Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
הווינדוס בעברית [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה חברה? לאחרונה נתקלתי בבעיה במחשב של ידידה שלי אז התקנתי את הWINDOWS בכונן אחר לאחר מכן שהצלחתי לסדר את התקלה התקנתי מחדש את הWINDOWS בכונן הרגיל השאלה שלי היא כזאת איך אני מבטל את ריבוי מערכות ההפעלה? האם לפרמט, למחוק או שיש דרך אחרת לבצע את זה? בתודה מראש דן
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
-
שלום יש לי EEEPC וכידוע לכם אין בו כונן דיסקים, אני מעוניין לבצע פרמוט של המחשב ולהתקין עליו מחדש windows XP. חשבתי לעשות את זה עם Disk on key, העברתי את קובץ הISO של הווינדוס לDOK בחרתי boot from removable drive בBIOS אבל הוא לא עושה בוט ועובר ישר לטעינת הXP הישן. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב הפך מקרטע ושמתי לב שיש ישום בשם SVCHOST שבאופן קבוע פעיל ברקע וטוחן 50% את המעבד. גם זכרון הוא לוקח כ600MB. אם אני הורג אותו הוא קם לתחייה תוך זמן קצר. איך ניתן לזהות מה עומד מאחורי הישום הזה? הרצתי סריקת וירוסים ולא התגלה כלום.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני משתמש בויסטה התקנתי אקספךורר 8 (לפי מה שהבנתי זו בעיה שהופיע לעוד כמה כשהתקינו..) יש לי כל מיני שטויות בסייד בר, אבל יש תוכנה אחת ספציפית שעושה לי בעיות. היא מראה לי מה התוכנות שמנצלות הכי הרבה משאבי מעבדים ותוכנות שמנצלות הכי הרבה משאבי זיכרון. מה שקורה, מופיעה כתובית אדומה שזה מה שרשום בה: -------------------------- update(): 'processld' is null or not an object -------------------------- עכשיו אני סוגר את זה פותח מחדש זה עובד טוב לכמה שעות ואז שוב מופיעה הכתובית הזו עוד פעם וחשוב לציין שכל פעם מרגע שהכתובית הזו מופיעה הוא גם מפסיק לעדכן את הנתונים של התוכניות שלוקחות משאבים וזה נשאר תקוע על אותם תוכניות שזה הראה ברגע שהכתובית הופיעה (ולמעשה נתקע ככה.…
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הורדתי גירסת ביוס יאנו מ-F6 ל-F5 על מנת לקבל אוברקלוק יותר טוב, והמחשב לא עולה נתקע במסך הראשוני וזהו ניסיתי להוציא את הסוללה ולא עוזר בבקשה עיזרו :'( :'(
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, היום נגשתי לבצע פורמט במחשב שלי, בתהליך של בחירת הכונן הראשי והפרמוט, בטעות לחצתי על אפשרות ה"מחק" לכונן המשני שלי. נתתי לווינדוס לסיים את ההתקנה, וכאשר נגשתי לכונן המשני שלי, הוא ביקש שאפרמט אותו לפני שאוכל להשתמש בו, פה עצרתי ונגשתי להתייעץ אתכם; יש אפשרות לשחזר משהו מהכונן הזה? או שנגזר עלי לפרמט אותו ולבכות על מר גורלי ופזיזותי? שבוע טוב שיהיה לנו, איתי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שישום םעולה כזאת היא למתקדמים בלבד , אבל אני רוצה לסנן קבצים ברגסטרי בגלל בעיות מקום איכסון. נכנסתי אל "registry editor" לחצתי file ואחרי זה export מכאן נובעת השאלה, האם יש קשר בין סיכון המחשב לגיבוי הרסטרי,? אז רציתי להעזר בכם, היכן כדי לגבות ואם כן, איך אני מגבה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אתמול משום מה המחשב שלי נתקע כיביתי אותו כמה שעות אחרי זה כשהדלקתי אותו המחשב הגיע ללוגו של הווינדוס לא הציג את הלוגו הוא הציג סתם מסך שחור התקנתי מחדש את הווינדוס עכשיו יש לי מסך בחירה בווינדוס שאני לא יודע איך לבטל
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מחשב אחד שני משתמשים איך אני יכול לבטל את הגלישה בתוכנות הנ"ל לאחד המשתמשים?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כשאני פותח את דף האינטרט מחדש נמחק לי השורה כל האתרים שרשומים לי , וכשהמחשב עולה איתו צריך לעלות תוכנות גם הם לא עולות ואפילו שהם מסומנות ב -V שהם צריכות לעלות כשהמחשב עולה
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
^^^^^^^^ במערכת WIN XP תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
עכשיו אני עם מערכת של HOME PREMIUM x32 אבל כשאשדרג ל4GB ראם אשדרג למערכת של 64 ביט השאלה מה עדיף ULTIMATE או HOME PREMIM? מפרט: Intel Core 2 Quad Q8200 2.33GHZ @ 2.8GHZ Gigabyte EP43 DS3-L 2x1GB Kingston 800MHZ CL6 Segate 500GB 16mb Palit Ati Radeon HD4870 1GB GDDR5 יהיה: 2x2GB DDR2 800MHZ CL5 החברה כנראה תהיה G.Skill מטרות: גיימינג,אינטרנט
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
בכל פעם שאני נכנס לווינדוס המחשב עושה AUTO CHACK בגלל שהקובץ XMNT 2002 לא נמצא מה זה? ואיך לבטל את זה?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי 2 התקנות של וינדוס XP במחשב ואני רוצה למחוק אחת איך אני עושה את זה ??
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום רב חברים! מדי פעם ה EXPLORER נותן לי הודעת שגיעה כזו: EXPLORER HAS GENERETED ERORS AND WILL BE CLOSED NOW זה ממש מעצבן זה עושה מן REFRESH מעצבן לכול המסך!! אולי מישהו יכול לעזור לי לפתוח את הבעיה? (אחלה פורום גרך אגב..)
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום היום ואתמול התחלתי להרגיש קצת עומס על המחשב ועכשיו שפתחתי את מנהל המשימות ראיתי שהCPU שלי כמעת כול הזמן על 100% לפעמים הוא יורד לכמה דקות ואז חוזר בדקתי וירוסים טרוינים וכדומה. מה שחשוב לציון שבמנהל המשימות לא רשום לי איזה תהליך הוא לוקח את הCPU מה עוד אני יכול לעשות? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב לאבא שלי יש ווינדוס מקורי והסריאל יכול לעבוד על עוד 3 מחשבים ולהפוך את הווינדוס למקורי אבל יש תוכנה כזאת שמשנה.. אתם יודעים את שם התוכנה?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
עותק חוקי כמובן. יש לי את הגירסה שבאה עם 2 דיסקים,32 ו-64 ביט,קניתי אותה סגורה ממישהו שקנה את זה בארה"ב,קניתי אותה לפני יותר משנה ועד עכשיו פירמטתי את המחשב כבר די הרבה פעמים ואף פעם לא הייתה בעיה עם האקטיבציה עד עכשיו שזה אומר לי שהסיריאל בשימוש (פעם אחרונה פירמטתי השבוע אז עדיין המערכת לא עברה אקטיבציה). אין סיכוי שמישהו לקח לי את הסיריאל ולא החלפתי שום חומרה בשנה האחרונה. מה יכולה להיות הסיבה ? (ניסיתי גם להכניס את הסיריאל שוב אבל זה לא עזר)
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
איך ניתן להסיר את הexplorer בwindows xp כך שאוכל להקינו מחדש .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הדלקתי היום את המחשב (אחרי שאח שלי עבד עליו), ולאחר פתיחת כמה חלונות שמתי לב כי כל חלון נפתח פעמיים בשורת המשימות. זה נראה בערך כך: [המחשב שלי] [אינטרנט] [המסמכים שלי] [המחשב שלי] [אינטרנט] [המסמכים שלי] הם מופרדים עם "חוצץ" כאילו זה סרגל כלים ששמתי בשורת המשימות אשמח להסבר על איך זה קרה, ובעיקר איך לבטל את זה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי משתמש במערכת חלונות 2000 פרופשיונל אין לו חיבור לאינטרנט ואני מחפש להורדה קובץ של הסרביסס פאק ללא צורך התחברות לאינטרנט מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני משתמש בכרום אבל היה לי גם אקספלורר....ומדי פעם קפץ לי המצורף בקובץ... כעת כבר נפטרתי מהאקספלורר והחלון ממשיך להופיע לי מדי כשעה....איך אני נפטר ממנו? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי הרדיסק חדש של 320 גיגה ואני רוצה לדעת אם לWINDOWS יש בעיה לעבוד איתו כשהוא לא מחולק? ובכלל מה עדיף לעשות בקשר לחלוקה מבחינת ביצועים?
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-