Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום כדי להעלות דף html כולל שורות ssi ב win xp iis עלי לאפשר הרשאה לכך בקונפיגורציה של iis. מישהו יכול להדריך אותי כיצד ? ,usv !
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי כונן משני D ויש בו תקיית WINDOWS ששוקלת 2 ג'יגה האם ככה זה צריך להיות ? או שהמחיצה צריכה להיות ריקה ? (כי הווינדוס מותקן לי במחיצת C על HD מאסטר) ניתן למחוק את התקייה הזאת ?
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי ובוקר טוב אני מדבר על זה כשממזערים את המדיה הוא יופיע כמעין מלבן ליד השעון עם אפשרות לעצור\להשות\לעביר קדימה ואחורה ולהשתיק את הקובץ המתנגן. איך אני עושה שיהיה כזה בווינדוס 7 החדש? כרגע הוא פשוט ממוזער באופן רגיל כמו כל חלון.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אני יכול להמיר רק partition אחד ולא את כל ההארד דיסק ? האם ההמרה הזו אפשרית בכלל או שזה אפשרי רק בכיוון השני (Fat->NTFS) ?
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום רב, במשך יומיים שלמים לקח לתוכנה PerfectDisk לבצע איחוי של 70% לערך באחד מהדיסקים החיצוניים שלי. לפתע, אתמול בערב קיבלתי הודעה של WINDOWS UPDATE לפיה התבצע עדכון, ולכן עליי להפעיל מחדש את המחשב. מאחר ולא רציתי לעשות זאת עד אשר תהליך האיחוי יסתיים, חיפשתי דרך לבטל את העדכון, אבל לא מצאתי. הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לדחות את ההפעלה מחדש ב-4 שעות. לאכזבתי הרבה, כאשר התעוררתי בבוקר, גילתי שהמחשב ביצע RESTART באופן עצמאי. לאחר מכן בדקתי את המצב בתוכנת האיחוי וגילתי שהתהליך הושעה. ניסיתי לחדש את התהליך באמצעות לחיצה על RESUME, אבל כל הניסיונות שלי לחדש את תהליך האיחוי עלו בתוהו. לפיכך השאלות שלי הן כדלקמן: 1. למקרה ששוב אתקל במצב דומה לזה שתיארתי כאן, כיצד ניתן להימנע מ-R…
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
זה אפשרי בכלל? הצלחתי רק לנטרל אותו,אך שום דרך למחוק אותו מהמערכת "ויבולע defender לעד" תודה
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אוקיי יש לי מלא שאריות של תוכנות שפעם היו על המחשב ואני רוצה להסיר אותם.. מה עליי לעשות ? בנוסף... ישנה בעיה שלא כל התוכנות המותקנות עולות בסטרטאפ...[ליד השעון] כגון פיירוול ואנטיוירוס... ממה נובעת הבעיה? תודה !
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום הכונן שלי מחולק ל-2 מחיצות : 1. XP 2. ווינדוס 7 ה-XP נמצאת משמאל ל-7 (מבחינת סדר המחיצות) ה-7 הותקנה אחרי ה-XP כיצד מסירים את המחיצה של ווינדוס XP ומרחיבים את המחיצה של ווינדוס 7 שתתפוס את כל נפח הכונן? טכיצד מסירים לאחר מכן את האופציה של WIN XP ב-DUAL BOOT? ע"מ ש-7 יעלה אוטומטית? תודה מראש (:
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה: לפני כשבועיים הייתה הפסקת חשמל בזמן שהמחשב היה דלוק ואז כניסיתי להדליק אותו מחדש הווינדוס לא עלה [XP] הוא היה טוען כשנייה ואז היה מופיע מסך כחול ו...ריסט. הכנסתי את הדיסק של ווינדוס כדי לעשות REPAIR אבל אז ראיתי שהדיסק קשיח שלי ריק! אז התקנתי ווינדוס וכו'. עכשיו הבעיה המעצבנת היא כאשר אני מדליק את המחשב מופיעים לי שתי ווינדוסים לבחירה אחד הישן [שאם אני לוחץ עליו זה נכנס לי למסך שחור שכתוב בו משהו על זה שהווינדוס הרוס] ואת הווינדוס המקורי... איך אני מעיף את המסך הזה? או לחלופין מסיר לגמרי את הווינדוס [את אתמה שנשאר ממנו] הישן???
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
התקנתי WIN LONGHORN במחיצה E ואכשיו אני מעוניין להסירה ללא השארת עקבות וללא פירמות המחיצה כיוון שיש לי עליה מידע נוסף. אשמח לקבל הנחיות ! :
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, הסרתי התקנת אנטיוירוס לניסיון (Dr.web) אך נשארו לי שיירים המאותחלים כל אימת שאני מעלה את ה windows xp שלי. הפעלתי: msconfig ובחוצץ: startup מצאתי 3 אפליקציות העולות אוטומטית (ומפציצות אותי בהודעות שגיאה) ושייכות לאנטיוירוס שמאסתי בו. הסרתי את הסימון מ 3 האפליקציות, עשיתי איתחול מחדש אך הן עלו והמשיכו להטריד אותי בהודעות שגיאה. ב control panel ב: add/remove programs התוכנות לא נמצאות. אז איך אני מתפטר מזה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מקודם רשמתי באנגלית עקב בעיה בuser מסוים בXP אבל פתחתי עכשיו user חדש במחשב שלי ואני יכול לכתוב בעברית,אז אני עורך.(עם היוזר החדש בגדול המחשב עובד,רק אין את הקבצים הגדרות ותוכנות של היוזר הקודם,והאינטרנט זז קצת לאט מה עושים?) למי שלא הבין (ובצדק חח) את האנגלית הלא משהו שלי , הינה תיקצור בעברית : היה לי יוזר במחשב שרציתי לשנות לו את השם,שיניתי,אבל ראיתי שעדיין התקייה ההיא ב כונןC נשארה עם היוזר הקודם,וקוקי מתחילים גם עם שם היוזר הקודם,אז ניסיתי ידנית לסדר את זה ובטעות מחקתי משהו והיוזר הזה נהרס לגמרי. אין בו עברית,אי אפשר להפעיל בו שום תוכנה,האינטרנט בו לא סוחב,שום דבר לא עובד,אפילו הסל מחזור שלו לא עובד,פשוט נהרס טוטלית. אם אני לא טועה מחקתי מס' קבצים בתקיית ה…
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי חבר'ה, במערכות ההפעלה הקודמות הייתי עושה את זה בלי בעיה באמצעות win+tab+arrow key אבל משום מה זה לא מצליח ב windows 10. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא הצלחתי למצוא פתרון שעובד. תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שהורדתי את השיר justin timberlake - cry me a river (כן אני מתבייש, אבל הוא נשמע טוב) הקובץ בטעות היה WMV\A וכנראה כלל תמונה שלו. למרות שהקובץ כבר נמחק התמונה נשארה בתקייה DOWNLOADS וגם בתקייה של השירים (ראה MOLA). כיצד מעלימים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום אנשים, מדובר במחשב שעובד על winXP pro, שאינו מוחבר כלל לאינטרנט. לאחרונה, ככל הנראה בעקבות התקנה של תוכנה כלשהי, המערכת החלה להקפיץ לי הודעות על כך שאיני מחובר (ר' תמונה). איך מפסיקים את התופעה הזו (חוץ מאשר להתחבר, כמובן..)? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני מתכוון לאייקונים של קבצים כמו למשל קובץ שמסתיים בAVI כמו כן מה אני צריך לעשות בכדי שבספריות אני אראה תמיד את התוכן במצב DETAIL זה כל הזמן משתנה לי תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS חדש ומשום מה הפונטים בחדשים בכל הWINDOWS לא נראים טוב. איך משנים אותם?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מערכת הפעלה חוקית של מייקרוסופט, WINDOWS XP SP2 PRO בעברית, המערכת הותקנה על המחשב ונרשמה תחת פרטים ושם מסויים, וכשלוחצים על המחשב שלי כפתור ימני ומאפיינים רשום את השם הזה ואני מעוניין לשנות זאת, כיצד אני משנה את רישום מערכת ההפעלה עבור פרטים שונים?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב שיש בו אינטרנט עם מערכת ויסטה. במחשב השני יש גם ויסטה אבל שם אין חיבור לאינטרנט... איפה אני מגדיר שהאינטרנט יהיה זמין ברשת למחשבים אחרים? יש בקושי הגדרות וזה מחרפן אותי תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך מתקינים על HD אחד ואיך אני בוחר באיזו מערכת אני רוצה להעלות את המחשב. מדובר בWIN XP PRO 32 ו- WIN VISTA ULTIMATE X64. ואיך עושים את זה על HD אחד ואיך על שניים?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
שבת שלום אנשים... יש לי מערכת הפעלה Win XP Pro ואחי רוצה שאני אתקין לו FrontPage??? הבעיה היא שאני לא יודע איך להוסיף את התוכנה הזאת מהדיסק של WIN אשמח לקבל עזרה ;D בתודה מראש אלדד כהן
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-