עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by alonpartuk,

שלום לכולם. רכשתי שתי מחשבים חדשים וזה המפרט שלהם מעבד 3GH שך אינטל לוח אם של gigabyte ga-8vm800pmd-775-rh 512 זיכרון של kingston אני מנסה להתקין עליהם וינדואז 98 חוקי ככה שהסיכוי שהדיסק דפוק לא קיים ההתקנה רצה עד לקטע שהוא מגיע ל " windows 98 מתקין כעת את החומרה והתקני הכנס-הפעל הנמצאים ברשותך " HD 80 sata ואז הוא נתקע! בשני המחשבים אותו הדבר! וניסיתי מכמה דיסקים של וינדואז ובכולם הוא נתקע באותו הקטע... למישהו יש רעיון למה זה יכול לקרות?? לפני זה היה מותקן על המחשב XP ולא פירמתי יכול להיות יש לזה קשר? תורה מראש לכל העוזרים...

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  2. .....

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by omfir,

אוקי נכנס לי וירוס, לפי דעתי מחקתי אותו אבל תראו למה שהוא גרם לי. איך אני מסדר את הדבר הזה ? http://img244.imageshack.us/my.php?image=6270lu9.jpg תודה מראש!.

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by malcolmx9,

אני זוכר שהיה פעם אתר, שאפשר להוריד עדכונים ולהתקין אותם דרך פיירפוקס, למישהו יש לינק?

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  5. כשאני שם דיסק (גם סי די רום רגיל עם מידע עליו) בצורב הדי. וי. די. ומנסה לקרא אותו המחשב קופא. לא ניתן לעשות שום דבר מלבד reaset. (מדובר ב win xp) באותו מחשב יש לי 2 מע' הפעלה. במע' ההפעלה השניה (win2000) הוא מתפקד מצויין. גם כשחיברתי אותו למחשב אחר הוא עובד בסדר גמור. הסרתי את הדריברים של הצורב ושל בקר הide מה device manager . הורדתי את הדרייבר של ה chipset מאתר החברה והתקנתי מחדש. המחשב מזהה את הצורב אבל הבעיה נשארה. האם מישהו נתקל בתופעה כזו או דומה? יש למישהו מושג מה עוד אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  6. שלום, ברשותי Windows XP SP2. כשאני יוצא לDOS ע"י הפקודה 'cmd', בכל פעם שאני מריץ תוכנה כלשהי, היא כן עובדת אך לוקח לה זמן רב לעלות וגם לפני שהיא עולה נכתב על המסך "Bad Command or File Name". מישהו נתקל כבר בבעיה מסוג זה? תודה לעונים!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Raul,

הרצתי חיפוש בנושא ולא מצאתי תשובה חד משמעית. לחבר שלי יש ווינדוס XP PRO באנגלית והוא שואל אם אפשר להוריד איזה חבילה של ML כדי לשנות את הממשק לעברית. זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  8. שלום, ברשותי עותק מקורי וחוקי של Windows XP Home Edition. בכל פעם שאני נכנס לאתר Microsoft Windows Update ומנסה להוריד עידכונים למערכת ההפעלה אני מקבל את ההודעה הבאה (מצורפת תמונת מסך). האם מישהו נתקבל בתופעה הזו? עזרה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

9. יש לי MX510, ומאתמול התחילה תופעה מוזרה עם מהירות העכבר. כשאני נמצא במסך הראשי, או בכל תיקייה אחרת במחשב שלי, סימן העכבר זז ממש לאט. הגדרות מהירות העכבר בלוח בקרה (תוכנה של העכבר MX) לא עוזרת. אבל כשאנ מפעיל כל תוכנה אחרת, אפילו NOTEPAD, מהירות העכבר חוזרת להיות רגילה! איך אני מסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  10. Started by amitdavidi,

שלום היה לי וינדוס XP והוספתי עוד דיסק קשיח אז התקנתי וינדוס על החדש.אבל בכל זאת,רציתי עדיין להיכנס לישן ולבדוק בו כל מיני דברים.הבעיה הייתה שמלא דברים לא עבדו והכל בקושי זז.אז התחלתי עם התקנת תיקון(שמתחילים כמו התקנה רגילה אבל בבחירת כונן יש אפשרות לתיקון)וזה פשוט נתקע לי על 34 דקות.השארתי את זה כל הלילה דולק ובבוקר זה היה לי על 33 דקות.אני ניסיתי להפעיל את ההתקנת תיקון כמה פעמים,והשתמשתי ב2 דיסקים מקוריים של וינדוס,אבל למרות זאת,זה לא הצליח. יש פיתרונות?

11. Started by giladz,

כיוון שהמצב רק החמיר ולא היה לי חומר קריטי על המחשב החלטתי לפרמט ולהתקין מחדש WINXP. אבל למחשב רצון משלו- לא נותן לסיים את ההתקנה- לא "מצליח" להעתיק כמה קבצים מדיסק ההתקנה (ניסיתי להתקין מדיסק תוכנה שלי וגם תוכנה של חבר- בשתיהן אותה הבעיה רק עם קבצים שונים) בסוף כותב FATAL ERROR 800B0100..... וזהו... אין מוצא- מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  12. עכשיו הבנתי שצריך לפני ההתקנה ללחוץ F6 כדי להתקין איזה דרייברים בגלל שזה SATA 2 יש לי לוח של MSI וכשהמשכתי הלאה ללא הליחצה על הF6 להתקנת הדרייברים אז הוא זיהה לי את הכונן 160 GB עכשיו השאלה שלי האם להמשיך להתרין את הווינדוס רגיל כיאילו לחק את הכונן נגיד לשתי מחיצות או להתקין ללכת לאחור ולהתקין את הדרריברים מישהו בבקשה כי הסתכלתי בביוס ולא ראיתי שרשום ליד איפה שהוא מזהה את ההארד דיסק את ה SATA2

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  13. אם הכונן הזה אני צריך להגדיר לו דרייברים יש לי לוח של MSI

14. Started by mikko,

מצאתי תוכנה ששיפרה לי את המהירות עלייה של המחשב עולה לי המחשב בחצי מהזמן שעלה לפני זה תורידו מפה: http://www.majorgeeks.com/download.php?det=664 מדריך: http://www.weethet.nl/english/hardware_bootvis.php

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  15. יש לי 2 דיסקים קשיחים,הראשון הישן יותר הוא 80 גיגה SATA והמערכת הפעלה עליו,הוספתי דיסק נוסף 250 גיגה SATA 2 חדש וחילקתי אותו לשלוש מחיצות, 3 גיגה ,122 גיגה ו - 107 גיגה,הוספתי את הדיסק הנ"ל דרך אופציית ניהול דיסקים,עשיתי פירמוט רגיל,בחרתי NTFS ועשיתי טעות וסימנתי את האופציה "אפשר דחיסת קבצים ותיקיות",אחרי שהבנתי שטעיתי,עשיתי דבר נוסף שאולי יתברר בהמשך כטעות נוספת,כשלחצתי על מאפיינים בחלון המחיצה שנפתח למטה היו 2 אפשרויות שהיו מסומנות,הראשונה היא הרלבנטית "דחוס כונן כדי לחסוך בשטח דיסק",מכיוון שחשבתי שאם אני מסיר את הסימן אני אפתור את הטעות הראשונה שעשיתי כשאיתחלתי ולכן הסרתי את הסימן,לאחר מכן אמרו לי שזה לא יפתור את הבעיה ואני חייב לעשות למחיצה איתחול,אז הלכתי לעשות לה אי…

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by evman007,

הכל החל לפני כמה ימים כשהורדתי קובץ כלשהו שהיה נגוע.הסרתי אותו וביצעתי מספר סריקות באנטי וירוס שלי,מקאפי-הסרתי את כל מה שהופיע שם. משום מה ביומיים האחרונים המחשב פשוט מרסט את עצמו ללא כל אזהרה או הודעה כלשהי.בדקתי אולי בעיית חום ,אבל זו לא הבעיה.כנראה שהוירוס לא הוסר במלואו,אך אינני מצליח למצוא אותו. עוד משהו מעצבן ומוזר-בכל פעם שהמחשב עושה ריסט,הוא מוחק את הקובץ הפעלה של החייגן מישהו יכול לתת עצות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by giladz,

באמצע החיים, ועבודה ב IE פתאום הופיעה הודאת שגיאה: procedure entry point SHRegQuevyUSValueW..... ובעיה בקובץ SHLWAPI.DLL המחשב עושה רסטרט לעצמו פעמיים- ואח"כ מעלה דסקטופ חלק ללא אייקונים וללא תגובה. מצב בטוח כנ"ל. החלפתי את הקובץ בחדש מהדיסק ועדיין אין תגובה. מישהו יציל אותי?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  18. פירמטתי את המחשב בפרמוט רגיל והוא ניתקע באמצע.בפירמוט מהיר זה הצליח.למה??

19. שלום, פירמתטי לא מיזמן ולאחר הפירמוט כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי ההעלייה של ווינדוס בא לא מין מסך כזה של בחירת משתמש (יש לי רק 1) . ואני שואל, איך אפשר לבטל כך שזה ייכנס לי אוטמטי ? עריכה: יש לי עוד שאלה, האם אני יכול לבטל הגדרות מסוימות בווינדוס שיחסכו לי בזיכרון וירטואלי ? זה לא שאין לי מספיק ראם (יש לי 512 ואני ממש אוטוטו מוסיף עוד ג'יגה) אלא שאני משחק משחקים שדורשים הרבה ראם אני מקבל קירטוע וחווית משחק ירודה ! יש לי XP PRO עדכון שני (SP2)

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  20. בד"כ אני מסיר דברים שאני לא מחבב מהshell כמו ה ICQ-SEND TO USER. זה היה פשוט - מחיקת ערך אחד מהרג'יסטרי. אבל שאני רוצה להסיר את ה ATI CATALYSTR® control center מהSHELL אני לא יודע איזה ערך למחוק. אשמח אם תעזרו לי. מצצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

21. Started by Singularity,

מישהו יכול להגיד לי איך עושים איחויי דיסק ב-windows xp home edition

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  22. אני עובד עם Win xp ויש לי 1GB RAM ddr 400. כאשר אני בודק ב-task manager בכמה זכרון המחשב משתמש, זה מראה לי משהו סביב ה-400 MB במנוחה. אבל כאשר אני סוכם את כמות הזכרון שלוקחת כל התוכנות אני מגיע ל-200-250 MB. כמו כן, בדקתי את זה תחת עומס, וכאשר ה task manager מציג את זה כאילו 800 מגה בשימוש, סכום התוכנות הרצות הוא 500-600 בלבד. בדקתי את זה גם עם התוכנה Memoy boost pro ואני נתקל באותם תוצאות. בדקתי את המחשב עם ADAWARE ויש לי גם Mcafee 2007 ולא נמצאו שום תולעים/מזיקים אחרים. מישהו יודע מה יכול להיות הפתרון לשימוש היתר בזכרון/התצוגה השגויה?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by IlyaN,

שלום לכולם, יש לי בעייה מוזרה וטורדנית שמתבטאת בכך שלעיתים, לא באופן עקבי אבל לעיתים מספיק תכופות שזה מציק, הסליידר של הווליום פשוט מתחיל לרדת מעצמו ובהדרגה משתיק לי את הסאונד במחשב לגמרי... הדרך היחידה שמצאתי לפתור את זה בינתיים זה ע"י reboot של הווינדוס.... מישהו יודע מה גורם לזה? יש לי winXP sp2, כרטיס קול מובנה של Realtek על GA-P965-S3... הדרייברים מעודכנים.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by omrij,

יש דרך לעשות את זה כמו שמטמיעים SP/HF וכו'?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  25. אני נכנס לאקספולורר ותמיד זה מודיע לי שיש לי וירוס ומראה לי את העמוד הזה,שאני כמעט בטוח שאין לו קשר למיקרוסופט:

דיונים חדשים בפורומים