עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום רב, לאחרונה מופיעות לי הודעות שגיאה שאומרת ששינוי הרג'יסטרי מבוטל על ידי האדמין במחשב. המשתמש היחיד במחשב הוא אני ולא ערכתי שום אופציה כזו. השגיאה מופיעה בעיקר בהתקנת תוכנות(שמן הסתם דורשות התקנת/שינוי רג'יסטרי) ובנוסף אין ביכולתי לעשות merge לקבצי רג'יסטרי, הקובץ נפתח כמסמך. אשמח לקבל עזרה תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  2. Started by PT,

אם אני מקצה במחשב החדש שלי 60GB רק לויסטה ולProgram Files זה יספיק או שויסטה דורשת יותר?

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  3. כל השמות בעיברית של מסמכים ותיקיות הפכו לג'יבריש. יש לי XP SP2. מה לעשות? בcontrol panel->regional & languages ->languages סימנתי את install files for complex script אח"כ ב advanced סימנתי בnon unicode את הHebrew הבעיה נפתרה

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  4. Started by kurush,

בימים האחרונים הפיירוול שלי חוסם כל הזמן נסיונות של ה-Windows Explorer (לא IE) להתחבר לאתר Optimalsoft.com. אחרי הרצה חוזרת ונשנית של Adaware ו-Spywareblaster, חיפוש ברג'יסטרי ואפילו חיפוש של קבצי טקסט שמכילים את הביטוי הזה, לא הצלחתי למצוא את מקור הבעיה. מישהו מכיר את הדבר הזה?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  5. Started by idan1836,

יש לי בעיה במחשב! כל דבר שאני פותח אז המחשב אומר לי שהקובץ פגום ויש לפתוח את ה Check Disc.. מה אני אמור לעשות חוץ מלפרמט? האם מישהו נתקל בבעיות האלה ומה עשה? תודה

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  6. Started by yohna,

לא בטוח שזה שייך לכאן.. בכל אופן קניתי חלקים חדשים למחשב [ מעבד לוח כרטיס מסך ] חיברתי הכל טוב ויפה אבל בחיבור ה USB הוא לא מזהה לי הוא מזהה ב BIOS ועד לבחית מערכת [ SAFE MOD או רגיל וכו'] ישר שהוא נכנס לעמוד הטעינה כל מה שמחובר בחיבורי ה USB מתכבים ב BIOS כל מה שקשור ל USB על ENABLED [לא בטוח ככה כותבים] נ.ב לא יודע אם זה קשור אבל ה HD מהמחשב הקודם ולא התקנתי דרייברים כי אני לא יכול.. [ בעעית USB] מה לעשות? אני מתחרפן.. תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  7. Started by chmmr,

כשהיה מותקן על המחשב Win 98 לא היתה בעיה של Shut down , הספק הוא ATX והמחשב היה נכבה כאשר ביצעתי Shut down דרך ה Windows כאשר התקנתי עליו Win XP וניסיתי לעשות Shut down המחשב נשאר על המסך של Windows is now shutting down ולא נכבה, וצריך ללחוץ מספר שניות על כפתור ה Power על מנת לכבות אותו. המחשב המדובר הוא Celeron 366mhz תודה מראש

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  8. שלום.. נכנסו לי למחשב כמה דברים שאני לא רוצה ואני גם לא יודע איך הם הגיעו.. : אני מנסה למחוק דרך הוספה/הסרה של תוכניות אבל זה לא מצליח.. או שזה מעלה לי איזה חלון.. או שזה מעלה לי אתר.. בבקשה תעזרו.. אני מוסיף גם תמונות כדי שתבינו: אני לוחץ על הסר עולה החלון הזה: אני לוחץ הבא.. והוא משתנה לחלון הזה: חושב קצת.. ואז מעלה כזה חלון: ואני לוחץ NO, זה אומר שאם אני ימחק אולי לא יעבדו טוב התוכנות ברשימה..[כל התוכנות שיש לי במחשב ברשימה! ] בבקשה בבקשה תעזרו אני לא יודע איך זה הגיע אלי בכלל.. מקווה שאין בעיה בתמונות

9. Started by niva401,

בפרמוט מחיצה בדיסק עבור מ"ה, כמה GB מינימום להקצות מעבר למה שתופסת מ"ה והתוכנות ?

10. Started by Dror D.,

משום מה ה-Add or Remove Programs של Windows אינו מציג חלק גדול מן התוכנות והמשחקים אשר מותקנים לי על המחשב, הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, בדקתי גם עם תוכנה אחרת להסרת תוכניות אם היא מראה את כל התוכנות אבל התוכנה לא הראתה אף תוכנה או משחק (חוץ מאשר את עצמה) שזה אפילו עוד יותר מוזר (התוכנה המדוברת היא Add Remove Plus! 2002 ). השאלה שלי היא האם ישנה דרך כלשהי לפתור בעיה זאת?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  11. Started by Forest14,

העלתי וינדוס ויסטה אולטימייט 64 (אמריקאי- חוקי)על דיסק חדש. נמצאו דרייברים להכל, והעלתי את כל העידכונים שיש. העלתי בין השאר עידכון לעברית(מצויין תמיכה מוגבלת- אבל זה מה יש) למרות זאת המערכת לא מכירה בעברית (כלומר לא ניתן לכתוב בעברית). העלתי את הOFFICE אנטרפרייז 2007 (גם חוקי) ולא פתר את הבעיה. לא ניתן לעבור לעברית בALT-SHIFT - לא בגוגל ולא בWORD. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  12. Started by Kenny,

היי אנשים.. תמיד התקנתי 7, על XP ללא בעיה. עכשיו אני רוצה לעשות את זה בצורה ההפוכה.. זה מחשב של עסק שהתוכנות שהוא עובד איתם עושות המון בעיות על WINDOWS 7 גם הבחור רגיל ל XP.. בכל קרה, את ההתקנה אני לא מצליח לפתוח דרך הווינודס.. שאני שם את הדיסק בכונן הוא לא עושה לי בוט מהדיסק.. יש עוד רעיונות? יש משהו מיוחד שצריך לעשות כשמתקינים XP על 7 ? מלבד פרמוט..

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  13. Started by CocainHore,

אהלן חבר'ה, יש לי שאלה שאולי תישמע קצת מפגרת אבל מה לעשות לא שיפרתי א המחשב שלי משהו כמו 5 שנים. אני מתכוון לקנות לקראת סוף אוקטובר-נובמבר מחשב חדש, ובטוח לשים עליו ווינדוס 7. עכשיו המחשב יהיה מיועד לגיימינג, והבעיה היא שפספסתי כל כך הרבה משחקים... ואני מתכוון לשחק בכולם מאחר ואני מתחיל ללמוד רק במרץ אז יהיה זמן קצת לחרוש. עכשיו המשחק הכי ישן שלא שיחקתי בו מתחיל ב F.E.A.R ומשם למשחקים כמו - ביושוק, קרייסיס, ובכלל מהתקופה הזו עד היום. השאלה שלי אם מישהו יודע, או היה לו ניסיון עם הבטא אם משחקים ישנים יותר ? קחו בחשבון שפיר זה המשחק הכי ישן שאני מתכוון להתקין לא יותר ישנים מזה..

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  14. מה לעשות? היום רק אחרי 9 ריסטארטים המחשב עלה לי..... המסך השחור מופיע לי כל פעם..... ניסיתי את כל הFIX שפירסמו באתרים לא עזר כלום.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  15. Started by manenbu,

אהלן קניתי שני מסכים, ושניהם מחוברים עכשיו למחשב שלי (דרך כרטיס מסך אחד עם 2 יציאות). הכל עובד טוב ויפה - רק בעיה אחת. איך עושים שבכל מסך יהיה WALLPAPER אחר? מה שאני שם במסך אחד הוא שם גם בשני..

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by yuval1324,

השאלה כבר בנושא

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  17. אז ככה פרסמתי פה ת'רד בעבר עם בעיה- שנפתץחיל לי ארבעה SESSIONIM של IEXPLORER (אפילו אם הדפדפן סגור בכלל) ואם גוזלים לי משאבי מערכת., הציעו לי כל מיני דרכים לנטרל אותם- אבל וואלה שום דבר לא עובד- אז חשבתי להסיר אותו להתקין פשוט מחדש. אבל מה, אני לא מצליח למצוא UNINSTALL שלו. נכנסתי לHELP וכתוב בפשטות רבה שההתקנה נמצאת ב"הוספה/הורדה של תוכניות" ומשם מסירים, ומה הפלא, אין - הוא לא מופיע כאפשרות להסרה. איך אני יכול להעיף לי את הIEXPLORER מהמחשב? (הסרה/התקנה של תוכניות לא עובד,למצוא אותו בPROGRAM FILES ולהסיר ידנית- גם לא) יש איזושהי פקודה שאני יכול להקליד בRUN ? או משהו כזה? בקיצור- הבנתם את השאלה- תודה רבה

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  18. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי בעיה שהפונט מאוד גדול גם פה בפורום שלכם מה לעשות אם זה כי זה ממש מעצבן

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by Idan-h,

טוב מדובר פה במחשב של חבר שלי. windows could not start because th following file is missing or corrupt: >windows root\system32\hal.dll please reinstall a copy of the above file. מזה אני מבין שקובץ hal.dll חסר, חבר שלי אמר שהוא העביר את הקובץ ממחשב אחר שלו למחשב החדש בדוס. עדיין זה לא עזר. מה שגרם לזה זה שהייתה הפסקת חשמל ??? אפשר לתקן את המצב? משהו נתקל בבעיה. עריכה: טוב אני חושב הסתדר, אני אעדכן אם תהיה בעיה. הוא אמר שיש בHD בC קבצים חשובים, ולכן הוא לא רוצה לפרמט. אמרתי לו שיעביר את הHD למחשב השני שלו ומשם ישמור את הקבצים, הבעיה שהוא לא מבין בSlave וMaster. אני אמרתי לו לחבר את הHD הבעייתי לSecndery Master כי זה הMaster שפנוי לו. הHD של המחשב השני מחובר לPrimary Mas…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  20. Started by POPOASDFG123,

איך אני מגבה את WINDOWS יש לי רק כונן C אז איך אני בדיוק מפצל אותו... אין לי את דיסק ההתקנה האם אני יכול לגבות אותו בלי הדיסק......

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  21. Started by esaly,

אהלן אנשים! קראתי בכל מיני מדריכים שמומלץ להגדיר את שמירת הזיכרון הוירטואלי לא בהרד דיסק הראשי אצלי במחשב ההרד דיסק הראשי הוא SATA2 וההשני ATA רגיל , השאלה שלי היא אם אני אגדיר את הזיכרון הוירטואלי בהרד דיסק המשני שלי (שהוא הATA האיטי) לא ירדו לי הביצועים בגלל שזהו הרד דיסק איטי יותר מהSATA2... תודה מראש על התגובות...

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  22. שלום לכולם קיבלתי תמחשב החדש ,רק שיש בעיה אחת קודם כל מפרט של המחשב amd dual core asus m2ne g-skill memory geforce 8800gts 640m lcd 19 LG 1953tr הבעיה היא שאחרי שהתקנתי תמערכת הפעלה windows xp pro בעברית הרזולוציה של המסך השתנתה ל 640 על 480 והאיכות צבע ירדה לרמה הכי נמוכה ושאני מנסה לשנות זה שואל לאישור אבל לא משנה תאיכות ? למה ? שאני מפעיל תמחשב מחדש מכל סיבה שהיא עדיין נשאר מלא אותיות מוזרות בכל מיני צבעים מוזרים עוד לפני שהמערכת הפעל עולה יענו על המסך השחור וזה פשוט דיכאון מקווה לעזרה ותודה מראש אסף

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  23. כיצד אני יכול לארגן את הסיסמאות בצורה מסודרת וכיצד מומלץ לקבוע סיסמא? כבר היו לי פעמים ששחכתי! אז איך לקבוע סיסמא? יש למישהו המלצה לפי מה כדאי לשים סיסמא והאם לכל דבר כדאי סיסמא אחרת?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  24. אהלן ושבת שלום. ובכן,התמונה המצורפת תגיד הרבה יותר מאלף מילים ואני רק אוסיף שברגע שאני מעלה את זה למקס',סוגר את זה ופותח את ה-Winamp לשמוע שיר שוב לא שומעים כלום וזה יורד לרמה הזו. אבל,במידה ואני כבר הפעלתי את השיר ורק אז אני נכנס לשם ומעלה ואז סוגר - הכל בסדר והעוצמה נשארת כבר. אבל שוב יש פה קאץ' - שנגמר השיר והשיר הבא מתחיל זה שוב יורד לרמה הזו. ניסית גם בתוכנות אחרות כמו Bsplayer ככה שזו לא הבעיה של ה-Winamp. יכול להיות שזה איזה וירוס או תוכנת ריגול? סה"כ אין לי מושג כי אני בצבא ומי יודע מה המשפחה עושה על המחשב שלי. עדכון חשוב,עשיתי ריסטרט וזה הסתדר לפי מה שראיתי עכשיו - אין לי מושג מה גרם לזה,לכן אני עדיין אשמח לדעת מה הפיתרון של הבעיה במידה והיא תחזור. עדכון נוסף ומ…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  25. היי, אני רוצה להתקין XP על נייד שכונן הדיוידי שלו נהרס וב-BIOS אין אפשרות לאתחל מכונני USB כך שגם כונן דיוידי חיצוני הוא לא אופציה. איזו אפשרות יש לי להתקין? מה יכול להיות אמצעי האיתחול שלי?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.