Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
לפני זמן מה העליתי את ה 2000, וגיליתי שבכל התיקיות שלי הקבצים מוצגים בצורת "רשימה", ולא באייקונים גדולים כמו שזה היה קודם. השינוי הזה היה ספונטני- אני אפילו לא יודע איך משנים את זה עבור כל התיקיות בבת אחת. מישהו יודע למה זה קורה ואיך משנים את זה עבור כל התיקיות בבת אחת? דניאל.
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
כל מיני אייקונים שינו את הצבע שלהם וגם את המראה הכללי. הכי מפריע מה שקרה ביוטוב משום מה כל פעם שבאים להריץ את הסרטונים כל התחתית מקבלת טשטוש לבן. מה שלא היה לפני העדכון למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? ניסיתי לשחק עם ההגדררות של ה DARK THEME אבל זה לא קשור מצרף תמונה של הבעיה
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אוקיי, המצב הוא כזה יש לי שני הארדיסקים מחוברים למחשב, לצורך העניין נכנה את המאסטר C והסלייב D על C יש מערכת הפעלה של XP ואני רוצה להתקין עוד מערכת הפעלה של XP על הדיסק השני. אני מודע לעובדה שמנהל האיתחול של XP יכול לתת תפריט בחירה בין כמה מערכות הפעלה אבל אני לא רוצה שזה יקרה, אני רוצה שמערכת ההפעלה החדשה שאני מתקין בD (נאמר שהיא XP) תתקין את מנהל האיתחול שלה על ההארדיסק עליה היא מותקנת, מה שיאפשר לי לקבוע איזה מערכת הפעלה תעלה דרך הביוס ולא דרך תפריט האתחול של ווינדוס. עשיתי את זה כבר פעם על ידי זה שניתקתי את המאסטר ואז ביצעתי התקנה, אבל אני מתאר לעצמי שיש דרך קצת יותר אלגנטית לעשות את זה. למישהו יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
טוב, המחשב שלי כנראה עובר משבר אישיות מסויים 2 בעיות מטרידות אותי מאוד, 1. מהתפריט יצירת קובץ חדש נעלם קובץ טקסט ורציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך לערוך את התפריט ולהחזיר אותו לשם 2. כל הפונטים במחשב שלי שקשורים לעברית נראית עכשיו בהטיה וכל דבר שינו עברית מקבל הדגשה אוטומטית (לפעמים גם העברית עוברת הדגשה), תמונה מצורפת להסבר, המספרים והאותיות לא מודגשות,זה קורה בעיקר בדפדפן ובמסנג'ר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי נייד שאני מפרמט אותו דרך DOS הוא מגיע ל 100 % ואז רשום "פירמוט נדחה" הוא לא מצליח לפרמט אותו. שאני נכנס ל SCANDISK הוא רושם סיפריות של ה WINDOWS וקבצים פגומים בעיקר DLL שאני לוחץ FIX הוא נותן לי עוד 50 קבצים פגומים מאותו סוג. השאלה אם ה HDD דפוק ואי אפשר להציל אותו ? כי שמתחיל הפירמוט בדוס רשום בהתחלה "בודק בד סקטורים פגומים" ואז הוא ממשיך לפירמוט..ושם הוא לא מצא בד סקטורים. ***רשום ככה Verifying 2,067.15M Format complete. Unable to Write BOOT Format termiated Write fault error writing drive c abort , retry , fail ?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי העתק חוקי של VISTA על המחשב הנייד ואין באפשרותי לבצע עדכון דרך האינטרנט. האם יש אפשרות לדרוש ממיקרוסופט לשלוח את העדכון על גבי CD ? תודה
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שווה להתקין? מאיפה משיגים (אשמח לקבל לינק בפרטי) ואני יכול להתקין את זה איך שהוא על הדיסק אם לא עובד לי הצורב?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. יש לי Windows Vista Ultimate של 32Bit וזה מותקן כבר עם Dx10, אבל הכרטיס מסך שלי (x1950 pro) תומך ב - dx9 . אני צריך להתקין dx9 או להשאיר את ה - dx10 שמותקן ?.. כי אני רוצה להתקין משחקים ... תודה מראש, משה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום,לפעמים אני נתקל בבעיה שכל מקש שאני לוחץ מפעיל לי קיצור דרך אחר ואני לא יכול להקליד,לפעמים ריסט עוזר לפעמים לא,זה מסתדר מעצמו. איך אני מסדר את זה? המחשב פועל על ווינדוס 7 64 ביט. תודה.
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
הורדתי את דרייבר הקול של לוח האם שלי(Asus P4P800S), ניסיתי להתקין, וזה פשוט עצר לי בשלב הזה - http://img96.imageshack.us/img96/3136/untitledea9.jpg, ולא המשיך. אשמח לקבל עזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני משתמש בWIN98 יחד עם XP, בגלל תוכנה עסקית ותיקה שעובדת רק עם ה98. היום הכנסתי הביתה מחשב חדש, מבוסס על מעבדי קונרו , דיסק SATA, וצורב DVD LG X16 (דגם GSA-H10A). אני רוצה להתקין את WIN98 לפני הXP ולצורך כך הקציתי בדיסק מחיצה בFAT32. דיסק ההפעלה של WIN98 מזהה את המחיצה, אבל לא מזהה את הDVD, ולכן אינני יכול להתקין את המערכת. ניסיתי לחבר במקום הDVD צורב CD של SONY דגם CRX225A וגם הוא לא מזוהה. אז אני כבר לא מבין איפה נמצאת הבעיה. כדי שיהיה לי בינתיים מחשב, התקנתי את XP באופן זמני - בלי בעיות-, ואם תעזרו לי לפתור את הבעיה אתקין את ה98 ואחריה את הXP מחדש.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום. כרגע הויסטה מותקנת על מחיצה אחת שתופסת את כל הדיסק. הייתי צריך לכווץ אותה כדי להתקין גם XP. בעבר כיוצתי דרך COMPUTER>MANAGE>DISK MANAGEMENT. משום מה עכשיו הוא לא נוצן לי לכווץ יותר מ 184 MB למרות שיש 200GB פנויים, וכשאני מאשר לכווץ 184MB הוא כותב לי ACCESS DENIED. ניסיתי דרך ארקוניס אבל לא וקרה כלום (הוא כותב שהשינוי בוצע אבל לא קרה כלום) מה קורה פה?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תוכנה שעושה גיבוי ושיחזור למחשב היא עובדת שמים דיסק בכונן לוחצים ריסט למחשב וזה עולה (הונדוס לא עולה ) אני מנסא לעשות את זה במחשב של אחי אני סם תדיסק והוינדוס עולה כרגיל איך אני יכול לתקן את זה :'( תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח לכרטיס מסך שלי ל16 צינורות עיבוד. לפי המדריך http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=152071.0 הלכתי לפי שלב ראשון, צרבתי את הקובץ שניתן באפשרות 1, בנרו ע'יי ISO. בכל מקרה עשיתי ריסטרט למחשב, ולא עלה לי שום אפשרות כמו שרשום. מכאן הבנתי שיש לי חור בהשכלה ואני לא יודע לעשות בוט מדיסק. איך עושים ?!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שנהרס לי הכפתור של התפריט על המסך הבהירות תקועה על המינימום, אז קשה לראות.. מישהו אולי מכיר תוכנה שתשנה את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, שדרגתי את הלפטופ שלי היום לwin7 x64 (מפרט מלא בצד ימין) הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא דרייברים ללפטופ. ספציפית חסר לי השליטה דרך קיצורי הדרך במקלדת (ווליום, השתקה, פאוז וכו') אני מאמין שיש עוד דברים שפשוט לא שמתי לב אליהם. הדגם המלא הוא hp pavilion dv5 1190ej
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים התקנתי על המחשב windows xp pro... אולם להפתעתי העברית במחשב הפוכה... צירפתי תמונה בכדי שיהיה ברור יותר... תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אצל סבא שלי במחשב בהדלקה שבוחרים יוזר פתאום הופיע FTPUSER שנעול על ידי סיסמא , מחקתי את המשתמש אבל לאחר כמה ימים שוב פעם הופיע מזה ואיך להיפתר מזה תודה
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום. אני מקווה שזהו הפורום הנכון. יש לי וורד XP. מסמך מסויים שאני מוריד מהאינטרנט תוקע את הוורד כך שרק ALT CTRL DLTE משחרר אותו. שמרתי את המסמך בגודל 15 עמודים בערך במחשב וניסיתי לפתוח משם - ניתן אמנם לראות את העמוד הראשון אבל מיד הכל נתקע. בשני מחשבים אחרים לא הייתה בעיה איתו. אשמח לעצה או הדרכה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי הודעה על סיום התמיכה בווינדוס 10, מה עושים עם הWINDOWS defnder ? שלום, מה אתם מציעים לעשות? ראיתי שאין עדכונים גם לאנטי וירוס המובנה של הווינדוס . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 5.8k צפיות
- 3 followers
-
-
אני עובד עם WIN XP PRO SP1. במאפיינים של המחשב שלי תחת החוצץ של שחזור מערכת ניתן לאפיין כמה מקום יש להקצות לשחזור המערכת. WINDOWS מקצה אוטומטית 12.5% שנראה לי המון... רציתי לשאול אותכם כמה לדעתכם "מספיק" חוץ מזה ראיתי ש WIN מקצה מקום כזה בכל אחת מהמחיצות - גם באלו שלא נמצאת עליהם מערכת ההפעלה. האם בכלל יש צורך בכך או שבמחיצות האלה אני יכול להוריד את המקום המוקצה לשחזור ל - 0%? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי שלוש בעיות עם המחשב: 1- הפלופי שלי מחליט לעיתים לבדוק אם יש לו משהו בכונן, לפעמים זה סתם מאט לי את המשחקים, ולפעמים זה ממש דופק לי משהו (אם אני מתקין משהו לדוגמא...), איך אני יכול לגרום לו להפסיק? 2- המחשב שלי מסרב לעבור למצב tandby לבד, רק אם אני מחכה שעובר הזמן עד שההגדרות שלו אומרות לו ללכת לישון, רק אז זה פועל, מישהו יודע למה? 3- יש לי על המחשב משהו שנקרא windows, איך אני מוריד אותו, הוא מאיט לי את המחשב?! , סתם, סתם.. תודה
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר לי קיבל איזה קובץ של וידאו שלא יידע איך לפתוח וכנראה "ציוות" לסיומת תוכנה לא ראויה וזה דפק לו את המחשב כל תוכנה שהוא מנסה לפתוח מוצגת לו הודעה של איזה תוכנה לצוות לקובץ. ניסיתי להכנס איתו ל FOLDER OPTIONS ושם לעשות ריסטור להכל אבל אל עוזר גם ריסטור ליום קודם הוא לא נותן כי הוא מחפש את התוכנית שתפתח את הריסטור. מה אתם ממליצים לעשות???
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי לוח אם 945G של ASUS כשאני התקנתי את הדריבר של הלוח יש כמה אפשרויות הראשונה זה להתקין את הצ'יפ השני זה להתקין כרטיס קול מובנה והשלישי שרק הוא עשה לי בעיות בהתקנה זה הכרטיס רשת אחרי שההתקנה הגיעה עד הסוף במקום שיהיה כתוב FINISH מופיעה הודעה של התקנת חומרה."התוכנה שאתה מתקין עבור חומרה זו: Attansic L1 Gigbit Ethernet 10/100/1000Base-T Adpter לא עברה בדיקות של Windows Logo לאימות התאימות שלה לXP המשך התקנת התוכנה עשוי לפגוע בפעולה התקינה של המערכת או ביציבותה . MICROSOFT ממליצה בחום לעצור כעת את ההתקנה ולפנות אל ספק החומרה לקבלת תוכנה שעברה את הבדיקות של WINDOWS LOGO מה עלי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון אחרי פירמוט התקנתי WMP9 ומסיבה לא ידועה הוא בעברית. נסיתי להוריד שוב גירסה אנגלית ויצא לי עברית שוב עצות?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-