עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכם, יש לי מערכת הפעלה חוקית שנרכשה עם המחשב (win xp), אך היא באנגלית. השאלה שלי, האם אני יכול להתקין חלונות בעברית ולשים את המספר של האנגלית וזה יעבוד (ז''א גם יקבל עדכונים ממיקרוסופט וכו')? תודה.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  2. לאחר חיבור טלפון סקייפ עם USB למחשב עם windows xp pro, אני לא יכול יותר לשמוע אודיו ביציאת האוזניות/רמקול. כיצד ניתן להחזיר את שמיעת האודיו גם ליציאת האוזניות? תודה

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  3. Started by ZaKeN17,

when i write in hebrew in forums, search bars and any things like that the words go like this: ??י???י??גג????י????י???י??? what i need to do to fix it? tnx windows XP SP2

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by carman,

שלום לכולם, יש לי וינדוס XP שרץ על מחשב חזק. הוינדוס הזה מותקן אצלי כבר כשנתיים וחצי, הוא נקי לחלוטין, ללא וירוסים וללא כלום. הוא מתחזק אותו ומפעיל אותו כראוי. לאחרונה החלה אצלי בעיה מעצבנת, היא החלה כאשר חבר, העוסק כמקצוע ביצירת סרטי וידאו, הביא לי מספר סרטים בשביל לקבל ממני ביקורת. הוא שלח לי את הסרטים ע"י שרת. הסרטים הם במפורמט AVI, וגודלם נע בין 600 מגה ל1500 מגה. כאשר אני מפעיל את הסרטים, בכל תוכנה שיש לי, אני מקבל הודעת הרור: כאשר בדקתי לעומק, הבעיה לא קיימת רק בסרטים שלו, אלא ממקורות אחרים, גם אם זה מאתרים (כמובן חוקיים, אלה הם אינם סרטים קולנועיים), יש את הבעייה. האם מישהו יודע איך אני יכול לסדר את העניין? כי זה חשוב לי ולו שאני אראה את זה על המחשב, וכר…

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  5. היי.יש לי בעיה כשאני מנסה להתחבר דרך הREMOTE DESKTOP של WIN7 למחשב שעובד על XP.למה בניסיון חיבור הוא מעלה שגיאה שאומר שהגרופ פוליסי אוסר חיבור בין 7 לXP.ניסיתי לחפש את זה ולא מצאתי.האם אפשרי להתחבר בין שתי המערכות האלה בכלל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  6. שאני פותח תוכנות כמו ICQ WINAMP ועוד כמה אז הם נסגרות עם האפשרות הזאת של הסיים משימה סרקתי בקרספסקי וזה לא פתר אני מניח שיש כלי נפרד שעושה את זה מישהו יכול לעזור ?

7. איך אני מוחק תמדיה פלייר מהמחשב שלי לחלוטין??? ניסיתי דרך הוספה והסרה של ווינדוס אבל לא עזר איך אני מוחק אותו לגמריי מהמחשב שלי

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  8. Started by SmurFin,

מכירים את הENCODING אז נכנסתי לאתר ולא זיהה את העברית , ברור קליק ימני, בוחר שפה סבבה, אני מדפדף לדף הבא והוא חוזר שוב לשפה הקודמת ניסיתי להוריד את הAUTO של הבחירת שפה לא הצלחתי למישהו יש פתרון ? אני משתמש בAVANT ובאקספלורר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  9. שלום לכולם, לפני מספר שבועות שאלתי פה אם אני יכול להשתמש בהתקנה של win7 שהגיעה עם לפטופ של "דל" על המחשב השולחני שלי (לא דל) התגובה כאמור היתה שהדיסק לא יתקין את עצמו על "לא דל" מה שגרם לי לחשוב - אם אני מתקין מדיסק אחר אבל משתמש בkey מהלפטופ, האם זה יעבוד? תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  10. שלום יש לי תוכנת ווינדוס לא חוקית XP PRO ורציתי לדעת אם יש דרך להתקין את האקסםלורר 7 בכל מיקרה אני יודה מאד למי שיעזור לי תודה רבה!!!@@@

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by Tom3bar,

אהלן, שאני מקבל אימייל, אז לא כתוב את הכתובת של השולח, אלא שם מסויים כמו "Lamir Systems" (סתם דוגמא) אז רציתי לדעת איך לעשות כזה שם לאימייל שלי - שאני אשלח לאנשים אימייל הם ייראו את השם שלי, ולא את כתובת האימייל שלי .. ? תודה רבה על כל עזרה, תום.

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  12. Started by ITSIK86,

בקרוב אשיג וינדוס ויסטה ,את הבטא כן וריציתי לדעת אם שווה להתקין אותו והאם הוא יכול לעבוד יחד עם האקס פי? וגם האם שאני אתקין אותו הוא יזהה את תוכנות והמשחקים שלי ואני אוכל לשחק דרכו ? בקיצור האם כדאי להתקין או שזה סתם מלא באגים? דרך הגב אל תגידו שזה ווארז כי זה לא!

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by ido-nava,

שלום, יש לאחותי מחשב נייד של IBM R51, תחילה התקלה הייתה מסך כחול עם השגיאה: STOP 0xC000021A ולאחר מכן שניסיתי לסדר את זה (עם כמה וכמה פתרונות מהאינטרנט), קיימת שגיאה חדשה שחסרים קבצים של וינדאוס. הכנסתי את הדיסק של וינדאוס כדי לעשות repair,\ אך למרבה הצער ראיתי שהאפשרות כלל לא קיימת. בכל מקרה, התייאשתי ואני רוצה לפרמט את המחשב. על המחשב יש כונן קשיח עם כל התמונות, מסמכים וכו' של אחותי שאני צריך לשמור ופה הבעיה: האם אני יכול לחבר את המחשב דרך כבל רשת ולמשוך את הקבצים ? או שאני יכול לחבר את הכונן של המחשב נייד עצמו למחשב רגיל ?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by lidor_abo,

איך אני משתף מדפסץץ בויסטה ?חברה בבקשה תעזרו לי..!

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by PayneBack3251,

שלום כרגע מותקן אצלי Vista בכונן D וממש נמאס לי ממנו אני מרגיש שיש לי גור של פיל בתוך המחשב שאוכל את כל המשאבים שיש אז אני רוצה כרגע להתקין בנוסף לויסטה XP שיהיה בכונן C אם אני יתקין רגיל XP אז תהיה לי אפשרות לבחרו עם איזה ווינדווס אני רוצה לעבוד ? תודה מראש לעוזרים [=

16. Started by yaronxw,

שלום, אני מנסה להתקין את התוכנה tight-vnc וכל הזמן אני מקבל את ההודעה הבאה: windows cannot access the specified device, path or file. you may not have the appropriate permissions to access the item יש לי XP SP2 עם הרשאות של administrator, חיפשתי ב Local Security Policy ולא מצאתי כלום. איך פותרים את הבעיה? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by Or94,

ראיתי באתר הראשי שיצא עידכון שמוריד direct X 11 לווינדוז ויסטה. נכנסתי לקישור בכתבה שממנו אמורים להוריד אבל אני לא מוצא בקישור הורדה. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by d3vil,

שלום ניסיתי להתקין את ווינדוס2000 פרו, אך ההתקנה נכשלת לי כל פעם באותו מקום, ניסיתי מ3 תקליטורים שונים, ניסיתי ע"י העתקת שניהם להרדדיסק, ניסיתי על שני הרדדיסקים שונים (כמובן שההרדדיסקים פורמטו כל פעם). ההתקנה לרוב נופלת באותו שלב: לאחר העתקת הקבצים לכונן ההתקנה, לאחר הבוט הראשוני להמשך ההתקנה, כאשר ההתקנה מעתיקה שוב את הקבצים הפעם לספרית הויונדוס, הוא לא מצליח להתקין מספר קבצים, שונים כל פעם, וכל ההתקנה נכשלת. למישהו יש רעיון מה הבעיה? (ההשערה האחרונה שלי היא לוח האם או בקר הIDE עליו...) תודה, ערן עריכה: שני ההרדיסקים, עבדו בלי בעיה, לפני התחלת התקנות, לכן אני מניח שהם בסדר, בנוסף בבדיקת דיסק לסקטורים פגומים - שביצעתי רק על התחלת הדיסק, על קבצי ההתקנה - לא נמצאו בעיות, לכ…

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by poi212003,

מה ההבדל בין שני הגרסאות ואיזה עדיפה יותר ? תודה על העזרה.

20. אני מעוניין להתקין מחדש חלונות xp על כונן c .וכל המידע על d לשמור אותו. איך בבקשה להתקין נכון

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  21. אוקיי, אני לא ממש בטוח שזה קשור לכאן, אבל הנה הבעיה שלי. (אם זה לא קשור פשוט תעבירו לאן שמתאים או תנעלו) פיצלתי את הכונן שלי לכונן D ולכונן C. בכונן C כרגיל, נמצאים כל הדברים החשובים (WINDOWS וכו'...) כונן C פועל על מערכת FAT32. לעומתו, כונן D פועל על NTFS. הורדתי קובץ מסויים במספר קבצי RAR. גודל הקובץ עולה על 4 ג'יגה (4.4 ג'יגה), ולכן שאני מנסה לפתוח אותו עולה לי ההודעה הבאה (שהקובת מגיע כבר לאחוז EXTRACT גבוהה של בערך 90%): הקבצים כולם נמצאים על כונן D, שהוא אכן NTFS. ואני גם מנסה לפתוח את הקובץ לאותו כונן. יש לי מספיק מקום... התוכנה שאני משתמש בה היא כמובן WINRAR. יש פתרון כלשהו שאני אוכל לפתוח את הקובץ? או שאני נאלץ לפרמט את המחשב בשביל שגם כונן C יהיה NTFS? אני מקוו…

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  22. Started by nimni,

שלום רב, לפני יומיים שחזרתי הביתה גיליתי כי איזו תוכנה השתלטה לי על האקספלורר. נוספו מלא אייקונים ללוח העבודה אשר אותם מחקתי. בנוסף נוסף לי סרגל חיפוש לדפדפן ואני לא מצליח בשום דרך להוריד אותו. הורדתי את ה-SPYSWEEPER הוא מצא לי כ-20 תוכנות ומחקתי את כולן אך הבעיה הזאת עדיין נשארה. דבר נורא מעצבן שזה השתלט לי על כל ההגדרות ועשה לי מין DEFAULT להגדרות. שינה לי את ההגדרה להום פייג' ולא משנה כמה אני משנה את זה חזרה זה עדיין חוזר. כל שניה הספייסוויפר קופץ ומודיע כי יש שינוי בהום פייג'. העמוד הראשי שנקבע לי כל הזמן הוא של : www.prosearching.com . מישהו הצליח להבין מה כתבתי פה ? אני לא יודע איך מצלמים עמוד מסך אז אין לי דרך להראות לכם. הסרגל שדיברתי עליו הוא כחול וכולל…

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by J0HNiE,

טוב תראו נגעתי בSERVICES ואני חושב שזה דפק לי את המחשב אז אני רוצה לעשות שיחזור לSERVICES שהיו עם SP2 ואם אפשר בכלל אז אני רוצה למחוק את הSP2 ולהשאיר רק SP1 עם הSERVICES שלו האם זה אפשרי ?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by J0n1,

יש לי כונן של 500GB שעליו מותקנת ויסטה. אני רוצה לעשות מחיצה של 100GB שבה הויסטה ועוד 400 ריק. הPartiotion magic לא עובד בויסטה, ועם הShrink הוא לא הביא לעשות דבר כזה. איזו תוכנה פשוטה יכולה לעשות לי את זה? תודה :] עריכה: עוד משהו, האיכות תמונה נורא ירודה, התקנתי דרייורים ועדיין רואים מעפן בתמונות ובוידיאו (לאגים בעיקר) מה אפשר לעשות? יש לי בעיה בסאונד, הכרטיס שלי הוא AC 97 והתקנתי דרייורים, ולא שומעים סראונד, הרמקול הקדמי השמאלי והמרכזי לא עובדים. (המרכזי עובד בבדיקה של הויסטה אבל לא בתכלס) מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by אוריפ,

שלום! רציתי לשאול 2 דרים: 1. האם ניתן להתקין באיזו שהיא דרך את גסרת הדרוג של XP HOME על חשב נקי? 2. אם השתמשתי בתוכנה לפני כמ השנים במחשב אחד ועכשיו אני מתקין אותה במחשב אחר היא עדיין חוקית נכון?

• 5 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.