עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ambare,

שלום לכולם..יש לי WINDOWS 7 וHD של 1 טרה.הדיסק מחולק לשתי מחיצות.מאתמול אני לא מצליח לראות את הקבצים במחיצה השניה בדיסק הקשיח.מערכת ההפעלה יושבת מבחיצה הראשונה.כאשר אני בודק את הקיבולת רואים שהדיסק מלא אבל שמנסה להכנס לכונן מראה שהמחיצה ריקה.במצב דוס רואים את הקבצים.מה עושים?? תודה...

2. הנושא שכרגע נפתח לגבי NTFS vs FAT32 בדיוק הזכיר לי שאני רוצה לשאול את זה, כבר הרבה זמן. האם יש איזה דוס או משהו שדומה לדוס שעובד עם NTFS ? מישהו תכנת משהו במקרה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  3. מחשב סלוני, בלי הרבה תוכנות. מה עדיף? 1. להתקין התקנה נקייה של חלונות 7 ? 2. לעשות שדרוג IN-PLACE לחלונות 7 מעל הוויסטה המותקנת כיום? האם החלונות 7 יידע לשדרג את הוויסטה וישמור את התוכנות והדרייברים כמו שצריך ולא יהיו לא בעיות? תודה! ןעןד שאלה, מחשב משרדי עם מעבד ATOM 1.6GHZ עם 2GB זיכרון, האם יריץ יותר טוב חלונות 7 מאשר את הוויסטה כיום?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  4. Started by xena,

שלום, יש לי מכשיר של HP שנקרא Jornada 690: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=en&cc=us&dest_page=product&dlc=en&product=57664 כרגע הממשק שלו הוא בצרפתית. אינני מצליח להבין איך להחליף לאנגלית. (אני מתכוון כמובן לממשק, לא ליכולת שלו לקרוא שפות אחרות. ההתחל וכל התפריטים בצרפתית). האם יש אפשרות לפרמט מכשיר כזה ולהתקין מערכת הפעלה חדשה? או שאולי יש דרך פשוטה יותר?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  5. שלום רב, מחפש מערכת טובה בטוחה ומהירה וגם יפה... על הדרך... . מה עדיף כיום להתקין לטווח ערוף כלומר בלי להתחיל כל שנייה לפרמט וכו' ואם אפשר קצת מידע חיוני להבנת העניין כגון כל ה"UPDATES" החדשים שממהירים לויסטא ולXP אם יש.... בקשר לגיימר משחק בעיקר (FSX) משחק כבד אבל בינוני... ככה שיש להתחשב שזה משחק כבד בבחירה... תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  6. שלום לכולם, לפני מספר שבועות שאלתי פה אם אני יכול להשתמש בהתקנה של win7 שהגיעה עם לפטופ של "דל" על המחשב השולחני שלי (לא דל) התגובה כאמור היתה שהדיסק לא יתקין את עצמו על "לא דל" מה שגרם לי לחשוב - אם אני מתקין מדיסק אחר אבל משתמש בkey מהלפטופ, האם זה יעבוד? תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  7. שלום לכולם, מדובר בויסטה עם SP2. לפעמים קורה לי מצב, סתם ככה פתאום, שהשימוש במחשב נעשה כאילו אני לוחץ באופן קבוע על החץ ימינה במקלדת. זה בא לידי ביטוי בכתיבה למשל, אי אפשר לכתוב ככה בעברית כי הסמן חוזר להתחלה. לפעמים זה משתחרר, ולפעמים צריך לעשות ריסט. ובדקתי כבר שאין לכלוכים במקלדת, זה לא משהו פיזי שלוחץ על החץ. אשמח לפתרון

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  8. שלום לכולם הורדתי ווינדווס 7 בעברית. מה אני צריך לעשות עכשיו?? אני צרבתי אותו על דיסק. אני פשוט מכניס אותו ל ולוחץ אל read from disk ?? או שיש דרך אחרת ?? ועוד משהו. אחרי שאני מתקין אותו אני לא צריך סיסמא או משהו?? אם לא אז תסבירו בבקשה מה עושים. ושאלה אחרונה בקשר לעדכונים של הווינווס.. זה מעדכן אותו או שלבטל את האופציה הזאת?? כל השאלות האלה מתייחסות למחשב חדש. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  9. איך אפשר לבחור DEVICE של מצלמה שיהיה כברירת מחדל בווינדוס מדובר בווינדוס אקס פי פרו בתודה מנור

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by b007,

שלום, רציתי לדעת איזה עדכונים רצוי לעדכן במערכת הפעלה VISTA. היות שחלק מהעידכונים שבצעתי גמרו להאטה מוחלטת של המחשב וכו', ולכן רציתי לדעת על איזה עדכונים של מערכת ההפעלה אסור לוותר. (אולי שמשפרים ביצועים ומתקנים באגים...) תודה

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  11. Started by fry,

יש לי XP והתקנתי אותו על המחשב עם 2 דיסקים קשיחים אחד MASTER שני SLAVE . בנוסף עם CD-ROM ו צורב . ב BOOT-UP מופיעים רשומים שני הדיסקים הקשיחים אחד כ PRIMRY MASTER והשני כ SLAVE PRIMARY . ב DEVICE MANAGER מופיעים שניהם גם אך ה WINDOWS לא מזהה ולא נותן שם לדיסק השני ! הכל עובד רגיל מלבד שיאן לי , כאילו , עוד דיסק מותקן . כלומר יש A- FLOPY , SYSTEM DISK - C , יש לי את D ( ה CDROM ) ואת ה E ( הצורב ) אך לא מופיע הדיסק הקשיח השני ! ( היה צריך להיות עם אות F ) איך פותרים את זה ?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  12. התקנתי על הווינדוס עידכונים חדשים ומאז שום הגדרה לא נשמרת לדוגמא כל פעם שאני מדליק את המחשב זה עושה לי בטיפה אחרי ההדלקה שהעיגולים משתלבים ויוצרים את הווינדוס זה עושה עידכון כזה מתחת לסמל של הווינדוס (7) איזה 2207 מתוך 2207 משהו כזה 2.וגם שהמסך נהפך לכחול לאיפה ששמים סיסמה אז גם שם זה כותב מפעיל שינויים של ווינדוס או משהו כזה זה פשוט באנגלית 3.והמסך מחליף כל יום תמונה המחשב נישאר על אותה תמונה כבר יומיים 4. והפיירפוקס כל הזמן נישאר אל אותו עמוד שנישמר לפני יומיים התאריך זז וגם השעה הכל רגיל

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by pssheba,

בידי nav שאפשר להתקינו ל win98 אך אי אפשר ל2000. מישהו יודע אם והיכן ניתן להוריד nav ל win2000. ואגב כך, מישהו שמע על וירוס בשם orchestra ? כיצד מתמודדים מולו ?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  14. Started by vale,

שלום, אני מקווה שזהו הפורום המתאים, ביום חמישי הקרוב אני מחליף לוח אם ל-Gigabyte GA-ep43-ds3l ומעבד ל-E8400 במקום ה-E4500 הנוכחי ורציתי לדעת האם אני צריך להתקין מחדש את חלונות או שאפשר להימנע מזה איכשהו. חלונות נמצאת אצלי במחיצה של 8 ג'יגה בהארד דיסק. תודה.

15. Started by dima1987,

וינדוס ויסטה מגיעה למדפים בסוף 28 לפברואר ..

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  16. למשל קובץ מוזיקה של WINAMP שיהיה כאייקון ווינאמפ. כי אני רואה אותו כרגיל.

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  17. בוא נגיד המחשב מגיע אם מערכת הפעלה Linux ואני מעוניין להתקין מערכת הפעלה Windows Xp מה עליי לעשות?! תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  18. שלום לכולם. אני לא יודע אם השאלה מתאימה לפורום הזה, אבל לא יכולתי למצוא משהו אחר: יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב ושניהם מזוהים בביוס בלי בעיות. כל אחד מהם מחולק לשתי מחיצות. מה שמופיע לי בווינדוז (XP) זה ככה: הסיווג של הדיסק הראשון הוא C ו-E (שמכיל את מערכת ההפעלה ב-C מן הסתם), והסיווג של השני הוא D ו-F . אני מעוניין לשנות את הסיווג ככה: דיסק ראשון C ו-D ודיסק שני E ו-F. איך אני עושה את זה? * אני יודע שזה אפשרי כי ככה זה היה לי בהתחלה ואני לא זוכר מה קרה כשזה השתנה... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  19. היי, מערכת ההפעלה Windows 7 מותקנת אצלי במחשב. זו פעם שניה ב14-20 יום,שהיא קורסת,מופעלת מחדש ומבצעת BOOT.אני יודע,שיכולות להיות 1001 סיבות לקריסתה. איך אני יכול לדעת - מהי בדיוק הסיבה לכך הפעם,יש איזשהו Log (יומן) כלשהו לכך,במידה וכן - איך אני נכנס אליו ומברר מהי בדיוק הסיבה לקריסתה,ובה התאריך של היום (בו היא קרסה)? תודה רבה מאוד מראש .

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  20. Started by BNDor,

שאלו אותי את זה במבחנים מסוימים של הצבא ולא ידעתי לענות מישהו שבאמת מבין את ההבדלים יכול לענות? חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  21. Started by Potter,

יש לי לפטופ T42 IBM ואחרי כמה זמן, פתאום נעלם הסרגל של הSTART יש לי הרגשה שזה קשור איך שהוא לשומר מסך זה קורה רק אחרי שהוא מתחיל לפעול.. יש למשיהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  22. טוב, מכירים את הבעיות הקטנות שלעיתים אתם מוצאים עצמכם "חסרי אונים" אל מולן? זו היא אחת מהבעיות... אני מעוניין לבטל את הזכרון האוטומאטי של הדפדפן לצמיתות, כך שבכל פעם עלי יהיה להזין את היוזר והססמא הנילווית באופן ידני לחלוטין. כעת המצב הוא כזה, כאשר אני בא לבצע כניסה לחשבון מסויים, היוזר "מוקפץ" באופן אוטומאטי ועימו, הססמא, בהתאמה. אני מעוניין לבטל את אופציית "ההקפצה" הזו לצמיתות, כך שלא תופיע גם בשום אתר אחר. נראה לבינתיים שמקור האופציה כלל לא בדפדפן (אז היכן כן?!?!?!?111אחד) מצורפת תמונת מסך הממחישה את התופעה... תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  23. Started by dj_poo,

בעיה בעת פתיחת סרט ה explorer.exe נופל משום מה שאני מנסה לפתוח סרט שאני הורדתי אותו כמובן זה אחרי שאני עשיתי לו unrar מכל הרארים שהורדתי אז אה האקספלור נופל לא משנה לאיפה אני מחלץ את הקובץ אני רק הולך עליו נופל לי אה אקספלורר יש למישהו מושג למה זה?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  24. התקנתי בטעות את הגרסה העברית וכבר התקנתי דרייברים והכל ,אבל יש 4-5 תוכנות שלא עובדות לי בגרסה הזו רק בגלל שהשפת ממשק לא מובנת להם ובמקום עברית הוא רושם ???????? אז יש אפשרות להתקין איכשהו את הממשק באנגלית במקום בעברית,או אפילו לסדר את ה????? בתוכנות? תודה ענקית לעונים

• 1 תגובה
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים