Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב. התקנתי על אחד מהמחשבים בחברה אצלי את הXP מחדש לאחר פרמוט, משום מה הדיסק שהיה משויך למחשב היה גרסא עברית של הXP PRO. לגבי מעבר מאנגלית לעברית אני יודע שיש את MUI. אין בעיה. מה לגבי המצב ההפוך ? שבו אני רוצה לעבור מעברית חזרה לאנגלית(ההתקנה הייתה בשפה העברית). בתודה, אסף.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום רכשתי היום מחשב dell inspiron 6400 אחרי שהתקנתי את מערכת ההפעלה XP הוא מזה לי את כונן C ב2 ג'יגה וזהוא למרות שה כונן הוא בגודל 120 אך לשעות שהוא יזהה ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי הארד דיסק של 160GB בפירמוט הגדרתי ש C (הכונן שעליו התקנתי את הוינדוס) יהיה מחיצה ראשונה בגודל של 80 GB אחרי שהוינדוס הותקן , התקנתי עליו גם SP1 ושאני עושה לו Disk Management הוא מאפשר לי לקבוע את המחיצה השנייה בגודל של 50 GB במקום 80 יוצא שאני מאבד 30 GB. מה אני צריך לעשות כדי שהוא יתן לי להשתמש בכל ה 80GB ? תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
שלום , אני משתמש בWINDOWS XP באנגלית ובאפשרויות השפה שיניתי את הכל לעברית גם בREGINAL OPTIONS וגם בLANGUAGES אבל כשאני מנסה לשנות לעברית בADVANCED זה כותב לי: "Setup was unable to install the chosen locale. please contact your system administrator" אני מחובר כאדמין לWINDOWS והדיסק של הWINDOWS נמצא בכונן והשפות מימין לשמאל מותקנות. בבקשה עזרו לי! תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
איך אני משתף מדפסץץ בויסטה ?חברה בבקשה תעזרו לי..!
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ראיתי שהרבה משתמשי לוחות אם מבוססי nForce בחלונות התלוננו שהם רואים את ההארד דיסק שלהם ברשימה למטה בתור removable device ולא ידעו איך להוריד את זה. להלן הדרך להוריד את זה (בלי להסתיר או שטויות כאלו) ובלי לפגוע ב DOK למניהם (הם עדיין יופיעו). הפעילו את עורך הרגיסטרי, regedit, וחפשו את המפתחות הבאים: אם יש לכם מערכת הפעלה 64 ביט: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvata64 אם יש לכם מערכת הפעלה 32 ביט: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvata או HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvatabus הוסיפו שם משתנה DWORD חדש בשם DisableRemovable ותתנו לו ערך 1. הפעילו מחדש את המחשב וזהו עכשיו, מכיוון שאין יותר מדי מדריכים…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אם אני יעשה שיחזור מערכת זה יחזיר לי גם את כל מה שהיה לי בכונן D למצב שהיה? הכוונה אם אני עושה שיחזור חצי שנה אחורה לדוגמא כל התמונות/שירים/סרטים כחולים וכו' ימחקו לי במידה והרק בימים האחרונים שמתי אותם שם? או רק לכונן c של מערכת ההפעלה זה ישפיע תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום. אני מחליף כמה חלקים במחשב (לוח אם). רציתי לדעת האם קיים שוני אם אני אתקין WIN מאפס או שאמחק את כל הדרייברים ואתקין מחדש. אני יודע שיותר בריא להתקין מאפס אבל הזמן והכח גורם לתיסכול.
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
המטרה שלי היא להפוך את הדסקטופ לנקי לגמרי, כלומר ללא אייקונים. יש לי בעיה אחת. אני לא מצליח להעלים את הסמל של סל המחזור. עזרה מישהו??? תודה רבה !!
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
-
אני חושב שאני יודע את התשובה,אך רק כדי להיות בטוח,שהמומחים יאשרו שזה פתדון שעובד: win 7 ultimate כבר מותקן על המחשב,אני מתקיןxp על מחיצה אחרת,ובגמר ההתקנה אני חוזר לוינ7 ועושהboot repair מתוך נתפריט שלrepair my computter .ואז אמור להיות המסך של הדואל בוט. זה נכון או שפיספסתי\טעיתי במשהוא? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
https://www.fudzilla.com/news/pc-hardware/53660-amd-ryzen-cpus-get-a-performance-hit-in-windows-11-os עוד סיבה לוותר על הדור הנוכחי במעבדים מערכת הפעלה ווינדוס 11 מתקשה להגיע לכדאיות עבודה עם מעבדי AMD כל פעם שמערכת ווינדוס חדשה מגיעה , התוצאות עגומות . לא מספק מחירים בשמיים כבר קניתם מחשב והמערכת ווינדוס 11 גורמת להנחתה בביצועים . לא מובן לי איך מערכת ווינדוס 11 שטוענים שיותר מכילה קוסמטיקה של תוכנה מאשר תוכנה חדשה והצליחו להרוס את הביצועים ?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
- 1 follower
-
-
יש אפשרות להסיר לינק מסוים באקספלורר במקום לנקות את כל ההיסטורי?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים בין הגרסאות? והאם יש ל HOME EDITION תמיכה מלאה בSIDE WINDER (הגה רוטט)? כיוון שב PRO הוא לא יכול להתקין את הדריבר. נ.ב ההגה בלי כניסת USB אלא GAME PORT.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא יודע אם השאלה מתאימה לפורום הזה, אבל לא יכולתי למצוא משהו אחר: יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב ושניהם מזוהים בביוס בלי בעיות. כל אחד מהם מחולק לשתי מחיצות. מה שמופיע לי בווינדוז (XP) זה ככה: הסיווג של הדיסק הראשון הוא C ו-E (שמכיל את מערכת ההפעלה ב-C מן הסתם), והסיווג של השני הוא D ו-F . אני מעוניין לשנות את הסיווג ככה: דיסק ראשון C ו-D ודיסק שני E ו-F. איך אני עושה את זה? * אני יודע שזה אפשרי כי ככה זה היה לי בהתחלה ואני לא זוכר מה קרה כשזה השתנה... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך עזרה בבקשה במציאת פאטצ' של התקנת עיברית ל- windows xp home edition, היכן אני יכול למצוא אותו?, חיפשתי באימיול לא מצאתי. יש לי את אותו פאטצ' אבל של אקס פי פרופשיונל, וכתוב שם שזה עובד אך ורק על פרו, ולא על הביתי. יש דרך לשנות את זה ולהפעיל את זה גם בביתי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מאמר בעברית המתאר את תהליך ההתקנה של Vista: http://www.ben-shushan.net/install_windows_vista.htm
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כל שתי דקות קופץ לי חלון עם פרסומת כזאת של מסנג'ר סרביס. איך מבטלים תדרעיק הזה?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אחרי כניסה לsafe mod כל הדסקטופ שלי נראה כאילו הוא עבר צונאמי. יש דרך כלשהיא לשמור על הסדר שלו ? (יש לי מלא איקונים עליו)
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי גירסה 6 של EXPLORE ואני לא מצליח לגלוש באתר GAMER.... כל כתבה אני מקבל רקע כחול/תכלת כזה... הנה תמונה: תודה מראש לעוזרים נ"ב הנה לינק לאתר למי שלא מכיר: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/?skin=0 נ"ב2 אני מקווה מאוד שזה מתאים לפורום הזה...
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
טוב תראו נגעתי בSERVICES ואני חושב שזה דפק לי את המחשב אז אני רוצה לעשות שיחזור לSERVICES שהיו עם SP2 ואם אפשר בכלל אז אני רוצה למחוק את הSP2 ולהשאיר רק SP1 עם הSERVICES שלו האם זה אפשרי ?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, (אני מתנצל מראש אם זהו הפורום הלא נכון לנושא זה.) בזמן האחרון יש לי בעייה מתמשכת ב- Internet Explorer 5/6, הפועל על מערכת ההפעלה Windows 98. הדפדפן נסגר בכל כמה דקות של עבודה עם שגיאה של "יישום זה ביצע פעולה לא חוקית", לרוב בקובץ Kernel32.dll או בקובץ User32.dll. הבעייה מתרחשת בעיקר כאשר פותחים יותר מחלון דפדפן אחד. ניסיתי לעשות פעמיים פורמט ולהתקין מחדש את Windows, אך זה לא עבד. למחשב המדובר יש רק 64MB RAM, אך אני מאמין כי הדפדפן היה אמור לעבוד כראוי גם עם כמות כזו של זיכרון. ב- Google או באתר הראשי של מיקרוסופט לא מצאתי פיתרון - האם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור בעייה זו? בתודה, יובל
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
טוב אז זה מה שקרה לחבר שלי במחשב ניסתי לעזור לו וכלום לא עזר אז ככה: הוא מספר שפתאום ה PCHEALTH הופיע לו בהוספרה הסרה והוא מחק אותו כי הוא לא ידע מזה, ולהלן הבעיות: 1)MSCONFIG לא נפתח מההפעלה וכדי להפעילו יש צורך ברשימת המיקום המלא של הקובץ. 2)remote assistance לא נפתח ויש הודעת שגיאה שהמרכז עזרה ותמיכה לא הופעל וכאשר אני מנסה להפעילו מה- services מתקבלת ההודעה הבאה: לא הייתה אפשרות להפעיל את השירות help and soppurt ב- מחשב מקומי. שגיאה 1083: תוכנית ההפעלה ששירות זה מוגדר להפעיל אינה מיישמת את הוראות השירות. 3)מרכז עזרה ותמיכה לא נפתח וכתוב ש helpctr.exe לא נפתח. 4)בתיקיה c:\windows\pchealth חסרים הרבה מאוד קבצים (השוואה שנערכה בין מערכת שלו לשלי). בתודה מראש, אופק נ.ב א…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-