עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ReDrugOn,

שלום לכולם... רציתי לדעת, האם מחשב עם נתונים כאילה, מסוגל לפעול עם windows xp home ? - מעבד פנטיום3 - 500mhz. - זכרון - 64sdram. ???

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by kipod301,

שלום. במחשב שלי יש חשבון רגיל וחשבון Admin. בכל פעם שהמחשב עולה הוא נכנס אוטומטית לחשבון האדמין ולא לחשבון הרגיל. כשאני מתנתק מהחשבון אדמין המחשב מציג לי רק את החשבון הרגיל. וגם הוא לא נותן לי למחוק את החשבון הרגיל.. תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  3. שלום, אני שכחתי איך מתקינים אקס פי ישר אחרי פירמוט! אני זוכר שצריך להכנס לביוס ולשנות את הבוט לסידי שיקרא ראשון אבל צריך לעשות עוד כמה דברים... בבקשה זה חשוב!

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Started by es88,

מסך DELL2209 כ.מסך HD4770 דריברים מעודכנים. מהיום שהתקנתי את ווינדוס 7, הוא נמצא לי על 59HZ. גם אחרי שאני כביכול משנה את זה ל-60 זה עדיין 59. זה בא לידי ביטוי רק במשחקים, שהם לא מזהים את זה כ-60 באמת, ואז ה-V SYNC לדוגמא מבוטל. חיפשתי לזה מזמן פתרון ולא מצאתי. (חוץ מלהשתמש בתוכנה שמאלצת 60 - כמו REFRESH LOCK) זה "בעיה" שידועה מהיום הראשון שיש את ווינדוס 7. בזמנו מייקרוסופט התייחסה לעניין בכך שזה לא בעיה לדעתה, אז האם מלבד תוכנות מישהו מצא אולי פתרון אחר? אגב, אם אני באופן כללי משנה פעם ביום בעזרת תוכנה ל-60, האם באיזה שהוא אופן זה יכול לגרום נזק בטווח הארוך למסך עקב כל השינויים האלה? תודה

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  5. Started by amit14,

שלום. יש לי את וינדווס 7 בגירסת ה32 ביט ו4 ג'יגה זיכרון. ידוע לי שהגרסה הזו קולטת רק 3.25 ג'יגה וזה באמת כך. אבל קראתי איפשהו שהגרסה הזו גם אינה מאפשרת שימוש של יותר מ2 ג'יגה בשביל תוכנה אחת או משהו בסגנון. זה אומר שכשאני משחק למשל GTA4 נעשה שימוש רק ב2 ג'יגה ולא בכל ה3.25?אם כן,למה זה קורה?הרי זה קולט עוד 1.25 נוספים,לאן הם "נעלמים"?והאם יש דרך לפתור את זה או רק להחליף לגרסת ה64? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  6. Started by liranss,

שלום אני לא יכול למחוק תוכניות מסוימות מהוספה הסרה של תוכניות יש לי WIN XP.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  7. Started by hardrox,

שלום. התקנתי לא מזמן Windows 7 על מחשב חדש, ויש לי איזו בעיה. (אני דיי בטוח שזה קשור לווינדוס). כל פעם שאני עוזב את המחשב, ולא נוגע בו לזמן קצר, משו בסביבות 20 דקות אולי יותר, המחשב נכנס אוטומטית למצב Sleep. אני מניח שאתם יודעים מה זה.. שהמחשב כאילו כבוי, אבל כשמדליקים הוא עולה ישר עם כל התוכניות. זה ממש מעצבן כל פעם להדליק אותו מחדש, אפילו שזה עולה תוך 3 שניות, איך אני יכול לשנות את ההגדרות של זה שהמחשב לא יכבה כל הזמן? תודה.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by Rafi921,

http://news.softpedia.com/news/Crack-Available-for-Windows-7-BitLocker-Hard-Drive-Encryption-128894.shtml או שכבר היה "פרוץ" http://www.computerworld.com/s/article/9141105/NSA_helped_with_Windows_7_development

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  9. בכונן C מערכת הפעלה XP ןאשר אננה עולה בכונן D מערכת הפעלה VISTA ואשר בה אני רוצהלאחר הפעלת המחשב מופיעות לי 2 האופציות .כיצד ניתן לבטל את ה XP תודה

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by The UnKnown,

אוקיי יש לי אקספלורר ונעלם לי למטה הסרגל שמראה עד כמה העמוד נטען, איך אני מחזיר אותו? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Started by GWeizman,

בשמירת קבצים דרך Windows Explorer (לא משנה מאיזה דפדפן זה נעשה, אבל לא קורה דרך קליינטי הורדה אחרים כמו Steam [שאני לא בטוח שהוא דוגמא טובה]) קופץ לי ארור שכתוב בו: (לדוגמא): setpoint600_x64.exe There are no more files. ניסיתי באקפלורר ובפיירפוקס, ניסיתי לשמור תמונות ראנדומאליות וקבצים אמיתיים, ניסיתי לשמור עם סיומת ובלי סיומת, וכו' וכו'. מה יכול לגרום לבעיה? (יש לציין שזה קרה בצורה דיי פתאומית..) עריכה: קורה גם בשמירת קבצים (Paint .NET, Word, etc.) ריסטרט לא עוזר. גוגל גם לא ממש עוזר. עריכה2: אוקי, מצאתי מישהו שטוען שהבעיה היא בתוכנה כלשהי (Folder Lock 6) שבצירוף מקרים מפתיע גם אני התקנתי (גרסאת נסיון) לא מזמן. מצד שני, היא מסרבת לעבור uninstall. אז זאת כנ…

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by Norm4nde,

שלום לכולם מחר המחשב החדש שלי יהייה מורכב. מפרט: AMD 3800D DualCore LanParty Ultra-D 1GB Geil Leadtek 7800GT 250GB SATA 2 SONY FLOPPY NEC X16 HEC 580 אני רוצה לעדכן בווידוס (אני מתקין עליו XP PRO) האם כדי להרכיב עליו משהו אחר? אני שם עליו אנטי וירוס של KASPERSKY איזה עידכון של windows הייתם בוחרים? אני צריך גם לרכוש בו קוד כניסה!כך שהאחים שלי לא יגעו בוא! (בגלל זה גם קניתי מארז עם מפתח) ד"א מה הייתם מתקינים ראשון במחשב לפי סדר. תודה יעקב!

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by dududs,

לאחרונה התקנתי את service pack2 . השירות windows firewall לא עובד לי . ( אחת ל5 אתחולי מחשב לגמרי הוא רק עובד ) עקב כך יש לי אי די נמוך באימיול . מישהו מכיר את הבעיה הזאת ???? כל הservices שבמחשב שלי מוגדרים כמופעלים באתחול של המחשב שלי. התקנתי את הפאץ של האימיול שגם לא עזר לי . ( אין לי פיירוול חיצוני או פיירוול תוכנת צד שלישי )

14. Started by daniel1saida,

בס"ד שלום W7 בגרסתבטא שלו מריץ משחקים ב D10 ואם אפשר להשתמש בו כמערכת הפעלה? (באופן תמידי, שאני ישתמש בבטא ולא לשלם על גרסה מלאה) או שזה לא מומלץ תודה

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  15. יש לי שלושה קבצים בשל מיחזור שמסרבים להימחק. אני עושה Empty זה זה כביכול מנקה אבל הם עדיין שם! למה?

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  16. Started by uda,

התקנתי לצערי MESSENGER PLUS והוא שתל לי מועדפים באקספלורר ואני לא מצליח למחוק אותם!!! צריך דחוף פיתרון !!!!

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by osher1229,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה ב Windows 7 ultimate 64 bit שלי, בו זמנית התקנתי tuneup utilities 2011 ו service pack 1 ודרך הטיון אפ הרצתי צ'ק דיסק הפעלתי את המחשב מחדש, ופתאום שום תוכנה לא עובדת, גוגל כרום, משחקים ביטורנט, מוזיקה וכו', פשוט לוחץ על האייקון מראה סימנים של פותח אבל פשוט לא פותח, הסרתי את הטיוןאפ, את הסרביס פק עשיתי system restore ועדיין שום דבר לא עוזר תוכנות לא עולות גם במצב בטוח, אני שונא לפרמט את המחשב, יש למיששו רעיון אחר? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  18. שלום לכולם. קודם כל אני רוצה להתנצל אם זהו אינו התת-פורום המתאים להודעה. הבעיה במחשב החדש של חברה שלי - חלונות XP SP3 ואינטרנט אקספלורר 8. הבעיה היא שכאשר אני מנסה לפתוח קובץ המצורף למייל בדואר "וואלה", קופצת הודעת שגיאה (צירפתי תמונת מסך) ולא ניתן לפתוח או לשמור את הקובץ: http://www.f2h.co.il/3723532250151 בנוסף שמתי לב, שב-GMAIL למשל, אין את הבעיה הזו, ואותו ניסוי עשיתי גם דרך גוגל כרום - הכל תקין. משהו נוסף שראוי לציין הוא כי האינטרנט אקספלורר אינו מופיע ברשימה של add remove programs, כך שלא ניתן להסירו ולעבור לגרסא קודמת כדי לבדוק אם שם הבעיה. ניסיתי כבר הכל, שברתי את הראש, ולא הצלחתי למצוא פתרון. אודה מאוד על עזרתכם!!!

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by TeaTime,

אני רוצה להתקין את הMedia center edition של XP בשביל סטרימניג ל360 (זו התוכנה היחידה שמאםשרת סטרימנג אליו כרגע) האם אפשר להפעיל אותה בדואל בוט? או בצורה פחות מסובכת (כמעין תוכנה בתוך הוינדוס אולי..?) מה האפשרויות לעבוד איתה?

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  20. Started by reviZor,

שלום אנשים אני משתמש ב WIN7 Ultimate 64 bit RC , היום החלטתי לעדכן דרייבר לכרטיס המסך שלי GTX260 עכשיו כרגיל אני מסיר את הדרייבר דרך Add / remove programs מפעיל מחדש את המחשב, לאחר מכן נכנס לSAFE MODE ומתקין את הדרייבר החדש. (עד כמה שידוע לי Driver Sweeper לא עובד אם WIN7). אחרי שבצעתי את ההתקנה של הדרייבר והפעלתי מחדש את המחשב אני מקבל מסך כחול אם STOP : 0x0000007B והמחשב כמובן מפעיל את עצמו מחדש. אין שום בעיה להכנס לSAFE MODE אבל למצב הנורמאלי הוא לא נותן לי. יש פתרון לבעיה הזו מבלי לפרמט? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  21. היי כולם אני מנסה להפעיל יוזרים שונים במחשב עם רזולוציה שונה לכל אחד. הבנתי שזה לא אפשרי דרך ווינדוס אלא רק דרך תוכנה צד שלישי. הצלחתי לעשות משהו קרוב לזה דרך קטליסט של ATI. יצרתי שם שני פרופילים:כל אחד עם רזולוציה שונה. ולכל אחד יש קיצור דרך משלו. עכשיו אני רוצה שהקיצור דרך יופעל אוטומטית בעת הפעלת חשבון ספציפי. כלומר, ברגע שאני נכנס לווינדוס עם חשבון X אוטומטית יופעל הקיצור דרך הרלוונטי ויפעיל את הרזולוציה שונה. יש לכם רעיון איך לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  22. Started by ben389,

יש לי שתי בעיות שהתחילו לאחרונה. הראשונה היא שיש דפים מסויימים שעד לפני כמה ימים עבדו ללא כל בעיה ובימים האחרונים הם לא נטענים בכלל והERROR שאני מקבל הוא: Unterminated string constant הבעיה השניה היא שאני עובד על גודל בינוני של הטקסט וברגע שאני לוחץ על לינק מסויים בדף כל הטקסט גדל. ברגע שאני טוען את הדף מחדש או עובר לדף אחר הוא שוב בגודל נורמלי עד שאני לוחץ על לינק. חשוב לציין ששתי הבעיות נעלמות ברגע שאני מתחבר לחלונות (WIN2KPRO) עם משתמש אחר. אז הכל עובד כמו שצריך. רעיונות? (חוץ מלעבור לדפדפן אחר)

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by Tal-T,

יש לי Vista Ultimate 32Bit בעזרת העדכונים האופציונליים הורדתי משחק של הווינדוס פוקר Texas Hold-Em חבר שלי גם רוצה אבל לא מופיע לו העדכון כנראה שזה בגלל שלו יש Home Premium יש דרך שהוא יוריד את המשחק? ויש דרך שאני אוכל לשלוח לו את המשחק מהמחשב שלי ?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  24. Started by Aviv C,

איך אפשר לבטל את האקטיבציה של ה- Windows? סתם לידע כללי.

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  25. Started by snaidis,

התקנתי VISTA HOME PREMIUM לצד XP. אז אחרי ההתקנה זה כתב שהוא בודק את ה PERFORMENCE של המחשב חיכיתי בערך 10 דקות עד שהוא בדק, וזה היה נראה כאילו המחשב לא "חושב" בכלל, כלומר הנורה לא הבהבה... אחרי זה, זה עשה את זה ואז היה לי מסך שחור כזה ריק חיכיתי שוב 10 דקות ואז זה עבר ל PREAPARING YOUR DESKTOP, ואני מחכה כבר 15 דקות וזה פשוט לא עושה כלום. האם זה ככה אצל כולם או שיש לי בעיה? הייתה לי את הבעיה הזאת לפני והתקנתי את VISTA שוב זה עדיין עושה את כל התהליך הזה ממש לאט. מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? עריכה: הצלחתי להתקין אבל עדיין הכל פשוט בקושי זז... אני לוחץ על COMPUTER ואני צריך לחכות חצי שעה! וזה באמת בלי הגזמה עד שהוא יכנס.

• 2 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים