עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לפני שבועיים התקנתי WINXP מדיסק ששימש לשרת של החדר מחשבים (עובדה זו אולי לא קשורה לבעיה הזאת אבל אני מציין אותה בכל מקרה). עכשיו שמתי לב שחלק מהדברים בעברית מוצגים בג'יבריש. אני צריך לציין קודם כל ,שלא כל הדברים מוצגים ככה רק חלק מהם.חוץ מזה גם ניתן להקליד בעברית ורוב המסמכים בעברית נפתחים.עכשיו עוד דבר זה שהשירים בMP3 שכתובים בעברית ומושמעים מצוין במדיה פלייר ,בWINAMP רשומים כסימני שאלה ומסרבים להשמע(זה מדלג מעליהם כאילו הם כותרת ריקה).זה בערך כל הסימפטומים שכרגע שמתי עליהם לב... אה עוד דוגמה זה ניסיתי להתקין ICQ בעברית וזה עשה סימני שאלה במקום אותיות. ניסיתי כבר לעשות דברים שטחיים כמו לשנות לעברית בREGIONAL OPTIONS (בcontrol panel) (ונדמה לי עשיתי עוד משהו אבל אני לא ז…

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  2. Started by Idan-h,

טוב מדובר פה במחשב של חבר שלי. windows could not start because th following file is missing or corrupt: >windows root\system32\hal.dll please reinstall a copy of the above file. מזה אני מבין שקובץ hal.dll חסר, חבר שלי אמר שהוא העביר את הקובץ ממחשב אחר שלו למחשב החדש בדוס. עדיין זה לא עזר. מה שגרם לזה זה שהייתה הפסקת חשמל ??? אפשר לתקן את המצב? משהו נתקל בבעיה. עריכה: טוב אני חושב הסתדר, אני אעדכן אם תהיה בעיה. הוא אמר שיש בHD בC קבצים חשובים, ולכן הוא לא רוצה לפרמט. אמרתי לו שיעביר את הHD למחשב השני שלו ומשם ישמור את הקבצים, הבעיה שהוא לא מבין בSlave וMaster. אני אמרתי לו לחבר את הHD הבעייתי לSecndery Master כי זה הMaster שפנוי לו. הHD של המחשב השני מחובר לPrimary Mas…

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  3. Started by galila,

את רוב הסרטים אני רואה מצויין, התקנתי קודקים. אבל לפעמים יוצא שאני מורידה סרט שאיני מצליחה להפעיל. בלחיצה עליו אני מקבלת את הודעת השגיאה הבאה והמדיה נסגרת http://img1.imagetown.net/fe88e4c6348e7aa930bd78619976ee00b34b6d071105475344.jpg כמו כן מדי פעם אני גם מקבלת הודעת שגיאה לגבי תיקיות כמו זאת http://img1.imagetown.net/6c6e9cd9b67ef7880bf0e7cae56ef0b5644c6a041105475853.jpg או דף אקספלורר http://img1.imagetown.net/d3014cb6c4fdba474b8a4259a4d86cbe2a1d36771105479545.jpg יש למישהו עצה\פתרון ?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  4. Started by hellyeahmofo,

לאחרונה היתה לי בעיה עם תוכנת ה diskeeper שסרבה להיות מותקנת דף התמיכה של executive היצרנית , הדריך אותי דרך ה services של ה administrative tools ו REGEDIT ופתר לי את הבעיה אז אמנם אני הרבה שנים עובד עם מחשבים וווינדוס אבל זה עדיין סינית בשבילי אני רוצה לשנות את זה מה אתם ממליצים איך אני יכול ללמוד , פרט לנסיון

5. לאחרונה כשאני גולש כל הזמן מופיעות לי הודעות מעצבנות ששואלות אותי בחלון קטן אם אני רוצה לתקן טעות מסוימת שיש באתר איך אני נפתר מזה ???

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  6. שלום, יש לי בעיה מוזרה שקרתה היום בערב (עד אז הכל היו בסדר) אם אני לוחץ על לינק (כפתור ימני) ועושה OPEN IN A NEW WINDOW כלום לא קורה האקספלורר לא פותח את הלינק בחלון חדש, כנ"ל לינקים שאמורים להיפתח בחלונות חדשים וכנ"ל כל מיני JAVASCRIP שפותחים חלונות חדשים.

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  7. אם אני מנסה להעביר קבצים או להעתיק אותם כאשר אני גורר קובץ זה מראה סימן שלא ניתן להעתיק. או אם אני מנסה העתק ולהדביק במקום אחר זה לא מאפשר להדביק. יש לכם רעיונות ? יש לי השערה אך אני לא אחלוק אותה עמכם בכדי לר לקבע אתכם על אותו כיוון, אני אראה אם מה שאתם אומרים חופף למה שאני חושב. תודה לכל העונים.

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by Vatos-Locos,

אני לא רוצה שדיסקים יעלו אוטומטית ואני גם לא רוצה שאני יעשה עליהם דאבל קליק בMY COMPUTER הם יעלו את ההתקנה או את המשחק אני רוצה שהם היו כמו כל דיסק DATA רגיל שאני לוחץ עליהם הם יפתחו את התיקיה.. WINDOWS XP בעברית אפשר גם לקבל הסבר באנגלית אני ינסה למצוא את זה בעברית תודה.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  9. שלום אנשים.. יש לי 5 מחיצות בהארד דיסק ועשיתי אחוי לכל אחד מהם..אך במחיצה שבה נמצא האימיול וכל התוכנות הוא רושם לי הודעה שיש קבצים שהוא לא מאחה..למה הוא לא מצליח לאחות את כולם? במקרה זה רוב הקבצים שלא אוחו הם הורדות שהיו באימיול וגם קבצי temp של האימיול

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  10. Started by kotel,

אני מנסה לחפש איזה שהו קובץ במנוע חיפוש באתר כלשהו. וזה מה שהוא רושם לי:Window.open returned null אצל חבר שלי פשוט קופץ חוסם החלונות הקופצים של XP SP2 והוא פשוט מאשר לו את האתר והאתר ממשיך כרגיל אך אצלי לעומת זאת מישום מה הוא לא שואל כלום אלה נותן לי דף ריק שרשום בראשו: Window.open returned null מה לעשות...? :s05:

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  11. ראו קישור : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3215046,00.html

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  12. אהלן, התקנתי על מספר שרתים את 2003 סרבר 64 גרסאת נסיון ל180 יום שמוצעת באתר של מיקרוסופט, ועכשו קניתי לשרתים הללו רשיונות מלאים, אבל לא משנה איפה חיפשתי לא מצאתי איך אפשר להתקין את ה2003 המלא מבלי לפרמט/לפגוע בקונפיגורציה הנוכחית שלי בשרתים. למישהו יש נסיון עם זה במקרה?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  13. Started by Infection,

שלום, כל פעם שאני מכניס את הDOK למחשב במערכת הפעלה חלונות 7 מופיע לי ככה: http://tinypic.com/r/10h36mw/4 ''הגבר את מהירות המערכת שלי'' מה זה אומר?

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  14. היי, אני רוצה להתקין XP על נייד שכונן הדיוידי שלו נהרס וב-BIOS אין אפשרות לאתחל מכונני USB כך שגם כונן דיוידי חיצוני הוא לא אופציה. איזו אפשרות יש לי להתקין? מה יכול להיות אמצעי האיתחול שלי?

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by iquitos,

שלום לכולם, בשבוע שעבר התקנתי את המערכת ההפעלה המהוללת WIN7 בתצורה של 64 ביט ואני ללא ספק מבסוט ממנה עד הגג, מהירה נראית טוב וכו וכו.. רק מה יש בעיה רצינית, אפילו אקוטית: כל פעם שאני נכנס לאתרים שדורשים התקנה של פקדי active x (מכל הסוגים: ווידאו, צ'אטים, ועוד) המערכת מקפיצה לי הודעה שבא היא מבקשת את רשותי להתקין את הפקד הספציפי, אני לוחץ על אישור ואז ההודעה קופצת פעם נוספת עוד פעם אני לוחץ על אישור ואחר כך עוד כמה פעמים של אותה רוטינה בסופו של דבר המערכת לא מתקינה את הפקד ואני לא יכול לצפות בתוכן המבוקש או להיכנס לצ'אט או כל דבר אחר (אתר canyourunit לדוגמא) כדי להתמודד עם הבעיה ניסיתי הכל: שיניתי הגדרות ב internet security- לא עזר, ביטלתי את כל ההגדרות והשארתי את הדפדן…

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  16. Started by zombie,

שמעתי בבצפר אנשים מדברים על windows vista nvidia evolution נדמה לי ו black eternity... על מה מדובר?זה מערכות שעתידות לצאת?

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  17. היי יש לי מסמך טקסט שרשום בו כל מני דברים ואני רוצה שהוא יעלה שאני מדליק את המחשב מחדש כול פעם כמו שעולה האיסייקו המסנג'ר ושאר התוכנות .. אני רוצה גם שהמסמך הזה יעלה .. ושיהיה גם אפשר לבטל אותו במידה ואני ירצה ... יש אפשרות כזאת ?

18. Started by RYaniv,

שלום. ברשותי מחשב חדש, התקנתי עליו חלונות ויסטה לאחר הרבה הרבה זמן עם XP, כך שאני לא מכיר את המערכת באותה הרמה. הבעיה שנתקלתי בה היא לגבי העברית (הויסטה Enabled). במדיה פלייר למשל, איני יכול לראות שירים, אלבומים ואמנים אם שמם כתוב בעברית. במקום זה מופיע ג'יבריש. כמו כן אני לא יכול לפתוח קבצי PDF אשר שמם (שם הקובץ) כתוב בעברית (בתוכנת Foxit Reader לצורך העניין). אם השם באנגלית או אפילו אם התיקיה בה הקובץ נמצא (או בתיקייה גבוהה יותר שבה תיקיית הקובץ נמצא) כתובה בעברית (לדוגמה: לא אוכל לפתוח את הקובץ menu.pdf אם הוא ממוקם ב C:\מאמרים\PDF Files). בוורד אין את הבעיה הזאת והוא יכול לפתוח כל מסמך, לא משנה כיצד ואיך הוא ממוקם. להערכתי שני המקרים נובעים מאותה בעיה. בנוסף, ב System…

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  19. Started by Black Knight,

היי רציתי לדעת האם יש אפשרות לשנות את השפה של הWindows מעברית לאנגלית חוץ מאשר פרמוט של המחשב והתקנה של Windows באנגלית. יש לי XP Home, אם זה משנה. תודה.

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by yari,

מחשב חדש עם חלונות 7 64 ביט. המחשב "עולה" מהר מאד (כחצי דקה) אך החיבור לרשת נמשך עוד כדקה שבמהלכה מופיע על סימן הרשת ב Tray משולש צהוב עם סימן קריאה. האם זה טבעי או שיש בעיה ? לפני כן, עם XP, המחשב "עלה" במשך כ 2 דקות עם חיבור רשת פעיל. תודה

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  21. יש לכל עידכון שיורד מספר בדר"כ. מישהו זוכר \ יודע מה מספר העידכון לאימות מערכת הפעלה 7 ? לא מזמן זה יצא "וחיסל" את רוב הפיראטיות. תודה

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  22. Started by The_Godfather1,

שלום, יש לי (149GB(160 GB במחשב. הדיסק מתחלק ל-3 חלקים. אחד מהחלקים הוא דיסק F בו מותקן ה-WINDOWS VISTA הכולל 32GB. החלטתי לא להתקין על הדיסק הזה שום דבר למעט תוכנות קטנות כמו ACROBAT READER ודרייברים לכרטיס מסך וכ'ו. ה-WINDOWS עובד דרך אגב מעולה, מהר וללא בעיות. נשאר לי 3.5GB פנוי מתוך 32GB כאשר תיקיית ה-WINDOWS תופסת 17.2GB, תיקיית ה-USER תופסת 5.5 GB, תיקיית ה-PROGRAM FILES תופסת 2.2 GB. הכל ביחד 25GB, איפה כל השאר? בעיות נוספות: 1)לפעמים כשאני נכנס לאינטרנט הדיסק מתחיל להתכווץ(לאבד מקום פנוי) עד נקודה מסויימת, אני לא יודע למה. 2)כאשר אני מנסה לפתוח למשל 90 קבצי RAR ולהוציא מהם את הקובץ ISO אז פשוט דיסק F מתחיל לאבד מקום כאילו אני מעביר את הקובץ לדיסק F בזמן שניסיתי ל…

23. שלום רב, אחי הזמין מחשב נישא חזק של HP שהגיע עם vista 64bit מותקן עליו. החלטתי לא להתקין לו מחדש מערכת הפעלה ולהשאיר לו את זו. עכשיו אחרי שהתקנתי והגדרתי אותה כמו שצריך (אופיס תוכנות וכו) אני רוצה להריץ גיבוי נקי שלה. שיהיה להבא. השתמשתי ב: Paragon Drive Backup 8.5 Professional Edition אבל כאשר רציתי להתקין אותה VISTA טענה שאפליקציה זו אינה יכולה לרוץ עליה. אם ככה אשמח לקבל המלצה לתוכנת גיבוי טובה - שניתן לבצע גם BOOT CD שיאפשר התקנת גיבוי קיים מחדש. וכמובן שתתמוך בVISTA 64 הקפריזית... נ.ב. אשמח גם לקבל המלצה לתוכנת ניקוי רג'יסטרי טובה בשביל הXP הישנה שלי. תודה! נערך ע"י multicore לצורך הסרת תוכן warez

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  24. היי, לפני שבוע פרמטתי והתקנתי "חלונות" מחדש (SP2 כולל כל העדכונים), ונתקלתי בתופעה שלא היתה אצלי מקודם: לפני שבוע הייתי יכול להוריד 5 הורדות במקביל ועכשיו רק 2 במקביל. אני מדבר על הורדות רגילות של קבצים במחשב (קליק ימני ו-save as, לא על הורדות של טורנטים\חמורים\פרדות וכו'.. ) לא מצאתי את הפתרון לבעיה, משהו יכול לייעץ ? תודה

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  25. Started by The UnKnown,

Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 01:25:46, on 19/03/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgcc.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgemc.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\ICQLite\ICQL…

• 1 תגובה
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.