Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום.. נכנסו לי למחשב כמה דברים שאני לא רוצה ואני גם לא יודע איך הם הגיעו.. : אני מנסה למחוק דרך הוספה/הסרה של תוכניות אבל זה לא מצליח.. או שזה מעלה לי איזה חלון.. או שזה מעלה לי אתר.. בבקשה תעזרו.. אני מוסיף גם תמונות כדי שתבינו: אני לוחץ על הסר עולה החלון הזה: אני לוחץ הבא.. והוא משתנה לחלון הזה: חושב קצת.. ואז מעלה כזה חלון: ואני לוחץ NO, זה אומר שאם אני ימחק אולי לא יעבדו טוב התוכנות ברשימה..[כל התוכנות שיש לי במחשב ברשימה! ] בבקשה בבקשה תעזרו אני לא יודע איך זה הגיע אלי בכלל.. מקווה שאין בעיה בתמונות
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום יש לי תוכנת ווינדוס לא חוקית XP PRO ורציתי לדעת אם יש דרך להתקין את האקסםלורר 7 בכל מיקרה אני יודה מאד למי שיעזור לי תודה רבה!!!@@@
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי כולם אני מנסה להפעיל יוזרים שונים במחשב עם רזולוציה שונה לכל אחד. הבנתי שזה לא אפשרי דרך ווינדוס אלא רק דרך תוכנה צד שלישי. הצלחתי לעשות משהו קרוב לזה דרך קטליסט של ATI. יצרתי שם שני פרופילים:כל אחד עם רזולוציה שונה. ולכל אחד יש קיצור דרך משלו. עכשיו אני רוצה שהקיצור דרך יופעל אוטומטית בעת הפעלת חשבון ספציפי. כלומר, ברגע שאני נכנס לווינדוס עם חשבון X אוטומטית יופעל הקיצור דרך הרלוונטי ויפעיל את הרזולוציה שונה. יש לכם רעיון איך לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
יש לי שתי בעיות שהתחילו לאחרונה. הראשונה היא שיש דפים מסויימים שעד לפני כמה ימים עבדו ללא כל בעיה ובימים האחרונים הם לא נטענים בכלל והERROR שאני מקבל הוא: Unterminated string constant הבעיה השניה היא שאני עובד על גודל בינוני של הטקסט וברגע שאני לוחץ על לינק מסויים בדף כל הטקסט גדל. ברגע שאני טוען את הדף מחדש או עובר לדף אחר הוא שוב בגודל נורמלי עד שאני לוחץ על לינק. חשוב לציין ששתי הבעיות נעלמות ברגע שאני מתחבר לחלונות (WIN2KPRO) עם משתמש אחר. אז הכל עובד כמו שצריך. רעיונות? (חוץ מלעבור לדפדפן אחר)
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אוקיי חשבתי על זה לרוב יש כל מיני PROCESS שסתם תקועים לנו בזכרון ומבזבזים משאבים יקרים. כמו נניח המדפסת שירותי רשת ועוד שטויות. השאלה שלי, האם אני יכול ליצור "פרופיל" כזה שבלחיצת עכבר או RESET אני נכנס אליו, ואז כל הדברים הלא חיונים האלו מבוטלים. וכשאני רוצה, אני חוזר לפרופיל הרגיל שלי עבור DESKTOP וכו' ?
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מחפש סקין טוב לוונדוס XP שנראה בדיוק כמו ויסטה לא משהו שיכביד על המחשב וייתקע אותו אחר כך. תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, אוקי אני יספר סיפורון קצר שמספר את הבעיה שלי בזמן שאני מחובר , כל איזה 10 דקות ממוצע בערך, אז האינטרנט מפסיק לתפקד למשך 10 שניות ואז חוזר חזרה, ה אייקון של החיבור מראה שזה מחובר, זה נשמע בעיה שלא מפריעה כל כך אבל כשמשחקים משחקי רשת זה מאוד בעייתי, זה התחיל לפני ימים אחדים, התקשרתי לספק שלי נטוויזן , הם איפסו לי את ההגדרות של החיבור כו כו ולא עזר כלום, הבעיה נמשכה, עשיתי סריקה לוירוסים, השמתמשתי בתוכנות נגד ריגול וכו (אד -אוור) לא עזר. הגעתי למסקנה שאני יעשה פורמט, אבל רציתי ווינדוס 64 החדש כי יש לי מעבד AMD 64 3000 וכונן קשיח WD SATA 120GB הורדתי ווינדוס 64 ביט, צרבתי, אבל הבעיה היא שאין לי דרייברים לכרטיס רשת + כונן קשיח סטא, http://www.giga-byte.com/Mother…
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
איך אפשר לבטל את האקטיבציה של ה- Windows? סתם לידע כללי.
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי אנשים.. תמיד התקנתי 7, על XP ללא בעיה. עכשיו אני רוצה לעשות את זה בצורה ההפוכה.. זה מחשב של עסק שהתוכנות שהוא עובד איתם עושות המון בעיות על WINDOWS 7 גם הבחור רגיל ל XP.. בכל קרה, את ההתקנה אני לא מצליח לפתוח דרך הווינודס.. שאני שם את הדיסק בכונן הוא לא עושה לי בוט מהדיסק.. יש עוד רעיונות? יש משהו מיוחד שצריך לעשות כשמתקינים XP על 7 ? מלבד פרמוט..
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום. אני אחרי פירמוט והתקנה של וינדוס ויסטה. בדיוק אותה התקנה של ויסטה מהפעם הקודמת לפני הפירמוט. כאשר אני פותח את הקובץ התקנה של FIREFOX3 אני מקבל את ההודעה הזו : אני יודע שאני יכול להפעיל את זה בלחצן ימני ב RUN AS ADMNISTRATOR אבל למה זה ככה? היוזר שלי אמור להיות בעל הרשאה להכל לא? ככה זה היה לי בפעם הקודמת. אשמח לעזרה, תודה
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי שאלה שאולי תישמע קצת מפגרת אבל מה לעשות לא שיפרתי א המחשב שלי משהו כמו 5 שנים. אני מתכוון לקנות לקראת סוף אוקטובר-נובמבר מחשב חדש, ובטוח לשים עליו ווינדוס 7. עכשיו המחשב יהיה מיועד לגיימינג, והבעיה היא שפספסתי כל כך הרבה משחקים... ואני מתכוון לשחק בכולם מאחר ואני מתחיל ללמוד רק במרץ אז יהיה זמן קצת לחרוש. עכשיו המשחק הכי ישן שלא שיחקתי בו מתחיל ב F.E.A.R ומשם למשחקים כמו - ביושוק, קרייסיס, ובכלל מהתקופה הזו עד היום. השאלה שלי אם מישהו יודע, או היה לו ניסיון עם הבטא אם משחקים ישנים יותר ? קחו בחשבון שפיר זה המשחק הכי ישן שאני מתכוון להתקין לא יותר ישנים מזה..
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
ערב טוב, יש לי סיריאל ל- Windows 7 Ultimate אך אין לי דיסק התקנה, מאיפה ניתן להוריד את ההתקנה? חיפשתי באתר של מיקרוסופט ומצאתי הורדה של גרסאת Enterprise ניסיונית שתקפה ל-90 יום, יש אפשרות להוריד אותה ולעשות לה אקטיבציה עם הסיריאל?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי דולק במשך רוב שעות היום, ואני מעוניין לצמצם את צריכת החשמל. אם אני עושה מצב שינה אז ההורדות לא ממשיכות נכון? וגם לא במצב המתנה נכון? האם יש איזושהי דרך לצמצם את צריכת החשמל כשאני לא נמצא אבל שההורדות עדיין ימשיכו?
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
עשיתי גיבוי של אנשי הקשר שלי דרך ה BT בחלונות 7 , אך אין לי מושג איפה חלונות שומרת את הקבצים עצמם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מישו יכול לעזור לי?? היום בבוקר קמתי וראיתי שיש לי קובץ חדש ומוזר בשולחן העבודה... הקובץ הוא מסוג פנקס רשימות והוא נקרא: hs_err_pid3876 גודלו: 8.22 שאני פותח אותו כתוב שם כל מיני דברים וגם מוזכרות המילה: JAVA יש שם גם הרבה מספרים ואותיות באנגלית ומיקומם של קבצים בווינדוס..... סרקתי עם נורטון אנטי וירוס החדש והמעודכן והוא לא מצא לי וירוסים... סרקתי גם עם AD-AWARE וגם הוא לא מצא לי קבצי ריגול מצורף הקובץ עצמו.. מישו יכול להגיד לי מה אני עושה איתו??? כי כבר מחקתי אותו שבוע שעבר והוא חזר היום
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
היי אני חדשה פה בפורום ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. כשאני מפעילה את המחשב, מייד אחרי המסך של "ברוך הבא", מופיע לי חלון שאני אמורה להכניס סיסמא.. ובשם משתמש רשום- administrator. כשאני לוחצת אנטר זה נעלם והמחשב עולה רגיל. השאלה שלי היא איך אני מבטלת את זה? אני רוצה שהמחשב יעלה מבלי ההודעה הזו.... תודה על העזרה...
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היה מותקן אצלי UBUNTU, אבל מחקתי את המחיצה שעליה הוא היה מותקן, ועדיין נשאר ENTRY של UBUNTU בBOOTLOADER של ויסטה, UBUNTU לא השתמש בGRUB... אז מה שאני רוצה לעשות, זה למחוק את הUBUNTU. bootrec.exe /fixmbr לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ראיתי פעם באתר של מיקרוסופט (כן, באתר של מיקרוסופט) שיטה להסרה של ה WGA. היה רשום שם שצריך להיכנס לאיזה תקייה של וינדוס ולשנות שם קובץ לold אני פשוט לא זוכר איך בדיוק... מישהו יכול להגיד לי איך אני מסיר את ה wga מהמחשב שלי? http://support.microsoft.com/kb/921914/ זה רשום כאן אבל לא ממש הבנתי...
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
-
אני כל פעם שאני משאיר את המחשב להורדה של איזה כמה שעות טובות אחראי שעה הוא נכנס למצב שינה לבד ועכשיו אני צריך עזרה איך להוריד את זה אני לא רוצה שהוא כל פעם ישן שאני לא פעיל על המחשב תעזרו לי בבקשה ! .
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה שמטרידה אותי לאחרונה, בעיקר מאז שהתקנתי את ויסטה 64. קניתי מחשב לא מזמן מחשב חזק שאין לו בעיה להריץ ויסטה גם עם האירו גלאס והכל, העניין הוא שאני ממש לא מתחבר לויסטה!! חוץ מזה שהוא ממש אבל ממש יפה הוא פשוט לא טוב כרגע, בהתחלה אמרתי בעיות ילדות אבל עברה שנה מאז שהוא יצא ועכשיו עם הודעת מיקרוסופט על ווינדוס חדש אני מבין שהם מוותרים על ויסטה כי הוא מסריח. כמה שהווינדוס עצמו מהיר ככה איכות המשחקים ומהירותם יורדת, למשל שיחקתי CRYSIS על XP ו95% הוא פעל חלק על HIGH לעומת זאת בויסטה הFPS יורדת ב10-15 וככה זה בכל המשחקים: HG LONDON, GEARS OF WAR, ASSASSINS CREED בכל אלו הFPS יורד ב10-15 וזה משמעותי מאוד. והDIRECTZ 10.1 או הSHADOW 4.0 אינם באים לשימוש כמעט וכלל לכן …
-
- 13 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בשאלתי או להפנות אותי לתשובה או מאמר, אני שובר את הראש כבר יום שלם בעניין זה. עד אתמול הכל הייה בסדר, היום המחשב שלי לא מעלה את הווינדוס 7 , הוא מראה לי את המסך ההתחלתי שבו מופיע P6T של ASUSשם הלוח אם ונראה כאילו הוא כרגיל עד הנקודה שבו הוא אמור לטעון ועלות את וינדוס, המסך שחור אין סמל לעכבר אין כלום! ניסיתי לעשות TAB או DEL להגיע למסך איתחול כמו שכתוב בתחתית המסך אך זה מגעי לBIOS ומשם זה סינית עבורי, למרות שקראתי הכל ונראה רגיל למדי. ניסיתי לעשות BOOT מדיסק RECOVERY וגם מהדיסק המקורי של ווינדוס והוא בכלל לא מראה סימני ניסיון כל שהוא, ד"ר תציל אותי, יש למישהו מושג? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-