Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
חברס הרצתי חיפוש בכל מיני ואריאציות ולא מצאתי משו ברור לחלוטין.. אני מחפש אישהי המרה של הTHEME של VISTA RC1 כלומר האחרון ביותר, לXP אני רוצה את הTHEME האמין והתואם ביותר.. הדבר היחיד שחשוב לי הוא שאני לא רוצה להשתמש באף תוכנה חיצונית..(זיכרון זעום רק 256 חח) פשוט לקחת את הTHEME ולהפעיל אותו בתוכנה נגיד כמו הסטיילר של טיון אפ, שרק מפעילה את הTHEME על זיכרון נמוך.. באייקונים וכל שאר הפיצ'רים של ויסטה אני אטפל בעצמי.. אני צריך רק את הויזואל סקין...לא SHELL PACK מלא.. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
כמו בכותרת, כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עושה CHKDSK. אני לא יודע למה זה . אני התקנתי ווינדווס חדש לא מזמן וחילקתי את הדיסק למחיצת ווינדווס ומחיצה כללית. זה לא התחיל אחרי שהתקנתי את הווינדווס אלא סתם ככה. אני לא בטוח אבל זה יכול להיות שזה התחיל אחרי שמחשב נכבה בגלל הפסקת חשמל? מה אני צריך לעשות בשביל שזה יפסיק? זה קורה בגלל איזה בעייה? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
איך מחזירים הייתי בטוח ש SFC יעזור , אבל לא עזר עזרה...
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי חברים, אחותי רוצה להתקין וינדוס אקספי על המחשב הנייד שלה אך צצות כמה בעיות. תחילה, היא מכניסה את הדיסק, אך המסך הראשון שעולה לה כשהיא פותחת את המחשב זה של האפשרות לעבור ל- Safe Mode וכשהיא לוחצת על האפשרות הזו, מופיע לה מסך שאומר לה Root32 corrupted please install missing file. משהו כזה, והמסך נתקע שם. השאלה שלי היא, איך אפשר להגיע למצב שהמחשב עושה בוט לדיסק ומתחיל להתקין את הוינדוס החדש?
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
אין ספק ש-directx10הוא מהפכה,השאלה היא האם יש מגבלה אמיתית שמונעת הרצת directx10 על windows xp שהיא מערכת הפעלה בוגרת ויציבה באופן יחסי ל-vista או שפשוטMicrosoft הגבילה בצורה מלאכותית את ה-dx10 לרוץ אך ורק תחת vista וזאת אך ורק מסיבות מסחריות בלבד,כך שאנשים יאלצו לרכוש את מערכת ההפעלה החדשה שלה? והאם יש אפשרות שיצא patch שיאפשר להריץ directx10-על windows xp?
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
XP+SP2 מובנה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום אני פה בתיקבה שתעזרו לי :s05: אז כחה אני יתקנתי WINDOWS בהתחלה הכול עבד אחרי זה התחילו בעיות עם בCD ROM ואז המחשב התחיל להתחל את הצמו פעם בה. ולפעמים אפילו לא הפעיל את הWINDOWS החשב הוא ביכלל לא מפעיל את הWINDOWS פשוט כשה עושים START WINDOWS NORMALY הוא נתקעה ולא זז וכשה אני מנסה להפעיל אותו SAFE MODE הוא מתחיל לתעון את הקבצים אבל נתקעה ב multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(0)\windows\system32\drivers\Mup.sys יש לציין שסבה שלי קצת תיפש אז כשהו ניסה לנתק את חיבור ה PCI-E אשר בתחבר למסך הוא לא ידעה שיש שם מברגים ולכן משךך חזק אולי זה השפיעה ??? מה עושים איך מתקנים?? תודה !?
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לאחר התקנה של הXP והכל עובד נתקלתי בשתי בעיות עקריות - אז פונים למומחים : 1 . הXP הוא בעל ממשק באנגלית אבל יש לי חלונות שמופיעים לי במקום אנגלית בסימני שאלה ( ראו תמונה ) - כמו החלונית של המאפיני הכרטיס מסך שלי (gs 7600 gigabyte ) ניסיתי להוריד מחדש את הדריביר לא עזר מה עושים כדי לתקן את זה ? 2. והXP בלי התראה פשוט עושה כיבוי ומתחל את המחשב מחדש באמצע עבודה וזה כבר מתחיל לעצבן .....האם קשור לחומרה (מחשב חדש ) או לXP אצמו בהתקנה משהוא דפוק ... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס שהסידיקי כבר נכנס אוטומטי ואין אפשרות לשנות הגדרות בזמן ההתקנה ויש לי בעיה אני לא יודע מה הסיסמא של ADMINISTRATOR.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של חבר אם פלופי בילבד.... הוא ביקש ממני לסדר לו 95... הבאתי גירסאת דיסקטים של 95... עכשיו יש בקובץ שהורדתי 13חלקים שאכן כל אחד מתאים לדיסקט..... השאלה היא מה אני עושה איתם X_X.... מעלה תמחשב יש לי דוס.... סבבה, ניכנס ל A: לוחץ DIR יש לי רשימה... וואלה אין לי בכלל מה להפעיל.... אין איזה AT או משהו.... מה עושים? אני אמור לקחת את כל ה13 להעתקים לHD ואז להפעיל איזה קובץ מסויים שיקרא את הכל???? הינה קישור לגירסא שהורדתי: http://filexoom.com/files/10931/Windows95A.rar מה עושים? איך להתקין אתזה???????
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
יש לי מחשב:amd 1.4 ghz לוח:ga-7vtx התקנתי windows xp והבעיה היא שאני לא יכול לכבות את המחשב ,אני לוחץ על turn off ובמקום להתכבות הוא עושה restart. בבקשה תעזרו לי!!!! נ.ב: אין לי את האפשרות amp
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
צלמית שינוי השפה בשורת המצב התחתונה נעלמה לי (מערכת הפעלה Win XP Home). ניסיתי לבצע את ההתקנה בדומה ל- Win 98 באמצעות מקלדת בלוח הבקרה, אולם לא מצאתי את האופציה. תודתי מראש למי שיוכל לסייע לי. דן
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
טוב בשעה טובה קניתי לאבא שלי מחשב נייד די פשוט של ACER... הוא הגיע אתמול..פתחתי אותו במטרה להתקין את הוינדווס (החוקי) שקניתי ואני רואה שהוא כבר מותקן..רק היתי צריך להגדיר שעה ותאריך וכו' והוא עבד.. מחולק כבר ל2 מחיצות (הHD) שד"א הם בFAT32 ואני שמעתי שעדיף NTFS אני חשבתי שקניתי בעצם דיסק אבל לא חשוב...התקשרתי לחנות ואמרו לי שככה זה כבר די הרבה זמן.... בכל מקרה..מה אני אמור לעשות אם עכשיו יש לי וירוס והמחשב הלך? אם סתם בא לי לפרמט? איפה כל התוכנות שבאות עם הלוח M וכל הדברים האלה? לא הצלחתי להבין...(אין לי שום CD ואמרו לי שככה זה) ועוד משהו,ניסיתי להעביר את זה לעברית..אבל זה לא הולך...יש דרך מסויימת? אני יכול להוריד ממיקרוסופט תמיכה בעברית איכשו? אני מתחיל לחשוב שהWIN לא תומ…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הי בחלק מהודעות שאני מקבל לתיבת המייל הוטמייל במקום אותיות עבריות אני רואה מלבנים-איך מתקנים? תודה
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני חושב שנכנס לי וירוס למחשב ושיתק לי את הדרייברים בכל פעם שאני נכנס לקובץ שמע או וידאו אני מקבל הודעת שגיאה ניסיתי לעשות עדכון מנהלי התקנים ולא עזר מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
-
שלום האם זה נכון שמיקרוסופט החלה לתבוע בארץ אנשים שמשתמשים בגרסא פירטית של XP? לפני כמה ימים הופיעה לי הודעה שהוינדוס שלי לא חוקי(למרות שהוא כן! קניתי עם המחשב!) ואני מפחד שיתבעו אותי עכשיו איך אני יכול להוכיח עכשיו שהוינדוס חוקי? זה נכון שמיקרוסופט יכולים לאסוף עלי פרטים ולתבוע אותי? תודה
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
חברה לא עולה לי ה boot בדיסק של הוינדוס אקספי איך אני יכול לתקן ולהעלות את ה boot?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אבא שלי קנה מחשב חדש והתקנתי לו עליו XP Pro. מסתבר שהוא קנה גירסה עברית, אמרתי לא נורא נסבול את זה קצת בהתקנה ואחרי זה נשנה לאנגלית בחזרה. ואז אחרי ששמתי את כל הדרייבירים והכל , פתאום אני מגלה שהווינדווס ה@#$!#% הזה , אם מתקינים את הגירסה שלו בשפה מקומית , לא תומך במעבר לאנגלית (להפך זה כן עובד). ממש ממש לא בא לי לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש. מישהו מכיר איזה דרך שאפשר לגרום לזה להשתנות לאנגלית בלי להתקין מחדש?
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום. נתקלתי במושג הזה פעמיים,גם כשדיסק מסוים הוכנס לתוך הכונן וניסיתי לעשות ריסטרט (שהוצאתי את הדיסק הווינדוס עלה בסדר) וגם שניסיתי להתקין daemon tools יש פונקציה שלא עובדת טוב עם הDEBUGGER. השאלה שלי היא-מה זה בכלל?לפי מה שהבנתי זה קשור לתפקוד הכונן,לא? ורציתי לדעת האם אפשר להתקין את הדאמון ולבטל את זה,או האם זה עוזר לתפקוד הכונן. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי - מוגדר כשייך לרשת במקום העבודה הקודם שלי כשמדליקים אותו - הוא נותן שם מישתמש + מבקש סיסמא ששיכת למנוי שלי במקום העבודה הקודם ככה גם הגדרות הרשת..... אני רוצה לאפס את הכל - כלומר לימחוק את כל האדמיניסטרטורים - ןלהגדיר הכל מחדש בשמות אחרים איך עושים את זה - ? כולל גם הגדרות חדשות....שם חדש למחשב וכו' יש איזשהו מדריך מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שנה טובה לכל גולשי הפורום... שאלה - במחשב חדש שעודכן ל-SP2 בוטלו בחלון ה-Windows Update כל העדכונים (הסימון הוסר ואז נבחרה האפשרות "אל תציג עדכונים אלה שוב). מה עושים בכדי לעדכן את המחשב הזה?!? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
איבדתי את התמונות של האייקונים שלי. איך אני מתקן ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
איך אפשר לשמור על גיבוי טרי של הרגיסרטרי ? האם יש תוכנות המבצעות זאת ברקע , ובשעת משבר ניתן לסמוך עליהן ?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-