. איך אני מבטל אותו? ^ תודה

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  8. Started by nimrods,

שלום לכולם..! צריך עזרה/עצה נתחיל ככה יש לי windows xp לא חוקי או משהו כזה (שעולה לי כול הזמן הwindows לא חוקי והעכשיו המערכת בסיכון) אז החלטתי להתקין את הwinaods מחדש שיהיה חוקי ועכשיו אני בבעיה כי יש לי מלא דברים על המחשב ואני לא רוצה שהכול ימחק לי יש אולי איזה שיטה שאני יכול לשמור את כול הקבצים/תקיות ועוד..? ויש לי עוד שאלה.! מה זה ההודעה שעולה לי כול הזמן למטה בסרגל כלים בהתחלה היה לי הwindows לא חוקי ועכשיו המערכת בסיכון מה אני עושה...?? צריך עזרה דחופה..!! תודה לעוזרים..!!!! nimrods

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  9. יש לי קובץ שאני רוצה להעתיק לאיזה תיקיה עכשיו השם שלו ממש ארוך אז זה לא מביא לי זה רשום לי רק 3 אותיות ראשונות ואז ~ את הסמל הזה איך אני עושה שלא תיהיה מיגבלה? זה קורה רק שאני מעביר את הקובץ לתיקיה שהשם שלה גם דיי ארוך

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by korn666,

i can't type in hebrew with my new win xp pro and i can't find hebrew on "Regional and Language Options"

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  11. Started by rani_la,

שלום... הורדתי מערכת הפעלה win xp ואני צורב אותה על דיסק אבל היה לא BOOTABOL ואני לא יכול להשתמש בדיסק כדי להתקין את המערכת אם משהו יודע אך הופכים את המערכת הפעלה ל-BOOTABOL תודה

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  12. Started by yosizach,

יש לי גגה' זיכרון אז לא יכל להיות מחסור זיכרון , דוגמא אני עובד עם האימול גפ בבוקר אומר לי עליו להיסגר לוחץ סוגר סוגר את התוכנה עכשיו גם באייסקיו ככה , בהwinamp ועוד .... ?! למה זה עושהאת זה ? אחרי כמה דקות וזה לא תמיד עושה את זה זה עניין ???

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by DivarX,

Hi all. First Sry i write in english but somthink was wrong with my fuc*** computer and i did format yesterday. And now i cant find the driver thet do the windows in Hebrew, This is the reson i opened this post, for asked you guys to help me find driver thet do the windows in Hebrew. Please!!! If sombody can help me please? (i get windows XP Pro)

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by benfree,

שלום לכולם, איך אני מחזיר קבצים שנמחקו מהדיסק און קי? מחקתי את זה ללא העברה לסל המיחזור (SHIFT+DEL). יש לי ווינדוס XP.

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  15. Started by thebenjamin,

שלחתי משהו להדפסה (המדפסת מחוברת למחשב אחר.. דרך הרשת) הקובץ הודפס אבל בשורת סמלים ליד השעון עדיין יש סימן של מדפסת כשאני משאיר את העכבר על האייקון רשום ש1 מסמכים ממתינים.. כשאני פותח את החלון אין אף מסמך.. ורשום 0 מסמכים ממתינים

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by giri71,

Hello I got 5 years old PC with windows xp pro sp2 installed on it and freezes every couple hours When i was checking event logs i got this alerts ACPI_ERR_AMLI_ILLEGAL_IO_READ_FATAL Anyone can help me with this here can it be something with motherboard BIOS Regards

17. שבוע טוב אני לא מצליח לבדוק אם המחשב יכול לשדרג עצמו ל ווינדווס 7 כי התוכנה Windows 7 Upgrade Advisor כותבת שהיא לא מזהה את החומרה במחשב אני יודע שיש במחשב ג'יגה 1 זיכרון ומקום להתקנה של ווינדווס ומעבד 2.6 הכרטיס מסך הוא 5500FX ואני לא יודע אם זה מגביל כמו שזה מגביל משחקים וכאלה.. אפשרי להריץ על כזה מחשב ווינדוס 7? תודה

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  18. Started by rambo88,

שלום יש לי windows xp pro ואני מעוניין להשים windows home עכשיו הדיסק עצמו לא תומך בboot [זה אורגינל של microsoft רשום not supported boot] עכשיו אני יודע להתקין רק דרך בווט למשהו יש דרך להתקין דרך דוס אמרו לי להשים ווינדוס 98 ואז לצאת איתו לדוס ואז להחזיר את האקס פי אבל מה המלאה עזרו לי זה ממש דחוף

19. Started by zvika48,

שלומות. המחשב עם 2 הרד דיסקים. שני ההרד דיסקים נכנסים למצב המתנה כאשר ההגדרה מתבצעת באמצעות כלי מאפייני תצוגה-שומר מסך-צריכת חשמל של ווינדוס xp האם ניתן באמצעות כלי תוכנה או חומרה (גמפרים) להכניס למצב המתנה רק את דיסק ה "slave". במצב המתנה מאוורר כרטיס המסך ממשיך לפעול. האם ניתן להרדים אותו? תודה צביקה

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  20. המחשב רושם לי INSUFFICIENT MEMORY משהו כזה עריכה : זה גם רושם לי שיש בעיה עם שתי קבצים AUTODEX משהו כזה ועוד קובץ

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by mor873,

נסתי לעדכן SP1 לויסטה , הורדתי את העדכון אשרתי הפעלה כמנהל לאחר מיכן הצלחתי להתקין, אבל בכיבו בהפעלה מגיע עד שלב 3 100% ונתקע הרבה זמן לאחר מיכן כותב SP1 לא הותקן חוזר למצב קודם! ניסיתי פעמיים ולא הצלחתי האם יש למשהו רעיונות לפתרון?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  22. שלום. יש לחבר שלי 2 כוננים. אחד של 500 ואחד של 750 GB הוא רוצה להתקין את שני המערכות הפעלה 7 ו XP על ה500 התקנתי את ה7 ועכשיו אני מנסה להתקין את הXP על אותו כונן וזה רושם לי שצריך תיקייה אחרת כי יש כבר תיקיית WINDOWS בסוף עשיתי WINDOWS/xp וזה התחיל להעתיק קבצים אחרי ההעתקה זה כרגיל עשה REBOOT ואז כשניסה להעלות הוא רשם no operating system או משהו כזה מה הפתרון ? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  23. Started by nivezrati,

סליחה שלאחרונה אני מטריד הרבה אבל זה הכרחי במהלך התקנת ווינדוס XP PRO שההתקנה מעלה את הקבצים הנחוצים לה להתקנה שיש את הפס שתמתלא וההתקנה הולכת באחוזים הקובץ [tt]cyclad-z.inf[/tt] פגוםולא נותן לי להמשיך את ההתקנה ניסיתי עם הדיסק השני שברשותי והדבר דומה אני דיי נואש וחייב עזרה תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  24. Started by yohna,

לא בטוח שזה שייך לכאן.. בכל אופן קניתי חלקים חדשים למחשב [ מעבד לוח כרטיס מסך ] חיברתי הכל טוב ויפה אבל בחיבור ה USB הוא לא מזהה לי הוא מזהה ב BIOS ועד לבחית מערכת [ SAFE MOD או רגיל וכו'] ישר שהוא נכנס לעמוד הטעינה כל מה שמחובר בחיבורי ה USB מתכבים ב BIOS כל מה שקשור ל USB על ENABLED [לא בטוח ככה כותבים] נ.ב לא יודע אם זה קשור אבל ה HD מהמחשב הקודם ולא התקנתי דרייברים כי אני לא יכול.. [ בעעית USB] מה לעשות? אני מתחרפן.. תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  25. Started by dyn,

שלום, כשאני מנסה להיכנס לקובץ מסויים שום דבר לא קורה. כשהסתכלתי על ההרשאות של הקובץ ראיתי 4 קבוצות שלכולן יש את אותן 2 ההרשאות (קריאה והפעלה, קריאה), פרט לקבוצה TrustedInstaller שלה יש את כל ההרשאות. בנוסף, כשאני מנסה לערוך את ההרשאות ולהוסיף לקבוצה שבה אני נמצא Users, אין אפשרות לעשות זאת. חשוב לציין שאת מע' ההפעלה לא אני התקנתי. תמונה מצורפת למטה. תודה על העזרה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים