עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מדובר בפניום 3 בעל win xp SP2 החלטתי לעשות upgrade לווינדוס שמתי את הדיסק ובמקום להתקין "התקנה חדשה וטרייה" בחרתי באפשרות של "שדרוג" כך שהקבצים הקיימים כל המסמכים לא ימחקו. בסופו של דבר אחרי הריסט החד פעמי שבו מופעל המסך הכחול ב DOS התקבלה ההודעה הבאה: האפשרות היחידה שקיימת מרגע זה היא F3 ליציאה ואז זה חוזר חלילה.. (עושה ריסט ובסופו של דבר מגיעה לאותה הודעה) ד"א אם אני בא להיכנס לווינדוס או אפילו להפעיל אותו במצב Safe mode המחשב מאתחל את עצמו (לכן אני חייב להיכנס להתקנה) אני מעוניין לפרמט את המחשב אך לפני זה להעביר קבצים חשובים מ C ל D איך אפשר לעשות את זה בלי ווינדוס?

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by ZaKeN17,

when i write in hebrew in forums, search bars and any things like that the words go like this: ??י???י??גג????י????י???י??? what i need to do to fix it? tnx windows XP SP2

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  3. Started by miim17,

יש לי בעיה ממש (!) חמורה: הסיסמא שלי לחלונות היא..בעיברית. הבעיה: משום מה המחשב לא נותן לרשום בעברית בחלון סיסמאות בהתחלה. לא נותן אינדיקטור שפה, ולא משנה איזה לחצנים לוחצים הוא לא עובר לעברית. למישהוא יש רעיון מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  4. תודה..

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by yakir8,

שלום אני התקנתי את WIN XP ועכשיו אני צריך להפעיל אותו והוא אמר לי שהשתמשתי יותר מדי פעמים בקוד הזה מה אני אמור לעשות עכשיו (מה זה הבולשיט הזה!) אך אני יכול לבטל את ה30 יום בלי קוד או אך אני יכול לקבל קוד אחר?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  6. התיקיות MY PICTURES, MY MUSIC לא משמשות אותי, אין לי שום צורך בהן. כאשר אני מוחק אותן, הן ממשיכות להיווצר מחדש, כל פעם שאני מוריד קובץ מהאינטרנט או משתמש באחת מאפליקציות ה OFFICE, או אפילו אחרי RESTART. איך אפשר למנוע מהתיקיות האלה לחזור כל הזמן ? זה פשוט מעצבן ! אשמח גם לקבל התייחסות להודעתי הקודמת בפורום זה תחת הכותרת "כונני דיסקים משחקים איתי מחבואים", שנמצאת לפני דף הודעות אחד או שניים. תודה מראש לעונים, אריק.

7. Started by bitoNNz,

עשיתי dual boot המחשב בא עם הויסטה והתקנתי עליו XP אבל עכשיו אני לא יכול לחזור לויסטה אם אני צריך.. ניסיתי להתקין EasyBCD בשביל שהוא יציג לי אפשרות בחירה לפני שהוא מעלה.. אבל אי אפשר לעשות את זה באקספי עכשיו הוא אומר שזה בגלל שהווינדוס חדש או משהו כזה.. איך אני יכול לחזור לויסטה? אני לא רוצה למחוק ת'אקספי ויש לי מחשב נייד שבא עם הווינדוס מותקן לא עם דיסק של הווינדוס..

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  8. Started by Rin,

שלום לכולם, אוקי אני יספר סיפורון קצר שמספר את הבעיה שלי בזמן שאני מחובר , כל איזה 10 דקות ממוצע בערך, אז האינטרנט מפסיק לתפקד למשך 10 שניות ואז חוזר חזרה, ה אייקון של החיבור מראה שזה מחובר, זה נשמע בעיה שלא מפריעה כל כך אבל כשמשחקים משחקי רשת זה מאוד בעייתי, זה התחיל לפני ימים אחדים, התקשרתי לספק שלי נטוויזן , הם איפסו לי את ההגדרות של החיבור כו כו ולא עזר כלום, הבעיה נמשכה, עשיתי סריקה לוירוסים, השמתמשתי בתוכנות נגד ריגול וכו (אד -אוור) לא עזר. הגעתי למסקנה שאני יעשה פורמט, אבל רציתי ווינדוס 64 החדש כי יש לי מעבד AMD 64 3000 וכונן קשיח WD SATA 120GB הורדתי ווינדוס 64 ביט, צרבתי, אבל הבעיה היא שאין לי דרייברים לכרטיס רשת + כונן קשיח סטא, http://www.giga-byte.com/Mother…

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  9. Started by CocainHore,

אהלן חבר'ה, יש לי שאלה שאולי תישמע קצת מפגרת אבל מה לעשות לא שיפרתי א המחשב שלי משהו כמו 5 שנים. אני מתכוון לקנות לקראת סוף אוקטובר-נובמבר מחשב חדש, ובטוח לשים עליו ווינדוס 7. עכשיו המחשב יהיה מיועד לגיימינג, והבעיה היא שפספסתי כל כך הרבה משחקים... ואני מתכוון לשחק בכולם מאחר ואני מתחיל ללמוד רק במרץ אז יהיה זמן קצת לחרוש. עכשיו המשחק הכי ישן שלא שיחקתי בו מתחיל ב F.E.A.R ומשם למשחקים כמו - ביושוק, קרייסיס, ובכלל מהתקופה הזו עד היום. השאלה שלי אם מישהו יודע, או היה לו ניסיון עם הבטא אם משחקים ישנים יותר ? קחו בחשבון שפיר זה המשחק הכי ישן שאני מתכוון להתקין לא יותר ישנים מזה..

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by pet4a,

עשיתי גיבוי של אנשי הקשר שלי דרך ה BT בחלונות 7 , אך אין לי מושג איפה חלונות שומרת את הקבצים עצמם. תודה.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  11. Started by The_Byter,

לאחר התקנת SP1 לXP pro נעלמה האפשרות ללחוץ מקש ימני בתוך הexplorer n e 1 ?

12. Started by esharone,

היי, הלוח אם שלי התקלקל ובמסגרת האחריות אני מקבל לוח חדש, יש לי ויסטה ואופיס 2007 מקוריים מותקנים על המחשב, השאלה היא אם אני יוכל להתקין אותם שוב בגלל שהחלפתי לוח וזה כמו מחשב אחר בשביל התוכנות לא? אם אני לא אוכל להתקין שוב את התוכנות מה אפשר לעשות? מייקרוסופט עוזרים בעניין הזה?

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  13. Started by artyom,

היה מותקן אצלי UBUNTU, אבל מחקתי את המחיצה שעליה הוא היה מותקן, ועדיין נשאר ENTRY של UBUNTU בBOOTLOADER של ויסטה, UBUNTU לא השתמש בGRUB... אז מה שאני רוצה לעשות, זה למחוק את הUBUNTU. bootrec.exe /fixmbr לא עזר.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  14. Started by dorratz,

ב-23 ליולי Microsoft הוציאה עדכון אבטחה עבור DirectX 9.0a, העדכון סתם כל מיני בעיות אבטחה ועדכן את גרסת ה-DirectX ל-9.0b. עכשיו, התגלה מין באג קטנטן שהעדכון גרם, ולכן Microsoft הוציאה Hotfix שמתקן את הבעיה. לידיעה ב-Neowin.net. להורדת העדכון.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  15. היי! היה לי בעיית מסך כחול בווינדוס 7 שתמיד עשה ריסטים לבד אז חשבתי שפירמוט יפתור את הבעיה וזה עשה אתזה יותר גרוע! השולחן עבודה כלל לא עלה הוא ישר עשה לי ריסט אז עברתי לווינדוס XP וגם כאן יש את הבעייה של הריסטים האלה. כשאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי הווינדוס כלל לא עולה הוא שוב עושה ריסטים בלופים... מה יכולה להיות הבעיה פה? אהה וכשהמחשב עולה (לפני שהווינדוס עולה איפה שהוא מראה את הנתונים של המחשב שלך לדוג' איזה מעבד וכו') הוא מראה לי אותיות מוזרות והרבה קווים לא קשורים.. איך פותרים את הבעיה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  16. כרגע יש לי VISTA ו-XP ביחד... (במסך ה-BOOT אני יכול לבחור VISTA, או EARLIER VERSION=XP) אני צריך עוד מקום במחשב, וב-XP אני כבר לא משתמש... ה-XP הוא במחיצה של 20GB, מה השלבים שאני צריך לעשות כדי להסיר את ה-XP, להחזיר את ה-20GB לכונן שלהם (פתחתי את המחיצה מהכונן שבה הויסטה יושבת, לכן צריך להתחשב בזה שמערכת ההפעלה נמצאת בכונן ואסור לעשות משהו שעלול לפגוע בכך) בעיקרון אני כבר יודע מה אני הולך לעשות- לפרמט את המחיצה, למחוק אותה, ואז לעשות "שינוי גודל" של הכונן שממנו יצרתי את המחיצה) רק מה שאני רוצה שיקרה הוא, שייעלם לגמרי מסך ה-BOOT, והמחשב ייכנס אוטומטי לויסטה... (הפחד הוא שזה לא יקרה ואני לא אוכל להיכנס לויסטה... או שה-XP פשוט סתם יייתקע שם) מקווה לעזרה, תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by AdamS,

היי, יכול להיות שב-Vista ה-System Restore לוקח הרבה יותר מקום מב-XP? כי בימים האחרונים כאילו נעלמים לי כמויות של GB, אבל אחרי שיצרתי מחיצה חדשה וחילקת את המחיצות מחדש כאילו שהם חזרות. איפה אני יכול לבקר את ההגדרות של ה-SYS RESTORE הזה? תודה מראש...(:

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  18. אותו הדבר ב DEVICE MENNEGER

19. Started by Spook,

קיבלתי מסך כחול תוך כדי עבודה, ועכשיו המערכת לא מצליחה לעלות. לחצתי F8 וניסיתי לעלות כך שהוא מראה איזה קובץ עולה בכל רגע, והוא נתקע על קובץ בשם CRCDISK.SYS. ניסיתי F8 ולעלות במצב REPAIR והוא משום מה חוזר שוב ושוב למסך הבחירה של ה-REPAIR. בקיצור, אין לי אפשרות לעלות. האם יש אפשרות להתקין מחדש ויסטה כך שהיא תתקן את הגרסה שעל הדיסק מבלי לאבד את כל הקבצים שלי על המחשב? הגרסה שיש לי היא ויסטה BUSINESS.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  20. שלום לכולם התקנתי עכשיו על המחשב הזה : T7500 2GB RAM 8400M GS והווינדוס לא זז כזה להיט כמו במחשבים האחרים... הוא זז פחות מהר מXP ... ואקספלורר הגלילה שלו איטית....... כמעט הכל איטי ובXP טס.. מה יכול להיות? דרייברים מעודכנים.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  21. Started by surfface,

1 האם בעזרת תוכנת PartitionMagic אני יכול לפרמט את מחיצה C שהיא הBOOT 2 אם אני יפרמט את C הWINDOWS שנמצא במחיצה אחרת יעלה או לא 3 אייך מתקינים WINDOWS במחשב מפורמט לחלוטין (מדובר במחשב אחר)

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  22. Started by davidz85,

שלום לחברי הפורום, יש לי כרגע וינדוס ויסטה 64 ביט, עם 3 כוננים 500 ג'יגה שעובדים בRAID. אני מעוניין להתקין XP בשביל לבדוק כמה דברים, או אפילו ווינדוס 7, זה לא משנה כרגע. מה שמשנה זה, האם אני מסכן את המידע שיש לי בכוננים ובRAID, כשאני מתקין שתי מערכות הפעלה על המערך הזה? ובבקשה אם אפשר תשובה באמת מבוססת ורצינית כי יש לי מסמכים וקבצים גם של לימודים וגם של עבודה שמאוד חשובים לי ואני לא רוצה לקחת סיכונים מיותרים. תודה רבה מראש לעונים .

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by EVGA-yuvalll22,

הייי אנשים!! בטעות מחקתי סל מחיזור בשולחן עבודה אז ניכנסתי לשולחן עובדה דרך תקיה והעתקתי ת'הקובץ של סל המחיזור ושמתי אותו ועשה דרך קיצור ושאני מוחק תמונה או משהו ורואים שהתמונה של סל מחיזור לא משתנה כלומר שסל מחיזור מלא אז יש דברים שמחקתי ושסל ריק אז אין בו כלום זה הבעיה שהסל מחיזור שהעתקתי משולחן העבודה דרך תקיה הוא לא משנה לריק ומלא ??? מה עושים? יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  24. Started by LLLLiran,

כשאני עושה רסטרט למחשב ואז עולה מסך כחול זה טוען טיפה ואז זה רושם Setup Windows ואז זה נתקע ועולה לי מסך כחול וזה אומר לי עם זה פעם ראשונה שאני רואה את השגיאה לעשות ריסטרט ועם לא אז לעשות סריקה נגד וירוסים ואז לעשות CHKDSK /F ואז ריסטרט. אני עשיתי סריקות עם אנטיוירוסים והמחשב נקי וזה עדין עושה את הבעיה הזאת בבקשה עזרה

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  25. Started by pms1,

שלום כמות הזיכרון במחשב זה 4 גיגה כך לא נראה לי שזה הסיבה ,היה במחשב sp2 ורק הוספתי sp3 תודה רבה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים