Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
השאלה שלי היא כזאת: האם מערכת הפעלה , WIN SERVER 2003/2008 יכולה לשמש גם בתור מערכת הפעלה לכל דבר? כאילו האם זה מערכת הפעלה משודרגת לעבודה עם מספר מחשבים או שזה בכלל מערכת הפעלה אחרת לחלוטין שגם העבודה איתה היא שונה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לשאול האם יש אפשרות לגיבוי המחיצה הפנימית של המחשב הנייד ששם שמור ה-WIN למקרה אסון שבו ההרד דיסק הולך? תודה !!
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מערכת הפעלה מסוג WINXP SP2. בחודשים האחרונים אני סובל מבעיה מציקה בהחלט, כאשר אני רוצה למחוק קבצים עם Shift+del או ללחץ על propreties המחשב נתקע ללא כל הסבר ! ובפרוססים הרצים הפרוסס העונה לשם drwtsn32 תוקע את המחשב וכאשר אני מכבה אותו המחשב "מרענן" מחדש את הדסקטופ... אם המתנה מרובה אחרי נסיון מחיקה של קובץ (לא משנה איזה) לפעמים זה מביא הודעת שגיאה... על הפרוסס שכנראה עונה לשם dr watson , הדבר פשוט מציק ופירמוט או התקנה מחדש היא לא אופציה בשבילי. בבקשה אנא עזרו לי ליישר קו עם המערכת הפעלה המרגיזה הזו ולתקן את הבעיה !!!!!!!!!! :'( תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
צריך להשאיר על DEFAULT או לשנות לHEBREW??? רק מי שמבין שיענה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה שאני לא מצליח לדעת מאיפה היא. אין לי מסך כחול , המחשב פשוט מבצע ריסטרט אני לא מצליח ליראות את קבצי מינידאמפ %systemroot%\minidump לא עובד...מstart run פליז הלפ.... :-\ ואני לא נימצא במקום הנכון בבקשה להעביר לתמיכה טכנית , תודה.
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי VISTA והייתי רוצה לשנות כמה מקיצורי הדרך האלו. אני זוכר שיש מקום שבו ניתן לשנות אבל לא זוכר איפה זה וחיפוש לא עזר במיוחד :-X
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שתי בעיות שונות אחת: יש לי לפטופ עם מעבד L7300 עם 1 ג'יגה זיכרון כרגע מפעיל XP גרסא 32ביט, כדאי לי לעשות מעבר לווינדוס 7 64ביט או 32 ביט? על המחשב הביתי ראיתי שדרוג מהותי במערכת ההפעלה בין ה XP ל-7, אז גם על הלפטופ אני מאמין שיהיה שדרוג משמעותי, רק מה שמדאיג אותי זה שאין מספיק זיכרון לצורך פעילות תקינה של ה-7 שתיים: על המחשב הביתי יש לוח אם של אסוס M2N-E באתר החברה אין דרייברים לווינדוס 7, אז בלית ברירה אני מתקין את הדרייברים שווינדוס 7 מספק, והכל מעודכן ומתואם חוץ ממודול ACPI של הלוח אם לא מצאתי דרייברים באתר של ASUS, לא מצאתי מידע על זה ב GOOGLE אולי מישהו נתקל בזה ויודע לתת לזה פיתרון ייתכן שקשור או לא, אבל מדי פעם, כאשר המחשב נכנס למצב שינה, הוא לא מצליח לצאת, רק כיבו…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
המסך שלי פתאום לא נכבה יותר אחרי זז מסוים שאין שימוש במחשב.. בהגדרות צריכת חשמל עדיין מופיע מה שתמיד מופיע שיכבה אחרי 15 דקות של אי שימוש וגם ניסיון לשנות את זה או לבטל ולהחזיר לא ממש עזרו.. המסך לא בשימוש במשך שעות והמסך נשאר דולק.. מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה?? פעם ראשונה בחיים שלי שאני נתקל בכזה דבר..
-
- 10 תגובות
- 639 צפיות
-
-
להשתמש ברקע לדסקטופ אז בכמה אחוזים זה כבר יכול להוריד מהביצועים?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
יש לי במחשב שני HDD ומ"ה מותקנת על כונן C וD הוא DATA התקנתי לאחרונה HDD חדש של 500G ובגלל שאני עובד על IDE הייתי צריך לנתק את אחד מהכוננים אז ניתקתי אחד ושעשיתי BOOT למחשב המערכת אמרה לי שהיא לא מזהה OS אז החלפתי בין הHDD ועדין המערכת לא עלתה תעזרו לי בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום בהפעלת המחשב הוא נתקע על מסך החשבונות .(למרות שלא הגדרתי חשבונות) ועל מסך זה לא מופיעים חשבונות אפילו של אדמינסטרטור.ולכן אי אפשר להמשיך .ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח אבל הוא ביצע הפעלה רגילה לאחר שבחרתי במצב בטוח .איך גורמים למחשב להמשיך לעלות.דרך אגב הווינדוס הוא xp תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב יש לי בעיה מוזרה כשאני לוחץ על כונן c מקש ימני בעכבר רשום לי למעלה פתיחה אוטומטית ורק מתחתיו רשום פתח. שזה אומר לפתוח באופן רגיל אם אני לוחץ פעמיים על כונן c מופיע לי הודעה של פתיחה באמצעות תוכנה כל שהי ואני רוצה לדעת איך מוחקים את הפתיחה האוטומטית הזאת? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי XP PRO. בנייד, אני צריך ללחוץ פעמיים רצוף Alt+Shift כדי לעבור שפה. זה מעצבן מאוד. אתמול פירמטתי את המחשב בבית ופתאום אני רואה שהבעיה נמצאת גם בו. יש איזו הגדרה שאני לא יודע עליה? תודה. נ.ב. זה קורה רק בדפדפן. בנייד - אקספלורר 8 ובבית 7.
-
- 13 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם.. תאמת שלא ידעתי בדיוק איפה לשים את הת'ראד אבל החלטתי לבסוף לשים אותו פה.. אז ככה הווינדוס שלי ווינדוס הום חבילת שרות 1 לא מזמן פורמט עובד חלק רץ מצויין כל הזמן נסרק עם אנטיוירוסים ואנטיספייוורים והכל תקין וטוב.. אבל יש לי בעיה עם משחקים לא משנה איזה גם לא כבדים... אחרי שאני מפעיל תמחשב ונכנס אליהם הם רצים מצויין אבל לפעמים אחרי הרבה זמן שהמחשב יכול להיות אפילו סתם על idle אני נכנס ויש מלא תקיעות וזה קורה לי במלא משחקים המפרט שלי אגב - amd 1800+ ati r9600xt 512 sam קיצוור המערכת יכולה להחזיק משחקים ואני לא מדבר איתכם פה על שיא הטכנולוגיה וכמעט כל מחשק שאני מריץ עובד מצויין אבל אחרי זמן מה במחשב פשוט יש המון תקיעות ואז אני עושה ריסטרט והכל מסתדר.. זה איזה בעיה …
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
קניתי נייד עם ויסטה 64 ביט.רק עם כונן C יש דרך לפצל ולעשות כונן D ואם כן אז איך?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי מילון "רב מילים" גירסא 2 שעובד על Win98 אבל אינו מתאים לעבודה ב- Windows2000 . אני זוכר שישנה דרך לבצע תאימות של תוכנות שעבדו על Win98 ולהפעיל אותם במערכת הפעלה מבוססת NT. (מבוססת NT אני מתכוון ל- Windows2000/XP ).
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! רציתי בבקשה לדעת אם כמו שיש אפשרות להתקין אקספי לצד מי, האם אפשר להתקין מי לאחר התקנת האקספי?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עשיתי FDISK ואז פורמט. ומשום מה הפורמט התבצע תוך שניה אחת! (מוזר..) באתי להתקין XP PRO מתוך דיסק ומייד לאחר טעינת ההגדרות הראשוניות אני מקבל משך שגיאה כחול. (האם צריך להתקין STATA?, אם כן - אין לי פלופי בכלל..)
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אז הבעיה היא כזאת שאני פותח את המחשב יש מלא תוכנות שרצות איזה פקודה אני רושם בהפעלה (התחל הפעלה.. ) בשביל לשלוט בתוכנות שירוצו במחשב כאשר אני מדליק את המחשב אודה לך מאוד אם תעזרו לי בתודה רבה והערצה שי בן יהודה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם! במחשב של אמא שלי, בוצע בטעות התקנת חלונות פעמיים נוספות. ביטלתי את המסך בהתחלה שבעזרתו בוחרים איזה מערכת הפעלה תופעל (boot.ini). רציתי לדעת אם יש אפשרות לבצע UNINSTALL לשתי מערכות ההפעלה הנוספות (כי כאשר מבצעים מחיקה לחלונות שלא בשימוש, חלק מהקבצים לא יכולים להמחק). תודה רבה, מושיקו
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מותקן לי WindowsXP Pro ... הסיפור הוא כזה , יש לי בכונן D: סרט עם סיומת "avi" ... שאני מנסה להעביר אותו לאינשהו או למחוק הוא רושם לי את זה ... עכשיו אין לי שום User's אחרים , ושום תוכנה לא מריצה את הקובץ הזה .. חיפשתי ב Registry ,אולי זה תחת שימוש או ממשהו ... לא מצאתי כלום . וזה כל קובץ avi שמעותק לשם יעשה את אותו הדבר ... דבר שני אני רוצה לשאול זה ,איך תמיד להיות מחובר לWindows תחת Admin .. עכשיו אני מחובר דרך היוזר שאני עשיתי לעצמי ואני לא צריך את זה מכיוון שרק אני על המחשב .. אני רוצה להיות מחובר דרך הADMIN כדי לקבל שליטה מלאה . ועוד אולי מישהו ימליץ על ביטול כמה Service's לא נחוצים ...
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
התקנתי אותו ולא ראיתי בהתקנה משהו שמזכיר Regional כמו ב XP אז עכשיו הווינדוס באנגלית אבל לא תומך בגופנים בעברית.. מה אפשר להוריד או לעשות?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
יש לי ויסטה ביזנס מקורי שהורד תחת רישיון אקדמי מהאתר של מיקרוסופט (קובץ ISO) אבל אני לא מצליח להבין אם זאת גירסת 32 ביט או 64 ביט באתר מסיבה כל שהיא זה לא כתוב ואני לא רוצה לפרמט את המחשב ולגלות שהתקנתי את גירסת 32 ביט דרך אגב בשם של בקובץ כתוב X86 ואני יודע שזה מתיחס בדרך כלל ל 32 ביט אבל גם 64 ביט וגם 16 ביט זה על אכיטקטורה של X86 אז בקיצור איך אני בודק?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה ... יש לי windowsXP Pro SP1 . עד היום הכל היה טוב ויפה ... רק שעכשיו יש איזו תופעה מוזרה שפשוט אפשר להשתגע . אז הסיפור הוא כזה , אני מפעיל תמחשב ניכנס לי לWindows עד כה הכל טוב , אבל שאני רוצה להכנס ל My Computer הוא פשוט לא פותח שום חלון כאילו כלום ... אני מנסה לפתוח IE גם אותו הדבר , אני בנתיים יכול לשמוע מוזיקה ולעשות הכל אבל החלון פתאום נפתח רק אחרי איזה דקה !!! כלומר אני כל פעם שפותח חלון נוסף של IE צריך לחכות דקה שלמה עד שיפתח , אני לא יכל לסבול את זה . אני לא יודע מה גורם לתופעה זו ... אולי מישהו ניתקל בה ויודע אולי איך לפתור את זה ..? תודה .
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-