Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי בעיה שבתוכנות תחת : properties > compatibility זה לא נותן לי לסמן את RUN AS ADMINISTRATOR . הוא משום מה באפור ואין לי שום מצב לשנות את זה בדקתי ב USERS והיוזר שלי מוגדר ב ACCOUNT TYPE כאדמיניסטרטור מה אני עושה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום למומחים, לאחרונה קניתי מחשב מבוסס Q6600. מטרתו - הרצת Cubase (תוכנה להקלטה ועריכה של מוסיקה). התקנתי Xp32 ואני מעוניין לדעת האם אראה שיפור בביצועים בשידרוג ל- 64Bit. או אולי כדאי בכלל להתקין Vista... אודה לעזרה, מני.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום. אני ממש רוצה למחוק קובץ מסויים, אבל לא משנ הבאיזה מצב המחשב, גם אחרי איתחול, הוא רושם לי שהקובץ נמצא בשימוש איך אני יכול לדעת איזה תוכנה משתמשת בו? והאם אני יכול למחוק אותו למרות כל זה??
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי, הלוח אם שלי התקלקל ובמסגרת האחריות אני מקבל לוח חדש, יש לי ויסטה ואופיס 2007 מקוריים מותקנים על המחשב, השאלה היא אם אני יוכל להתקין אותם שוב בגלל שהחלפתי לוח וזה כמו מחשב אחר בשביל התוכנות לא? אם אני לא אוכל להתקין שוב את התוכנות מה אפשר לעשות? מייקרוסופט עוזרים בעניין הזה?
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שעובדת רק בדוס אני יכול להפעיל אותה בXP
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני גולש בכל מיני אתרים באינטרנט או מנסה להיכנס לצ'אטים קופצת לי מדי פעם הודעה אשר אומרת לי כי על מנת לראות את התוכן המבוקש בעמוד זה, עלי להתקין רכיבי ג'אווה. אוקיי, לחיצה על Download מביאה אותי לאתר הבא: http://www.microsoft.com/windows/ie/getosver/javaxp.asp ושם יש לי הפניית קישור לאתר של Sun: http://www.java.com/en/index.jsp -באתר של סאן אני מוריד את רכיבי הג'אווה, ואז לאחר שהכל מותקן בהצלחה אני חוזר לאותם האתרים שבהם הוצגה לי ההודעה אבל שוב מוצגת לי ההודעה שאומרת שעליי להתקין ג'אווה (!!). כאילו וכלום לא קרה. המחשב מתעלם לחלוטין מההתקנה...! מה עושים? -תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
בבעיה הראשונה הסתדרתי בקשר לעריכה של התמונה נכון יש ת'אפשרות CTRL+E (סגירת תוכנית זו ופתיחת התמונה לעריכה) אז שאני לוחץ זה פשוט יוצא והצייר לא עולה
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לכתבה: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=450293&sid=127 יש אפשרות להתקין את הויסטה בלי סיריאל,ואז זה גירסת ניסיון שניתן להאריך עד ל120 יום באמצאות הדיסק. בכתבה הזאת יש דרך איך לעקוף את המגבלה של מספר הפעמים שניתן להאריך בצורה חוקית.
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב amd 2500 barton, 80gb, 512mb ddr400 ובזמן האחרון המחשב איטי מאוד ולוקח ליישומים להיפתח הרבה זמן ודברים נתקעים וזה לא היה פעם ככה. נגיד לדוגמא אני שומע מוזיקה במחשב ואני מפעיל אינטרנט אז פתאום המוזיקה שאני שומע איטית ונתקעת.. חיפשתי וירוסים, חיפשתי ספייוור, אין כלום. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? Win 7 ultimate 64bit
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אני משתמש ב XP PRO כאשר ניא נכנס ל SART PROGRAMS אני רואה את כל התוכנות שהתקנתי, אבל כאשר אני לוחץ כפתור ימיני ומגיעה לאותו מקום אני רואה רק חלק מהאיקונים שנמצאים בספרייה למה זה?
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הייי אנשים!! בטעות מחקתי סל מחיזור בשולחן עבודה אז ניכנסתי לשולחן עובדה דרך תקיה והעתקתי ת'הקובץ של סל המחיזור ושמתי אותו ועשה דרך קיצור ושאני מוחק תמונה או משהו ורואים שהתמונה של סל מחיזור לא משתנה כלומר שסל מחיזור מלא אז יש דברים שמחקתי ושסל ריק אז אין בו כלום זה הבעיה שהסל מחיזור שהעתקתי משולחן העבודה דרך תקיה הוא לא משנה לריק ומלא ??? מה עושים? יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי, לא הצלחתי למצוא תשובות בדיון הרשמי, כי נראה לי שהבעיה ספציפית מדי לחברה שאני עומד לדבר עליה. יש לי שני מוצרים של סמסונג שאני לא מצליח למצוא להם דרייברים לXP64: מסך 721S, ועכבר PLEOMAX. לעכבר לא התקנתי דרייברים...והוא די עוש בעיות...יעני עכבר אופטי, והוא מקפצץ על המסך ולא תמיד הולך לכיוון שהוא אמור ללכת אליו (אני מקווה שזו באמת בעיה של דרייברים )) ניסיתי למצוא דרייברים דרך גוגל ואין כלום אולי מישהו מכיר מקום שבו כן יש דרייברים, אפילו בטא (כמו של HP)?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שאלו אותי את זה במבחנים מסוימים של הצבא ולא ידעתי לענות מישהו שבאמת מבין את ההבדלים יכול לענות? חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Temp
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה StyleXP, ואני שמתי מסך Logon של Longhorn. הבעיה היא, שהווינדוס הופך את הכל לצד של העברית, התמונה של לונגהורן נהפכת לתמונת מראה, והכל באנגלית. נכנסתי אל הקובץ שנמצא בתקייה Resources, פתחתי אותו ע"י התוכנה: ResHack, ושיניתי בו את התמונה, הפכתי אותה, וכרגע אני רואה אותה בצורה שהיא אמורה להיות. הלכתי אל String Table ושניתי את המשפטים שם לעברית. ומעליהם שניתי את השורה של השפה, וכתבתי: LANGUAGE LANG_HEBREW, 0x1 עידכנתי הכל, ועכשיו התמונה בצד הנכון, אבל עברית אני לא רואה. כאילו זה משום מה לא תומך לי בעברית, אני רואה רק מקף תחתון כזה. מישהו יודע איך אני יכול שיהיה כתוב בעברית הכל?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
when i turned on the pc today some error came up even though yesterday i had no problams at all. the error: http://i43.tinypic.com/fxyq9k.jpg i really hope u'll know to deal with it.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום. שיניתי את ה-boot screen של הוינדוס ב-style xp ואחרי שעשיתי את זה כל פעם כשהוינדוס עולה הוא נותן לי לבחור 2 אפשרויות: windows xp pro bootscreen windows xp pro אם אני בוחר ב-windows xp pro bootscreen אז הוא מעלה לי את מה ששיניתי. ואם אני בוחר ב-windows xp pro אז הוא מעלה לי את ה-boot screen הרגיל של וינדוס. איך לשנות את זה? אני רוצה להחזיר את זה כמו שזה הייה. אם הבוטסקרין הרגיל. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום יש לי עכבר של לוגטק אשר עובד עם כול המערכות אבל הויסתה מזהה אותו ואינה מוכנה לעבוד איתו מה עושים כי ניסיתי עוד עכברים ומלבד עכבר אחד של TEAC אינה מזהה כלום
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שמעתי בבצפר אנשים מדברים על windows vista nvidia evolution נדמה לי ו black eternity... על מה מדובר?זה מערכות שעתידות לצאת?
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
משום מה האקספלורר שלי הפסיק לפתוח עמודים שמסתיימים ב asp. יכול להיות שזה נהיה אחרי שהתקנתי autopatcher xp של גרסת נובמבר..בכל אופן אי אפשר להחזיר את זה חזרה...ניסיתי reset web settings, restore defaultsומחיקה של כל מיני רכיבים- אבל שום דבר לא עוזר. בפיירפוקס הכל עובד בסדר גמור, כך שהבעיה היא באקספלורר. מישהו יכול לתת לי רעיון של מה אני יכול לעשות עם ה ASP הזה?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כ-שבוע קניתי מחשב חדש: Intel q6600 geforce 8800 ultra 4gb ram עכשיו לאחר כמה ימים שכבר התקנתי עליו כמה דברים המחשב ניהיה קצת איטי ולא מהיר כמו שהיה בהתחלה... ניסיתי לעשות איחוי, שחזור מעי אבל זה לא עזר... הדבר גם מתבטא בירידה של FPS במשחקים כבדים שאני משחק... אני משתמש במע' הפעלה: Windows Vista Ultimate 64bit חשבתי לעשות REPAIR ל windows או משהו אבל אם יש למשהו רעיון אחר אני אשמח לשמוע עריכה: עשיתי בדיקה ב 3dmark 2006 ויצא לי 9360.
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כשהווינדוס עולה הוא אומר שהוא לא מוצא את הקובץ "xmnt2002" ומדלג על איזה בדיקה איך אני יכול לשלוף אותו מהדיסק התקנה של הווינדוס ?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לפני כמה זמן בוצעה במחשב שלי התקנה חוזרת של אותה גרסת XP על המחשב בלי לפרמט אותו קודם. תיקיות שהיו על הדסקטופ (לא קיצורי דרך לתיקיות) נעלמו אבל כנראה שהתוכן שלהן עדיין נמצא איפשהו במחשב. איך אני מאתר אותו ומוחק? יש לי בעיית נפח רצינית בהארד דיסק...
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
השארתי את המחשב דלוק כמה ימים . והיום אני פותח את המסך ,מנסה להכנס לתוכניות (דפדפן וכו) וכלום לא פועל . עשיתי ריסט וזה ביקש ממני דיסק של windows ואז לעשות "תקן את המחשב שלך". הכנסתי את הדיסק (בלי תיקון) והמחשב עלה אבל הוא איטי . פירמוט זה הפתרון ?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-