עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Natan_Rozen,

שלום, הורדתי קובץ לבדיקת מהירות מהאתר של הספקית שלי. הורדתי קובץ EXE והפעלתי אותו סתם, פתאום נפתח חלון דוס שחור ואח"כ שבאתי למחוק נרשם לי כי תוכנית אחרת משתמשת בקובץ. עשיתי ריסטארט, ועדיין, אותה בעיה. אני לא יכול למחוק את הקובץ. למישהו יש רעיונות איך אני מעיף את הקובץ הזה לכל הרוחות? ;D תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  2. מאז שפרמטתי את המחשב הוא נתקע אחרי כמה דקות שאני נכנס למשחק(נראה לי שזה בעיה ב-windows אבל אני לא בטוח) מה לעשות? כבר פרמטתי פעמים ??? יש איזה דרך לבדוק מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  3. Started by ilanb0,

חיפשתי במסדי הנתונים של מיקרוסופט אך לצערי לא מצאתי את התשובה למסך הכחול שאני חווה לאחרונה. לאחר ההודעה הרגילה שהמערכת תסגר על מנת לשמור על עצמה, אני מקבל את ההודעה TRQL_NOT_LESS_OR_EQAL. באיזור המידע הטכני אני מקבל: 0x000000001 (0xCBE67054,0X000000002, 0X000000001) 0X804D9136. עד כמה גדולה הצרה?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  4. כשהווינדוס עולה הוא אומר שהוא לא מוצא את הקובץ "xmnt2002" ומדלג על איזה בדיקה איך אני יכול לשלוף אותו מהדיסק התקנה של הווינדוס ?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  5. Started by zodiac,

לפני זמן מה פירמטתי את המחשב שלי, ולאחר מכן התקנתי XP פרופשונל. מאז מסכי הצאטים באף אתר לא עולים לי. ניסיתי להתקיון SP1 אבל הוא מודיע לי חגיגית שמכיוון שה-XP שלי לא מקורי לא ניתן להתקין עליו SP1 הלכתי לאתר של SUN והורדתי את ה- J2RE-1_4_1_02WINDOWS-I586-I ?(שאני לא יודע אפי' מה זה) וגם זה לא עוזר. ראיתי שהשאלה לגבי הנושא כבר נישאלה בעבר, אבל מהתשובות שניתנו לא כ"כ ברור מה אני בדיוק צריך להוריד. ולכן לא יכולתי להיעזר בתשובות הקודמות אשמח אם תתנו לי לינק ישיר בתוספת שם המוצר שאותו אני צריך להוריד. בתודה zodiac

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  6. Started by nivster,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם נעילת קבצים ב-winXP. יש כל מיני קבצים בספריית ההורדות שלי (קטעי וידאו, MP3, וסתם התקנות של ICQ וכאלה) שאני לא מצליח למחוק. כשאני מנסה למחוק אותם אני מקבל הודעה: cannot delete aaa.avi : it is being used by another person or program הורדתי את כל הפרוססים האפשריים ואני עדיין לא מצליח למחוק את הקבצים. גם ניתקתי את המחשב מהרשת המקומית ומהאינטרנט, וזה עדיין לא עזר. מה יכול לגרום לזה? ואיך אני יכול לאתחל עם DOS שמכיר במחיצות NTFS בדיסק? ניסיתי עם הדיסק של 98 אבל הוא לא מזהה NTFS.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  7. תמיד שאני מנסה ליפתוח קובץ swf אני מקבל את ההודעה המעצבנת הזאת (תמונה למטה) צריך לבטל איזה service מסוים? או מה? תודה לעונים... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  8. Started by TheStriker,

אהלן, איזה מערכת הפעלה כדאי להתקין (בהנחה שבחרתי להתקין Windows Vista) את ה- X32 או X64 ? מה ההבדלים ביניהם? זה המחשב שלי: כמות מוצרים סה"כ 1 ANTEC NSK6500 -EC Black Super Mid Tower Case - 430W 762.85 ש"ח 1 LG DVD-RW GSA-H30N x18 DUAL LAYER - SATA (black) - bulk 224.78 ש"ח 1 WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 384.51 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail 1,748.21 ש"ח 1 ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX 579.29 ש"ח 2 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 597.77 ש"ח 1 AMD Athlon 64 (4600+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 702.66 ש"ח 1 תודה

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  9. Started by yotamavi,

האם המדיה סנטר 2005 מגיע עם XP או רק המדיה סנטר עצמו?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  10. שלום לכולם.. הייתי רוצה לדעת איך לשים רקע אחר ממה שהוינדוס נותן לי בכניסה לווינדוס (LOG IN ו LOG OUT )בXP אשמח לקבל הוראות כי אני לא מבין בזה כלום דוגמא של רקע בכניסה לווינדוס של CRYSIS http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=5928

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  11. מודיע ה-XP שאין לי מקום בכונן למרות שאת ההורדה אני מוריד למחיצה אחרת פנוייה! בעייה דומה כאשר אני מחלץ קובץ RAR מכונן\מחיצה אחרת הוא אומר שאין לו מקום לעבוד כי כונן C מלא מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  12. Started by barlevi321,

שלום לכם חבריי הפורום!!! רציתי לשאול אתכם למה משמש תקליטור איתחול ל- xp? האם אני צריך אותו? שמעתי שצריכים תקליטון כזה אם לא עובד ה- cd-rom אוו הצורב. בתודה מראש בר לוי!!!

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  13. Started by vali13,

שלום לכולם כאשר אני מנסה לפתוח את אחד הכוננים דרך "המחשב שלי" נפתח לי החלון של "פתיחה באמצעות" ומראה לי את כל התוכנות איך מבטלים את זה ?

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by Eli_1982,

שלום! יש לי שאלה בקשר ל- Standard PC ו- ACPI: אחרי התקנה מחדש של WinXP גיליתי שכשאני מכבה את המחשב הוא לא נכבה לבד ז"א מופיעה ההודאה: "It is now safe to turn off your Computer" אחרי חיפוש בפורום ובגוגל הבנתי שהבעיה היא כתוצאה מכך שהמחשב מוגדר כ- Standard PC. מה שעוד הבנתי זה שככול הנראה הוא מוגדר כך כתוצאה מליחיצה על F5 (בטעות, במקום על F6) ושם כנראה המחשב הוגדר כ Standard PC ועכשיו לשאלה (אחרי הסיפור ;D) האם אני יכול להגדיר את המחשב שיתמוך ב ACPI , מבלי לפרמט מחדש? אולי דרך REPAIR ? נ.ב. כל ההגדרות של ACPI בביוס מאופשרות. נ.ב.2 - אם זה לא הפורום המתאים לשאול אז אשמח אם תעבירו תודה!

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  15. שלום רב, אינני יכול לבצע החלפת משתמש אלא רק ניתוק משתמש וכניסה למשתמש אחר. כמו כן בservice השירות Fast User Switching נמצא ב start up type במצב אוטומטי ובstatus כלא פעיל. גם כאשר אני מפעיל את התהליך בstatus לפעיל עדיין איני יכול לבצע החלפת משתמש למרות שהוא במצב פעיל. אחרי כל ריסטרט של הוינדוס Fast User Switching חוזר להיות באותו מצב שתיארתי (נמצא ב start up type במצב אוטומטי ובstatus כלא פעיל) כמו כן,Fast User Switching בservice שבmsconfig מסומן בוי. מישהו מכיר את הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by ifs2003,

הבנתי שמיקרוסופט ישראל השיקה את מערכת ההפעלה ואת OFFICE בארץ. מישהו יודע מתי נראה את המוצרים בחנויות ?

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by TaMiRn2,

רציתי לדעת מה הדרישות מערכת של vista אני בכלל מופתע שלא עשיתם את זה בדביק או משהו...

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  18. יש לי שני כוננים קשיחים במחשב: 1) 250GB SATA WD 2) 200GB SATA WD עכשיו התקנתי על ה250 וויסטה (חוקי) והכול סבבה עובד טוב... התקנתי XP על 200 גם עובד הכול בסדר.... חוץ מהעובדה שאני לא יכול לחזור לוויסטה... אני יפרט: כשעולה המחשב צריך להיות אפשרות בחירה בן מערכות ההפעלה אבל אין לי ומשום מה הבררית מחדל שלי היא XP.. אז נסיתי לנתק פיזית את הכונן של XP ולעלות את הכוננן של וויסטה אבל הוא אומר לי שיש בעיה והוא לא יכול לעשות BOOT לכונן... למשהו יש מושג?

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by netanel1,

לאחרונה התקנתי עדכון בטעות שבודק אם הווינדוס שלי מזויף או לא וכמובן שהוא כן, אז השאלה שנשאלת איך אני מוחק אותו בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by DS,

אני רוצה לפרמט את המחשב הוא מלא בג'אנק. יש לי 60 GB בHD(Hard Drive). D הוא הכונן הראשי אצלי ניסיתי לפרמט את C אך לא הצלחתי מכיוון שויסטה מותקנת עליו. ניסיתי בעזרת EasyBCD ומנעתי את הפעלת ויסטה. בתיקייה ב C של ויסטה יש כמה קבצים שנמחקו וויסטה לא עבדה. מישהו יכול להגיד לי איך אני מוחק לתמיד את ויסטה?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  21. Started by HellBoY,

SS: http://img376.imageshack.us/my.php?image=untitleddz6.jpg help me please

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  22. היי, מערכת ההפעלה Windows 7 מותקנת אצלי במחשב. זו פעם שניה ב14-20 יום,שהיא קורסת,מופעלת מחדש ומבצעת BOOT.אני יודע,שיכולות להיות 1001 סיבות לקריסתה. איך אני יכול לדעת - מהי בדיוק הסיבה לכך הפעם,יש איזשהו Log (יומן) כלשהו לכך,במידה וכן - איך אני נכנס אליו ומברר מהי בדיוק הסיבה לקריסתה,ובה התאריך של היום (בו היא קרסה)? תודה רבה מאוד מראש .

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by xfwind,

התוכנה הנ"ל עבדה (בעיקר לכיול) של מסך EIZO S2232W תחת OS XP. כעת חיברתי המסך הנ"ל למחשב חדש עם WIN 7, ולאחר הורדת דרייבר מתאים מהאתר של EIZO - המחשב מזהה את המסך ומתייחס אליו יפה, אבל התוכנה הנ"ל שירדה גם היא והותקנה על המחשב לא מזהה את המסך וממילא אין אפשרות להפעיל אותה בכיול המסך. יש רעיון? רשמתי ההודעה גם בפורום תוכנה. תודה

24. שלום רב! מדי פעם כשאני נכנס לתיקיה (לא מסוימת) אני מקבל את הודעת השגיאה הזאת: התוצאה היא שכל חלונות ה Windows Explorer נתקעים, עד שאני מסיים את התהליך. לפעמים גם זה לא עוזר ואני נאלץ לנתק את המשתמש ולהיכנס מחדש. שמתי לב שתמיד יש בתיקיה שאליה נכנסתי קובץ סרט. (השגיאה מתרחשת גם כשאני לא בתצוגת 'תמונות ממוזערות') בפעם האחרונה גם שמעתי 'תיק' חלש מכיוון המארז. נ.ב. השגיאה הופיעה גם לפני שהתקנתי SP3. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by abirdh,

ברגע שאני בוחר את המחיצה בה אני רוצה להתקין את הוונדוס הוא כותב לי: Windows is unable to find a s.y.s.t.e.m volume that meets its criteria for installation. ??

• 7 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.