Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
כשאני מפעיל את וינדוס (XP SP2) הוא נכנס אוטומטית לאדמיניסטרייטור, איך אי עושה שהוא יכנס לבד ליוזר שלי?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מערכת הפעלה 32 או 64 ביט מה הבדל בין השניים??????-סליחה על הבורות 64 ביט ניראה שהוא מהיר מאחר והוא קורא במחזור אחד מה ש 32 ביט קורא בשני מחזורים אז למה שיהיה קיים מערכת הפעלה עם 32 ביט??? או לוחות שתומכים ב 32 ביט האים כל הלוחות תומכים בשני סוגי קריאת המידע??? כשאני קונה מחשב חדש איך אני מיתייחס לשאלות שהצגתי מיבחינת כל הרכיבים
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אני לא יכול לשנות רקעים בשולחן העבודה שלי למה? תמונה של המצב: תודה רבה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, התקנתי ויסטה וזה מערכת דווקא נחמדה מאוד נתקלתי כבר בכמה דברים מוזרים ובעיתיים, אבל מה שבנתיים הכי מפריע לי זה שאני לא מצליח לראות את הטמפרטורה, או את הסמרט של הדיסק, למרות שהוא מופעל בביוס וזה לעומת האקס פי שכן יכלתי לראות. מישהו עוד נתקל בתופעה הנל?
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מאוד מעצבנת כל דבר שאני מתקין משחק תוכנה הוא רושם לי שיש לי בעיה אם ה- WindowsInstaller אני התקנתי את האפדיט WindowsInstallerKB893803 (בעצם זה ה 3.1) הכי חדש שיצא) לא עוזר כלום אין אני לא יכול להתקין לא תוכנה לא משחקים חדשים זה כל הזמן רושןם לי הודעות הקשורות לוינדוס אפדייט הינה תמונה למשל כשאני מנסה להתקין תוכנה של נוקיה(זה כל תוכנה רושם לי הודעות קצת שונות בתחביר אבל בעצם זו אותה הודעה).................. צירפתי תמונה: http://i15.tinypic.com/4oq3bxe.jpg
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
ב-XP היה ניתן לערוך את השם, הערות וכו' ע"י כניסה למאפייני הקובץ>פרטים. מדוע בויסטה זה נעול? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
משום מה הקאזה שלי לא פועל וכמו כן אח שלי לא מצליח לשחק באינטרנט ההוטמיל לא עובד לאחותי ועוד כל מיני דברים מהסוג הזה שמראים על חסימת פורטם מסויימים. אני מנסה להתחקות אחר התוכנה שחוסמת לי את כל הפורטים האלה ואיני מוצא שום דבר שיכול לחסום לי את ההתקשרות. אין לי פיירוול והפיירוול של ווינדוס על OFF . אני מחפש דרך לפתור את כל הבעיות הנ"ל ולהתחקות אחר הדבר שחוסם לי את כל הפורטים הנ"ל. אשמח מאוד אם תוכלו לתת את עזרכתכם לפתור לי את כל הבעיות האלו.\ אם יש תוכנה מסויימת שתוכל לעקוב ולשלוח לי הודעות בדבר חסימת פורטים על תוכנה מסויימת ותודיע לי על ההליך הסורר אשמח מאוד.
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
טוב, אז את את המחשב שלי כבר פירמטתי והתקנתי (מערכת באנגלית). נתבקשתי לשאול בשביל מישהו, כיצד יוצרים Boot Disks ל-WinXP עם תפריטים בעברית? האם ניתן להשתמש בקבצים של English Windows XP Home Edition, שאפשר להוריד מהאתר של מיקרוסופט: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;[LN];Q310994 (כדי לצפות בלינק, אנא העתיקו את השורה כולה לדפדפן) תודה רבה! נ.ב אגב, הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי הודעה בנושא...
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אם אני קונה וינדוס 7 ויש לי כמה מחשבים בבית האם מותר להתקין על כולם או שצריך רישיון בנפרד לכל מחשב? שזה משהו כמו 1000 שקל לכל מחשב :\
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם, שני שאלות לי בנושא הנ"ל: 1. בעזרת ה- GPEDIT, אני מבצע הרשאות וקובע מדיניות של דברים בווינדוס. הבעיה היא, שהיוזר שלי הוא ADMINISTRATOR, וההרשאות שאני קובע חלות גם עליי! איך אני מבטל את זה? אני מעוניין שהדברים וההרשאות שאני נותן יתייחסו רק ליוזרים בעלי הרשאה נמוכה מאדמין. 2. ונניח שאני קובע שאני לא נותן הרשאה לבצע "בטל/הפעל" לכרטיס רשת במחשב שלי. אני רוצה שההרשאה הזאת תחול כן על כל היוזרים (כולל אדמין),פרט ליוזר שלי- שבמקרה הזה הוא גם אדמין... * כשאני אומר אדמין, אני לווא דווקא מתכוון ל- Administrator, אלא לכל יוזר בעל הרשאת Administrator... תודה לכל העונים והעוזרים! אני מקווה אגב, שרשמתי את השאלה שלי בפורום הנכון, פשוט זה הפורום היחידי שמצאתי לנכון שקשור לנושא…
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
איך משנים את הצליל של קבלת אימייל OITLOOK EXPRES? לשנות את הברירת מחדל, איך? תודה מראש. .swg
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אני מנסה לחפש איזה שהו קובץ במנוע חיפוש באתר כלשהו. וזה מה שהוא רושם לי:Window.open returned null אצל חבר שלי פשוט קופץ חוסם החלונות הקופצים של XP SP2 והוא פשוט מאשר לו את האתר והאתר ממשיך כרגיל אך אצלי לעומת זאת מישום מה הוא לא שואל כלום אלה נותן לי דף ריק שרשום בראשו: Window.open returned null מה לעשות...? :s05:
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי win xp pro ביצעתי update והורדתי עידכונים "קריטיים" לאחר שהמחשב שלי נסרק לאחר התקנה ואתחול moviemaker2 שבו השתמשתי על בסיס קבוע "נופל" לפתע פשוט באמצע עבודה נסגר ללא הודעת שגיאה או הזהרה ופשוט אי אפשר לעבוד איתו, וככה זה נמשך מפעיל עובד קצת ונופל, אם אני לא עובד אם התוכנה היא תשאר פתוחה ללא הגבלה והיא לא נופלת אבל ברגע שאני רוצה לשמור לערוך או כל פעולה פשוטה היא נעלמת. שאלתי היא: האם יש אפשרות שזוהי חסימה של מיקרוסופט ששתלה לי משהו במחשב וחסמה לי את השימוש בmoviemaker באופן יזום עקב שימוש לא "נאות" במוצרי מיקרוסופט? ???
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי יש לי בנייד מערכת הפעלה מקורית VISTA HOME PREMIUM אני רוצה לגבות את ההתקנה שלה אך אינני יודע היכן היא נמצאת במחשב הגיבוי הוא בשביל שהיא תהיה לי שמורה לכול מקרה. אני הולך לרכוש HD 320GB שעליו יהיה מותקן WIN 7. כשקבלתי את המחשב היתה התקנה ראשונית של מערכת ההפעלה אני מניח אם כך שיש גיבוי התקנה במחשב אך אינני יודע היכן הוא... אשמח לעזרה בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי WIN7 ואני מעוניין להגדיל את ה BOOT PARTITION C בעוד 40 גיגה שיש לי על אותו דיסק שלא פורמטו עדיין משום מה אני לא מצליח לעשות EXTEND ולהגדיל את השטח מה עלי לעשות כדי לוסיף את ה 40 גיגה האלה???
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא עובד מצויין, אבל הוא מוציא מלא צפצופים מעצבנים, אני לא מדבר על צלילים של המחשב כשהוא עולה אלא כשקופצות הודעות בווינדווס למשל, או אם אני בטבלת טקסט ריקה ולוחץ מחיקה הוא מצפצף. איך אני מבטל את הצפצופים האלה?
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי וינדוס אקספי . איך אני יודע אם ומתי אני צריך לעשות עידכונים בוינדוס אפדיט..???? ואם לא מופיע לי בסרגל כלים למטה ליד השעון הודעה שאני צריך לעדכן אותו זה אומר שבטוח אין בכך צורך לעדכן את הוינדוס?? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אני רוצה שהוא בכלל לא יהיה שם...לא שיהיה מוסתר...ואז יהיה חץ...שפשוט לא יהיה שם... איך אני עושה את זה??
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
שלום לכולם עשיתי דיסקט איתחול בווינדוס 98se ולהפתעתי גיליתי שאין בתוך הדיסקט את הפקודות:SCANDISK, FORMAT מי שיוכל להגיד לי מאיפה אני יכול לקחת את הקבצים הללו יעזור לי מאוד נ.ב. מישהו אמר לי שאני יכול לקחת מהדיסק התקנה של ה98 אבל הדיסק שלי נשבר. :-\ :-\ :-\ :-\
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
לי במחשב ישנה מערכת הפעלה XP SP2 הורדתי מערכת הפעלה XP SP3 הפעלתי את אופציה של השידרוג אך באמצע ההתקנה הופיע לי הערה שחסר קובץ מסויים ולכן ההתקנה חייבת להסגר לאחר שניסיתי שוב לשדרג הופיע אותה הערה אז וויתרתי אבל מאז כל פעם שני מעלה את המחשב מחדש מופיע לי בדוס אפשרות לבחור בין שני מערכות הפעלה אחד שלי XP והשני XP SETUP באופן דיפולטי המחשב בוחר את המערכת ההפעלה XP SETUP ואז ניתקע (כי חסר קובץ) רק כאשר אני יושב ליד המחשב בזמן העלייה ואני בוחר במערכת ההפעלה XP המחשב עובד כרגיל איך אני מעיף את מערכת ההפעלה XP SETUP כך שבדוס יהיה רק מערכת הפעלה אחת והמחשב יעבוד כרגיל ? תודה רבה מראש ski farm
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, היום בבוקר כשהפעלתי את המחשב גיליתי שאחד מקבצי ה-System נפגם, ועקב כך החלטתי להתקין מחדש את הווינדוס ללא פירמוט (ז"א על ההתקנה הישנה, ללא מחיקת קבצים) כשהמטרה שלי היתה פשוט להעתיק את כל הקבצים שלי מתיקיית My Documents הישנה לחדשה ובכך למזער את אובדן הקבצים. להפתעתי, כשסיימתי את ההתקנה גיליתי שכל תיקיית היוזר הקודם שלי (שלא היתה אמורה להימחק) נמחקה כליל. אני לא בטוח אם היא נמחקה, משום שזו היתה תיקיה של לפחות 8GB ולא התפנה מקום בכלל. כאילו התיקייה עדיין קיימת אבל אני לא מצליח לראות אותה...אישרתי כמובן את ה-Show Hidden files, ועדיין אין. זה מאוד מאוד מוזר ועצוב...היו לי שם בערך 4GB של מוזיקה ועוד איזה 4GB של קליפים שפשוט נעלמו...(לחלק יש גיבוי..) יש למישהו רעיון?
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
ב"ה שלום לכולם! אני מעונין להפעיל את שרות Wirelles Zero Configuration של XP ע"י הרצה של סקריפט (batch file) למישהו יש משהו מוכן ? תודה
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
שלום.. נכנסו לי למחשב כמה דברים שאני לא רוצה ואני גם לא יודע איך הם הגיעו.. : אני מנסה למחוק דרך הוספה/הסרה של תוכניות אבל זה לא מצליח.. או שזה מעלה לי איזה חלון.. או שזה מעלה לי אתר.. בבקשה תעזרו.. אני מוסיף גם תמונות כדי שתבינו: אני לוחץ על הסר עולה החלון הזה: אני לוחץ הבא.. והוא משתנה לחלון הזה: חושב קצת.. ואז מעלה כזה חלון: ואני לוחץ NO, זה אומר שאם אני ימחק אולי לא יעבדו טוב התוכנות ברשימה..[כל התוכנות שיש לי במחשב ברשימה! ] בבקשה בבקשה תעזרו אני לא יודע איך זה הגיע אלי בכלל.. מקווה שאין בעיה בתמונות
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-