עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Gamer4Life,

איך עוזר האיחוי למחשב? :-X

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by Gamer4Life,

תמיד זה מופיע ואומר לי שאניביטלתי את ה UPDATES ל WINDOWS איך אני מוריד את הדבר הזה?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by alons,

התקנתי WINDOWS XP PRO בלי לפרמט ועכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה מותקנות. בBOOT המחשב שואל אותי לאיזה WINDOWS להיכנס ופשוט יש לי את הדסקטופ הישן ואת החדש. איך מורידים את הישן ונשארים עם ההתקנה החדשה בלבד? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  4. Started by gilloze,

יש לי ווינדוס עיברית חוקי ואני רוצה להפוך אתה כולו לחלוטין לאנגלית איך אני עושה זאת תודה חיפשתי בחיפש לא מצאתי כלום תודה

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by נטלי(:,

אחרי כמה דקות שאני מפעילה את המחשב זה עולה לי :\ וזה מציק!!! ואם אני לוחצת "סגור" או "אתר באגים" אז מתנתק לי האינטרנט ואני צריכה להפעיל את המחשב מחדש.. מישהו יודע מה עושים ???? ???

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by Check_Point,

אם אני מתקין ווינדוס מדיסק שהורדתי לצורך העניין מהאינטרנט.. אבל יש לי רישיון חוקי לחלוטין (!!!) ובהתקנה אני רושם את ה-cdkey החוקי, צריכה להיות עם זה בעיה? או שבגלל שהעותק עצמו לא מקורי אז הגרסא תהפוך ללא מקורית? עכשיו קניתי מחשב נייד בבאג מחשבים שבא עם ווינדוס XP, והממצא היחיד לחוקיות של העותק הזה זה מדבקה מתחת למחשב בצבע ירוק, עם בר קוד וCDKEY ומשהו זוהר מגניב (כדי שאי אפשר יהיה לזייף את המדבקה). זה מספיק ? או שהייתי צריך לקבל מסמך ועוד דברים?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by סער_שי,

כן, אתם בטח מכירים את זה: generic host process for win32 services has encountered a problem אה, כן, התהליך של המארח הגנרי. נו, איך לא עליתי על זה בעצמי? קיצר - מה לעזאזל עושים? חיפשתי, ניסיתי, הורדתי - לא מצאתי שום פיתרון. הוא לא נותן לי שם מסויים של קובץ ואני חסר אונים. אנשים רבים נתקלו בבעיה אבל פיתרון לא הצלחתי למצוא.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by em28,

ככה סתם ביום בהיר אחד התעורר המחשב ובפיו הודעה: windows can not start bcoz the folowing file is missing or corrupt. הקובץ בהודעה: windows\system32\config\system המחשב ממליץ לבצע Repair דרך דיסק ההתקנה , אם היה לי לא הייתי כותב הודעה זאת. השאלות : 1. מדובר בקובץ ספציפי או בספריה שלמה ? לפי ההודעה נשמע כאילו זו ספריה. 2. חלונות הותקנו במחשב ב-2 כוננים פיזיים. האם ניתן להעתיק את הקובץ/ספריה מהכונן הפיזי השני ? הבהרה : חלונות הותקנו בכונן נוסף , לא נעשה מעולם שימוש בעותק זה - האם צריך לעדכן משהו ? WINDOWS XP PRO SP2

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  9. Started by ORIT A,

במחיצה של boot.ini יש אופציה שנקראת boot options. שם יש 5 אפשרויות : boot log, satboot, noguiboot, sos, base boot. מה המשמעות של כל אחת מהן?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by נטלי(:,

אחרי כמה דקות שאני מפעילה את המחשב זה עולה לי :\ וזה מציק!!! ואם אני לוחצת "סגור" או "אתר באגים" אז מתנתק לי האינטרנט ואני צריכה להפעיל את המחשב מחדש.. מישהו יודע מה עושים ???? ???

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  11. Started by aviran_n,

חברה של בן דוד שלי קיבלה את המחשב שהזמינה לפני מספר ימים בהמלצתי. במחשב קיים מעבד 3800 X2 של AMD כמובן... עד היום מעולם לא עבדתי עם XP64BIT אבל חשבתי שאולי כדאי כבר להתקין לה את הגרסא הזאת על המחשב כדי שתנצל יותר מהמהערכת שקנתה... היות ואני לא מעודכן כבר ממש ממזמן, רציתי לשאול פה, עדיין יש בעיות תמיכה עם המון תוכנות בXP64BIT? יש גרסא עברית לגרסא הזו של מערכת ההפעלה? מבחינת תפעול המחשב, הגרסא זהה לגרסא הרגילה? אם לא, מה שונה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  12. Started by Gamer4Life,

מהם ההבדלים העקריים בין XP PRO,OSX,WIN XP MEDIA CENTER אח.. יש מצב משחקים פועלים טוב יותר ב מדיה?? 8)

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  13. איך מסדרים את זה? עד עכשיו היה לי איסיקיו בעיברית ועוד כמה תוכנות שראו עיברית עכשיו אני רואה רק גיבריש מוזררר

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by iurkin,

אני הייתי כזה מפגר(למרות שבכל זאת הרגשתי שזה יום חרא) והחלטתי להתקין את החבילה שמשנה את המראה של הווינדווס XP למראה של VISTA. בינתיים הכל בסדר. אני מכבה את המחשב והולך לשיעור. אני חוזר הכל סבבה. הבעיה מתחילה שהחלטתי לנסות תמונה של BOOT של VISTA ויצא לי שזה צבעים מגעילים. טוב, אני פותח את המחשב ומחליט שאני מוחק את כל המראה המגעיל הזה ופתאום מה אני רואה??????? שהווינדווס שינה לי את כל הסדר של האייקונים ותבינו שכל המסך שלי מלא באייקונים ואני הייתי רגיל לזה חצי שנה. אני לא יודע מה לעשות!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( אני כל הלילה בכיתי ואני מנסה למצוא פיתרון. ואין לי שום גיבוי על המחשב. אני עומד להתמותת. :'( :'( :'(…

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  15. אלה שניסו את ויסטה,באמת הוינדוס עולה אחרי 3 שניות? לא כמו בXP כמו שהם הבטיחו?

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  16. שלום עשיתי התקנה של וינדוס ההרדיסק שלי הוא 80 גיגה 40 C 40 E עכשיו שהתקנתי את הוינדוס בטעות התקנתי אותו על כונן E וC כאלו הכונן הרייק יש אפשרות עם איזה שהי תוכנה להפוך בינהים? כי אני רוצה שעל C יהיה הוינדוס תודה

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  17. פירמטתי ותקנתי את הווינדוס מחדש ושמתי 2 מחיצות אחד C והשני יצא F איך אני מתקן ? שיהיה לי C וD לפי הסדר יש לי צורב וכונן DVD והצורב קיבל את האות D

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by pavel19,

היי חברה אתם מכירים אולי אתרים שאפשר להוריד מהם את שני העידכונים האלו? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by Gamer4Life,

ה WINDOWS עולה ממש לאט גם אם SP1 וגם עם SP2 איזה 2 דקות! יש לי AMD 3800X2 ASUS M2N-E 1 GB 512 X2 G.SKILL ו 80 GB SATA2 :' ה WINDOWZ הם בחי עדכונים הלוח אם,כרטיס מסך,CPU מעודכנים

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by bluemail,

אם אני מדווח למיקרוסופט ישראל על טכנאי שהתקין לי וינדוס לא חוקי מה קורה לו ???

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  21. כן כן תצחקו מהשאלה יש לי ויכוח קטן עם חבר שלי: אני מנסה להסביר לו שכאשר לוחצים על כפתור הכיבוי במארז מתבצעת פעולה מסודרת של כיבוי הווינדוס בדיוק כפי שנעשית כאשר לוחצים על התחל>כיבוי. האם אני צודק? ניסיתי למצוא איזה כתבה בנושא או מאמר אפילו בויקיפדיה שמראה מתי הפטנט הזה נכנס אבל לא מצאתי... אם מישהו יוכל להביא קישור להוכחות אני אודה לו.

22. הורדתי RC1 מקובץ ואני לא מצליח לפתוח אותו מה עושים?

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by shirNoshe,

כתבה של העיתון המפורסם לעינייני מיחשוב. לקרוא ולא להאמין על השלומיאליות של מע' ההפעלה שאמורה להיות הדובדבן. בינתיים מתגלת כדורבן לא קטן.. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34268

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  24. שאני יתקין את ווינדוס ויסטה RC1 הזה כל כונן C ימחק לי איך זה בדיוק הולך?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by abo,

שלום לכולם... ותודה על הניסיון לעזור. אז ככה יש לי הארד דיסק של 6 GB וזה ההארד דיסק שעליו מותקנת המערכת הפעלה: WINDOWS XP PRO עברית יש לי רישיון והתוכנה מקורית. 1. שמעתי שיש אפשרות לערוך את התקנה של ווינדוס ולהעיף ממנה דברים שאני לא רוצה -לא משתמש בהם- ובזה להתקין את נפח ההתקנה של המערכת הפעלה... לדוגמא: windows tour \ windows address book\ וכו... מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה? 2. הספרייה של הWINDOWS תופסת לי גיגה וחצי, יש אפשרות למחוק ממנה דברים לא נחוצים?? למשל מה זה הספרייה SoftwareDistribution? היא סתם תופסת איזה 244 מגה ויש מלא ספריות כאלה:$NtUninstallKB894391$ לדוגמא, מה הייעוד שלהם במערכת הפעלה הכבדה הזאת??? והSYSTEM32, בכלל נסחף! 950 מגה!!!! מ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים