עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי איך אני עושה את זה??

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by fofo66,

עד אתמול המחשב עבד כמו שצריך.לאחר נסיון צריבה בעזרת תוכנה נרו קיבלתי שגיאת צריבה והמחשב ניתקה כיביתי אותו ידנית ולאחר שעה הדלקתי אותו לקח לו לעלות כרבע שעה ולאחר מכן ניסיתי להפעיל את הנרו וקיבלתי הודעת שיגאה IMM32.DLL שהקובץ לא נימצא כנ"ל לגביי הדפדפן ושאר התוכנות האינטרנט עולה לי רק ב- EXPLORER ולא בדפדפנים אחרים ובאיטיות רבה תעזרו לי . לא בא לי לפרמט אותו מחדש ותודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by ELDAN RENT A CAR,

יש לי מעבד P4 630 64BIT ו 4GB זיכרון 800MHZ . הבנתי ש XP 64BIT תוכנה יותר קלה מויסטה 64 ... כרגע ה XP PRO 32BIT מצליח לזהות רק 3GB מה כדאי להתקין ?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  4. ניתקלתי במשהו מוזר ב WINDOWS7, האייקון של הרשת מראה לא מחובר, ולמעשה הכל תקין יש גישה לאינטרנט בתוך מרכז הרשת והשיתוף הכל תקין הוא מזהה שיש גישה לאינטרנט, אבל רק האייקון ב TRAY מראה מנותק. מישהו מכיר את התופעה? אגב לפני כמה ימים הכל היה תקין.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  5. Started by NuXeR,

שלום ! אני מחפש לינק להורדה של SP1 הרגיל (לא ה-a) , אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק (או לשלוח לי) , השפה אנגלית ! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by holly man,

שלום לכולם איך משנים את האייקונים של תוכנת הדואר אאוטלוק אקספרס? אני רוצה שהתקיות של תיבת הדואר הנכנס היוצא וכו יהיו סמלים שאני אבחר? תודה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by Norm4nde,

שלום לכולם מחר המחשב החדש שלי יהייה מורכב. מפרט: AMD 3800D DualCore LanParty Ultra-D 1GB Geil Leadtek 7800GT 250GB SATA 2 SONY FLOPPY NEC X16 HEC 580 אני רוצה לעדכן בווידוס (אני מתקין עליו XP PRO) האם כדי להרכיב עליו משהו אחר? אני שם עליו אנטי וירוס של KASPERSKY איזה עידכון של windows הייתם בוחרים? אני צריך גם לרכוש בו קוד כניסה!כך שהאחים שלי לא יגעו בוא! (בגלל זה גם קניתי מארז עם מפתח) ד"א מה הייתם מתקינים ראשון במחשב לפי סדר. תודה יעקב!

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by malcolmx9,

אחרי שזה קורה בפעם ה-1000, האזהרה הזאת מתחילה לעלות על העצבים! צירפתי תמונה, שתבינו על מה אני מדבר. הגדרתי את ההגדרות הנכונות כדי שהאזהרה תפסיק לעלות (כמו שאפשר לראות בתמונה), אבל זה לא עוזר והן ממשיכות להשתנות לברירת המחדל כל פעם מחדש. איך אני יכול לסדר? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by miim17,

יש לי בעיה ממש (!) חמורה: הסיסמא שלי לחלונות היא..בעיברית. הבעיה: משום מה המחשב לא נותן לרשום בעברית בחלון סיסמאות בהתחלה. לא נותן אינדיקטור שפה, ולא משנה איזה לחצנים לוחצים הוא לא עובר לעברית. למישהוא יש רעיון מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  10. Started by waizman,

אני רוצה להתקין על האקספלורר גירסה אחרת שלו והוא לא נותן לי כל עוד יש לי גרסה יותר חדשה... איך אני מסיר את הישנה?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by miki_michal,

היי , אני מבקש לבצע הגבלות משתמשים במחשב שלי , מערכת win2000pro , ולא ברשת שלי, האם גם במערכת ההפעלה הזו יש active directory ולגבי ה group policy objects כיצד אני מיישם את זה , ואני לא מתכוון לסוגי המשתמשים הקבועים שמערכת ההפעלה נותנת כמו user , guest וכו אלא להגדרות מפורטות שאני מגדיר ברמה של שליטה על העכבר וכו.. בברכה .

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  12. Started by m3tr0x,

שלום פורום Windows, הורדתי סרט ועכשיו אני לא מצליח למחוק אותו מהמחשב עשיתי ריסטרט וזה לא עוזר..... יש לי WinXP איך מוחקים אותו מהמחשב ? זה כותב שהוא בשימוש אני לא יודע מה לעשות........ הקובץ הוא מסוג AVI

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  13. לחבר שלי ניכנס וירוס למחשב וכמאט כל הוינדואס ניתפק... בקיצור הוא רוצה שאני יפרמט לו את המחשב אבל המטומטם לא ידוע איפה כל הדיסקים של הדריבריים שהוא קיבל עם המחשב. בקיצור אני רוצה לדעת אם ניתן לגבות את כל "מנהלי ההתקנים" במחשב ואחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה אני יוכל להתקין אותם שוב על המחשב... בקשה על תגידו להתחיל להחפש דריברים מהאינטרנט למה זה סיפור הוא בקושי יודע איזה מעבד יש לו. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by kobibo,

היום התקנתי את גירסת הבטא של ה vista ומה אגיד לכם.......................... לא כדאי להכניס ראש בריא למיטה חולה. אני דיי אוהב את השטויות האלו של לנסות מערכות חדשות ,אבל לפני שפירמטתי והתקנתי את ה vista דאגתי לבצע image למערכת הנוכחית שלי (על כל מקרה שלא יהיה ואם יהיה אז שיהיה לי...). קודם כל ישנם דברים בסיסיים שהיא לא הצליחה להתקין כגון: כרטיס קול שלי (דיי פשוט) ואת מצלמת ה web . המערכת דיי איטית (לי יש 512MB זיכרון) נראה לי שעדיף יותר,לא אהבתי במיוחד את הממשק שלה למרות שהוא מאוד מזכיר את ה XP ,מדיי פעם נתקלתי בכל מיניי הודעות שגיאה ולטעמי היא תופסת לא מעט מקום (כמעט 2GB רק המערכת איפה שאר ההתקנות). כמובן שלא ניתן לבצע עדכונים כך שנשארים דיי חשופים. מה אגיד ...טוב שהכנתי…

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by jj516,

אנשים יש בעיה לחבר שלי בהתקנת WINDOWS XP בדיוק לסוף ההתקנה הוא רושם מסך כחול שהוא אומר כי היה איזה שהוא סוג של ERROR ואז הוא עושה RESET, נתקלתי בזה פעם שנראה לי שהמחשב שלו לא יכול להתקין XP למרות שיש לו P3 256 MB SDRAM . טעיתי? מישהוא מכיר את הבעיה? מה אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  16. Started by demonshlomo,

באמצע ההתקנה מופיעה לי הודעה שהקובץ atapi.sys נמצע בשימוש. הפעלתי מחדש ב SAFE MODE ועדיין אותו דבר! גם בדקתי שלא מופיעה לי שום דבר בשם atapi בתהליכים... יש לי home edition. אני צריך עזרה כמה שיותר מהר. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  17. שלום, במחשב של חבר שלי יש בעיה קטנה. הוא פירמט את המחשב, התקין את Windows XP SP2 כולל כל עדכוני האבטחה, המערכת עלתה כרגיל. כאשר הוא התקין אנטי וירוס(NOD 32) המערכת ביצעה Restart ונתקעה במסך העלייה של Windows, הסיר את NOD והתקין מקאפי, ושוב - המערכת נתקעת במסך העלייה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  18. יש לי בעיה שמשגעת אותי כבר יומיים: יש לי לפטופ LG LM50 שמריץ XP. כל שינוי ב-TouchPad למהירות הסמן מתאפסת ל-default לאחר boot. אותו דבר בתוכנה של ניהול הבטריה. לא מבין למה.. אשמח מאוד לכל רעיון. תודה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  19. ה אני מאוד מאוכזב בהתוכנה ולא ניתן למצוא אקטיבציה אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי האם לעשות פירמוט והתקנה מחדש או uninstall תודה רבה אדם

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by segevgabay,

לא ידעתי איפה לשים אז שמתי את ההודעה פה. בטעות מחקתי את סל המחזור מהדסקטופ! ואני לא מצליח להחזיר אותו? איך אני מחזיר אותו?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  21. הורדתי משחק לא משנה איזה שמשקלו בערך 6.5 ג'יגה. כשאני רוצה לעשות OPEN לקבצי ראר , הוא מתחיל ומגיע ל40 אחוז ואז הוא רושם שייתכן שהדיסק מלא. יש לי 65 ג'יגה פנויים על פורמט של NTFS ראוי לציין שבוינדוס XP הכל עבד כשורה. מה הבעיה ? :< תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  22. אחי שיחק עם הווינדוס ושם את המסך עם הסיסמא שבה בוחרים : Guest adminastartor איך מבטלים את הצורך הסיסמא?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  23. שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, עם הארד דיסק WD 250GB (דגם WD2500KS). אני מתקין ווינדוס. הבעיה שבשלב שבו אני אמור ליצור PARTITION, ההתקנה כתבה שהוא מזהה שיש לי סה"כ מאה שלושים ומשהו GB, ולא מאתיים ומשהו. ניסיתי כמה פעמים = אותו סיפור. ב-BIOS, לפני ההתקנה, הוא מזהה נכון את הדגם של ההארדדיסק. התקנתי עד הסוף, וכשווינדוס עלה אין שינוי - סה"כ כ-133GB. התקנתי אוורסט, בעמוד הראשי האוורסט מזהה נכון את הדגם של ה-HD, ומציין שם 250GB, אבל בעמוד של התקני האחסון הוא אומר שסה"כ יש לי 133GB . מה לעשות?? ==> עדכון - מצטער, נראה שפרסמתי בפורום הלא נכון. יש פורום לאמעצי אחסון - מעביר לשם

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  24. דבר ראשון, לא הייתי בטוח אם זה מתאים לפורום הזה או לפורום רשתות ואינטרנט או אפילו תוכנה, אז שהמנהלים יעבירו אם הם רואים לנכון. דבר שני - כשאני מחליף משתמשים במחשב אני רוצה שהמשתמש יישאר מחובר לאינטרנט (כדי שיישומים מסויימים ימשיכו לעבוד) - אבל זה מתנתק לי אני עם תשתית HOT עם 012 איך אפשר לסדר את זה? תודה D:

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  25. Started by nimrods,

שלום לכולם..! צריך עזרה/עצה נתחיל ככה יש לי windows xp לא חוקי או משהו כזה (שעולה לי כול הזמן הwindows לא חוקי והעכשיו המערכת בסיכון) אז החלטתי להתקין את הwinaods מחדש שיהיה חוקי ועכשיו אני בבעיה כי יש לי מלא דברים על המחשב ואני לא רוצה שהכול ימחק לי יש אולי איזה שיטה שאני יכול לשמור את כול הקבצים/תקיות ועוד..? ויש לי עוד שאלה.! מה זה ההודעה שעולה לי כול הזמן למטה בסרגל כלים בהתחלה היה לי הwindows לא חוקי ועכשיו המערכת בסיכון מה אני עושה...?? צריך עזרה דחופה..!! תודה לעוזרים..!!!! nimrods

• 4 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.