עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yarin153,

yesh li be aya ani lo yahol lichtov beevrit ani yasbir beanglit i installed a windows xp lite that i created but i didnt create a heb keyboard even when i installed a mui for hebrew i can see hebrew but i cant write in hebrrew i went to regional and......to change it but i have two options that is the same eng-us =to write in english or (and when i press alt and shift) i can choose heb-us means that i can only write in english on the two options because they are actually the same is there any install i can make or do i have to make a new version of the xp (and i try to install all unicode hebrew languages) thanks to anyone who help

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  2. אפשר היום לפתוח בווסטה משתמש בשפה עברית? עם כן תגידו לי איך ד"א אני משתמש בויסטה כבר יום שלם והמערכת פשוט מעולה

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  3. תמונה: אם אפשר בבקשה פיתרון לבעיהתודה לכל העונים 8) 8) 8)

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  4. Started by BindeR,

שלום רב, לפני כשבוע פתחתי נושא בנוגע לבעיה זאת עזרתם לי אך נתקעתי ללא מוצא. הבעיה היא בsystem בתוך ה regisrty hive . אמרתי לי לעשות ריפר בהתקנה אך הבעיה היא שאין לי שום אפשרות כזאת. אני לוחץ F8 ובכך מאשר ומגיע לאפשרות של התקנה על המערכת הקיימת דבר שלא בא בחשבון מכיוון שיש לי קבצים חשובים בכונן הקשיח. האפשרות השנייה היא ריפר אבל במקום לעשות OVERWRITE על הקבצים הנדרשים זה מעביר אותי לריקוברי קונסול. ומשם אין לי מושג מה לעשות בחרתי 1 לחצתי אנטר ומשם הדרכה חשוכה. מבקש את עזרתכם. נ.ב התקנתי לחבר ווינדוס מחדש לפני כמה ימים ודווקא ראיתי בווינדוס שלו שהיתה אפשרות של ריפר ולא ריפר קונסול! האם זה קשור לדיסק' התקנה?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  5. Started by golanc,

שלום, רציתי לדעת - יש אפשרות בהסתכלות על תיקייה להוסיף כל מני עמודות בנוסף לשם קובץ,תאריך וכו'. אחת האפשרויות היא Tags. האם ישנה איזשהיא אפשרות להוסיף תוכן לשדה זה ? אני לא מצליח לעשות זאת לאף סוג קובץ, כולל וידאו ואודיו. המטרה שלי אגב זה להוסיף Tag לכל מני סוגי קבצים. מצורף קובף שמסביר על מה אני מדבר. אני משתמש בוויסטה אגב. אשמח לכל אינפורמציה בנושא, גולן. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  6. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

יש לי חלונות XP פרו, אנגלית,SP1 ואופיס XP SP2. המסנג'ר מפעיל את עצמו פעמיים, הראשון זה הWINDOWS מסנג'ר והשני זה הMSN מסנג'ר, הם כמובן אותו הדבר רק שהשני מעוצב יותר יפה והוא בגרסה 5 כמובן. אני רוצה למחוק את הראשון, הוא סתם יושב לי על המחשב כמו עלוקה מוצצת דם (וזיכרון) ואני אף פעם לא השתמשתי בו גם ככה. אז מה הפיתרון? איך אני מוחק אותו ומשאיר את השני, שאני אוהב כל כך...

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  7. מדובר במחשב של חבר עם ווינדוס 7, התקנו אדוב רידר X ומאז כל תוכנה שמפעילים מנסה לפתוח את עצמה דרך הריאדר. ניסינו להסיר את התוכנה,ולהפעיל כל מיני תיקונים כולל קובץ REG שאמור לפתור את העניין והתקנה של 2 תוכנות מסחריות ועדיין בלי הצלחה. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  8. רציתי לשאול האם בכללי מה אתם יותר נהנים מויסטה או XP וגם האם יש בויסטה הרבה באגים?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  9. Started by Or3,

שלום פורום Windows, לאחרונה המחשב שלי לוקה בבעיה די רצינית, לפעמים הוא נתקע לגמרי ואף נכבה. לא נראה לי שמשהו אחר יכול לסדר את זה חוץ מפירמוט טוב. אז רציתי לשאול כמה שאלות - אפשר לגבות קבצים (לצרוב אותם) על Safe Mode? איך מפרמטים? צריך לדעת משהו מיוחד? האם נראה לכם שפירמוט יעזור לי פה?

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by zoyaniv,

שאני פותח חלון באקספלורר הוא פותח לי רק את הפס הכחול הדק של החלק העליון ורק שאני לוחץ הגדל הוא מופיע כרגיל יש דרך לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  11. Started by imac,

הזמנתי ברוך ה' כבר את המחשב החדש שלי.. קניתי 2 ג'יגה זיכרון.. עכשיו הבנתי שאפשר לשנות הגדרות של ה SWAP או משהו כזה לביצועים טובים יותר.. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  12. Started by eyal00,

שלום, התקנתי היום WIN 7,הכל טוב ומהיר אבל פתאום כל תוכנה שאני רוצה להכנס אליה נפתח הWMC... אפילו הסמל של הFIREFOX השתנה לסמל של הWMC וזה כבר נהיה מעצבן. אפילו סתם שאני נמצא בשולחן עבודה פתאום קופץ הWMC. קרה למישהו? אולי באג? במקרה הכי גרוע יש אפשרות למחוק את הWMC או שהוא מובנה בווינדוס? תודה

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  13. Started by djelectric,

http://linmagazine.co.il/node/view/48002

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  14. רקע:טוב המחשב בבית אכל וירוס כלשהו וזה פגע בו (קריסה של האקספלורר, שגיאות מוזרות בSVCHOST, אי אפשר לגלוש באינטרנט בצורה נורמאלית. קיים חשש לפגיעה בקבצי הAUTORUN. כמו כן הוירוס הזה הדביק לי בהצלחה את הDOK (הנוד של המחשב נייד זיהה בעיה בAUTORUN שלו) הרצה של NOD טוענת שהיא ניקתה את כל הוירוסים, ואם סורקים שוב אז הכל בסדר, אבל עדיין הבעיות נוצרות, שחזור מערכת ושטיות רגילות לא עובד, והמחשב כבר איזה 2-3 שנים בלי פרמוט אז הגיע הזמן בתלכס: יש לי C וD. נניח ששניהם נגועים בוירוס. אני נכנס למצב בטוח, מעביר את כל הקבצים החשובים לC. מפרמט את D בתוך המצב בטוח (או שעדיף דרך הדיסק של הוינדוס?). מעביר את כל הקבצים החשובים לD, שוב הכל במצב בטוח. ואז מפרמט את C. ככה הוירוס לא יגיע ל…

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  15. Started by davidreznic,

שלום. ווינדוס הציע לי בעצמו דרך ה AUTOMATIC UPDATE להתקין SP3. זה בטוח? לא יהיו שום בעיות?

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  16. Started by major winters,

קניתי היום כונן sata אבל אני לא מצליח להתקין אותו... הבנתי שצריך להיות דיסקט שמגיע עם הלוח האם בשביל להתקין (בזמן הפירמוט שצריך ללחוץ f6)... אבל אין לי את הדיסקט הזה והבנתי שאפשר להוריד אותו מהאתר של החברה.... הלוח אם הוא gigabyte k8-nf9 והדיסק הקשיח הוא של Western Digital...

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  17. זה קורה כבר דיי הרבה זמן, לפעמים הוא פשוט לא טוען תמונות, במקום מופיע הריבוע\מלבן המציין מיקום של תמונה, יש איזושהי דרך לתקן אותו? עריכה: קצת פרטים לא יזיקו, חלונות XP PRO SP1, הגרסה הכי עדכנית של הדפדפן.

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  18. שלום לאחותי יש לה מצלמה פיליפס בדגם 680 לא מזהה ויסטה במחשב נייד. ניכנסתי לאתר פיליפס,ומצאתי דרייבר והורדתי מלצלמה,אבל יש רק תמיכה XP או ME או 2000.נסיתי להתקין בויסטה ולא הלך ולא מזהה.נסיתי לגשת לדרייברים של ויסטה ולעשות ידני. ומצאתי דרייבר של ויסטה מלצלמה פיליפס בדגם 680.והיתקנתי אותו.אבל שמתי לב במנהל התקנים יש ב- audio יש דרייבר מלצלמה קול. ודבר שני דרייבר וידאו לא מזהה אותו.מוזר.אגב: בחלונות שלי XP מזהה אותו לבד ועובד טוב ללא צורך תוכנה דרייבר.והוידאו והקול עובדים ותקינים. למה ויסטה לא מזהה דרייבר שיש בה בתוך ויסטה מלצלמה פיליפס שלי? משהו לא בסדר בויסטה.איך פותרים את הבעיה הזאת? שהמלצלמה מחוברת למחשב. בויסטה במנהל התקנים יש סימן קריאה צהוב דרייבר וידאו מלצלמה פי…

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by alons126,

שלום לכולם יש לי לפטופ: HP Pavilion dv5-1130ej התקנתי Windows 7 Advisor Beta וישלי כמה בעיות: 1) בהתחלה הוא הראה לי שהדרייבר כרטיס מסך נתמך ואחרי שעידכנתי את הדרייבר הוא מראה לי שלא נתמך וליפני כמה ימים עידכנתי לגירסה העדכנית ביותר מהאתר של NVIDIA (כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9200M GS) והוא עדיין מראה לי שלא נתמך מה לעשות?? אני כבר מיועש חרשתי על גוגל כדי למצוא גירסה אחרית עדכנית יותר ולא מצאתי! 2) איפו אני מוצא דרייברים לשאר ה"סוגיות" שמתאימים לWIN 7 וויסטה? 3) כל דרייבר שהתקנתי לא משנה דבר. יכול להיות שזה בגלל שהוא בטא??? צירפתי תמונה של התוצאות [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  20. Started by curdi1,

amd athlon 64 dual 5200 + 2gb - האם להתקין WIN7 ? או שעדיף XP ? (פורמט בכל מקרה יבוצע :-)

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  21. היי , אז ככה בעקבות בעיית קירטועים שדוברה ונפטרה לפי הדיון הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172959.0 נוצרה בעיה חדשה . בעיקרון לאחר שסידרתי את עיניין הזכרון הוירטואלי התחלתי לשחק והמשחק זרם בצורה יוצאת דופן ממש חלק ופתאום מסך כחול וריסטרט אז הנה זה מה שהצלחתי לקרוא מהקובץ שנוצר : Unable to load image win32k.sys, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for win32k.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for win32k.sys Probably caused by : win32k.sys ( win32k+8d6e ) ולמי שמבין ויכול לתת פרטים נוספים אני מוסיף את הקובץ ... ואודה לו מאוד דרך אגב איך אני מעלה קובץ לוג לבדיקת תוכנות שעובדות לא בידיעתי ? [attachmen…

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  22. Started by shaithebest,

שלום לכולם ושבת שלום לא ידעתי איפה לשים את השאלה הזו, כאן או במערכות הפעלה אבל לקחתי הימור בכל מקרה.....הלפ טופ החדש והמדהים שלי שאני מת עליו של LG E500-SPINE (מומלץ בחום)עובד כמו שצריך אבל ויסטה עושה לי את החיים נורא נורא קשים, ממש מאלצים אותי לפרמט ללינוקס או xp הנייד עם מעבד 2 GHZ ועם הרחבה ל2 גיגה זיכרון פיניתי את כל השטויות מהדסקטופ ושמתי עליו פיזית רק דברים בסיסיים כאשר כל המשחקים והתוכנות למיניהם יושבות בשקט על הארדיסק חיצוני נייד של WD PASSPORT 2.5 (גם מומלץ בחום) בכל מקרה.....עשיתי את כל זה למטרה נעלה אחת: שמרגע הלחיצה על POWER עד להופעת הדסקטופ יעבור מינימום זמן אבל כל מה שאני עושה לא מצליח לוקח המון זמן עד שהמחשב עולה מאז הלחיצה וזה מרתיח לי את הדם מעצבים xp לא…

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  23. Started by yoshaz,

מי שיודע איך מעבירים קבצים דרך דוס על מחשב שמותקנים עליו גם אקספי וגם ווינדוס 98

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  24. שלום, לפני הכל אני רוצה לציין שקראתי את הסטיקי לגבי 32 או 64 אבל לא מצאתי שמה תשובה ברורה לכן השאלה שלי היא ככה: יש לי מחשב עם המעבד E8400 ו2 ג'יגה זיכרון מיועד בעיקר למשחקים בשורה התחתונה איזו מערכת הפעלה כדאי שאני יקנה?? xp 32 bit vista 32 bit vista 64 bit ?? מבחינת כסף זה לא משנה לי כל עוד המערכת תתאים לי. בלאגן עם המעבר הזה ל 64 ביט, כאב ראש רציני.... תודה רבה רבה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  25. Started by yosibuta,

הוא מביא לי כל פעם את השגיאה הזו ומכריח אותי לכבות את המחשב. מה אני עושה????? הצילו!!![ATTACH=CONFIG]3287[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]3287[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים