Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
התקנתי ווינדוס 2000 עם SP4. לאחר מכן התקנתי את ערכת התמיכה בעברית (MUI). אך עדיין ישנם מקרים שבמקום פונטים ואותיות בעברית מופיעים סימני שאלה "?". עברית מוגדרת כשפה נוספת במערכת אך עדיין ישנם בעיות. מישהו מכיר פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש אפשרות להסיר לינק מסוים באקספלורר במקום לנקות את כל ההיסטורי?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום בעיה שצצה ממש פתאום, בדיוק סיימתי להקתין JAVA ובאתי לעשות ריסטרט, ה WINDOWS נסגר רגיל בלי בעיות אבל במקום שהמחשב יידלק מחדש הוא פשוט נכבה כאילו בחרתי ב SHUTDOWN. ניסיתי שוב לעשות ריסטרט ושוב המחשב כבה. לא עשיתי איזה שינוי רציני במערכת רק התקנתי JAVA. אין דיסקים בכוננים. יש למישהו מושג מה עושים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מכירים את הENCODING אז נכנסתי לאתר ולא זיהה את העברית , ברור קליק ימני, בוחר שפה סבבה, אני מדפדף לדף הבא והוא חוזר שוב לשפה הקודמת ניסיתי להוריד את הAUTO של הבחירת שפה לא הצלחתי למישהו יש פתרון ? אני משתמש בAVANT ובאקספלורר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום פורום Windows, הורדתי סרט ועכשיו אני לא מצליח למחוק אותו מהמחשב עשיתי ריסטרט וזה לא עוזר..... יש לי WinXP איך מוחקים אותו מהמחשב ? זה כותב שהוא בשימוש אני לא יודע מה לעשות........ הקובץ הוא מסוג AVI
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להפעיל משחק הווינדוס נותן לי שגיאה שאחד מקבצי DX10 חסרים, אי אפשר להוריד DX10 ולהתקין מחדש כי הוא אמור לבוא מובנה בויסטה... איזה עד דרך יש לי כדי לסדר את הבעיה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
Microsoft העלתה בימים האחרונים עדכון שגורם למסכים כחולים. משיטוט קצר ברשת, נראה שזה קורה לרוב בניידים של HP (יכול להופיע גם בניידים מחברות אחרות) מספר העדכון הוא KB973879. אני רק אציין שגם לי הופיעו בנייד (HP DV7) מסכים כחולים, עד להסרת העדכון - דבר שפתר את הבעיה. שימו לב: העדכון גורם גם למסכים כחולים כשמנסים להתקין את חבילת השירות (SP) השנייה ל-VISTA במערכת מרובת ליבות, או כשמנסים להתקין SP2 ל-Windows Server באותה תצורת מערכת. יותר מידע על העדכון, הסרתו ודיונים בפורומים אחרים ברשת - תוכלו למצוא כאן: http://www.techerator.com/2009/08/fix-hp-pavillion-dv-series-gets-blue-screen-after-windows-updates/ http://www.robrob8.com/blog/2009/08/26/windows-update-bsd-crashes-after-…
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי xp pro ומותקן אצלי norton 2003 אנטי וירוס. כיוון שהתוכנה התחילה לעשות בעיות ניסיתי להסירה מהוספה\הסרה אך איני מצליח. היכן שקיימת אפשרות בדרך כלל ל- change\remove יש רק את האופציה change שאינה מסירה את התוכנה. כיצד אני יכול להסיר אותה במלואה ללא שאריות?[ תודה
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
תראו התקנתי ווינדוס XP PRO .. ועכשיו אני לא רואה בהכל עברית.. הווינדוס עצמו באנגלית אבל עשיתי שיהיה לי תמיכה בעברית אבל .. אם נגיד אני מתקין תוכנה שכתוב שם בעברית זה כותב לי בגבגיר משהו כזה - קיצר לא בעברית או למשל אני כותב במירק בעברית (עשיתי שהפונט יהיה בעברית) ועדין אני כותב משהו באנגלית זה רושם לי סמני שאלה ?? ?? ????? ??? בבקשה איך אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום טוב הבנתי את הבעיה של הדולרים עם נורטון 2001 נא המליצו על תוכנה מבית אחר האם ניסיתם FIXIT4 של ONTRACK מה אתם מציעים למשתמש הביתי לתחזוקת המחשב SYMANTEC ONTRAC POWERQUEST תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מוסיף את סרגל השפה ל-system tray ב-windows xp pro ?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
אז ככה פרסמתי פה ת'רד בעבר עם בעיה- שנפתץחיל לי ארבעה SESSIONIM של IEXPLORER (אפילו אם הדפדפן סגור בכלל) ואם גוזלים לי משאבי מערכת., הציעו לי כל מיני דרכים לנטרל אותם- אבל וואלה שום דבר לא עובד- אז חשבתי להסיר אותו להתקין פשוט מחדש. אבל מה, אני לא מצליח למצוא UNINSTALL שלו. נכנסתי לHELP וכתוב בפשטות רבה שההתקנה נמצאת ב"הוספה/הורדה של תוכניות" ומשם מסירים, ומה הפלא, אין - הוא לא מופיע כאפשרות להסרה. איך אני יכול להעיף לי את הIEXPLORER מהמחשב? (הסרה/התקנה של תוכניות לא עובד,למצוא אותו בPROGRAM FILES ולהסיר ידנית- גם לא) יש איזושהי פקודה שאני יכול להקליד בRUN ? או משהו כזה? בקיצור- הבנתם את השאלה- תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי חברה! יש לי בעייה חמורה עם המסך הכחול.... כל פעם שאני משתמש בתוכנות גדולות כמו נרו או פוטושופ המחשב מראה לי את המסך הכחול וכתוב שם שיש בעייה ב nv4_disp.dll אם אני מקבל פעם ראשונה את ההודעה לעשות רסטרט ולבדוק אם יש מספיק זיכרון ועידכון דרייברים (אחרי תרגום קצר שלי.... ;D) בדקתי ויש לי מספיק זיכרון (5 ג'יגה....) איך אני יכול לתקן את זה? בקשה תעזרו לי זה נורא חשוב לי.... תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
אני מתקין הכל טוב ויפה אבל אז זה לא מראה לא את התובנה ולא פועל הקול
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
איך אני מגבה את WINDOWS יש לי רק כונן C אז איך אני בדיוק מפצל אותו... אין לי את דיסק ההתקנה האם אני יכול לגבות אותו בלי הדיסק......
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי ווינדוס אקספי פרו, ובזמן האחרון המחשב נהיה ממש איטי.. נגיד כשאני באיזה משחק או משהו הוא ממש נהיה איטי(ולא משחק שצורך מי יודע מה) קיצור באחד הפעמים עשיתי ניסוי קטן, הפעלתי משחק כלשהו שירוץ וכשראיתי שהוא נהיה איטי.. עשיתי אלט טאב.. ואז קונטרול אלט דיליט וראיתי שה explorer תופס 40-50, יענו שבדרך כלל זה 2-5 משהו כזה... קיצור ניסיתי סתם לסגור את זה.. וזה העלים לי את השורה למטה (איפה שה"התחל") ואז חזרתי למשחק והמחשב חזר להיות מהיר.. מישהו יודע מה הבעיה שלי??? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
כמו כן,אני רוצה לדעת גם איך לחלק למחיצות,תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להוריד קצת מהעומס והזיכרון ( ומהירות עליית ה WIN ). אני יודע שניתן לעשות זאת ע"י ביטול חלק מה'שירותים' . עכשיו בעיקרון אני יכול להתחיל לחפש את זה לבד מה לא נחוץ לי ומה אני יכול להוריד ... אבל זאת עבודה מעצבנת ואין לי ממש זמן לזה . אז השאלה שלי היא כזאת : איזה שירותים מהVista אני יכול להוריד, כאלה שאני יכול להסתדר בלעדיהם . נ.ב אם כבר היה נושא כזה, אשמח לקבל קישור . תודה .
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
האם מישהו יודע על התנגשות בין כרטיס Fire Wire ו-XP SP2 ומה עושים?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
הבעיה הישנה הסתדרה לי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=221313.msg1942386#msg1942386 אבל עכשיו, רק כשאני ב EXPLORER דרוש ללחוץ פעמיים רצוף על ALT+SHIFT בשביל להחליף שפה.. מאוד מעצבן..
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
ניסתי דרך ההוספה והסרה של תוכנות ווינדוס אבל זה לא עובד .... אין uninstall איך אני יכול למחוק אותה ?
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי היום ובאתי להתקין את XP . הגדרתי בביוס ב First Disk : Cd rom הכנסתי את הדיסק של XP עשיתי ריסט ( אחרי ששמרתי את ההגדרות ) ושהמחשב עלה הוא נתן לי הודעה : Invalid system disk Replace the disk , and then press any key Disk boot Failure , insert system disk and press enter אני לוחץ אנטר וזה נותן את אותה הודעה מה יכולה להיות הבעיה ? בדיסק ? ניסתי עם כמה דיסקים וזה עדיין לא עובד לי
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
when i turned on the pc today some error came up even though yesterday i had no problams at all. the error: http://i43.tinypic.com/fxyq9k.jpg i really hope u'll know to deal with it.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-