Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אז, נפתרים מההודעה המוזרה הזאת ? ד"א , הקובץ לא פגום כי הוא רץ כבר על מחשב אחר בהצלחה אין בו ווירוסים, מזיקים, תולעות או בעיות אחרות, המשתמש שמריץ את הקובץ ומקבל את ההודעה הוא ADMIN המערכת היא WINXP SP2 עם כל העדכונים [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מערכת win 7 במחשב נייח שבו יושב כל המידע (סרטים, מוסיקה, מסמכים, מדפסת וכד') הצלחתי להתחבר עם נייד אחד ל home group אבל לא מצליח להתחבר עם נייד שני, מקבל כל הזמן "Unable to create a homegroup on this computer" מה שלא ניסיתי... לא הולך, מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם..! צריך עזרה/עצה נתחיל ככה יש לי windows xp לא חוקי או משהו כזה (שעולה לי כול הזמן הwindows לא חוקי והעכשיו המערכת בסיכון) אז החלטתי להתקין את הwinaods מחדש שיהיה חוקי ועכשיו אני בבעיה כי יש לי מלא דברים על המחשב ואני לא רוצה שהכול ימחק לי יש אולי איזה שיטה שאני יכול לשמור את כול הקבצים/תקיות ועוד..? ויש לי עוד שאלה.! מה זה ההודעה שעולה לי כול הזמן למטה בסרגל כלים בהתחלה היה לי הwindows לא חוקי ועכשיו המערכת בסיכון מה אני עושה...?? צריך עזרה דחופה..!! תודה לעוזרים..!!!! nimrods
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס קול חדש של CREATIVE, התקנתי את הדרייברים שבאו איתו והכל עובד בסדר. הדבר היחיד שמפריע לי עכשיו הוא שכשאני מפעיל את המחשב אז ב TACK BAR יש לי 2 אייקונים של Volume Control אחד של הוינדוס הרגיל (XP) ועוד אחד של ה CREATIVE שיש בו קצת יותר אפשרויות. איך אני יכול לבטל את הזה של הוינדוס?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
בשמירת קבצים דרך Windows Explorer (לא משנה מאיזה דפדפן זה נעשה, אבל לא קורה דרך קליינטי הורדה אחרים כמו Steam [שאני לא בטוח שהוא דוגמא טובה]) קופץ לי ארור שכתוב בו: (לדוגמא): setpoint600_x64.exe There are no more files. ניסיתי באקפלורר ובפיירפוקס, ניסיתי לשמור תמונות ראנדומאליות וקבצים אמיתיים, ניסיתי לשמור עם סיומת ובלי סיומת, וכו' וכו'. מה יכול לגרום לבעיה? (יש לציין שזה קרה בצורה דיי פתאומית..) עריכה: קורה גם בשמירת קבצים (Paint .NET, Word, etc.) ריסטרט לא עוזר. גוגל גם לא ממש עוזר. עריכה2: אוקי, מצאתי מישהו שטוען שהבעיה היא בתוכנה כלשהי (Folder Lock 6) שבצירוף מקרים מפתיע גם אני התקנתי (גרסאת נסיון) לא מזמן. מצד שני, היא מסרבת לעבור uninstall. אז זאת כנ…
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אתם מכירים את כל האפלטי ג'אווה שקופצים לכם כתנאי להורדה/הפעלה? אז נאמר ואני מוריד אחד כזה, איך אני מסיר אותו אחרי זה? מנקה היסטורי, מוחק Cookies? אולי זה נמצא ב"הסר/התקן"? תודה.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לפתוח את מנהל המשימות זה מה שאני מקבל... אשמח לקבל עיצה כיצד לפתור את הבעייה, בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש איזושהי תוכנה שנועלת Wallpaper שנקבע מראש על הDesktop ולא נותנת לשנות אותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי יש לי בנייד מערכת הפעלה מקורית VISTA HOME PREMIUM אני רוצה לגבות את ההתקנה שלה אך אינני יודע היכן היא נמצאת במחשב הגיבוי הוא בשביל שהיא תהיה לי שמורה לכול מקרה. אני הולך לרכוש HD 320GB שעליו יהיה מותקן WIN 7. כשקבלתי את המחשב היתה התקנה ראשונית של מערכת ההפעלה אני מניח אם כך שיש גיבוי התקנה במחשב אך אינני יודע היכן הוא... אשמח לעזרה בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/downloads/upgrade.asp
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלחתי משהו להדפסה (המדפסת מחוברת למחשב אחר.. דרך הרשת) הקובץ הודפס אבל בשורת סמלים ליד השעון עדיין יש סימן של מדפסת כשאני משאיר את העכבר על האייקון רשום ש1 מסמכים ממתינים.. כשאני פותח את החלון אין אף מסמך.. ורשום 0 מסמכים ממתינים
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום וחג שמח! התקנתי חלונות ויסטה. שיחקתי קצת ברג'יסטרי בשביל להעביר את הUser's Files למחיצה אחרת. הכל טוב ויפה אבל נמחק לי כל תפריט ההתחל. זאת אומרת שאין לי קיצורי דרך לכל הכלים והעזרים של הווינדוס, כמו הpaint וכאלה. איך אני משחזר את תפריט ההתחל? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
היה לי xp בהראדיסק 1 בכונן c, התקנתי את הויסטה בהרדיסק 2 בכונן g, שכיבתי את המחשב הווינדוס עלה רק עם הויסטה ולא נתן לי אפשרות בחירה בינו לבין ה-xp, בדקתי בביוס שהבוט של ארדיסק 1 יעלה לפני ארדיסק מס' 2 עדיין אני לא רואה את הxp אני ישמח אם תעזרו לי תודה.
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
בס"ד שלום W7 בגרסתבטא שלו מריץ משחקים ב D10 ואם אפשר להשתמש בו כמערכת הפעלה? (באופן תמידי, שאני ישתמש בבטא ולא לשלם על גרסה מלאה) או שזה לא מומלץ תודה
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מערכת הפעלה xp. יש כמה משתמשים במחשב ולכל אחד יש יוזר משלו. המחשב נותן מידע על כמה תוכנות כל אחד מריץ, וכמה הודעות יש לו ב GMAIL איך מבטלים זאת?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כל נקודות השחזור של ויסטה נמחקות במעבר ל xp האם קיים פתרון פשוט לבעיה? תודה ובוקר טוב
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב בחו"ל עם ויסטה... השאלה היא אם אני יכול להוריד עדכון שפה ולהפוך את כל התפריטים לעברית בחינם בגלל שיש לי העתק מקורי?
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 ווינדוסים בכוננים שונים, XP וויסטה ואני מעוניין לפרמט את הכונן של הווינדוס XP. כשאני מפעיל את המחשב אני יכול לבחור לאיזה ווינדוס להכנס. הפירמוט של הווינדוס ישפיע על זה? ואם כן איך אני יכול לשמור את הבוט?
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היום התקנתי את גירסת הבטא של ה vista ומה אגיד לכם.......................... לא כדאי להכניס ראש בריא למיטה חולה. אני דיי אוהב את השטויות האלו של לנסות מערכות חדשות ,אבל לפני שפירמטתי והתקנתי את ה vista דאגתי לבצע image למערכת הנוכחית שלי (על כל מקרה שלא יהיה ואם יהיה אז שיהיה לי...). קודם כל ישנם דברים בסיסיים שהיא לא הצליחה להתקין כגון: כרטיס קול שלי (דיי פשוט) ואת מצלמת ה web . המערכת דיי איטית (לי יש 512MB זיכרון) נראה לי שעדיף יותר,לא אהבתי במיוחד את הממשק שלה למרות שהוא מאוד מזכיר את ה XP ,מדיי פעם נתקלתי בכל מיניי הודעות שגיאה ולטעמי היא תופסת לא מעט מקום (כמעט 2GB רק המערכת איפה שאר ההתקנות). כמובן שלא ניתן לבצע עדכונים כך שנשארים דיי חשופים. מה אגיד ...טוב שהכנתי…
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
דבר ראשון, לא הייתי בטוח אם זה מתאים לפורום הזה או לפורום רשתות ואינטרנט או אפילו תוכנה, אז שהמנהלים יעבירו אם הם רואים לנכון. דבר שני - כשאני מחליף משתמשים במחשב אני רוצה שהמשתמש יישאר מחובר לאינטרנט (כדי שיישומים מסויימים ימשיכו לעבוד) - אבל זה מתנתק לי אני עם תשתית HOT עם 012 איך אפשר לסדר את זה? תודה D:
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box Asus M2N-E G.Skill DDR2 2048MB (1024X2) 800Mhz CL5 Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E Arctic-Colling Freezer Pro 64 For AMD Enermax Liberty 400W חשוב לציין שהמערכת צריכה להריץ משחקים חדשים מאוד. מה לקחת, XP 32, XP 64 או Vista? תודה
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר של HP שנקרא Jornada 690: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=en&cc=us&dest_page=product&dlc=en&product=57664 כרגע הממשק שלו הוא בצרפתית. אינני מצליח להבין איך להחליף לאנגלית. (אני מתכוון כמובן לממשק, לא ליכולת שלו לקרוא שפות אחרות. ההתחל וכל התפריטים בצרפתית). האם יש אפשרות לפרמט מכשיר כזה ולהתקין מערכת הפעלה חדשה? או שאולי יש דרך פשוטה יותר?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אז הינה לכם משהוא שישנה את האוירה בשולחן העבודה המשעמם שלכם: http://www.mobydock.tk/ מי שרוצה לשחק יותר ולהגזים יכול כמובן להתקין את המעטפת האלטרנטיבית ל-Explorer הישן : http://www.mobydock.tk/
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום אנשים בימים האחרונים המחשב שלי התחיל לעלות לאט מאוד כלומר הוא מגיע לחלון הכחול כשהמחשב נדלק ורושם: WINDOWS IS STARTING UP והוא יכול להתקע שם לכמה דקות אפילו חצי שעה כאשר אני עושה ריסט הוא עולה לאט אבל לא ממש נתקע בחלון הזה.. כל זה בכלל התחיל לאחר שתפסתי ווירוס בשם VUNDO הסרתי אותו בעזרת SUPERANTISPYWARE שקניתי לאחר ההסרה עשיתי סריקה חוזרת וזה מוצא לי 6 קבצים ברג'יסטרי שלא ניתן להסיר כי הם פשוט חוזרים לאחר ריסט. עשיתי סריקה אם NOD32 הוא לא מצא כלום. אז החלטתי למחוק את NOD32 ולהתקין את KASPERSKY שבא אם הדיסק של לוח אם. אך הוא לא מוצא כלום... מאז הפעולות הללו המחשב התחיל לעלות ממש לאט, לאחר שהוא עולה הוא עדיין עובד לאט מאוד. אין לי מושג מה עוד זה יכול להיות אבל ישנם אנ…
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-