עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Gnome,

נסיתי אתמול לעשות פירמוט והתקנה של ה-WINDOWS במחשב של דוד שלי דרך הדיסק של ה-WIN XP PRO עצמו. הבעיה היא שכשאני לוחץ ENTER עוד במסך הראשון כדי להתחיל את כל התהליך של ההתקנה מופיעה הודעה שההתקנה לא הצליחה לזהות את ה-HD, יש לוודא שהוא מחובר וכו'... יש לציין כי ה-HD (בעל חיבור SATA) מחובר והוינדווס XP שמותקן עליו פועל תקין והכל בלי בעיה... אשמח אם מישהו יוכל לעזור או להציע פתרון כי הרצתי כמה חיפושים באתר ובגוגל ולא מצאתי תשובה חד משמעית... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום היום התקנתי וינדוס אני מתקין די הרבה פעם ואף פעם לא קרה לי שאחרי התקנה כשהמחשב עולה אז לפני שהוא נכנס לוונדוס הוא מבקש ממני סיסמא אדמיניסטרטור ואז אני עושה אנתר והוא נכנס לוונדוס יש אפשרות להוריד את הדבר הזה? אני רוצה שהמחשב יעלה ישר לוינדוס בלי אפשרות סיסמא USER ACCOUNTS הזה תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  3. היי, רציתי לדעת איך אני עושה שהמחשב יעלה אוטומטי עד הווינדוס בלי שבאמצע הוא ישאל איזה משתמש אני רוצה..(יש משתמש אחד) אני רוצה שהוא ייכנס אוטומטי למשתמש הזה. האפשרות הזאת הייתה לי אבל עכשיו חברים של אח שלי נגעו במחשב ולא יודע שינו משהו ועכשיו זה כבר לא עובד ושכחתי איך עשיתי את זה... זה היה בלי תוכנה..משהו באפשריות של הווינדוס אבל שכחתי מה.. מקווה שהבנתם מה אני רוצה... תודה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  4. שלום אני חושב שזה קורה בד"כ אחרי הרבה זמן בלי ריסט אבל לא בטוח.. בכל מקרה הכוונה שלי היא שנגיד אני לוחץ על תוכנית פתוחה שנמצאת בשורה ההתחלה היא פשוט לא עולה, רק מהבהבת כמו חלונות שמהבהבים בתוכנות IM שמקבלים הודעה ואז האופציות שלי זה: להשתמש ב-alt+tab או אם החלון ברקע ללחוץ עליו או ללחוץ 3 פעמים על התוכנית- הבהוב מזעור והגדלה (והאופציה השלישית לא תמיד עובדת ) חשבתי אולי סתם לוקח זמן אבל חיכיתי כמה פעמים ולא עזר וגם בכלל בטאסק מנג'ר המערכת לא משתמשת בכלל במשאבים.. איך פותרים את הבעיה .? תודה מראש לעוזרים.

5. Started by menypeled,

אהלן, אתמול חלונות עבד, סגרתי את המחשב ואילו בבוקר המחשב מתחיל לעלות ומייד אחרי השלב שבו מופיע הסלוגן windows בפעם הראשונה המסך נצבע שחור וכלום לא קורה.... ממש מתסכל, מדובר ב-windows xp, והפעילות האחרונה שבציעתי לפני הכיבוי היה עדכון אוט' של מהאתר של microsoft... למי שיש רעיונות חוץ לפני שאני מפרמט אני אודה מאד.... נ.ב לא עולה גם ב-safemode

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  6. אהלן יש לי דיסק מקורי לחלוטין של windows 98 קניתי מחשב חדש לאחותי, והתחלתי את ההתקנה לפי ההוראות וכמו שעשיתי בעבר. המחשב מגיע כבר לתוך הSETUP וב64 אחוז בבדיקת המקום על ההארד דיסק, הוא תמיד נותן הודעת שגיאה אפורה שאומרת : insert diskket B and press any ket.. אי אפשר ללחוץ על שום דבר בעבר, כשפירמטתי מחשבים בבית, התקנתי עם אותו הדיסק בדיוק ולעולם הוא לא ביקש דיסקט- אין לי מושג איזה דיסק הוא רוצה, מה גם שבמחשב החדש אין בכלל מקום לדיסקטים. יש לי דיסק צרוב של ווינדוס אקס פי, אך הוא בלי בוט, ככה שאי אפשר בכלל להיכנס לsetup שלו. אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by esaly,

שלום חבר'ה! יש לי בעיה... כל פעם שאני מתקין ווינדוס XP , אני מתקין גירסה באנגלית ואז מתיקן פאצ' MULTI LANGUAGE על מנת לשנות את התפריטים לעברית... במחשב האחרון שעשיתי את זה הוא יצר לי מצב שהחלק מהווינדוס באנגלית וחלק בעברית...למשל הSTART MENU בעברית והMY COMPUTER באנגלית... יש לציין שהתקנתי כמו תמיד ואף פעם לא הייתה לי בעיה....ברגע שהתקנתי את הMULTI LANGUAGE הכל היה בעברית וזהו... מה אני יכול לעשות???

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by halter,

אני משתמש בWIN98 יחד עם XP, בגלל תוכנה עסקית ותיקה שעובדת רק עם ה98. היום הכנסתי הביתה מחשב חדש, מבוסס על מעבדי קונרו , דיסק SATA, וצורב DVD LG X16 (דגם GSA-H10A). אני רוצה להתקין את WIN98 לפני הXP ולצורך כך הקציתי בדיסק מחיצה בFAT32. דיסק ההפעלה של WIN98 מזהה את המחיצה, אבל לא מזהה את הDVD, ולכן אינני יכול להתקין את המערכת. ניסיתי לחבר במקום הDVD צורב CD של SONY דגם CRX225A וגם הוא לא מזוהה. אז אני כבר לא מבין איפה נמצאת הבעיה. כדי שיהיה לי בינתיים מחשב, התקנתי את XP באופן זמני - בלי בעיות-, ואם תעזרו לי לפתור את הבעיה אתקין את ה98 ואחריה את הXP מחדש.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  9. Started by msy,

כשאני נכנס למחשב ניתנת אפשרות לבחור במערכת הפעלה 98 או אקס פי . 98 נמצא בכונן C ואקס פי ב F . אני רוצה שתהיה לי מערכת אחת בלבד במחשב אקס פי ושהכניסה תהיה מיידית. כיצד אני מוחק את וינ 98 ? האם מסיפקה כניסה לכונן F ומחיקת כל תוכן כונן C . תודה

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  10. אני מפעיל את המחשב, הכל עולה כרגיל אבל בהפעלת הווינדוס אחרי שהוא נטען והכל עולה לי הסימן של העכבר שאותו אני יכול להזיז עם רקע שחור. אני לא רואה רקע, לא את האייקונים, לא את השורת התחל ולא שום דבר אחר שצריך להיות... גם שלוחצים על הכפתורים בעכבר לא קורה שום דבר... אותו דבר קורה גם שמפעילים את המחשב במצמב בטוח. מישהו יודע לסדר את זה? או שצריך לפרמט?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. התרגלתי שאחרי התקנה של וינדוס XP(זה אגב פרו וסרביס פאק 1) כול הדרייברים מותקנים והכול טוב ויפה. אז משום מה התקנתי עכשיו וינדוס אקס פי וזה לא מזהה לי אף אחד מהחלקים. אני מנסה להתחבר לאינטרנט וזה לא התקין לי את הכרטיס רשת אפילו. מה עליי לעשות ולמה זה קורה? נה

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  12. שלום שלום אני מעוניין להתקין מחדש את הווינדוס בלי למחוק קבצים מכונן אחר.למישהו יש לינק למדריך שמסביר איך? כמו כן אם אני עושה פירמוט לכונן C וכל המשחקים נמצאים נמצאים על כונן D המשחקים עדייין יפעלו לי? שאלה אחרונה-צריך לעשות פירמוט מהמחשב עצמו (לחיצה על C ואז פירמוט) או דרך הדיסק של הווינדוס?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  13. היי, זה קרה במחשב של חבר שלי...ניסיתי להציע פתרונות והם לא עזור...אז הרמקולים הפסיקו להשמיע צליל..ומופיעה הודעת שגיאה לגבי דרייברים של DIRECT SOUND. הוא ניסה להתקין מחדש את הדרייברים של לוח האם (ALBATRON סוקט 865). לע עזר התקין מחדש דירקטX. לא עזר כשנכנסים ללוח בקרה---SOUND AND AUDIO DEVICES...הכל אפור, יעני אין אפשרות לבחור כלום

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום, אני מנסה להתקין ווינדוס כבר הרבה זמן על מחשב ללא הצלחה, ווינדוס מקורי כמובן, ההתקנה הראשונה של הווינדוס מצליחה אבל אחרי ה restart במקום להמשיך את ההתקנה מופיע פתאום ההודעת שגיאה הזאת - http://img145.imageshack.us/img145/9826/m007pb5.jpg עוד קצת פרטים שאולי יעזרו- ההארד דיסק מוגדר כמסטר, הכונן DVD מוגדר כסלייב , שניהם מחוברים על כבל IDE אחד, הכל עובד כמו שצריך.. מה אני צריך לעשות ?

• 14 תגובות
    • 815 צפיות
  15. Started by elad76,

התקנתי את WINDOWS PRO SP2 פעמיים..פעם אחת על הקודם ופעם שניה פירמטתי את C והתקנתי אותו עליו.עכשיו אני אחרי הפירמוט ואחרי ההתקנה.. יש לי את 1900GT והתקנתי את הדרייבר האחרון שלו 6.8. אני מנסה להיכנס למשחקים שתומכים בDX9 ומופיעים לי שגיאות.. התקנתי את הDX9 אבל שהוא מתקין הוא עושה את זה לשניה.. מה לעשות?? נגיד WINNING ELEVEN 9 עובד לי אבל COD2 וMOST WANTED לא... אפשר אולי קישור להורדת הדרייברים הכי עדכניים למחשב שלי...?.

• 8 תגובות
    • 557 צפיות
  16. שלום יש לי בעיה קטנה בדפדפן פיירפוקס כאשר אני מוצא קישורית של MIRC ולוחץ עליה אמור להפתח באופן אוטומטי תוכנת המירק MIRC אבל זה לא קורה.... זה עבד בעבר, הופיע מתישהו איזה חלון ולא שמתי לב למה שכתוב ואישרתי משהו... ומאז אין לי את האפשרות של קישור אוטומטי אני חושב שקוראים לזה Extention External Program האם משהו יודע איך להפעיל את האפשרות הזאת בחזרה??

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by halo,

אני רוצה לפרמט את כל הכוננים במחשב אז ממה שהבנתי אני צריך לפרמט את כונן C ששם נמצא הווינדווז על ידי הדיסק של הווינדווז ואת הכוננים האחרים לפרמט דרך הווינדווז עצמו שזה הרבה יותר פשוט אז איך אני מפרמט כוננים רגילים (כוננים שלא מותקנת בהם מערכת ההפעלה) ? תודה לעזורים.

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  18. יש לי ווינדוס xp home edition מקורי שהותקן על מחשב ישן ואני מתכנן לקנות מחשב חדש -השאלה האם אני יכול להתקין למחשב חדש ללא חשש ? ואת המחשב הישן אני אמחק אותו לגמרי מכל מערכות ההפעלה כך שלמעשה רק המחשב החדש יהיה עם הווינדוס שלי

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by creative,

איך אני משנה את ההגדרות כדי שלא יהיה רקע כחול ועליו כתב לאייקונים. אני רוצה שיהיה שקוף יראו רק כתב. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  20. Started by can_not_lose,

מיקרוסופט שלחו לי הזמנה ל HOTMAIL להיות בטה טסטר של RC1 זה תרגיל ?

21. שלום רב לפורום. קיבלתי מחשב חדש לפני איזה שבוע ושמתי לב שכשאני מסמן (למשל) לפתוח תכנית עם תוכנה X,אחרי הריסטרט זה לא פועל. כמו כן הקספרסקיי לא עולה וההודעה של msconfig עולה בריסטרט כל הזמן.גם כן כשאני ביטלתי את ''שירותי טקסט מתקדמים'' בהגדרת השפות זה מסמן V אחרי כל ריסטרט. יכול להיות שהמחשב פשוט ''מדלג'' על שמירת הקבצים (אגב,גם קובץ רג'יסטרי בדסקטופ נמחק לי אחרי הריסטרט). כשהמחשב מתכבה הוא פשוט כותב ''מכבה את ווינדוס'' במקום לעבור על עוד הגדרות.אבל יכול להיות שזה פשוט יותר מדי מהר.יש לציין שהמחשב תחת בדיקה יומית של אנטיוירוס,רג'יסטרי,CC Cleaner,וספיוור\אדוור,כך שלא נראה לי שיש בעיית האקים. יש טעם לעשות שחזור מערכת? למישהו יש פתרון? עריכה: שמתי לב שיש לי איזה toolbar בadaw…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Check_Point,

אם אני מתקין ווינדוס מדיסק שהורדתי לצורך העניין מהאינטרנט.. אבל יש לי רישיון חוקי לחלוטין (!!!) ובהתקנה אני רושם את ה-cdkey החוקי, צריכה להיות עם זה בעיה? או שבגלל שהעותק עצמו לא מקורי אז הגרסא תהפוך ללא מקורית?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  23. Started by tick tak,

היי אני מנסה ליצור משימה שתופעל,אבל אני לא מצליח יש הודעה(התמונה) תודה לעןזרים! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by QQQ,

לא יודע למה, אבל תמיד הייתה לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך. מדי פעם (לא תמיד) שאני שם את המחשב על מצב שינה, הוא מתכבה בסדר, ואז שאני מדליק הוא עושה את הזה עם ה RESUMING WINDOWS ואחריי זה הוא עושה לעצמו ריסט ומדליק את עצמו עוד פעם. ואז מופיע הודעה של ווינדוס "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" משהו כזה ואז יש את האפשרות לשלוח דו"ח שגיאות. שלחתי את הדו"ח שגיאות וזה הוביל אותי לכאן: http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=87696da1-4aca-44b4-9049-a5639d2ff378&SID=10 בקשר לדרייבר שהתקנתי, לא מזמן מחקתי את הדרייבר שבא עם הכרטיס מסך (יש לי GF 6600 AGP) והורדתי אחד מהאתר שלהם והתקנתי (בדקתי שהוא מתאים לכ. מסך שלי ולמערכת הפעלה) וקוראים לדרייבר 91.47 FORCEWARE טוב אז השאל…

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  25. Started by Bartleby,

איך אני עושה שאני יוכל להכניס את המחשב למצב נעילה ושהפתיחה תהיה רק באמצעות סיסמא? אני יכול לעשות את זה רק כשאני לוחץ על L+מקש הלוגו של ווינדוס. ההגדרות שלי כבר כמו בתמונה אבל הוא עדיין לא נכנס למצב נעילה אוטומטית. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים