Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום , דבר ראשון אינני בטוח שזה הפורום הנכון לפרסום אז אנא קבלו ברוח טובה ותעבירו לאן שצריך (מנהלים) ולעיניין : האינטרנט אקספלורר 6 שלי (הסטרנדתי של XP HOME). עושה בעיות בהצגת דפים ותמונות. יש זמנים שהוא מעלה חלק ויש זמנים שהוא פשוט לא מעלה אתרים , או שמעלה רק טקסט מאתרים ללא תמונות באתרים מסויימים. מיותר לציין שלא מדובר במחשב (P4 2.6 512) או במהירות האינטרנט (2 מגה של 012). ואינני רוצה לעבור לדפדפן אחר כגון FIRE FOX , אלא פשוט לנטרל את הבעיה הזאת כי חוץ ממנה אני ממש מרוצה מהאקספלורר. לכן חשבתי אולי יש עידכון טוב שמעביר את הבעיה הזאת או אולי איזה PATCH. תודה ענקית לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה במחשב הנייד שלי, אני נכנס לאתרי אינטרנט ולפעמים הכותרות שלהם הם כאילו אחד על השני, לדוגמה אני נכנס לאתר של ידע מערכות www.yead.co.il ושהאתר עולה אני רואה שורה ראשונה של תפריטים באתר ושורה שנייה כאילו עולה עליו. זה כמו ששמים שני תמונות אחת על השניה (גדולה וקטנה) והשניה לא מוגדרת בתור "שקופה" וכך מסתירה את התמונה השנייה (הסתרה של צבע לבן). מישהו יודע איזה הגדרות אני צריך לסדר? (במחשב השולחני שלי אין את הבעייה זו, בכניסה לאותו אתר). תודה
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
בזמן האחרון כל הזמן צצים לי BSOD מכל מיני סיבות, פעם זה הכרטיס רשת פעם המסך. כנראה שנפגעו מספיק קבצים מכל התקלות האלה שבסוף נהרס משהו קריטי (כנראה) ועכשיו winxp pro מסרבת לעלות. אני מפעיל את המחשב, המערכת עושה POST ואז יש אתחול מחדש, אחרי שזה קורה עולה המסך של "ווינדוס לא עלה בפעם הקודמת, תבחר אפשרות מהרשימה" שזה מגוון של safe mode load last known configuration וכו. לא משנה מה אני בוחר, התוצאה זהה, ריסטרט וחזרה לאותו מסך. מאוד מתסכל (גם safe mode עושה ריסטרט). יש לי גישה להארד דיסק דרך boot disk מה יכולה להיות הבעיה? איך לפתור? אני לא בטוח אם היה מופעל אצלי הsystem restore איך אני בודק אם זה היה מופעל ואיך אני עושה שחזור בלי להיות בתוך ווינדוס? זה ממש ממש מתסכל אותי. אין…
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
התקנתי את העיצוב VISTA לXP Vista Transformation Pack 5.5 והשעון בכתב לא ברור איך מסדרים שיהיה מספרים ?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אז ככה, פירמטתי את המחשב, התחלתי להתקין WINXP ואחרי שהוא סיים להעתיק את כל הקבצים המחשב עושה RESTART כדי להתחיל להגדיר את כל ההגדרות שצריך (התפריט הזה שנראה כמו Win95 במקרה הטוב) ואז באמצע ההגדרות שם הוא עושה איזה ERR וכשאני לוחץ OK הוא עושה עוד פעם Restart ושוב לאותו המצב. לא משנה אם אני עושה את זה עם דיסק בפנים או בלי (בלי דיסק הוא כותב להכניס את הדיסק ועוד פעם Restart) בקיצור המחשב תקוע בלולאה אינסופית כזאת מה אני יכול לעשות?
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
WINDOWS XP SP2 P -3 הביוס AWARD V 4.51.PG כאשר אני מכבה את המחשב דרך התחל כיבוי ,הWINDOWS מבצע כיבוי ,המסך נכבה, אבל הספק כח והמאוורר של המעבד ממשיכים לעבוד. לחיצה ארוכה של כמה שניות על כפתור הכיבוי הידני מבצעת את הכיבוי הסופי. מה הסיבה שלא מתבצע כיבוי מלא דרך התחל כיבוי. תודה למי שיכול לעזור.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אהלן יש לי מערכת xp pro sp2 heb וכשאני מדליק את נמחשב הוא מראה לי מסך שחור ומייד מראה לי את מסך הברוך הבא הכחול של וינדוס, למה? אני רוצה להגיע למסך הboot ולא מצליח? יש רעיונות? :s05:
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך לרשום בשורת ה-run כדי להגיע למקום בו אני בוחר איזה תוכנות יעלו לי עם ה-windows ואיזה לא? אני אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שבו יהיו את כל האפליקציות של ה-run
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
נניח ויש לי כונן קשיח אחד שמפוצל ל-C ול-D ואני רוצה להתקין וינדואוס על C. אפשר להתעיק את תוכן דיסק ההתקנה לכונן D והתקין משם על C? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מופיע לי בפתיחה של וינדוס חלון שמבקש שם משתמש וסיסמא(אין לי סיסמא כאילו אני משאיר אותה ריק ונכנס) איך אני מבטל את זה כלומר עושה שהמחשב ישר יכנס
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
1-אחרי התקנה מחדש של SP.1 עם סריאל תקין ללא בעייה אבל אחרי עידכון ל SP2 שני סוגי בעיות לאחר שהדגל XP מוצג וצריך לעבור ...לתכלת ..ברוך הבא כאן זה לא מגיע והפך למסך שחור המחשב ממשיך לעבוד ללא תצוגה וכך שוב עם מדליקים מחדש ותופעה דומה שעוד ראיתי במקום מסך שחור הוא מאתחל מחדש לבד ביצעתי עידכון ביוס לא עזר לפי מה שרשום במייקרוסופט האם יש פתרון לעניין ? 2-בחירת שומר מסך שמתי לב במיוחד שיש מסכי LCD לדוגמא אחרי 5 דקות שיפעל הדגל של XP זה לא עובד במקום זאת יש מצב חשוך לגמרי אבל אם בוחרים בפעלולים או אחר זה כן עובד .את התופעה הזו בדקתי במספר מחשביפ עם LCD ,ולעומת זאת במסכים רגילים הכל עובד , יש הסבר או פיתרון ?
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי . אם אני מבטל את הזיכרון הווירטואלי , זה יתרום לביצועים??? יש לי 2 ג'יגה ראם. תודה לעונים !!!
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקווה שמי שיצא לו להשתמש בתוכניות דוס בחלונות XP יידע לענות כיצד ניתן להתחיל את CMD לא רק כך שייפתח בחלון מלא אלא שיהיה אפשר להפעיל בו תוכנות דוס בחלון מלא. כברירת מחדל כאשר אני נכנס לדוס בחלון מלא ומפעיל תוכנת דוס כלשהי היא תופשת רק את חציו העליון של המסך. הצלחתי כבר להגיע למצב שבו היא תופשת את כל המסך אבל אני לא יודע כיצד לשחזר זאת באופן קבוע. אשמח לקבל עצה בנושא. תודה.
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות . . . א. Windows XP Home EDition מקורי, הוא Bootable (הדיסק לא נמצא אצלי כרדע אז אני לא יכול לבדוק)? ב. איך אני מתקין מערכת הפעלה כאשר הדיסק הוא לא Bootable ? לילה טוב.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לפרמט אבל כל הארגז של הדיסקים של המחשב נעלם לי ואין לי מושג איפה הוא. זאת אומרת שגם הדיסק של הלוח אם שלי נעלם. האם אחרי הפרמוט זה הכרחי להתקין את הצ'יפסט ע"י הדיסק או שזה לא חייב? ואם כן יש אפשרות להוריד את ההתקנה של הצ'יפסט ושל הLAN דרך האינטרנט? כי בתוך הדיסק של הלוח יש שם התקנות לצ'יפסט ולLAN. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע מהיכן ניתן להוריד אץ כל ה HOTFIX של WINDOWS XP בחבילה אחת חגירסה אנגלית + עברית? כמובן שאת הSP2 ממיקרוסופט אבל אני מחפש את כל העידכונים בחבילה אחת ולא כל עידכון בנפרד, אני רוצה להכין דיסק של XP SP2 עם כל עד להיום, גם לגירסה האנגלית וגם לעברית בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
בוקר טוב אני עומד לפרמט את המחשב ולהתקין win xp pro sp2 heb אני רוצה לשמור ולהחזיר את כל העדכוניים האוטומטיים שירדו מ windows update כדי לחסוך את התהליך של הורדה מחדש האם וכיצד ניתן תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי דיסק עם ווינדוס XP ואני רוצה לדעת אם הווינדוס שעל הדיסק הוא הווינדוס שמותקן אצלי במחשב. איך אני עושה את זה? יש איזשהו קוד או סיסמא שאני יכול לבדוק? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אני צריך לעשות פורמט כי אני לא מצליח להפעיל לתחלונות זה עושה לי רסטרת בתעינה שלו אז ככה יש לי שמירות של OBLIVION בMY DOC אם אפשר איך שהוא ב REPAIR של הדיסק של הWINDOWS (BOOT לעביר את התיקיה של השמירות לכונן אחר כמו E או D ?? תודה תודה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין את התוכנה tight-vnc וכל הזמן אני מקבל את ההודעה הבאה: windows cannot access the specified device, path or file. you may not have the appropriate permissions to access the item יש לי XP SP2 עם הרשאות של administrator, חיפשתי ב Local Security Policy ולא מצאתי כלום. איך פותרים את הבעיה? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שאני מנסה לסגור תיקיות אז זה אומר לי את זה http://img103.imageshack.us/my.php?image=prob1me9.jpg והיא לא ניסגרת עד שאני לא מכבה את המחשב בבקשה תעזרו אני מיתייאש כבר ועשיתי סריקה באדוואר מצא כמה דברים אבל לא את זה בבקשה תעזרו
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה מסויימת וחשבתי להשתמש ב System Restore כדי לפתור אותה, אבל יש לי חששות שהמצב רק יחמיר. אני אספר את הסיפור בקצרה.. (הסיפור לא עלי אלא על מכר שלי). מעשה באיש אחד שרצה להתקין חבילת הרחבה למשחק מסויים, אך לא היה לא מספיק מקום בכונן C. מה עשה האיש? העביר כל מה שיכל לכונן D. כל תיקיה שעברה בדרכו ויכל להעתיקה - העביר. לאחר שסיים את מלאכתו ראה שהתפנה לו מספיק מקום כדי להתקין את חבילת ההרחבה, וכך עשה. האיש בא שמח ומפעיל את המשחק, אך אבוי, השמירות נעלמו? ולאן הם נעלמו? הרגע הוא העביר אותן לכונן D בלי ידיעתו. לא רק שהשמירות נעלמו, אלא שגם כמה תוכנות חדלו מלעבוד. השאלה שלי היא, אם האיש יריץ System Restore ליום לפני שכל הסיפור הזה התחיל (במחשבה שיש לו נקודת שחזור שם…
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
ערב טוב . יש לי את התוכנה והיא מסומנת .)ראה צילום). איםה שמסומן באדום רשום שם >האדמינסטור לוח בקרה >שנה אופן הכניסה >מה צריך ליות מסומן?(הסתכלתי במחשב אחר לא מסומן כלום) עדיין אותה בעיה . תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכם פורם windows חחחח פירמטתי כונן של מחשבים ישן שעליו נמצא הווינדוס עכשיו הווינדוס ניהיה חדש אבל הקבצים על הכונן נשארו כיאלו הכונן עצמו לא פורמט רק הווינדוס, למה זה? ואיך אני מפרמט את כל הכונן?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-