Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
של אדימקס 7128G שפותר בעיה של קפיאת המחשב בהתקנת חומרה חדשה במחשב עם ווינדוס 7. לא מצליח למצוא את זה ואודה אם מישהו יוכל לעזור תודה
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש הרבה פרטים שאני לוחץ עליהם (שאני גולש עם האקספלורר כמובן) וזה פשוט לא נותן לי ללחוץ וכותב לי למטה Pup-up window blocked מה זה הקישקוש הזה ?? אני כבר משתגעעע.... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
ויש לי כונן אחד של 232 גיגה בייט ואני רוצה לפצל אותו לעוד כונן-יענו שיהיה גם c-וגם d איך אני עושה את זה?, כל זה בגלל שאני רוצה להתקין ויסטה על הכונן השני כאילו עריכה:אני יכול להתקין את זה בלי ה-bios? יענו רק מהדיסק לעשות next next next וכ'ו תודה
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, אני עכשיו מנסה להפעיל את התפריט התחל בXP ופתאום הוא לא נפתח לי..(ניסיתי גם דרך הכפתור WIN של המקלדת..) אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד עם Win7 Home Premium בעברית. המחשב מלא בזבל, ואני רוצה לפרמט ולהתחיל מחדש. האם אפשר עם מפתח המוצר הקיים (מה שמודבק במחשב מלמטה) להתקין Win7 באנגלית? כרגע יש שם 32 ביט. האם אפשר להתקין 64? בהנחה והכל אפשרי - מאיפה אני מוצא התקנה של זה? אין לי דיסק ועל הדרך - מותקן שם גם אופיס 2007 בעברית מקורי לגמרי, יש לי את הדיסק ואת קוד המוצר המקורי. האם אפשר להתקין אותו באנגלית או שהוא יכריח אותי בעברית?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
וינדווס באנגלית
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
האם יש איזו שהיא דרך לקבל את הסריאל של ההתקנה של הWINDOWS דרך התיקייה עצמה? איבדתי את הסריאל של ההתקנה ואני צריך לפרמט אבל אין לי את הקוד תודה על העזרה אם אפשר שיהיה סריאל דרך תיקיית WINDOWS ולא כל מיני תוכנות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא נתקע ה VERIFEING DMI DATA POOL, ההודעה בביוס לפני שהוינדוס עולה כשהכל תקין. לוח - GAX58 UDR3. כבר יצאה לי הנשמה מתיסכול...
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
ניתן לראות בתמונה שני תהליכים מסומנים CAlculator.exe מאט את המחשב בצורה משמעותית עד כדי שהשימוש בו אינו פרקטי ובמקביל מעלה את הטמפ של כרטיס המסך עד לכמעט 100 מעלות (מאמץ מלא) mstsc.exe משתמש ב50% ממשאבי המעבד אך לא משפיע באופן נוסף לפי הידוע לי לשני התהליכים יש את התיאור nslookup שני התהליכים רצים במקביל או בנפרד ומותחלים אוטומטית כל מספר דקות במידה וסגרתי אותם אני עושה כרגע בדיקת וירוסים אונליין MSRT החזיר תוצאה שהכל תקין מדובר בWIN7 64BIT. הבעיה התחילה היום באופן מפתיע. מישהו מכיר פתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעייה מוזרה... התקנתי את הדרק הנ"ל - הזנתי את המספר הסיריאלי והוא קיבל אותו בשלווה יחסית. עד כאן הכל טוב ויפה, אבל.... כשניסיתי להפעיל את הוורד בכדי לנטרל את האקטיבציה, מיד בהפעלה הוא שוב דרש את הקוד. הזנתי אותו שוב כמו ילד טוב ושוב כשניסיתי להיכנס לאקטיבציה הוא דרש את הקוד. זוהי לא בעייה בקוד ה"ספציצי" כי ניסיתי שלושה קודים שונים. מישהו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עדיין משתמש ב-RC של Win7 x64 ובימים האחרונים המחשב התחיל להיתקע לי כל זמן מה, לא משנה אם הוא סתם עומד, אם אני צופה בסרט או משחק במחשב, הוא נתקע... וזו מן תקיעה מוזרה כזו, כאילו אחרי שהוא נתקע אם אני אלחץ להגיע למנהל המשימות הוא יסמן על העכבר כאילו הוא עובד אבל דבר לא יקרה, העכבר לא זז ממקומו והכל נשאר סטטי חוץ מהסימון החושב ליד העכבר, כך גם אם אלחץ Alt+Tab הוא יסמן פעולה חושבת על העכבר אבל לא יקרה דבר... הייתי בטוח תחילה שזה האנטי וירוס וניסיתי כמה, תחילה הייתי עם גרסאת הבטא של קספרסקי, אז עברתי לNOD שהוא בכלל תקע את המחשב כל הזמן וגם לפנדה שגם נתקע פה ושם ועכשיו אני עם AVG וקרתה לי תקיעה אחת בינתיים (בכמה שעות שהמחשב דלוק). הכל חוקי כמובן, אני משתמש בגרסאת הנסיון של …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שבטעות לחצתי על לא לשאול לעולם ועל לא , לכן אני צריך לדעת כיצד ניתן להחזיר מצב זה , יש לי winxp . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהדלקת מחשב והרבה זמן אחריה שורת המשימות לא מגיבה בכלל, לפעמים אחרי שמדליקים היא מגיבה ורוב הזמן לא מה הפתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... קודם כל, קצת פרטים על המערכת: יש לי ויסטה אולטימייט בעברית גרסאת 32 ביט... אז ככה, אתמול התקנתי והרצתי את התוכנה Registry Fixer V4 עקב התקנה כושלת של דרייבר מסויים... הבעיה הספציפית נעלמה אך איתה 2 כלים שהיו בסרגל ההפעלה המהירה שהם כלי מזעור החלונות [show Desktop] וכלי המעבר בין חלונות [לא הALT+TAB הרגיל אלא הכלי שבAERO מראה את התצוגה התלת מימדית של החלונות]... אשמח אם מישהו יוכל להעלות את הקבצים לאיזה שרת ולשלוח לי אותם, או להדריך אותי כיצד לשחזר אותם [אין לי שחזור מערכת של לפני העלמותם של הכלים אם זה משנה].... 2 הכלים הנ"ל אמורים להמצא בתיקיה C:\Users\UserName\AppData\Roaming\Microsoft\Intern et Explorer\Quick Launch אבל הם נמחקו ואני לא מוצא אותם... תודה …
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
amd athlon 64 dual 5200 + 2gb - האם להתקין WIN7 ? או שעדיף XP ? (פורמט בכל מקרה יבוצע :-)
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
משום מה כאשר אני לוחץ על shut down המחשב סוגר את כל התכניות מגיע למסך יציאה מסיים אותו, מכבה את המסך אבל נשאר דולק איך אני פותר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי דיסק קשיח חדש ופירמטתי את כל האחרים. כרגע יש לי 3 דיסקים מחוברים. המחשב נהיה ממש כבד ובקושי זז. אשמח אם מישהו יעזור לי לפטור את הבעיה. איפה להתחיל?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרגע פירמטתי את המחשב כי היו לי בו וירוסים התקנתי בו את AVG האנטיוירוס ופתאום הוא מוצא לי 60 וירוסים טרויאנים אני לא מבין איך זה אם רק פירמטתי אותו ולא התקנתי כלום חוץ מה AVG חייב עזרה ומהר תודה
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אסביר: אני רוצה להגביל את המחשב בבית שיסכים להשתלטות רק מהמחשב של המשרד שלי.( לשני המחשבים כתובות IP קבועות.) האם ניתן לעשות זאת על ידי REMOTE DESKTOP של XP?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
טוב ... במחשב הקודם היה דיסק קשיח ובו מערכת הפעלה אחת WINXP והוגדרו 2 יוזרים אחד ADMINISTRATOR והשני רגיל. ה ADMINISTRATOR היה מוגן בסיסמא. המחשב הקודם הלך לגמרי הוצאתי את ההארד דיסק וקניתי מחשב חדש עם הארדיסק חדש. אמרתי, כשארצה ,אכניס את ההארד דיסק הישן ופשוט אוציא את כל התמונות והמסמכים. אבל.... התיקיה בא היו כל התמונות והמסמכים החשובים היו תחת הADMINISTRATOR ושאני מנסה להכנס לתיקיה(נקרא לה 'אבישי')זה כותב שאין גישה לתיקיה!!. טוב אמרתי אולי אני אעשה BOOT עם ההארד דיסק הישן אני אכנס עם הסיסמה ואצרוב את כל התקיות ,אבל היות והמחשב שונה (מעבד אחר לגמרי לוח אם אחר לגמרי וזכרונות אחרים לגמרי)לא היה ניתן לעשות זאת אז התקנתי מערכת הפעלה חדשה על זאת שקיימת ללא פירמוט ואחרי …
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
לא מזזה את הדיסק .. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שאלה ראשונה היא האם מבחינת יציבות המערכת לקחת את הסיכון ולהשתמש בכזה דבר? שאלה שנייה, אם אין לי חומרה מיוחדת שמותאמת לDX10 (המולטימדיה שלי מסתכמת במה שמובנה על הלוח M2A-VM של אסוס), האם זה בכלל יעזור במשהו.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
Windows 7 Pro 2 משתמשים - אחד עם סיסמא, השני בלי סיסמא. האם יש אפשרות לדאוג לכך שבעת הפעלת המחשב יבוצע לוגין אוטומטי למשתמש שללא הסיסמא?
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי איזכור לתוכנה הזו בפורומים, אז קבלו המלצה - AutoPatcher XP היא אוסף קבצים בגודל ~200 מגה, הכולל את כל העדכונים של מיקרוסופט שנעשו מאז SP1. כולל את העדכונים הקריטיים, העדכונים המומלצים, DX9, MP9, VM וכל העדכונים שלהם, כולל את הPowerToys ובנוסף תוכנות בונוס שלא שוחררו רשמית ע"י מיקרוסופט, אפשרויות לtweaks נחמדים של המערכת... בקיצור הכל. והכל עטוף בממשק נוח שנותן לך לסמן בדיוק מה אתה רוצה להתקין ומה לא. יעיל במיוחד לטכנאים, לכאלה שיש להם בעיות עם windowsupdate או סתם לאנשים שנמאס להם להיות מחוברים שעתיים לאינטרנטי אחרי כל התקנה של XP. בעיה אחת בתוכנה מבחינת הישראלים - היא תומכת אך ורק בגירסאות הXP באנגלית כך שמי שהתקין XP עם תפריטים בעברית, גם אם יש לו את ה…
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-