Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש STANDART יש WEB ויש ENTERPRISE. תודה. אני באמצע לימודי MCSA ואני רוצה להתאמן בבית. בכלל, מה ההבדל בין גירסת השרתים הזאת לגירסת ה PRO הרגילה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן פנטיום 1.5,RAM 128 ,ואני רוצה שזה יתמוך בהרבה שפות רוסית, אנגלית ועברית. WINDOWS XP עובד לאט ולכן אני לא רוצה אותו. אני מתלבט בין WIN 2000 ל WIN ME. תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין או לשדרג את הוינסוד שלי אז הדיסק של הוינדוס או המחשב [לא יודע] לא מזהים את את הכוננים ככה שאני לא יכול להתקין מחדש את הוינדוס .. מה אפשר לעשות בנדון .. ? אשמח לתשובה מהירה כי מחר אני חוזר לצבא ..
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לוינדוס 64 ביט אבל אני משחק קונטר סטריק 1.6 עכשיו איך אני יודע עם הוא יעבוד לי או לא והורלד כאף 2006 יעבוד ופיפא וניד פור פסיד אבל קונטר הכי חשוב
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
ישלי וינודס XP הרגיל עכשיו ישלי מעבד 64 ביט ואני רוצה להתקין תוינדוס של ה 64 ביט אבל שמעתי שהוא לא תומך בכל התוכנות וכל זה אני צריך לדעת עם הוא תומך ב איסיקיו לא משנה איזה גירסה אימיול WINAMP לא חייב אבל עדיף אפשר לישמוע שירים גם במדיה פלייר וכל הדיסקים של הדריברים שלי בדקתי כולם מתאימים ל 64 ביט עכשיו המחשב שלי מחובר ברשת עם המחשב של אחותי עם אני יחליף וינדוס לי יהיה של ה 64 ביט ולאחותי של ה 32 ביט הרגיל אני לא יוכל לחבר בנייהם ברשת? וזהו מקווה לתגובות אה ועוד משהו האם כל המשחקים לא עובדים בוינדוס 64 ביט? מה שחשוב שיעבוד זה רק קונטר סטריק 1.6 עם כל מה שכתבתי פו עובד אז סבבה למה שמעתי שהוינדוס הזה הוא מהיר פי 2 ותגידו יש אתר או משהו שאומר במה הוינדוס תומך כאילו מה א…
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לחבר עם מחשב מופיעה לפעמים ההודעה הזאת.המחשב אומר לו שאין לו תמיכה בזה. מע' הפעלה XP/SP2. אינטל D805. בוצעו סריקות ווירוסים,מחשב מטופל.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אני וחבר שלי ניסינו להתקין במחשב החדש שלי ווינדוס אקס פי. במהלך ההתקנה נתקלנו בהודעה שאומרת כי יש קובץ פגום או חסר בדיסק, וצריך לעשות ריסט ואם נתקלים בהודעה הזאת שוב, אז צריך לבדוק את החומרה במחשב. לאחר מכן, ניסינו להתחיל את ההתקנה שוב, אך לא הצלחנו לעשות BOOT וקיבלנו את ההודעה : NTDLR is missing ניסינו גם עם דיסק אחר של ווינדוס אקס פי וקיבלנו את אותה הודעה והגענו לאותו מצב. מישהו יודע מה הבעיה? אני לא חושב שזאת בעיה בדיסקים כי ניסינו להחליף לעוד דיסק אחר וזה גם לא עזר. תודה ענקית לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
חבר מנסה להתקין ווינדוס,שהוא מנסה לפרמט זה אומר שהווינדוס אומר לו שאי אפשר כי יש קבצים טמפורריים שהוא צריך להתקננת ווינדוס. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
למה אני שואל ראיתי בטלוויזיה שמיקרו סופט נלחמת בעותקים הלא חוקיים. ואני קניתי חוקי ווינדוס xp והתקנתי אותו על מחשב p3 ואני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב ורציתי לדעת מה התקנון שמוש בווינדוס וחיפשתי באתר של מקרו סופט ולא מצאתי תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
i have done a terrable mistake and installed a pirate copy of windows xp. not only it wasnt original, it was also moded... so now- i dont have hebrew in my system - i have installed the "hebrew lang pack" and still i dont have hebrew keyboard option and i have question marks insted of hebrew noted in some programs - but when i try to fix it regional options - and to change the non unicode into hebrew the message "windows cannot install what u requsted" comes up... so can someone please please help me fix it all?!?! 1. from where do i get hebrew keyboard layout files ? 2/ howdo i install them? 3. how can i fix the question marks??
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן חברים. קיבלתי את המחשב אתמול עם ווינדוס XP HOME (בעיות תקציב...תאמינו לי שהייתי הולך על PRO בלי שום מחשבה)ושמתי לב שיש ממש הרבה בעיות של ''דוח שגיאות'' וסיים כעת (קרה לי בביטורנט,firefox,והוא אפילו סגר את האקספלורר ) למה זה קורה???ובPRO לא קרה לי בכלל (ניסיון של שנה). אין איזה פאץ' שיתקן את זה?! עוד שאלה:הגרסה הזאת היא 32 ביט,והמעבד שלי הוא כפול ליבה 64,זה אומר שהמשחקים תומכים ב64 ביט למרות שהמערכת שלי היא 32? בבקשה תשובה במהירות. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב זה עושה לי בעיה עם BOOT זה אומר שהBOOTא נכשל ולא עולה לי הWINDOWS ואין לי איך לתקן את זה.. מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לתקן את זה???
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מותקן לי XP במחיצת C ואני רוצה להתקין ויסטה במחיצת D (כך שאוכל להפעיל את המחשב אז אני אוכל לבחור בין ויסטה לXP),אני משאיר ת'XP הותיק לאח שלי כי הוא לא מוכן לעזוב אותו בגלל הדעות הפרימיטיביות שלו. בקיצור ישר ולעניין: האם אוכל להתקין ויסטה ביטא על בסיס יומי במחיצת D ושלא ימחק כלום במחיצת C? האם יש אותו מקום במחיצת D כמו שיש במחיצת C? (אני מדבר על האר-דיסק)...
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום. כשאני נכנס ללוח הבקרה ומשם ל''מאפייני צלילים והתקני שמע'' הווינדוס כותב תחת הTab של ''עוצמה'' ''אין התקן שמע'' החיבור של הרמקולים (+באס) הוא לא מוציע שום צליל. כשניסיתי לשמוע משהו במדיה פלייר הוא כתב שאין אפשרות משום שהוא לא מזהה את התקן הקול. אני חושב שזה בגלל שכשאני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול ההתקנה נתקעת =\ (Asus M2N-E,כרטיס אונבורד) אז הווינדוס אף פעם לא מזהה את התקן השמע. יש דרך לפתור את זה?כמו שאמרתי,שאני מנסה להתקין את הדרייבר דרך הדיסק המחשב נתקע. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
ב-Administrative tools אין לי אייקון כזה....
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני עוד מעט אקנה מחשב חדש יהיה לו הרד דיסק (wd 250GB) השאלה שלי האם ישנם הרד דיסקים שאינם צריכים דריבירים באמצע ההתקנה של xp אבל הממשק שלהם הוא sata2.
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה בחשבונות משתמשים שמתי שאני רוצה לשנות את הכניסה שלי ל windows (בחירת אפשרויות כניסה וניתוק) שאני עושה... התחל--> לוח בקרה--> חשבונות משתמשים--> שנה את אופן הכניסה או הניתוק של משתמשים-->ואז עולה לי שגעה שרשום (שירות הלחוח של netware ביטלו את מסך הפתיחה ואת החלפת המשתמשים המהירה. כדי לשחזר תוכנות אלה, יש להסיר את שירות הלקוח של netware) תודה מראש לעונים..!!
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הרצתי חיפוש ולא מצאתי.... אולי למישהו יש מושג.....?? תודה מראש!~!
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום צריך עזרה איך לחלק כונן אחד לשני כוננים, יש לי 250 GB בכונן אחד, ואני מעוניין לחלק ל 50 , ו 200, איך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אז ככה יש לי איזה תוכנה שנקראת VSMON.EXE שרצה ברקע כל הזמן והיא שואבת לי מלא זיכרון -בין 80,000 ל 110,000 K על היוזר כתוב SYSTEM וכשאני מנסה לכבות את זה אני לא מצליח יש לי זון אלארם מותקן על מחשב שכל הזמן בודק ספאיי ואר וכ'ו ואניטי וירוס ושום דבר לא מתריעה שזה וירוס או רוגלה כלשהיא מישהו מכיר את התופעה ויכול לעזור בברכה דן
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה ב-boot והיא מתרחשת מאז שהקכבתי את המחשב, פשוט לא התייחסתי אליה יותר מדי ועכשיו קיבלתי עליה עצבים אז הגיע הזמן לראות איך פותרים אותה. בכל מקרה את הלוח אם שלי אפשר לראות במפרט, אני מדליק את המחשב(או עושה ריסט, לא קריטי)הכל עולה יפה, מזהה מעבד ,זכרון, הארדיסקים, מנסה לאתחל מCD ואם אין דיסק של אקספי או כל bootable דיסק אחר אז המחשב פשוט לא עולה. אז כמובן שאני מאתחל את המחשב כל פעם יש דיסק של XP בפנים ,זה לא כזה עניין , אבל זה ממש מעצבן, מה גם שאין לי מושג מה גורם לבעיה. הסדר בboot הוא על Floppy-->CDROM--->Hard Disk ככה שלפי ההגיון אם הוא לא מוצא דיסק בכונן דיסקים הוא פשוט אמור לטעון רגיל מההארד דיסק(כמו כל מחשב אחר מן הסתם) יש לי 5 כוננים קשיחים מחוברים…
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לאחר שניסיתי להסיר את הלינוקס אובונטו עפ"י המדריך הזה: http://whatsup.co.il/modules.php?pagename=%EE%E7%E9%F7%FA%20%EC%E9%F0%E5%F7%F1&op=modload&name=phpWiki&file=index מחקתי בטעות את המחיצות של הNTFS (של וינדוס) האם יש דרך לשחזר אותן? יש לי אינפורמציה מאוד חשובה עליהם (הם לא פורמטו, רק ההגדרה של המחיצות שונתה)
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שתומך ב64 BIT השאלה אם יש באגים בWINDOWS XP64 BIT או שהוא עובד חלק כמו הוינדוס הרגיל?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסרגל ההתחל שלי התבלאגן... סתכלו את החלק המסומן בתמונה... איך אני מעיף אותו? גם כשאני מוריד את lock the taskbar ומנסה להוציא את זה איכשהו אנלא מצליח. עוד דבר- אם מוריד את lock the taskbar עושה restart אז החלק הזה עף, אבל הוא חוזר שוב לאחר האתחול הבא :\ למי יש רעיונות איך נפטרים מזה לתמיד?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-