Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
עשיתי אתמול פירמוט, ולאחר הפירמוט גיליתי כמה דברים מאוד מאוד מעצבנים. 1) אני מסדר את האייקונים בדסקטופ, בסדר שלי, איך שנוח לי ואיך שנראה לי לעין. לאחר זמן מה המחשב מחליט לסדר את האייקונים בעצמו ומשבש את כל הסידור שאני יצרתי. ניסיתי להפעיל את האופציה AUTO ARANGE ולבטל אותה, וזה לא עזר. וניסיתי למיין על פי כל שיטות המיון, ותמיד הוא קובע את הסדר שבא לו ולא את הסדר שאני סידרתי. למישהו יש פתרון לפני שאני זורק אותו מקומה 4? 2) התקנתי מסנג'ר, ויש לי בעיה איתו. אני ואמא שלי גולשים ביחד במחשב, משמע לכל אחד יש חשבון מסנג'ר משלו. לי יש חשבון משלי ולה יש חשבון משלה. הבעייה זה שהיא התקינה את החשבון שלה ראשון, וכתוצאה מכך המסנגר שם את האופציה שאפשר יהיה להכנס אליה רק בלחיצת כפתור ולל…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום,כל פעם שאני מפעיל ת'מחשב אז יש את החלון WELCOME וצריך ללחוץ על השם משתמש ורק אז נפתח לי הוינדוס,אז איך אני יכול שוינדוס ישר ייפתח בלי שום אישור כזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אפשר לשדרג את זה לרישיון של ויסטה או משהו יותר חדש מ 95 בתשלום מופחת או שפשוט למכור את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
- כותרת - תמונה: ממש אין לי מושג איך זה הגיוני..... מקודם זה היה 97% ואחרי בערך דקה\חצי דקה זה ירד 70 ו....פאק! עכשיו זה שוב ב-90+ אני ממש נואש!!!! בבקשה עזרה! תודה לכל המגיבים!!! נ.ב - יכול להיות שזה WINRAR??.... כי עכשיו זה סיים לי ופתאום הראם על 15%.... ואם כן אז איך אני גורם לו לא להשפיע על הראם?
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מקווה מאוד שלא טעיתי בפורום. כרגע מותקנת אצלי Win 8 pro זו מערכת הפעלה בשידרוג. כדי להתקין אותה,עלי להפעיל את מערכת ההפעלה שקניתי עם המחשב,ואשר בה,יש את קבצי ההפעלה של Boot Vista Home Premium. to install the Win 8 pro ,first , I must to install the win vista Home Premium ,then, I install the setup file of Win 8 pro ,from inside Vista. ל וינדוס 8,אין קבצי הפעלת בוט משלה. האם במצב זה,אוכל ליצור , LiveCD לוינדוס 8 ואם כן, אם אפשר לבקש הדרכה ,איך לעשות זאת. תודה Robitusinm
-
- 4 תגובות
- 7k צפיות
-
-
The lenguage can't be selected because the language pack version is incompatible with this version of windows" מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום! אז הכנסתי את הדיסק של וונדוס, איתחלתי איתו את המחשב, ופירמטתי את הכונן שבו היה מותקן וינדוס מקודם. אחרי זה המחשב עשה ריסטרט, והגעתי למסך הכחול ההוא שממנו אמורה להתחיל ההתקנה של ויונדוס. אבל אני תקוע במסך הזה! אני פשוט רוא מסך כחול ועכבר באמצע ושום דבר לא מתקדם. המחשב שלי בעצם חסר שימוש כי בכל פעם שאני מדליק אותו הוא מגיע למסך הזה. ניסיתי לפרמט שוב את הכונן ולהתקין שוב, אבל בדיוק אותה בעיה. יש לכם רעיונות? אה כן, לפני זה בטעות התקנתי את וינדוס על מחיצה אחרת בHD,זה עבד טוב, אבל אז רציתי להתקין מחדש במחיצה שבה רציתי להתקין מההתחלה, ואז קרתה הבעיה. יכול להיות שזה קשור? תודה.
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
במהלך התקנת vista אני מקבל שגיאה: מישהו נתקל בזה/ יודע מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
החלטתי לשתף אתכם במקרה שקרה לי בנוגע למיקרוסופוט ולמוצר שלה win xp pro sp2 עד לפי שנה לא קניתי אף פעם ווינדוס אלא כמו הרוב הורדתי/צרבתי והתקנתי לפני כשנה החלטתי שדי וקניתי בתווך של 4 חודשים שתי מערכות הפעלה ווינדוס אקס פי פרו oem (יש לי כמה מחשבים לשימושים שונים...) באחד המחשבים נשרף הלוח אם אחרי חודש וחצי את הוונדוס קניתי עם המחשב כמובן החלפתי את הלוח אם אבל מה? אי אפשר להתקין את הווינדוס שוב אי אפשר לעשות אקטיבציה למערכת אחרי אין ספור שיחות עם נציגים של מיקוסופט.......בקיצור נאמר לי שאין מה לעשות ובגלל שזה oem בעצם הדיסק שאני מחזיק(חוקי ונקנה בכסף מלא 900ש"ח) לא שווה כלום ואפשר לזרוק אותו לכל הקונים וכאלו שבדרך לידיעתכם מבחינתי המסקנה ברורה ומכיוון שאין מערכת …
-
- 10 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מקווה שהשאלה בפורום הנכון אם לא תקנו אותי בבקשה כל פעם שאני נכנס לאקספלורר 7 דף הפתיחה הוא דף ישן ואני צריך ללחוץ על ה"ריפרש" כדי לקבל את הדף העדכני מערכת ההפעלה של היא ווינדוז XP בת כשש שנים לערך ניסיתי להתקין את אקספלורר 8 ו 9 אבל כפי הנראה בגלל שהחומרה ישנה זה לא מתאפשר גם המחשב באותו גיל אם זה רלבנטי תודה
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה טכנית בזמן האחרון הבחנתי שהסמלים שמופיעים על ידי לחיצה למטה בשורות המסימות (הסמלים מוסתרים מצד שמאל ליד תאריך ושעה) השתנו כלומר הסמל מראה וינדוס דיפינדר או סמל אחר אבל זה סטים, זה מפריע וזה קורה לי רק בסמלים שמופיעים למטה, עדיין לא מצאתי פתרון מישהוא יודיע איך לתקן? או שזה וירוס? אגב עידכנתי ל גרסה 2004 עדיין לא עזר צירפתי תמונות למטה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, לאחר שבאתי לתקן מחשב שלא זז, סרקתי לו וירוסים, מצא 110 וירוסים, לאחר ההסרה כנראה שהאנטי וירוס מחק גם קבצי מערכת חשובים, המחשב מצליח לעשות BOOT, מגיע לוינדוס אחרי שעשיתי LOG IN ,המחשב קורס אחרי כמה שניות ונותן מסך כחול לחצי שניה וREBOOT ניסתי ב ERD, ניסיתי מצב בטוח שלא עובד, ניסתי RECOVERY CONSOLE, לא עובד, ניסיתי Hiren's BootCD, שום דבר לא עזר גם SFC אי אפשר לעשות הקבצים מאוד חשובים ואני צריך לעבוד עם המערכת ההפעלה הספציפית הזאת. מערכת הפעלה של XP PRO' תודה לכולם !
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , הבעיה הזו מציקה ביותר , אני מכניס את המחשב ל SLEEP והוא מתעורר לי באמצע הלילה לבד. ניסיתי לחפש כבר המון פתרונות בגוגל ואף אחד לא עובד... כאשר אני מריץ powercfg -lastwake הוא אומר לי שהשירות של mcupdate.exe העיר אותו אבל גם אם אני מבטל את הטסק הזה המחשב עדיין מתעורר... מישהו מכיר את הבעיה ויודע על פתרון? מדובר על ווינדוס 7 ULTIMATE 64 BIT תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אמרו לי שיש אפשרות "לדרוס" את המערכת הפעלה win2000 ע"י ריפייר של אקס פי ובכך לא צריך לפרמט את המחשב. זה נכון ואם לא האם זה אפשרי לעשות את זה בלי פירמוט
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לא מזמן מחשב חדש, ורציתי להעביר את כל המידע שיש לי למחשב החדש (מHD הישן לחדש). בHD הישן היה XP ובחדש WIN7. רציתי לדעת: האם צריך לעשות משהו? או פשוט להתקין את החומרה, ולהעביר לHD החדש?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
תודה.
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם, מותקן אצלי כיום וינדוס 7 פרו שאת המפתח שלו קיבלתי בזמנו בחינם מהטכניון כשהייתי סטודנטית. בקרוב מתכננת להחליף כונן מערכת ולהתקין הכל מחדש, והייתי מעדיפה באותה הזדמנות לעבור לוינדוס 8, אם זה אפשרי במחיר סביר. שאלותיי: 1. האם אפשרי להתקין גרסת upgrade של 8 על כונן נקי, מבלי להתקין קודם וינדוס 7? 2. מישהו יודע איפה אפשר לקנות בזול וינדוס 8 \8.1 (ללא רכישת מחשב חדש)? ידוע לי שלעיתים חברות היי-טק מוכרות ווינדוס / אופיס לעובדים שלהן באזור ה$10, אולי ישנם עוד ערוצים שמאפשרים רכישה מוזלת? בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני בא להתקין את WINDOWS XP HOME בעברית אז מופיעה לי ההודעה הבאה ואחרי שאני לוחץ עליה מופיעה הודעה הבאה אני מתקין את WINDOWS XP HOME בעברית על WINDOWS XP PRO באנגלית האם זה קשור תודה רבה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש בעיה שאך שהוא מפעיל את המחשב יש את המסך הטעינה וכשהוא מגיעה לשלב של "ברוך הבא" הוא דופק לו ריסט(לא מוצג אפילו ההודעה) ממה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות? תודה מראש עריכה: גם מצב בטוח לא פועל
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני חייב תשובה איך לפתור את הבעייה הזאת \\\ אני מנסה להתקין תוכה ועולה לי המסך הזה ( מצורף תמונה) דחוף בבקשה !!!.??!!?!?!!??!?1 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות בנושא : כשאני מכין USB עם winpe ו imagex , נגיד של מחשב עם windows 7 , האם אני יכול ישר לחבר אותו נגיד למחשב אחר שכבר מותקן עליו windows xp , פשוט לחבר אותו ולהריץ את הסקריפטים או שזה רק למחשב שהוא ריק 2. איך אני יכול לפרמט את המחשב ושיהייה ריק מכל תוכן windows תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי ספריה עם המון מפתחות ברג'יסטרי. כיצד אני יכול ליבא את הספריה למקום אחר, ספציפי, ברג'יסטרי, לאחר ייצוא של אותה ספריה. (במקום להכניס את המפתחות ידנית ). תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום רב, הרכבתי מחשב חדש והכל טוב, אולם כאשר הכנסתי את הדיסק של Windows 7 לכונן הוא עשה את ה-Windows Loading ואז את האנימציה, ומאז המסך שחור לגמרי. ניסיתי להחליף כונן דיסקים, לא עזר. ניסיתי להחליף את כבל ה-IDE וגם לא שינה כלום. שמתי את הדיסק במחשב אחר, והוא עובד כמו שצריך ומציג את המסך הכחול שממנו מתחילה ההתקנה. אז אם כך מה הבעיה? כששמתי דיסק של XP הוא הגיע עד למסך הכחול שבו הוא מבקש ללחוץ ENTER, משם עצרתי כי אני מניח שהוא עובד. מעבד: Intel E5200 2.6GHz לוח אם: Gygabyte G41M-ES2L זיכרונות: G. Skill 2GB כ. מסך מובנה בלוח-אם תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר לבטל את האופציות של, (1) CTRL+ALT+DEL (2) ALT+TAB (3) CTRL+X כידוע הקשה על מקשים אלו ביחד מבצעת פעולה בחלונות , איך אומרים לחלונות להתעלם מהפקדות האלו? עבור מערכת הפעלה של: 2000 ו XP כל תגובה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ככה אני מקבל מחשב חדש בקרוב, ואני לא יודע איזה גרסא אני אמור להתקין (אני רוצה Windows 7) הייתי שמח אם תוכלו להגיד לי כיצד אני אמור לדעת מה להתקין. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-