עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by okitai,

שלום לכולם, כפרטנר ובודק בטא של חב' מיקרוסופט בדקתי את Vista החדשה ביותר (ואני אמור לקבל את גירסת ה-RTM בתחילת השבוע הקרוב) ולכן יש לי כמה הערות על המאמר האמור: 1. אכן גירסת ה-64bit יציבה יותר וזאת משתי סיבות: א. מיקרוסופט דיי "עוזבת" את עולם ה-32bit לטובת ה-64 ולכן אינה משקיעה את כולה בבדיקות יציבות, ב. סביר שהדרייברים לגירסת ה-32Bit היו בטא מוקדמים יותר מהדרייברים של גירסת ה-64Bit (הסיבות אצל יצרני החומרה) 2. ציון אותו נותנת המערכת לחומרה חשוב ביותר! לפי ציון זה נקבע איזו גרפיקה נתמחת ע"י החומרה (לא רק מה כרטיס המסך עצמו תומך אלה גם לפי כמות הזיכרון הפיסי במותקן במחש, כל זאת לשם יצירת "חווית עבודה" מהירה ושותפת - ללא תקיעות מוזרות). ציון זה פותר את הצורך לשדרג את החומרה…

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  2. Started by ido-nava,

שלום, יש לאחותי מחשב נייד של IBM R51, תחילה התקלה הייתה מסך כחול עם השגיאה: STOP 0xC000021A ולאחר מכן שניסיתי לסדר את זה (עם כמה וכמה פתרונות מהאינטרנט), קיימת שגיאה חדשה שחסרים קבצים של וינדאוס. הכנסתי את הדיסק של וינדאוס כדי לעשות repair,\ אך למרבה הצער ראיתי שהאפשרות כלל לא קיימת. בכל מקרה, התייאשתי ואני רוצה לפרמט את המחשב. על המחשב יש כונן קשיח עם כל התמונות, מסמכים וכו' של אחותי שאני צריך לשמור ופה הבעיה: האם אני יכול לחבר את המחשב דרך כבל רשת ולמשוך את הקבצים ? או שאני יכול לחבר את הכונן של המחשב נייד עצמו למחשב רגיל ?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by haimon_v,

בתקופה האחרונה יש לי בעיה חמורה - אני לא מצליח לסמן או לבחור יותר מקובץ אחד אם אני רוצה להעתיק/ לגזור/ למחוק אותו. יש לי ויסטה אולטימייט רצה מעולה עד עכשיו, כשאני עושה ctrl+a או משאיר את הshift/ ctrl לחוצים הוא לא מסמן לי כמה קבצים. חייבעזרה - מי שיכול לעזור שיחק אותה!

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  4. הורדתי את הISO של RC1(מהאתר של מיקרוסופט, לא ווארז), ולפני שאני יתקין, כדאי להתקין? היא מלאה בבאגים?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by ad112,

כרגע אני עם XP PRO S2 המחשב שלי יחסית חזק, 2GB ראם 2 טרה 2900PRO E2180 כפול ליבה לוח של גי'גבייט P35 DS3L יש סיבה לעבור לויסטה? המחשב משמש להכל, משחקים, אינטרנט, ואני רוצה גם לHTPC. יש סיבה לעבור לויסטה? או שלהשאר עם XP PRם.

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  6. Started by trojan,

אני לא מצליח להיכנס ל cd-rom דרך סייר ! בבקשה תעזרו לי איך לפתור את זה...

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by SixKiller,

i've installed vista 1 month ago in the last 2 weeks when i press alt+shift.. nothing happens... i can only type english please help Thanks

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by igalkr11,

שלום ב וינדוס XP תמיד התקנתי את הדרייברים של שלוח אם בקלות עכשיו התקנתי ויסטה ואני לא יכול להתקין מישהו יש לו מושג איך אני יכול למה בלי זה אין לי קול ב ויסטה ! בלוח אם שלי ASUS P5SD2-X SERIES ! תודה ויום טוב !

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  9. Started by Raped,

שלום אני מנסה לפרמט תמחשב נייד שלי והוא נותן לי איזה בעיה כאילו הוא אומר שהדיסק קשוח לא מחובר למחשב והוא מחובר סתכלו http://i26.tinypic.com/2lswhuc.jpg תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  10. Started by Ametrine,

בקרוב אני אקבל את המחשב החדש והשאלה הגדולה איזה ווינדווס להתקין? לפי מה שהבנתי VISTA עדיין גרוע למשחקים ואין דרייברים מתאימים כל מה שצריך בינתיים. אז שווה בינתיים לחכות לחבילה שניה של ויסטה ולהישאר בינתיים עם XP?

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  11. הרכבתי היום מחשב חדש (לוח אפוקס 8RDA3+) יחד עם כונן SATA של WD 80GB, עכשיו הכל מחובר נכון והכונן מזוהה ע"י המחשב, אבל שאני מנסה להתקין עליו WINDOWS XP (הגירסא החדשה של הSERVICE PACK 2 - אם זה קשור), ההתקנה אומרת לי שהיא לא מזהה HD ויוצאת. פיספתי משהו בתהליך? באג ידוע? PLZ HELP!

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  12. שלום לכולם. אני לא יודע אם השאלה מתאימה לפורום הזה, אבל לא יכולתי למצוא משהו אחר: יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב ושניהם מזוהים בביוס בלי בעיות. כל אחד מהם מחולק לשתי מחיצות. מה שמופיע לי בווינדוז (XP) זה ככה: הסיווג של הדיסק הראשון הוא C ו-E (שמכיל את מערכת ההפעלה ב-C מן הסתם), והסיווג של השני הוא D ו-F . אני מעוניין לשנות את הסיווג ככה: דיסק ראשון C ו-D ודיסק שני E ו-F. איך אני עושה את זה? * אני יודע שזה אפשרי כי ככה זה היה לי בהתחלה ואני לא זוכר מה קרה כשזה השתנה... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by A1eX,

לאחרונה התקנתי כמה תוכנות חדשות, פתאום אחרי יומיים עבודה האייקונים אינם מוצגים, כלומר הקיצור קיים אך עם האייקון הלבן של ברירת המחדל ולא של האפלקיציה עצמה.... כיצד ניתן לסדר את העיניין הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  14. Started by bigbosf,

לאחר מספר חודשים של שקט שוב חזר העניין הווינדוס החשיך לי את המסך וטוען שהווינדוס לא חוקי כמובן שהוא שם את הכוכב המרגיז הזה למטה כבר שיניתי סיריאל פעם אחת ואז הוא ירד ממני יש פתרונות קסם לאיך מעיפים את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by 4Jax,

http://up33.siz.co.il/up3/2ejzwtmimj2z.jpg איך אני מתקן את זה הסמלים עולים אחד על השני

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by Matrix-Hacker,

פירמטתי את המחשב שלי היום ובאתי להתקין את XP . הגדרתי בביוס ב First Disk : Cd rom הכנסתי את הדיסק של XP עשיתי ריסט ( אחרי ששמרתי את ההגדרות ) ושהמחשב עלה הוא נתן לי הודעה : Invalid system disk Replace the disk , and then press any key Disk boot Failure , insert system disk and press enter אני לוחץ אנטר וזה נותן את אותה הודעה מה יכולה להיות הבעיה ? בדיסק ? ניסתי עם כמה דיסקים וזה עדיין לא עובד לי

17. Started by Maor_T,

אהלן לכל הבא לעזור תודה מראש.. לפני כמה ימים פתאום שבאתי לעשות Switch User הופיע לי חלון שבראשו רשום Unlock Computer והיה אפשר לשים בו רק את המשתמש שלי שהוא האדמניסטרטור ואם ניסיתי לרשום את המשתמש של אחי זה אמר שהוא לא אדמיניסטרטור לפני הבעיה הזאת הייתי לוחץ על Switch User ומגיע למסך פתיחה ובוחר משתמש בהתחלה ניסיתי להגדיר את ההגדרות של החלפת משתמשים ובכניסה להגדרות היה רשום לי Automation Server can't create object סידרתי את זה ע"י הורדת Microsoft Windows Script ואז הגדרתי ב-V את החלפת משתמשים מהירה וב-V את הצג מסך פתיחה... אך עדיין יש לי את החלון Unlock Computer במקום המסך Welcom מה אני יכול לעשות כדי לחזור למצב הקודם פליזזזז תעזרו.....

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  18. לפני שבועיים התקנתי WINXP מדיסק ששימש לשרת של החדר מחשבים (עובדה זו אולי לא קשורה לבעיה הזאת אבל אני מציין אותה בכל מקרה). עכשיו שמתי לב שחלק מהדברים בעברית מוצגים בג'יבריש. אני צריך לציין קודם כל ,שלא כל הדברים מוצגים ככה רק חלק מהם.חוץ מזה גם ניתן להקליד בעברית ורוב המסמכים בעברית נפתחים.עכשיו עוד דבר זה שהשירים בMP3 שכתובים בעברית ומושמעים מצוין במדיה פלייר ,בWINAMP רשומים כסימני שאלה ומסרבים להשמע(זה מדלג מעליהם כאילו הם כותרת ריקה).זה בערך כל הסימפטומים שכרגע שמתי עליהם לב... אה עוד דוגמה זה ניסיתי להתקין ICQ בעברית וזה עשה סימני שאלה במקום אותיות. ניסיתי כבר לעשות דברים שטחיים כמו לשנות לעברית בREGIONAL OPTIONS (בcontrol panel) (ונדמה לי עשיתי עוד משהו אבל אני לא ז…

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  19. Started by yarost,

אוקיי אז ככה: אני רוצה לפרמט את המחשב, יש לי ווינדוס אקספי אבל, כשאני מכניס את הדיסק לכונן הוא לא מתחיל את ההתקנה למרות שהוא מקבל ממנו את הboot אמרו לי להריץ memtest, הרצתי, ולא היו שום בעיות (אני מקוה) איך אני יכול לפרמט את המחשב בדרך אחרת? או להגיע לfdisk. נכון לעכשיו אני לא יכול לקבל boot מהסידירום

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  20. Started by shem86,

מישהו יודע איך?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by korn666,

i can't type in hebrew with my new win xp pro and i can't find hebrew on "Regional and Language Options"

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  22. Started by lazygecko,

יש אפשרות ב XP בעזרת תוכנה או אפילו חומרה לחבר שני משתמשים (עם שני מסכים,מקלדות ועכברים) למחשב אחד, כך שיכולו לעבוד בו זמנית ? אני יודע שהיה מוצר כזה ל WIN98 שנעלם מזמן, מישהו מכיר פתרון ב XP ?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  23. שלום,אני מקווה שאני בפורום הנכון. האם מישהו מכיר דרך לדעת איזה התקן מחובר לכל יציאת com ? איפה נ מצאת האפשרות הזאת ? בדקתי ב- device manager אבל זה לא מפרט

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  24. Started by dyn,

שלום לכולם, לפני כ-שבוע קניתי מחשב חדש: Intel q6600 geforce 8800 ultra 4gb ram עכשיו לאחר כמה ימים שכבר התקנתי עליו כמה דברים המחשב ניהיה קצת איטי ולא מהיר כמו שהיה בהתחלה... ניסיתי לעשות איחוי, שחזור מעי אבל זה לא עזר... הדבר גם מתבטא בירידה של FPS במשחקים כבדים שאני משחק... אני משתמש במע' הפעלה: Windows Vista Ultimate 64bit חשבתי לעשות REPAIR ל windows או משהו אבל אם יש למשהו רעיון אחר אני אשמח לשמוע עריכה: עשיתי בדיקה ב 3dmark 2006 ויצא לי 9360.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים