עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מודיע ה-XP שאין לי מקום בכונן למרות שאת ההורדה אני מוריד למחיצה אחרת פנוייה! בעייה דומה כאשר אני מחלץ קובץ RAR מכונן\מחיצה אחרת הוא אומר שאין לו מקום לעבוד כי כונן C מלא מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  2. הכתב במקרים מסוימים לא מספיק שחור ועבה, מה עושים? אני מדבר לא רק על החלונות אלא יותר על הדפדפן למשל פיירפוקס

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  3. יש לי חשבון מנהל בחלונות ובטעות פתחתי חשבון מוגבל ושכחתי את הסיסמה של החשבון... אז איך אני מוצא אותה?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  4. 1.כשאני פותח את המחשב כל הזמן לפני שזה נכנס לווינדוס אז יש לי את היוזר אקאונט זאת אומרת שאני צריך להיכנס להגדרות המחשב שלי, כמו שעושים ב-safemode והשאלה היא אם זה אומר שמישהו עשה לי על המחשב עוד יוזר אקאונט ז"א שפרצו לי למחשב ואם לא איך מבטלים את זה. 2.כשאני פותח את המחשב יש לי הודעה שהוא לא מוצא את הקובץ win32,איך מטפלים בזה?(תמונה 2). 3.לפעמים שאני מפעיל משחק או משהו כזה או סתם שאני פותח את המחשב צצה לי ההודעה שבתמונה מספר 1.מה זה ואיך מטפלים בזה. תודה רבה למי שיעזור ונ.ב לא ידעתי כ"כ איפה לרשום את זה אז אם זה לא הפורום המתאים אז אני מצטער ותעבירו את זה.

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by ben-bar,

אני רוצה להתקין את הVISTA אבל אני חושב שיש לי בעית דרייברים חיפשתי דרייברים לכרטיס קול וללוח אם ואין כלום ניכנסתי לאתר של אסוס ואין להם ביכלל דרייברים שלVISTA ללוח אים שלי אז השאלה שלי היא כזו.. ביזמן ההתקנה של VISTA המערכת מזהה את הדרייברים לבד או שצריך לימצא דרייברים בניפרד וגם איזו גירסה של הדרייבר של NVIDIA הכיי טובה לויסטה ? זה המפרט שלי: P4:3.30.OC זיכרון: 1.5 גיגה 400 MHZ לוח אם: ASUS P4V800D-X צ'יפ של VIA כרטיס מסך:PALIT 7600 GS SONIC 256 MB DDR3 כרטיס קול :SoundMAX AD1888

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by y10,

אני לא בטוח שזה שייך לפה. תראו אני בקרוב עומד לקנות מחשב חדש.. ואני קונה אותו בלי מערכת הפעלה אז מישהו יכול להסביר לי כיצד אני מתקין את מערכת ההפעלה זה כמו פירמוט רק בלי לעשות את הפורמט? האם אפשר ללכת למעבד שיתקינו לי וכמה זה יעלה תודה

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by אישי555,

האם צריך להתקין כלי להסרת תוכנות זדוניות? והאם כדאי להתקין דפנדר? האם כדאי לבטל את הצגת התקנת ערכות שפה? זה נמצא בעידכונים אופציונליים ואני לא רואה בכך צורך שימשיכו להטריד אותי בכל פעם. איך משנים את שפת הממשק לאנגלית? איך עושים שהחייגן לאינטרנט יעלה אוטמטית עם עליית המחשב? ובכלל איפה אני רואה את כל התוכניות שעולות עם עליית המחשב (ב-XP זה היה תחת הפקודה MSCONFIG, איפה זה ב-7)? ועל איזה אופיס אתם ממליצים (2003, 2007, 2010) ולמה? ועוד דבר: איך עושים שהתצוגה בתיקיות יהיו בסדר יורד לפי שם וגם מאורגנים לפי סוג (type)? אני לא מצליח לעשות את זה. ב-XP זה היה בלי בעיה ועוד שאלה קטנה - איך אני מגיע לאפשרויות תיקיה? אני רוצה לשנות את ההגדה שבמקום לחיצה כפולה אפשר יהיה לפתוח תיקיות ב…

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  8. מותקן לי כרגע על המחשב Vista 32-bit ו XP 32-bit (הם מותקנים בדול-בוט כמובן) חשבתי על לעבור ל64-bit כי יש לי 4G ram והחלטתי לבסוף שלא לעבור כי זה לא ייתן בוסט לביצועים.. אז אני רוצה נגיד להקציב עכשיו לXP איזה 100GB נגיד ולVista את ה400GB הנותרים....או נגיד למחוק לגמריי את הXP ואת המחיצה שלה....איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  9. Started by ReDeOn,

שלום, יש לך כתב גיברש בתוכנה בשם אינצקלודפיה יש לי מערכת XP ובמחשב שלי אבא שלי ושלח אחי שיש להם 98 זה עובד יפה למה אצלי לא? ואיך אני מסדר את זה

10. זה יתן לי משהו או שעדיף רק להתקין את הדרייבר של הכרטיס רשת ?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  11. יש לי לינקים של אתרים.באיזה תיקיה אני שם אותם בויסטה כדי שישר יכנסו לי למעודפים?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  12. שלום, קניתי מחשב חדש amd athlon xp 2100+ , 512 ddr winbond 2700. wd 40gb 7200, ati redon 9500... יש לי בעיה, כשאני מתקין את ווינדוס אקס פי הוא אומר לי אחרי כמה זמן examining 3814mb משהו כזה והוא נשאר ככה ולא מתקין, וחיכיתי מלא מלא זמן.. ואני לא יודע מה אני צריך לעשות, הכל חדש, מה הבעיה<? ונוסף לכך, השגתי עוד דיסק והוא לא מזהה אותו!!! לא יודע למה! ואני חייב חייב מחשב מהר מהר.. כל יום זה הפסד אדיר של כסף.. אז בבקשה תעזרו לי!!

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  13. שלום , יש את האתר הזה שמורידים את הכלי : https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10 נראה על פניו שניתן להוריד , הבעיה שאני מפחד שתקרה שאני יוריד את התוכנה וינסה לשדרג ואחרי השידרוג בתוך ווינדוס 10 אז הוא יבקש מפתח מוצר ופתאום יגיד שזה לא תקין וצריך לקנות , או שמספיק שאני מצליח להוריד את WIN 10 דרך הכלי אז מבחינתי המחשב יקבל את המפתח המוצר של ווינדוס 8.1 המקורי של המחשב ב - WIN 10 בצורה חוקית ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by binyamins,

בעבר הורדתי תוכנה שאפשר דרכה לראות את כל המיילים ולמחוק מה שצריך אשמח לקבל עזרה יש לי WIN 7 תודה, בני.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  15. יש לי המון חלקים מתוכנות שלא נמחקו טוב וכל מיני וירוסים שהיו שמחקו לי תוכנות.... מה אני עושה? איך אני מנקה...?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  16. ניסיתי להתקין ווינדוס XP במחשב חדש עם דיסק מקורי. במהלך ההתקנה, לאחר שההתקנה מעתיקה את הקבצים ומתחיל הקטע הויזואלי בהתקנה מופיע לי מסך כחול עם הודעת השגיאה: "irql not less or equal". בשיטוט בפורום נתקלתי בפתרונות כמו עדכון ביוס/החלפת חלקים - אבל המחשב הזה חדש לחלוטין. האם לדעתם שגיאה זו מעידה על בעיית חומרה כלשהי? מפרט המחשב: מעבד intel d930 ל"א asus p5rd2-vm ו 2 סטיקים של 512 MB זיכרון. ד"א דיסק ההתקנה הוא של הווינדוס הרגיל, ולא של SP כלשהו.

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  17. Started by gif,

שלום. קניתי מחשב חדש ובמהלך התקנת מערכת ההפעלה XP עולה לי מסך כחול . מה יכול להיות הגורם ומה הפתרון ? תודה(קצת דחוף...)

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  18. המסך כחול הזה כל שבועיים מופיע לי... והוא מופיע לפני עליית הווינדוס.. מה זה יכול להיות חברה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, מקווה שזה הפורום המתאים. הבעיה היא כזאת, פתאום ללא שום אזהרה המחשב קופא לשנייה-2 שניות,ויש צליל כזה של תקיעה - מין "רררר"כזה, אני מניח שזה בגלל שזה קורה באמצע שאני שומע מוזיקה, אז זה כאילו תוקע גם את המוזיקה, ואז עולה מן הודעה כזאת למשך כמה מאיות שנייה (זה מההודעות האלה שהן עם רקע כחול וטקסט לבן) ואז פתאום המחשב עושה ריסטרט וזהו, זה קרה לי פעם אחת היום ופעם אחת אתמול, אני רוצה לדעת אם תוכלו לעזור לי להבין מה זה ואם יש דרך לתקן את זה ושמתי לב לעוד "תסמין" תמיד הווינאמפ זוכר מה הדבר האחרון ששמתי עליו, אז משום אחרי שקורה הדבר הזה, פתאום כשאני פותח את הווינאמפ אז הוא שם את זה על משהו אחר שהוא לא הדבר האחרון שהייתי עליו בזמן שהמחשב עשה את הדבר המוזר הזה תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by GENERAL,

שלום אני לאחר שהתקנתי את ה SP2 התוכנות RAXIO שהיא תוכנת צריבה הKAZAA ICQ ולעיתים גם המסנגר לא עובדים לי בכלל.... אשמח לקבל המלצות בהקדם מה לעשות מצב תמונה הודעת שגיאה לאחר שהפעלתי את הRAXIO התקנתי מספר פעמים את התוכנה ... וכלום .. לא עובד [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  21. שלום, טוב אז ככה.. יש לי מחשב יחסית חדש, פירמטתי אותו לא מזמן בכלל ובכל זאת יש לי מספר וירוסים. כשאני עושה scanלכל תקייה לחוד יש לי רק ויורוס אחד אבל כשאני עושה לכלכ הכונן יש לי 6 או משהו כזה, והם בכלל בתיקיה שאני לא מוצא במחשב. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by sdyanir,

מצחיק, נכון? יש לי מחשב Thinkpad R61 עם מעבד Intel T7300 וחלונות וויסטה. הנה משהו מוזר: כשאני נכנס לחשבונות משתמשים בלוח הבקרה --> Change my system variables, אני רואה משתנה בשםPROCSSOR_ARCHITECTURE עם ערך AMD64. ויש עוד משתנה עם רמיזה ל-AMD. תוכנת בנצ'מרק מראה שהמעבד הוא אכן של אינטל. הכיצד?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.