עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ciauai,

כשאני מסתכל בתהליכים הוא משתמש בסך הכל ב278 מגה מהזיכרון ויש לי גיגה אז לא יכול להיות שבגלל זה המעבד ב10% אז למה המחשב איטי? כל פעם שהוא ככה הארדיסק עושה רעשים אולי זה הארדיסק? או הזיכרון וירטואלי?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  2. Started by trxman,

אהלן כולם יש ברשותי WinXP [מקורי :], אך הוא כולל בתוכו SP1.. אני אוטוטו מרענן את המחשב ועושה פירמוט, ואין לי ממש כוח להתקין את SP2 מחדש ואת כל העידכונים... האם יש איזושהי דרך לאחד את אותם העידכונים ואת חבילת ההרחבה לתוך דיסק אחד, שכאשר אני מתקין איתו, הוא כבר כולל בתוכו את כל העסק? אם אני זוכר נכון היה פה מדריך לאחד את חבילת ההרחבה להתקנה, אבל האם אפשר גם את העידכונים? או שאני חולם בהקיץ תודה! :}

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  3. הלוח אם לא מזהה את הדיסק הקשיח, ולכן ההתקנה של חלונות לא רוצה להתחיל. למרות שבעצם הלוח אם כן מזהה את הדיסק (הוא רק לא רושם את זה בBIOS ) , איך אני יודע ? מאחר וההתחלה הישנה של חלונות מתחילה לעלות עד שהיא נתקעת... הבנתי זו בעיה של כמה לוחות אם...בכל מקרה, אין לי כונן 1.44" . עוד משהו מוזר, שפעם שעברה לא הייתה בעיה בהתקנה של החלונות ( אותו דיסק התקנה) ומאז אף אחד לא פתח את המחשב או התעסק בביוס או שום דבר כזה... אין לי שום דרך להתקין את החלונות.... העברתי את הדיסק למחשב אחר, ושם הצלחתי לעשות תיקון לחלונות בלי בעיה, אבל כשהחזרתי את הדיסק למחשב הזה אז החלונות מתחיל לעלות וישר עושה ריסטרט.....בכל מקרה ....איך אני מתגבר על הבעיה הזאת שההתקנה לא רוצה להמשיך בכלל שהיא לא מ…

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by iakovl,

אני רוצה להכין לעצמי גרסאת XP ניידת (לימים שחורים שיבואו) אני קונה ככל הנראה עוד DOK של SUNDISK. גודל 1G (יותר ממספיק לנושא) אני מחפש מדריכים ועצות בנושא אם יש מישהו שעשה את זה בפורום ויכול לעזור לי אני אודה לו מאוד מדריך עיקרי לנושא http://www.tomshardware.com/2005/09/09/windows_in_your_pocket/index.html

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by רן.ט,

אני מנסה להיכנס למקום מסיום באיזה אתר וזה כותב לי make sure you have popup blocker off and enabled cookies מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה??

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  6. Started by tommy_g,

שלום! מישהו יוכל לכתוב לי כיצד אני מעלים את הרגע לתיקיית המוזיקה שלי בווינדוס? מצורפת תמונה להמחשה. תודה מראש, תומר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  7. Started by dudu26,

אני מתקין XP למישהו שלא כל כך מבין בנושא. שמעתי בעבר שכדאי לעבוד עם משתמש שאינו Admin כמקדם בטיחות ורק אם צריך לשנות דברים בהגדרות, לעשות Login כאדמין. מה דעתכם? כמה מקום בהארדיסק תופסת פתיחת משתמש חדש? תודה.

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by kobi-50,

כל פעם שאני רק נוגע סתם אפילו רק כדי לשנות את השם של הקובץ אז מופיע לי ההודעה "מניעת ביצוע נתונים" והוא רושם לי כדי לסיע בהגנה על המחשב windows סוגר תוכנית זו ואחרי שאני לוחץ סגור הודעה הוא סוגר לי את כל התוכניות שפועלות לי באותו רגע יש אולי פתרון.?! כי זה משגע אותי... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  9. לאחרונה נתקלתי בתופעה מאוד רצינית שהורסת את ההנאה מהמחשב. אחרי הפעלת המחשב והעלאת מערכת ההפעלה WINDOWS XP PRO המחשב ממש קופא להמון זמן, וכשאני בודק את המשימות שרצות במערכת יש כמה משימות של svchost.exe ואחד מהם הוא זה שתוקע את המחשב וגורם לעומס על המעבד, ומהרגע שאני סוגר אותו המחשב רץ כרגיל. הקובץ הזה לדעתי הוא לא וירוס כי כשהרצתי סריקה במחשב יש לי רק קובץ אחד כזה בדיוק, והוא נמצא בתייקיית הווינדווס ב SYSTEM32. מה אפשר לעשות, איך אני מטפל בבעיה? אני סומך על הדעה המקצועית שלכם, תודה רבה לכל העונים והעוזרים.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  10. יש לHD חיבור SATA 2 איך זה יכול להיות ואיך אפשר לפתור?

11. אהלן. האם תוכלו להסביר לי איך אני מתקין WIN2K מדיסק שבטעות נעשה ללא בוט ? הפקודה SETUP (כמו ב 98)איננה מאפשרת התקנה בדוס. תודה.

12. http://www.haaretz.co.il/ גם בדפדפן AVANT וגם ב EXPLORER איך אני מסדר שאראה טוב בכל כניסה תודה

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  13. כשאני לוחץ פעמיים זה מפעיל חלון חיפוש או משהו ולא נכנס לי... זה ממש מעצבן!!! מה עושים??? :kopfpatsch: [attachment deleted by admin]

14. זה נמצא בClasses Root הקטגוריה היא unknown אם אפשר לעשות לזה ייצוא או Export ולהעלות זה ממש יעזור לי.

15. אני דיי בטוח שענו על זה כבר פשוט לא הצלחתי למצוא את זה. זה דיי מציק שה XP עולה ואני צריך לבחור את השם משתמש שבחרתי. מילא אם היו לי כמה אפשרויות אבל גם ככה יש לי רק חשבון אחד על המחשב שלי.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  16. ??? היי לכולם קניתי מחשב LENOVO ובו מערכת הפעלה XP מסוג HOME אך אני לא יכול לסבול את מערכת ההפעלה בעברית. דיברתי עם IBM והם אמרו שבכדי לשנות את מערכת ההפעלה לאנגלית יש להביא את המחשב למעבדה והם מתקינים מחדש בעלות של 250 ש"ח או שאני יכול להתקין מCD של XP HOME OEM של כל מחשב ואז אין בעיה. שאלתי היא, אני יודע שקיימת אפשרות להחליף את כל השפה במערכת ההפעלה ללא התקנה מחדש. האם זה יכול לעזור לי : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=e1310d06-f663-4897-9951-5d70a108d104&DisplayLang=en איך עושים זאת ???? תודה.

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by o07,

I have a system on which there is only one HDD with XP loaded but the system is refusing to boot without the XP installation CD in the CD-ROM drive. This is a new system that was under construction and the only time XP was booted was with the installation done by the CD in the CD Drive. After we power on and we get the error message "DISK BOOT FAILURE - INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER" and we put the CD in and press enter - sooner or later the system is running on the XP loaded on the hard disk and we can take out the installation CD to no interruption on the XP functioning itself. How do I get rid of the need to have the installation CD in the ATPI CD ROM drive. I hav…

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by tommy_g,

אהלן חברים! בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחשב, לפני שהווינדוס עולה, מופיע לי תיבת דו שיח כזאת שבה אני אמור לבחור משתמש ולהקיש את הססמא. כמובן שזה די מיותר מכיוון שיש לי רק משתמש אחד (ADMIN). איך אני בדיוק מעלים את התיבה הזאת בכל פעם שהמחשב עולה מחדש? תודה לכם מראש, תומר

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  19. Started by amramby,

הי תמיד יכותי לשנות את השפה מעיברית לאנדלית ע"י לחיצה בצד ימין של המקלדת על ALT +SHIFT, ולאנגלית הייתי עושה את אותו דבר בצד שמאל. לאחרונה אני יכול לשנות רק בצד שמאל ולא מצליח לשנות את ההגדרה. מבקש פתרון

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  20. יש לי מחשב חדש אומנם אבל שמעתי שיש דברים בווינדוס שסתם מעמיסים על המערכת והם מיותרים. 1 יש אפשרות "להעיף" כל מידי דברים עלמנת להעלות ביצועים ? 2 תיכנות הרגיסטרי - גם פה שמעתי שיש דברים שעוזרים,מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב ?

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  21. שלום לכולם, במערכת Vista שאמורה לצאת קיימת אפשרות תצוגה מקדימה של חלונות בשורת המשימות (ראה תמונה לפני ואחרי בסוף המסמך) על מנת לקבל את אותו אפקט בWindows xp ניתן להתקין תוכנה קטנה בשם Visual Task מאתר הבא: http://www.visualtasktips.com/ לינק להורדה: http://www.visualtasktips.com/download.php לאחר ההתקנה יש לבצע הפעלה מחדש למחשב ופשוט \לעבור עם העכבר על החלונות הפתוחים כמו בתמונה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כמו שיש ב PCPOWER ... אם קונים מהם מחשב אז הם מסדרים אותו ככה שכשיוצרים מוזיקה אז הווינדוס לא יתפוס זכרון כך שנוכל לעבוד בתוכנות כמו קיובייס וריזון במהירות.. הנה הדברים ש PCPOWER עושים: התקנת מערכת הפעלה טיפול בשירותי הרקע ויצירת פרופילים עפ"י דרישה צמצום נפח רג'יסטרי בכ -50% מזעור תיקיית -WIndows כיוון מדויק של הגדרות הביוס הכנה וסידור של מחיצות העבודה קביעת הגדרות מערכת בדיקת ביצועים מלאה גיבוי המערכת לאחר האופטימיזציה - מאפשר שחזור מהיר במיוחד תמיכה טכנית ויעוץ בעת הצורך אוקיי אז בעיקרון אני רוצה לדעת אם יש איזשהו מדריך באיטרנט או שאתם יודעים איך לעשות חלק מהדברים ברשימה הזאת זה יהי נחמד (חוץ התקנת מערכת הפעלה וגיבוי-את זה אני יודע חח) - אם יש לכ…

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by burekas,

יש אפשרות שכל העניין שקשור לזה יהיה בכונן אחר ולא בכונן C? שהכל ינותב למקום אחר

24. שלום רב יש לי וינדוס בעברית, בעבר הכל היה בעברית ועכשיו חלק הלך להיות אנגלית למשל מה שהיה המחחשב שלי הפך להיות MY COMPUTER ככה גם סל המחזור ,גם כונן מקומי ועוד שאר התפריטים ללא שינוי בעברית התחל -נשאר בעברית עזרה בעברית כל תת התפריטים בעברית עדיין יש למישהו מושג איך מחזירים למצב שהיה ?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  25. Started by Pro_2004,

שלום לכולם אני צריך לעלות את המחשב עם BOOT DISK מבלי שיגיע לווינדוס וישאר במצב "דוס" איך אני עושה את זה עם דיסק ולא עם פלופי ? ניסיתי את האתר http://www.bootdisk.com/ אבל כל קובץ שהורדתי משם דרש שאני אכניס דיסקט 1.44 לכונן . אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אשמח. תודה

• 5 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים