Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי. יש לי בעיה עם המחשב שכל פעם שאני פותח אותו הוא מחכה מלא זמן ואז יש לי הודעה NTLDR is Missing - to restart alt+ctrl+del אתמול שמתי זיכרון חדש במחשב ואני לא יודע אם זה קשור, הוצאתי את הזיכרון וניסיתי להפעיל ועדיין לא עוזר. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
איך לבטל 30 יום אקס פי???? מישהו יכול לתת לי את הקראק שמבטל בבקשהה זה דחוף!!
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום רק התקנתי את ה-WINDOWS מחדש, בגלל איזה שהי בעיה. ועכשיו אני שואל את עצמי למה לא עשיתי את זה עד עכשיו... הWINDOWS טס!!! בכל מקרה ההתקנה היא של Windows SP2 והורדתי את העידכונים הקריטים והדריוורים החדשים. בנוסף יש לי עוד 77 עידכונים להוריד, שבעיקר מסוג: Security updates, כמה של comulitive updates, ועוד שאר דברים אחרים. ממש לא בא לי להתקין אותם כי המחשב עובד טוב. מה ההמלצה שלכם? ועל פי מה להחליט מה כן ומה לא?
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
בוקר טווב לכולם.. אתמול פירמטתי את המחשב, והתופעה באה לאחר מכן. יש ברשותי שלוש הארד דיסקים. 250gb=C 320gb=H 320gb=D פירמטתי והתקנתי מערכת הפעלה מחדש רק על C. בכונן D, יש לי כל מיני התקנות בסיומת EXE, תוכנות\משחקים (חינמיים) וכו'.. ברגע שאני מנסה להפעיל קובץ מתיקייה ששמה בעברית (לדוג' "תוכנות 2") אז אני לא יכול להפעיל את קבצי הEXE (אני מקבל Nsis Error) אבל כאשר אני אעביר את הקובץ לתייקיה בשם באנגלית (לדוג' d:\software) אז הקובץ עובד באופן מושלם.. שמתי לב שגם אחרי הפירמוט, המון שמות של מיקומים ושאר דברים אחר בווינדוס מופיעים כ"??????????????" מאשר שמם הרגיל (שאני מניח שהוא בעברית...) אז איך פותרים את הבעיה המעיקה הזאת? עדכון: !! שמתי לב עכשיו שאחרי הפירמוט נדפקו לי כל הID3 …
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
בוקר טוב. יש לי כרטיס טלוויזיה שמחובר לממיר הוט,ככה בעצם אני צופה בטלוויזיה, אבל יש לי בעייה ,המדיה סנטר פשוט מסרבת להציג לי על כל המסך (16:9) ,זה מצליח להציג רק 4:3 ,אחרי כל ההגדרות הנכונות של המסך שלי, כלום לא עוזר, יש דרך כלשהי לסדר את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מערכת win 7 במחשב נייח שבו יושב כל המידע (סרטים, מוסיקה, מסמכים, מדפסת וכד') הצלחתי להתחבר עם נייד אחד ל home group אבל לא מצליח להתחבר עם נייד שני, מקבל כל הזמן "Unable to create a homegroup on this computer" מה שלא ניסיתי... לא הולך, מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אתם מכירים את כל האפלטי ג'אווה שקופצים לכם כתנאי להורדה/הפעלה? אז נאמר ואני מוריד אחד כזה, איך אני מסיר אותו אחרי זה? מנקה היסטורי, מוחק Cookies? אולי זה נמצא ב"הסר/התקן"? תודה.
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
האם קיימת האפשרות להתקין אינטרנט אקספלורר 7 בעברית בויסטה? ראיתי שיצא להורדה בעברית כבר..
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם לא ידעתי אם לרשום את ההודעה הזאות בפורום של תמיכה טכנית אז כתבתי את זה פו כי זה קשור ל-windows חברה בעיה מוזרה שלא קרתה לי אף פעם ברגע שאני רוצה לרוקן את הסל המיחזור שלי הוא מפעיל את ה-cdrom שלי למה מה קרה??? האם למשהו יש אותו בעיה כדי שאני יפתור אותה לעצמי בבקשה אנהההה עיזרו לי אני בוכהההההההה חחחחחחחחחח :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום! יש לי HD של 120 GB ורציתי לדעת איך הכי מומלץ לחלק אותו בשביל להתקין וינודס ויסטה? עד עכשיו היה לי XP וחילקתי 40\80 כשב- 40 היה מותקן XP וה-80 בשביל הורדות וכו'... רציתי לדעת איך מומלץ לחלק את לויסטה מכיוון שהבנתי שהיא דיי כבדה.. או אם בכלל כדאי לחלק את ה- HD.. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום , לאחר שאני מנתק disk on key (ניסיתי כמה סוגים) על ידי safly remove... האות של הכונן(H למשל) נשארת תפוסה. וכל פעם שאני מחבר את ה DOK שוב זה ממפה לו את האות הבאה (I,J,K...) וכך הלאה וכך הלאה עד שאני עושה BOOT ואז כל האותיות מתפנות. ב MyComputer לא רואים את הכוננים . אבל ב totalCommander (למי שמכיר) כן רואים אותם. כמו כן , כשאני הולך ל disk managment ומנסה לשנות את האות של הכונן הנוכחי(K למשל) חזרה לאות הראשונה(H) היא לא מופיעה באופציות כיוון שהיא כביכול תפוסה. יש למישהו מושג איך אני פותר את זה?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בווינדוס שאני לא יכול לעשות restart.הייתי יכול לעשות לפני שבוע אבל עכשיו כאשר אני לוחץ על הresatart המחשב לא נסגר. אני יכול לסגור אותו ידני אבל אני רוצה שהוא יסגר דרך הווינדוס.אני לא זוכר שהתקנתי משהו לאחרונה שיפגע בזה. יש לי אנטי-וירוס טוב וחוסם אדוורס\ספפיוורס.צריך עזרה בבקשה בקשר לסגור אותו דרך הווינדוס. השאלה שלי היא- איך להגביר את התפוקה של הזיכרון\איך להוריד את השימוש של הווינדוס בזיכורון? תודה על התשובות
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכוון לרכוש מערכת HTPC עבור שימוש של קולנוע ביתי. בפורום מפרטים, יעצו לי להעדיף את XP Media Center על פני ויסטה, כי לדבריהם הויסטה היא מערכת לא יציבה, איטית וזוללת משאבים. השאלות שלי הן כדלקמן: 1. האם קיימת XP Media Center בתמיכה עברית? 2. במידה ואין תמיכה עברית, האם התקנה של המערכת באנגלית, עלולה להניב בעיות תפעול עבור משתמשים שהאנגלית שלהם די בינונית? 3. במידה ולא מומלץ להתקין את המערכת עבור משתמשים שלא שולטים היטב בשפה, אז מה בעצם האלטרנטיבה? להתקין בכל זאת את Vista Home Premium? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלחתי משהו להדפסה (המדפסת מחוברת למחשב אחר.. דרך הרשת) הקובץ הודפס אבל בשורת סמלים ליד השעון עדיין יש סימן של מדפסת כשאני משאיר את העכבר על האייקון רשום ש1 מסמכים ממתינים.. כשאני פותח את החלון אין אף מסמך.. ורשום 0 מסמכים ממתינים
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
בעבר כשהיה לי WINXP השתמשתי בERD COMMANDER,יש משהו דומה שמתאים ל WIN7? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי את הRC וכל כמה ימים קורא לי שפתאום תפוס לי למעלה מ 80% זכרון למה זה ככה? זה מסתדר רק אחרי ריסט (נראה לי שזה קשור לDUMP) יש לי 4GB RAM
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי. כיום אני משתמש ב WIN XP ומאוד מרוצה מניסיונכם, לאחר ש 7 רכשה כבר כמה "שעות טיס" כדאי לעבור ל WIN 7 ? או שסוס מנצח לא מחליפים ?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן התקנתי winxp עם SP2, בהתחלה לא היה לי עברית בכלל, לאחר מכן התקנתי בהגדרות שפה ובהגדרות אזוריות. אני יכול לראות עברית באתרים ולקבל הודעות לאיסיקיו בעברית. הבעיה היא כדלקמן: כאשר אני מנותק מהאינטרנט ושולחים לי הודעה לאיסיקיו היא מתקבלת כג'יבריש, או כאשר שולחים לי הודעות מתוכנות דומות לאיסיקיו כדוגמת מירנדה או טריליאן. ניסיתי כבר הכל תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
חזרתי מאימון כדורסל לחדר ופתאום אני שומע מלמולים מהרמקולים בקיצור אני מתחיל לחפש ולראות מה השארתי דולק בחדר ואני קולט שהווינדוס מדבר ... וכמה חלוניות פתוחות ותאמינו לי זה דבר שלא נתקלתי בו אף פעם הקטע הוא שאין לי שמץ של מושג איך היישום הזה נפתח .... בקיצור אם מישהו יודע איך נכנסים להגדרות של הדבר הזה או לחילופין איך מסירים את זה אני מאוד יישמח ..... דרך אגב וואלה עכשיו אני נזכר שפעם חשבתי שהיה לי מין באג כזה כשהייתי צופה באיזה סרט עם תרגום הייתי שומע את המחשב מקריא לי את התרגום וכל הזמן חשבתי שזה תולעת .. נראה לי קוראים לזה אינדיור ( נשמע כמו ) ...
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מכירים את הENCODING אז נכנסתי לאתר ולא זיהה את העברית , ברור קליק ימני, בוחר שפה סבבה, אני מדפדף לדף הבא והוא חוזר שוב לשפה הקודמת ניסיתי להוריד את הAUTO של הבחירת שפה לא הצלחתי למישהו יש פתרון ? אני משתמש בAVANT ובאקספלורר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 630 64BIT ו 4GB זיכרון 800MHZ . הבנתי ש XP 64BIT תוכנה יותר קלה מויסטה 64 ... כרגע ה XP PRO 32BIT מצליח לזהות רק 3GB מה כדאי להתקין ?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם היום התקנתי דרייבר חדש ואני מעוניין לחזור לדרייבר הקודם שהיה לי לפניו, וחשבתי אולי עדיף לי לעשות שחזור מערכת במקום כל הפרוצדורה של למחוק-להתקין מחדש.. יש לי נקודת שחזור מלפני ההתקנה, השאלה היא האם זה יקח אותי לנקודה שלפני התקנת הדרייבר החדש? כלומר, האם זה ישחזר לי את הדרייבר?[בשביל להתקין את החדש היה צורך למחוק כליל את הקודם!] ועוד שאלה- נגיד ושיחקתי במשחק מסויים, והתקדמתי בו והעליתי את הדרגה ליותר גבוהה - האם לאחר השחזור הדבר יחזור ללפני ששיחקתי? תודה רבה לכל מי שעוזר, אבי.
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מחליף מחשב (מדור קודם) וברצוני להעביר כונן קשיח המכיל חלונות WIN XP PRO SP2 . מה עלי לבצע בכדי שאוכל להעביר חלונות מהמחשב הישן למחשב החדש ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אנשים , כפי שאתם כבר יודעים המחשב שלי מלא בוירוסים ותולעים שבלתי ניתן להסיר אותם (אני ינסה לעשות פורמט לשלושת המחיצות ביחד..) היום אחרי התקנת SP1 של WINXP באתי למחשב וראיתי שתוכנת הEMULE לא עולה התוכנה ALL SEEING EYE למציאת סרברים גם לא עולה , שאאיכשהוא אני מצליח להעלות אותה(הסבר בהמשך) ואני מנסה להפעיל CS ביחד עם CHEATING DEATH אז CS לא עולה גם , רק בלי CD הוא כן עולה , זה בינתיים שלושת הבעיות היחידות שעליתי עליהם , המוזר בכל זה זה שמתי שאני מתקין מחדש את EMULE או את ALL SEEING EYE או את HL+CS אז הכל בסדר לאיזה חצי שעה עד שעה , ואחרי שעתיים שאני חוזר הביתה הבעיה חזרה פתאום... וזה בלי לעשות ריסטרט , הבעיה פשוט חוזרת מעצמה , חשוב לציין שאין לי אפשרות לעשות SYSTEM RESTORE ל…
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-