Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין הגראסאות הבאות של WIN XP PRO? Microsoft Windows XP Professional N Corporate SP2 Integrated February 2007-ETH0 Microsoft Windows XP Professional Corporate SP2 Integrated February 2007-ETH0 ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא יודע אם השאלה מתאימה לפורום הזה, אבל לא יכולתי למצוא משהו אחר: יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב ושניהם מזוהים בביוס בלי בעיות. כל אחד מהם מחולק לשתי מחיצות. מה שמופיע לי בווינדוז (XP) זה ככה: הסיווג של הדיסק הראשון הוא C ו-E (שמכיל את מערכת ההפעלה ב-C מן הסתם), והסיווג של השני הוא D ו-F . אני מעוניין לשנות את הסיווג ככה: דיסק ראשון C ו-D ודיסק שני E ו-F. איך אני עושה את זה? * אני יודע שזה אפשרי כי ככה זה היה לי בהתחלה ואני לא זוכר מה קרה כשזה השתנה... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כשאני פותח את המחשב או שאני מאתחל אותו זו הברירת מחדל שאני מקבל בכוננים. הם מזוהים כאודיו למרות שאין אף דיסק בהם. כמובן ששני הכוננים הם נגני בלו ריי. אגב אחרי שאני פותח את המגשים זה מסתדר בערך(כאילו פעם כן ופעם לו) זה גם מאוד מפריע לתפקוד שלהם תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ואם יש אפשרות כזאת איך מבצעים אותה בדיוק? אודה לתגובות.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, עם הארד דיסק WD 250GB (דגם WD2500KS). אני מתקין ווינדוס. הבעיה שבשלב שבו אני אמור ליצור PARTITION, ההתקנה כתבה שהוא מזהה שיש לי סה"כ מאה שלושים ומשהו GB, ולא מאתיים ומשהו. ניסיתי כמה פעמים = אותו סיפור. ב-BIOS, לפני ההתקנה, הוא מזהה נכון את הדגם של ההארדדיסק. התקנתי עד הסוף, וכשווינדוס עלה אין שינוי - סה"כ כ-133GB. התקנתי אוורסט, בעמוד הראשי האוורסט מזהה נכון את הדגם של ה-HD, ומציין שם 250GB, אבל בעמוד של התקני האחסון הוא אומר שסה"כ יש לי 133GB . מה לעשות?? ==> עדכון - מצטער, נראה שפרסמתי בפורום הלא נכון. יש פורום לאמעצי אחסון - מעביר לשם
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP אני רוצה ליגרום לWINDOWS לא לבקש את בדיסקת עם הדריור של ה SATA יש מצב לעשות את (באיזה ספריה זה אמור להיות ) ???
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מאז שפרמטתי את המחשב הוא נתקע אחרי כמה דקות שאני נכנס למשחק(נראה לי שזה בעיה ב-windows אבל אני לא בטוח) מה לעשות? כבר פרמטתי פעמים ??? יש איזה דרך לבדוק מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח את המחיצה והיא לא נפתחת. נראה לי יש לי איזה וירוס או משהו עשיתי עם הנוד הוא מצא טרויאן ואז מחק אותו וזה עדיין לא עבר... אז אני צריך איזה משהו שיעזור לי נגד ווירוסים או משהו כזה... אני זוכר איזושהי פקודה sfw / scan משהו כזה שמחפשת באגים ומתקנת אותם. בבקשה תנו לי את הפקודה אני לא זוכר אותה בידיוק
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי בעיה אם ההתקנה של ווינדוס XP אחרי שהוא סורק את כל מה שהוא עושה בהתחלה ואז שאני לוחץ אנטר בפעם הראשונה הוא רושם שהוא לא מוצא שום הרד דיסק ורציתי לשאול איזה גירסה אני אמור להתקין שיש בה תמיכה לSATA2 ? או איך אני מתקין תמיכה של SATA2 כרגע אם אין לי שם ווינדוס ? (יש לי לוח אם של ASROCK)
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
צריך מדריך להתקנה נקייה וגם התקנה על מערכת הפעלה קיימת תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום וחג שמח יש לי בעיה במחשב השני בבית, אני מנסה לבצע פורמט והתקנה מחדש, אני מפעיל את המחשב דרך הדיסק של windows xp, ולוחץ על "R" כדי שאוכל לבצע פירמוט, הבעיה שבשלב שהוא מבקש ססימת Admin אין לי סיסמה, אני לוחץ "אנטר" והוא אומר שהסיסמה שגויה, בדקתי 10 פעמים ואין סיסמה בכלל ב-Admin היתה בעבר אולם ביטלתי אותה. מה אפשר לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
-
שלום, אז בלי שיותר מדי התעניינתי שמעתי שלויסטה שלל תקלות ובעיות ואף פעם לא בחשתי בנושא עד עכשיו, כי עוד המעט יגיע המחשב ואני צריך לבחור מערכת הפעלה. ממה ששמעתי הXP תעבוד בסדר גמור אבל הבנתי שהויסטה בנויה יותר טוב לניצול 4 הליבות, האם זה נכון ואם כן במה זה מתבטא? על איזה מערכת הפעלה הייתם ממליצים בכללי למחשב עם קוואד קור? תודה, דניאל.
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום. אני מחליף כמה חלקים במחשב (לוח אם). רציתי לדעת האם קיים שוני אם אני אתקין WIN מאפס או שאמחק את כל הדרייברים ואתקין מחדש. אני יודע שיותר בריא להתקין מאפס אבל הזמן והכח גורם לתיסכול.
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [F:\WINDOWS\Minidump\Mini112405-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. * **************************************************************************** Executable search path is: ************…
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3297280,00.html רק להזכירכם ווינדוז XP פרו עם SP2 עולה 299 דולר (MSRP). אני מניח שלרוב המשתמשים פה גרסת הHome Premium תספק את כל הצרכים - אנו מסתכלים על ירידה של 40$.
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, אני לא כ"כ מרוצה מויסטה (תקיעות..) למרות המחשב החזק. מעוניין לחזור ל-XP (התנגדויות, אגב יש למישהו?) אני לא מבין גדול בנושא אבל חושש להתקע עם הודעות בסגנון Windows was unable to open file since file is corrupted. לגמרי המצאתי נוסח, אבל תזרמו איתי.. תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מידי פעם שאני מפעיל משחק התוכנית ehrecvr.exe מאמצת את המעבד ב 50 % . אני חייב לעשות בtask manager סיים תהליך על ehrecvr.exe כדי שמשהו יזוז במחשב כמו שצריך. וזה התחיל פתאום, יש לי windows 7 RC ממתי שהיה ניתן להורדה והכל פעל כמו שצריך. מישהו יודע מה זאת התוכנית הזאת ולמה היא עושה את זה ?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
I got now Vista Without SP, and i got CD with X64 SP2. When I try to boot from the CD, from some reason it not start installing the new vista. I got the same problem with my X86 SP2 Vista. (I couldnt install it on my XP) But now when I got X86 without SP, I can install the X86 SP2. So its mean i need to get X64 sp1? and only after to install the SP2? btw, i did mistake and when i install the vista i change the language writing to English. how can I change it to hebrew aswell?
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
עכשי היתקנתי את ויסטה 64 ולא מוצא אנטי! יש המלצות? ???
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, איך אני מחזיר קבצים שנמחקו מהדיסק און קי? מחקתי את זה ללא העברה לסל המיחזור (SHIFT+DEL). יש לי ווינדוס XP.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
-
נגיד ואני קונה ווינדוס ומאבד את הדיסק יש אפשרות דרך מייקרוסופט לקבל דיסק חדש? (אם אני מוכיח להם קניתי) כי לא נראה לי שהדיסק שווה יותר מכמה שקלים כל הקטע זה הרישיון.. למישהו יש ניסיון בנושא?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום , אני משתמש בויסטה HOME BASIC בנייד שלי , הגדרתי בעבר חייגן ל ADSL שיש לי במקום העבודה ויום בהיר אחד כל החייגן הזה נעלם מרשימת האופציות של הרשתות שאפשר להתחבר אליהם. כרגע , גם החיבור הזה לא מופיע וגם אם אני מנסה להגדיר חייגן חדש הוא נותן לי שגיאה. מה שיותר מוזר זה , שמדיי פעם אני כן רואה את החייגן שהגדרתי ברשימה. (לא , הרשימה לא מסוננת שיראה רק חיבורים אלחוטיים אני סימנתי שם שיראה את כל אופצ' החיבור). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה? תודה
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-