Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתם פעם איך מיקרוסופט עדיין לא חשבו על מועדפים (או קיצורי דרך לתיקיות) ב-Save As?? אני יודע שאני יכול לעשות בMy documents קיצורי דרך לכל התיקיות שאני עושה עליהם SAVE AS בד"כ אבל זה עדיין לא זה. זה ממש מעצבן לעשות כל פעם BROWSE!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקבל מסך כחול כל פעם שאני מנסה לעשות כיבוי או אתחול של המחשב. כתובים לי שם כל מיני דברים שאני צנצנת אם ביל גייטס בעצמו מבין, ביניהם משהו לגבי - memoty caching ב bios. מדי פעם קופץ לי המסך הכחול ללא קשר לאתחול או כיבוי אבל בנסיון לאחד מהם - תמיד. :AR15:
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מערכת הפעלה של ויסטה,למחשב החדש חיברו לי את הדיסק הקשיח של המחשב הישן. שאני מנסה להעביר קבצים(תמונות,מוזיקה וכו') מההארד דיסק הישן להארד דיסק החדש מופיעה לי הערה מויסטה שאין לי הרשאה לקובץ זה או לתיקייה ..איך אני מסדר את זה?? דחוףף.!! תודה.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
התקנתי משהו שכנראה דפק לי את הדרייבר של המצלמה הדיגיטלית. שמעתי על האפשרות של שחזור מערכת לפי תאריך אז רציתי לדעת איך... בWIN XP שלי איך עושים את זה? איך גורמים לזה לעבוד? תודה גיל.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני פותחת את הסייר ורואה את הכוננים בכונן D אני רואה הספריות ויכולה לפתוח כל ספריה רק ספריה אחד לא ניתן לפתוח המחשב ניתקע בספריה הזאת יש תוכנה הפעלה ומתחת לספריה הנ"ל יש תת ספריות עם נתונים יש 329 תתי ספריות הכונן לא מלא בדקתי עם יש וירוס או בתוכנות פרזול ואין שום דבר שיכול להצביע על התקלה האם יש הגבלה לכמות תתי הספריות שיכול לפתוח הסייר או גודל הקבצים יש לציין ממחשב אחר ברשת ניתן לפתוח את הספרייה הנ"ל כולל תתי הספריות ניסיתי להעתיק למחשב אחר את הספרייה הראשית וגם שם תקע את המחשב לכן החשד שלי שיש מגבלה של פתיחה תתי ספריות או שיש הגדרה שניתן להגדיל את כמות הפתיחה של הספריות
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
כידוע מיקרוסופט יצאו במבצע שכל מי שרוכש מחשב מ-26 ליוני זכאי לשדרוג חינם לחלונות 7 למעט דמי טיפול. חבר קנה מחשב נייד של טושיבה לפני מספר ימים, אך אין בכוונתו לנצל את השדרוג. בדקתי באתר של טושיבה לגבי עלויות השדרוג וזה יוצא בסביבות ה-30$ כולל משלוח לארץ. ברשותי ויסטה מקורית. השאלה האם אני יכול "לעקוץ" את השדרוג? טושיבה שולחים דיסק רגיל או שנשלח דיסק מיוחד שמחפש מפרט מסויים? למישהו יש פרטים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
גם לי יש. אחרי שהוא מוריד ועושה System inspection ההתקנה כותבת לי שחסרים לי קבצים שאני צריך להוריד ואחר כך להריץ את ההתקנה שוב. הבעיה היא שהוא לא כותב לי איזה קבצים להוריד... אני אמור לנחש? או שעידוכנים ששכחתי?(הורדתי את כולם אז אין סיכוי לזה)
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, קודם כל , מדובר כאן בעותק חוקי למערכת הפעלה XP SP2 HOME EDITION - כלומר , כל אחד מקבל את ההעתק מכניס את הרשיון (הסריאל) החוקי שיש ברשותו מה שהופך את העניין לחוקי , ובכלל , פיצ'ר זה נמצא באתר מיקרוסופט. ובכל מקרה , אם ת'רד זה נראה לא חוקי בעיני המנהלים , הם מוזמנים למחוק - וסליחה מראש. מתחילים: כולם היום מפרמטים , העתק זה , או שיטה זו , ובכל פעם שמפרמטים מתישבים מול המחשב ומחכים למלא את השאלות שצצות במהלך ההתקנה , הגדרות רשת , הוספת הסריאל , הגדרות תצוגה וכו' וכו' ... , בשיטה זו אנו יכולים לענות על כל השאלות מראש כך , שכל מה נשאר לעשות בעת ההתקנה , להכניס את הדיסק לכונן , להיעלם לאיזה חצי שעה , ולחזור כשהכל מוכן והוינדוז החדש מחכה לכם. מה שאתם מתבקשים לעשות , זה…
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היה לי BLUE SCREEN OF DEAD והיה כתוב לי שם שמשהו שקשור לביוס הפסיק לפעול ושצריך לבדוק אם הדרייברים מעודכנים. איך עושים אופדייט לביוס?
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום בווינדוס 7 שורת המשימות אצלי היתה חצי שקופה, כלומר היה ניתן לראות מה יש מתחת לשורת המשימות (יכולתי לגרור מסמך או חלון כלשהו למטה והיה ניתן לראות שיש משהו למטה) אני לא זוכר אם זה היה כך מהתחלה או שזה עניין של הגדרות שהיה ניתן לבחור. כעת אני משתמש בווינדוס 10, האם ישנה אפשרות דומה בווינדוס 10? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי! מישהו יודע האים וכיצד ניתן לשנות את מנוע החיפוש הדפולטי של האקספלורר למשהו אחר (וואלה, סטארט או גוגל למשל)?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום אנשים אני חדש פה אשמח לעזרתכם יש לי מחשב לוח אייסר מליפני 3 חודשים חדש WIN 8 לאחר כשבוע אצלי עידכנתי תוכנה ל WIN 8.1 והמחשב עשה בעיות עם המסך כמעט קרס סופית לאחר הרבה נסיות וניסים הצלחתי לעשות לו "ריקובר" והחזרתי אות ל WIN 8 המחשב עובד מעולה וכרגע כל כמה זמן משגע אותי שאשדרג ל WIN 8.1 השאלה הגדולה האם לשדרג? האם מיקוסופט פתרו את כל הבעיות? או שאני נכנס להרפתקאה חדשה חשוב לציין אני סטודנט ואין לי זמן לבעיות במחשב... תודה רבה לעונים ולקוראים הראל
-
- 0 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
יש לי מסך של ORTECH :'(. איפה אני יכול למצוא דריברים חדשים לWINXP ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי להכנס למצב בטוח כלומר safe mode ואני לא מצליח. לחצתי על F8 בזמן האתחול לפני שמערכת ההפעלה נטענת וכלום לא קורה.
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
האם התקנה של העדכונים בטוחה למי שאין חלונות xp חוקי ובלי רשיון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר להגדיר 2 מחשבים ב DOMAIN ? אך עושים את זה? האם צריך להתקין תוכנות נוספות ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש סקריפט שאיתו אני יכול ליצור למשל 15 יוזרים בפעם אחת ע"י העתקת יוזר קיים שיש לו כבר תיבת דואר, קבוצות, DESCRIPTION וכו'... אני יודע שאפשר לעשות משהו דומה עם CSVDE אבל לא כ"כ יוצא לי לכן אני מבקש עזרה ציירתי גם תמונה בשביל להמחיש את מה שאני מחפש http://img708.imageshack.us/img708/9833/21334944.jpg
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה.. היה לי ווינדוס XP התקנתי את ה-7 דרך הדמון טולס ועכשיו אני רוצה להחזיר בחזרה לXP וזה נותן לי שגיאה שאין אפשרות כזו.. מה אני עושה? אין לי כונן דיסקים! בבקשה תעזרו לי זה דחוף זה הזמן היחידי שלי אני בצבא.. תודה שבת שלום!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני זוכר שפעם עשיתי כמה שינויים ברג'יסטרי (לפי מדריך של "טוויקים" ל-XP) וקיצרתי את זמן טעינת הוינדוס וגם טעינת תפריטים במחשב (התחל וכו..) יש למישהו מושג איך לעשות את זה? *אם למישהו יש מדריך לXP TWEAKS מוזמן להביא כי הוא היה לי דיי שימושי .. ! תודה !
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
לא רק מערכת ההפעלה ווינדוס מיליוניום עשתה בעיות רק תבדקו בפורומים כמה אנשים התלוננו בחודש האחרון על ווינדוס XP אני חושב ובעוד כמה חודשים יהיה כתה באתר ווינדוס XP צו איסור!!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש קובץ REG לזה שהויסטה תפסיק לשגע אותי אם ההודעות של אם אני מאשר כל דבר מישהו יכול לעזור בזה אני בטוח שהרבה שאלו כבר אבל לא מצאתי את זה פה
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הורדתי IDM מפה. ואישרתי אישור של קובץ רגי'סטרי. והוא שינה לי כמה דברים במחשב.... האייקונים חזרו לברירת מחדל שלהם. הוינראר ועוד כמה שפות נהפכו לשפה רוסית. ניסיתי לתקן זאת ע"י שחזור המערכת אך ללא הצלחה. עריכה: WOW אפילו כשאני פותח קבצי טקסט זה מראה לי אותם ברוסית. בבקשה דחוף עזרה איך אני מחזיר את המצב לקדומותו ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אני מקווה שהיא קטנה היום ניסיתי להתקין NET Framework במחשב שלי ואני לא מצליח להתקין אותה אומר לי שהקובץ advpack.dll יש בוא שגיאה. כיצד ניתן לסדר את זה ? . בעיה נוספת שלי עשיתי RAPIR לוינדוס לאחר התקנת סקינים של ויסטה הסקינים נעלמו בהצלחה אבל עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב עם אני לא מעלה את החץ למעלה מהר הוא מתחיל להתפרמט חבר שלי אמר לי לעשות משהוא עם BOT.INI אז עשיתי צעד צעד מה שהוא אמר אבל כדי לעשות את זה צריך למחוק את הקבוץ חלק מקובץ BOT.INI ולעשות לו שמירה כאשר אני מנסה לשמור הוא אומר לי שקובץ זה כבר קיים ואי אפשר לשמור אותו בשם זה . מה אפשר לעשות ? האם חבר שלי הטעה אותי ויש דרך אחרת ? תודה רבה לכל העונים תשובה תעזרו לי בבקשה המשך יום נעים…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.... ראיתי בכמה מקומות עבודה שבמחשבים של העובדים פשוט אין תמונת רקע על הדסקטופ פשוט יש מסך כחול שרשום בו את ה-IP של המחשב כולל את שם המחשב . רציתי לדעת האם זה אפשרי לעשות את זה ב-Xp Home ושאם משנים את ה-IP במחשב אז שזה ישתנה אוטומטית על השולחן עבודה.... אני צריך את זה בשביל החברה שאני עובד בה. פשוט התחלתי לחפש ועוד לא מצאתי פתרון לזה. חשוב לציין שאני מעוניין לעשות את זה ללא כל תוכנה צד 3 . אודה לכם מאוד אם זה אפשרי לעשות דבר כזה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-