Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אמרו לי שכשאני משתמש ברקע לשולחן עבודה המחשב (בכללי אני מתכוון) עובד לאט יותר... זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
hi, I have just installed VISTA64 do the Live Messenger is not supported ? Thanks
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
-
וב PROSSESS רק תוכנות של ה SYSTEM מופיעות ביצירת TASK MANAGER חדש ואשר מופנה ל DIRECTX חוזר הכול לקדמותו מה עושים תודה
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הנה סקרינשוט : הבנתי שצריך להסיר איזה עדכון של מייקרוסופט איזה בדיוק? או שזה משהו אחר?
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לכל עידכון שיורד מספר בדר"כ. מישהו זוכר \ יודע מה מספר העידכון לאימות מערכת הפעלה 7 ? לא מזמן זה יצא "וחיסל" את רוב הפיראטיות. תודה
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
שלום , אני משתמש בויסטה HOME BASIC בנייד שלי , הגדרתי בעבר חייגן ל ADSL שיש לי במקום העבודה ויום בהיר אחד כל החייגן הזה נעלם מרשימת האופציות של הרשתות שאפשר להתחבר אליהם. כרגע , גם החיבור הזה לא מופיע וגם אם אני מנסה להגדיר חייגן חדש הוא נותן לי שגיאה. מה שיותר מוזר זה , שמדיי פעם אני כן רואה את החייגן שהגדרתי ברשימה. (לא , הרשימה לא מסוננת שיראה רק חיבורים אלחוטיים אני סימנתי שם שיראה את כל אופצ' החיבור). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה? תודה
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעדכן את הWINDOWS שלי בעידכונים ואני מקבל כל הזמן את המסך הבא לינק: http://img12.imageshack.us/img12/3381/61808023.jpg אני עושה את הצעדים עד הצעד4 ואז אני מקבל את ההודעה הבאה http://img12.imageshack.us/img12/3774/45109681.jpg עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי את המגן למטה בצד שמאל בצבע אדום שכותב שהעידכונים לא עובדים..ממש מטריד! מה עושים כדי שיעבדו לי העידכונים נורמלי? תודה
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כשההורדה באינטרנט אקספלורר מסתיימת אז יש מין רעש חלש כזה. ברצוני לשנות לרעש יותר חזק\אחר... איך אני עושה זאת? תודה מראש. .swg
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני כבר אייזה חצי שניה מנסה לפרמט את המחשב מיני נייד שלי ואני לא מצליח מישהו יכל לעזור לי בתהליך הזה המטרה היא לפרמט מ וינדוס 7 סטרטר לוינדוס xp הישן והטוב. תוורה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
היי, הורדתי את התוכנה REDLIGHT, ואני ממש מרוצה ממנה, אז רציתי שכל קובץ AVI יפתח אוטומטית בתוכנה ולא בWMP. כרגיל עשיתי FOLDER OPTIONS-FILE TYPES ושיניתי ב-AVI נפתח ע"י REDLIGHT. אבל זה לא שינה דבר, ההגדרות נשמרו ועדיין הכל נפתח ב WMP. למה?? ד"א יש לי XP PRO. חוץ מזה מישהו יודע איזו תוכנה מבין השניים מציגה סרטים יותר יפה?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לא רוצה לעבור לויסטה בנתיים, אבל לא אכפת לי להשתמש בה בנוסף ל XP, כך שיהיה לי גיבוי
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש דרך או תוכנה לאקס פי אשר תאפשר רק למתמש שלי מבין כל האחרים להכנס לכונן הארד דיסק מסוים שכמובן חילקתי הכוונה שהמתמשים האחרים אפילו לא יראו את הכונן החדש שלי ורק מי שנכנס דרכי יוכל שלא תיהיה לו שום גישה תודה לכולם
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
ניתקלתי במשהו מוזר ב WINDOWS7, האייקון של הרשת מראה לא מחובר, ולמעשה הכל תקין יש גישה לאינטרנט בתוך מרכז הרשת והשיתוף הכל תקין הוא מזהה שיש גישה לאינטרנט, אבל רק האייקון ב TRAY מראה מנותק. מישהו מכיר את התופעה? אגב לפני כמה ימים הכל היה תקין.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
ברצוני לבטל את הדרישה להקלדת PIN בכניסה לחלונות 10? ראיתי שצריך להכנס ל- accounts לאחר מכן לגשת ל- sign in options, windows hello pin ושם יש שני לחצנים: change ו- remove. להבנתי צריך ללחוץ על ה- remove כדי לבטל אבל הלחצן באפור ואינו מגיב. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
hello ppl Each time I use Firefox in Vista, I get a message saying Firefox has stopped working each time I close the program. יש לי ויסטה 64 ביט ואת הFIREFOX הכי חדש,2.0.0.6
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום. כשאני עושה ctrl+alt+dlt ואני נכנס לproccess יש שם משהו שאוכל לי את הזכרון איזה 40 מגה ואני לא יודע מזה כי אני לא רואה שום תוכנה רצה בשם הזה. משהו יודע מה זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אהלן. מה ההבדלים בין מערכות ההפעלה ? מה יש בביזנס שאין ברגיל ? אני צריך את המחשב לעסק שלי ובו זמנית לשימוש בייתי. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אחר פירמוט המחשב, ברשותי חבילת השפה העברית. התהליך מוכר לי ועשיתי אותו לא פעם ולא פעמיים (הכוונה להוספת חבילת העברית ולאחר מכן השינוי היכן שצריך על מנת שיהיה עברית). הכוונה לשינוי, זה תהליך בדיוק כמו התהליך במדריך הבא: הגדרת עברית ב-Windows XP - אחת ולתמיד אבל וכאן האבל, חלק מהתהליכים אצלי במחשב מעורבים (אנגלית ועברית) הנה דוגמאות: זו לא פעם ראשונה שאני מפרמט (אני מדגיש שוב התהליך מוכר וידוע ועשיתי אותו מספר רב של פעמים בעבר), אבל דבר כזה טרם נתקלתי של תהליבים במחשב כמו: מנהל המשימות או מאפייני תצוגה הם גם בעברית וגם באנגלית, גם לפני הפירמוט הכל היה אצלי בעברית בלבד. (הכוונה לפקודות - לשוניות כמו בדוגמא השולחן עבודה שרשום בעברית). באפשרויות אזור ושפה, אני…
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מכבה את המחשב והוא כותב לי בסוף כעת ניתן לכבות את המחשב במקום להתכבות אוטומטיט איך אפשר לסדר את זה יש לי במחשב השני שלי וירוס של 60 שניות והמחשב מכבה את עצמו איך אפשר להתגבר על זה תודה ניסים
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
חברים שלום רב, ;D אני זקוק לעזרתכם, לאחרונה התקנתי את הדריבר של nVidia 53.03 ולמרות שהורגש שיפור משמעותי בהורדם הבאגים שהיו לי במערכת נוצר מצב מוזר שהצלמיות - "איקונים" בוינדוס הפכו להיות כאילו ב256 צבעים.. מוזר לחלוטין.. הייתי שמח להעלות תמונה ע"מ שתוכלו לראות את המחזה.. אבל אני לא כ"כ יודע איך... בכל אופן, האיקונים נראים בצורה די מזעזעת - שללתי בעיה של זיכרון.. וזהו , אני לא יודע מה לעשות... בנוסף הדבר מופיע רק כאשר אני משתמש באפשרות של "שימוש בכל הצבעים האפשריים" באיזור של "אפקטים" במאפייני התצוגה. Os:windows2000 תודה לכולם.. mamulitis/
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
נפגמו לי כמה קבצי מערכת ע"י וירוס. אני יודע שיש דרך להריץ סריקה על כל הקבצים והקבצים שחסרים או שנפגמו יתקנו. איך? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם אם למישהו יש מדריך לתוכנה של ניהול משתמשים ACTIVE DIRECTORY 2008 אשמח לקבל ואם יש בכלל מדריכים בנושא רשתות או ויינדאוס סרבר אני גם ישמח תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
טוב לפי מה שאני יודע רוב המדריכים וכמעט בכלל לא עושים ויסטה מלאה אז יש לי מדריך לעשות ויסטה מלא: טוב קודם כל מורידים את זה: http://rapidshare.com/files/31980137/Andrexv.rar לאחר שמורידים את זה פותחים ואז מפעילים את הקובץ "UXTheme Multi-Patcher 5.0.exe" ומתקינים את זה(לוחצים הכל next) לאחר שסיימתים תפעילו את המחשב מחדש עכשיו אתם נכנסים שוב לתיקייה שהורדנו ולוחצים על הקובץ "Andrexv.msstyles" ואז אתם תיראו עיצוב של ויסטה לאחר שסיימתם סגרו הכל. עכשיו נעבור לחלק שעושה ויסטה מלא: לוחצים מקש ימיני על המסך ואז בוחרים "מאפיינים" הולכים ללשון "מראה" בוחרים בגודל גופן "large fonts"(לא חייב אבל זה רק יראה כך יותר אמיתי) אחר כך הולכים ל-אפקטים מסמנים ב-V "השתמש בשיטה הבאה להחלקת הקצו…
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-