Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שאלה מה בבבדל בינהם??Windows XP X64 Retail Windows XP X64 Corp
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי את הRC וכל כמה ימים קורא לי שפתאום תפוס לי למעלה מ 80% זכרון למה זה ככה? זה מסתדר רק אחרי ריסט (נראה לי שזה קשור לDUMP) יש לי 4GB RAM
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי ווינדוז ויסטה אולטימייט 32 ביט והגדרתי את החשבון שלי בתוך חשבון אדמיניסטרטור (מנהל). הבעיה היא שבכל תוכנה שאני נכנס אליה ודורשת להיות מנהל זה מזהה אותי בתור משתמש רגיל ולא בתור אדמיניסטרטור. בלוח הבקרה ניסיתי לשנות את החשבון לחשבון רגיל אבל אין לי אפשרות כזאת. מה הבעיה ואיך מסדרים אותה?
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
קיבלנו בעבודה את ה Win 7 professional מMSDN - VL (שוחרר לבעלי הסכמים בסופ"ש). אני עומד להתקין אותה במהלך השבוע וכיוון שלא שיחקתי עם הבטא ו ה RC תהיתי אם יש אילו שהם טיפים/דברים שכדאי לי לדעת לפני, במהלך ולאחרי ההתקנה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
הורדתי ... ועכשיו אני שואל איך מתקינים. תודה
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי בעיה בקול אוף דיוטי 5 אני לוחץ על resume game ואז המשחק בא להתחיל ואז הוא יוצא לי מהמשחק וכותב DIREXT EROR האם אני צריך לעדכן את הדריקט הנוכחי הישן שלי? ואם אפשר הורדה לדירקט הכי חדש ומעודכן.
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי וינדוס אקס פי עכשיו ואני לא רוצה להחליף אותו לויסטה בנתיים אני גם קונה 4 ג'יגה זיכרון רציתי לדעת אם האקס פי יזהה רק סטיק אחד או שהוא יוכל לזהות את שנייהם אבל להישתמש ב3 ג'יגה בימקום 4..... זה שתי סטיקים של 2GBX2
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
כיצד ניתן לפתור את הבעיה . מידי פעם עם עליית מערכת ההפעלה XP המחשב קופא ולא ניתן להמשיך - וזה מצריך הפעלה מחודשת . מה ניתן לעשות ?? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
-
יש כזאת אופציה בהגדרות .. שאם הסוללה נטענת עד הסוף שהווינדוס יפסיק או יעצור את הטעינה.. הלכה לי הסוללה במחשב ואמרו לי שיש הגדרה שצריך לעשות .. השאלה שלי איפה זה אני משתמש בוינדוס 7 .
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא מצליח למצוא איפה להגדיר את הטביעות אצבעות שלי בוינדוס 7 בלפטופ... מסיבה כלשהי הותקן אצלי וינדוס בעברית אז אשמח להוראות בעברית (מצאתי משהו הם הוראות באנגלית ולא מצאתי את ההגדרות הנכונות... תרגום...) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
יש לי לפטופ HP Pavilion dv1000 ישן בן איזה 7 שנים . עכשיו הוא אחרי פירמוט והתקנה בסיסית של אופיס ועוד כמה תוכנות לא גדולות במיוחד. מתוך המחיצה של של 50 גיגה (שעליה מותקנת מערכת ההפעלה) יש לי 40 פנוי. הרצתי סיסי קלינר וביצעתי איחוי מלא של הדיסק. ועדין המחשב עובד לאט. יתכן והמעבד כבר עבר כברת דרך אבל יש לי תחושה שכנראה יש לי הרבה יסומים שפועלים לי ברקע האחורי וגוזלים לי את זיכרון העבודה. המחשב בא עם 504 mb זיכרון ram כשאני נכנס לחלונית מנהל משימות אני רואה שיש שם תוכנות שאני מזהה שאני לא משתמש בהם כרגע או כאלה שאני לא משתמש בכלל ולא יודע איך הם הגיעו אלי. כמו איפוד למשל. שורה תחתונה השאלה שלי מה הגורם לאיטיות : 1) והאם זה כמו שאני חושד - ריבוי משימות שפועלות ברקע? 2) האם כד…
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בשאלתי או להפנות אותי לתשובה או מאמר, אני שובר את הראש כבר יום שלם בעניין זה. עד אתמול הכל הייה בסדר, היום המחשב שלי לא מעלה את הווינדוס 7 , הוא מראה לי את המסך ההתחלתי שבו מופיע P6T של ASUSשם הלוח אם ונראה כאילו הוא כרגיל עד הנקודה שבו הוא אמור לטעון ועלות את וינדוס, המסך שחור אין סמל לעכבר אין כלום! ניסיתי לעשות TAB או DEL להגיע למסך איתחול כמו שכתוב בתחתית המסך אך זה מגעי לBIOS ומשם זה סינית עבורי, למרות שקראתי הכל ונראה רגיל למדי. ניסיתי לעשות BOOT מדיסק RECOVERY וגם מהדיסק המקורי של ווינדוס והוא בכלל לא מראה סימני ניסיון כל שהוא, ד"ר תציל אותי, יש למישהו מושג? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
בס"ד אז ככה יצרתי אימ'ג עם נורטון גוסט שעובד מעולה רק הבעיה הקטנה היא שעשיתי את האימ'ג ממחשב עם לוח של ג'יגהבייט והוא יצר במאפיינים מין סמל כזה עם לוגו של החברה ליד בסוג המחשב. וזה נשאר באימ'ג לכל מחשב שאני שופך אותו אפי' אם הלוח של חברה אחרת. כמובן שעשיתי sysprep תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי, המשימות שאני יוצר מתחילות בזמן אך לא מפסיקות, למרות הגדרות כמו For duration of, Stop task if it runs longer than. מחיפושים באינטרנט יש רק פתרונות למשימות שלא מתחילות אך לא נתקלתי בבעיות של משימות שלא מפסיקות. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כ-שבוע קניתי מחשב חדש: Intel q6600 geforce 8800 ultra 4gb ram עכשיו לאחר כמה ימים שכבר התקנתי עליו כמה דברים המחשב ניהיה קצת איטי ולא מהיר כמו שהיה בהתחלה... ניסיתי לעשות איחוי, שחזור מעי אבל זה לא עזר... הדבר גם מתבטא בירידה של FPS במשחקים כבדים שאני משחק... אני משתמש במע' הפעלה: Windows Vista Ultimate 64bit חשבתי לעשות REPAIR ל windows או משהו אבל אם יש למשהו רעיון אחר אני אשמח לשמוע עריכה: עשיתי בדיקה ב 3dmark 2006 ויצא לי 9360.
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לחבר שלי נשרף הלוח אם והמעבד אז הוא קנה חדשים, והתקין חלונות על מחיצה חדשה בדיסק. עכשיו הוא מנסה לגשת לתיקייה שלו במחיצה הישנה אבל הוא לא מצליח בגלל שהיא הייתה מוגנת ע"י סיסמה וכנראה מוגבלת רק ליוזר שלו. כשהוא מנסה לגשת זה רושם לו שהגישה נדחתה. הוא יודע את הסיסמה - אבל זה לא מבקש ממנו אותה בכלל. הוא ניסה ליצור יוזר עם אותו שם ואותה סיסמה וזה לא עבד. מה עושים במצב כזה??
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אהלן. לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב , משמע מחקתי כל מה שהיה עליו. התקנתי את הXP. ואז המחשב חושב שיש לי 2 מערכות הפעלה , אם לא הבנתם על מה אני מדבר אז זה נראה ככה : http://img238.imageshack.us/img238/7660/dsc0534qw7.jpg בקיצור , לא אכפת לי לעשות את האנטר המזערי הזה. הבעיה היא שמקלדת הUSB שלי לא תומכת בDOS , והחיבור PS2 שלי למקלדת גורם למחשב להשתגע , לכן עברתי לUSB והבעיה נפתרה. בכל אופן , גם לא אכפת לי שה30 שניות יעברו ו"לסבול בשקט" אבל הבעיה היא כשזה עובד לראשון התוצאה נראית כך : http://img367.imageshack.us/img367/1741/dsc0537bd1.jpg הקטע הוא שהוינדוס שבאמת עובד הוא השני. בקיצור , איך אני מעיף את הדבר הזה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
קודם כל-סליחה אם הנושא לא שייך ולשאלה..בדקתי בביוס והWIN שלי (XP PRO SP1 באנגלית) עושה קודם כל : Firsr Boot-Removable Seconde Boot-CD-Rom Third Boot-Hd ה-WIמ עצמו עולה מ-HD כמובן..אבל כשמפרטים צריכים לעשות את זה מהדיסק..(אני עושה את זה לפחות) אז אני יכול לעשות ראשון מCDROM ושני HD ושלישי לבטל? מזה הכוונה REMOVEABLE בכלל? מה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי סריאל מקורי שאני מנסה לעדכן זה מה שהוא רושם : http://img517.imageshack.us/img517/1431/qqqrf5.jpg
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לא רוצה לעבור לויסטה בנתיים, אבל לא אכפת לי להשתמש בה בנוסף ל XP, כך שיהיה לי גיבוי
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קיבלתי מסך כחול תוך כדי עבודה, ועכשיו המערכת לא מצליחה לעלות. לחצתי F8 וניסיתי לעלות כך שהוא מראה איזה קובץ עולה בכל רגע, והוא נתקע על קובץ בשם CRCDISK.SYS. ניסיתי F8 ולעלות במצב REPAIR והוא משום מה חוזר שוב ושוב למסך הבחירה של ה-REPAIR. בקיצור, אין לי אפשרות לעלות. האם יש אפשרות להתקין מחדש ויסטה כך שהיא תתקן את הגרסה שעל הדיסק מבלי לאבד את כל הקבצים שלי על המחשב? הגרסה שיש לי היא ויסטה BUSINESS.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הייי אנשים!! בטעות מחקתי סל מחיזור בשולחן עבודה אז ניכנסתי לשולחן עובדה דרך תקיה והעתקתי ת'הקובץ של סל המחיזור ושמתי אותו ועשה דרך קיצור ושאני מוחק תמונה או משהו ורואים שהתמונה של סל מחיזור לא משתנה כלומר שסל מחיזור מלא אז יש דברים שמחקתי ושסל ריק אז אין בו כלום זה הבעיה שהסל מחיזור שהעתקתי משולחן העבודה דרך תקיה הוא לא משנה לריק ומלא ??? מה עושים? יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה JAVA עבור תוכנת ביטורנט, ומאז אינני יכול להכנס לצ'טים של תפוז (WINXP) עד לפני ההתקנה הייתי נכנס לצ'טים (או לאתרים אחרים מסויימים) מה לעשות? זאת הודעת השגיאה שאני מקבל: בקובץ: # # An unexpected error has been detected by HotSpot Virtual Machine: # # EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x6d6c1f6c, pid=2828, tid=1204 # # Java VM: Java HotSpot Client VM (1.5.0_01-b08 mixed mode, sharing) # Problematic frame: # V [jvm.dll+0x81f6c] # --------------- T H R E A D --------------- Current thread (0x03a76f70): JavaThread "main" [_thread_in_vm, id=1204] siginfo: ExceptionCode=0xc0000005, reading address 0x00000008 Registers: EAX=0x00000000, EBX=0x00000000, EC…
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-