Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אוקיי ככה, כשהתקנתי חלונות 7, השתמשתי בפיצ'רים המלאים של 7, בSidebar וברקעים המתחלפים ובכל השטויות האלה, ואז הבחנתי שהפרוסס שנקרא svhost.exe תופס 130 מגה בערך... וכל פעם הייתי צריך לסגור את הפורסס ואז היה לי קצת זמן שהוא לא תפס כל כך הרבה.. ואז התייעצתי עם Nihility והוא המליץ לי לבטל את הרקעים המתחלפים ולבדוק בתוכנת חוץ את הפרוססים.. לאחר שבדקתי ראיתי שהDesktop Window Manager תופס את כל הזיכרון הזה.. לפני כמה ימים בדקתי שוב וראיתי שהפרוסס (svhost) עכשיו תופס 320 מגה, ואין לי sidebar ולא רקעים מתחלפים אז הכל נראה לי מוזר.. בכל מקרה בדקתי את הקובץ דרך NOD32, תוכנת anti malware ודרך אתרי אנטיוירוסים ולא מצאתי איזה קשר לוירוס או malware.. בנוסף בדקתי שוב וראיתי שיש סרביס שק…
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אז ככה, מה המצב? המפרט שלי הוא http://tms.co.il/preview/spec/5byu3req/1. עכשיו, איזה מערכת הפעלה לקחת? ווינדואס זה אני מניח ברור, הבעיה זה איזה גירסא? ויסטה או XP? וגם כמה ביט - 64 או 32 ? תודה מראש לעונים :]
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כמו שראיתם כתורת אני לא מצליח להפעיל ישומים בעיברית בדוס של WIN XP כי פשוט זה נותן לי גיבריש.... או שהכתב בכלל הפוך... יש לכם פיתרון אולי?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי יש לי מסמך טקסט שרשום בו כל מני דברים ואני רוצה שהוא יעלה שאני מדליק את המחשב מחדש כול פעם כמו שעולה האיסייקו המסנג'ר ושאר התוכנות .. אני רוצה גם שהמסמך הזה יעלה .. ושיהיה גם אפשר לבטל אותו במידה ואני ירצה ... יש אפשרות כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לכונן d או לנגנים מופיעה לי ההודעה הזאת בבקשה איך אני יכול לפתור אותה. וכל פעם שאני לוחץ על אחד הכפתורים המחשב נתקע
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אפשר היום לפתוח בווסטה משתמש בשפה עברית? עם כן תגידו לי איך ד"א אני משתמש בויסטה כבר יום שלם והמערכת פשוט מעולה
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן קצת שהיה בו XP ופעל בסדר.. פתאום היום הוא לא הצליח להעלות את הוינדוס אז הוצאתי את הHD חיברתי למחשב אחר עם מארז USB כזה גיביתי את כל החומר ועשיתי פורמט לכונן אחר כך החזרתי אותו למקום וניסיתי להתקין XP עם דיסק שכבר התקנתי ממנו לפני איזה שבועיים והוא מעלה לי את המסך הכחול והכל אבל בהתחלה בטעינות הראשונייות הוא רושם לי: file KDCOM.DLL could not be loaded setup will stop blablabla לחץ על כפטור כדי לצאת.. ניסיתי עם שני דיסקים בשני כוננים שונים וזה או שזה מציג את ההודעה או שזה נתקע קראתי קצת באינטרנט והבנתי שיכול להיות שהHD פגום (כן הוא ישן) איך אני יכול לבדוק את זה? יש תוכנה משהו?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
זאת בעיה חוזרת ונשנית בכונן החיצוני שלי. הוא מחובר בממשק FIREWIRE 800, ומדי כמה זמן אחרי שהוא נכנס למצב סטנדביי, הוא פשוט קופא. הדרך היחידה להחזיר אותו לחיים היא לנתק אותו פיזית מהחשמל ומה FW. זה הכונן עצמו או משהו שלא הגדרתי כמו שצריך במערכת ההפעלה?
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי כרגע וינדוס ויסטה 64 ביט, עם 3 כוננים 500 ג'יגה שעובדים בRAID. אני מעוניין להתקין XP בשביל לבדוק כמה דברים, או אפילו ווינדוס 7, זה לא משנה כרגע. מה שמשנה זה, האם אני מסכן את המידע שיש לי בכוננים ובRAID, כשאני מתקין שתי מערכות הפעלה על המערך הזה? ובבקשה אם אפשר תשובה באמת מבוססת ורצינית כי יש לי מסמכים וקבצים גם של לימודים וגם של עבודה שמאוד חשובים לי ואני לא רוצה לקחת סיכונים מיותרים. תודה רבה מראש לעונים .
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום! יש לי ויסטה 64 וכאשר הייתי לוחץ על מצב שינה הוא היא מתכבה ונדלק אחרי דקה. נסיתי למצוא פיתרון ביטלתי לכל ההתקנים את האופציה להעיר את המחשב וזה לא עזר. הרצתי פקודה דרך ה CMD משהו כמו הייברנייט און ומאז כל פעם שאני לוחץ עלל מצב שינה הוא יוצא למסך הנעילה ובכלל לא הולך לישון.
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
למרות שרובכם כאן כבר מדברים על וויסטה אני עדיין במועדון ה-5 של מחשבי הפנטיום 3. ומאחר וזו הסיבה, אני מוצא כי ממש קשה לי לגלוש בלי שהמחשב יצעק הצילו. ברשותי מחשב p-III עם 750 מגה ראם ו-HD 80 ג'יגה. אני מריץ עליו אקס פי פרו sp2. מישהו יכול להכוון אותי למדריך כיצד אוכל לבטל את כל התוספות והגרפיקה למינהן שמאיטים את המחשב. אני רוצה מחשב בתול מאופציות אבל שיהיה מהיר ויציב עד כמה שניתן. לגבי וירוסים/חומות אש/מזיקים/ותיקיות אשפה אני מסודר....תודה.
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט הבא: מעבד: intel core 2 dou e8400 1333MH זיכרון: g. skill 2048x2 (4g לוח אם: abit ip 35 -e . בתקופה האחרונה 'vista 64' עשתה בעיות, ולכן חשבתי לחזור ל xp. אני מתלבט בין ה xp32 ל 64, אני מבקש שתמליצו לי על אחד מהם, ותפרטו את ההבדלים המהותיים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
הכתב במקרים מסוימים לא מספיק שחור ועבה, מה עושים? אני מדבר לא רק על החלונות אלא יותר על הדפדפן למשל פיירפוקס
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום, התקנתי ויסטה וזה מערכת דווקא נחמדה מאוד נתקלתי כבר בכמה דברים מוזרים ובעיתיים, אבל מה שבנתיים הכי מפריע לי זה שאני לא מצליח לראות את הטמפרטורה, או את הסמרט של הדיסק, למרות שהוא מופעל בביוס וזה לעומת האקס פי שכן יכלתי לראות. מישהו עוד נתקל בתופעה הנל?
-
- 11 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מאוד מעצבנת כל דבר שאני מתקין משחק תוכנה הוא רושם לי שיש לי בעיה אם ה- WindowsInstaller אני התקנתי את האפדיט WindowsInstallerKB893803 (בעצם זה ה 3.1) הכי חדש שיצא) לא עוזר כלום אין אני לא יכול להתקין לא תוכנה לא משחקים חדשים זה כל הזמן רושןם לי הודעות הקשורות לוינדוס אפדייט הינה תמונה למשל כשאני מנסה להתקין תוכנה של נוקיה(זה כל תוכנה רושם לי הודעות קצת שונות בתחביר אבל בעצם זו אותה הודעה).................. צירפתי תמונה: http://i15.tinypic.com/4oq3bxe.jpg
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי מחשב תקוע לגמרי xp pro חלונות עולה אבל כלום לא מגיב הכל תקוע כולל הכל. לא קורא דיסקים מהכונן דרך חלונות . כאשר אני מבצע repair עם cd של xp הוא מבקש ממני password של אדמיניסטור ואין לי את ה סיסמה. משהו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי בו וינדוז 7 64 ביט, אני מנסה להתחבר ברשת למחשב הישן שמותקן בו וינדוז אקס פי 32 ביט ואני לא מצליח. אני מגיע למצב שאני רואה את שם המחשב הישן דרך המחשב החדש אבל כשאני מנסה להתחבר אליו כתוב לי שאני לא יכול להתחבר אליו. איך אני פותר את הבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
יש לי ווינדוס XP PRO. אחרי ההתקנה עבדתי בחשבון ה Admin כחשבון הראשי, הרגיל. הדבר לא הפריע לי במיוחד. עד שרציתי לפתוח עוד חשבון - רציתי שהחשבון יהיה Limited - כדי לעשות זאת הייתי צריך לעשות עוד חשבון שיהיה "Admin". עכשיו כשווינדוס עולה אין לי אפשרות להיכנס לחשבון של הAdmin. ניסיתי להיכנס דרך מצב בטוח ולמחוק את החשבונות האחרים, אך זה לא נתן אפשרות כזאת. תודה...
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אני שואל מכיוון שאני רוצה לעבוד עם VISTA בתור מערכת ההפעלה המרכזית במחשב ולעבור ל-XP רק למצבים ש-VISTA לא מתפקדת בהם. לכן אני מעוניין ש-VISTA תהיה מותקנת ב-C ו-XP על D.
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש את הבעייה הזו גם לחבר שלי. אני לא רואה התקנים חדשים ואני לא יכול לחבר דברים חדשים, זה לא מזהה אותם. גם את המחשב שלי לוקח לו כמה דקות עד שהוא עולה! הסרתי תוכנות ואת כל מש שיש בהיתחול של המחשב ולא עוזר ואין וירוסים! במצב הכל עובד סבבה! זה מאוד מוזר.. אני לא יודע מה לעשות כבר ואני לא יכול לפרמט! תעזרו לי בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
איך משנים את הצליל של קבלת אימייל OITLOOK EXPRES? לשנות את הברירת מחדל, איך? תודה מראש. .swg
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות 98 עברית. יש לי USB זיכרון נייד(דיסק-און-קין), כשאני מחבר אותו למחשב בחלונות XP מזהה אותו לבד. למטה בסרגל ליד שעון יש סמל חץ ירוק זה אומר חיבור של USB זיכרון נייד שלי. ואח"כ מנתק אותו קודם כל אני לוחץ בחץ ירוק בעכבר קליק ימיני ובוחר "ניתוק מצב בטוח..."(לא זוכר מילים משהו כזה,מבינים?) לאחר מכן חיבור USB זיכרון נייד מנותק ואומר לי הודעה שאפשר לנתק את USB זיכרון נייד.ואז מוציא USB שלי. למה אני מתכוון אמרו לי שאם אני מוציא מיד USB זה לא טוב זה יכול לקלקל את USB זיכרון נייד ויאבד לי כל החומר שלי. אמרו לעשות בחץ ירוק "ניתוק מצב בטוח" ואז מוצאים את USB שלי בצורה נכונה בטוחה... מבינים? עכשיו בחלונות 98 עברית . קצת שונה מחלונות XP. בחלונות 98 שמזהה USB זי…
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם..יש לי WINDOWS 7 וHD של 1 טרה.הדיסק מחולק לשתי מחיצות.מאתמול אני לא מצליח לראות את הקבצים במחיצה השניה בדיסק הקשיח.מערכת ההפעלה יושבת מבחיצה הראשונה.כאשר אני בודק את הקיבולת רואים שהדיסק מלא אבל שמנסה להכנס לכונן מראה שהמחיצה ריקה.במצב דוס רואים את הקבצים.מה עושים?? תודה...
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-