Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
עברתי עכשיו ממערכת הפעלה xp ל-7 . בxp היה משתמש admin עם סיסמה שלא עלה בכל פעם שהפעלתי את המחשב אלא רק במצב בטוח. אבל עכשיו הוא עולה כל פעם כך שיש לי בכל הפעלה 2 משתמשים על המסך פתיחה. מישהו יודע איך אפשר לעשות שהadmin לא יופיע והמחשב יכנס מיד למערכת? ברכה לכל העונים
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
האם ישנה דרך למצוא את הסיסמא של חשבון הדואר באאוטלוק אקספרס? אני לא זוכר מה הסיסמא, החלפתי מחשב ואני לא מצליח להפעיל את החשבון במחשב החדש. פניתי לספק האינטרנט אבל לדבריהם הם לא יכולים לדעת מה הסיסמא. הם יכולים לאפס את הסיסמא אבל אז לא אוכל להתחבר לאינטרנט מכיוון שהם אומרים שזו גם הסיסמא של הראוטר.האם יש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
המערכת באנגלית הכל באנגלית התקנתי רק איזה דרייבר של אלחוט בעברית וזה נהפך בכל מקרה הסרתי אותו אני לא מצליח להחזיר את זה הנה תמונה http://img361.imageshack.us/img361/5616/problemjo0.jpg הכל פשוט נהפך צד! תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
גם ה start בהwindows כל מה שקשור לכתב נהיה מגעיל לאלה לא יודע למה ?! זה בגלל שאח שלי לא יצא מסודר מהאינדוס לא יודע אך זה קרה ולמה אבל מה לעשות גם הכתב באייסקיו כזה לא רואים יפה
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של חבר אם פלופי בילבד.... הוא ביקש ממני לסדר לו 95... הבאתי גירסאת דיסקטים של 95... עכשיו יש בקובץ שהורדתי 13חלקים שאכן כל אחד מתאים לדיסקט..... השאלה היא מה אני עושה איתם X_X.... מעלה תמחשב יש לי דוס.... סבבה, ניכנס ל A: לוחץ DIR יש לי רשימה... וואלה אין לי בכלל מה להפעיל.... אין איזה AT או משהו.... מה עושים? אני אמור לקחת את כל ה13 להעתקים לHD ואז להפעיל איזה קובץ מסויים שיקרא את הכל???? הינה קישור לגירסא שהורדתי: http://filexoom.com/files/10931/Windows95A.rar מה עושים? איך להתקין אתזה???????
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום, מלפניי מספר חודשים רכשתי סוני VIO "בחול".ובארץ אין אחריות לשואלים-בררתי. מלפניי מס' ימים התגלתה תקלה בסידירום , המחשב מזהה אותו בצורה לא טובה (ראו תמונה).. דגם הסידירום הוא CRX-175E2 או לחלופין AW-G540A חיפשתי דרייברים בכל רשת האינטרנט ולא מצאתי.. בנוסף, הסרתי את הסידירום מהחומרה (בווינדואוס) וניסיתי להתקין מחדש והוא אמר שיש בעיה בדרייבר או ברכיב (ראו בתמונה). אשמח לשמוע פתרון כי פעם הוא פעל.. תמונה: תודה רבה רבה !
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
דחוף דחוף דחוף!!! הווינדווס מחק לי תקייה חשובה בלי לשאול אותי איך זה קרא: היתה לי מערכת הפעלה win7 על דיסק קשיח, רכשתי דיסק קשיח חדש והתקנתי עליו מערכת הפעלה חדשה, כאשר את הדיסק הקודם הוצאתי מהמארז ושמתי בצד, שמא אצטרך אותו, היום היתה לי בעיה ב-win7, אז החזרתי את הדיסק הראשון שעליו ישנה עדיין מערכת הפעלה כנזכר. כאשר הwin7 עלה, הדוס התחיל להריץ רשימה ארוכה כזו: deleting orphan file number 1400 deleting orphan file number 1401 deleting orphan file number 1402 deleting orphan file number 1403 וכו' כך כמה אלפי קבצים, חשבתי שהוא מוחק קבצי מערכת ישנים מ-C אז לא התייחסתי לאחר שהמערכת הפעלה עלתה נתקלתי בתקייה שלימה שהוא מחק לי מכונן D - לציין שזו כונן קשיח בפני עצמו, ולא מחיצה בכ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי מקלדת של Microsoft עם הכפתורים של המדיה פלייר למעלה ועוד כמה קיצורים כאלה חלק עובדים וחלק לא הכפתורים של המסמכים שלי והמוסיקה שלי והמצב SLEEP לא עובדים איך אני מסדר את זה? צריך להגדיר משהו?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מידע מאתר טורנטים : This has been made for you that refuses to get assf***ed by M$ and their allies whith the help of that DRM/TC/Palladium infested POS that they call "best Windows ever"..! And with the introduction of DirectX 10 (that ofcourse will not be available/ported to XP) they try lure us to give up our privacy and freedom of choice regarding our internet and computing habits... I like to play my games and REFUSE to install that crappy bloated full blown Vista POS, so this has been made with my own preferences and needs in mind. There is nothing here that will satisfy those who like that gayish Aero G…
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי win xp המחשב ניכנס לאתר של windows update מוצא את העידכונים ומתקין אותם, ואז שאני מפעיל מחדש את המחשב ובודק שוב אם יש עידכונים ב windows update, העידכונים שהותקנו מופיעים שוב ברשימת העידכונים הזמינים שצריך להתקין. איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע מריץ Gentoo אני מנסה להתקין Windows בDual Boot את הסיפור המלא אפשר למצוא בפורום Linux תחת השם "MS vs Linux the epic MBR battle" בלי לבלבל את השכל יותר מדי - האם יש דרך להעביר דרייברים של Raid בלי דיסקט (עם הדריברים) להתקנה של Windows? פשוט אין לי Floppy -אם זה משנה משהו הלוח הוא P35C-DS3R תודה.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אז ככה חיפשתי עם nod ו kaspersky ו avg ומה לא ( אבל לא ביחד , כל אחד התקנתי בנפרד כדי שלא יהיה התנגשות ) תוכנות spy ו reg ומה לא .. ממש הכל ופשוט כלום לא עוזר =[ אם עכשיו אני במחשב אז הכל עובד פשוט יופי , אבל אם עוזבים את המחשב לכמה דקות טובות מתחילים לקפוץ חלונות כחולים ולמה אני לא מעלה לכם תמונה של החלון? כי כל פעם יש שגיאה אחרת .. אף פעם לא אותה שגיאה כל פעם זה כותב משהו אחר .. מה לעשות ? אני כבר מיואש =[
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מה ההבדל בין המצבים? אני יודע שכיבוי זה כיבוי... אבל מצב שינה זה גם כמו כיבוי כל המחשב נכבה [לפחות ככה ניראה מבחוץ...] ושאני מדליק אותו פתאום כל המחשב עולה בשניה וכולו כבר דלוק מפעם שעברה. מה קורה בעצם במצב שינה? והאם אפשר להשתמש בו לרוב ולא בכיבוי בלי שום נזק למחשב או משהו. תודה
-
- 27 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
למשהו הWIN קבע שהסאונד יוצא דרך חיבור דיגיטלי. והוא לא. ולמשהו הרמקולים לא מזוהים זה אומר שזה פשוט לא מחובר. מה עושים יש לציין שאם אני יחבר מקדימה, הכל עובד. :s07:
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום-מותקן לי כיום וינ'7ואני מנסה להתקיןXP על מחיצה אחרת ומקבל הודעה שלא ניתן להתקין כי מותקנת גירסה חדשה יותר. האם יש פתרון לבעיה?-תודה
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי לאחר לא מעט בעיות עם איזשהו וירוס או תוכנת רוגלה שפשוט עשתה לי המון בעיות. מפה לשם, מסתבר שגם בכוננים הנוספים שלי (כונני גיבוי ולא הכונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה) נכנסו חלק מהם. בסופו של דבר הם הוסרו אבל נותר לי בעיה מאוד מעצבנת: כשאני רוצה להיכנס לאחד מכונני הגיבוי שלי (לדוגמא כונן D בתיקיית "המחשב שלי") קופץ לי חלון של בחירה בתוכנית שבה אני רוצה להשתמש בכדי לפתוח את "הקובץ" כביכול. ברגע שאני בוחר ב- IE לדפדוף - זה לא נותן לי לשמור את הבחירה. וככה כל פעם. אם לדוגמא אני לוחץ קליק ימני-->סייר: אין שום בעיה ואני נכנס לכונן. אבל ברגע שאני סוגר את החלון - זה שוב מבקש ממני לבחור תכנית. מישהו מכיר בעיה כזו?? מה עושים??
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רוב הבעיות אצלי במערכת(קריסות משחקים) נושאות את הכותרת הזו בדו"ח.למישהו יש מידע בנושא ואיך אני פותר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כשהתחברתי לראשונה לסקייפ, הוא דרש מייל של מיקרוסופט, אז זה מה שהכנסתי, רק כדי לבדוק, למרות שיש לי חשבון אחר בסקייפ. כנ"ל במייל המובנה במחשב. עכשיו, כשזה על מסך מלא, אין לי מושג איך אני מתנתק מהחשבון הזה.. מישהו יכול לעזור לי לדעת מה אני צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנת Windows 2000/XP מדוס נקי. למרות שכבר עניתי על זה החלטתי לפתוח כ נושא חדש ציוד: 1 דיסקט BOOT של Win 98/Me עם תמיכה ב CDROM 2. דיסקט עם קובץ smartdrv.exe ניתן למצוא אותו ב CD של 98 או DOS 6.22 3. CD התקנה של 2000/XP 4. רצוי דרייברים עדכניים למערכות ההפעלה האלה. שיטת העבודה: 1 הפעלת המחשב מ דיסקט ה BOOT 2 הרצת הקובץ smartdrv.exe 3 כניסה לספריה ב CD של ה 2000/XP בשם I386 4 הרצת הקובץ winnt.exe 5. וההתקנה מתחילה 6. לעקוב אחר ההוראות ולפעול בהתאם. בהצלחה !!!!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם הורדתי דרייבר שמוסיף לWindows את הרמקול הפנימי ככרטיס קול. אני יודע שהביצועים הם על הפנים (אם אני לא טועה אז התדר הכי גבוה של ה"כרטיס קול" המובנה הוא 22Khz), אבל יש מצבים שזה עדיף על כלום (כשאין רמקולים לדוגמא). אם מישהו יודע על מה אני מדבר בבקשה שיעזור לי למצוא (אין לי מושג איך להגדיר את זה לגיגול) או שישים לינק... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
האם קיימת האפשרות להתקין אינטרנט אקספלורר 7 בעברית בויסטה? ראיתי שיצא להורדה בעברית כבר..
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
[attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול הייתי ביוטיוב וראיתי כמה סרטונים שיש windows 11 ואפילו 12. האם זה יכול להיות? או שזה רק חיקוי?
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק איזה תהליכים אמורים לפעול ואיזה לא? אני חושב שיש לי יותר מידי תהליכים של SYSTEM המשחקים מאיטים לי לפעמים (די הרבה האטות) וזה לא קרה אף פעם [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-