עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by coorva,

יש לי XP PRO עם כרטיס קול פשוט של קריאטיב. כל פעם ב- volume control העוצמה בעמודה של ה- wave יורדת. אני מעלה את העוצמה ולאחר יום יומיים היא יורדת שוב. יש דרך לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  2. האם קיים דבר כזה? רצוי קובץ ZIP לא EXE, שלא ייכנסו כל מיני זבל למחשב שלי... תודה לעוזרים מראש

3. Started by guy94,

חבר שלי ניסה להתקין ווידנוס XP דרך הדוס (winnt.exe), וזה רשם לו את ההודעה שהוא לא מוצא את ה - SMART DRIVE (משהו כזה) מה זה בדיוק ? ואיפה אפשר להשיג את זה ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by momi2004,

יש לי מחשב נייד ישן שאין לו אפשרות לכונן תקליטורים או דיסקטים. יש אפשרות לחיבור רשת או ל USB KEY. אין אפשרות לאתחל מה USB KEY. במחשב יש שתי מחיצות, אחת עם XP. אני מעוניין להתקין בשנייה 2000. איך אפשר לעשות זאת? יש צורך להפעיל את המחשב בדוס ואז להריץ את ההתקנה של 2000, ואני לא מצליח למצוא דרך שתאפשר לי לעשות זאת. כמובן שההתקנה של XP צריכה להשאר. במקרה הגרוע ביותר צריך להדפק האתחול שלה אחרי ההתקנה של ה 2000, אבל זה ניתן לתיקון. כל רעיון יתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  5. Started by dante123,

היי חברה קניתי home ושמתי לב שלא בא אופסי איתו (חוקי וכשר למהדרין).MS כאלה כלבות? בכל מקרה,אני משתמש כרגע בopen office,מאוד נחמד,אבל רציתי לשאול האם יש תוכנה יותר נוחה (אני צריך בעיקר את הוורד אבל אקסל וPP יכולים לעזור)? תודה רבה. ועוד שאלה קטנה: שחזור המערכת משחזר גם את הרג'יסטרי? תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  6. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , יש לי בעיה קטנה עם הכוננים ... יש לי 2 כוננים DVD רגיל וצורב DVD , ב-Windows XP Pro SP2. ה-DVD הרגיל נשאר עם LABEL של דיסק ששמתי לו לפני חודש , ולא משנה כמה דיסקים אני מחליף , restarts או ejects זה לא עוזר !! אני יכול להפעיל את הדיסקים מהכונן , הכונן קורא אותו ואני יכול להשתמש בדיסק ... והצורב DVD בכלל לא מקבל את ה-LABEL של הדיסק , אבל מזהה את הדיסק ואפשר להפעיל דברים. הבעיה היא שיש תוכנה מסויימת , שכל הזמן מחפשת את הדיסק בכונן (כנראה בפנייה ל-LABEL או משהו כזה ... ) ולא מוצאת אותו ! באג / וירוס / תוכנה שדפקה לי את העסק .... מה זה יכול להיות? אה, ועוד משהו , ה-Autoplay לא עובד לי . תודה !

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  7. בווינדוס ויסטה החדש לא יהיה צריך את התוכנות האלה כגון D-Tools ?

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by redti,

המחשב זז לאט.. יש לי מתוך 512 זיכרון רק 70 פנוי ואני מפעיל רק אי סי קיו במנהל משימות יש קובץ שנקרא system idle שמראה שמנצל לי 95 אחוז מהמעבד וזה בערך גם זז ככה.. אי אפשר לסגור את הקובץ הנ"ל ואני שומע את המעבד עובד כל הזמן.. כמו שמפעילים משחק כבד ושומעים את הקריאה של המעבד

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  9. Started by esaly,

שלום! אני מעוניין להתקין XP על מחשב מסויים ולבטל את קבלת העידכונים האוטומטית. כשאני מבטל את קבלת העידכונים יש מגן אדום בTASK BAR שאי אפשר להפתר ממנו...והוא די מטריד... האם יש אפשרות לבטל את העידכונים ועל אותה הדרך גם לבטל את הנדנוד המרגיז? תודה על התגובות...

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  10. למשל בוינאמפ הוא מראה ג'יבריש במקום עברית.... עכשיו את כל דפי האינטרנט אני רואה מצויין גם האופיס עובד כמו שצריך... למה זה ככה?

11. Started by RS4,

למה שאני מתקין חלק מהתוכנות והדרייברים זה לא מראה לי כמה מגה תופסת כל תוכנה, דרייבר. וזה גם לא מראה את האייקון של אותו דרייבר אלה סתם אייקון רגיל של תוכנה תוכנה... למה זה ככה...? ואם אפשר לשנות את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by at,

חבר שלי ראה אותי לוחץ Ctrl+F5 על מנת לרענן ב IE, הוא שאל למה אבל לא ידעתי להסביר לו בוודאות! אני זוכר נכון שיש לפעמים יש טעם ללחוץ Ctrl+F5 במקום רק F5 על מנת לרענן, ובמעורפל אני זוכר אם אני לא טועה זה משהו על עקיפה של הפרוקסי וקבלת מידע עדכני יותר ישר משרת האתר? יכול להיות? מישהו מכיר את זה? אם זה נכון יש כאן משהו חדש שאולי לא כולם מכירים ויכול לעזור לפעמים (אבל צריך לוודא ולבדוק אם זה ככה) טל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. אכן רבות ונפלאות הן תקלות החלונות. בכל אופן, בכל פעם שאני מנסה למחוק קובץ עם shift+del, המסך נחשך לשניה, ואז חוזר. הקובץ נמחק בסוף, כך שזאת לא ממש תקלה. לעומת זאת, כשאני מנסה למחוק את הקובץ באופן מסורתי, רק עם del, אז עסקים כרגיל, והקובץ נשלח בשמחה לפח (סליחה, סל מיחזור). יכול להיות שהshift+del מפחיד אותו, כי זה באמת למחוק, ולא סתם בכאילו? :s05: אשמח לדעת אם מישהו יוכל לחשוב על הסבר הגיוני (אם יש דבר כזה בwindows), או שאולי אחד מכם נתקל בזה.

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  14. איך אני מבטל תרקע הלבן הזה של האייקונים בשולחן עבודה..? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  15. אני לא יודע אם כבר שאלו אבל בכל זאת... כשאני פותח את המחשב ומכניס סיסמה למשתמש שלי בוינדוס אני פתאום צריך לחכות 2 דקות בערך עד שהמוזיקה של הוינדוס נשמעת ואחרי 5 דקות בערך הדסקטופ עולה ואני יכול סוף סוף להשתמש במחשב. ניסיתי כבר לפתוח ולסגור את האקספולרר דרך CTRL + ALT + DELETE אבל זה לא עוזר. גם לפתוח משתמש חדש במחשב זה לא הפתרון. ודרך אגב המחשב שלי לא כל הזמן עשה את זה... זה התחיל רק עכשיו. יש למישהו פיתרון? :s05: תודה מראש לעוזר.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  16. תמיד שעולה המחשב זה מה שמופיע לי: http://img165.imageshack.us/img165/8858/helpez7.jpg כמובן שכל הזמן מופיע לי אייקון קטן בצד שאומר שהווינדואוס של לא מקורי, וזה כל הזמן מוצג זה ממש מעצבן פעם ידעתי לסדר את זה אבל שכחתי, מישהו יכול לעזור? תודה מראש =)

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני רוצה צבע שחור ומהחלונות אפשר רק צבע ירוק וכסף.... יש דבר כזה ?

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  18. Started by krabby,

..

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  19. Started by Emin,

התקנתי את התוכנה NERO ואחרי זה עשיתי ריסט, עכשיו המחשב לא מצליח לעלות, הוא אומר לי לבחור בין Safe Mode, ההגדרות האחרונות שעבדו ולהפעיל את ווינדוס בצורה רגילה. ניסיתי את כולם ואף אחד לא מעלה את הווינדוס, הווינדוס כזה בא להיטען ובום עושה לי ריסט. איך אני יכול לפתור את הבעיה ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  20. Started by naoriko,

האם יש תוכנה או משהו שאיתה אפשר לתקן קבצי מערכת ולהחזיר את אלו שנמחקו בווינדוס.....??

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by orzilca,

שלום לכולם אני משתמש ב windows xp x64 משהו כמו 8 חודשים כבר.. לא היו בעיות עד לפני שבוע לפתע ללא שום שינוי הגדרות שלו הופיע בעת הדלקת המחשב מסך הפתיחה של בחירת המשתמש (welcome screen) יש לציין שיש רק משתמש אחד על המחשב.. וגם במסך מופיע רק משתמש אחד פשוט צריך ללחוץ עליו בכל מקרה נכנסתי לאופצית המתמשים (user accounts) בלוח הבקרה ביטלתי את האופציה של show welcome screen עשיתי ריסטרט ועכשיו במקום כל העניין הזה מופיע החלון הזה עם השם משתמש שלי ומקום להכנסת הסיסמא כמובן שאין סיסמא אז אני פשוט לוחץ אישור וזה ממשיך כרגיל להעלות את הווינדוס בקיצור איך אני נפטר מהחלון המעצבן הזה ?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  22. אז ככה; בהפסקת החשמל שעברה המחשב נכבה וניהיה מסך כחול אחרי שהוינדוס כמעט עולה, והחלטתי לפרמט ולהתקין וינדוס מחדש. ניסיתי להכניס את הדיסק וכלום, זה לא עושה ממנו בוט. כמובן ששיניתי ת'סדרי הבוט בביוס ,קודם סידירום אחרכך פלופי ואחרכך הארדיסק. מה אני אמור לעשות כדי שזה כן יעשה בוט מהדיסק?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by mind5,

יש משהו שעושים בכדי לחסוך 1 GB ~ ...מה שאני זוכר שנכנסים ל CONTROL PANEL ולא יודע מה ... אז מי שיודע שיגיד לי ! תטדה מראש

• 10 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים