Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
-
שהורדתי את ההתקנה ש ל 6.0 system machin יש לי בהתחלת ההפעלה הודעה autochk.exe not found in system32 ובבדיקה הקובץ נמצא. נראה לי שלא השפיע על החשב, אך איך מטפלים בכך
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש עם 120GB אבל המחשב מזהה רק 110GB האם זה אפשרי? (אני יודע לגבי הרד דיסקים רגילים לpc שאם מתקינים עליהם מערכת הפעלה (xp) אז בפועל כמות הזכרון של ההרד תיהיה קטנה ב1-2GB אבל כאן מדובר ב10GB ניסיתי תוכנות כמו sisoftware (הגרסה הכי עדכנית) האם ההרד דיסק דפוק... קניתי אותו בארה"ב ואין לי אחריות בינלאומית עליו :-[ (אם פניתי לפורום הלא נכון - סליחה)
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
טוב זה בעיה די מרגיזה המחשב שלי עולה מהר (מאד) ונתקע לכ2 דקות איפה שרשום "מערכת windows מופעלת.." ו גם במסך "ברוך הבא" יש למישהו מושג איך אני מחזיר אותו לעלות מהר? כי פעם זה היה עולה לי מהר אגב אין לי וירוסים spy וכל זה המחשב נקי ועבר אין סוף טיפלים reg cleaner למינהם יש לי win xp sp2 בעברית מקורי
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי Windows Pro אם זה קשור... אני מנסה להכנס למחשב שלי.. לא נכנס מסנג'ר.. נכנס ולא מגיב אייסיקיו אותו דבר.. אינטרנט במזל זה נכנס לי.. זה הדבר היחידי שפועל... הפעלתי את כל התוכנות שבודקות.. הפעלתי במצב בטוח וגם הפעלתי את vCleaner עכשיו אין שום וירוס... וכיביתי את המחשב כל הלילה ועדיין הוא ככה. אפילו הקיצורי דרך לא עובדים.. ולא הווינאמפ... כלום חוץ מהפיירפוקס וה-JetAudio סך הכל עשיתי ריסטרט למחשב, יש לזה פיתרון ? [shadow=red,left][glow=red,2,300]תודה למי שיעזור.[/glow][/shadow]
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מעוניין להעתיק את המועדפים שלי לצורך גיבוי ולהדפיס אותם ככתובות ולא כהשם שבו הם נשמרו תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אבא שלי קיבל מחשב חדש מהעבודה עכשיו המחשב עצמו משומש אבל בישבילו הוא חדש הבעיה היא שיש סיסמה ואני לא יודע אותה וגם הוא לא יודע וגם זה שהמחשב היה שלו לא יודע מישהו יכל לעזור לי איך עוקפים את הסיסמה הזאתי ? המחשב הוא מחשב ניד של IBM
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ככה הWINDOWS לא מצליח לעלות במצב רגיל הוא מגיע לשלב שיש את הסמל של WINDOWS ואז הוא כאילו מנתק את המסך ויש NO SIGNAL והמסך כבה כמו מוות קליני . עכשיו ניסיתי SAFE MODE הוא כן עולה ואין בעיה אבל : הוא לא נותן לעשות שיחזור מערכת , הוא לא נותן להעתיק קבצים (רציתי להעתיק גיבוי אז פשוט לפרמט) ניסיתי עם boot disk גם כן לא עזר. מה עושים ???????. :
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
נסיתי לצפות בכמה סרטונים דרך האקספלורר אך הם לא נראים בכלל טוב,כל הסרטונים מקבלים גוון ירוק. עדכנתי את הקודקים של Mage K-lite לגירסה האחרונה ועדיין הבעיה מתרחשת. זה נראה בעיה של קודקים באקספלורר ? סרטים אחרים דרך נגנים מוצגים יפה מאוד. אודה לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
קודם כל אין לי תמונה ליד השם שרשמתי בהתחל למעלה. והגדרתי תמונה שאני פותח את המחשב אחרי שרואים את הרקע יש לרשום שם משתמש + סמסא, בחלון כזה בעיצוב ישן, ואין לי ססמא אז פשוט אני לוחץ על אוקי ואני רוצה שזה לא יקרה. שאני לוחץ ctrl+alt+del זה כאילו כל השולחן עבודה מוזער ונפתח לי חלון שבו יש כמה אפשרויות: כיבוי, התנתקות, מהל משימות, החלף סיסמא. הכותרת של זה : אבטחת וינדוס. ולפני זה היה לי חלון רגיל עם רק לסגור משימות ולראות את פרטי הזכרון שלי ואת שימוש הרשת. איך אני מחזיר ומשנה את כל זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם ! כשאני מדליק את המחשב אני רואה בtaskmgr שה svchost תופס בערך 100,000KB זכרון ו100 CPU. אני יכול לסגור אותו, אבל אז נסגר גם כל מה שהוא אחראי עליו, הסקין משתבש, אין קול, ואני לא יכול לשנות את ההגדרות של האנטרנט. יש גם את זה שנראה לי קשור: בנוסף יש גם את השורה הזאת: אני ממש נואש זה מחרפן אותי. מה אפשר לעשות ??
-
- 53 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום יש לי תוכנה במחשב "free hand" אשר מחקתי אותה בהוסף והסר והיא לא נמחקה משם לגמריי, היא נשארה לי שם עם 4 מגה, ושאני מנסה למחוק אותה שם שוב זה נותן לי הודעת שגיאה האם יש דרך למחוק מהקטגוריה שם, בדרך אחרת ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום שמי חן וברשותי מחשב עם WIN XP SP2. בעבר הותקן בטעות כעדכון Windows Genuine Advantage Tool, שכנראה לא אפשר לי להשתמש בכונני הCD (הם פשוט נעלמו מהמחשב שלי ובDevice Manager הופיעו כתקולי דרייברים). WGA הוסר, והכוננים חזרו להופיע. עד אתמול - שהם שוב נעלמו, הדרייברים דווקא בסדר בDM רק שהכוננים מופיעים עם ! WGA לא והתקן בשנית אגב עכשיו - םשוט אין לי מושג מה עוד יכל לגרום לכוננים להיעלם. למישהו יש רעיון / פתרון? אשמח לקבל כל עזרה...
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
חברה כשאני מדליק את המחשב שמגיע למסך של האקספי בהטענה של הוינדוס לוקחת הרבה זמן הפס עובר 9 פעמים ואצל חבר שלי 6-7 למה זה ככה?
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כותרת... אני חושב ש-98 ...? התקנתי XP SP2 על המחשב שלי ההארד דיסק רץ , אבל על ה-P3 הוא נתקע בשניה שהוא אמור לטעון את ה- XP.... בעע.. בקיצור, לעבור ל-98 ? או שאתם חושבים שאפשר לקמבן משהו ?
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
לפי מה שאמרו לי WINXP אינו תומך במעבדים החדשים (CORE2) ןלכן אין ניצולת מלאה של יכולות המעבד, האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי שאלה לגבי התקנה של windows XP + SP2. הייתה לי גירסה חוקית של windows XP כולל מפתח. אני רוצה להתקין מחדש את ה windows אבל הדיסק של ההתקנה נהרס לי. לקחתי ממישהו התקנה של XP שיש עליו כבר SP2. בסוף ההתקנה אני מנסה להכניס את המפתח המקורי שלי והוא לא מסכים לקבל אותו. האם צריך מפתח אחר לCD שבא עם SP2 כבר עליו? או שאולי המפתח שיש לי מתאים להתקנה שבאה על CD ספציפי (לא נשמע לי הגיוני) ? יש מצב להכניס את המפתח של חבר שלי ואחרי זה כשאני עושה לו activate לשנות למפתח המקורי שלי?
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם העברית לאחר התקנת windows xp , אני התקנתי בעבר את המערכת ההפעלה הזו ולא היה לי בעיות, אני סימנתי את כל מה שצריך לסמן ב region and language אבל עדיין אני מקבל גיבריש בתוכנת ה subtitle workshop לדוגמא, שם כל הכתוביות בג'יבריש. יש למשהו רעיון למה זה יכול להיות ?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
כל השמות בעיברית של מסמכים ותיקיות הפכו לג'יבריש. יש לי XP SP2. מה לעשות? בcontrol panel->regional & languages ->languages סימנתי את install files for complex script אח"כ ב advanced סימנתי בnon unicode את הHebrew הבעיה נפתרה
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אפשרות שהויינדווס לא יתקין דרייברים אוטומטית ממה שיש לו כי לדוגמה אני מכניס דונגל של בלוטוט והווינדווס ישר מתקין את התוכנה שלו לבלוטוט ואני צריך את שלי בשביל שמה שאני מנסה לעשות יעבוד אז אני מחפש דרך לא לתת לווינדווס להתקין אוטומטית את הדרייבר...תודה מראש עידן.
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום רב, מבקש מידע על נושא חוקיות קניית תוכנות מיקרוסופט יד שנייה - אם קונים תוכנות מחברה שפשטה את הרגל ונסגרה - מה צריך לקבל? כמובן - חוץ מCD מקורי... מה נחשב גירסא חוקית לחלוטין של XP ושל OFFICE ? האם יש צורך במדבקה של XP? ואם היא היתה כבר מודבקת על מחשב? מה לגבי אופיס? אין לזה מדבקה. הכוונה זה לא להוריד גירסא פרוצה באינטרנט, אלא לרכוש תוכנה חוקית ממישהו שלא צריך אותה. הסבר יתקבל בברכה. (אגב, חיפשתי ולא מצאתי)
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי X1800GTO ואחרי שאני מתקין את הדרייבר האחרון ואת Catalyst Control Center אני גם מתקין את ה-Microsoft .NET Framework (לפני ה-Catalyst Control Center) ואז אחרי כל ריסט זה מתקין מין יוזר שאני לא נכנס לחלונות אוטומטי אלא צריך ללחוץ על השם שלי (למרות שלא הדגרתי אף פעם סיסמא ומסך LOGIN) זה קורה רק עם ה-Microsoft .NET Framework בגירסה 2 כי עם הגירסה הקודמת (נדמה לי 1.1) אני לא מצליח לפתוח את ה- Catalyst Control Center כי אני מקבל הודעת שגיאה. זה ממש מעצבן מה עושים ????
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
למרות שהאימיול,מסנג'ר,ICQ,ווינדוס מדיה פלייר,קספרסקי שבקושי תופס מקום והפיירפוקס עובדים ?? http://img226.imageshack.us/img226/5952/taskmangu0.jpg
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
המחשב של אחותי!!! תעזרו לי פליז הנה תמונות לזה: http://www.2send.us/uploads/99c00a8f23.JPG http://www.2send.us/uploads/8091f4d499.JPG http://www.2send.us/uploads/36a55a4662.JPG מה עושים???
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
OMG!! what is dumprer 0 -u??? i found it when MSCONFIG showed up!! what is it?
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-