Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
1)מה ההבדל בינה לxp pro או לxp home edition? 2)האם ניתן לשדרג אותה ישירות לvista או שצריך להתקין גרסה אחרת של xp ורק אז להתקין vista? 3)האם איכשהו אפשר להוסיף את שלל הפיצרים של media center edition לwindows xp pro או home (אני מתכוון להתקין איזשהו פאץ או תוכנה כזאת או אחרת)? תודה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, ב-ICONS שעל שולחן העבודה יש בכתוביות שלהם מן צל שחור מאחור. אני לא מצליח לבטל אותו, אני מבטל אותו דרך ה-DISPLAY PROPERTIES וזה לא נשמר לי. איך אני מסדר את זה קבוע, שלא יופיע, כי לפעמים זה חוזר לי. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה היא כזו אני לא רואה את התמונה זזה ... למשל זה לא זז ותקוע על הפריים הראשון שלו. איך בבקשה אפשר לטפל בבעיה. עריכה: לא משנה כבר.. הצלחתי.. עד שעונים פה אם בבכלל אפשר למות
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כי הרי את האשספלורר שידרגתי לאקספלורר החדש לא הצלחתי למצוא הורדגה מתאימה באתר של מיקרוסופט THX
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
יש לי תיקיה שאני לא מצליח למחק מהדסקטופ ולפי מה שהבנתי אני יכול למחוק אותה בsafe mode אז איך אני נכנס ואיך אני יוצא מזה?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני עושה שיחזור מערכת.. זה מה זה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yelclap: תודה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, בחיפוש לא מצאתי מידע קונקרטי; איך ניתן לשנות את מיקום ספריית ה-"Documents and Settings"? חיפשתי ב-Environment settings, היכן שניתן לקבוע את מיקום ספריית ה-Temp, אבל לא מצאתי שם מידע רלוונטי.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
-
למי שלא מכיר, Microsoft Update זה תוסף שמאפשר לעדכן את כלל רכיבי התוכנה של Microsoft ולא רק של חלונות (אופיס, לצורך העניין) במכה אחת. עושה רושם שלאחר ההתקנה של הדבר הזה, בשעת ביצוע עדכון, המחשב מואט בצורה משמעותית ומתפקד ממש... רע... זה גועל נפש. איך ניתן להסיר את הדרעק הזה בקלות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל אותו מכול מני מקומות הוא נותן לי הודעת שגיאה כזו: "The application failed to initialize properly (0xc0000005)" איך שה WINDOWS עולה מופיע לי השגיאה הזו. במצב בטוח הכל טוב.אין שום תוכנה מוזרה שעולה ברקע. לפעמים אין שגיאה... אבל לרוב יש...(זאת אומרת אחרי RESTART או שתמיד יש את השגיאה בכל הפעלה של REGISTRY או שאין שגיאות בכלל) מה אני יכול לעשות?זה מחרפן אותי! ואין לי את הדיסק של הWINDOWS פה... יש לי WINDOWS XP SP2 מעודכן. אנטי וירוס : NOD32 מעודכן. עבר בדיקת SPY עם כמה תוכנות. תודה רבה לכולם! אם צריך עוד פרטים תגידו.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
עזרה בבקשה !!! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מה זה בעצם? למה זה משמש וכיצד זה עובד?
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין WINXP על מחשב חדש (לוח ConRoeXFire) הכנתי דיסקט הפעלה 1.44 כמו שאומרים בהוראות, נכנסתי לתפריט F6 בהתקנההוא קורא את הדיסקט וממשיך בהתקנה, אבל מאוחר יותר, אחרי שבוחרים באיזה ספריה להתקין את WIN הוא מבקש לשים דיסק בכונן A שמכיל Intel Matrix Storage Manager Driver. הוא מנסה לקרוא בכונן, אבל הדיסקט שהכנתי לא לרוחו והוא מבקש אחר.... מה לעשות? חוץ מזה, האם ה כזה משנה אם ה HD מוגדר כ- AHCI או שפשוט אפשר להשאר עם IDE?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש תוכנה שאני רוצה לחסום לגמרי את גישתה לאינטרנט. כברירת מחדל, היא לא מופיעה ברשימת ה"exceptions" של הפיירוול- ולמרות זאת היא מקבלת גישה חופשית... הוספתי אותה לרשימה, הורדתי את הוי, ועדיין היא ניגשת לאינטרנט....האם ה"פיירוול" של ווינדוס הוא בעצם מוצר פגום, או שיש משהו שאני מפספס פה??
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הביצועים פחות טובים מה-XP http://www.tweaktown.com/articles/965/
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, אני בטוח שכולכם מכירים את הקטע המעצבן הזה שנתקע לכם צבע שתמיד נמצא ברקע של הכיתוב על האייקונים בשלוחן העבודה. איך אני עושה את זה שקוף? כרגע זה לבן אצלי, אני יודע שאחרי פרמוט זה תמיד שקוף... לא מצאתי כלום בחיפוש. תודה מראש לעונים, אדם
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היי שבת שלום חברה... היום בצהריים לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט אז אחרי כמה דקות שגם בהם לא הצלחתי עשיתי ריסט לפרוטוקול ...כאמור.... "netsh_winsock_reset" סבבה הכול טוב ויפה הצלחתי בשעה טובה להתחבר והכל פנאן.. אבל אחרי כמה דקות של גלישה יש לי ת'שגיאה הזאת כל כמה זמן לא מוגדר ואחרי שאני לוחץ שלח/אל תשלח דו"ח למייקרוסופט יש לי 60 שניות עד שהמחשב מתכבה. חשבתי שזה בטח וירוס הבלאסטר או הסזאר או מה שלא יהיה אז הורדתי מסימנטק כלי שימחוק אותו אבל הוא לא מצא כלום. כמו כן שזה מופיע אני לוחץ בשורת הפקודה shutdown -a אבל המחשב נכנס להלם ושוק תמידי כזה... ניסיתי גם ב services.msc לשנות בRPC בקטגוריה של הrecovery מ"ריסטרט למחשב לריסטרט לתהליך עצמו/אל תעשה כלום" אך גם ללא הצלחה . …
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם! המחשב שלי עושה לי בזמן האחרון יותר מידי בעיות, והגעתי למסקנה שהוא הגורם לכך שהאינטרנט שלי מתנתק כל פעם. הוא גם עושה עוד בעיות עם משחקים ולפעמים הוא עושה ריסטארט מעצמו. אז החלטתי שאני רוצה לפרמט אותו. אני יודע לפרמט ויש לי את הדיסק התקנה של ה- XP. השאלה היא איך אני יכול לפרמט ולגבות את כל המידע שיש לי עכשיו? כלומר, השירים, המשחקים, והדברים שאני צריך, נמצאים בכונן E, ואני יכול להעביר גם לכונן הזה עוד דברים חשובים שאני צריך לשמור. ואז אני אוכל לפרמט רק את כונן C. אם אני אפרמט רק את C המידע בכונן E ישמר נכון? והאם אני צריך לעשות פירמוט מלא לכונן C או פירמוט קצר יספיק? תודה רבה לכל העוזרים, יום טוב.
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
פירמטתי את המחשב שלי לפני יומיים , יהתקנתי את הדרייבירים , אנטי וירוסים וכו , עשיתי ריסט ואז השולחן עבודה לא עולה לי , ניסיתי לעשות ctrl > alt > del ולהפעיל את EXPLORER.EXE אבל זה פותח לי תיקיה של המחשב וככה הגעתי לאינטרנט עכשיו . אם מישהו יוכל לעזור לי איך להחזיר את זה אני יודה לו מאוד ... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום חברים התקנתי על המחשב החדש את הxp וניסיתי להתקין את הsp2 ואיני מצליח, הבנתי שזה בגלל אי-חוקיותה של הxp, האם ניתן להתגבר על הבעיה או שאני צריך להתקין מחדש ביחד עם הsp2?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני כבר שנים עובד על XP בלי שניסיתי לפרמט את ההארדדיסק או להתקין את המערכת מאפס, ככה שהצטבר לי המון תוכנות ומדיע על ההארדיסק שאני לא ממש רוצה שייאבד עם המעבר ל-XP 64 שאני תיכננתי. אז התקנתי XP 64 על כונן אחר ככה שיהיה לי שתי מערכות הפעלה אם אני ארצה להעביר משהו ששכחתי ממנו. הבעיה היא שכאשר הדיסק התקנה של XP 64 בתוך הכונן הווינדוס רואה את כל מערכות ההפעלה ומאפשר לי לבחור מבינהם (אחרי ההתקנה), אם הוא לא בפנים הוא ישר עובר ל-XP הישן. יש לי 3 HD של SCSI מחוברים לכרטיס אחד כשבאחד מהם המערכת הישנה ובאחד החדשה(אולי בגלל זה הבעיה). לא משנה איך אני משנה את סדר ההפעלה שלהם, המערכת הישנה עולה. למישהו יש מושג למה זה קורה ? האם יש קובץ כמו boot.ini כמן פעם שאני אוכל לשנות אותו לשתי מע…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
צהרים טובים.. אנני מצליח להיכנס למערכת ההפעלה אוטןמטי וכן את מסך ברוך הבא אנני רואה. ביצעתי את המאמר של .http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;he;315231 יש לי צילום של הכניבה למערכת תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אחי התמים פתח את הקובץ המקולל שהופץ באייסיקיו.בתחילה לא היו בעיות רציניות,אבל ביומיים האחרונים זה פשוט מכה.קובץ בשם SYSSHIT מפיץ את עצמו ללא הרף,מחיקתו לא עוזרת כלל,המון המון קריסות של המחשב,60 שניות כבר ביטלתי אז אין ריסטים אבל שום דבר לא מנקה לי את המחשב כמו שצריך.אני כרגע על נוד32 אבל נראה לי שהתוכנה נדפקה קצת.יש רעיונות כיצד לטפל בבעיה באופן יסודי? אה,בנוסף,אני מקבל הודעות שגיאה רבות של המערכת שאומרת ש GENERIC HOST גרם לבעיות ועליו להסגר בערך כל 10 דקות זה חוזר! עריכה: שכחתי לציין ש SAFE MODE אינו עולה כלל.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים! נדמה לי שוירוס רציני תקף את המחשב שלי - אני מבקש את עזרתכם! אז ככה, הכל התחיל מזה שגיליתי SPYWARE מעצבן ומציק במחשב שלי שהיה ללא אנטי וירוס עד אז. התקנתי KASPERSKY, ביצעתי סריקה, והעלמתי אותו. לאחר יומיים, שוב ה-SPYWARE חזר. KASPERSKY לא עזר הפעם... הורדיתי שלל תוכנות חינמיות נגד SPYWARE כמו AVG, SPYCATCH, AVAST... גם הם לא עזרו. לאחר שסיימתי להתקין את תוכנת AVAST, לאחר כל אתחול של המחשב, הייתה מופיע הודעת שגיאה של ווינדוס, הייתי לוחץ על "סגור" (ולא על שלח תגובה...) ואז לפתע היה עולה מסך כחול שבו רשום שאני חייב לאתחל את המחשב. עכשיו בכל פעם שווינדוס עולה לי, כעבור כמה דקות המסך (הכחול) הזה עולה ופשוט אין לי מה לעשות אלא לכבות את המחשב. במצב SAFE MODE הדבר הזה ל…
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-