Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3297280,00.html רק להזכירכם ווינדוז XP פרו עם SP2 עולה 299 דולר (MSRP). אני מניח שלרוב המשתמשים פה גרסת הHome Premium תספק את כל הצרכים - אנו מסתכלים על ירידה של 40$.
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להוריד תמונות מהמצלמה שלי אך המחשב מציג הודעת בלון ליד השעון שההתקן לא מזוהה.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב הוא מלא בג'אנק. יש לי 60 GB בHD(Hard Drive). D הוא הכונן הראשי אצלי ניסיתי לפרמט את C אך לא הצלחתי מכיוון שויסטה מותקנת עליו. ניסיתי בעזרת EasyBCD ומנעתי את הפעלת ויסטה. בתיקייה ב C של ויסטה יש כמה קבצים שנמחקו וויסטה לא עבדה. מישהו יכול להגיד לי איך אני מוחק לתמיד את ויסטה?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אז ככה: ניסיתי לארגן את הסמלים על הדסקטופ שלי ככה שיתפרסו על כל המסך (בערך) ולא יסתירו את התמונה. עכשיו הבעיה היא כשאני פותח אייסיקיו או משהו כזה שתופס מסך בצורה "אקטיבית" (זתומרת דוחף את כל החלונות הצידה), זה מזיז לי גם את כל הסמלים......... האם אפשר לנעול אותם איכשהו ככה שלא יזוזו עם כל פתיחה של תוכנה? ד"א-ניסיתי "נעל פריטי אינטרנט" וזה לא עובד (מן הסתם...), ו"סדר אוטומטית" לא עוזר, כי אני רוצה אותם בתפזורת......
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מאתמול בלילה המוזילה והאקספלורר הפסיקו להעלות את כמעט כל הקישורים והאתרים שאני מנסה לעלות...... האתר הנוכחי עובד בלי שום בעיה...אבל רוב האתרים והקישורים האחרים לא עובדים.... אני ממש ממש לא יודע מה לעשות...ואין לי מושג גם איך זה קרה! בבקשה תעזרו לי בתודה ניר
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם מסוג msi pt880 vt8237 . עד היום תמיד כשהייתי רוצה להתקין וינדוס מחדש היתי מוריד את הדרייבר של vsata raid לוחץ f6 מריץ את הדיסקט עם הקבצים של הסאטא ומתקין אתמול רציתי להתקין וינדוס מחדש ויש לי בעיה אני לא מצליח להריץ את הדיסקט הוא אומר לי שגיאה כזאת: vaisraid.sys cannot load error code 18 ניסתי להתקין כמה סוגים של וינדוסים הורדתי sata driver מכל מיני מקומות ועדין יש לי שגיאה .! אם מישהו יודע איך לטפל בבעיה הזאת ?
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לעשות התקנת וינדוס אוטומטי אחרי שאני יוצר את קובץ התשובות דרך ה setupmgr איך אני מעביר את קובץ התשובות ל i386 ... מהשלב הזה אני לא מבין אם אפשר עזרה תודההה ...
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
סתכלו על סעיף 3...באתר "החמור העברי הראשון" רשום שם לא לבצע כי זה עושה בעיות עם תוכנת שיתוף BT שאני לא יודע אם זה ביטורנט או משהו אחר ...קיצקץ לעשות אותו או לא ? http://netmag.nana.co.il/Article/?ArticleID=83061
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה מופיעות לי הודעות שגיאה שאומרת ששינוי הרג'יסטרי מבוטל על ידי האדמין במחשב. המשתמש היחיד במחשב הוא אני ולא ערכתי שום אופציה כזו. השגיאה מופיעה בעיקר בהתקנת תוכנות(שמן הסתם דורשות התקנת/שינוי רג'יסטרי) ובנוסף אין ביכולתי לעשות merge לקבצי רג'יסטרי, הקובץ נפתח כמסמך. אשמח לקבל עזרה תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, היום בבוקר כשהפעלתי את המחשב גיליתי שאחד מקבצי ה-System נפגם, ועקב כך החלטתי להתקין מחדש את הווינדוס ללא פירמוט (ז"א על ההתקנה הישנה, ללא מחיקת קבצים) כשהמטרה שלי היתה פשוט להעתיק את כל הקבצים שלי מתיקיית My Documents הישנה לחדשה ובכך למזער את אובדן הקבצים. להפתעתי, כשסיימתי את ההתקנה גיליתי שכל תיקיית היוזר הקודם שלי (שלא היתה אמורה להימחק) נמחקה כליל. אני לא בטוח אם היא נמחקה, משום שזו היתה תיקיה של לפחות 8GB ולא התפנה מקום בכלל. כאילו התיקייה עדיין קיימת אבל אני לא מצליח לראות אותה...אישרתי כמובן את ה-Show Hidden files, ועדיין אין. זה מאוד מאוד מוזר ועצוב...היו לי שם בערך 4GB של מוזיקה ועוד איזה 4GB של קליפים שפשוט נעלמו...(לחלק יש גיבוי..) יש למישהו רעיון?
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב עכשיו קיצר הווינדוס היה מותקן על C מן הסתם פירמטתי את C לפני הפירמוט גיביתי את כל הדברים ל-D היה ב-D רק תקייה אחת בשם גיבוי שום תקייה או קובץ אחר פירמטתי את C הכל עובד טוב והכל פתאום אני רואה שכל הקבצים והקבצים של הווינדוס וגם Program Files וה-WINDOWS משל הערכת הפעלה לפני הפירמוט עברו ל-D ! וכל הקבצים שגיביתי כאילו מהתקיות האלה שהם היו ב-C לפני הפירמוט לא נמצאים שם
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box Asus M2N-E G.Skill DDR2 2048MB (1024X2) 800Mhz CL5 Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E Arctic-Colling Freezer Pro 64 For AMD Enermax Liberty 400W חשוב לציין שהמערכת צריכה להריץ משחקים חדשים מאוד. מה לקחת, XP 32, XP 64 או Vista? תודה
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הי, במחשב הנייד שלי מותקן וינדוס XP SP2, ומשום מה יש בכל הפעלה שלב שבו כביכול אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמה כדי להכנס למחשב (בערך כמו בוינ' NT או בוינ' 95 למי שזוכר).... במחשב רק אני משתמש ואין בו יותר יוזרים, וגם הסיסמה שלי היא נאל (יענו- כלום...) זה אומנם סתם ללחוץ אנטר על "אישור", אבל הייתי מאוד שמח להפטר מזה בכל זאת... איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
פתאום אני מפעיל את המחשב וההודעה הזאתי קופצת: עוד פרטים מצורפים בקובץ.
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום. כבר המון זמן שאני חווה את הבעיה בווינדוס 7 (בכמה וכמה מחשבים שונים) ורציתי לדעת אם יש פתרון. דרך מנהל התקנים אני לוחץ על UPDATE DRIVER ונותן לו לעדכן מהאינטרנט הוא חושב לפחות מחצי שנייה ואומר שהוא לא הצליח למצוא את הדרייבר. בוינדוס ויסטה למשל זה היה מצויין, לוקח לו דקה או שניים אבל מוצא. בויננדוס 7 משום מה הוא אפילו לא מחפש. מה הבעיה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל אני מחפש מדריך בשביל לפרמט ומדריך להתקנת ווינדוס 98 תודה
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס למאפייני תצוגה כדי לשנות רזולוציה אני מקבל את השגיאה: Error in desk.cpl Missing entry:Settings,@Settings ניסיתי כמה פתרונות שמצאתי בגוגל, כולל התקנת תיקון של ויסטה ללא הועיל. בתמונה המצורפת אתם יכולים לראות שכמעט כל התפריט לא פעיל... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
רוצה להתקין ויזואל סטייל ואני צריך את הuxtheme . יש לי XP PRO עם SP2 . אם צריך עוד פרטים על המערכת רק תגידו . תודה !
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
כרגע יש לי VISTA ו-XP ביחד... (במסך ה-BOOT אני יכול לבחור VISTA, או EARLIER VERSION=XP) אני צריך עוד מקום במחשב, וב-XP אני כבר לא משתמש... ה-XP הוא במחיצה של 20GB, מה השלבים שאני צריך לעשות כדי להסיר את ה-XP, להחזיר את ה-20GB לכונן שלהם (פתחתי את המחיצה מהכונן שבה הויסטה יושבת, לכן צריך להתחשב בזה שמערכת ההפעלה נמצאת בכונן ואסור לעשות משהו שעלול לפגוע בכך) בעיקרון אני כבר יודע מה אני הולך לעשות- לפרמט את המחיצה, למחוק אותה, ואז לעשות "שינוי גודל" של הכונן שממנו יצרתי את המחיצה) רק מה שאני רוצה שיקרה הוא, שייעלם לגמרי מסך ה-BOOT, והמחשב ייכנס אוטומטי לויסטה... (הפחד הוא שזה לא יקרה ואני לא אוכל להיכנס לויסטה... או שה-XP פשוט סתם יייתקע שם) מקווה לעזרה, תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי יש לי מסמך טקסט שרשום בו כל מני דברים ואני רוצה שהוא יעלה שאני מדליק את המחשב מחדש כול פעם כמו שעולה האיסייקו המסנג'ר ושאר התוכנות .. אני רוצה גם שהמסמך הזה יעלה .. ושיהיה גם אפשר לבטל אותו במידה ואני ירצה ... יש אפשרות כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
כרגע יש לי ויסטה,ואני רוצה לעשות UPGRADE ל7 השאלה היא,ברגע שאני אעשה את הUPGRADE האם הוא יפרמט לי את הכונן ? אם לא ,אז אני אוכל להפעיל את כל המשחקים והתוכנות שהותקנו על הויסטה ?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לפרמט ולהתקין מחדש את הוינדוס, לא בא לי לעשות זאת אבל אומרים שהוא עובד איטי יותר, ואני לא יודע אם זה עובד איטי יותר כי עכשיו זה עובד לי סבבה..... אם יש דרך אחרת יותר קלה לזרז את הפעילות של המחשב ללא התקנת וינדוס מחדש (חוץ מניקוי כונן ואיחוי) אני אשמח.
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ניסיתי לבצע ניקיון בתיקייה מסוימת בשרת Win2003 - עברתי על כל תתי התיקיות ומחקתי את אלו שלא היו נחוצות. אבל נתקלתי בשלוש תיקיות שלא יכולתי לגעת בהן - לא להיכנס, לא למחוק ולא לשנות את שמן, לא מהאקספלורר ולא מחלון cmd. אני מחובר כ- admin ויש לי הראשות מלאות לתיקיות. המכנה המשותף לכולן הוא תווים חריגים - שתיים מהן נגמרות בנקודה ובשלישית יש שטרודל. רעיונות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלם לכולם . משום מה יש לי בעיה עם הדיסק הקשיח אחרי שאני מסיים לצרוב קבציים גדוליים ככול הנראה נישארים קבצים זמניים במערכת ואני לא מצליח להסיר אותם . מדובר על כוננים D ו E ההארד דיסק שלי מחולק ל 3 . לא משנה כמה פעמיים אני עושה ניקוי מערכת אחרי סיום של כול צריבה הגודל שנישאר לי קטן עוד ועוד מה עליי לעשות הגעתי למצב שאני רואה שיש לי קבציים בנפח של 7 גיגה מתוך 29 גיגיה אבל המקום הפנוי שישנו הוא רק 1.98 מגה אני נואש עיזרו לי . כרגע הכול גלוי גם קבציים נסתרים . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-