עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מה הגירסה הכי טובה של windows xp??

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by TheReaper,

טוב אני מחליף לוח אם מתושבת 476 ל775 ואמרו לי שצריך להתקין ווינדוס מחדש... (המחשב במעבדה כרגע) עכשיו אני יודע שאפשר להתקין מחדש בלי לפרמט את המחשב השאלה אם בגלל שהרג'יסטרי אבד אז חלק מהתוכנות לא יפעלו וכל זה... יש דרך להתמודד עם איבוד הרג'יסטרי וכל מה שיש ב My Documents

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by shay-h,

יש לי מחשב ישן באחד החדרים בבית . פנטיום 450mhz ויש עליו win-xp הבעיה שאין לי מושג מה הסיסמא של האנמיניסטור ואני נימצא עם משתמש מוגבל .. רציתי להתקין את הxp בשביל להיות האדמיניסטור אבל אני לא מצליח להתקין מחדש בגלל שאני מוגבל ביוזר ! (ניסיתי דרך הms-dos אך ללא הצלחה) אשמח לעזרה ..

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  4. שונא את זה יאללה!!! הווינדוס כבר מותקן משהו כמו 4 חודשים ולפני כמה ימים היה לי עידכון של מיקרוסופט (הסמל הצהוב המעצבן בשורת המשימות-זה שאומר "אתה יכול להמשיך לעבוד בזמן ההתקנה" בלה בלה בלה... ואחרי העידכון נדפקתי - עכשיו יש את הסמל של הכוכב הכחול המעצבן של ייתכן שנפגעת מזיוף תוכנה עלק... יש פתרון? מה עושים? זה מחרפן.. גם כשנכנסים לווינדוס צריך לחכות עד שיראה לי "פתור מאוחר יותר" בבקשה עזרה דרך אגב הווינדוס הוא XP SP2 Pro אם זה משנה.. תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. יש לי בעייה שקוראת לי כל פעם לא בזמן מוגדר או שאני עושה משהו מיוחד פשוט סתם קוראת ואחרי זה אי אפשר להיכנס לאינטרנט או לשמוע מוזיקה וזה מסתדר רק אחרי הפעלה מחדש הנה התמונה של הבעייה(מצטער שזה ככה כל אתר אחר לא עבד לי) http://www.yousendit.com/transfer.php?action=check_download&ufid=7279D7D844FAC709&key=31fec6547b88107d4f3aa53725c72a419e2871e6

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  6. Started by bluemail,

1 ) תוך כמה זמן מיקרוסופט תובעים טכנאי שהתקין וינדוס לא חוקי ? ( בשביל למסור לו דרישת שלום ממני . הנה הקישור למי שלא מבין http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204337.0) 2 ) קיבלתי היום הודעה על שהוינדוס שלי לא חוקי בגלל שאני לא יכול להתקין על (המנייק התקין פרו ויש לי ביתי ) הישן . כמה זמן אני יכול לעקב את זה ? פשוט איני רוצה לפרמט לפני ויסטה יצא

7. אהלן, לאחר התקנה של מחשב חדש אצל אח שלי, שמתי לב שהופיע אייקון ב-Task Bar של- Safely Remove Hardware אשר כולל את שני הכוננים הקשיחים (כונן אחד למעשה שמחולק ל-2 Partitions). ההנחה שלי היא שהמחשב מזהה את הכוננים הקשיחים כהתקנים חיצוניים. האם אני צודק? מישהו יודע איך אפשר להסיר את זה? תודה!

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  8. המון זמן שאני מחפש פיתרון לבעיה המעצבנת הזאת. כאשר אני עובר עם העכבר על קבצים שונים קופץ לי חלון קטן (מכונה לעיתים כ"בלון טיפ") עם נתונים לגבי הקובץ עליו נמצא סמן העכבר באותה העת. הדבר מעצבן במיוחד כאשר עוברים עם סמן העכבר במהירות על רשימת קבצים ארוכה. השאלה הנשאלת היא כמובן איך לעזאזל מבטלים את הדבר המטריד הזה? צירפתי תמונת מסך הממחישה את הדבר. תודה וחג שמח! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  9. Started by tommy_g,

שלום חברים! אני מצטער אם השאלה הזו הופיעה כבר, עשיתי חיפוש ולא מצאתי... איך אני מסיר את ההודעה שמופיעה בכל פעם שאני מאתחל את ווינדוס שאומרת שהעותק ברשותי הוא לא מקורי. מקווה שלא להתקל בתשובות כמו "תקנה מקורי", או משהו בסגנון. תודה לכם מראש! תומר

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by gal-tt,

מישהו יכול להגיד לי מה הדרישות מערכת שלו ועם כדי לי להתקין אותו

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by sivick_ch,

קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק של 250 ג'יגה. רציתי לדעת אם יש חשיבות לחלוקת הדיסק, ואם כן איך הכי נכון לחלק אותו. אם יש אפשרות להסביר בקצרה איך מחלקים במהלך התקנת XP זה יהיה מצוין. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  12. שלום לכולם יש לי מחשב נייד עם מערכת ווינדוס אקס פי ועשיתי איחוי ואחריי שהפעלתי את המחשב מחדש הוא לא עולה לווינדוס ויש מסר שחור ורשום opertion system not found מישהו יודע מה הפירוש של זה? והאם ניתן לפתור את הבעיה וממה זה קרה? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  13. אך אני יכול לעשות שרוב הפעולות במחשב יבוצעו על ידי הזיכרון ולא על ידי הארדיסק?

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  14. Started by kibub,

היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש ולבנות אותו בעצמי ולהתקין ווינדוס, השאלה שלי היא האם שאני מתקין את הווינדוס אני צריך לעשות משהו מיוחד או שזה רגיל מכניס דיסק מדליק את המחשב וממשיך לפי ההוראות?(במחשב הישן עשיתי עושה כל כמה חודשים פורמט אז ככה שבעיניין ההתקנה אין לי בעיה) תודה

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  15. אז ככה אני לא מצליח לפרמט את המחשב סידרתי בביוס שהמחשב ייקרא קודם כל את הדיסקט ואחרי זה את ה-CD אבל הוא אומר לי כאילו שהוא לא מזהה אותו יש לי את הדיסק הקשיח של SATA אני ממש כבר לא יודע איך לפרמט אותו וממש נואש אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני פותר את הבעיייה כי המחשב שלי ממש עושה בעיות ואני חייב לפרמט אותו ל-SP2 אני לא רוצה לחזור ל-SP1 שאגב אותו המחשב היה מזהה את הדיסק כמו שצריך רק ה-SP2 זה הבעייתי אצלי במחשב בבקשה אנשים אני מתחנן לעזרה דיי דחופה

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by XpdX,

וניסיתי לפתור אותה לפי המדריך הבא http://www.ben-shushan.net/fix_hal_problem_via_recovery.htm הבעיה היא שהמסך שמופיע לי אחרי שהוא מזהה את הדיסק הוא לא התפריט שבו אני יכול לבחור ב Repair אלא הוא טוען קבצים ונעצר כשהוא כותב לדוגמא: file.sys corrupted ואז צריך לאתחל שוב את המחשב.. יותר מאשמח אם מישהו שיכול לנסות לעזור לי יוסיף אותי למסנג'ר הכתובת שלי היא royi_hirsh@walla.co.il תודה מראש! וחג שמח לכולם..

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  17. רציתי לדעת איך מבצעים הגבלת משתמשים אגרסיבית על משתמש מסויים נתתי למשתמש הרשאה של אורח אבל עדיין יש תוכנות שהוא יכול להסיר ולהתקין בכל זאת יש אפשרות לתת למשתמש הרשאה נמוכה כל כך שלא תיהיה לו שום גישה להגדרות מערכת בכלל? אלה רק לתקית המשתמש שלו בלבד ולא קבצים מעבר לכך? מה שאני מחפש זאת בערך הרשאה גישה שיש למשתמש בלינוקס בתור ברירת המחדל רק יותר אגרסיבית ככה שהוא גם לא יוכל לקרוא קבצים שלא נמצאים בתקיה של המשתמש שלו אני מעדיף אפשרות כזאת דרך הוינדוס ולא דרך תוכנה אך דרך תוכנה זה גם טוב תודה

18. Started by meidan,

שלום, התקנתי היום XP על מחשב חדש. הכל עבד כמו שצריך ואפילו הספקתי להתקין משחק, הכל היה טוב ויפה עד שפתאום באמצע המשחק המחשב עשה reboot ומאז ה- windows נתקע כל פעם מחדש שניה אחרי שמופיע הלוגו של XP ועושה reboot מחדש. ניסתי להעלות ב- safe mode אבל קרה לי אותו דבר. ניסיתי להתקין את ה- windows מחדש, אבל אחרי שהוא טוען את ה- kernel וכל הדברים הבסיסיים בהתחלה, הוא אומר שהוא לא מוצא כוננים להתקין עליהם, למרות שב- bios הדיסק מזוהה. אודה לכל מי שיכול לעזור.

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  19. שלום רב לכל חברי הפורום. אני פונה לכם כגורם האחרון שלי לפני הייאוש האחרון לעזרה. ברשותי מערכת הפעלה win xp ודפדפן i.e 6. כמו כן הורדתי מחברת sun את ה plug-in שלהם העדכני ביותר. הבעייה- אינני יכול לפתוח קישורי java script כלל. (כמו כפתור אשר אני לוחץ עליו, לא מפעיל כלום). בשיחה שניהלתי עם מיקרוסופט, נאמר לי להתקין את ה plug-in של חברת SUN, כך עשיתי. בדפדפן, בכילים - ניהול הרחבות, ה plug-in נמצא כזמין. גם בלוח הבקרה, באייקון שך java, הוא משוייך ל דפדפן explorer 6. אם כך.. מה עלי לעשות על מנת שכן אוכל להכנס לדפי java script.. אודה לכם מאוד על העזרה בנושא. אסי.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by Aviv C,

עשיתי CHDSK לכונן מסוים במחשב שלי ויש לי בעיה. בשלב הרביעי מתוך חמש (verifying file data) הבדיקה מתחילה להיות איטית. ניסיתי כמה פעמים לבטל ולעשות שוב ועדיין אותו דבר. פעם אחת כשמתי את ה- CHDSK לחמש שעות בערך בלי נגיעה במחשב זה הגיע רק ל- 7%. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  21. יש לי בעיה אם ההתקנה של ווינדוס XP אחרי שהוא סורק את כל מה שהוא עושה בהתחלה ואז שאני לוחץ אנטר בפעם הראשונה הוא רושם שהוא לא מוצא שום הרד דיסק ורציתי לשאול איזה גירסה אני אמור להתקין שיש בה תמיכה לSATA2 ? או איך אני מתקין תמיכה של SATA2 כרגע אם אין לי שם ווינדוס ? (יש לי לוח אם של ASROCK)

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  22. Started by yonir,

קיבלתי עכשיו מחשב חדש והתקנתי עליו "Windows XP Professional with SP2" (חוקי, שהורדתי דרך הסכם של האוניברסיטה שלי עם מיקרוסופט) בעיקרון הוא באנגלית (רשום Start באנגלית מצד שמאל של ה-Taskbar למשל), אבל יש גם תמיכה בעברית ברוב הדברים. (תוכנות בעברית עובדות וכו') אבל, בדברים בודדים נתקלתי בבעיות, כלומר ג'יבריש במקום עברית.. למשל בהתקנה של הדרייברים של המדפסת שלי (לקסמרק X1130, אתר לקסמרק עם הדרייבר) כל הטקסט בהתקנה מופיע פשוט בג'יבריש.. במחשב הקודם היה לי windows hebrew enabled ואז התקנתי את הדרייבר בלי בעיות. איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by shaharZur,

יש לי מחשב חדש וכשהתקנתי את הווינדוס הכנסתי את הדיסקט של הדרייבר של ה SATA2 למרות שבביוס הוא מזהה אותו אבל משום מה הוא אמר שיש לו בעיה אז המשכתי את ההתקנה. בעיקרון הכל עובד עכשיו אבל משום מה הארדיסק מזוהה כמו דיסק נשלף(אייקון קטן ירוק בתחתית במסך) שניתן להסיר (אי אפשר באמת להסיר אבל זה נראה בדיוק כמו דיסק נשלף) אז עכשיו אני שואל מה עושים??? הורדתי דרייברים בהאתר של הדיסק קשיח אבל לא הבנתי איך מפעילים אותו. הארדיסק הוא של WD 160GB JS הלוח אם ASUS M2N-E. מה עושים???

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  24. קיבלתי וירוס והמחשב נכבה אחרי 5-30 שניות מרגע שאני מדליק.איך אני יגבה תחומר? אם גם מהSAFE MODE הוא לא עולה מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אז פתאום נמאס למדייה פלייר שלי לנגן בצורה רציפה והוא מנגן קבצים בצורה אקראית...איך משנים את זה.. נ.ב זה אפילו קורא ברשימות השמעה... תודה מראש, אליאב.

דיונים חדשים בפורומים