Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
זאת בעיה אצל חבר בעצם..וזה מה שהוא אמר לי.. " יש לי XP PRO SP2 עם כל העידכונים, הכי מעודכן וה-XP באנגלית. בשבוע האחרון כשאני מנסה למחוק תיקיה הוא כותב לי שהתיקיה בשימוש (וכשאני נכנס לתיקיה אחרי המחיקה מחק את כל הקבצים, רק את התיקיה עצמה לא מחק). ככה גם עם קבצים שונים, אני רוצה למחוק וכתוב שתוכנה מסויימת עושה בהם שימוש. אי אפשר לשנות לקבצים ולתיקיות שם, להעביר אותם ולמחוק אותם.. נכנסתי ל-SAFE MODE (מצב בטוח) ועדיין אותה שגיאה!!! בינתיים כל מה שאני רוצה למחוק אני שם בהסתרה וככה לא רואה. האם זו בעיה ידועה, סוס טרויאני משהו?! יש לי פיירוואל + אנטיוירוס מעודכן + תוכנה נגד טרוייאנים.... איך אני יכול למחוק קבצים ?! זאת השגיאה שמופיעה.. : "
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום ניסיתי להתקין את ווינדוס2000 פרו, אך ההתקנה נכשלת לי כל פעם באותו מקום, ניסיתי מ3 תקליטורים שונים, ניסיתי ע"י העתקת שניהם להרדדיסק, ניסיתי על שני הרדדיסקים שונים (כמובן שההרדדיסקים פורמטו כל פעם). ההתקנה לרוב נופלת באותו שלב: לאחר העתקת הקבצים לכונן ההתקנה, לאחר הבוט הראשוני להמשך ההתקנה, כאשר ההתקנה מעתיקה שוב את הקבצים הפעם לספרית הויונדוס, הוא לא מצליח להתקין מספר קבצים, שונים כל פעם, וכל ההתקנה נכשלת. למישהו יש רעיון מה הבעיה? (ההשערה האחרונה שלי היא לוח האם או בקר הIDE עליו...) תודה, ערן עריכה: שני ההרדיסקים, עבדו בלי בעיה, לפני התחלת התקנות, לכן אני מניח שהם בסדר, בנוסף בבדיקת דיסק לסקטורים פגומים - שביצעתי רק על התחלת הדיסק, על קבצי ההתקנה - לא נמצאו בעיות, לכ…
-
דבר ראשון אני מקווה שאני בפורום הנכון, לא מצאתי משהו שניראה לי מתאים יותר. אז ככה אתמול בטעות ניתקתי את המחשב מהחשמל בזמן שהוא עבד (קורה) אבל אחרי שהדלקתי אותו מה שקרה זה שהוא ניראה כאילו הרגע התקנתי את הWINDOWS מחדש... ז"א הדסקטופ שלי כמעט ריק ו - my documents גם כן... יש לי גיבוי של המחשב מלפני חודש אבל מאז כתבתי מספר דברים חשובים שעכשיו פשוט נעלמו ואין לי מושג לאן... אם למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות על מנת לנסות לשחזר אותם אני ממש ממש אשמח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל תמחשב וניכנס לווינדוס ישר מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: http://planet.nana.co.il/aass22/001.JPG מה לעשות תעזרו בקשה....
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אם אני קונה וינדוס 7 ויש לי כמה מחשבים בבית האם מותר להתקין על כולם או שצריך רישיון בנפרד לכל מחשב? שזה משהו כמו 1000 שקל לכל מחשב :\
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אהלן, נתקעתי בסיטואציה שהווינדוס שלי ננעל ללא הפעלת מוצר וברצוני לטפל בכך. אך אני לא יכול להיכנס ללוינדוס בשום מצב (Normal, safe Mod). האם למישהו יש פיתרון ללא פירמוט? משה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
צריך את זה כדי להחליף ביוס לכרטיס מסך תודה ושנה טובה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש לי 4GB זיכרון. באפשרות הראשונה נכנסתי למאפיני המערכת (1) זה מזהה לי 4GB באפשרות השניה הרצתי את פקודת (dxdiag (2 וזה מזהה לי רק 3GB מה נכון מביניהם ולמה זה בכלל קורה? תודה!(: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כשהיה לי XP 32 ביט צרבתי דיסק מוזיקה של קבצי MP3 מאז פרמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה 64 ביט כשבאתי להעתיק את השירים חזרה למחשב כל השמות בעברית מופיעים בגיבריש לדוגמא : -223F~1.MP3 וככה כל הקבצים מופיעים בשם עם מכין מספר סידורי שכזה אני מניח שהבעיה היא המעבר מ32 ל64 השאלה איך אפשר לפתור את הבעיה ולשחזר את שמות הקבצים שיופיעו בצורה נורמלית בעברית...
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
מהו הציון המקסימלי בWindows vista? קיבלתי ציון 5
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לאחר חיבור טלפון סקייפ עם USB למחשב עם windows xp pro, אני לא יכול יותר לשמוע אודיו ביציאת האוזניות/רמקול. כיצד ניתן להחזיר את שמיעת האודיו גם ליציאת האוזניות? תודה
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי, יש לי את 7 מותקן ב C ואת VISTA מותקן ב D עכשיו אני רוצה מתוך ה 7 לפרמט את הכונן של VISTA אבל הוא לא נותן לי האם יש אפשרות כזאת או שאני חייב להכניס דיסק של WINDOWS ולפרמט מתוכו? (כלומר כביכול מתוך התקנת WINDOWS)
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה דיי מציקה עם הסאונד בוינדוס 7(64BIT).. הסאונד עובד לו בסדר גמור עד שלב מסוים שהוא פשוט מפסיק לעבוד.... כאילו הוא לא מנגן שירים ואם אני לא טועה גם רעשים של הוינדוס לא קורים.. מישו יודע? קרה לו ?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי מחדש RC1 על מחשב ריק לאחר ההתקנה של לוגמיאין שעברה במחשה הלוקאלי בהצלחה אני לא מצליח להתחבר עם שם משצמש וסיסמה למרו שבוודאות הם נכונים וגם הוחלפו לשם ניסוי כאשר אני נכנס לחשבון שלי ב LOGMEIN אני רואה את המחשב באונליין ולא מצליח להתחבר עם הודעת שגיאה על יוזר סיסמה בבקשה עזרה...
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום, תופעה שנתקלתי בה: כשאני מנסה לגשת ל-REGEDIT המערכת הפעלה (אקספלורר) מבצעת לעצמה מהן איתחול קל, כלומר מעלימה את שולחן העבודה לכמה שניות ואז חוזרת להציג את האיקונים ושאר הדברים. גם במצב בטוח לא ניתן לגשת לתוכנה. כל ניסיון לתקן את הרג'יסטרי על ידי השתלת קובץ REG קורה את אותה תופעה של האתחול. שמתי לב שמדובר במשתמש ספציפי במחשב שלא יכול לגשת לתוכנה. השאלה היא איך אני מתקן את המצב הזה עבור המשתמש הזה ? ? ?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש עם מעבד I7 של אינטל ומפרט מתקדם מאוד (8 ג'יגה זיכרון DDR 3), כעת אני מנסה להתקין מספר משחקים וכולם קורסים לי עוד לפני שאני נכנס אליהם, המשחקים המדוברים הם הנסיך הפרסי וריימן 3. מערכת ההפעלה היא וינדוס אקס פי 64 ביט, אין לי מושג מה הבעיה כי רק בהקלקה על הקובץ הפעלה המשחק קורס ולא עושה כלום. האם המשחקים לא מותאמים לעבוד או שמדובר בהתקנה לא טובה של החלונות, אני דאגתי לעדכן את הדרייבר הכי מעודכן של הכרטיס מסך אבל גם זה לא עזר. בכל מקרה תודה.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום ייש לי אקס פי הום אדישן ובימים האחרונים יש לי תופעה מעצבנת שכל קקובץ שאני רוצה לפתוח או שואל אותי אם לפתוח או ללא ואין לי מושג איך מבטלים את זה...ניסיתי דרך המרכז אבטחה בלוח בקרה אבל ללא ניראה שיש שם משו שקשור לזה הינה תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=mohzg4jfm0mw.bmp
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לאחר מספר חודשים של שקט שוב חזר העניין הווינדוס החשיך לי את המסך וטוען שהווינדוס לא חוקי כמובן שהוא שם את הכוכב המרגיז הזה למטה כבר שיניתי סיריאל פעם אחת ואז הוא ירד ממני יש פתרונות קסם לאיך מעיפים את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הרבה זמן לא יצא לי לבקר ...כיף לראות שהפורום עדיין שוקק כאן. אני מעוניין להחליף את הויסטה 64 ביט אצלי במחשב,לא מעט קריסות המון "שיהוקים" לא מובנים וחשבתי לעבור ל WIN7 . אני מחכה שתצא באופן רישמי שאוכל לרכוש ומתלבט אם ללכת על גירסאת ה 64 ביט או ה 32 . השימושים שלי הם רבים- מגרפיקה ,וידאו ,משחקים אינטרנט וסרטים בפורמט HD. הדיסקים אצלי בRAID 0 . אודה לעיצתכם לפני רכישה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
ראיתי פעם מחשב שכשעושים קליק ימני על "המחשב שלי" יש שם לוגו של הטכנאי שהתקין את הXP. איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכלום בחודש האחרון יש לי בעיה עם התהליך AUTOPDT בXP עם SP3 וזה לוקח ממני את כל הCPU. האם יש אפשרות (חו. מלסגור את התהליך כל פעם) למחוק את התהליך הזה?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס 7 64 ביט, עכשיו זה קרה לי כבר פעמיים שהמחשב נכנס למסך שחור בלי שום אזהרה מוקדמת או הערה, והדרך היחידה לצאת מזה זה הפעלה מחדש (פעם זה קרה לי בזמן שהווינאמפ היה דולק והמוזיקה נתקעה על אותו שניה אז זה יצר רעש כזה של טרמממממממממממממממממממממממממממ - אני מניח מכאן שהמחשב הפסיק להגיב) בדקתי את ה EVENT VIEWER והתקלה היחידה שרשום שם בזמן הזה היא ההפעלה מחדש של המחשב ללא שמירה של דברים קודם (יעני ריסט חרעאה לא דרך הוינדוס)
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי כמה תוכנות חדשות, פתאום אחרי יומיים עבודה האייקונים אינם מוצגים, כלומר הקיצור קיים אך עם האייקון הלבן של ברירת המחדל ולא של האפלקיציה עצמה.... כיצד ניתן לסדר את העיניין הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
טוב אז ככה כאשר אני מכניס את הדיסק ותדליק את המחשב הוא אומר לי ללחוץ על מקש כדי שאני יעש BOOT מהדיסק אני עושה את זה יש טעינה כזאת עם המסך השחור ויש את הWINDOWS STARTING אבל שאי מגיע שמסך שבו אני צריך להתקין לבחור שפות שום דבר לא מופיע רק הסמן של העכבר טוען איזה 5 שניות מפסיק ושום דבר לא מופיע ואני יכול להזיז אותו אבל פשוט אין שום חלון שום דבר ואמור להופיע החלון של בחירת שפות...בבקשה אני צריך עזרה ניסיתי 2 דיסקים שונים. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
טוב, המחשב שלי כנראה עובר משבר אישיות מסויים 2 בעיות מטרידות אותי מאוד, 1. מהתפריט יצירת קובץ חדש נעלם קובץ טקסט ורציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך לערוך את התפריט ולהחזיר אותו לשם 2. כל הפונטים במחשב שלי שקשורים לעברית נראית עכשיו בהטיה וכל דבר שינו עברית מקבל הדגשה אוטומטית (לפעמים גם העברית עוברת הדגשה), תמונה מצורפת להסבר, המספרים והאותיות לא מודגשות,זה קורה בעיקר בדפדפן ובמסנג'ר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-