עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי אנשים חייב את עזרתכם יש לי 2 מחשבים בבית ...לאחד מהם עשיתי סיסמא למנהל מחשב שאני פתאום לא זוכר אותה... מה עושים עכשיו איך אני עוקף מאפס או משיג את הסיסמא ?? יש לי ERD אבל אין לי מושג מה לעשות איתו..... תודה מראש ...מקווה שתעזרו...

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by dante123,

היי חברה רציתי לדעת במה ניקוי רג'יסטרי עוזר למחשב,והאם ניקוי רג'יסטרי יכול לפגוע בתפקוד המחשב. למשל,אני משתמש בregistry mechanic ושמתי לב שאחרי שפירמטתי וניקיתי רג'יסטרי,המחשב תפקד בצורה איטית יותר מלפני שניקיתי. יכול להיות שזאת בעיה הקשורה לריסטרט?ובכלל,רציתי לדעת במה זה עוזר. תודה

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  3. Started by etzarfat1981,

שלום, יש לי בעייה שה-INTERNET EXPLORER שלי נסגר לפעמים בפתאומיות, בנוסף שאני מנסה לבדוק MAIL ב-HOTMAIL דרך ה-WINDOWS MESSANGER הוא מראה לי את החלון שיש תקלה (ואפשר לשלוח ל-MICROSOFT דוח על התקלה). יש לי מישהו פיתרון? בדקתי אין לי איזשהו SPYWARE שמתחבר במחשבים וכן לא וירוס.

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  4. Started by kobibo,

שלום, היום אני פותח את My Computer ורואה שבמקום הצלמית ( Icon) של הכונן הקשיח של C אני רואה צלמית כמו של איזה קובץ ללא שייוך ,אין בעיה להכנס אליו אבל זה סתם מציק בעיינים. ה icon של כונן D בסדר ומופיעה בצורה תקינה. היכן ניתן לסדר זאת?

5. Started by Aviv C,

איך אפשר לבטל את האקטיבציה של ה- Windows? סתם לידע כללי.

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  6. במידה וקניתי קונרו e6600 אני צריך להתקין windows 64bit או שwin xp יעשה את העבודה האם יש מערכת הפעלה/גירסה מומלצת ?

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  7. Started by mrsph666,

שלום ושנה טובה לכולם! כאשר אני מפעיל את Windows, אני אוהב שההפעלה תהיה כמה שיותר חלקה. בדרך כלל הייתי מוריד את כל התוכנות של ה-startup, חוץ מהאנטי-וירוס. האם יש משהו מהרכיבים הבאים שלא כדאי להוריד, ומדוע? http://img148.imageshack.us/img148/1171/screenshottz3.jpg * ה-ashDisp זה האנטי-וירוס, אז אל תתבלבלו! תודה רבה לעונים!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by mzini,

לאחרונה רכשתי מכשיר Mio P350 ונתקלתי במספר בעיות שאשמח לקבל את עזרתכם בהם 1. לאחר כמה משחקים עם התפריטים של המכשיר (אתם יודעים איך זה "ניסוי ותהייה") העלמתי בלי כוונה את האופציה של "לוח הבקרה" או כמו שזה נקרא במכשיר Settings , אבקש את עזרתכם במציאת דרך להחזיר את הכפתור הזה אל תפריט ההתחל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  9. Started by IzikDude,

יש לי כמה בעיות עם ווינדוס.... עכשיו קיבלתי מחשב נייד ישן ממש מעפן וחלש שמותקן עליו וינדוס 98, יכול להיות שעדיף לי להתקין עליו וינדוס XP ??? כי הוא אולי יותר קל עם פחות בעיות או שעדיף לשמור את המצב הנוכחי ?? אם כן, איך אני מזהה איזה דרייברים אני צריך לאחרי הפרמוט ? וגם, יש לי מעבד Athlon X2 64 bit (במחשב אחר) יש הבדל משמעותי בין 32BIT ל - 64 ???

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  10. Started by Mistake,

אהלן אנשים. כשניתקלתי בבעיה של התקנת XP על כונן SATA חקרתי את הנושא על בוריו. להלן הממצאים: XP יצא בשנת 2001 (לפני התקני ה SATA) ולכן אין בו תמיכה מובנית להתקן זה. ישנן כמה פתרונות להתקנת עותק חדש (Fresh Copy) של XP על התקן SATA: יש להשיג את דרייבר ה SATA מיצרן לוח האם, או מיצרן הבאס (הצ'יפסט עצמו), אינטל למשל נותנת תמיכה מלאה ל SATA BUS שלה באתר Intel.com. ולהתקנה: ישנן שתי דרכים, האחת עם שימוש בכונן 1.44 והשניה ללא (עדיפה לניידים למשל). את הדרך עם ה 1.44 לא אפרט כאן כי היא נפוצה ומוכרת. להלן הדרך השניה (אני קורא לה עוקף-מייקרוסופט): 1. יש להעתיק את כל התוכן של תקליטור ה XP למחשב תקין. 2. יש להטמיע את הדרייבר של ה SATA בתיקייה שאליה הועתק ה XP. * מה שקורה כאן בעצם זה שה …

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  11. Started by shaharZur,

הווינדוס אומר שהוא נתקל בבעיה עם WUAUCLT ועם MICROSOFT WINDOWS וכשאני לוחץ אל תשלח זה חוזר בשתיהם ואם אני מתחיל להשתמש כרגיל במחשב זה עושה ריסט. יש לי WINDOWS XP PRO SP2 בבקשה תעזרו לי.....

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by Atlon-Xp,

יש לי Internet Explorer ואני משתמש בWindows XP SP2,והיום הצלחתי להפעילו. וכרגע כשאני לוחץ עליו הוא לא מופעל (אני נסכנסתי לאתר דרך המחשב שלי).

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  13. Started by iPsych,

היי, אני מחפש מצגות (עברית\אנגלית, לא באמת משנה) בנושאי Windows Infrastracture. בשביל הרצאה שאני מעביר אני צריך מצגות שמסבירות על ההבדל בין רשתות managed (ז"א עם DC וכאלה) לunmanaged. בתכלס- הסברים ברמה סבירה על 2003 server, DFS, TS, GPO וכדומה. חפרתי בגוגל ולא מצאתי משהו מתאים. יש למישהו כיוונים? (קורסים שעברתם, דברים בסגנון?) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  14. שאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  15. שאחד מהם היה דלוק לא הצלחתי להתקין הוא נתן לי הודעת שגיאה באמצע ההתקנה למה השני צריך להיות מכובה?<

16. i've upgraded from win XP sp2 to windows vista beta 2, now i want to get my XP back, How can i do that without installing a new and fresh windows XP SP2????? Eli

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  17. Started by zekk,

פרמטתי מחשב שנמצא אצלי כבר כמה זמן, עכשיו שמרתי כמה קבצים על 2 כוננים נפרדים (F ו E קבצים של 100 ג'יגה בערך) ו C עצמו זה שאני מפרמט ומתקין עליו מחדש תווינדוס קיצור אחרי כל הקטע עם המסך הכחול, הוא בא פותח תווינדוס, ובהרצה של המסך איפה שהכחול רץ, הוא נתקע אחרי 5 פעמים שהוא רץ יש למישהו תשובה למה זה עושה את זה ?? יש קשר לכוננים ? זה לא יכול להיות הדיסק דפוק או משהו, ניסיתי עם 2 דיסקים שונים שבעבר פירמטתי איתם הרבה פעמים.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by Sting,

ניסתי דרך ההוספה והסרה של תוכנות ווינדוס אבל זה לא עובד .... אין uninstall איך אני יכול למחוק אותה ?

19. Ctrl + Alt +Del הפסיק לעבוד לי ישנה אופציה אחרת להפעלת הישום? וישנו עוד דבר מציק תוכנה בשם BearShare ניפתחת לי אוטומטית בכל כמה שניות בכל פעם שאני סוגר אותה היא שוב ניפתחת אוטומטית לאחר כמה שניות. מה עושים?

20. אין לי מושג מה התקנתי אבל כל EXPLORER השתנה לי לכתב נטוי ובקושי קריא...מה אפשר לעשות כדי לתקן? תודה...אני אצרף תמונה.... ניסיתי לשחק באפשרויות אבל זה לא משנה כלום...זה נשאר ככה: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by tsah1982,

שלום יש לי בעיה בווינדוס: כול הזמן הוא מוציא הודעות שגיאה וסוגר לי את האינטרנט אקספלורר וגם כול מיני תוכנות כמו האנטי וירוס והמסנג'ר, פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש ווינדוס מקורי והבעיה ממשיכה. מה זה יכול להיות?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. האם ישנה דרך למצוא את הסיסמא של חשבון הדואר באאוטלוק אקספרס? אני לא זוכר מה הסיסמא, החלפתי מחשב ואני לא מצליח להפעיל את החשבון במחשב החדש. פניתי לספק האינטרנט אבל לדבריהם הם לא יכולים לדעת מה הסיסמא. הם יכולים לאפס את הסיסמא אבל אז לא אוכל להתחבר לאינטרנט מכיוון שהם אומרים שזו גם הסיסמא של הראוטר.האם יש פתרון?

• 10 תגובות
    • 9.4k צפיות
  23. Started by galCool,

תראו: תמונה מצורפת... איך אני מסדר שיראו את האייקונים נורמלי? תודההה!!!! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by feint,

שלום, יש לי בעיה שכאשר אני נכנס לאתרים מסויימים האקספלורר מציג הודעת שגיאה וקורס. (לדומא אתר ה BLOGTV של תפוז) חשבתי שזו רק הבעיה של אקספלורר אבל FIREFOX עושה את אותו הדבר. אז מה שאני חושב זה שזה משהו של ה WINDOWS. מעבר לזה, התקנתי גירסת בטא של המשחק BF2, ושוב זה מציג לי את אותו סוג של הודעת שגיאה! (תמונה מצורפת) יש למישהו רעיון מה הבעיה ו\או איך לפתור אותה? נ.ב לא יודע אם זה משנה אבל היה לי מותקן VS 2005 וגם שזה היה מותקן זה היה קורס. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  25. Started by anox,

שלום לכולם, רכשתי זה עתה מכשיר PDA עם מע' ההפעלה שבנושא אבל ללא עברית, ולכן אני לא יכול לקרוא SMS ודפי INTERNET בעברית מישהו יודע איך אני להתקין ומאיפה אני משיג פונטים בעברית כדי לסדר את הענין??? תודה רבה, ANOX

• 4 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים